Mimibazar

Mimibazar je internetový bazar a portál pro maminky. Můžete na něm nabízet a kupovat starší a použité věci, vyměňovat, věnovat, a dokonce i půjčovat. Mimibazar je také známý díky velké komunitě uživatelek, které sdílí zkušenosti a rady v různých vláknech na fóru.

1x1.trans - Mimibazar

Logo – Mimibazar

Představení bazaru

Mimibazar provozuje Czech News Center a.s. se sídlem v pražských Holešovicích. Portál byl založen v roce 2013. Bazar provozuje ve dvou formách. Jednak můžete nakoupit ve formě aukce, druhou možností je zboží z Mimishopu, které má pevně stanovenou cenu.

Pokud chcete něco inzerovat, je nutné přihlásit se k jedné z variant členství. Ty mají v současné době 7 podob, přičemž jedna možnost je zcela zdarma. Závisí jen na vás, kolik inzerátů chcete podávat, jak dlouho mají být vyvěšené apod.

Přejít na Mimibazar

zpět k obsahu ↑

Přehled možností inzerce

V bazaru se můžete jednoduše zadat název zboží, které hledáte, nebo se orientovat podle kategorií. Najdete zde například sekce Hračky, Dětské potřeby (dětské chůvičky, monitory dechu, kojící polštáře, nosítka, autosedačky, kočárky), Dospělí, ale také Antikvariát, Školní potřeby, Elektronika, Kosmetika a parfémy, Auto – moto, a další.

Rozpětí je tedy opravdu široké a sortiment se zdaleka neorientuje pouze na děti. Kromě klasické koupě můžete také vyměňovat nebo získat zboží zcela zdarma. Lze vybírat také na základě velikosti či značek. Některé inzeráty po čase přejdou do slevy.

Mimibazar je známý také díky fóru. Najdete zde diskuze na téměř jakákoliv témata, různé tipy a triky, které vám pomohou v domácnosti, recepty, návody a další.

zpět k obsahu ↑

Služby a ostatní

Pro odpověď na inzerát není potřeba zařizovat placenou úroveň členství. Nakupování samotné je jednoduché. Každý formulář má k dispozici kontaktní formulář. Vyplněním kontaktujete inzerenta a dáte mu vědět, že máte zájem.

Prodávající vás bude následně kontaktovat a domluví se s vámi na předání a platbě. Jakým způsobem vše provedete, je už jen na vzájemné domluvě.

zpět k obsahu ↑

Zajímavé odkazy

zpět k obsahu ↑

Kontakt

  • Telefon: +420 225 977 111
  • Email: podpora@mimibazar.cz
  • Sídlo společnosti: CZECH NEWS CENTER a.s., Komunardů 1584/42,, 170 00 Praha 7
  • Facebook: Mimibazar.cz
9.5 Hodnocení
Český inzertní portál

9.5Naše hodnocení
Přehlednost obchodu
9.5
Jednání se zákazníkem
9.5
Kvalita sortimentu
9.5
7.4Hodnocení uživatelů
Přehlednost obchodu
7.4
Jednání se zákazníkem
7.5
Kvalita sortimentu
7.5
KLADY
  • přehledný web
  • množství kategorií
  • nabídky práce a nemovitostí
Napsat hodnocení  |  Přečíst hodnocení a komentáře

33 komentářů
Zobrazit vše Nejpřínosnější Nejlepší Nejhorší Napsat hodnocení
  1. Reagovat
    Jiřina 4.5.2022 v 19:33

    Můj syn roste jako z vody a tento bazar mi pomáhá s prodejem.

  2. Reagovat
    Alena 28.3.2022 v 15:36
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Moje dítě mi roste, jak z vody a proto využívám tento web Mimibazar. Prodala jsem tam několik oblečení a i některé oblečení a doplňky si tam taky ráda koupím.

    KLADY: vše super mnoho inzerentu široký výběr kvalitní věci
    (0) (0)You have already voted this
  3. Reagovat
    Gatara 15.1.2022 v 20:03

    Mimibazar je v podstate uzavrena komunita, kde si musite katalog nahranych veci v inzerci zviditelnit tim, ze si zaplatite v ruzne urovni kazdy mesic urcitou castku. Cili opet zlodejna, platit 200 nebo 400 korun jen za to,ze nekdo uvidi moje inzeraty, je naprosto nesmyslne! To vic prodelas nez utrzis za prodane veci…

    • Reagovat
      GabiP 6.2.2022 v 8:13

      Poslat pripis na uredni organy ohledne zadrzovani penez nebo nevraceni castky za dosly padelek v pripade nakupu, na nekale obchodni praktiky, take kontaktuj ceskou obchodni inspekci, obchodni komoru, poslaneckou snemovnu, ministerstvo prum.a obchodu, hospodarskou komoru, Celni spravu, krajsky urad a tuhle,hejtmanku Peckovou….moznosti je milion..k cemu si platime z dani tyto zbytecne uredniky?at taky neco delaji….

  4. Reagovat
    webwe 6.10.2021 v 9:53
    0.5
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Tyto stranky jiz nevyuzivam, hodne se to zhorsilo

    KLADY: Zpocatku zajimava zmena oproti jinym strankam
    ZÁPORY: Riziko zneuziti os.dat a prihl.udaju
    (41) (1)You have already voted this
  5. Reagovat
    Saxana 1.10.2021 v 13:38
    0.5
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Tohle je taky už vlastně přežitý bazar, hadry po p******** harantech není vůbec hygienické kupovat.
    Nedoporučím, a vzhledem k tomu, jak je drahá pošta, to už vůbec ztratilo jakýkoli smysl.
    V těch forech, které často u bazarů bývají, bohužel hejtují sociopatky, hlavně znuděné ostravské, co nemají jinak co dělat a nikoho nemají a pak se to řeší na policii. Viz aféra s Nusmuler.

    KLADY: Možná kdysi dobrý bazar
    ZÁPORY: vadí mi to tlachání na forech, to by měli zrušit, hned tam někdo šíří nenávist a lži!!!! Kde jsou ženské na diskuzích, tak je zle, tady by neškodilo na chvíli zavést ch.a.l.i.f.á.t...... protože na ty baby už není žádný metr!!!
    (43) (0)You have already voted this
  6. Reagovat
    Ugandi 1.10.2021 v 9:50
    0.5
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Tady uz to nema smysl, blizi se to vinted a bazosi,a admin vubec nespravuje stranky.

    KLADY: Kdysi zajimavy bazarek
    ZÁPORY: Dnes jiz vysumelo, přehadrovano VŠUDE
    (37) (0)You have already voted this
    • Reagovat
      Ganga 12.10.2021 v 6:50

      Zcela souhlasim, nicmene, vzdy se najde nejaka m**** typu Agaty Hanychove, dcery heeerecky Zilkove, ktera se musi vnutit vsude, i do tra.p.a.r.n.y typu Like House, protoze penize nes.m.r.di nikdy, i kdyz za to zaplati totalnim znemoznenim sama sebe! A kdo na tuhle z**** bude c****!!? Zas jen ji podobne….

  7. Reagovat
    Janovka 28.9.2021 v 19:05

    Vedle jiz negativne proflaklych vinted.cz stranek je tento o neco lepsi. Vinted jsou nejhorsi bazarove stranky, a vsecko je tam drazsi nez v kramech,
    hrozne to pokleslo, tyhle stranky
    mezi podvodnicemi a preprodejkynemi hadrarny z vietnam.trznic, se rozneslo, jiz pred lety, ze se na vinted da prodat vsechen brak, lezaky, a hadry z pet lahvi od Vietnamskych smelinaru. Takze na vinted ted mas vsechny textilni odpady v jednom v nabidce. Muzes si filtrovat, vybirat a hlavne PREPLACET TY HADRY + draha zbytecna posta /ceska posta ma zas skoro 1miliardu ztratu, opakovane/obchodum s fejky nazdar- zdar!!!

  8. Reagovat
    Koko6666 21.9.2021 v 20:39
    0.5
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Zrovna tyhle pofiderni bazar.portaly jsou domenou podvodnic a sociopatek vseho druhu.
    Od smirovani, delani naschvalu, poradani honu na ostatni uzivatelky, az po sofistikovane podvody jako prodej padelku ( nafocene nebo stazene originaly z jinych webu, ukradene profily a vykradene katalogy na netu)
    Vsechno pak resi policie a spravni organy! Pokuty jenom litaji!!!Vinted, omlazeni, avizo, apod.podvody i na bazosi, vsude kde se podivas!

    KLADY: Mozna nejake hadry prodas Ale je PREHADROVANO vsude! Kdo to koupi, nejaka leniva flundra, ktera neumi zvednout svuj objemny zadek a projit na meste/treba i ve vedl.meste, kramy?
    ZÁPORY: Dnes uz proste neni takova ochota platit 60 a vic korun za dopor.postu za bezcenne hadry, patrici do popelnice Seconhandu je vsude dost, tyto weby jsou uz proste PREZITEEE ZBYTECNE A PREDRAZENE!
    (51) (0)You have already voted this
    • Reagovat
      Henjek 30.9.2021 v 6:05

      Nic proti, ale s podvody a podezrelymi nabidkami se pravidelne setkavam i na avizu nebo Sbazaru. Dnes uz neni bezpecno na zadnem online bazaru. A nejde jen o tyhle weby, inspekce eviduji nekolik tisic podvodnych eshopu!

  9. Reagovat
    Ffd 15.7.2021 v 9:44
    0.5
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Tak zrovna vinted, omlazeni, bazos a sbauar, bohuzel smirovani umoznuji, mas tam cas prihlaseni, hodnoceni za obchody, staci par udaju a uz se pachaji trestne ciny…

    KLADY: Nabidka moznost prodat nebo koupit
    ZÁPORY: Na vinted bylo ze strany uzivatelu podano nekolik podnetu, a to i na policii mj., web resily spravni organy, a byly udeleny vysoke pokuty
    (54) (0)You have already voted this
    • Reagovat
      Jonak 14.11.2021 v 20:48

      Moje 5ti lete obchodovani na vinted skoncilo trestnim oznamenim na nekolik podvodnic, ktere pak policie resila. Totiz proto, ze narustajici enormni mnozstvi podvodu, prodeje padelku znack.vyrobku, a dokonce komercni prodej ci padelani faktur za padelane tenisky /nick vojtisekkrupica200/ admini na webu naprosto laxne prehlizeji, a nahlaseni ze strany uzivatelu neresi, a podvedeni a okradeni naivni kupujici se u vedeni vinted nedovolaji niceho, a misto spravedliveho reseni a blokace podvodnic davaji prednost propracovanym podvodum pachanych podvodnicemi, ktere si casto topuji predmety/fajky/ve svem katalogu, a toto topovani je uz 2roky zpoplatnene, takze vinted z jejich podvodnych prodeju profituje. Takze pak to resi policie. O podvodech na vinted se vi u spravnich organu a vedeni Prahy 6 to ma na stole jiz podesate, takze ma stale co resit.

  10. Reagovat
    Zita 9.7.2021 v 7:52
    0.5
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Bazarove online portaly jsou uz na jedno brdo, jak pres kopirak…a bohuzel opet vsechno je zneuzitelne, smiraci a stalkeri jsou tu takovym nutnym zlem, ktere musi resit policie a spravni organy, stejne jak na vinted, ktery uz mel nekolik spravnich rizeni za nereseni kriminalnich deliktu na jejich strankach!!!

    KLADY: Prezity web
    ZÁPORY: Nic moc
    (50) (0)You have already voted this
  11. Reagovat
    Gita3 30.6.2021 v 8:32
    0.5
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Spatna zkusenost, podobne jako na vinted jsou zde podvodnice, hlavne “samozivitelky”,tedy hlupky bez mozku, co si naflakaly plno zbytecnych harantu a chteji se prizivit na prodeji fejku formou bazaru. Hlavne ze pidobne jako na eMimino pomlouvaji vinted, ale delaji podvodne transakce vsude na bazarech. Rovnez zduraznim, ze podvody a stalking na techto pofidernich webech resi policie, a nejen jednotl.pripady podvodu, ale celkove jako webovy portal. Nektere tyto weby piuzivaji jako nastroj intrik a staljingu, napr.70ti leta ostravska psychopatka Vera Nusmuler, ktera trpi rozdvojenim osobnosti vlivem toxoplazmozy a boreliozy. Resena policii, magistraty a spravnimi urady. Smiruje, staljuje, manipuluje s lidmi, z nudy…..

    KLADY: Takova taky soc.sit s forem
    ZÁPORY: Neduveryhodnost
    (62) (2)You have already voted this
    • Reagovat
      Zara 2.7.2021 v 16:22

      Tak zrovna ta duchodkyne dela intriky vsude, nejen na vinted, ale i na fb, a smirovani lidi, manipulace a oblbovani druhych, to je jeji celozivotni (bohuzel) program….. Snad ji to karma vrati. Zatahuje lidi do trapasu, podvodu a konfliktu.

      • Reagovat
        Huaw 1.11.2021 v 20:57

        Hlasili ve zpravach, ze 70.tileta zena spolu se synem prodavali pervitin, zatceni na Ostravsku….zeby Vera Rakusacka? /Rozvedena s obcanem Rakouska/
        Neco mi rika….ze tahle protrela intrikanka, jedna ruka s intrikami vseho druhu a manipulatorka, nebude od pripadu daleko….a btw. troli na bazarech, i na vinted delala podvody, predano spravnim organum a policii

        • Modalis 19.11.2021 v 13:20

          Takovych bude vice, i na Frydku, a nejen tam
          kazdou chvili se neco takoveho podari odhalit

  12. Reagovat
    Zuzana 15.6.2021 v 15:40
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Prodávám na tomto internetovým bazaru dětské oblečení po mojí dceři, A už jsem prodala několik kousků.

    KLADY: spokojenost
    (2) (43)You have already voted this
  13. Reagovat
    Blažena 30.5.2021 v 0:04
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Nabízejí mnoho inzercí. V diskuzích mi mnohokrát poradili.

    (1) (39)You have already voted this
    • Reagovat
      Anet 9.6.2021 v 11:46

      Souhlasím s vámi, velmi často tam kupuji dětem oblečení. Jsem spokojená s oblečením, které si objednám přes inzerát.

      • Reagovat
        Heroska 23.9.2021 v 16:24

        Chci varovat pred prodejem braku a lezaku hlavne na vinted, ale muze se to stat i zde.
        I prodavajici s hodnocenim pres 200 pozitivnim, te lehce okrade. Muze jit o fake profil s podvodne napsanymi pozitivy, z jinych profilu nebo po domluve s jinou podvodnici. Klidne tam muze mit 100 FALESNYCH HODNOCENI! Vinted zkratka je podvod na podvod, s ukradenymi fotkami originalu, da si do katalogu, a posle ti fake, a posila to ta p*** ve velkem, nejhorsi jsou ty p*** blondyny, afektovane s fotkou, ze ktere se na tebe sklebi takova p.r.i.s.e.r.a jako k**** Hanychova.

      • Reagovat
        GinaA1V2 21.9.2021 v 20:41

        Jo jako jeste platit za clenstvi v internetove hadrarne, tak to se fakt VYPLATI!
        Neni vam trapne?????

  14. Reagovat
    Lucie 12.4.2021 v 18:05
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Koupila jsem dětem z druhé ruky oblečení na ven. Slečna Monika byla velmi milá a vstřícná. Vše proběhlo na jedničku, oblečení mám už doma. Doporučuji.

    KLADY: domluva ochota příznivé ceny rychlost doručení
    (2) (42)You have already voted this
    • Reagovat
      Hanyas 19.10.2021 v 9:36

      Tyto bazary jsou 100 let za opicema vsechny. Hemzi se to tu podvodniky kteri zneuzivaji udaje, kradou fotky z online katalogu, nebo preprodavaji padelky.

  15. Reagovat
    Markéta 24.3.2021 v 16:59
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Na Mimibazaru jsem koupila mému synovi značkové kraťasy. Paní byla velmi příjemná a ochotná, Kraťasi mi přišli rychle a dobře zabalené. Velikost S sedí, což jsem ráda. Doporučuji lidem nakupovat zde.

    KLADY: příjemná komunikace mnoho inzerátu super ceny
    (1) (46)You have already voted this
    • Reagovat
      Huaw 9.11.2021 v 14:21

      U nas na meste mame nekolik second handu, daji se tam koupit super veci, jako rifle, trika, leginy a dalsi, a kdyz mam stesti, tak je zrovna vyprodej za 20 Kc/kus. Vcera znackove rifle za 20 Kc a nejake topy, utrata do 100 korun.
      Takze je to o tom, nesedet na otyleee p….., znu.d.e.n.e. H….., a obejit par takovych kramku/ja chodim do jednoho, max. Dvou, staci/
      chci tim rict, ze nakladne, unavne, otravne a casto i rizikove radoby obchodovani na podvodu nazvanem vinted.cz VUBEC NENI POTREBA!!!!

      • Reagovat
        Komodor 11.12.2021 v 6:16

        Tady se bude za chvili taky platit deset procent z nakupu a prodeje bazar.veci, jako se uz za vsechno plati na vinted.cz!?Na podvodnem webu s padelky a milionem falesnych profilu!???

        • Hanys 23.12.2021 v 19:24

          Taky si radejc zajdu posmejdit po sekosi, nez si trapne psat s nekym na online bazaru, kde se navic bezduvodne mazou a blokuji profily, a delaji si naschvaly navzajem noname uzivatelky. Za ty nervy s k…… mimibazaru mi to nestoji, je to uz opravdu trapne, ze se na obou bazarech plati za internet.inzerci. Obchody z druhe ruky to pekne prodrazuje, a postovne odmitam uz taky platit, a tim prispivat zlodej manazerum Ceske posty, ktera je zase pres miliardu ve ztrate za 2021 na jejich 300 tisicove platy! Uz fakt ne!

      • Reagovat
        Uganda 20.11.2021 v 8:50

        Kratasi!?Tak toto je uz katastrofa, tyhle n/e/g/r/amotne nakupujici. Pak je clovek udiven, ze si tyto podivne zeny neumi precist v popisku k predmetu udaje o rozmerech, a nakonec udeli prodavajicimu negativni hodnoceni, a to naprosto neoduvodnene. Prodavajici uzivatelka je opravnene pobourena a zada moderatora stranky o smazani tohoto bezpredmetneho negativu, protoze si kupujici neumi dohledat jednoduse popsane obleceni a jeho rozmery. To se trebas mi stalo nejmene 100 krat. A vubec je s podivem, ze se kazda pta na veci, ktery mam u predmetu radne uvedeny, jen je treba umet cist, a nebyt lenivy

        • Mma 9.1.2022 v 18:56

          Ano bohuzel i zde se z nepochopitelnych duvodu blokuji registr.profily. Btw. Za zviditelneni nabidky se plati,a ne male castky. Je tu vic urovni profilu, podle toho, kolik penez za tuhle z.l.o.d.e.j.n.u a nesmyslnou ztratu casu jsi ochoten investovat, trebas s nulovym vysledkem. A to nemluvim o psychopatkach, ktere hejtuji nic netusici uzivatelky, takze je zde velka koncentrace zavistivych znudenych a dusevne omezenych cernych vdov….

        • Fana 17.12.2021 v 6:39

          Nojo,dnes uz tady prodavaji a nakupuji jen zoufalci!Prave proto, ze provozovatel webu ani domeny nic neresi, je jedinym resenim vzdy jen podani trestniho oznameni v pripade podvodu, prodeje padelku nebo komercnich prodeju, nedodani zaplaceneho zbozi a prodeje ze zdvojenych uctu, a to je kazdy druhy na vinted.cz. To, ze admin a moderatori nic neresi, a misto toho zpoplatnili nakupy i prodeje komplet/vse ostatni uz bylo placene dva roky zpet/ doklada jejich neschopnost s uvedenymi jevy se vyporadat. Jednodussi je vsechno komplet zpoplatnit a nahrabat na poctivych prodejcich i na podvodnicich. Falesny prodejce si zridi novy, paralelni, ucet, a padelky prodava dal. Vubec se tim neresi fejky ani falesne ucty na vinted. Proto je jedinym resenim trestni oznameni a policie to uz resit musi! Radeji se temto strankam vyhnout

      • Reagovat
        Ofelys 19.11.2021 v 13:22

        To bude zrejme nahoda, mi nesedi vetsinou nic takhle koupenyho

    Budeme rádi za váš komentář. Pište prosím slušně a s přidanou hodnotou. Komentáře schvaluje správce.


Komentáře / diskuse / hodnocení

Celkové hodnocení

GDPR: Jsme správci osobních údajů a chráníme je v souladu se zákonem 101/2000 Sb., O ochraně osobních údajů a s principy obsaženými ve směrnici EU č. 95/46/EC. Po odeslání komentáře zpracováváme tyto údaje - jméno, e-mail a IP adresu. E-mail používáme pro odeslání informační zprávy, že vám někdo odpověděl na dotaz. Pro jiné účely jej nevyužíváme. IP adresu sledujeme z důvodu ochrany před spamem. Pro odstranění údajů nás kontaktujte na info@recenzer.cz