Vigoshop.cz je internetová nákupní platforma. Zákazníkům nabízí široký sortiment praktického zboží i vše pro zábavu. Produkty jsou za dobrou cenu, to je dáno tím, že jsou dodávány z Asie, kde mají výrobci malé náklady.

1x1.trans - Vigoshop

Logo – VigoShop

Představení e-shopu

Vigoshop sídlí ve Slovinsku. Vlastní ho společnost HS plus d.o.o. Na internetových stránkách toho o sobě příliš nesdílí – najdete zde reálnou adresu a kontaktní údaje. Vigoshop lze kontaktovat přes email, telefon nebo WhatsApp. Na internetových recenzních portálech se ale často setkáte s tím, že obchod na zprávy reaguje pomalu.

Proto doporučujeme kontaktovat telefonicky. Můžete využití také online chat na jejich internetové doméně. Vigoshop kromě ČR dodává také do dalších zemí Evropy. Obchod na stránkách zveřejňuje několik štítků, které dokazují jeho důvěryhodnost jako PayPal Verified apod.

Přejít do e-shopu

zpět k obsahu ↑

Přehled sortimentu

Eshopu chybí řádná kategorizace jako sport nebo móda apod. Najdete zde tři kategorie – akce, nejnovější a nejprodávanější. Zboží je ale vždy inzerováno jako ve slevě.

Vigoshop prodává všehochuť zboží, koupíte v něm elektroniku jako jsou kamery, fotopasti, hodinky nebo chytré hodinky, pomůcky na hubnutí, zdravotní potřeby, spotřebiče a další vychytávky.

V podstatě by se to dalo shrnout jako platforma s věcmi, které v běžném kamenném obchodě nenajdete.

zpět k obsahu ↑

Služby a ostatní

Ačkoliv e-shop během nákupu inzeruje dopravu zdarma, za dobírku zaplatíte 54 Kč. Nesděluje informaci, který dopravce bude zásilku doručovat. Platit je nutné předem – to je zřejmě dáno podmínkami Asijských výrobců. Zaplatíte přes platformu PayU, PayPal nebo platební kartou online přes Platba 24.

zpět k obsahu ↑

Slevový kód

  • Aktuálně slevový kód nenabízí
zpět k obsahu ↑

Doprava

Obchod využívá tyto dopravce:

  • Standardní doručení
  • Expresní doručení
zpět k obsahu ↑

Platební možnosti

  • Platební karta
  • Dobírka
  • PayU
  • PayPal
  • Platba 24
zpět k obsahu ↑

Kariéra

  • Aktuálně pracovní místa nenabízí
zpět k obsahu ↑

Kontakt

  • Telefon: +420 255 790 517 (Po-Pá: 8:00 – 16:00 hod.)
  • E-mail: info@vigoshop.cz
  • Reklamace/Výměna
  • Sídlo společnosti: HS plus d.o.o., Gmajna 10, 1236 Slovenia – Trzin
  • Facebook: vigoshop
zpět k obsahu ↑

Hodnocení

5 Hodnocení
Prodejce produktů pro domácnost

5Naše hodnocení
Přehlednost obchodu
5.5
Jednání se zákazníkem
5
Kvalita sortimentu
5
6.9Hodnocení uživatelů
Přehlednost obchodu
7.5
Jednání se zákazníkem
6.8
Kvalita sortimentu
6.6
KLADY
  • široká nabídka
  • příznivé ceny
ZÁPORY
  • občas není dodržen termín pro doručení
  • nedostatečný zákaznický servis
  • špatná kvalita zboží
Napsat hodnocení  |  Přečíst hodnocení a komentáře

31 komentářů
Zobrazit vše Nejpřínosnější Nejlepší Nejhorší Napsat hodnocení
  1. Reagovat
    Marta 1.11.2020 v 20:53
    3.15
    Přehlednost obchodu
    70
    Jednání se zákazníkem
    60
    Kvalita sortimentu
    60

    Objednala jsem si na e-shopu poprvé a už nikdy! Špatná komunikace se zákazníkem, dlouhá doba doručení a průměrná kvalita zboží.

    KLADY: přehledný web široká nabídka zboží ceny
    ZÁPORY: průměrná kvalita zboží dlouhá doba dodání špatná komunikace
    (1) (3)You have already voted this
    • Reagovat
      Marcela 1.8.2021 v 22:59

      Máte naprostou pravdu.Také s nimi mám velmi špatný zkušenosti.Namluví spousty lží a vůbec jim nevadí, co si o nich jejich zákazníci myslí. Takhle dlouho na trhu nevydrží.

  2. Reagovat
    Ludmila Zavřelová 2.12.2020 v 22:24
    1.5
    Přehlednost obchodu
    60
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    20
    KLADY: Nízká cena
    ZÁPORY: Neserióznost, nelze se dovolat, nedodržení vrácení peněz
    (1) (0)You have already voted this
  3. Reagovat
    Ladislav 13.12.2020 v 16:15
    0.65
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    20
    Kvalita sortimentu
    10

    PODVODNÝ OBCHOD,VRÁTILI JSME ZBOŽÍ A TŘI MĚSÍCE ČEKÁMA NA PENÍZE.

    KLADY: ŹÁDNÉ
    ZÁPORY: NENÍ MOŽNÉ TELEFONICKÉ SPOJENÍ,NEVRÁCEJÍ PENÍZE A UŽ NIKDY SI U LUMPŮ NIC NEKOUPÍM
    (2) (0)You have already voted this
  4. Reagovat
    Michala 29.12.2020 v 18:59
    0.15
    Přehlednost obchodu
    0
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    0

    Zakoupila jsem si kartáč na vlasy. Po pár použití mi shořel v ruce. Na výzvu k reklamaci nereagovali. Na zaslání výrobku nereagovali. Když jsem dala do kopie ČOI, ozvala se mi Jana Malá a napsala mi, že jsem zboží nevrátila ve 14denní lhůtě a peníze mi nevrátí. Na můj další mail, že jsem si nerozmyslela koupi, ale vracím jim šmejd, který mě taky mohl zabít, už se nikdo neozval. Vigoshop nikdy více.

    KLADY: Žádné
    ZÁPORY: Nekvalitní zboží, reklamace nevyřizují, i když zboží vrátíte, peníze vám nevrátí, máte si koupit nějaký další šmejd.
    (2) (0)You have already voted this
  5. Reagovat
    Adriana 18.1.2021 v 17:26

    Keď zboží vrátime peniaze neuvidíme, prestanú komunikovať. Nikdy viac!!!!

    • Reagovat
      Lubica 19.1.2021 v 10:23

      S predajcom sa nedá komunikovať. Číslo zablokované.

  6. Reagovat
    Darina 19.1.2021 v 8:39
    0.3
    Přehlednost obchodu
    20
    Jednání se zákazníkem
    0
    Kvalita sortimentu
    0

    Nebyla jsem spokojená s kvalitou výrobku,
    nereagují na emaily a telefony.
    Nedoporučuji tento e-shop

    ZÁPORY: Komunikace se zákazníkem Kvalita výrobků
    (0) (0)You have already voted this
    • Reagovat
      Michal 26.1.2021 v 17:19

      dobry den, na jakou adresu mam poslat zboží k reklamaci a vraceni peněz? Dekuji

  7. Reagovat
    Pavla 27.1.2021 v 9:39

    Přišlo mi jiné zboží a nikdo nereaguje.Vše jsem poslala zpět a nemám nic.

  8. Reagovat
    Petr 2.2.2021 v 10:34
    3.3
    Přehlednost obchodu
    60
    Jednání se zákazníkem
    70
    Kvalita sortimentu
    70

    Zdravim, po precteni recenzi jsem se docela bal.. nicmene rikal jsem si, ze v nejhorsim 500 ozelim :-) Nekupoval jsem elektroniku, ale hracku pro deti.
    KREATIVNÍ VRTACÍ SADA MASTER KID. Doslo dle terminu, hracka originalne zabalena, sroubovak na dve tuzkovky funguje taky. Za nas spokojenost…
    Pravdou je, ze nic s plosnym spojem bych asi neriskoval ;-)
    Petr

    KLADY: rychlost dodani, cena
    (1) (0)You have already voted this
  9. Reagovat
    Michal 12.2.2021 v 14:44

    Velmi neseriózní jednání při vrácení zboží

  10. Reagovat
    Lenka 9.3.2021 v 17:36
    4.3
    Přehlednost obchodu
    90
    Jednání se zákazníkem
    90
    Kvalita sortimentu
    80

    Na e-shopu najdete skoro cokoliv, co potřebujete do domácnosti. Nabízejí velmi praktické věci za příznivé ceny.

    KLADY: ceny rychlost široký sortiment
    (1) (0)You have already voted this
    • Reagovat
      Rene 15.3.2021 v 10:58

      Jako vazne? Sroty z Ciny? Za dvojnasobek?

  11. Reagovat
    Jaroslav 23.3.2021 v 16:57
    0.3
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    0

    Objednal jsem 2 ks Bezdrátová outdoorová IP kamera DIGICAM,za cenu 1 917,99, jako další položka “ Vigo překvapení“ 1 kus v ceně 133 Kč.
    Kamera došla jen jedna, takže mám jednu za cenu dvou. Na telefon ani email nikdo nereaguje, to je asi to překvapení za 133 kč.
    Kdybych poslal zásilku zpět k reklamaci asi bych dopadl jako ti přede mnou, neměl bych nic. děkuji již nikdy více
    Sázejí na to, že nad malými částkami, každý mávne rukou. Možná bude dobré založit blog
    okradení na vigoshopu, pokud se tam sejde více případu mohla by fungovat hromadná žaloba——
    Jsou to sprostí zloději.

    KLADY: Nejsou
    (1) (1)You have already voted this
  12. Reagovat
    Jana 26.3.2021 v 11:40
    0.8
    Přehlednost obchodu
    50
    Jednání se zákazníkem
    0
    Kvalita sortimentu
    0

    Dobrý den zboží mi přišlo objednávala jsem si to z paní přes tel…říkali až mi přijde zboží že mám zavolat když k tomu nebudu mít fakturu a záručák a hlavně návod v češtině…..když tam volám nikdo mi to nezvedá rezence na vás jsou moc špatně jestli děláte pořád podvody na lidi tak by to měli řešit něco nabízíte a pak už nereaguje tě…buďte tak hodný A ozvěte semi n můj mobil 608547754….nedivím se že o vás lidi píšou moc špatně takhle by jste se neměli chovat a nebo nic lidem nenabízejte.

    (0) (0)You have already voted this
  13. Reagovat
    Kristýna 20.4.2021 v 16:02
    3.8
    Přehlednost obchodu
    90
    Jednání se zákazníkem
    70
    Kvalita sortimentu
    70

    Na e-shopu jsem nakoupila poprvé, sice zásilka přišla do týdne, ale kvalita je uspokojující. Příští nákup si rozmyslím než tam zase budu objednávat.

    (1) (0)You have already voted this
  14. Reagovat
    Katerina 4.5.2021 v 14:21

    Nedoporucuji jsou to podvodnici!!!! Tel uz nikdo nezveda na emaili nikdo neodpovida uz pres mesic cekam na vraceni penez za vracene zbozi,porad dokola ze mam odpovedet na automat.email ,jednou zvedl tel. pan ze to preda aby zaslali potvrzeni o vraceni penez od te doby uz ani tel nezvedaj!!!!!

  15. Reagovat
    Aníčka 8.5.2021 v 20:53
    4.15
    Přehlednost obchodu
    90
    Jednání se zákazníkem
    90
    Kvalita sortimentu
    70

    Sice mají široký výběr všelijakých věci, ale ta kvalita je slabší.

    (1) (0)You have already voted this
    • Reagovat
      Viktorie 26.5.2021 v 17:00

      Souhlasím s vámi, kvalita zboží je pouze uspokojující.

  16. Reagovat
    Elena 20.5.2021 v 11:31

    Nabízejí krásný široký sortiment za úžasné nízké ceny. Zboží dorazilo poměrně rychle.

  17. Reagovat
    Lucie 2.6.2021 v 10:41
    4
    Přehlednost obchodu
    90
    Jednání se zákazníkem
    90
    Kvalita sortimentu
    60

    Mají velký výběr opravdu za nízké ceny!

    (1) (0)You have already voted this
    • Reagovat
      Zuzana 15.6.2021 v 14:23

      Přesně! :D Najdete tam skoro všechno, co potřebujete do domácnosti. :)

  18. Reagovat
    Vaclav 15.6.2021 v 15:02

    je to zlodejska firma pozor

  19. Reagovat
    Jakub 17.7.2021 v 12:58

    Objednávka mi dorazila do pár dnů, já jsem teda velmi spokojený, nevím jak vy.

  20. Reagovat
    Jana 26.7.2021 v 17:56
    0.8
    Přehlednost obchodu
    40
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    0

    Nefunkční zboží,objednala jsem si minipračku,přišla bez motorku,za zpětné zaslání jsem zaplatila 429Kč,balík,za dva týdny mi přišla nová-nevypere ani tři roušky,natož trička,spodní prádlo,jak inzerují.Pračka stála 1129+199dobírka+429reklamace-1759Kč vyhozené vzduchem,což bude zajímat ČOI.

    KLADY: Rychlé doručení
    ZÁPORY:
    (1) (0)You have already voted this
  21. Reagovat
    Marcela 1.8.2021 v 22:56

    ZLODĚJI,
    přesně tak, vždycky si to odůvodní, proč Vám nemohou vrátit peníze.
    Naprosto neseriózní jednání, zboží si nechají poslat zpátky s tím,že ihned po obdržení se pustí do REKLAMACE a pak Vám napíší,že není možné vrátit peníze ani vyměnit zboží za jiné a pokud chcete své zboží dostat zpět,musíte opět zaplatit 200,-kč (prý poštovné).Nikomu bych tento obchod NEDOPORUČILA.

  22. Reagovat
    Karla 16.8.2021 v 15:35

    Kulma kterou jsem si objednala byla nefunkční.Po prvním telefonátu mě zdělili at jim pošlu video,že se kulma netočí.Od té doby jsme si pořád psali celkem 7 krát a další dva telefonáty.Kulmu jsem poslala naštěstí doporučeně a pojistila jsem ji.Odepsali že ji nemůžou najít.Tak jsem napsala že to dávám poště at si to vyřídí sami.Kulma se najednou našla a peníze poslali.Ale už nikdy více si u nich nic neobjednám.Za ty nervi to nestojí.

  23. Reagovat
    Dáša 16.8.2021 v 21:42

    Jsem velmi spokojená, nemám co dodat :)

  24. Reagovat
    Helena 21.8.2021 v 12:18

    Vigoshop už ne!!! Je mě 61, jsem invalidní důchodce, no zaujala mě ta stříbrná fólie. Obě fólie jsou značně poškozené. Volala jsem několik tel na číslo. Pokaždé jsem byla odkázána na meil. Zadala jsem meil i s fotem. Přišel další meil kde jsem měla vybrat z několika nabídek co chci reklamovat. Odpověděla jsem. Další meil zněl: abych vzala balík a jela do depa a kódy. Depo mám 70 km. Jsem o belach. Když přišlo zboží, zaplatila jsem i poštovné. Teď bych zaplatila cestu + balík odeslání znovu na mě náklady. No jak jsem stará, tak jsem b**á. Ale sem si řekla , že si ve stáří a nemocech udělám aspoň radost a osvětlím si kuchyň.

  25. Reagovat
    Anna 8.9.2021 v 12:55

    Vrátila jsem doporučeně nefunkční Profesionální elektrickou žehličku a kulmu LINEAHAIR dne 1. 9.2021
    Dosnes mi nepřišly peníze, nemohu se dovolat, je tam jen záznamník.Odeslala jsem i email a nic!

    Budeme rádi za váš komentář. Pište prosím slušně a s přidanou hodnotou. Komentáře schvaluje správce.


Komentáře / diskuse / hodnocení

Celkové hodnocení

GDPR: Jsme správci osobních údajů a chráníme je v souladu se zákonem 101/2000 Sb., O ochraně osobních údajů a s principy obsaženými ve směrnici EU č. 95/46/EC. Po odeslání komentáře zpracováváme tyto údaje - jméno, e-mail a IP adresu. E-mail používáme pro odeslání informační zprávy, že vám někdo odpověděl na dotaz. Pro jiné účely jej nevyužíváme. IP adresu sledujeme z důvodu ochrany před spamem. Pro odstranění údajů nás kontaktujte na info@recenzer.cz