Vinted

Vinted.cz je sociální síť a online obchodní portál, na kterém registrovaní uživatelé vyměňují, nakupují a prodávají oblečení, doplňky a kosmetiku. Uživatelé mohou portál navštívit přes webový prohlížeč nebo přes mobilní aplikaci. Členství a veškerá aktivita je bezplatná. Portál používá spousta stálých uživatelů, kteří jsou aktivní také na Vinted forum.

1x1.trans - Vinted

Logo – Vinted

Představení bazaru

Vinted na českém trhu původně fungoval pod jménem Votočvohoz. Ten založili v roce 2011 Janet Lavicka a Lukáš Vala. Nedávno se Votočvohoz stal součástí Vinted, který je v podstatě to samé, pouze ve světovém formátu.

Tento původně litevský projekt funguje hned v několika zemích Evropy i USA. Je založen na principu sdílené ekonomiky – online seconhand, který nabízí alternativu k masové spotřební ekonomice a neustálému nakupování nových věcí.

Přejít do online portálu

zpět k obsahu ↑

Kategorie katalogu

Vinted katalog se neustále mění v závislosti na tom, jaké inzeráty jsou zrovna aktuální. Portál je šikovně vymyšlený a snadno se v něm zorientujete. Můžete si kategorizovat nejen podle druhu oblečení, ale i stylu, popř. místa, odkud prodávající je. To se vyplatí především v případě, že si chcete zboží nejprve přijít prohlédnout nebo vyzvednout osobně.

V katalogu můžete vybírat z dámského, pánského i dětského oblečení. Pokud máte představu o konkrétním kousku, jednoduše napište jeho název do kolonky „hledat“ (např. černá sukně, praha). V opačném případě můžete filtrovat na základě toho, co vás zajímá. Oblečení, doplňky, obuv, kosmetika, tašky – to jsou hlavní kategorie. Lze zohlednit také stav, značku, cenu a další parametry.

zpět k obsahu ↑

Služby a ostatní

Nákup, prodej i výměna probíhá na Vinted stejně. Uživatelé kontaktují jeden druhého na základě inzerátu. A poté už je zcela na nich, jak si domluví předání a platbu. Do těchto záležitostí portál sám nijak nezasahuje. Nejčastěji se setkáte s platbou na dobírku nebo osobním převzetím.

Důvěryhodnost uživatele si můžete jednoduše ověřit kliknutím na jeho profil. Zde najdete hodnocení od předchozích zákazníků a další informace. Pokud si nejste jistí, zda vám oblečení padne, požádejte o rozměry a o další fotografie.

zpět k obsahu ↑

Zajímavé odkazy

zpět k obsahu ↑

Kariéra

  • Aktuálně pracovní místa naleznete zde
zpět k obsahu ↑

Kontakt

9.5 Hodnocení
Bazar oblečení a doplňků

9.5Naše hodnocení
Přehlednost obchodu
9.5
Jednání se zákazníkem
9.5
Kvalita sortimentu
9.5
4.7Hodnocení uživatelů
Přehlednost obchodu
6.1
Jednání se zákazníkem
3.9
Kvalita sortimentu
4.3
KLADY
  • množství členů
  • přehledný web
  • široký sortiment
Napsat hodnocení  |  Přečíst hodnocení a komentáře

88 komentářů
Zobrazit vše Nejpřínosnější Nejlepší Nejhorší Napsat hodnocení
  1. Reagovat
    Lida 22.2.2021 v 19:09
    3.3
    Přehlednost obchodu
    70
    Jednání se zákazníkem
    50
    Kvalita sortimentu
    80

    Nevhodný přístup k prodavajicim

    KLADY: Cenová nabídka
    ZÁPORY: Není spravedlivé a hned vyhrožují smazanim profilu
    (31) (0)You have already voted this
    • Reagovat
      Mirin 3.5.2021 v 16:47

      Jednani ala vydirani
      Hrozne. Souhlas

      • Reagovat
        Hankar 15.6.2021 v 17:08

        Ano, presne tak. Misto aby blokovali podvodnice, kterych tam jsou s aktiv. Profily tisice, a trvale poskozuji cely system puvodne skveleho napadu s nazvem votocvohoz…..

  2. Reagovat
    Terezka 25.2.2021 v 16:26
    2.65
    Přehlednost obchodu
    80
    Jednání se zákazníkem
    20
    Kvalita sortimentu
    60

    Jednoznačně nedoporučuji

    KLADY: Aplikace jako taková super.
    ZÁPORY: Bohužel podporují podvodné jednání. Všude se najdou lidé bez ostychu, kteří Vám nepošlou co mají a sice je tam možnost udělení negativního hodnocení, ale Vinted je pak klidně smaže, i když je právo jednoznačně na vaší straně a tak je tam pak spousta oněch neuctivců.
    (37) (0)You have already voted this
  3. Reagovat
    Anatoli 7.4.2021 v 14:47

    KATASTROFA. VEDENÍ AROGANTNÍ A HROZNÉ. PLNO FEJKŮ

    • Reagovat
      Hanke 23.6.2021 v 9:30

      Ano, a místo zajmu o skutečny nakup jen trolení. A zásadně nečtou popisky u předmětu v katalogu, kde mam vždy popsané složení materiálu rozměry velikost atd.
      Uz jsou lenivé i číst, domluva o ničem, profil jsem zrušila, pro me ztráta casu. Nebudu si s bl….ami zbytečně vypisovat

  4. Reagovat
    LucieAl 17.4.2021 v 16:38

    V poslednim roce meli 2 spravni rizeni kvuli danovym unikum,porusovani pravidel ohledne financnich toku, chovani, porusovani dalsich zakonu vc.podvodu na uzivatelich vinted a je navrh na zruseni jejich aktivit v CR.

    • Reagovat
      Ivana 2.5.2021 v 17:41

      Dobrý den,opravdu?řešení kauz pomocí podpory je opravdu diskriminační, nespravedlivé,navíc mnohdy s aroganci-konkretne Aše po a!davaji naopak volnou ruku propracovaným podvodům a nekAlemu jednání.

    • Reagovat
      Elisara 18.4.2021 v 10:48

      Ano, bohuzel me zablokovali ucet bezduvodne, byla jsem tam okradena, a nikdo z te povedene party vinted to neresil. Misto toho mi blokli ucet, kdyz jsem si dovolila jim napsat, ze to bude resit Policie. Podala jsem na vinted trestni oznameni, a policejni komisar mi sdelil, ze neustale resi nejake podvody na techto strankach. Inspekce s nimi kvuli padelkum resi vec ve sprav.rizeni take. Doporucuju tento web ignorovat, je to vazne ostuda, a odstrasujici pripad kdysi super stranek, ktere dosly takoveho padu…..

  5. Reagovat
    Adel4568 18.4.2021 v 10:43
    0.65
    Přehlednost obchodu
    20
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Se spol.vinted je vedeno nekolik spravnich rizeni kvuli porusovani obchodni etiky, danovych a dalsich zakonu CR, a dostali pokuty za tato pochybeni nejen od Ministerstva financi a celni spravy. Naprosto pochybne webove stranky, plne fejku z ali wish apid.ktere nabizeji rovnez neoverene podvodnice. Velky odliv uzivatelek po zjisteni podvodu,ktere nikdo neresi.

    KLADY: Prehlednost v katalogu,trideni dle velikosti, znacek, da se vyfiltrovat pozadovany sortiment
    ZÁPORY: Velke mnozstvi padelku notne predrazenych Postovne pozaduji uzivatelky casto premrstene
    (107) (0)You have already voted this
  6. Reagovat
    Gamejdo 18.4.2021 v 11:01

    Po 6 letech od registrace mi hrozili smazanim profilu, skoro 500 pouze poizitiv.hodnoceni za provedene prodeje. Jedna registr.osoba s falesnou identitou a neover. profilem na tomto webu, me poskodila pomluvami a zinscen.intrikami. Vinted je krome bazaru take socialni sit, s moznosti zakladani temat. Ve velkem se zde porusuji pravidla, a administrator neni schopen v realnem case moderovat diskuzi ci mazat zavadna nahlasovana temata. Dochazi zde k uniku informaci a k honu na ostatni uzivatelky. Hlaseno na Policii.

  7. Reagovat
    Dasha 18.4.2021 v 11:26
    1.8
    Přehlednost obchodu
    80
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    20

    Snadna orientace na bazaru v katalogu i filtrovani.
    Bohuzel jsem narazila na nekolik pokusu o podvod, snahu okrast poctive prodejce, denne jsou tu zalozena temata s varovanim na podvodnice.
    Opravdu nemohu doporucit

    KLADY: Katalogove vyhledavani je prehledne
    ZÁPORY: Mnoho fejku, duplicitni nabidky a falesne profily, ktere admin ani po upozorneni neblokuje.
    (105) (0)You have already voted this
    • Reagovat
      BohyneSara 24.9.2021 v 19:48

      Bohuzel vinted, delo se to i na omlazeni, a mnoha dalsich internet.bazarech, jako mojebazary.cz, prodejhned.cz, hyperinzerce.cz, bazos je taky uz zkazeny, avizo spadlo taky, emimino a desitky dalsich webu…
      Podani byly az na min.prumyslu coi spada pod nej, ale prehazuji si tam kauzy se spravnimi organy s jinou kompetenci. Obratit se v pripade podvodu, stalkovani a phishingu s ukradenim dat na nukib, prip.radnici Prahy 6 a na tamni zivnostensky urad. Ten udelil i vinted pokutu za prodej padelku a miliony podvodu

  8. Reagovat
    Majdesa 18.4.2021 v 13:39

    na zdejších web.strankach již nejsem.Po několika letech aktiv.obchodu a stovkách spokoj. na kupujících mi zde začalo par psychopatek hentovat na profil a útočit na me ve fóru. Administrátor nezasáhl ani po opak.urgencích a tu zumpu(diskuzi s útočnými příspěvky) dal nechal žít svým životem.
    Uvědomila jsem tedy Úřad na ochranu OS.údajů na závazná porušování el.komunikace.

  9. Reagovat
    Kamila 18.4.2021 v 13:44

    Vinted je neskutečně zkažený bazarovy portál
    nejprve to byloi fajn obchodování
    skončilo to trestnim oznámením
    a zrušením profilu z me strany

    • Reagovat
      Jana 25.4.2021 v 17:00

      Souhlas, hrozna zkusenost

      • Reagovat
        NokoszMir 3.10.2021 v 13:12

        Podelim se taky, divna az bizarni domluva s nejakou babou Tomankovou, na netu zjisteno, ze je to kriminalni pakaz, takze smula, obchod neprobehl, hlaseno spravci site pro poruseni pravidel

  10. Reagovat
    WintraD 18.4.2021 v 14:54
    2.15
    Přehlednost obchodu
    80
    Jednání se zákazníkem
    30
    Kvalita sortimentu
    20

    Moje osobni zkusenosti na techto strankach jsou zklamanim.
    Nekolikrat mi kupujici neposlaly penize nebo nereagovaly
    Nektere tam maji vic profilu,coz je podvod.
    Administrator reaguje s velkou prodlevou, nekdy vubec, podvodnice maji naskok a staci si zrusit profil kdyz nekoho okradou

    KLADY: Dobre cleneno v kategoriich
    ZÁPORY: Neskutecnych padelku Neda se tomu vyhnout
    (104) (0)You have already voted this
  11. Reagovat
    Lucka 18.4.2021 v 21:22

    Teda c****! A právě jsem se chtěla zapojit do tématu antikoncepce. Tak nic, nebudu riskovat hejty, nechci.

  12. Reagovat
    Majdhf 19.4.2021 v 20:02

    Pro naivní znuděné b****, které se chtějí bavit a nechat se podvést nákupem předražených hadrů z kategorie fejku, ok. Jinak vinted nebrat. Kdysi nakoupeny pěkné kousky, ale poslední 2 roky, kdy ZPOPLATNILI TOPOVANI PŘEDMĚTU A DALŠÍ SLUŽBY, se tam prezentuji převážně podvodnice, které vydělávají na prodeji padělků a mají denně předměty topované. Běžný slušný uživatel spíš teď narazí na podvod. Doporučuji mrknout na výpis na finančním webu ohl. provedených podnikatelů z Litvy, Anglie atd.

  13. Reagovat
    Jonkal3 20.4.2021 v 12:38

    Dovolim si opravit, jde o podvodne podnikatelce z Litvy a dalsich pofidernich zemi, kteri podporuji prodej fejku na vinted.cz, nemazou padelky,duplicitni nabidky a falesne profily.

  14. Reagovat
    Gisela 20.4.2021 v 15:14
    1.5
    Přehlednost obchodu
    70
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    BYLA JSEM PRAVIDELNA UZIVATELKA S VICE NEZ 700 POCTEM HODNOCENI. POSLEDNI ROK TO JDE S VINTED HODNE Z KOPCE, REG.JSEM RADEJI ZRUSILA, 2 FALESNE PROFILY ME CHTELY OKRAST. NEDOPORUCIM NIKOMU ZDE OBCHODOVAT

    KLADY: Prehledne veci v nabidkach katalogu
    ZÁPORY: Zrusili kategorii kosmetiky/vzorky, pouzite Plati se za topovani jednotl.kusu v katalogu Takze davno neni zdarma vsechno Je nekolik placenych a zbytecnych sluzeb Ktere malokdo vyuzije
    (101) (0)You have already voted this
  15. Reagovat
    Nejma 25.4.2021 v 16:59
    1.65
    Přehlednost obchodu
    80
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Hodne pofiderni web, nejhorsi jsou diskuzni fora, kde hodne utoci psychicky narusena uzivatelka s prezdivkou sosha. Jine uz byly ze strany spravnich organu zablokovany, napr.podvodny profil jmenem mountkena,a dalsi, prosetrovane policejnimi organy z duvodu trestne cinnosti.

    KLADY: Fajn katalogove cleneni
    ZÁPORY: Velky pocet podvodnic se zdvojenymi profily, falesne ucty
    (99) (0)You have already voted this
    • Reagovat
      Pavlina 16.5.2021 v 15:00

      Tohle je fakt hruuzaaa

  16. Reagovat
    Marusha 25.4.2021 v 19:53

    V dobe meho pusobeni supr stranky, par bezva obchodu jsem mela. Posledni rok a pul naprosty opak, spousta okradenych uzivatelek, policie resi porad nejake pripady podvodu a okradenych pribyva. Dnes je to jen pro naivni znudene osoby ktere nemaji co na praci a chteji vykecavat….pro me je tento portal uz ztrata casu.

    • Reagovat
      Ivana 2.5.2021 v 17:43

      Naprosto souhlasím

  17. Reagovat
    ivana 3.5.2021 v 1:28
    0.5
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    za 5 let používání této domény vidím je samá negativa a úpadek původní myšlenky. Parta Vinted, když už vám odpov, jen nahrává podvodníkům, kteří samozřejmě znají jejich stanoviska. Operátorka Adéla je velice arogantní, ihned blokuje účet a při řešení ani neodpovídá. Vinted opravdu není dobré zázemí pro obchody. Když pominu fakt, že topování předmětů a celého profilu je již zpoplatněno, stále častěji se stává, že jim funkce ani nefungujou a vy za ně platíte. O způsobu fungování vinted.cz hodlám informovat přímo jednatele společnosti v zahraničí.

    ZÁPORY: za 5 let používání této domény vidím je samá negativa
    (104) (0)You have already voted this
    • Reagovat
      MajkaH 5.6.2021 v 16:45

      Tohle je uz horsi nez insta a fb, bohuzel stale stejny scenar s nenavistnymi prispevky, intrikarenim, podvody a okradanim uzivatelu stranek.

  18. Reagovat
    GalinaH 3.5.2021 v 15:05

    Horsi nez marketplace
    kazda druha ma zdvojene ucty, okradani uzivatelek je takovy tady sport. A delani si p….. z tech slusnych obchodujicich.
    Admini,kterych tu zamestnavaji hromady, jsou neschopni, neumi ani vcas resit podvody a blokovat profily,ktere stale dokola okradaji na tomto webu. Neposkytuji policii ani IP adresu podvodnic s falesnymi profily, takze nejlepsi je temto strankam se vyhnout. Na 2.stranu, predrazene postovne a denni pobihani po poste s balicky a postavani ve fronte, je taky otravne, a posta je draha. Takze dnes uz prezity web, co nechava vydelavat poste a podvodnicim, prekupnicicm atd.
    Kdyz neveris, zaloz si tu profil a behem mesice budes psat sve spatne zkusenosti a nadavat na tyto s….y Z Litvy a UK

    • Reagovat
      Smejdizlitvytovi 30.9.2021 v 16:12

      Ohledně online obchodu je v ČR takových podvodníků a lumpů, a Havlíček min. průmyslu zásadně nic neřeší, cílí ať jdou ty k**** podvodné do p*****.

  19. Reagovat
    Jarosova 3.5.2021 v 16:45
    1.65
    Přehlednost obchodu
    80
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Neskutecny podvod, samyy fejky a naprosto nespolehlive uzivatelky.
    Bridilstvi, ktery podporuji i samotni administratori webu.
    Podnet na nekolik spravnich organu pro podvody, danove aj.uniky,prodej fejku atd.

    KLADY: Zdanlive bohaty vyber
    ZÁPORY: Fejky podvody hejtovani a naschvaly ost.uzivatelek Skandalni kauzy
    (99) (0)You have already voted this
  20. Reagovat
    BorkaG 4.5.2021 v 10:37

    Hlavne at uz ten megapodvod vinted zrusi urednici /zadost a preposlani trestnich oznameni na podvodniky co tuhle hruzu vedou se spoustou ostudy a okradenych uzivatelek/ poslano upozorneni na MZ z duvodu vyvadeni zisku z CR neopravnene

    • Reagovat
      golcikova 9.10.2021 v 16:32

      Uplne presne popsane! Zpocatku se mi zdalo vse v poradku, ale po vice nakupech jsem musela upozornit moderatory ve foru na snahu o podvod, ale ti nijak nereagovali, ani nic neresili.
      Pak taky ta aktualni nabidka padelku hlavne u MK, kabelky atd. a taky otazky ci to je/neni origo bag u M.Korse

  21. Reagovat
    Frantam 4.5.2021 v 13:48
    1.65
    Přehlednost obchodu
    60
    Jednání se zákazníkem
    20
    Kvalita sortimentu
    20

    Vhodny web pro psychicky narusene lidi, stalkery a kriminalniky, podvodniky.
    Zcela zvracena puvodne dobra myslenka, ve svuj opak

    KLADY: Nabidka hader ok
    ZÁPORY: Velke nebezpeci okradeni a nakupu padelku
    (86) (0)You have already voted this
    • Reagovat
      Jajkh 12.9.2021 v 9:15

      Sociopati zde maji rej a maji velky podil na zmarenem obchode, napr. Sosha, mountkena/jiz blokla konecne adminem, po asi roku kdy tu sirila bludy lzi a manipulace,a jitrila temne zlo/

  22. Reagovat
    Monca4 6.5.2021 v 16:15
    1.5
    Přehlednost obchodu
    70
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Velka cast zaregistrovanych dam zde mela nejaky problem, bud s neplatici kupujici, nebo s prodavajici, ktera po zaslani platby na ucet neposlala zbozi. Spravce web.stranek zasadne nic neresi, odkazuje na policii a tim se problemu zbavi. Nez resit porad nejaky ty kauzy s podvodnicemi, tak radeji zrusit ucet. Po 5 nebo i vice letech…neda se jinak
    Riziko fejku a zmareneho obchodu je velke

    KLADY: Nabizene mnozstvi zbozi
    ZÁPORY: Uvedeno vyse, fejky z alu, ulezely stary tovar, smejdy Lezaky, braky
    (85) (0)You have already voted this
  23. Reagovat
    Lucie 11.5.2021 v 14:15
    4.65
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    90
    Kvalita sortimentu
    90

    Na Vinted mám založený profil už dávno. Několikrát jsem uskutečnila nákup od uživatelek i prodala. Takže nemám zatím žádnou špatnou zkušenost.

    KLADY: široký sortiment přehledný web skvěla cenová nabídka
    (7) (78)You have already voted this
    • Reagovat
      banaka 4.10.2021 v 10:27

      Aha, takže předražené hadry z ťamanských tržnic a do popelnice, nabízené na vinted, jsou “skvělá cenová nabídka”

    • Reagovat
      Gamana 30.5.2021 v 6:16

      Bohuzel samotna struktura webu vinted, moznost davat hodnoceni, diskuzni fora,atd. Prispivaji k tomu, ze je tu velky potencial si navzajem skodit /naschvaly v hodnocenich, negativy, hlaseni podezrelych obchodu, nahlas. Uzivatelek/ a vime, ze zenske to delaji rady. Tyto stranky jsou uz tak proflakle podvody a fejky, ze se o tom pise vsude na jinych bazarech a resi se to na uredni urovni.

      • Reagovat
        noha3 9.10.2021 v 13:13

        pro nektere b…. ktere jsou mimo, asi bohuzel ano😁

      • Reagovat
        Hjjk 19.6.2021 v 20:25

        Presne!!!!

        • Kaloja 28.9.2021 v 18:57

          Nejhorsi bazarove stranky, a vsecko tam drazsi nez v kramech,
          hrozne to pokleslo, tyhle stranky
          mezi podvodnicemi a preprodejkynemi hadrarny z vietnam.trznic, se rozneslo, jiz pred zlety, ze se na vinted da prodat vsechen brak, lezaky, a hadry z pet lahvi od Vietnamskych smelinaru. Takze na vinted ted mas vsechny textilni odpady v jednom v nabidce. Muzes si filtrovat,vybirat a hlavne PREPLACET TY HADRY + draha zbytecna posta /ceska posta ma zas skoro 1miliardu ztratu,opakovane/obchum s fejky nazdar- zdar!!!

    • Reagovat
      Pavlusha 19.5.2021 v 19:21

      Nikde jinde krom marketplace/podvod s nazvem facebook/ jsem se nesetkala s takovym poctem podvodnic, jako na vinted /za me jako votocvohoz/

  24. Reagovat
    Jokomo2 11.5.2021 v 20:39

    Veskera aktivita zdarma? Lez a klamava reklama! Topovani predmetu, a dalsi radoby top sluzby se PLATI! I pomalejsi propadani kousku v katalogu se plati, jakakoli propagace jednotl. Veci hezky zpoplatnena! Jojo za me to bylo zdarma, pamatuji, jak jedno po druhem zacali zpoplatnovat. Cely web vcetne jejich tv spotu uz nestoji za zlamanou gresli.

    • Reagovat
      Nigtworka 14.5.2021 v 13:15

      Cim vic na vinted clovek meni, prodava,ci nakupuje, tim vyssi je riziko, ze bude podveden. Par obchodu….mno, takovych 400 nakupu/prodeju, a hned poznas par stale se opakujicich podvodnic s celym seznamem negativnich hodnoceni, a kdyz juknes na jejich profily, tak to bude jasne….i kdyz jde trebas jen o 100 Kc, a prijdou ti postou total sesmejdane boty/krusky, a prodavajici ti napise, ze co bys za stovku chtela,ze….!?? Tak to uz je lepsi nakoupit za 200 korun v outletu po ceste na postu a nakup na vinted zahodit, zrusit.

  25. Reagovat
    Manila 12.5.2021 v 13:54
    0.5
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Veskere topovani predmetu a vystaveni na predni strane jakoz i dalsi sluzby jsou uz 2roky za uhradu pres paypal aj.platebni brany. Nekdy jim to ani nefunguje ale ty platis porad….

    KLADY: Nabidky
    ZÁPORY: Podvodnic tu muzes prehazovat vidlemi
    (71) (0)You have already voted this
  26. Reagovat
    Gita 13.5.2021 v 9:08
    1.5
    Přehlednost obchodu
    70
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Veskere topivani a prezentace katalogu je jiz 2roky zpoplatneno, a vzdy nefunguje jak ma. Uz je to web ci bazar za zenitem
    Velke zklamani za nekolik let upadek…

    KLADY: Nabidka velka
    ZÁPORY: Podvodne profily a neschopni admini
    (70) (0)You have already voted this
    • Reagovat
      Heli 15.5.2021 v 10:17

      Souhlas, topovani me stalo cca 200 korun a vysledek nula. Nenabizim fejky z ali, jen kvalitni veci, predevsim doplnky, a uz tyto placene funkce urcite nevyuziju. Jinde, treba na avizu a seznamu, si topuju sama a zdarma!

  27. Reagovat
    Lolik 13.5.2021 v 11:42
    1.15
    Přehlednost obchodu
    50
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Vinted fakt uz neeeeee

    KLADY: Moderni hadrarna
    ZÁPORY: S fejky
    (64) (0)You have already voted this
    • Reagovat
      frances 6.10.2021 v 7:35

      Ja musim pridat sve zkusenosti. Nejspis nebudou taky pozitivni🎃
      Vinted byl puvodne postaven na vymene obleceni mezi zajemci. Dnes prakticky nikdo nemeni, jen prodava. Vsechny puvodni myslenky a smysl stranek je fuc, uplne pryc, a vsecko je naopak. Misto poctivych prodejcu podporuji preprodeje zcela ocividnych fejku, a toleruji zdvojene falesne ucty na strance!

  28. Reagovat
    Vandas 16.5.2021 v 14:58
    1.3
    Přehlednost obchodu
    60
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Kdysi super bazarek, vstricnost a rychlost vymen i prodeju. Dnes jen prutahy, hodne podvodnic a uz velmi rizikove obchodovani.

    KLADY: Vyber znacne bohaty
    ZÁPORY: Riziko okradeni velke
    (64) (0)You have already voted this
  29. Reagovat
    Bouckova 21.5.2021 v 8:49

    Pomerne nedavno,asi pul roku, velice upadla uroven, ale sleduji uz delsi dobu, ze se tam deje hodne podezrelych veci, zlodejky tu jsou stale a cekaji na prilezitost jak okrast nekoho jineho. Domluva s 2.stranou vubec nefunguje,prutahy,neochota platit postovne, neschopni moderatori, kteri toleruji velky pocet podezrelych nabidek a obchodu. Vse pak resi policie,na kterou se okradene uzivatelky obraceji. Nemohu uz doporucit nikomu. Je to bazarovy portal za zenitem.

  30. Reagovat
    BackovaZ 21.5.2021 v 12:12
    1.3
    Přehlednost obchodu
    60
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Z dlouhodobeho pohledu uzivatele stranek totalni zklamani. Kdysi fajn bazarek, dnes uz jsem zrusila registraci kvuli spamum a naschvalum nekt.pubertacek, ktere se dobre bavi skodolibym jednanim. Admin nedava bany, neblokuje,jen prihlizi….hruza

    KLADY: Uz zadne
    ZÁPORY: Vse se otocilo naruby, placene sluzby jsou k nicemu Hodne padelku
    (60) (0)You have already voted this
    • Reagovat
      Novakova 22.5.2021 v 15:37

      Stejna zkusenost, uz jsem zrusila profil, zrovna tyden zpatky. A ten prodejce padelku tenisek tam prodava fejky vcetne padelanych faktur porad/viz forum. Jsem zdesena upadkem vinted.

  31. Reagovat
    SebastienToth 22.5.2021 v 11:14

    Bude to stejne jako na jinych bazarech, ktere uz nikoho nezajimaji /omlazeni, avizo, atd./a ktere maji nizkou sledovanost.

    • Reagovat
      HankaJ 25.5.2021 v 6:52

      Bohuzel si tento podvodnik stale meni a zaklada nove profily, a podarilo se mu, podle ohlasu v tematicky zalozenem foru s varovanim pred padelky od tohoto typka, prodat presto nejmene 20 paru techto fejku, jeden za 6000 Kc.Tak nevim,a nepochopim 1.co delaji spravci webu, 2.uzivatelky a kupujici neumi cist 3.asi uz ziju mezi ufony….jinak to nevidim. Vinted prejmenovat na fake bazar. Totalne zkazeny bazar.

  32. Reagovat
    Kajman 22.5.2021 v 14:48
    0.8
    Přehlednost obchodu
    30
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Po par mesicich od zalozeni profilu se me pokusilo podvest nekolik podvodnic, po opetovnych urgencich adminovi bohuzel zadne reseni,okrada a podvadi se tu ve velkem, nejhorsi jsou padelky znack.tenisek a kabelek, podvodnice si neustale meni a zaklad.nove profily, a bank.ucty, kazde 2.tema je o tom,ze byl nekdo okraden. Nacase tento fake web zrusit.

    KLADY: Celjem bohaty vyber v kategoriich
    ZÁPORY: Hodne podvodniku,kteri si zakladaji stale nove profily Zname stranky na policii/lide tam hlasi okradeni na webu
    (60) (0)You have already voted this
  33. Reagovat
    Jotek 24.5.2021 v 17:22

    Od 9.dubna 2021 se resi megapodvod, kdy podvodnik s uctem vojtisekkrupica200, nabizi a posleze jiz prodal asi 20 uzivatelum vinted padelky znack.tenisek, jednotl.cena 6000 Kc, posila i padelky faktur. Navzdory oznamenim od uzivatelek na vedeni vinted i na policii podvod jede dal,a dalsi uzivatelky na vinted jsou podvedeny nakupem techto fejku. Je to jeden z milionu pripadu, kdy admin na webu nezasahl,nebo si zlodej zalozil novy ucet a ty stejne padelky nabizi dale. V pripade tomto odpovida za obsah webu provozovatel stranek,a tudiz je vinted trestne odpovedny za nabizeni padelku znack.vyrobku.

  34. Reagovat
    Dita 25.5.2021 v 10:49
    0.5
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Od 9.dubna 21 se resi jeden z dalsich tisicu podvodniku, ktery pod stale novymi uziv.profily nabizi padelky znack.tenisek, prodava par za 6000 Kc, bohuzel se najdou vzdy naivni slecny, ktere ty penize ve vidine super znack.bot daji. Takhle podvedl a okradl min.20 uzivatek vinted, a to je priklad toho, co delaji admini na webu, misto blokaci ip adresy se stale dokola na vinted tento podvodnik s fejky pohybuje. A vinou vinted bohuzel uspesne. To je vizitka bazaru…no comment

    KLADY: Bohaty vyber v kategoriich
    ZÁPORY: Mnozici se podvody, ktere zustavaji nevyreseny,a uzivatelky jsou okradany stale Nedoporucuji z vlastni zkusenosti
    (56) (0)You have already voted this
    • Reagovat
      Koko6666 12.9.2021 v 9:47

      Pres cetna upozorneni a nekonecne zpravy adminum je zjevne, ze vinted tyto podvody nejen toleruje, ale navic nejevi zadnou snahu pomahat podvedenym kupujicim.
      Podporuji preprodej padelku, vietnamskych hader a obuvi z trznic na 1 pouziti, stalking a hejty ve forech, zkazeny a negativnimi jevy prohnily portal

  35. Reagovat
    Min 26.5.2021 v 7:28
    4
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    60
    Kvalita sortimentu
    80

    Zatím dobrá subjektivní zkušenost s prodejci, příšerná zkušenost s uživateli obecně

    KLADY: Zatím jen dobrá zkušenost s prodejci, rychlá komunikace i odeslání zboží. Při nákupu se koukejte na hodnocení prodejců a ptejte se na vše potřebné (velikost, barva, materiál..). Nezapomínejte udělovat prodejcům/kupujícím hodnocení.
    ZÁPORY: V životě jsem se nesetkala s tak sprostými lidmi jako na fóru Vinted. Pokud máte dotaz ohledně fungování např. hodnocení a podobně, napište spíše na help centrum nebo nějakému zkušenějšímu uživateli (samozřejmě slušně). Na fóru se do vás okamžitě pustí ze všech stran, ať už se ptáte na cokoliv a jakkoliv. Fórum sice má nějaká pravidla jako např. slušné vyjadřování a trpělivost s nováčky, nicméně se jimi nikdo neřídí a občas mi přijde, že si tam slečny chodí hlavně samy sobě dokázat, že jsou dobré. Pokud na tohle na fóru narazíte, nahlašujte to. Zároveň jsem se tedy setkala se spoustou příspěvků o podvodech, které se, vypadá to, na Vinted rozmáhají. Sama s tím ale zkušenost nemám.
    (15) (1)You have already voted this
    • Reagovat
      Kat3 28.5.2021 v 9:51

      Urednici tu hruzu jeste nezrusili!?????

  36. Reagovat
    Katerinam 27.5.2021 v 12:06
    1
    Přehlednost obchodu
    40
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Vinted začal v ČR jako fajn bazar, před asi 8 lety. Nadšení vyprchalo po několika letech užívaní a hromadě super obchodu, který jsem na něm realizovala. S lety se mnozí kriminální delikty, jako prodej padělku známých značek ve velkém stylu, stalking a spamování a další naschvály.
    Protože jsou admini úplně mimo, nemají přehled o tom, co se deje, neřeší nahlášené problémy, je lepší se vyhnout problémům a zrušením registrace.

    KLADY: Velika spiusta hader
    ZÁPORY: Jeste vetsi kupa padelku
    (54) (0)You have already voted this
  37. Reagovat
    jana 29.5.2021 v 9:34

    podvodny web s fejky

  38. Reagovat
    Kobalr 30.5.2021 v 9:47
    1.15
    Přehlednost obchodu
    60
    Jednání se zákazníkem
    0
    Kvalita sortimentu
    10

    Stranky podporuji podvodne prodejce, admin nic neresi, prodej fwjku ve velkem

    KLADY: Nabidka ok
    ZÁPORY: Fejky,hodneee podvodu a fejku
    (47) (0)You have already voted this
  39. Reagovat
    Hfds 31.5.2021 v 11:34
    0.65
    Přehlednost obchodu
    20
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Tyto stranky se uz probiraji na emimino.cz, a na ruznych recenzerech a webech urcenych ke srovnani kvality ruznych bazaru. Spatne renome stranek je znamo i policejnim urednikum, které resi stale podvody, okradeni a prodej fake znamych znacek.

    KLADY: Vyber nabidek
    ZÁPORY: Podvody Drze a hloupe ci intrikanske uzivatelky
    (46) (0)You have already voted this
  40. Reagovat
    BozenaH 18.6.2021 v 10:43
    1.3
    Přehlednost obchodu
    50
    Jednání se zákazníkem
    20
    Kvalita sortimentu
    10

    Prispeju take svou zkuseností. Na vinted jsem 5 let prodavala i nakupovala. Nakonec uz z obavy pred nakupem padelku jsem nakupy zrusila. Obmenila jsem si s celou rodinou satnik diky temto strankam. Posledni rok je tento web castym utocistem podvodnic s padelky, obchoduje se zde bez jakychkoliv zabran HROMADNE A VE VELKEM s padelky znackovych kabelek, bot a dalsich doplnku. Casto posilaji tyto podvodnice nekvalitni, padelane, pouzite a poskozene veci,a pusobi krom vinted i na fb, insta, bazosi atd. ve stejnem modus operandi modu. Casto byly i trestany za okradani uzivatelu. Proto jsem tady aktivity ukoncila, nechci se stat dalsi okradenou uzivatelkou.

    KLADY: Hodne nabidek
    ZÁPORY: Nejde se vyhnout padelkum
    (34) (0)You have already voted this
  41. Reagovat
    Fintule 18.6.2021 v 19:30
    1.15
    Přehlednost obchodu
    50
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Musim konstatovat velikanske zklamani. Zprvu nadseni ze supr stranek pocase vystridalo zklamani z castych podvodu, naschvalu a intrik a hlavne z neumerne se vyskytujicich padelku. Podvodnice, prekupnice a komercni prodejci nejsou vubec blokovani ani postihovani, a proto jiz neni mozne regulerne a dobre nakoupit. Riziko okradeni bohuzel prevysuje kladne moznosti nakupu

    KLADY: Skoda ze takto bohata neskutecna nabidka veci Neni zarukou ze tu dobre nakoupis i ty Spis budes mit stesti zrovna v tomto jedinem pripade
    ZÁPORY: Nizka kvalita obchodu Riziko ze chytnes fake je neskutecne velikeee
    (35) (0)You have already voted this
  42. Reagovat
    Heno 23.6.2021 v 9:26
    0.65
    Přehlednost obchodu
    20
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Kdysi skvela appka pro vymenu i prodej, dnes jen prilezitost pro nudici se pvc blondyny jak obtezovat ostatni hloupymi dotazy na veci v katalogu, kdyz si info o rozmerech, materialu a dalsich neumi precist v popisu u predmetu
    Kupovat nechce, jen sa iba zabavať a zabijet nudu

    KLADY: Casem zmizely
    ZÁPORY: Neochota adminu cokoli kolem podvodu resit Fejky
    (30) (0)You have already voted this
  43. Reagovat
    Misha 26.6.2021 v 9:02
    1
    Přehlednost obchodu
    40
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Červen 2021-prohlížení stránek v katalogu-boty, oblečení uz dražší než v obchodech! Mom.v Globusu koupím nové boty dokonce levnéji o 300 Kč než v tomto BAZARU, tedy second handu.
    Toto je doklad skutečnosti, ze vinted je paradoxné dražši nez nákupy v obchodech s 2letou zárukou, kdy lze zboží reklamovat či vrátit!

    KLADY: Nabidka bohatá
    ZÁPORY: Vyšší ceny než v obchodech
    (28) (0)You have already voted this
  44. Reagovat
    Lemra 27.6.2021 v 9:03
    0.8
    Přehlednost obchodu
    30
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    V době letních vyprodeju v obchodech teda cu**m na předražené kusy hader a vysmajdanych tenisek na vinted…..asi nemají holt u baráku popelnici.
    Asi se ridi heslem “MAM TO Z INTERNETU, JSEM COOL”
    takhle preplacet Bazar hader🙁 je out! Naivní a s rizikem, že potkáš právě tam podvodníka, fake nebo jiny sm**d, bez šance na vraceni peněz!

    KLADY: Kdysi, ale to je hoodne daavno, fajny web
    ZÁPORY: Vsechno na co se podivas, hlavne uskutecneny obchod..
    (22) (0)You have already voted this
  45. Reagovat
    Jitka 1.8.2021 v 9:02
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Aplikaci využívám 1 rok. Mám vystaveno mnoho věcí, spousta času a práce. 22.7.2021 aplikace vyžaduje aktualizaci, po stažení nelze otevřít. Mám Huawei p40 lite. Prodala jsem hodně věcí. Nyní se nemohu dostat ke zprávám od zákazníků?!!!

    KLADY: Přehlednost, jednoduché zadávání věcí k prodeji. Super.
    (10) (1)You have already voted this
    • Reagovat
      Monastira999 12.9.2021 v 9:42

      Mozna je pricinou to, ze na google play nyni maji hlaseno spoustu podvodnych aplikaci s roboty, kteri zneuzivaji stazena data a ulozena hesla uzivatelek, i u vintedu. Z principu je dost plytvani casem a nervy na tyto pofiderne a podvodniky proflakle stranky

  46. Reagovat
    Michaela 8.8.2021 v 17:12
    0.3
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    0
    Kvalita sortimentu
    10

    Vinted

    KLADY: Přehlednost ( ve filtru mysleli na vše )
    ZÁPORY: Vinted si nedokáže zajistit pravost značek ( párkrát se mi stalo, že paní šaty udala jako značkové, ale když mi byli šaty poslány, cedulka byla odstřihnutá. Nakonec jsem zjistila, že byli poloviční peněžné hodnoty než paní vyžadovala ) Blokují účty slušným lidem a zastávají se podvodníků. ( Udělala jsem slečně negativní hodnocení, protože jsem čekala 4 dny na platbu a po mých otázkách zda oblečení stále chce mě ignorovala a za moje hodnocení MĚ Vinted bloknul na 7 dní. ) Pořád vám mažou inzerátu Neochota Vintendu Za použité věci si prodávající účtují stejné ceny jako když bylo nové. Mnohdy oblečení neodpovídá popisu Hodně podvodníků
    (14) (0)You have already voted this
    • Reagovat
      Winblok 5.9.2021 v 16:05

      A o tom to je. Appka je hlasena na ERU jako podvodna, takze to uz operatori blokuji!??!

  47. Reagovat
    Markéta 17.8.2021 v 15:44

    Zdravím, taky se podělím o zkušenosti. Jsem na Vinted jen chvíli a mám za sebou cca 4 nákupy. Paní byly vždy milé a některé i rychlé, ale! Z těch 4 nákupů byl bez problémů jen jeden, ačkoliv těm ostatním jsem špatné hodnocení nedávala, když vše proběhlo rychle. Co mě ale zaráží, jak už tu někteří psali, je úroveň zboží. Koupila jsem zde společenské šaty, prý jednou nošené, evidentně nějaký outlet (což mi nevadí), nicméně, když mám něco oblečené jednou na ples, neznamená to přece, že to před prodejem neoperu! Takto jsem dostala šaty umazané od makeupu. Taky mě překvapilo, že paní ze stejného města jako já mi je musela posílat poštou, protože prý žije v zahraničí – to mi to přece mohl osobně předat i ten, kdo to nesl na poštu…

    Další obchod – nová sukně s visačkou…ano, byla tam visačka, nicméně sukně zmuchlaná a špinavá, jako by ležela někde na dně krabice ve skladu, a celý spodek měla děravý, asi sežraný od molů nebo roztrhaný z obchodu nevalné úrovně … jak tu zde již zase někdo psal – výprodej “ležáků” z nějakého obchodu typu Pantaloon. No a vrchol – letní šaty z “butiku”…to bylo mé největší zklamání. Nebyly sice drahé, ale to by snad ani neměly být nošené šaty. Na obrázku vypadaly suprově, v reálu suprová pouze barva. Materiál – starodávná šusťákovka typu sauna, provedení – narychlo spíchla teta Vopršálková a okraje už nestihla oentlovat. Jinými slovy přišel mi jakýsi ručně vyráběný polotovar, který si buď musím někde nechat dodělat, nebo ho nechám uležet ve skříni a pak ho odnesu do charity nebo do popelnice.

    Sečteno a podtrženo – člověk musí dávat sakra pozor, co tam kupuje. Ceny zboží pomalu jak za nové z obchodu nebo i dražší, i když je to obnošené, a nejvíc mě asi vytáčí, jak tam hadry od Vietnamců, z výprodejových obchodů nebo nějaké nekvalitně spíchnuté růčo vydávají za kousky z butiku s patřičně přizdvihnutou cenou.

    Výsledek? Obloukem se vyhnout kupování “značkových” věcí za hromady peněz, to je risk, kupovat věci jen s visačkou ze známých obchodů (ovšem ani to není záruka dobré koupě) a googlit, kolik to zboží normálně stojí, když je nové, ať nepřeplatíte.

    • Reagovat
      Markyz6 28.8.2021 v 18:53

      Byla jsem na vinted vic nez 6let, zkusenosti s nakupem i prodejem veci byly stale horsi. V posledni dobe uz administratori ci moderatori vubec neresili upizorneni a stiznosti uzivatelek (mela jsem overeni pres ID)
      ne tech anonymnich s 10 profily, ale skutecnych, tedy overenych.
      Z duvodu castych snah o podvod, prodej padelku, nebo pokusu o utocne komunikace jsem podala podnety a stiznosti na celni spravu, COI, nebo financni spravu. Meli nekolik spravnich rizeni s pokutami. Bohuzel temto smelinarum Litevsko-britsko buhvijakym(vlastnicka struktura se casto meni) tento podvodny web jeste nezrusili.

  48. Reagovat
    Mia3 5.9.2021 v 16:11

    A tento b.o.r.d.e.l. Litevsko britsky ktery porad obmenuje spoluvlastniky, jede dal!

  49. Reagovat
    Diana 10.9.2021 v 16:43
    0.15
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    0
    Kvalita sortimentu
    0

    Měla jsem vinted ráda,několik let jsem prodávala vsychno bylo super. Prodávala jsem originál poctivé.Ale pochopila jsem čím člověk postivy tím na vintend je to zle.
    Spoustu feku a nic nikdo neblokuje ,a když máš originál ještě s visackou,chtějí foto tak ,pak foto jinak,a nakonec napíšou že není originál.Je to k smíchu při tom zboží je z obchodu gucci a má visacku a data kód. Nemají odborníky na zjištění originality.Hrůza!!!!.Tak asi tam prodávají neoriginál?Stalo se mi to jednou s kabelkou, před rokem.A teď pantofle po synu prodávala je tam data kód krabice …A prý není originál Gucci. Zase foto tak jinak,a zase neoriginál. ;)Po týdnu odblokování na 2 hodiny a zablokovali na trvalo. Protože kratasy s visackou nové gucci zase neoriginal .Nedoporučuji nikomu tento bazar nemaji odborníky na nic.Hlavne že mají reklamy v televizi jak prodám co nepotřebují, sliby chyby. A hlavně tě nahlasovatelky které závidí že máš krásné zboží tak mačkáji že napodobenina tak hned bolokuji i když věděli že je originál.Uz jsem psala že mají vzít odborníka který zjistí zda zboží je originál.Když mate na reklamu tak musíte mít na odborníka který bude kompetentní za jištění po data kódu zda je originál,a posoudí. A vy hned blokujete.NEDOPORUČUJÍ Vintend,je to hra o nervy a dokazování, fotek,a blokování.

    ZÁPORY: Hodně špatně , hrůza jednání.Prodavam originál poctive,a furt blokace. Neprávem. Nedoporučuji nejhorší bazar jaký vůbec je.
    (10) (0)You have already voted this
  50. Reagovat
    Monastyr39 11.9.2021 v 16:50
    0.65
    Přehlednost obchodu
    20
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Mam zkusenost s nakupy i prodejem na 9 bazarovych webech. Zpocatku celkem dobra uroven behem 5ti az 7mi let spadla u vetsiny z nich o 50 az 80 %. At uz vlivem nekvalitniho servisu samotnych web.stranek, nebo diky spamovani s nevyzad.nabidkami, nebo casem se mnozicich podvodu ze strany registrov.uzivatelu, majicich vzestupnou tendenci ve velmi kratkem case, jakozto samotna nabidka zbozi z 2.ruky, kdy uz bylo postupem casu slozite se vyznat v kusech, ktere uzivatelky nabizeji, popis casto ani velikost neodpovidaji, material neni uvaden, cena zmatecna, nereflektujici skutecny stav, hodnotu a esteticky vkus, jakoz i prip.vady nebo opotrebeni zbozi.
    Nejvetsi problem byva s obuvi. Dnes treba i zn.Bata zmenil velikostni standardy, a dalsi znacky take, cimz doslo k totalnimu chaosu v cislovani a velikostnim normam. Pro jistotu si radeji boty kupuji uz jen v obchode, kde je moznost vyzkouseni zbozi. Samozrejme vsechny boty mam super, a sedi mi. Vinted doporucit nemohu, podporuji necestne jednani, prodej padelku, poctivi prodejci vymizeli, zato se tam premnozily falesne, duplicitni a neoverene profily. Stranky jsou po cetnych podnetech okradenych uzivatelu pod drobnohledem policie, kde poskozeni uzivatele hlasi denne desitky pripadu podvodu a podezrelych nabidek.
    Neberte zkusenosti dlouholetych uzivatelu na lehkou vahu, hrozi okradeni nebo podvod i vam!!!
    Mi se to stalo 2 krat za 8 let.
    Vinted jako soucasny web je velmi rizikovym bazarem, muzes si byt jista, ze se tu setkas s podvodem/ okradeni, nezaplacene zbozi, padelky, rizikova komunikace/

    KLADY: Nabidka vypada hezky
    ZÁPORY: Ale zalezi na tom, s kym uzavres obchod, admini ti nepomuzou a budes muset si pripadnou ztratu resit po linii policie sama!!!!PROTO VINTED UZ NIKDY!!!!
    (10) (0)You have already voted this
    • Reagovat
      Kiosek 15.9.2021 v 20:18

      Tady je nutne, ba primo jedine mozne, obratit se na COI, nebo na celni spravu ci GFR Praha 8, upozornit financak, zivnostensky urad prisl.obce kde maji registraci, a nahlasit tam svoji zkusenost. Tito podvodnici uz nemaji zadne zabrany ohlupovat a podvadet lidi podporovat fake prodejce na svych strankach!!!

  51. Reagovat
    GinaA1V2 16.9.2021 v 16:47
    0.8
    Přehlednost obchodu
    30
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Nikdy by me nenapadlo, ze se za par let stane z fajn bazaru raj pro podvodniky, preprodej fejku a vietnamska trznice v jednom.
    A za pekne drahy peniz!
    Tisice okradenych a podvedenych uzivatelek webu, vykradene profily a katalogy/fotky/

    KLADY: Z kvalitnich a bezva stranek se skvelym katalog. Clenenim
    ZÁPORY: Vzniklo nejake pokrivene monstrum, kde zpoza kazdeho 2.profilu kouka podvodny nebo duplicitni, triclitivni, ucet s nebezpecim okradeni ci nakupu hadru na podlahu misto exkluzivniho kousku za par korun.
    (7) (0)You have already voted this
  52. Reagovat
    Nika 21.9.2021 v 14:58
    3
    Přehlednost obchodu
    90
    Jednání se zákazníkem
    0
    Kvalita sortimentu
    90

    Tak za mě, jelikož nakupuji jen od prodávajících s více jak 50ti kladnými hodnoceními nemůžu naprosto nic vytknout. Na Vinted jsem už pár let a uskutečnila tam stovky obchodů a nikdy žádný problém jak při prodeji tak při koupi.. Chce to, ale kupovat od prověřených kupujících.. Od kupujícího který nemá žádné hodnocení a že jich tam teď pribylo bych nekoupila nic ikdyby byla cena sebelepší…
    Jediné co mi vadí, je komunikace s vedením, nemáte se jak o bhájit když Vám smažou Vaše fotky, které oni považují za stažené z internetu…

    KLADY: Mnoho věcí na výběr Leckdy super ceny Můžu prodávat svoje věci taky a zadarmo Zatím jsem se nesetkala s negativním přístupem od prodávajících, kupuji jen od profilů který má více jak 50kladných hodnocení!
    ZÁPORY: komunikace s vedením je naprosto otřesná nemáte se ke komu odvolat mažou Vám věci z alba i když fotografie jsou Vaše škoda toho topování
    (2) (3)You have already voted this
    • Reagovat
      Lomik 21.9.2021 v 20:03

      I prodavajici s vyssim poctem hodnocenim nejsou zarukou kvalitniho obchodu, proste proto, jak je psano vyse, ze se nahlasovane podvody neresi, admini nereaguji vcas a jsou prave sociopatkami (tech je tam vic nez na jedovatych soc.sitich) manipulovani. Nemazou fake, ale casto bohuzel prave mazou a blokuji slusne uzivatelky, protoze z podvodnic maji provize za topovani predmetu(padelku)
      Tady uz maji na slavnem vinted takovy odliv uzivatelu, ze se to obecne vi uz aspon 2roky
      Stranky resila COI, celni sprava, fin.spravy apod.
      Uz ten podvod nepodporuju!

  53. Reagovat
    Motorhad 1.10.2021 v 13:32
    0.5
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Neskutečná blamáž a zklamání na těchto stránkách. Domluva s nakupující na 3 týdny, z čehož se asi 3 x ptala na rozměry q cenu zásilky. Zasílám jen doporučeně, abych měla doklad, protože často není možné věřit 2.straně,když tvrdí, že balíček nedorazil, a já už mám,na emailu dodejku, že ano!? Taky se jistím a fotím stav věci před tím, než odešlu,aby nemohla tvrdit kupující, že věc došla v “hrozném stavu”. Jsou tu různé manipulátorky, které nechtějí nakupovat,ale jen dělat zlo a kazit prodejcům dobré jméno. Administrátor tu vůbec není, moderátoři jsou z řad registrovaných uživatelek,a ty jsou vždy domluvené s někým na nekalých praktikách. Objektivní tu není už vůbec nic. Nedá se dovolat práva,a proto vždy při nekalém obchodování, snaze podstrčit nakupujícímu padělky, a nebo přestřelit cenu, hlásím na ČOI nebo ERU. Bohužel není ani nic vyjímečného, když se zprávami mezi uživatelkami šíří spamy, malware, ransomware nebo phishing. Stalo se jedné slečně, že jí od toho podvodníka co posílá desítky, ba stovky padělků značk. tenisek, přišla i padělaná faktura s cenovkou. Na FU již putovala řada podnětů na majitele tohoto webu, který má registraci v Praze,a na výpisu je možno dočíst se něco o těchto povedených majitelích z UK a Litvy, nebo Anglie, a často se vlastnické portfolium, stejně jako to obchodní, mění. Ať žije šmelina, a oni hřeší a to,že lidi na to kašlou. Zrušila jsem si tady profil, a našla jsem si lepší a kvalitnější, transparentní web,kde tyto š.p.í.n.y nemusím již řešit. Doporučuji i ostatním, které jsou zde zklamané a mají obavu, že naletí podvodníkům. Tady se jimi jen hemží!

    KLADY: Vinted je důkazem, že je možno obchodovat kvalitně, ale to už je minulost
    ZÁPORY: Všude na bazarech se infiltrovali podvodníci a vykradači stránek, hesel a fotek
    (6) (0)You have already voted this
  54. Reagovat
    Eliška Nová 4.10.2021 v 0:25
    0.3
    Přehlednost obchodu
    0
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Je to po letech velké zklamání, zřejmě změny ve vedení firmy. Obecně – nastavení pravidel pro prodej je extrémně náročné, mnoho z nich nesmyslné – např. nelze zde prodat použitý parfém – firma se odkazuje na Covid – ale kalhotky zde prodáte v pohodě. Firma nemá naprosto žádné, ani minimální jištění pro kupující, takže když tam koupíte atrapu draheho kosmetickeho pristroje od osoby, ktera ma sama pozitivni hodnocení a nic Vam neindikuje, že je to někdo nespolehlivy, dáte za to pres 4tis. korun, prodavajici se k naprave nema a vy kontaktujete vinted support – dozvite se, ze je to mrzi a mate jit na policii. Obecne, rok od roku horsi. Stary, dobry votočvohoz :) Zásadně nedoporučuji

    (2) (0)You have already voted this
  55. Reagovat
    Janofka4 4.10.2021 v 10:37
    0.5
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Něco přidám ze své zkušenosti: když celý tento bazárek začal, moje nadšení nebralo konce. S nabývajícími a zrealizovanými obchody už moje nadšení klesalo. Objevily se problémy, jako znepříjemnění obchodování, zdržování platby, kterou jsem musela urgovat, kupující třebas s 300 pozitivy na svém profilu, vůbec nereagovala, pak se zase rozepisovala a dlouze se omlouvala. Stalo se také to, že jsem prodala boty další zájemkyni, protože šlo vyloženě o naschvály, zdržování a ohlu-p-ování ve zprávách s kupující. Prodávala jsem za dobrou cenu, přidávala i dárečky a všechny zásilky odešly doporučenou poštou. Vzhledem k tomu, že Česká pošta neumí hospodařit, a již 4.rok je v miliardové ztrátě, navyšuje ceny, a kvalita služeb šla do háje, takže se již nevyplatí něco posílat touto formou. Zásilkovna něco ano, něco ne, hodně se zvýšily náklady na tyto bazarové způsoby obchodování. Samotná kvalita vinted, jakož i jejích nových uživatelek s paralelními profily, již neodpovídá původnímu záměru vinted, a tím byl transparentní a levný obchod a výměna. Měnit se tady už úplně přestalo. Nové resp. pubescentní, slečny,neznají pojem kvalita materiálu, často ani nepoznají rozdíl mezi pvc a bavlnou, a neumí zboží v katalogu popsat. Taky nečtou informace v katalogu u jiných uživatelek, a všechno je to na rozčarování. Úroveň tady tak poklesla, že se to nedá ani popsat, o 90% zhoršení všeho na vinted. Kromě zpoplatnění topování (pomalejšího propadání kousků v katalogu ) admini vůbec neřeší reklamace od slušných a podvedených či okradených uživatelek, a celý tento bizár jede dál už takto pokřivený. Nemohu doporučit!

    KLADY: Velký výběr kousků
    ZÁPORY: Hodně padělků a věcí z tržnic na jedno použití za drahý peníz!
    (5) (0)You have already voted this
    • Reagovat
      Okaraka 4.10.2021 v 13:20

      Mariapanno!Proc kupujes od tech podvodnic takove veci!????Techniku jakozto pristroje, telefony aj. Veci nikdy nekupovat na tomto padelky prolezlem bazaru!
      Draha zkusenost teda!Mazej na policii a trestni oznameni!

    Budeme rádi za váš komentář. Pište prosím slušně a s přidanou hodnotou. Komentáře schvaluje správce.


Komentáře / diskuse / hodnocení

Celkové hodnocení

GDPR: Jsme správci osobních údajů a chráníme je v souladu se zákonem 101/2000 Sb., O ochraně osobních údajů a s principy obsaženými ve směrnici EU č. 95/46/EC. Po odeslání komentáře zpracováváme tyto údaje - jméno, e-mail a IP adresu. E-mail používáme pro odeslání informační zprávy, že vám někdo odpověděl na dotaz. Pro jiné účely jej nevyužíváme. IP adresu sledujeme z důvodu ochrany před spamem. Pro odstranění údajů nás kontaktujte na info@recenzer.cz