Vivre je internetový obchod s výrobky do domácnosti. Kromě nábytku nabízí také výbavu do kuchyně, ložní prádlo, bytový textil, doplňky, dekorace a kosmetiku.

Zaměřují se na designové a stylové zboží. V portfoliu najdete na 1000 značek, obchod má tedy velmi široký sortiment. Nakupovat můžete přes eshop nebo přes mobilní aplikaci. Vivre je i na sociálních sítích a spravuje vlastní blog, který je plný zajímavých tipů a inspirace.

1x1.trans - Vivre

Logo – Vivre

Představení e-shopu

Eshop Vivre byl založen v roce 2012. Díky velkému výběru a spoustě stálých zákazníků se řadí mezi přední internetové obchody ve střední a východní Evropě v kategorii nábytek, textil a dekorace. Působí v 9 evropských zemích.

Pro zákazníky připravili také věrnostní program. Zaregistrujte se a sbírejte body za váš nákup, které později můžete proměnit ve slevy na zboží.

Přejít do e-shopu

zpět k obsahu ↑

Přehled sortimentu

Sortiment je rozdělen do následujících kategorií: Nábytek, Dekor, Kuchyně a jídelna, Pokojový textil (do ložnice i dalších místností), Svítidla, Koupelnové doplňky, Údržba a organizace, Koberce, Zahrada a Životní styl.

Kromě toho nabízí také oblečení nebo domácí obuv – pohodlné pantofle. V sekci Nábytku můžete vybírat jednotlivé pohovky, postele a další, nebo si pořídit rovnou celou sadu, která vám bude ladit dohromady. Dekorace nabízí klasické, ale i zaměřené na konkrétní roční období (Vánoce, Velikonoce atd.).

Pravidelně připravují slevy a výprodeje, například Black Friday. Další možností, jak za nákup na Vivre ušetřit, je využít slevový kód. Ty jsou k dostání na slevových portálech.

zpět k obsahu ↑

Služby a ostatní

Při objednávce nad 1500 Kč máte dopravu zdarma. Tu zajišťují nasmlouvaní přepravci. Vivre nenabízí možnost si objednávku osobně vyzvednout.

V obchodě lze platit třemi způsoby: na dobírku (hotově nebo kartou), klasickým bankovním převodem nebo kartou online přes zabezpečenou platební bránu.

zpět k obsahu ↑

Slevový kód

  • Aktuálně nenabízí slevový kód.
  • Doprava zdarma při nákupu nad 1500 Kč.
zpět k obsahu ↑

Doprava

Obchod využívá tyto dopravce:

  • Osobní odběr
  • Doručení na adresu
zpět k obsahu ↑

Platební možnosti

  • Platební karta/Hotově
  • Bankovní převod
  • Dobírka
zpět k obsahu ↑

Kariéra

  • Aktuálně  pracovní místa nenabízí
zpět k obsahu ↑

Kontakt

zpět k obsahu ↑

Hodnocení

9 Hodnocení
Prodejce nábytků a dekorací

9Naše hodnocení
Přehlednost obchodu
9
Jednání se zákazníkem
9
Kvalita sortimentu
9.5
7.9Hodnocení uživatelů
Přehlednost obchodu
8.4
Jednání se zákazníkem
7.7
Kvalita sortimentu
7.7
KLADY
  • komunikace
  • příznivé ceny
  • přehledný web
  • široký sortiment
  • rychlost doručení
Napsat hodnocení  |  Přečíst hodnocení a komentáře

14 komentářů
Zobrazit vše Nejpřínosnější Nejlepší Nejhorší Napsat hodnocení
  1. Reagovat
    Barbora 23.5.2022 v 8:09
    1.65
    Přehlednost obchodu
    70
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    20

    Absolutně nedoporucuji nákup v eshopu Vivre. Jsou to jen zprostředkovatele a v případě reklamace to chce velmi pevné nervy. Už přes 2 měsíce čekám na peníze zpět. Telefonní číslo, které seženete až tím ,že Vám ho napíši do emailu nikdo nebere a musíte si vystacit s emailovou debatou na tema” musíte cekat:. .. už nikdy nic neobjednam.

    KLADY: Přehlednost internetových stránek....
    ZÁPORY: - reklamace přesahující 2 měsíce. - nemožnost se telefonicky spojit
    (0) (0)You have already voted this
  2. Reagovat
    Tereza 6.5.2022 v 17:55
    1.15
    Přehlednost obchodu
    50
    Jednání se zákazníkem
    20
    Kvalita sortimentu
    0

    S e-shopem bohužel dobrou zkušenost nemám. Jsem zklamaná kvalitou, provedením i terminem

    KLADY: Bohužel nemám
    ZÁPORY: Kvalita zboží neodpovídá fotografii U zboží nebyly ani potřebné šrouby ke smontovani Doba dodání asi tak trojnásobně dlouhá než uvádí Komunikace velmi strohá Nemohu doporučit
    (0) (0)You have already voted this
  3. Reagovat
    Laňková 1.3.2022 v 10:48

    ohledně dodání objednaného zboží mám zkušenosti dobré, ale bohužel nechtěla jsem již dostávat reklamy a prosím dva týdny o vymazání naší adresy ze systému vivre. Buď neodpovídají nebo píší , že nelze – takže na můj email chodí denně 4x reklamy a zahlcují schránku – opravdu hrůza ….jinde kliknu nedostávat reklamy a je hotovo…opravdu nechápu …:(

  4. Reagovat
    Ladislava 11.1.2022 v 12:05
    3.15
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    50
    Kvalita sortimentu
    40

    Objednala jsem vícekrát,ale už zřejmě naposledy. Některé zboží odpovídá obrázku, některé vůbec. Je to jak zboží z tržnice. A nedejte se zmást velkými slevami. Po objednání koberce se 40%slevou, jak slibovali, stal koberec o měsíc později bez slevy v podstatě stejně jak se slevou.. jen lákadlo na lidi.

    ZÁPORY: Některé zboží nevypadá jak na obrázku
    (0) (0)You have already voted this
    • Reagovat
      Jitka 12.1.2022 v 12:13

      Já teda jsem spokojena s kvalitou zboží.

  5. Reagovat
    Lucie 4.12.2021 v 16:56
    0.5
    Přehlednost obchodu
    20
    Jednání se zákazníkem
    0
    Kvalita sortimentu
    10

    Nekvalitní zboží, komunikace nulová, jediný telefonický kontakt je po po celý listopad a prosinec vypnutý.

    KLADY: Nic
    (0) (0)You have already voted this
  6. Reagovat
    Simona 3.12.2021 v 11:50
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Objednala jsem podložky do koupelny. Velmi příjemný materiál a vypadají přesně jako na fotkách. Spokojenost ☺ Z důvodu nového eshopu, jsem raději zvolila platbu na dobírku. Vše bez problémů.

    KLADY: Rychlé dodání Možnost uplatnění bodů i slevového kódu zároveň Skvělé ceny Skvělý materiál
    ZÁPORY: Žádné
    (0) (0)You have already voted this
  7. Reagovat
    Alda 25.9.2021 v 16:52

    V zadnem pripade nedoporucuji, stranky maji lakave a pekne udelane a objednavky probihaji skvele a tim to vse skonci a zacne peklo.
    Zbozi vam doruci za 2-3 tydny a misto radosti najdete v krabici ponicene- zbozi z druhe ruky, pouzite a prodavaji jej jako nove !! Nekdo jim neco vrati a oni vam to prodaji jako nove v akci. Takze dalsi tyden travite vracenim zbozi a pri sanci napravit to, vam poslou novou zasilku za dalsi 2-3 tydny a zbozi opet cele ponicene. A vse resi pouze tim, tak to vratte. Totalni amateri.

    • Reagovat
      Lucie 4.12.2021 v 17:07

      Mám stejný názor 👍

    • Reagovat
      Petr 2.11.2021 v 21:43
      1.8
      Přehlednost obchodu
      10
      Jednání se zákazníkem
      10
      Kvalita sortimentu
      90

      Alda

      KLADY: Žádný
      ZÁPORY: Nedoporučuji, objednal jsem lampu, přišla jen půlka součástí. Na zbytek jsem již dvakrát psal a pokaždé odpověď, předáme skladu a pošleme, nic se neděje. Zkrátka banda č*****. Neobjednavejte tam nic. Všechno špatně.
      (1) (0)You have already voted this
  8. Reagovat
    Štefánia 20.9.2021 v 22:07
    1.65
    Přehlednost obchodu
    60
    Jednání se zákazníkem
    20
    Kvalita sortimentu
    20

    Objednala jsem více věcí. První – stůl, byl v pořádku. Druhé – židle: tragédie. Ke 4 židlím (ve dvou krabicích) přišli jenom 1 šrouby – na 1 židli a žádný návod. Psala jsem na kontaktní formulář – jsou to už 2 pracovní dny a nikdo se mi neozval. Jestli se neozvou – vrátím jim celý nákup za více než 100.000. Otevírat další balíky nemám odvahu. Nedoporučuji.

    (1) (0)You have already voted this
  9. Reagovat
    Vojtěch 18.8.2021 v 12:20
    1
    Přehlednost obchodu
    50
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    0

    Silně nedoporučuji. Vemte si situaci, kdy objednáte něco o čem vám ani nenapíšou, kdy to přijde a když už napíšou, termín dodání nesplní. Zboží mi mělo přijít k určitému datu a podle toho jsem si i naplánoval svoje povinnosti, abych byl zrovna doma a ne někde jinde. Po týdnu se uráčili mi tedy sdělit rozpětí dnů kdyby to asi mohlo přijít. zařídil sem se tak, abych v tom rozpětí měl na vše čas a přizpůsobil se jejich dodání. Když nastal poslední možný den, kdy zboží mělo dorazit, tak místo toho aby se ozvali mě, že nestíhají, sem já musel napsat a zeptat se co se teda děje. Načež mi pak volali, neomluvili se, a ještě mi sdělili, že si můžu vybrat náhradní termín, jakoby mi dělali laskavost. Prostě shop nemá k zákazníkovi žádnou úctu, respekt, ani na něj nemyslí. Uvidíme teda jestli mi zboží někdy přijde ještě, abych mohl ještě zjistit aspoň kvalitu. Do té doby bych Vivre nikomu nikdy nedoporučil kvůli komplikacím, které mi způsobil a stylem jakým jednají k zákazníkovi. Někteří asi stále nevědí, že zákazník je to nejdůležitější co firma může mít.

    KLADY: Zatím nic
    ZÁPORY: Vadná komunikace Povyšování nad zákazníka Informovanost Doba dodání Dodržení lhůty dodání
    (1) (0)You have already voted this
  10. Reagovat
    Romana 3.8.2021 v 19:22
    3.15
    Přehlednost obchodu
    60
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    30

    Nemohu bohužel doporučit tuto stránku. Objednala jsem si zde stojací lampu a stropní svítidlo a oboje je teda docela bída. Stojací lampa je slož si sám a oblep papírem a stropní svítidlo je teda těžký aušus. Každopádně je to zkušenost a vím, že zde už ne

    KLADY: Na obrázku všechno vypadá moc hezky, ale realita je teda trochu někde jinde.
    ZÁPORY: Kvalita
    (0) (0)You have already voted this
  11. Reagovat
    Janča Pánků 9.7.2021 v 13:44
    4.8
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    90

    Objednávali jsme doplňky do koupelny. Vše proběhlo bez problémů.

    KLADY: cena sortiment
    (0) (0)You have already voted this

    Budeme rádi za váš komentář. Pište prosím slušně a s přidanou hodnotou. Komentáře schvaluje správce.


Komentáře / diskuse / hodnocení

Celkové hodnocení

GDPR: Jsme správci osobních údajů a chráníme je v souladu se zákonem 101/2000 Sb., O ochraně osobních údajů a s principy obsaženými ve směrnici EU č. 95/46/EC. Po odeslání komentáře zpracováváme tyto údaje - jméno, e-mail a IP adresu. E-mail používáme pro odeslání informační zprávy, že vám někdo odpověděl na dotaz. Pro jiné účely jej nevyužíváme. IP adresu sledujeme z důvodu ochrany před spamem. Pro odstranění údajů nás kontaktujte na info@recenzer.cz