Vinted

Vinted.cz je sociální síť a online obchodní portál, na kterém registrovaní uživatelé vyměňují, nakupují a prodávají oblečení, doplňky a kosmetiku. Uživatelé mohou portál navštívit přes webový prohlížeč nebo přes mobilní aplikaci. Členství a veškerá aktivita je bezplatná. Portál používá spousta stálých uživatelů, kteří jsou aktivní také na Vinted forum.

1x1.trans - Vinted

Logo – Vinted

Představení bazaru

Vinted na českém trhu původně fungoval pod jménem Votočvohoz. Ten založili v roce 2011 Janet Lavicka a Lukáš Vala. Nedávno se Votočvohoz stal součástí Vinted, který je v podstatě to samé, pouze ve světovém formátu.

Tento původně litevský projekt funguje hned v několika zemích Evropy i USA. Je založen na principu sdílené ekonomiky – online seconhand, který nabízí alternativu k masové spotřební ekonomice a neustálému nakupování nových věcí.

Přejít do online portálu

zpět k obsahu ↑

Kategorie katalogu

Vinted katalog se neustále mění v závislosti na tom, jaké inzeráty jsou zrovna aktuální. Portál je šikovně vymyšlený a snadno se v něm zorientujete. Můžete si kategorizovat nejen podle druhu oblečení, ale i stylu, popř. místa, odkud prodávající je. To se vyplatí především v případě, že si chcete zboží nejprve přijít prohlédnout nebo vyzvednout osobně.

V katalogu můžete vybírat z dámského, pánského i dětského oblečení. Pokud máte představu o konkrétním kousku, jednoduše napište jeho název do kolonky „hledat“ (např. černá sukně, praha). V opačném případě můžete filtrovat na základě toho, co vás zajímá. Oblečení, doplňky, obuv, kosmetika, tašky – to jsou hlavní kategorie. Lze zohlednit také stav, značku, cenu a další parametry.

zpět k obsahu ↑

Služby a ostatní

Nákup, prodej i výměna probíhá na Vinted stejně. Uživatelé kontaktují jeden druhého na základě inzerátu. A poté už je zcela na nich, jak si domluví předání a platbu. Do těchto záležitostí portál sám nijak nezasahuje. Nejčastěji se setkáte s platbou na dobírku nebo osobním převzetím.

Důvěryhodnost uživatele si můžete jednoduše ověřit kliknutím na jeho profil. Zde najdete hodnocení od předchozích zákazníků a další informace. Pokud si nejste jistí, zda vám oblečení padne, požádejte o rozměry a o další fotografie.

zpět k obsahu ↑

Zajímavé odkazy

zpět k obsahu ↑

Kariéra

  • Aktuálně pracovní místa naleznete zde
zpět k obsahu ↑

Kontakt

9.5 Hodnocení
Bazar oblečení a doplňků

9.5Naše hodnocení
Přehlednost obchodu
9.5
Jednání se zákazníkem
9.5
Kvalita sortimentu
9.5
6.5Hodnocení uživatelů
Přehlednost obchodu
7.9
Jednání se zákazníkem
5.8
Kvalita sortimentu
6
KLADY
  • množství členů
  • přehledný web
  • široký sortiment
Napsat hodnocení  |  Přečíst hodnocení a komentáře

32 komentářů
Zobrazit vše Nejpřínosnější Nejlepší Nejhorší Napsat hodnocení
  1. Reagovat
    Lida 22.2.2021 v 19:09
    3.3
    Přehlednost obchodu
    70
    Jednání se zákazníkem
    50
    Kvalita sortimentu
    80

    Nevhodný přístup k prodavajicim

    KLADY: Cenová nabídka
    ZÁPORY: Není spravedlivé a hned vyhrožují smazanim profilu
    (16) (0)You have already voted this
    • Reagovat
      Mirin 3.5.2021 v 16:47

      Jednani ala vydirani
      Hrozne. Souhlas

  2. Reagovat
    Terezka 25.2.2021 v 16:26
    2.65
    Přehlednost obchodu
    80
    Jednání se zákazníkem
    20
    Kvalita sortimentu
    60

    Jednoznačně nedoporučuji

    KLADY: Aplikace jako taková super.
    ZÁPORY: Bohužel podporují podvodné jednání. Všude se najdou lidé bez ostychu, kteří Vám nepošlou co mají a sice je tam možnost udělení negativního hodnocení, ale Vinted je pak klidně smaže, i když je právo jednoznačně na vaší straně a tak je tam pak spousta oněch neuctivců.
    (13) (0)You have already voted this
  3. Reagovat
    Anatoli 7.4.2021 v 14:47

    KATASTROFA. VEDENÍ AROGANTNÍ A HROZNÉ. PLNO FEJKŮ

  4. Reagovat
    LucieAl 17.4.2021 v 16:38

    V poslednim roce meli 2 spravni rizeni kvuli danovym unikum,porusovani pravidel ohledne financnich toku, chovani, porusovani dalsich zakonu vc.podvodu na uzivatelich vinted a je navrh na zruseni jejich aktivit v CR.

    • Reagovat
      Ivana 2.5.2021 v 17:41

      Dobrý den,opravdu?řešení kauz pomocí podpory je opravdu diskriminační, nespravedlivé,navíc mnohdy s aroganci-konkretne Aše po a!davaji naopak volnou ruku propracovaným podvodům a nekAlemu jednání.

    • Reagovat
      Elisara 18.4.2021 v 10:48

      Ano, bohuzel me zablokovali ucet bezduvodne, byla jsem tam okradena, a nikdo z te povedene party vinted to neresil. Misto toho mi blokli ucet, kdyz jsem si dovolila jim napsat, ze to bude resit Policie. Podala jsem na vinted trestni oznameni, a policejni komisar mi sdelil, ze neustale resi nejake podvody na techto strankach. Inspekce s nimi kvuli padelkum resi vec ve sprav.rizeni take. Doporucuju tento web ignorovat, je to vazne ostuda, a odstrasujici pripad kdysi super stranek, ktere dosly takoveho padu…..

  5. Reagovat
    Adel4568 18.4.2021 v 10:43
    0.65
    Přehlednost obchodu
    20
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Se spol.vinted je vedeno nekolik spravnich rizeni kvuli porusovani obchodni etiky, danovych a dalsich zakonu CR, a dostali pokuty za tato pochybeni nejen od Ministerstva financi a celni spravy. Naprosto pochybne webove stranky, plne fejku z ali wish apid.ktere nabizeji rovnez neoverene podvodnice. Velky odliv uzivatelek po zjisteni podvodu,ktere nikdo neresi.

    KLADY: Prehlednost v katalogu,trideni dle velikosti, znacek, da se vyfiltrovat pozadovany sortiment
    ZÁPORY: Velke mnozstvi padelku notne predrazenych Postovne pozaduji uzivatelky casto premrstene
    (20) (0)You have already voted this
  6. Reagovat
    Gamejdo 18.4.2021 v 11:01

    Po 6 letech od registrace mi hrozili smazanim profilu, skoro 500 pouze poizitiv.hodnoceni za provedene prodeje. Jedna registr.osoba s falesnou identitou a neover. profilem na tomto webu, me poskodila pomluvami a zinscen.intrikami. Vinted je krome bazaru take socialni sit, s moznosti zakladani temat. Ve velkem se zde porusuji pravidla, a administrator neni schopen v realnem case moderovat diskuzi ci mazat zavadna nahlasovana temata. Dochazi zde k uniku informaci a k honu na ostatni uzivatelky. Hlaseno na Policii.

  7. Reagovat
    Dasha 18.4.2021 v 11:26
    1.8
    Přehlednost obchodu
    80
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    20

    Snadna orientace na bazaru v katalogu i filtrovani.
    Bohuzel jsem narazila na nekolik pokusu o podvod, snahu okrast poctive prodejce, denne jsou tu zalozena temata s varovanim na podvodnice.
    Opravdu nemohu doporucit

    KLADY: Katalogove vyhledavani je prehledne
    ZÁPORY: Mnoho fejku, duplicitni nabidky a falesne profily, ktere admin ani po upozorneni neblokuje.
    (19) (0)You have already voted this
  8. Reagovat
    Majdesa 18.4.2021 v 13:39

    na zdejších web.strankach již nejsem.Po několika letech aktiv.obchodu a stovkách spokoj. na kupujících mi zde začalo par psychopatek hentovat na profil a útočit na me ve fóru. Administrátor nezasáhl ani po opak.urgencích a tu zumpu(diskuzi s útočnými příspěvky) dal nechal žít svým životem.
    Uvědomila jsem tedy Úřad na ochranu OS.údajů na závazná porušování el.komunikace.

  9. Reagovat
    Kamila 18.4.2021 v 13:44

    Vinted je neskutečně zkažený bazarovy portál
    nejprve to byloi fajn obchodování
    skončilo to trestnim oznámením
    a zrušením profilu z me strany

    • Reagovat
      Jana 25.4.2021 v 17:00

      Souhlas, hrozna zkusenost

  10. Reagovat
    WintraD 18.4.2021 v 14:54
    2.15
    Přehlednost obchodu
    80
    Jednání se zákazníkem
    30
    Kvalita sortimentu
    20

    Moje osobni zkusenosti na techto strankach jsou zklamanim.
    Nekolikrat mi kupujici neposlaly penize nebo nereagovaly
    Nektere tam maji vic profilu,coz je podvod.
    Administrator reaguje s velkou prodlevou, nekdy vubec, podvodnice maji naskok a staci si zrusit profil kdyz nekoho okradou

    KLADY: Dobre cleneno v kategoriich
    ZÁPORY: Neskutecnych padelku Neda se tomu vyhnout
    (18) (0)You have already voted this
  11. Reagovat
    Lucka 18.4.2021 v 21:22

    Teda c****! A právě jsem se chtěla zapojit do tématu antikoncepce. Tak nic, nebudu riskovat hejty, nechci.

  12. Reagovat
    Majdhf 19.4.2021 v 20:02

    Pro naivní znuděné b****, které se chtějí bavit a nechat se podvést nákupem předražených hadrů z kategorie fejku, ok. Jinak vinted nebrat. Kdysi nakoupeny pěkné kousky, ale poslední 2 roky, kdy ZPOPLATNILI TOPOVANI PŘEDMĚTU A DALŠÍ SLUŽBY, se tam prezentuji převážně podvodnice, které vydělávají na prodeji padělků a mají denně předměty topované. Běžný slušný uživatel spíš teď narazí na podvod. Doporučuji mrknout na výpis na finančním webu ohl. provedených podnikatelů z Litvy, Anglie atd.

  13. Reagovat
    Jonkal3 20.4.2021 v 12:38

    Dovolim si opravit, jde o podvodne podnikatelce z Litvy a dalsich pofidernich zemi, kteri podporuji prodej fejku na vinted.cz, nemazou padelky,duplicitni nabidky a falesne profily.

  14. Reagovat
    Gisela 20.4.2021 v 15:14
    1.5
    Přehlednost obchodu
    70
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    BYLA JSEM PRAVIDELNA UZIVATELKA S VICE NEZ 700 POCTEM HODNOCENI. POSLEDNI ROK TO JDE S VINTED HODNE Z KOPCE, REG.JSEM RADEJI ZRUSILA, 2 FALESNE PROFILY ME CHTELY OKRAST. NEDOPORUCIM NIKOMU ZDE OBCHODOVAT

    KLADY: Prehledne veci v nabidkach katalogu
    ZÁPORY: Zrusili kategorii kosmetiky/vzorky, pouzite Plati se za topovani jednotl.kusu v katalogu Takze davno neni zdarma vsechno Je nekolik placenych a zbytecnych sluzeb Ktere malokdo vyuzije
    (19) (0)You have already voted this
  15. Reagovat
    Nejma 25.4.2021 v 16:59
    1.65
    Přehlednost obchodu
    80
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Hodne pofiderni web, nejhorsi jsou diskuzni fora, kde hodne utoci psychicky narusena uzivatelka s prezdivkou sosha. Jine uz byly ze strany spravnich organu zablokovany, napr.podvodny profil jmenem mountkena,a dalsi, prosetrovane policejnimi organy z duvodu trestne cinnosti.

    KLADY: Fajn katalogove cleneni
    ZÁPORY: Velky pocet podvodnic se zdvojenymi profily, falesne ucty
    (17) (0)You have already voted this
  16. Reagovat
    Marusha 25.4.2021 v 19:53

    V dobe meho pusobeni supr stranky, par bezva obchodu jsem mela. Posledni rok a pul naprosty opak, spousta okradenych uzivatelek, policie resi porad nejake pripady podvodu a okradenych pribyva. Dnes je to jen pro naivni znudene osoby ktere nemaji co na praci a chteji vykecavat….pro me je tento portal uz ztrata casu.

    • Reagovat
      Ivana 2.5.2021 v 17:43

      Naprosto souhlasím

  17. Reagovat
    ivana 3.5.2021 v 1:28
    0.5
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    za 5 let používání této domény vidím je samá negativa a úpadek původní myšlenky. Parta Vinted, když už vám odpov, jen nahrává podvodníkům, kteří samozřejmě znají jejich stanoviska. Operátorka Adéla je velice arogantní, ihned blokuje účet a při řešení ani neodpovídá. Vinted opravdu není dobré zázemí pro obchody. Když pominu fakt, že topování předmětů a celého profilu je již zpoplatněno, stále častěji se stává, že jim funkce ani nefungujou a vy za ně platíte. O způsobu fungování vinted.cz hodlám informovat přímo jednatele společnosti v zahraničí.

    ZÁPORY: za 5 let používání této domény vidím je samá negativa
    (18) (0)You have already voted this
  18. Reagovat
    GalinaH 3.5.2021 v 15:05

    Horsi nez marketplace
    kazda druha ma zdvojene ucty, okradani uzivatelek je takovy tady sport. A delani si p….. z tech slusnych obchodujicich.
    Admini,kterych tu zamestnavaji hromady, jsou neschopni, neumi ani vcas resit podvody a blokovat profily,ktere stale dokola okradaji na tomto webu. Neposkytuji policii ani IP adresu podvodnic s falesnymi profily, takze nejlepsi je temto strankam se vyhnout. Na 2.stranu, predrazene postovne a denni pobihani po poste s balicky a postavani ve fronte, je taky otravne, a posta je draha. Takze dnes uz prezity web, co nechava vydelavat poste a podvodnicim, prekupnicicm atd.
    Kdyz neveris, zaloz si tu profil a behem mesice budes psat sve spatne zkusenosti a nadavat na tyto s….y Z Litvy a UK

  19. Reagovat
    Jarosova 3.5.2021 v 16:45
    1.65
    Přehlednost obchodu
    80
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Neskutecny podvod, samyy fejky a naprosto nespolehlive uzivatelky.
    Bridilstvi, ktery podporuji i samotni administratori webu.
    Podnet na nekolik spravnich organu pro podvody, danove aj.uniky,prodej fejku atd.

    KLADY: Zdanlive bohaty vyber
    ZÁPORY: Fejky podvody hejtovani a naschvaly ost.uzivatelek Skandalni kauzy
    (15) (0)You have already voted this
  20. Reagovat
    BorkaG 4.5.2021 v 10:37

    Hlavne at uz ten megapodvod vinted zrusi urednici /zadost a preposlani trestnich oznameni na podvodniky co tuhle hruzu vedou se spoustou ostudy a okradenych uzivatelek/ poslano upozorneni na MZ z duvodu vyvadeni zisku z CR neopravnene

  21. Reagovat
    Frantam 4.5.2021 v 13:48
    1.65
    Přehlednost obchodu
    60
    Jednání se zákazníkem
    20
    Kvalita sortimentu
    20

    Vhodny web pro psychicky narusene lidi, stalkery a kriminalniky, podvodniky.
    Zcela zvracena puvodne dobra myslenka, ve svuj opak

    KLADY: Nabidka hader ok
    ZÁPORY: Velke nebezpeci okradeni a nakupu padelku
    (9) (0)You have already voted this
  22. Reagovat
    Monca4 6.5.2021 v 16:15
    1.5
    Přehlednost obchodu
    70
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Velka cast zaregistrovanych dam zde mela nejaky problem, bud s neplatici kupujici, nebo s prodavajici, ktera po zaslani platby na ucet neposlala zbozi. Spravce web.stranek zasadne nic neresi, odkazuje na policii a tim se problemu zbavi. Nez resit porad nejaky ty kauzy s podvodnicemi, tak radeji zrusit ucet. Po 5 nebo i vice letech…neda se jinak
    Riziko fejku a zmareneho obchodu je velke

    KLADY: Nabizene mnozstvi zbozi
    ZÁPORY: Uvedeno vyse, fejky z alu, ulezely stary tovar, smejdy Lezaky, braky
    (9) (0)You have already voted this
  23. Reagovat
    Lucie 11.5.2021 v 14:15
    4.65
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    90
    Kvalita sortimentu
    90

    Na Vinted mám založený profil už dávno. Několikrát jsem uskutečnila nákup od uživatelek i prodala. Takže nemám zatím žádnou špatnou zkušenost.

    KLADY: široký sortiment přehledný web skvěla cenová nabídka
    (1) (0)You have already voted this
  24. Reagovat
    Jokomo2 11.5.2021 v 20:39

    Veskera aktivita zdarma? Lez a klamava reklama! Topovani predmetu, a dalsi radoby top sluzby se PLATI! I pomalejsi propadani kousku v katalogu se plati, jakakoli propagace jednotl. Veci hezky zpoplatnena! Jojo za me to bylo zdarma, pamatuji, jak jedno po druhem zacali zpoplatnovat. Cely web vcetne jejich tv spotu uz nestoji za zlamanou gresli.

  25. Reagovat
    Manila 12.5.2021 v 13:54
    0.5
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Veskere topovani predmetu a vystaveni na predni strane jakoz i dalsi sluzby jsou uz 2roky za uhradu pres paypal aj.platebni brany. Nekdy jim to ani nefunguje ale ty platis porad….

    KLADY: Nabidky
    ZÁPORY: Podvodnic tu muzes prehazovat vidlemi
    (1) (0)You have already voted this
  26. Reagovat
    Gita 13.5.2021 v 9:08
    1.5
    Přehlednost obchodu
    70
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Veskere topivani a prezentace katalogu je jiz 2roky zpoplatneno, a vzdy nefunguje jak ma. Uz je to web ci bazar za zenitem
    Velke zklamani za nekolik let upadek…

    KLADY: Nabidka velka
    ZÁPORY: Podvodne profily a neschopni admini
    (1) (0)You have already voted this
  27. Reagovat
    Lolik 13.5.2021 v 11:42
    1.15
    Přehlednost obchodu
    50
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Vinted fakt uz neeeeee

    KLADY: Moderni hadrarna
    ZÁPORY: S fejky
    (0) (0)You have already voted this

    Budeme rádi za váš komentář. Pište prosím slušně a s přidanou hodnotou. Komentáře schvaluje správce.


Komentáře / diskuse / hodnocení

Celkové hodnocení

GDPR: Jsme správci osobních údajů a chráníme je v souladu se zákonem 101/2000 Sb., O ochraně osobních údajů a s principy obsaženými ve směrnici EU č. 95/46/EC. Po odeslání komentáře zpracováváme tyto údaje - jméno, e-mail a IP adresu. E-mail používáme pro odeslání informační zprávy, že vám někdo odpověděl na dotaz. Pro jiné účely jej nevyužíváme. IP adresu sledujeme z důvodu ochrany před spamem. Pro odstranění údajů nás kontaktujte na info@recenzer.cz