Internetový obchod EMP-shop.cz patří k největším zásilkovým obchodům v Evropě, které se týkají prodeje rockového oblečení a vybavení pro opravdové rockery.

Najdete zde například širokou nabídku oblečení s nejrůznějšími světovými kapelami a mnoho doplňků. Jedná se o největší a nejzkušenější rockový a metalový internetový obchod v celé Evropě.

Hodnocení: Jste fanoušek rocku? Pokud ano, tak to je EMP shop obchod přímo pro vás. Jde o německý e-shop, který prodává i v Česku. Nabízí širokou nabídku zboží od oblečení po různé doplňky. Jde o ověřeného prodejce, u kterého můžete využít i dopravu zdarma nad 1500 Kč.
KLADY
  • široký sortiment
  • příznivé ceny
  • časté výprodeje

ZÁPORY
  • pouze jeden dopravce

1x1.trans - EMP shop

EMP shop logo

Představení e-shopu

Jde o německý internetový obchod, který patří mezi největší prodejce rockového oblečení v Evropě. Díky svému osobitému stylu se rychle stal populárním e-shopem pro všechny fanoušky rockových kapel, filmů či seriálů. Své zboží nabízí už od roku 1986 a vydává zboží od kapel jako AC/DC, Iron Maiden, Nirvana a mnoho dalších.

Přejít do e-shopu

zpět k obsahu ↑

Přehled sortimentu

Nabídka internetového obchodu EMP-shop.cz je opravdu široká a vybere si zde každý fanoušek rockového života. V nabídce se objevuje pánské i dámské oblečení, boty, módní doplňky (hodinky) ve stylu rock, gotika, streetwear, merche kapel a mnoho další zajímavých kousků.

K dostání zde jsou také různá hudební CD, DVD, LP desky, Blue Ray a celá řada dalších doplňků z oblasti zábavy, bydlení, her, zvláštních příležitostí a mnoho dalšího. Zákazník zde nakoupí také CD, plakáty, ale také nejrůznější tematické dekorace, nádobí nebo další doplňky. Na své si zde přijdou také milovníci her.

zpět k obsahu ↑

Služby a ostatní

Internetový obchod EMP-shop.cz je původně německý obchod, který v současné době působí také na českém trhu. Pro doručení je možné využít kurýra Českou poštu nebo zvolit celou řadu možností platby. Doprava zdarma je od 1500 Kč. Výhodou tohoto obchodu je rychlá reklamace, kvalitní zákaznický servis nebo využití mobilní aplikace.

Zákazník se také může zúčastnit příležitostných soutěží nebo být součástí věrnostního programu. Výhodou jsou také časté výprodeje, kde zákazník nakoupí za nízké ceny. Nakupovat kvalitní značkové produkty v tomto obchodě se tak skutečně vyplatí.

zpět k obsahu ↑

Slevový kód

  • Zadejte slevový kód pod názvem “4MAY” a získáte 20% slevu na vybrané produkty
  • Získejte 10% slevu při příhlášení do newsletteru
  • Získáte dopravu zdarma při nákupu nad 1500 Kč
zpět k obsahu ↑

Doprava

Obchod využívá tyto dopravce:

zpět k obsahu ↑

Platební možnosti

  • Platební karta
  • Bankovní převod
  • Dobírka
zpět k obsahu ↑

Kariéra

  • Aktuálně volná místa nenabízí
zpět k obsahu ↑

Kontakt

  • Telefon: +420 555 441 999
  • Email: mailbox@emp-shop.cz
  • Fakturační údaje: E.M.P. Merchandising Handelsgesellschaft mbH, Darmer Esch 70 a 49811 Lingen, Německo
  • Facebook: EMP SK/CZ
  • Instagram: emp_sk_cz
  • YouTube: EMP SK/CZ
zpět k obsahu ↑

Hodnocení

9 Hodnocení
E-shop s oblečením a doplňky

9Naše hodnocení
Přehlednost obchodu
9
Jednání se zákazníkem
9
Kvalita sortimentu
9.5
9Hodnocení uživatelů
Přehlednost obchodu
9.5
Jednání se zákazníkem
8.6
Kvalita sortimentu
8.9
KLADY
  • široký sortiment
  • příznivé ceny
  • časté výprodeje
ZÁPORY
  • pouze jeden dopravce
Napsat hodnocení  |  Přečíst hodnocení a komentáře

15 komentářů
Zobrazit vše Nejpřínosnější Nejlepší Nejhorší Napsat hodnocení
  1. Reagovat
    Jana 27.10.2020 v 15:10
    4.15
    Přehlednost obchodu
    80
    Jednání se zákazníkem
    80
    Kvalita sortimentu
    90

    Objednané zboží mi bylo doručeno včas. Doporučuji.

    KLADY: komunikace rychlost doručení ceny
    (0) (0)You have already voted this
  2. Reagovat
    Pavlína 30.11.2020 v 14:27
    4.5
    Přehlednost obchodu
    90
    Jednání se zákazníkem
    90
    Kvalita sortimentu
    90

    Koupila jsem si na e-shopu černý kabát. Objednávka mi přišla rychle a bez problémů.

    KLADY: rychlý proces objednávky přehledný web komunikace
    ZÁPORY: vysoké ceny
    (1) (0)You have already voted this
  3. Reagovat
    Gabriela 14.12.2020 v 13:45
    4.5
    Přehlednost obchodu
    90
    Jednání se zákazníkem
    90
    Kvalita sortimentu
    90

    Já i můj přítel opakovaně nakupujeme na e-shopu a jsme vždy naprosto spokojení.

    KLADY: spokojenost komunikace ceny
    (0) (0)You have already voted this
  4. Reagovat
    Kateřina 16.12.2020 v 15:27
    1.65
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    0
    Kvalita sortimentu
    0

    Sortiment široký, ale komunikace špatná. Dovolat se jim nedá (po půl hodině čekání ve frontě se hovor automaticky vypne. A zrovna, když máte jít na řadu…), Neodepisujì. Chápu, že je před Vánocemi,ale tohle je na mě moc… Příště jinde.

    KLADY: Široký sortiment, přehledný web.
    ZÁPORY: Komunikace se zákazníkem. Doprava... Českou poštu neeeee.... 😔
    (0) (0)You have already voted this
  5. Reagovat
    Vita 23.12.2020 v 12:13
    1.8
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    0
    Kvalita sortimentu
    10

    Viz nize

    KLADY: Jelikoz zbozi nedorazilo, nenapadaji mne klady..
    ZÁPORY: S obchodem se neda domluvit, nereagujou na emaily, dovolat se neda, zbozi po mesici stale nedorazilo. Nekolikrat jsem zadala o vraceni penez, ale bez odezvy. Jako dopravce pouzivaji Ceskou postu, ktera jim na reputaci prilis neprida. Penezenka, kterou jsem zakoupila v minulych letech je temer nepouzitelna, do prihradky na mince se nevejde ani 1 Kc. Za tak vysokou cenu bych ocekavala vice. Cena za dopravu je take vysoka, vzhledem k tomu, ze Vam balik bud nedorazi vubec nebo dorazi pozde a na postu, ne do mista bydliste.
    (0) (0)You have already voted this
  6. Reagovat
    Lenka 12.1.2021 v 17:42
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Objednala jsem si přes e-shop poprvé bundu a svetr na zimu. Objednávka proběhla rychle a bez problémů. :)

    KLADY: spokojenost přehledný web rychlost doručení široký sortiment zboží
    (0) (0)You have already voted this
  7. Reagovat
    Kamil 17.1.2021 v 2:48
    1.8
    Přehlednost obchodu
    50
    Jednání se zákazníkem
    0
    Kvalita sortimentu
    60

    Pozor u EMP shop při vraceíì zbożí!!! Vracel jsem 2 ks, dosud nemam lřes urgence ani kus na výmĕnu, ani peníze!

    KLADY: Pěkne vêci
    ZÁPORY: Problêmy při reklamaci a vraceni v zakonne lhütë
    (0) (0)You have already voted this
  8. Reagovat
    Vanessa 22.1.2021 v 22:27
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Zboží přišlo obratem, informace chodily o každém pohybu balíčku.

    (0) (0)You have already voted this
  9. Reagovat
    Honza 15.2.2021 v 17:12
    4.8
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    90
    Kvalita sortimentu
    100

    E-shop nabízí široký výběr metalového merchu, sice ceny jsou vyšší, ale kvalita je super. Doporučuji.

    KLADY: kvalita zboží přehledný web rychlost doručení
    ZÁPORY: vyšší ceny
    (0) (0)You have already voted this
  10. Reagovat
    Kristýna 26.3.2021 v 12:32
    4.65
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    90
    Kvalita sortimentu
    90

    Nakupuji pouze tady, protože je to můj oblíbený e-shop s oblečením a doplňky.

    KLADY: široký výběr přehledné webové stránky spokojenost a ochota uspokojující ceny
    ZÁPORY: nic
    (0) (0)You have already voted this
  11. Reagovat
    Jan 17.4.2021 v 16:42
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Jsem s obchodem opakovaně spokojen. Doporučuji.

    (0) (0)You have already voted this
  12. Reagovat
    Julie 20.5.2021 v 11:07

    Všechno proběhlo bez problémů jako vždy.

    • Reagovat
      Iveta 29.6.2021 v 12:02

      U mě taky všechno proběhlo v pořádku. Doporučuji dál..

  13. Reagovat
    Rony 7.8.2021 v 19:54
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Nejlepší obchod pro rockery :)

    (0) (0)You have already voted this
  14. Reagovat
    David 23.8.2021 v 21:10
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Nakupuji zde pravidelně a dost často, oblečení vždy přišlo v perfektní kvalitně a mnohdy hezčí než bylo uváděno na obrázku, rozhodně maximální spokojenost!

    KLADY: Kvalitní oblečení Rychlé dodání Komunikace se zákazníkem Oblečení které jinde neseženete Velký výběr
    ZÁPORY: Nic
    (0) (0)You have already voted this

    Budeme rádi za váš komentář. Pište prosím slušně a s přidanou hodnotou. Komentáře schvaluje správce.


Komentáře / diskuse / hodnocení

Celkové hodnocení

GDPR: Jsme správci osobních údajů a chráníme je v souladu se zákonem 101/2000 Sb., O ochraně osobních údajů a s principy obsaženými ve směrnici EU č. 95/46/EC. Po odeslání komentáře zpracováváme tyto údaje - jméno, e-mail a IP adresu. E-mail používáme pro odeslání informační zprávy, že vám někdo odpověděl na dotaz. Pro jiné účely jej nevyužíváme. IP adresu sledujeme z důvodu ochrany před spamem. Pro odstranění údajů nás kontaktujte na info@recenzer.cz