Bazoš

Bazoš je největší český inzertní server, na kterém si můžete bezplatně podat inzerát. Služba ale neposkytuje hromadnou inzerci internetových obchodů. Zaměřuje se spíše na širokou veřejnost. Inzeráty jsou všeho druhu, nejčastěji se týkají aut, potřeb pro děti, potřeb pro dům a zahradu, realit a prodeje zvířat.

1x1.trans - Bazoš

Logo – Bazoš

Představení bazaru

Bazoš byl založen v roce 2003 inženýrem Radimem Smičkou. Začínal s informačním webem o hardwaru, na který přidal do nabídky také inzerce PC komponent. Tento PC bazar se časem oddělil od informačního webu. Rozrůstal se a přibývaly další kategorie až do podoby, kterou známe dnes. Bazoš v současnosti nepůsobí pouze v Čechách, ale také na Slovensku, v Rakousku a Polsku.

Přejít do Bazoše

zpět k obsahu ↑

Přehled možností inzerce

Sortiment Bazoše je velmi široký. Najdete zde inzeráty na auta, motorky, kola, ale i vybavení do domácnosti jako je nábytek, televize, domácí kina nebo třeba lednice. Pokud zrovna hledáte bydlení, doporučujeme prohlédnout kategorii reality. Rodiče pravděpodobně zaujme sekce s kočárky.

A jelikož šlo původně o PC bazar, najdete zde také kvalitní elektroniku jako jsou mobily a další (vysavače, žehličky, šicí stroje, holící strojky, epilátory). Neustále přibývají nové a nové inzeráty i co se týče prodeje zvířat – psi, ale i koně a exotické druhy. Pokud zrovna hledáte práci, neměla by vám uniknout kategorie práce, zde se dají najít solidní nabídky.

zpět k obsahu ↑

Služby a ostatní

Každý ověřený uživatel smí vystavit až 50 inzerátů. Vyhledávání je poměrně intuitivní – podle bydliště, ceny a názvu zboží. Jak bude probíhat platba a předání, to už je na inzerujícím a zájemci. Bazoš do této oblasti nezasahuje.

Doporučujeme prohlížet hodnocení prodejců, díky tomu si poměrně rychle uděláte představu o tom, zda jde o solidního člověka či ne. Zboží si většinou můžete přijet prohlédnout a až poté se rozmyslet, zda o něj máte skutečně zájem. To samozřejmě závisí na typu inzerátu a na vaší domluvě.

zpět k obsahu ↑

Zajímavé odkazy

zpět k obsahu ↑

Kontakt

  • Email: podpora@bazos.cz
  • Sídlo společnosti: Bazos.cz – Ing. Radim Smička, Dubany 17, 798 12 Kralice na Hané
  • Facebook: Bazoš
9.5 Hodnocení
Největší český inzertní server

9.5Naše hodnocení
Přehlednost obchodu
9.5
Jednání se zákazníkem
9.5
Kvalita sortimentu
9.5
6.3Hodnocení uživatelů
Přehlednost obchodu
6.7
Jednání se zákazníkem
6.1
Kvalita sortimentu
6.3
KLADY
  • přehledný web
  • množství kategorií
  • nabídky práce a nemovitostí
Napsat hodnocení  |  Přečíst hodnocení a komentáře

51 komentářů
Zobrazit vše Nejpřínosnější Nejlepší Nejhorší Napsat hodnocení
  1. Reagovat
    Sára 7.4.2022 v 17:53
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Na Bazoši ráda nakupuji různé věci a vždy jsem byla spokojená. Všechno mi přišlo a komunikace byla suprová.

    (0) (0)You have already voted this
  2. Reagovat
    Pavel 22.3.2022 v 21:34
    0.65
    Přehlednost obchodu
    20
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Pan ADMIN maže inzeráty bez udání důvodu a to i placené. Zlodějina pod hlavičkou BAZOS.CZ

    KLADY: Žádné
    ZÁPORY: Mažou vámi zaplacené inzeráty. Prachsprostá zlodějina
    (3) (0)You have already voted this
    • Reagovat
      Lily 29.4.2022 v 8:45

      Ano,bez udání důvodu mažou inzeráty a blokují čísla s IP adresou, nesolidní jednání,nikomu bych nedoporučila

  3. Reagovat
    Linda 22.3.2022 v 19:26
    0.65
    Přehlednost obchodu
    20
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    nedoporučuji , pan Smička maže bez udání důvodu placené inzerátu… což je minimálně protiprávní respektive je to zlodějina :-)

    KLADY: můžete vložit inzerát :-)
    ZÁPORY: nedoporučuji , pan Smička maže bez udání důvodu placené inzerátu... což je minimálně protiprávní respektive je to zlodějina :-)
    (2) (0)You have already voted this
    • Reagovat
      Lili 28.4.2022 v 20:30

      Mám stejnou zkušenost,maže placené i neplacené inzeráty bez udání důvodu,komunikace a vysvětlení nulové.Nikdy bych nikomu tento bazos nedoporucila a všem budu rozmlouvat.Na takové jednání nejsem zvědavá a je spousta jiných a ferovych bazarů,kde problém nedělají.Zde uz nikdy!

  4. Reagovat
    Sára 20.3.2022 v 22:09

    Mám na Bazoši hodně inzerátu a zatím nic mi nebylo smazáno ani odcizeno.

  5. Reagovat
    Petr 17.3.2022 v 19:07
    0.15
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    0
    Kvalita sortimentu
    0

    Smazání inzerátu bez oduvodneni

    KLADY: Zadne
    ZÁPORY: Po 2 dnech mi zmizeli inzeráty, smazany byli bezdůvodně, zablokovane tel. Číslo a email. Toho frajera co se schováva za podporu bazos nebo maže inzeráty bych rád potkal osobně, nejspíš to bude zakompledovany chudák! Nedoporučuji inzeráty topovat, peníze by jste už neviděli, všechny důkazy předávám na ČOI
    (2) (1)You have already voted this
    • Reagovat
      Lili 28.4.2022 v 20:18

      Pan admin z podpory maže inzeráty bez udání důvodu a poté blokuje telefonní cislo a ip adresu,aniz by člověku řádně vysvetlil proč. Kdyz jsem chtěla vysvětlit důvod,odpověď žádná.Ignorace prodávajících je fakt dětinská.Koukám,ze tu nejsem jediná a bazos bych po této zkušenosti nikdy nikomu nedoporučila.Je spousta serioznejsich bazarů,kteří se chovají k lidem čestně!

  6. Reagovat
    Pavel 15.3.2022 v 20:22

    Dobrý den, Topoval jsem svůj inzerát tak jsem počítal s tím ze bude v popředí ale to se nestalo můžete mi poradit dekuji Divis tel
    721000308

  7. Reagovat
    Jaroslav 9.3.2022 v 18:26
    0.5
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Podvodníci na bazosi i provozovatel

    KLADY: Nic
    ZÁPORY: Podvodnici
    (5) (0)You have already voted this
  8. Reagovat
    Anna 4.3.2022 v 11:08
    2.3
    Přehlednost obchodu
    70
    Jednání se zákazníkem
    20
    Kvalita sortimentu
    50

    Jak je možné, že někdo maže moje hodnocení na p..lonu Šmídovou z Rakovníka, je negativní, protože tato p..e zákeřná, neomalená a chce si nechat dokazovat dokázané-na zlatém náramku je punc a ona chce, abych šla do zlatnictví jí to znovu dokázat, to není normální a nedoporučuji obchody s touto osobou.

    (0) (0)You have already voted this
  9. Reagovat
    Mgr Anna Pfeifer 4.3.2022 v 10:53
    3.3
    Přehlednost obchodu
    90
    Jednání se zákazníkem
    40
    Kvalita sortimentu
    70

    Negativní komentář na to,že někdo záhadně maže mé negativní hodnocení na p.Šmídovou Ilonu z Rakovníka na jejím profilu,ale na mém její lživé hodnocení zůstavá.

    KLADY: Pokud jednáte se slušnými lidmi,kterých je většina,je vše v pořádku.
    ZÁPORY: Jednání s manipulátory typu Šmídová Ilona,Rakovník je velmi nepříjemné,je to zákeřná osoba,která si chce nechat dokazovat dokázané-jasný punc na zlatě chce nechat ověřovat ve zlatnictví.Záhadně mě ohodnotila negativně,to na mém profilu zůstavá,já ji pravdivě ohodnotila již 3 krát,neboť to někdo vždy smaže.Asi mají dvojí metr.
    (0) (0)You have already voted this
  10. Reagovat
    Milan 2.3.2022 v 18:17
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Děkuji Bazoši.cz. za vstřícné odblokování mého telef. čísla, kdy se o toto zablokování přičinila pravděpodobně nějaká třetí osoba.

    KLADY: +++
    (0) (0)You have already voted this
  11. Reagovat
    Jirka 23.2.2022 v 23:58
    0.5
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Inzertní portál, který do loňského roku fungoval zcela v pořádku a který bych do té doby i doporučil.

    ZÁPORY: V tomto roce však došlo k bezdůvodnému mazání placených inzerátů a blokaci celého účtu, bez jakéhokoli upozornění, po opakovaném mailovém kontaktu na podporu, kdy jsem zmínil předání podnětu na ČOI přišla pouze strohá odpověď, že došlo k porušení smluvních podmínek z mé strany, pouze jejich tvrzení, naprosto nesmyslné a bez vysvětlení a bez špetky slušného jednání.
    (1) (1)You have already voted this
  12. Reagovat
    George 1.2.2022 v 2:25
    0.5
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Nedávno mi bylo zablokováno mé telefoní číslo bez udání důvodu.
    Takže nemohu prodávat ani nakupovat.
    Velice neprofesionální přístup.
    Hlavně že podvodníci a zloději tam mají volné ruce !!!!!!!!!!!
    Tolik falešných telefoních čísel co tam je snad ani zmiňovat nemusím ?????!!!!!!!

    KLADY: Žádné
    ZÁPORY: Tisíce a slušně to vyjádřit ani nejde!!!
    (3) (0)You have already voted this
  13. Reagovat
    Iva 23.1.2022 v 20:28

    Velmi negativní hodnocení. Bez odůvodnění nám smazali zaplacené inzeráty na prodej nábytku. Podpora nulová, tel.nefunguje,na email nikdo neodpovídá. Na stranách nejsou informace o provozovateli. Dočetl jsem se v recenzích,že nejem jediný,kdo má tyto obíže. Nedoporučuji

    • Reagovat
      Li 14.5.2022 v 9:14

      Přesně,i mně bezdůvodně zablokovali mobil i IP adresu.Komunikace nulová, chování na úrovni pomocné školy.Nikomu známému nedoporucim a za toto jejich chování budu všechny odrazovat!

    • Reagovat
      VejuP 3.3.2022 v 11:49

      Tohle se mi stalo taky.Zablokovali mě na půl roku 1.3. 2022 jsem konečně mohla inzerovat a po dnů inzerce opět blokace s tím,že mám problém s telefonním číslem a když mi posílali ověřovací kód,tak vše v pořádku.Je to děsné.

    • Reagovat
      Samuel 3.2.2022 v 16:22

      To nechápu, jak se vám to mohlo stát? Mě nic nezablokovali ani nezrušili, tak nevím???..

  14. Reagovat
    Marek Baranya 11.1.2022 v 12:22

    Po týždni od uverejnenia inzerátu a zaplatení za TOPovanie Vám podpora BAZOS v mojom prípade
    bezdôvodne inzerát vymaže a nemáte už k nemu prístup. Dôvod bude napríklad inzerát v nesprávnej sekcií. Doporučujem portál naďalej využívať nakoľko návštevnosť inzerátov je zatiaľ stále vysoká, ale len bez platenia. Stačí si pozrieť hodnotenia iných inzertantov a rýchlo prídete na to, že som neni jediný “nespokojný”
    !!!NEDOPORUČUJEM PLATIŤ TOPOVANIE!!!

  15. Reagovat
    Petr 3.1.2022 v 21:43
    0.8
    Přehlednost obchodu
    30
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Zkušenosti po delším užívání serveru

    ZÁPORY: Inzeráty bezdůvodně bez upozornění smazaný i ty co byli topovane, na podpora bazos jsem nedostal smysluplné odůvodnění jen aroganci a neslušné jednání, nedoporučuji!!!
    (7) (0)You have already voted this
    • Reagovat
      Anet 18.1.2022 v 12:00

      Já teda nemám žádný problém normálně inzeruji a nakupuji přes Bazoš? Tak nevím, kde je problém?

  16. Reagovat
    Fero 11.12.2021 v 13:40

    Čo sa tu sťažujete !!!

    Každý napísať email so sťažnosťou a fotkou zaplatenej sumy na ČOI !

    ČOI sa musí každým podnetom zaoberať a podať Vám písomné vyrozumenie. Bezdôvodné obohatenie je trestné.

  17. Reagovat
    Majky 25.11.2021 v 18:38

    Potřeboval jsem se zbavit přebytečných věci, zadání všech inzerátů mi zabralo téměř hodinu a veškeré inzeráty byly bezdůvodně smazány, ačkoliv jsem neporušil žádné z vypsaných pravidel. Absolutně nedoporučuji stránku k inzerci.

    • Reagovat
      Josef 26.11.2021 v 19:04

      Já teda, jsem s Bazošem spokojený, přidávám tam poměrně často inzerátu a ještě mi nesmazali účet, tak nevím.

  18. Reagovat
    Rosťa 12.11.2021 v 15:02

    Jednoduchý vzhled, vše přehledné. Vždy jsem na Bazoši prodal to, co jsem potřeboval.

  19. Reagovat
    Jana 25.10.2021 v 20:25
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Děkuji za úspěšný obchod mezi mnou a panem Marcelem.Jeden den jsem reagovala na inzerát a odpověď jsem měla téměř hned.Po výměně několika emailů a telefonické domluvě,mi dnes retro kočárek pro panenky přišel v pořádku.Tak jak vypadal na fotkách,tak je i ve skutečnosti.A jak budu něco shánět,tak se opět s radostí obrátím na pana Marcela

    KLADY: Pravdivost inzerátu,rychlé odpovědi na dotazy a splnil co slíbil.Radost obchodovat
    (0) (3)You have already voted this
  20. Reagovat
    Erika 20.9.2021 v 21:26
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Pokud by někdo chtěl pračku sušičku sporák elektroniku do poručíku pana Dezidera Demetra je ho kontakt 724739744

    KLADY: Pan Dezider Demetr koupila jsem od p..sporák a sušičku a jsem velice spokojena s panem doporučuji kdo by měl zájem kontakt na pana 724739744
    ZÁPORY: Kvalitní zboží i přístup má k lidem
    (0) (1)You have already voted this
    • Reagovat
      Uhly 27.11.2021 v 11:15

      Naprosto chaoticky napsany prispevek. Od koho jste to koupila vlastne!? Podvody jsou vsude, proto uz nikde nic nekupuju, a od Dezidera Demetera, omg od c.y.g.o.s.e. Uz vubec NEEE!

1 2

    Budeme rádi za váš komentář. Pište prosím slušně a s přidanou hodnotou. Komentáře schvaluje správce.


Komentáře / diskuse / hodnocení

Celkové hodnocení

GDPR: Jsme správci osobních údajů a chráníme je v souladu se zákonem 101/2000 Sb., O ochraně osobních údajů a s principy obsaženými ve směrnici EU č. 95/46/EC. Po odeslání komentáře zpracováváme tyto údaje - jméno, e-mail a IP adresu. E-mail používáme pro odeslání informační zprávy, že vám někdo odpověděl na dotaz. Pro jiné účely jej nevyužíváme. IP adresu sledujeme z důvodu ochrany před spamem. Pro odstranění údajů nás kontaktujte na info@recenzer.cz