Bazoš

Bazoš je největší český inzertní server, na kterém si můžete bezplatně podat inzerát. Služba ale neposkytuje hromadnou inzerci internetových obchodů. Zaměřuje se spíše na širokou veřejnost. Inzeráty jsou všeho druhu, nejčastěji se týkají aut, potřeb pro děti, potřeb pro dům a zahradu, realit a prodeje zvířat.

1x1.trans - Bazoš

Logo – Bazoš

Představení bazaru

Bazoš byl založen v roce 2003 inženýrem Radimem Smičkou. Začínal s informačním webem o hardwaru, na který přidal do nabídky také inzerce PC komponent. Tento PC bazar se časem oddělil od informačního webu. Rozrůstal se a přibývaly další kategorie až do podoby, kterou známe dnes. Bazoš v současnosti nepůsobí pouze v Čechách, ale také na Slovensku, v Rakousku a Polsku.

Přejít do Bazoše

zpět k obsahu ↑

Přehled možností inzerce

Sortiment Bazoše je velmi široký. Najdete zde inzeráty na auta, motorky, kola, ale i vybavení do domácnosti jako je nábytek, televize, domácí kina nebo třeba lednice. Pokud zrovna hledáte bydlení, doporučujeme prohlédnout kategorii reality. Rodiče pravděpodobně zaujme sekce s kočárky.

A jelikož šlo původně o PC bazar, najdete zde také kvalitní elektroniku jako jsou mobily a další (vysavače, žehličky, šicí stroje, holící strojky, epilátory). Neustále přibývají nové a nové inzeráty i co se týče prodeje zvířat – psi, ale i koně a exotické druhy. Pokud zrovna hledáte práci, neměla by vám uniknout kategorie práce, zde se dají najít solidní nabídky.

zpět k obsahu ↑

Služby a ostatní

Každý ověřený uživatel smí vystavit až 50 inzerátů. Vyhledávání je poměrně intuitivní – podle bydliště, ceny a názvu zboží. Jak bude probíhat platba a předání, to už je na inzerujícím a zájemci. Bazoš do této oblasti nezasahuje.

Doporučujeme prohlížet hodnocení prodejců, díky tomu si poměrně rychle uděláte představu o tom, zda jde o solidního člověka či ne. Zboží si většinou můžete přijet prohlédnout a až poté se rozmyslet, zda o něj máte skutečně zájem. To samozřejmě závisí na typu inzerátu a na vaší domluvě.

zpět k obsahu ↑

Zajímavé odkazy

zpět k obsahu ↑

Kontakt

  • Email: podpora@bazos.cz
  • Sídlo společnosti: Bazos.cz – Ing. Radim Smička, Dubany 17, 798 12 Kralice na Hané
  • Facebook: Bazoš
9.5 Hodnocení
Největší český inzertní server

9.5Naše hodnocení
Přehlednost obchodu
9.5
Jednání se zákazníkem
9.5
Kvalita sortimentu
9.5
8Hodnocení uživatelů
Přehlednost obchodu
8
Jednání se zákazníkem
8
Kvalita sortimentu
8
KLADY
  • přehledný web
  • množství kategorií
  • nabídky práce a nemovitostí
Napsat hodnocení  |  Přečíst hodnocení a komentáře

15 komentářů
Zobrazit vše Nejpřínosnější Nejlepší Nejhorší Napsat hodnocení
  1. Reagovat
    Monika 4.3.2021 v 17:51
    4.5
    Přehlednost obchodu
    90
    Jednání se zákazníkem
    90
    Kvalita sortimentu
    90

    Zakoupila jsem si na Bazoši pro mojí dceru dětskou postýlku, sice byla dost drahá, ale jsem zatím spokojená. Jinak na Bazoši mám hodně inzerátu a už jsem dost věcí prodala za výhodnou cenu. Takže doporučuji tento inzertní server pro každého.

    KLADY: spokojenost domluva hodně inzercí výhodné ceny
    (1) (8)You have already voted this
  2. Reagovat
    Václav Sevránek 11.3.2021 v 9:30
    0.3
    Přehlednost obchodu
    20
    Jednání se zákazníkem
    0
    Kvalita sortimentu
    0

    Dobrý den,

    jako jednatel společnosti NĚŽ8N spol.s.r.o., jsem zadal inzerci, služby – řemeslné práce, na dobu dvou měsíců, tato služba byla okamžite uhrazena.
    Kupony, které přišly se nedaly použít, asi po týdení komunikaci, bylo z vaší strany dospěto k závěru, a to, aby společnost tuto inzerci zadala ještě jednou, opětovně uhradila, že ty dva kupóny jsou volné.
    Parydoxem je to, že neznám číslo, nebo jiiné platné znaky těch kupónů, a na dotaz jak postupovat, jsem nedostall relevantní odpověď.
    Zde již se nejedná o 78,kč, ale postoj z vaší strany vůči klientovi, myslíte, že tento postoj, je korektní, a seriózní.
    Proto vás žádám o opětovné prověření věci, a sjednání nápravy stavu věci.

    S pozdravem

    Sevránek Václav

    KLADY: Žádné
    ZÁPORY: Nezájem o nápravu pochybení ze strany Bazoš vůči klientov.i
    (2) (0)You have already voted this
  3. Reagovat
    Petr 31.3.2021 v 6:47
    0.15
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    0
    Kvalita sortimentu
    0

    Podpora Bazoše na 0 nedá se vůbec nic majitel jsi dělá co chce dnes je postaven jen na topování od firem obyč. Člověk nemůže nic

    KLADY: Možná přehlednost jinak nic
    ZÁPORY: Komunikace s podporou od bazoše 0. Další jen obyčejný.web
    (2) (0)You have already voted this
  4. Reagovat
    Franta 3.4.2021 v 18:10

    POZOR !!!

    Mažou bezdůvodně inzeráty ! Zablokujou vám telefoní číslo ! Bez jákéhokoliv upozornění ! Bez jákéhokoliv vysvětlení ! Podpora veškerá žádná. Snaha něco řešit taktéž absolutně žádná. Stačí se podívat na: vasestiznosti.cz kolik lidí má stejný problém a z Bazošu vůbec nikdo na tyto stížnosti nereaguje. A kladná hodocení si všude nejspíš píší sami. A o podvodech na tomto webu už nemluvě. Po 15-ti letech s nimi končím, raději budu inzerovat jinde.

    • Reagovat
      Olga 12.6.2021 v 13:56
      0.5
      Přehlednost obchodu
      10
      Jednání se zákazníkem
      10
      Kvalita sortimentu
      10

      Podobna zkusenost, dala jsem si inzerat , ze koupim jawu a do hodiny mi byl smazan, ze porusuji podminky a jedna se o vykupnu. inzerat jsem navic poprve a naposledy v zivote topovala. inzerovat tam a priplacet si za topovani je holy nesmysl. podpora zadna , nikdo se s vami nebavi.

      (3) (0)You have already voted this
  5. Reagovat
    Olga 6.5.2021 v 10:41

    Chtěla bych upozornit na podvodné jednání, včera mě kontaktovala nějaká osoba na WhatsApp a chtěla koupit vestu a platbu poslat přes službu bazoš -převod peněz ,nechápala jsem a stále mě tlačila a do obchodu, že poslala platbu a já ji mám potvrdit a vyplnit nacionále karty aby se mě připsala na účet dokonce tam zneužila i nějakou adresu v Turnově ,když jsem odmítla tak psala , že už je platba na cestě a že musím. Podvod jsem odhalila a nepodlehla ,proto to tady píšu aby si prodejci dávali velký pozor a byli opatrní .

  6. Reagovat
    Bernát 24.5.2021 v 14:23

    POZOR !!!

    Mažou bezdůvodně inzeráty ! Zablokujou vám telefoní číslo ! Bez jákéhokoliv upozornění ! Bez jákéhokoliv vysvětlení ! Podpora veškerá žádná. Snaha něco řešit taktéž absolutně žádná. Stačí se podívat na: vasestiznosti.cz kolik lidí má stejný problém a z Bazošu vůbec nikdo na tyto stížnosti nereaguje. A kladná hodocení si všude nejspíš píší sami. A o podvodech na tomto webu už nemluvě. Po 15-ti letech s nimi končím, raději budu inzerovat jinde.

  7. Reagovat
    Milada 25.5.2021 v 20:32

    Kontaktovali me z Finska na whatsap, dva dny me natahovali a pak ze posílají penize,ale musím zaplatit dopravu a oni mi to pak uhradí dohromady.Poslala jsem je do h**e začali vyhrožovat FBI a ze už musím dopravu uhradit ze jim dluzim 16800,_ dejte si všichni pozor jsou to podvodníci volali z telefonu 2348163805979

    • Reagovat
      Kamil 8.8.2021 v 19:00

      Po zaplacení a vložení inzerátu byl za 2 hodiny vymazaný. NEDOPORUČUJI

  8. Reagovat
    Jakub 15.6.2021 v 15:42
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Nabízejí mnoho inzercí. Dobrá domluva a rychlost doručení.

    (0) (2)You have already voted this
    • Reagovat
      Jano 9.7.2021 v 15:06

      Rychlost doruceni snad zavisi na domluve s inzerentem, a ne na bazosi. Bozeeee jsme fakt tupy naarod🙄

  9. Reagovat
    Zorka 9.7.2021 v 7:59
    0.5
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Tyto a podobne bazary slouzi jen smirakum a podvodnikum. Musis tam zverejnit spolu s nabidkou sve tel.cislo, coz radu lidi odradi. Me taky. Nestojim o zbytecne a hloupé telefonaty od znudenych m****u, kteri nemaji zajem o zbozi, jen o obtezovani lidi. A taky cizi telefonaty neberu. Hodne lidi bylo na bazosi podvedeno, takze tady nic….

    KLADY: Nabidky nekdy zajimave, ale uz zde neinzeruju
    ZÁPORY: Prave kvuli nutnosti uvadet tel.kontakt
    (0) (0)You have already voted this
  10. Reagovat
    Viktor 7.8.2021 v 19:57
    4.3
    Přehlednost obchodu
    80
    Jednání se zákazníkem
    90
    Kvalita sortimentu
    90

    Několikrát jsem přes Bazoš prodával mobil a vždy to bylo bez problému. Vzhled by mohli ale zlepšit.

    (0) (0)You have already voted this
  11. Reagovat
    Renata 22.8.2021 v 19:43

    Napíšu si inzerát,a do hodiny zmizi

  12. Reagovat
    Monika Vašinová 14.9.2021 v 13:45

    Zaplatila jsem za mobil 900Kč inzerát se zdál být v pořádku, ale pak mi do 14.dní nepřišel.Napsala jsem na podporu bazos.cz a nic se nestalo. Pouze, že mám napsat hodnocení. Po týdnu byl mobil za 1300Kč a poté vymazán. Komunikaci e-mailem nemám. Pouze doklad o platbě kartou.

    Inzerát č. 141493670

    Pod stejným číslem ho nabízel uživatel Petr zřejmě přítel Domči. Té jsem poslala 900Kč. Pouze za1200Kč tomu jsem napsala hodnocení. Stejně jako Domče.
    Tomu Petrovi jsem odpověděla, že mám zájem o koupi. Hned chtěl peníze předem, že jeho přítelkyně je vyzvedne a pošle mi ho přes zásilkovnu, jako ten který mi vůbec nepřišel.
    Už je, ale také vymazán.
    Takže bazoš nic neřeší ani mi neodepsali, jak tu uživatelku prověřili nic! To se mi vůbec nelíbí.

    Na policii jít nyní nechci když jsou oba inzeráty již vymazány.

    Budeme rádi za váš komentář. Pište prosím slušně a s přidanou hodnotou. Komentáře schvaluje správce.


Komentáře / diskuse / hodnocení

Celkové hodnocení

GDPR: Jsme správci osobních údajů a chráníme je v souladu se zákonem 101/2000 Sb., O ochraně osobních údajů a s principy obsaženými ve směrnici EU č. 95/46/EC. Po odeslání komentáře zpracováváme tyto údaje - jméno, e-mail a IP adresu. E-mail používáme pro odeslání informační zprávy, že vám někdo odpověděl na dotaz. Pro jiné účely jej nevyužíváme. IP adresu sledujeme z důvodu ochrany před spamem. Pro odstranění údajů nás kontaktujte na info@recenzer.cz