Hyperinzerce

Hyperinzerce je největší inzertní portál v Čechách. Najdete na něm více než 1 milion inzerátů ve 40 různých kategoriích, a ještě větším množství podkategorií. Cílem je umožnit snadný prodej i výhodný nákup. Inzeráty je navíc možné podávat zcela zdarma.

1x1.trans - Hyperinzerce

Logo – Hyperinzerce

Představení bazaru

Hyperinzerce je provozována společností Hypermedia. Portál byl spuštěn v roce 2003. Kromě inzerce najdete na portálu také bazar a různé zajímavé články nejen o prodeji, ale také o kultuře, kterou Hyperinzerce sponzoruje.

Na serveru jsou k dispozici například i vzory smluv a další užitečné právní dokumenty, které se vám mohou hodit. Pokud byste potřebovali poradit, je vám k dispozici technická podpora, která je aktivní od pondělí do čtvrtka. Na Hyperinzerci se ale snadno orientuje a vše je přehledně roztříděno.

Přejít na Hyperinzerce

zpět k obsahu ↑

Přehled možností inzerce

Kromě soukromých inzerátů je na Hyperinzerci možné vkládat také inzeráty firemní. Musí ale být jako takové příslušně označeny. Inzerce na serveru je zdarma. Lze nabízet služby, prodávat produkty či vložit inzerát s poptávkou po něčem konkrétním a čekat, zda se vám někdo ozve.

Hledání v inzerátech je jednoduché. Buď napište konkrétní frázi do vyhledávače, nebo vyhledávejte podle konkrétních kategorií. Ty pokrývají vše možné – Auto-moto, Reality a bydlení, PC a elektro (domácí kina, lednice, sporáky, myčky nádobí, pračky, sušičky prádla), Práce a služby, Zvířata, ale i Seznamka, Sběratelství či Móda a doplňky.

V současnosti je na portálu aktivních přes milion uživatelů, je tedy dost velká šance, že zde seženete přesně to, co hledáte – od nábytku přes stroje až po psi.

zpět k obsahu ↑

Služby a ostatní

Na inzerát odpovíte pomocí kontaktního formuláře, který se u dané nabídky nachází. Kopii si můžete nechat zaslat na email. Inzerent vás poté bude kontaktovat a sami si dohodnete podmínky předání a platby.

Vše je pouze na vaší vlastní domluvě, Hyperinzerce do tohoto procesu nijak nezasahuje. Nebude po vás ani požadovat žádné provize za zprostředkování.  Každý inzerent má navíc vlastní profil, kde se o něm můžete dozvědět něco víc a ověřit si, o koho se jedná.

zpět k obsahu ↑

Zajímavé odkazy

zpět k obsahu ↑

Kontakt

9.5 Hodnocení
Největší český inzertní portál

9.5Naše hodnocení
Přehlednost obchodu
9.5
Jednání se zákazníkem
9.5
Kvalita sortimentu
9.5
7.9Hodnocení uživatelů
Přehlednost obchodu
8.4
Jednání se zákazníkem
7.7
Kvalita sortimentu
7.7
KLADY
  • přehledný web
  • množství kategorií
  • nabídky práce a nemovitostí
Napsat hodnocení  |  Přečíst hodnocení a komentáře

10 komentářů
Zobrazit vše Nejpřínosnější Nejlepší Nejhorší Napsat hodnocení
  1. Reagovat
    Kuba 18.2.2021 v 12:03
    4.5
    Přehlednost obchodu
    90
    Jednání se zákazníkem
    90
    Kvalita sortimentu
    90

    Nakoupil jsem online spoustu věci a pokaždé všechno proběhlo bez problémů.

    KLADY: spokojenost přehledný web široká nabídka kategorií
    (0) (4)You have already voted this
  2. Reagovat
    Milan 3.5.2021 v 22:27

    Dobrý den, ty nové stránky Hyperinzerce je katastrofa. Kdo ma stejný názor napište sem prosím, ať jim to co nejdříve dojde!! A něco s tím udělají. Děkuji.

    • Reagovat
      Míša 9.5.2021 v 17:33

      Bohužel musím souhlasit také. Z pohledu prodávajícího nejhorší server. Obtížné dohledávání konkrétních svých inzerátů, chybí rozdělení na aktivní a “vyplé” inzeráty (vhodné např. pro sezonní oblečení); vhodné by bylo i rozdělení ve svém profilu na hračky, oblečení, …
      Super by bylo i např. po měsíci, aby se neprodané inzeráty vyply a zařadily do zvláštní podskupiny, kde by se daly jednoduchým tlačítkem případně znovu aktualizovat.
      Dnes jsem chtěla inzeráty upravit kvůli zvýšení sazby za dopravu ČP a Zásilkovny, bohužel úpravy nefungují.
      Třetí vkládání inzerátu už také nešlo.
      Očekávala bych, že tento server bude vylepšený, bohužel opak je pravdou, je horší, než byl a i ten původní byl pro mě dost časově náročný.
      Takže nedoporučuji.

    • Reagovat
      Pavel 6.5.2021 v 6:24

      Absolutni souhlas.

  3. Reagovat
    Jan 9.5.2021 v 11:31

    Zlatá stará inzerce.Šindler

  4. Reagovat
    Pepicek1870 13.5.2021 v 11:12

    U Hyperinzerce jsem měl předplacený kredit.ve výši 1.566 Kč. Po této nové úpravě kredit zmizel a chci-li inzerát Topovat, tak nemám jinou možnost, než přes ComGate zaplatit. Na moji emailovou poptávku proč to tak je a co bude s mým předplaceným kreditem jsem žádnou odpověď nedostal.

  5. Reagovat
    Ela 22.6.2021 v 20:59
    0.8
    Přehlednost obchodu
    30
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Na hyperinzerci jsem mela profil asi 6let. Po case mi zacaly chodit nevyzadane obch. nabidky, spamy a fake odpovedi na inzeraty. Bohuzel administrator nebyl schopen ani policii predat IP adresy psychopatek,ktere stale naschval hejtovaly. Po podanem trestnim oznameni na ostravskou 70tiletou intrikanku, ktera tam spamovala, jsem inzerci zrusila
    Vytistene spamy a dosle hejty jako dukazni material resil pak spravni organ.
    Takze varuji pred Vera Nussmuler. Nevi kdy prestat.

    KLADY: Sveho casu dobre nabidky
    ZÁPORY: Spamy, falesne zpravy jako reakce na inzerat, admin vubec neresi!
    (1) (0)You have already voted this
  6. Reagovat
    Radek 7.7.2021 v 23:25
    1.15
    Přehlednost obchodu
    70
    Jednání se zákazníkem
    0
    Kvalita sortimentu
    0

    Několik let staré inzeráty, naprosto tento inzertní portál ztrácí smysl .

    KLADY: možnost filtrování
    ZÁPORY: Několik let staré inzeráty, naprosto tento inzertní portál ztrácí smysl .
    (1) (0)You have already voted this
  7. Reagovat
    Klára 8.7.2021 v 23:27
    0.65
    Přehlednost obchodu
    40
    Jednání se zákazníkem
    0
    Kvalita sortimentu
    0

    Ani jako prodávající, ani jako zájemce neshledávám tento server uživatelsky přívětivým. Masivní markteringová akce v metru mě přiměla znovu nakouknout a přidat pár iinzerátů, ale nedělám si velké naděje a nemyslím si, že by to k něčemu bylo. Možná je tam milion inzerátů, ale z toho dobrá polovina bude propadlých. Návštěvnost podle mě mizivá. Konkurenční servery jsou jednoznačně lepší.

    (0) (0)You have already voted this
  8. Reagovat
    Rena 15.8.2021 v 8:15
    0.15
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    0
    Kvalita sortimentu
    0

    Mám pocit, že se zde nabízí víc reklamy než inzerátů.

    KLADY: Nic
    ZÁPORY: Žádné vylepšení, spíš naopak
    (0) (0)You have already voted this

    Budeme rádi za váš komentář. Pište prosím slušně a s přidanou hodnotou. Komentáře schvaluje správce.


Komentáře / diskuse / hodnocení

Celkové hodnocení

GDPR: Jsme správci osobních údajů a chráníme je v souladu se zákonem 101/2000 Sb., O ochraně osobních údajů a s principy obsaženými ve směrnici EU č. 95/46/EC. Po odeslání komentáře zpracováváme tyto údaje - jméno, e-mail a IP adresu. E-mail používáme pro odeslání informační zprávy, že vám někdo odpověděl na dotaz. Pro jiné účely jej nevyužíváme. IP adresu sledujeme z důvodu ochrany před spamem. Pro odstranění údajů nás kontaktujte na info@recenzer.cz