Helcel nábytek

Nábytek Helcel je prodejce nábytku. Nakupovat můžete buď online v eshopu, nebo osobně v kamenných prodejnách, které najdete hned na několika místech republiky. Obchod má velké skladové zásoby a zakládá si na rychlém dodání zboží. Na internetové doméně najdete také nákupního rádce a články, které vám pomohou s inspirací a výběrem.

1x1.trans - Helcel nábytek

Logo – Helcel Nábytek

Představení e-shopu

Helcel nábytek má silné zázemí a na trhu není žádným nováčkem. Byl založen v roce 1991. Společnost je členem APEK a držitelem certifikátu Spolehlivá firma 2017. Proti konkurenci se obchod snaží uspět především nízkými cenami a kvalitními službami.

Nabízí široký sortiment a zakládá si na rychlém řešení reklamací. Při nákupu lze uplatnit slevové kódy, které jsou k dostání na slevových portálech. Často připravují také výprodeje, slevy a akce.

Přejít do e-shopu

zpět k obsahu ↑

Přehled sortimentu

V obchodě můžete vybírat hned z několika velkých kategorií: Obývací pokoj, Ložnice, Kuchyně, Jídelna, Dětské pokoje, Předsíň a pracovna či Bytové doplňky.

Nábytek můžete hledat podle zadání do vyhledávače, např. sedací soupravy, nebo se orientovat podle kategorií a vyfiltrovat si je na základě osobních preferencí. V každé kategorii najdete hned několik podkategorií, díky kterým se v obchodě snáze zorientujete.

K dostání jsou nábytky všech možných stylů, barev a provedení. Bohužel nejde vyhledávat pouze na základě stylu, který byste doma chtěli mít např. skandinávský apod. Nicméně můžete navštívit blog obchodu, kde najdete inspiraci a doporučení, jak si kterou místnost vybavit, aby vám vše ladilo.

zpět k obsahu ↑

Služby a ostatní

Společnost zajišťuje montáže pouze ve spádových oblastech jejích prodejen, tedy na východě Čech. Prodejny najdete například v Brně, Přerově, Třinci, na Těrlicku či v Třebíči. V Brně žádná prodejna není. Pokud objednáte za více než 20 000 Kč, máte dopravu zdarma.

Helcel zajišťuje dopravu sám vlastními vozy. Lze zařídit také osobní vyzvednutí na prodejně. Za zboží lze platit platební kartou nebo hotově u řidiče, hotově na prodejně, online platební kartou nebo bankovním převodem. Obchod rovněž umožňuje nákup na splátky s úvěrem od Home Credit.

zpět k obsahu ↑

Slevový kód

  • Aktuálně nenabízí slevový kód.
  • Doprava zdarma při nákupu nad 20 000 Kč.
zpět k obsahu ↑

Doprava

Obchod využívá tyto dopravce:

  • Osobní odběr
  • Vlastní doprava
zpět k obsahu ↑

Platební možnosti

  • Platební karta/Hotově
  • Bankovní převod
  • Platba na splátky
  • Dobírka
zpět k obsahu ↑

Prodejny

  • Kpt. Jaroše 750,  674 01 Třebíč – Hájek
  • Za Mlýnem 2/602, 750 02  Přerov
  • Hraniční 213, 739 61 Třinec – Kanada
  • Topolová 770, 735 42 Těrlicko
  • Křenová 89/19, 602 00 Brno
zpět k obsahu ↑

Kariéra

  • Aktuálně pracovní místa nenabízí
zpět k obsahu ↑

Kontakt

  • Telefon: +420 595 530 400 (Po-Pá 07:00 – 16:00 hod.)
  • Email: info@nabytek-helcel.cz
  • Reklamace
  • Vrácení zboží
  • Sídlo společnosti: HELCEL Nábytek s.r.o., Horní Těrlicko 770, 735 42 Těrlicko
  • Facebook: HELCEL Nábytek
zpět k obsahu ↑

Hodnocení

8.5 Hodnocení
Prodejce nábytků

8.5Naše hodnocení
Přehlednost obchodu
8.5
Jednání se zákazníkem
8.5
Kvalita sortimentu
8.5
9Hodnocení uživatelů
Přehlednost obchodu
9.3
Jednání se zákazníkem
8.9
Kvalita sortimentu
8.8
KLADY
  • komunikace
  • široký sortiment
  • příznivé ceny
  • kvalita zboží
  • kamenné prodejny
ZÁPORY
  • poměrně dlouhá dodací doba
Napsat hodnocení  |  Přečíst hodnocení a komentáře

12 komentářů
Zobrazit vše Nejpřínosnější Nejlepší Nejhorší Napsat hodnocení
  1. Reagovat
    Nikol 20.3.2022 v 16:57

    Chtěly jsem se objednat zboží. JIž dvakrát jsme si od této firmy objednaly sedačku a vždy spokojenost. Tak jsme jely s manželem a miminkem v kočárku na prodejnu v Těrlicku, ať se podíváme přímo tam. Jen co jsme vlezly do prodejny, velmi nepříjemná paní nám odsekla, že s kočárkem tam nesmíme, že to je nařízení shora. Tak jsme řekly, že na netu nic takové napsané není, nějaké upozornění, na to se paní zvedla a šla si po svém. No katastrofa. Kdyby to řekla slušně a omluvila se , tak bychom malého vzaly do ruky a šli se podívat ale tento přístup nás tak vytočil, že jsme se otočili a jely domů. Psala jsem i email jako stížnost, to nám bylo doporučeno na jejich lince ale nikdo nekomunikuje, tak aspoň tuto cestu recenzí jsem zvolila. Ženská, která se neumí chovat by neměla pracovat s lidmi a to by si měl majitel uvědomit. Takže za mě nikdy víc, už jen s principu jak se neumí chovat ke zákazníkům.

  2. Reagovat
    crash 3.2.2022 v 11:19

    Ak mam byt slusny tak len poviem ze vacsi h**j som este nevidel skoda ze sa nedaju pridat aj fotky…

  3. Reagovat
    Pepa 12.1.2022 v 12:25
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Já jsem teda spokojený s manželkou. Mají kvalitní nábytek za příznivou cenu.

    KLADY: kvalita zboží příznivé ceny velký výběr
    (0) (0)You have already voted this
  4. Reagovat
    Martina 29.12.2021 v 16:50

    Nekorektna firma. Objednali sme si dve sedacie súpravy do zariadenia sociálnych služieb za financie získané z projektu. Bohuzial financie musíme vrátit lebo tento predajca je podvodnícka firma. Tovar nam dodali my sme si vyplatili a nemáme fakturu s peciatkou a ani doklad o zaplateni. Uvedena spolocnost nam ti odmieta vystavit.

  5. Reagovat
    Daniela 13.10.2021 v 14:19

    Pokud si chcete ušetřit nervy a peníze, tak doporučuji se tomuto eshopu vyhnout obloukem. Stalo mě to čtvrt roku času, 3 dny dovolené a o penězích nemluvě. Objednala jsem si sedačku v červnu, v červenci mi byla doručena – poškozená. Může se stát, v pohodě. (1. den dovolené). Naštěstí bylo poškození viditelné, takže jsem zboží ani neprebrala. V září mi byla doručena nová sedačka. Po rozbalení jsem nevěřila svým očím. Byla to ta samá sedačka, kterou jsem před 2 měsíci odmitla. Bohužel obal nebyl poškozený, takže jsem si všimla až když řidič odjel. ( 2.den dovolené) Následovalo asi 1000 hovoru, emailu a zoufalství. Nikdy jsem se s takovým přístupem nesetkala. Slečny se Vám do telefonu ani nepredstavi, jen se kroutí a slibuji jak se Vám ozvou. Neozvou. Musíte se ozvat Vy, znova a znova a znova. Po téhle zkušenosti už jsem novou nechtěla, v tu chvíli jsem si totiž přečetla i recenze a ztratila k této firmě důvěru. Chtěla jsem sedačku vrátit a za peníze si koupit jinde jinou. Bylo mi řečeno, že za 3000 si ji odvezou a možná mi uznaji reklamaci. Podmínky, ktere poslali byly opravdu vtipné. Musíte zboží zabalit do 2 vrstev kartonu, bublinkové fólie, stretchove fólie,protoze v případě, že by zboží dorazilo ještě více poškozené, nevrátí Vám peníze. Vtipné proto, že od nich Vám sedačka přijde v igelitu, který protrhnou řidiči už před domem. Pro sedačku si přijeli za 3 týdny a začal boj o peníze. (3.den dovolené) Sami Vám je opravdu nevrátí, musíte je opět urgovat, psát emaily, volat, doprosovat se, být ignorován a doufat ve šťastný konec. Dnes po 3,5 měsících mám své peníze na účtě a chci Vás všechny ještě jednou varovat – nekupujte si nic u této společnosti. Jsou to sprostí podvodníci!!!!!!!!!!!!!

  6. Reagovat
    Patrik Vintr 20.5.2021 v 15:45

    Absolutně nedoporučujeme. Od tohoto výrobce nikdy nic nechtějte, nejenže jsme čekali na skříně místo jednoho měsíce čtyři měsíce, ale když skříně dorazily, tak tam nebylo vše potřebné, kurýr si to tedy odvezl, když to dorazilo znova, načež jsme zase čekali, tak nám bylo zboží posláno zničené. A čtvrtý problém (to už jsme věděli, že z nás mají asi dobrý den), když skříně zase dorazily, tak jsme zjistili po otevření, že nám poslali úplně jiné skříně, než jsme si objednali. Nyní nereagují ani na email, ani na telefonát. Vše je předáno právníkovi, který čeká, až jim vyprší reklamační dvouměsíční lhůta. Myslím, že Vás čeká pěkná ostuda a přiměřená kompenzace pro nás, včetně placení výloh za našeho právníka. Takhle pra****é jednání jsme v životě nezažili.

  7. Reagovat
    Jitka 11.5.2021 v 13:46
    4
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    80
    Kvalita sortimentu
    60

    Objednaná sedačka přišla za delší dobu, než bylo uváděno na stránkách, a musela jsem si zjišťovat, co se děje (nekontaktovali mě sami).

    Samotná doprava a výnos proběhla bez problémů. Zboží odpovídalo popisu v eshopu.
    Nicméně bohužel chyběla část spojovacího materiálu. To jsme ale bez problémů vyřešili. Za mě je problém, že zboží neprochází výstupní kontrolou.

    Po třičtvrtě roce od nákupu jsme řešili problém prosezení sedačky a také vše proběhlo bez problémů. Závadu jsem popsala a nafotila a vše poslala na mail pro reklamace. Kontaktovali mě do druhého dne a po výměně několika mailů mě kontaktovali i telefonicky pro dohodnutí řešení. Dle recenzí jsem čekala problémy, ale mám dobrou zkušenost. Za mě vyřešení reklamace za 1.

    KLADY: komunikace s obchodem proběhla v pořádku (na telefonu byli ale občas zmatení) dodané zboží odpovídalo popisu v eshopu obě reklamace vyřešeny k naší spokojenosti
    ZÁPORY: delší lhůta dodání, než obchod uvádí zboží je odesíláno přímo od výrobce ke kupujícímů a neprovádí tak kontroly (chyběla nám část spojovacího materiálu)
    (0) (0)You have already voted this
  8. Reagovat
    Mirek 8.5.2021 v 20:19
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Rychlost doručení objednávky. Nabízejí široký sortiment za příznivé ceny.

    (0) (0)You have already voted this
  9. Reagovat
    Sabina 20.4.2021 v 10:18
    0.5
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Nekvalitní nábytek, neochotný zákaznický servis.
    Doručili mi poškozené zboží a zamítli mi na něj reklamaci či jakoukoliv kompenzaci. Dle ostatních recenzí, jsem jedna z mnoha, kteří byli ve stejné situaci. Této firmě se vyhněte obloukem!

    KLADY: NIC!
    ZÁPORY: Nekvalitní nábytek, neochotný zákaznický servis, nemožné něco reklamovat
    (0) (0)You have already voted this
  10. Reagovat
    Václav 7.4.2021 v 23:19

    Třetí jakost z Polska. Pět z pěti kusů nesedí. Tragédie. Už nikdy více

  11. Reagovat
    Veronika 25.3.2021 v 21:02
    1.65
    Přehlednost obchodu
    80
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Nákup v tomto obchode bol mojou najhoršou skúsenosťou s nakupovaním cez internet. 14. októbra 2020 sme si s priateľom objednali posteľ z eko-kože s úložným priestorom a 2 nočné stolíky. Dodacia doba, ktorú obchod uvádzal bola 4 – 10 týždňov, no posteľ nám prišla až 13. januára 2021, čo je 13 týždňov. Desiaty týždeň sme sa chceli informovať, ako to s našou objednávkou vyzerá a veľmi neochotná pani na linke nám túto informáciu ani nevedela povedať. Počas skladania postele sme prišli na to, že nám poslali rošt, ktorý nepasuje na náš typ postele. Išlo o rošt, ktorý nie je na posteľ s úložným priestorom, nedal sa pripevniť, neudržal by matrace, nedal sa otvárať. Hneď v ten deň sme vybavovali reklamáciu. Na nový rošt sme čakali do 3. marca a jeho kvalitu nemusím ani komentovať. 7. týždňov sme spávali na roztiahnutom gauči, čo sa odrazilo aj na priateľovej chrbtici. Takmer každý deň sme sa im snažili dovolať, no je to riadne umenie. Buď telefón nedvíhali, boli nonstop obsadení alebo nám nevedeli nič povedať. Na počudovanie tam bola aj rečová bariéra (český a slovenský jazyk), neochota, nevedomosť, nezáujem situáciu riešiť a rošt poslali až keď sme chceli zrušiť objednávku a vyžiadať si naspäť peniaze. Boli sme dostatočne trpezliví vzhľadom na aktuálnu situáciu, no v tomto obchode zlyháva komunikácia, kvalita, dodržiavanie dodacej doby a iné, aj bez ohľadu na terajšiu korona situáciu. Čo sa týka nočných stolíkov, skladal nám ich stolár s dlhoročnou praxou a povedal, že takto nekvalitný nábytok (krivé, labilné, posteľ zle očalúnená, nespevnená, špinavá od pilín,..) ešte zo žiadneho obchodu nevidel. Šuplíky nepasovali do konštrukcie nočného stolíka, takže ich musel prerábať. Počas telefonátov s nimi sme sa dozvedeli, že síce sídlia v Čechách, ale nábytok vyrábajú v Poľsku z komponentov dovážaných z Číny. Jedna katastrofa. Určite neodporúčam!

    (1) (0)You have already voted this
  12. Reagovat
    Hurta tomáš 11.2.2021 v 20:50

    Dost špatná kvalita, výrobek je od výroby viditelně poškozený, velice špatně jednání s reklamací.

    Budeme rádi za váš komentář. Pište prosím slušně a s přidanou hodnotou. Komentáře schvaluje správce.


Komentáře / diskuse / hodnocení

Celkové hodnocení

GDPR: Jsme správci osobních údajů a chráníme je v souladu se zákonem 101/2000 Sb., O ochraně osobních údajů a s principy obsaženými ve směrnici EU č. 95/46/EC. Po odeslání komentáře zpracováváme tyto údaje - jméno, e-mail a IP adresu. E-mail používáme pro odeslání informační zprávy, že vám někdo odpověděl na dotaz. Pro jiné účely jej nevyužíváme. IP adresu sledujeme z důvodu ochrany před spamem. Pro odstranění údajů nás kontaktujte na info@recenzer.cz