Reserved je obchod s módou pro ženy, muže, děti a dospívající. Kromě oblečení a doplňků nabízí také vlastní kolekci s obuví. Kromě kamenných prodejen můžete nakupovat také online na eshopu.

Pro ten je ale nutná registrace. Reserved je aktivní na sociálních sítích, kde můžete načerpat inspiraci. Pokud vstoupíte do Reserved klubu, získáte nárok na výhodné slevy a akce.

1x1.trans - Reserved

Logo – Reserved

Představení e-shopu

Reserved pochází z Polska a patří pod společnost LPP. Ta vlastní i další oblíbené módní značky jako je Cropp, Sinsay nebo Mohito. Reserved byl založen roku 1999 v Gdaňsku. Mimo Polsko ho najdete i v dalších zemích Evropy a Asie.

Hlásí se k udržitelnému rozvoji a zodpovědnému přístupu k přírodním zdrojům. Značka se proslavila především díky spolupráci s hvězdami a modelkami jako Kate Moss, Kendall Jenner nebo Irina Shayk.

Přejít do e-shopu

zpět k obsahu ↑

Přehled sortimentu

Oblečení v Reserved je nejčastěji ve stylu nedbalé elegance, seženete zde ale i sportovní módu či oděvy pro významné příležitosti. Obchod prodává šaty, kabáty, bundy, kalhoty, sukně, ale i plavky a spodní prádlo. Narazíte zde také na nadměrné velikosti.

V Reserved nakoupíte jak pro docela malé, tak i starší děti včetně dívčí a chlapecké módy. Dále nabízí obuv na sport, denní nošení, do kanceláře či na party. Na eshopu najdete kompletní katalog online. Eshop je přehledný a zboží se dá filtrovat na základě různých preferencí. V obchodě lze uplatnit slevové kódy, které jsou k dostání na slevových portálech.

zpět k obsahu ↑

Služby a ostatní

Obchody najdete nejčastěji v obchodních centrech například ve městě Praha, Brno, Ostrava, Jihlava či Liberec. Při nákupu v eshopu lze platit platební kartou online přes zabezpečenou platební bránu, na dobírku hotově či kartou, dále při osobním vyzvednutí na prodejně a přes PayPal.

Reserved nabízí také službu Twisto Pay, kdy za zboží zaplatíte do 14 dní po převzetí. Na dopravu zdarma máte nárok ve dvou případech, pokud si zboží vyzvednete na prodejně, nebo když nakoupíte za více než 950 Kč. Zajišťuje ji kurýrní služba.

zpět k obsahu ↑

Slevový kód

  • Aktuálně nenabízí slevový kód.
  • Doprava zdarma při nákupu nad 950 Kč.
  • Získejte 10% slevu na první nákup při přihlášení do newsletteru.
zpět k obsahu ↑

Doprava

Obchod využívá tyto dopravce:

  • Osobní odběr
  • Kurýrní služba
zpět k obsahu ↑

Platební možnosti

  • Platební karta/Hotově
  • Dobírka
  • Twisto Pay
  • PayPal
  • PayU
zpět k obsahu ↑

Prodejny

Reserved prodejny v Praze

  • Palladium – Náměstí republiky 1, 110 00 Praha 1
  • Centrum Chodov – Roztylská 2321/19, 148 00 Praha 4
  • Metropole Zličín – Řevnická 121/1, 155 00 Praha 5
  • OC Letňany – Veselská 663, 199 00 Praha 9
  • Centrum Černý Most – Chlumecká 765/6, 198 19 Praha 9

Reserved prodejny v dalších městech

  • Olympia – Srbická 464, 415 01 Teplice
  • Galerie Vaňkovka – Ve Vaňkovce 1, 602 00 Brno
  • Galerie Šantovka – Polská 1, 779 00 Olomouc
  • City Park – Hradební 5440/1, 586 01 Jihlava
  • OC Frýda – Na Příkopě 3727, 738 01 Frýdek Místek
  • Tesco Extra – Rokycanská 1424/128, 312 00 Plzeň
  • Foturum – Brněnská 1825/23a, 500 09 Hradec Králové
  • Centro Zlín – Třída 3. května 1170, 763 02 Zlín – Malenovice
  • Avion Shopping Park – Rudná 114, 700 30 Ostrava – Zábřeh
zpět k obsahu ↑

Kariéra

  • Aktuálně volná pracovní místa naleznete zde
zpět k obsahu ↑

Kontakt

zpět k obsahu ↑

Hodnocení

 

9.5 Hodnocení
Prodejce oblečení a doplňků

9.5Naše hodnocení
Přehlednost obchodu
9.5
Jednání se zákazníkem
9.5
Kvalita sortimentu
9
8.4Hodnocení uživatelů
Přehlednost obchodu
8.9
Jednání se zákazníkem
7.9
Kvalita sortimentu
8.4
KLADY
  • komunikace
  • přehledný web
  • rychlost doručení
  • široký sortiment
  • příznivé ceny
  • kamenné prodejny
Napsat hodnocení  |  Přečíst hodnocení a komentáře

12 komentářů
Zobrazit vše Nejpřínosnější Nejlepší Nejhorší Napsat hodnocení
  1. Reagovat
    Petra 8.2.2022 v 17:02
    2
    Přehlednost obchodu
    50
    Jednání se zákazníkem
    50
    Kvalita sortimentu
    20

    Koupila jsem kabelku. Kabelka hezká, ale uši kabelky na Sobě mají díry a jsou odřené. Koženka se v tomto okolí drolí. Jsem zklamaná.

    KLADY: Rychlé dodání
    ZÁPORY: Poškozené zboží
    (0) (0)You have already voted this
  2. Reagovat
    Janek 3.2.2022 v 16:14

    Po dlouhý době jsem s přítelkyni zavítal do prodejny Reserved v Praze. Odnesli jsme si hned kupu oblečení domů a hlavně skoro všechno bylo ve slevě.

  3. Reagovat
    Lili 13.1.2022 v 19:11
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Splnilo očekávání

    KLADY: Po přečtení některých recenzí jsem byla trochu nervózní a možná patřím mezi šťastlivce ale já nemám co vytknout... :) Objednáno v úterý - dorazilo ve čtvrtek ten samý týden do zásilkovny. Platba předem nad tisíc korun..asi nejsme tak nároční ale kvalita odpovídá našemu očekávání i ceně.. jsem ráda že to klaplo :) Synovi se tam zalíbila jedna věc.. mě po shlédnutí hned několik :D Objednáno jako ,, dárek,, za závody a měl neuvěřitelnou radost takže chci moc poděkovat a jistě zase brzy něco objednáme. :)
    ZÁPORY: Nezjištěno :)
    (0) (0)You have already voted this
  4. Reagovat
    Jan Janáč 20.12.2021 v 11:50

    Nedoporučuji.

  5. Reagovat
    Olga 16.12.2021 v 9:39
    1.5
    Přehlednost obchodu
    50
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    30

    Vrácení zboží

    KLADY: Žádné
    ZÁPORY: Za mě nejhorší eshop.Komunikace katastrofa,třikrát jsem musela jet 30km od bydliště do kamenného obchodu kvůli vrácení,pokaždé jim něco nešlo.Nakonec jsem musela vracet přes eshop,žádná omluva a čekání na vrácení peněz pěkně dlouhé. Tenhle eshop nikdy více.
    (0) (0)You have already voted this
  6. Reagovat
    Lucie 12.10.2021 v 15:07
    2.65
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    0
    Kvalita sortimentu
    60

    Již po několikáté návštěvě na prodejně v Letňanech Praha 9 jsem měla problém s pokladní (silná postava, černé vlasy cca po ramena, nosí brýle). Nechápu jak může tak AROGANTNÍ člověk pracovat v tak velké společnosti, když nemá vůbec dobré chování! Problém na cokoliv v klidu odpovědět atd. Při posledním nákupu 9.10.2021 jsem chtěla napípnout zákaznickou kartu a to jste neviděli co to bylo za problém mi v klidu říct, že už je neberete!!! Že si to mám přečíst na pokladně. Ale jak jistě víte, když vstoupíte do prodejny – pokladna je na druhé straně! Má tedy slečna pocit, že zákazník musí nejdřív dojít na pokladnu, přečíst si co tam píšete a pak jít nakupovat??? To snad neee a to ta cedule byla v levé části pokladny a já platila v pravo, tudíž jsem jí nemohla číst! Pak mi řekla, já ty karty prostě neberu!!! No, aby se s prominutím nepos….!!! A to nemluvím o výdeji objednaného zboží přes e-shop! Věřte mi, že já dělám v obchodě 25 let, ale tohle chování neznám a ona je opravdu neskutečně drzá!!! Krásný den.

    ZÁPORY: Chování zaměstnance viz. hodnocení!
    (0) (0)You have already voted this
  7. Reagovat
    Eva Vašírovská 30.9.2021 v 9:57
    2.15
    Přehlednost obchodu
    40
    Jednání se zákazníkem
    0
    Kvalita sortimentu
    90

    Objednala jsem a zaplatila. Objednávka až po zaplacení zrušena bez udání důvodu!!!!!!! Bez omluvy!!!! Nebo obojího. Teď čekám alespoň na vrácení peněz. Já zaplatila ve vteřině. Obráceně to evidentně trvá!!!!!!

    ZÁPORY: Nespokojená!!!!
    (0) (1)You have already voted this
  8. Reagovat
    Ali 29.6.2021 v 11:58

    Ráda navštěvuji prodejnu v Praze na Černém Mostě. Mají velký výběr zboží za příznivé ceny.

  9. Reagovat
    Olča 15.6.2021 v 14:12

    Objednala jsem přes jejich e-shop, doručeno až domů, zboží sedí, jak má! :)

  10. Reagovat
    Zdeňka 2.6.2021 v 10:59

    Reserved navštěvuji poměrně často. Mají obrovský výběr a super ceny.

  11. Reagovat
    Tomáš 22.4.2021 v 23:22
    3.65
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    20

    V roce 2018 až 2019, kdy jsem tento obchod objevil a nakupoval v něm nabízeli neskutečně kvalitní zboží a materiály. Poslední oblečení jsem objednával 2020 v květnu a kvalita šla neskutečně dolu. Někam na úroveň Tesco hadrů. Oblečení mění tvar po pár vyprání. Barvy mizí, do toho je lze už prát pouze na 30 stupňů, což nerozpustí pot a zápach. Po vyprání na 40 dochází ještě k rychlejší degradaci. Avšak ceny jsou stále stejné. Je to škoda. Měli hezké oblečení a já teď nevím od koho nakupovat tu kvalitu, kterou měli dříve.

    KLADY: Design
    ZÁPORY: Vše ostatní
    (0) (0)You have already voted this
  12. Reagovat
    Eliška 8.4.2021 v 10:49
    2
    Přehlednost obchodu
    60
    Jednání se zákazníkem
    0
    Kvalita sortimentu
    60

    Vrácení zboží se rovná tragédii

    KLADY: Nevím co napsat, negativa rozhodně převažují
    ZÁPORY: V balíku není vložena žádná faktura, přitom eshop uvádí že při vrácení zboží jsou raději když fakturu přibalime. V baliku se nenachází ani štitky pro dopravce na vrácení zboží, když potom vracím více balíků tak dopravce neví jaký štítek patří na kterou krabici. Eshop neposkytuje mailovou informaci o tom jaká objednávka má jaké číslo balíku pro vrácení a obrácene dopravce GLS neposkytuje mailovou informaci o tom jaká objednávka je pod jejich číslem balíku. Vrátit tak zboží na tento eshop je otázka týdne a neustálého střídání se kurýru kteří nemají informace nebo správně štítky! Tohle bylo jednoznačně naposledy co jsem na eshopu Reserved něco zakoupila, jelikož vrácení je u nich skoro nemožna mise!
    (0) (0)You have already voted this

    Budeme rádi za váš komentář. Pište prosím slušně a s přidanou hodnotou. Komentáře schvaluje správce.


Komentáře / diskuse / hodnocení

Celkové hodnocení

GDPR: Jsme správci osobních údajů a chráníme je v souladu se zákonem 101/2000 Sb., O ochraně osobních údajů a s principy obsaženými ve směrnici EU č. 95/46/EC. Po odeslání komentáře zpracováváme tyto údaje - jméno, e-mail a IP adresu. E-mail používáme pro odeslání informační zprávy, že vám někdo odpověděl na dotaz. Pro jiné účely jej nevyužíváme. IP adresu sledujeme z důvodu ochrany před spamem. Pro odstranění údajů nás kontaktujte na info@recenzer.cz