Mimibazar

Mimibazar je internetový bazar a portál pro maminky. Můžete na něm nabízet a kupovat starší a použité věci, vyměňovat, věnovat, a dokonce i půjčovat. Mimibazar je také známý díky velké komunitě uživatelek, které sdílí zkušenosti a rady v různých vláknech na fóru.

1x1.trans - Mimibazar

Logo – Mimibazar

Představení bazaru

Mimibazar provozuje Czech News Center a.s. se sídlem v pražských Holešovicích. Portál byl založen v roce 2013. Bazar provozuje ve dvou formách. Jednak můžete nakoupit ve formě aukce, druhou možností je zboží z Mimishopu, které má pevně stanovenou cenu.

Pokud chcete něco inzerovat, je nutné přihlásit se k jedné z variant členství. Ty mají v současné době 7 podob, přičemž jedna možnost je zcela zdarma. Závisí jen na vás, kolik inzerátů chcete podávat, jak dlouho mají být vyvěšené apod.

Přejít na Mimibazar

zpět k obsahu ↑

Přehled možností inzerce

V bazaru se můžete jednoduše zadat název zboží, které hledáte, nebo se orientovat podle kategorií. Najdete zde například sekce Hračky, Dětské potřeby (dětské chůvičky, monitory dechu, kojící polštáře, nosítka, autosedačky, kočárky), Dospělí, ale také Antikvariát, Školní potřeby, Elektronika, Kosmetika a parfémy, Auto – moto, a další.

Rozpětí je tedy opravdu široké a sortiment se zdaleka neorientuje pouze na děti. Kromě klasické koupě můžete také vyměňovat nebo získat zboží zcela zdarma. Lze vybírat také na základě velikosti či značek. Některé inzeráty po čase přejdou do slevy.

Mimibazar je známý také díky fóru. Najdete zde diskuze na téměř jakákoliv témata, různé tipy a triky, které vám pomohou v domácnosti, recepty, návody a další.

zpět k obsahu ↑

Služby a ostatní

Pro odpověď na inzerát není potřeba zařizovat placenou úroveň členství. Nakupování samotné je jednoduché. Každý formulář má k dispozici kontaktní formulář. Vyplněním kontaktujete inzerenta a dáte mu vědět, že máte zájem.

Prodávající vás bude následně kontaktovat a domluví se s vámi na předání a platbě. Jakým způsobem vše provedete, je už jen na vzájemné domluvě.

zpět k obsahu ↑

Zajímavé odkazy

zpět k obsahu ↑

Kontakt

  • Telefon: +420 225 977 111
  • Email: podpora@mimibazar.cz
  • Sídlo společnosti: CZECH NEWS CENTER a.s., Komunardů 1584/42,, 170 00 Praha 7
  • Facebook: Mimibazar.cz
9.5 Hodnocení
Český inzertní portál

9.5Naše hodnocení
Přehlednost obchodu
9.5
Jednání se zákazníkem
9.5
Kvalita sortimentu
9.5
8.5Hodnocení uživatelů
Přehlednost obchodu
8.5
Jednání se zákazníkem
8.6
Kvalita sortimentu
8.6
KLADY
  • přehledný web
  • množství kategorií
  • nabídky práce a nemovitostí
Napsat hodnocení  |  Přečíst hodnocení a komentáře

9 komentářů
Zobrazit vše Nejpřínosnější Nejlepší Nejhorší Napsat hodnocení
  1. Reagovat
    Markéta 24.3.2021 v 16:59
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Na Mimibazaru jsem koupila mému synovi značkové kraťasy. Paní byla velmi příjemná a ochotná, Kraťasi mi přišli rychle a dobře zabalené. Velikost S sedí, což jsem ráda. Doporučuji lidem nakupovat zde.

    KLADY: příjemná komunikace mnoho inzerátu super ceny
    (0) (2)You have already voted this
  2. Reagovat
    Lucie 12.4.2021 v 18:05
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Koupila jsem dětem z druhé ruky oblečení na ven. Slečna Monika byla velmi milá a vstřícná. Vše proběhlo na jedničku, oblečení mám už doma. Doporučuji.

    KLADY: domluva ochota příznivé ceny rychlost doručení
    (0) (2)You have already voted this
  3. Reagovat
    Blažena 30.5.2021 v 0:04
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Nabízejí mnoho inzercí. V diskuzích mi mnohokrát poradili.

    (0) (2)You have already voted this
    • Reagovat
      Anet 9.6.2021 v 11:46

      Souhlasím s vámi, velmi často tam kupuji dětem oblečení. Jsem spokojená s oblečením, které si objednám přes inzerát.

  4. Reagovat
    Zuzana 15.6.2021 v 15:40
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Prodávám na tomto internetovým bazaru dětské oblečení po mojí dceři, A už jsem prodala několik kousků.

    KLADY: spokojenost
    (0) (3)You have already voted this
  5. Reagovat
    Gita3 30.6.2021 v 8:32
    0.5
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Spatna zkusenost, podobne jako na vinted jsou zde podvodnice, hlavne “samozivitelky”,tedy hlupky bez mozku, co si naflakaly plno zbytecnych harantu a chteji se prizivit na prodeji fejku formou bazaru. Hlavne ze pidobne jako na eMimino pomlouvaji vinted, ale delaji podvodne transakce vsude na bazarech. Rovnez zduraznim, ze podvody a stalking na techto pofidernich webech resi policie, a nejen jednotl.pripady podvodu, ale celkove jako webovy portal. Nektere tyto weby piuzivaji jako nastroj intrik a staljingu, napr.70ti leta ostravska psychopatka Vera Nusmuler, ktera trpi rozdvojenim osobnosti vlivem toxoplazmozy a boreliozy. Resena policii, magistraty a spravnimi urady. Smiruje, staljuje, manipuluje s lidmi, z nudy…..

    KLADY: Takova taky soc.sit s forem
    ZÁPORY: Neduveryhodnost
    (8) (0)You have already voted this
    • Reagovat
      Zara 2.7.2021 v 16:22

      Tak zrovna ta duchodkyne dela intriky vsude, nejen na vinted, ale i na fb, a smirovani lidi, manipulace a oblbovani druhych, to je jeji celozivotni (bohuzel) program….. Snad ji to karma vrati. Zatahuje lidi do trapasu, podvodu a konfliktu.

  6. Reagovat
    Zita 9.7.2021 v 7:52
    0.5
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Bazarove online portaly jsou uz na jedno brdo, jak pres kopirak…a bohuzel opet vsechno je zneuzitelne, smiraci a stalkeri jsou tu takovym nutnym zlem, ktere musi resit policie a spravni organy, stejne jak na vinted, ktery uz mel nekolik spravnich rizeni za nereseni kriminalnich deliktu na jejich strankach!!!

    KLADY: Prezity web
    ZÁPORY: Nic moc
    (3) (0)You have already voted this
  7. Reagovat
    Ffd 15.7.2021 v 9:44
    0.5
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Tak zrovna vinted, omlazeni, bazos a sbauar, bohuzel smirovani umoznuji, mas tam cas prihlaseni, hodnoceni za obchody, staci par udaju a uz se pachaji trestne ciny…

    KLADY: Nabidka moznost prodat nebo koupit
    ZÁPORY: Na vinted bylo ze strany uzivatelu podano nekolik podnetu, a to i na policii mj., web resily spravni organy, a byly udeleny vysoke pokuty
    (2) (0)You have already voted this

    Budeme rádi za váš komentář. Pište prosím slušně a s přidanou hodnotou. Komentáře schvaluje správce.


Komentáře / diskuse / hodnocení

Celkové hodnocení

GDPR: Jsme správci osobních údajů a chráníme je v souladu se zákonem 101/2000 Sb., O ochraně osobních údajů a s principy obsaženými ve směrnici EU č. 95/46/EC. Po odeslání komentáře zpracováváme tyto údaje - jméno, e-mail a IP adresu. E-mail používáme pro odeslání informační zprávy, že vám někdo odpověděl na dotaz. Pro jiné účely jej nevyužíváme. IP adresu sledujeme z důvodu ochrany před spamem. Pro odstranění údajů nás kontaktujte na info@recenzer.cz