Podvodné e-shopy

Připravili jsme pro vás pravidelně aktualizovaný seznam podvodných/rizikových e-shopů, na které byste si měli dávat pozor. Jedná se o obchody, co nemají uvedeného provozovatele, doména webu je registrována na neznámého vlastníka, případně nabízejí podvodné produkty či služby.

Tip: Jaké jsou společné znaky podvodných e-shopů? Špatná čeština, anonymita (provozovatel nejde identifikovat a chybí kontaktní údaje), název domény neodpovídá obsahu e-shopu, držitel domény je ze zahraničí, často vyžaduje platbu předem, výrazné slevy.

Pokud řešíte problém s e-shopem, tak by vám mohlo pomoci Sdružení obrany spotřebitelů – Asociace, z.s.

Seznam podvodných (rizikových) e-shopů

DoménaDatum přidání
zv-go.tk07. 07. 2021
dotcurlyis.com06. 07. 2021
zdraviodslovanu.online05. 07. 2021
teniskyhokaoneone.sk04. 07. 2021
benuker.tech03. 07. 2021
form-ulaheart.com02. 07. 2021
wellness-sprchovahlavice-cz.com01. 07. 2021
hunterholinky.cc30. 06. 2021
forcebtcofferway.com29. 06. 2021
global-mentors.net28. 06. 2021
beautyrefuse.com27. 06. 2021
secureifx.com/landers/CZ/v3/26. 06. 2021
superbinvest.com25. 06. 2021
medium.com24. 06. 2021
worldandbitcoin.com23. 06. 2021
redbean.cz22. 06. 2021
prazska-moda.cz21. 06. 2021
communityoffersdaily.com/420/nttwbv2/20. 06. 2021
cz3.cannadiabv.com19. 06. 2021
euro-to-btc.com/cz/18. 06. 2021
cblhota.cz17. 06. 2021
livingzone.cz16. 06. 2021
dovcalevne.cz15. 06. 2021
gamsgo.com14. 06. 2021
cz.nanovein.eu13. 06. 2021
nbdecstore.cz12. 06. 2021
brikbrno.cz11. 06. 2021
hunterholinky.cz10. 06. 2021
cz.thexdrone.org09. 06. 2021
lekarna-eshop.com08. 06. 2021
topwebsshop.com07. 06. 2021
janattwell.com06. 06. 2021
hokaoneoneshop.cz05. 06. 2021
uggszimniboty.cz04. 06. 2021
botyinov-8.cz03. 06. 2021
merrelleshop.cz02. 06. 2021
buy.layoners.com/cz/01. 06. 2021
ishop-cz.com31. 05. 2021
glowsite.cz30. 05. 2021
eyewear4you.cz29. 05. 2021
kolimnc.com28. 05. 2021
cz.adamourv.com27. 05. 2021
shoptoptovar.com26. 05. 2021
airselfiecamera.com25. 05. 2021
foggie.nl24. 05. 2021
sleva24.cz23. 05. 2021
czsale.2021shoponline.com22. 05. 2021
cz.wlosnd.com21. 05. 2021
primechnnls.com20. 05. 2021
europebitcoinlab.com19. 05. 2021
skvela-moda.cz18. 05. 2021
cz.onlinecheap2021.ru17. 05. 2021
vivobarefootpraha.com16. 05. 2021
nbcz.cz15. 05. 2021
jeskyne-pokladu.com14. 05. 2021
karymy.com13. 05. 2021
topshop-eu.com12. 05. 2021
microbiologybytes.com11. 05. 2021
adboty-eshop.cz10. 05. 2021
pumaoutletpraha.cz09. 05. 2021
orislevy-vyprodej-brno.webnode.cz08. 05. 2021
inftnity.com07. 05. 2021
fotbaloveobleceni.com06. 05. 2021
akce.store05. 05. 2021
zlatska.cz04. 05. 2021
extratopia.com03. 05. 2021
lezuvmezu.cz02. 05. 2021
botykeenvyprodej.cz01. 05. 2021
slevakupon.cz30. 04. 2021
annivett.com29. 04. 2021
keenfootwearsk.sk28. 04. 2021
gladmomentum.com27. 04. 2021
millie-bobby.cz26. 04. 2021
polixcd.com25. 04. 2021
nikesleva.cz24. 04. 2021
merkiv.cz23. 04. 2021
cz.coprv.com22. 04. 2021
koupelevne.cz21. 04. 2021
cz.cardilinev.com20. 04. 2021
umbler.cz19. 04. 2021
helebarvy.cz18. 04. 2021
zuzutv.cz17. 04. 2021
cz.levne2021.ru16. 04. 2021
jbstra.com15. 04. 2021
green-andblacktea.com14. 04. 2021
prodejs.com13. 04. 2021
obchod.themrvita.com12. 04. 2021
cz3.landlrev.com11. 04. 2021
nizamsecureoffer.com10. 04. 2021
btsystemos.com09. 04. 2021
ziirewopi.com08. 04. 2021
cz3.landntrv.com07. 04. 2021
cz.prodej2021.ru06. 04. 2021
p1.geradot.fun05. 04. 2021
columbiaeshop.cz04. 04. 2021
prvniovocnavinoteka.cz03. 04. 2021
alofixa.com02. 04. 2021
twhjbyje.medicphytos.com01. 04. 2021
cz.landevrv.com31. 03. 2021
botybrooks.cz30. 03. 2021
unibrus.cz29. 03. 2021
mollio.cz28. 03. 2021
juum.cz27. 03. 2021
grafarna.com26. 03. 2021
cz1.ketodieti.com25. 03. 2021
lukasuhlir.cz24. 03. 2021
gotocmall.com23. 03. 2021
beunio.com22. 03. 2021
polikax.com21. 03. 2021
vasesleva.eu20. 03. 2021
levneoutdoorboty.cz19. 03. 2021
outdoorbotylevne.cz18. 03. 2021
vagabondboty.cz17. 03. 2021
cz.levny2021.com16. 03. 2021
botyconversecz.cz15. 03. 2021
cz.ketodietv.com14. 03. 2021
habitdusk.com13. 03. 2021
kiturec.com12. 03. 2021
mynutraresearch.com11. 03. 2021
fixmyppcc.site10. 03. 2021
cz.cannajv.com09. 03. 2021
datalistshop.com08. 03. 2021
realwood-cz.com07. 03. 2021
czmedshop.com06. 03. 2021
outlet2021.ru05. 03. 2021
foto-vize.cz04. 03. 2021
motorwarenhuis.de03. 03. 2021
politercy.com02. 03. 2021
health-news-2021.com01. 03. 2021
thecrazycalls.com28. 02. 2021
newdailygoals-on.com27. 02. 2021
columbiaobchod.cz26. 02. 2021
asicsbezeckeboty.cz25. 02. 2021
modendi.com24. 02. 2021
cs.uzasnenabidky24.com23. 02. 2021
vyrobenoslaskousr.cz22. 02. 2021
mnaulo.cz21. 02. 2021
powerglasses.co.uk20. 02. 2021
outletonline2021.ru19. 02. 2021
bigberthaoriginal.cz18. 02. 2021
prevska.com17. 02. 2021
fildago.cz16. 02. 2021
change-of-assets.com15. 02. 2021
mlpa.cz14. 02. 2021
cpagettimain.com13. 02. 2021
cz.technoweek.net12. 02. 2021
airydress.com11. 02. 2021
herzgebirge.cz10. 02. 2021
hodinekrepliky.cz09. 02. 2021
columbiaslovensko.sk08. 02. 2021
greenbiliard.sk07. 02. 2021
skincarezlicin.com06. 02. 2021
vjehlici.cz05. 02. 2021
orcela.cz04. 02. 2021
discount.shoponline2020.net03. 02. 2021
bonky.cz02. 02. 2021
lookbrew.com01. 02. 2021
shopcz.sweetshoppingathome.com31. 01. 2021
originalgoodsinternational.com30. 01. 2021
alzaland.cz29. 01. 2021
heygamersnort.at28. 01. 2021
cz.ceskysystem.zulole25.vip27. 01. 2021
cz.vzorek-zdarma.com26. 01. 2021
moveflexcz.moveflexofficial.com25. 01. 2021
cz.hemorexallb.com24. 01. 2021
magicdealrp.com23. 01. 2021
czsale2021.com22. 01. 2021
naturebaby.cz21. 01. 2021
24shop-cz.com20. 01. 2021
katalogseakers.cz19. 01. 2021
edensport.cz18. 01. 2021
rt-export.com17. 01. 2021
uggslovensko.sk16. 01. 2021
boskop.gq15. 01. 2021
life-changings-facts.com14. 01. 2021
hollistereshop.sk13. 01. 2021
filasleva.cz12. 01. 2021
4blok.cz11. 01. 2021
nakupovo.cz10. 01. 2021
fotbalovy-fanshop.cz09. 01. 2021
tylda.cz08. 01. 2021
shoppingclub.cz07. 01. 2021
tryitnow.space/neonove06. 01. 2021
thiyas.tk05. 01. 2021
fortmediatech.com04. 01. 2021
svarecky-velkoobchod.cz03. 01. 2021
eccoobchod.cz02. 01. 2021
megamoravia.cz01. 01. 2021
excolov.com31. 12. 2020
starkuvdum.cz30. 12. 2020
aizen.cz29. 12. 2020
vansbotylevne.cz28. 12. 2020
vansskosalg.cz27. 12. 2020
vans-sleva.cz26. 12. 2020
cornavllc.com25. 12. 2020
cz-prihlaseni.com/fio24. 12. 2020
ecobydleni.cz23. 12. 2020
cz.smart-topstore.com22. 12. 2020
eccoeshopcz.cz21. 12. 2020
bezeckyklubbrno.cz20. 12. 2020
new-promotions24.com19. 12. 2020
nevergiveupyourmind.com18. 12. 2020
fotbalovedresycz.com17. 12. 2020
usleva.onlinesale2020.com16. 12. 2020
uggsleva.cz15. 12. 2020
minibusypraha.cz14. 12. 2020
cz4.predstavitltd.com13. 12. 2020
cpagettipotokk8.com/syhj/12. 12. 2020
artresinplus.com11. 12. 2020
top-sales24.com10. 12. 2020
offerinfor24.com09. 12. 2020
czdialine.phytosbest.com08. 12. 2020
nfldresylevnecz.com07. 12. 2020
bettertbuy.co06. 12. 2020
globalpromotiontool.com05. 12. 2020
www.cpgtstream8.com/sskj/04. 12. 2020
servingyourpharmacy.com/rbrt0Cn/index.html03. 12. 2020
cz.onlinecheap2020.net02. 12. 2020
sleva.factory2021.com01. 12. 2020
brixtonballs.cz30. 11. 2020
prodejbotpuma.top29. 11. 2020
ultraforcebtcoffers.com/knab/28. 11. 2020
world-newse.com28. 11. 2020
dropshiper.cz27. 11. 2020
eccoutlet.cz26. 11. 2020
fotbalovemall.com25. 11. 2020
cpagettigeneral2.com24. 11. 2020
thebtcwaves.com23. 11. 2020
world-newse.com22. 11. 2020
health-and-beauty-4you.info21. 11. 2020
nirt.co.uk20. 11. 2020
recenzetop.cz19. 11. 2020
cz.irecommendz.com18. 11. 2020
tv24news.net17. 11. 2020
alloverbodysupport.com16. 11. 2020
infoscrolling.com15. 11. 2020
medicalnews24.cz14. 11. 2020
drmartenssleva.cz13. 11. 2020
czfotbalshop.com12. 11. 2020
topteam-preland.com11. 11. 2020
wwnews24.su10. 11. 2020
goforthebest24.com09. 11. 2020
xtacticaldrone.xcartpro.com08. 11. 2020
perfdealpromo.com07. 11. 2020
useyourbestbrain.com06. 11. 2020
economistguide.com05. 11. 2020
primigishop.cz04. 11. 2020
eccopraha.cz03. 11. 2020
relaxenglish.cz02. 11. 2020
ifotbalcz.com01. 11. 2020

Kompletní seznam rizikových e-shopů naleznete na webu ČOI.

Maté zkušenost s e-shopem, který v seznamu nemáme? Napište nám vaši zkušenost do komentářů níže.

320 komentářů
  1. Reagovat
    Alexandra Šimunková 15.12.2020 v 20:08

    Web fotbalshop.com je podvodný!
    Před 2 .mesici jsem objednala zboží za 2 tis Kč a nic mi nepřišlo, nikdo nekomunikuje. Platbu vyžadovali předem. Naletěla jsem. Jsou to podvodníci.

    • Reagovat
      Romana 15.7.2021 v 19:34

      Dobrý den,také jsem včera 14.7 objednala u rivio s tím,že doručovací doba 5-10dni.V potvrzovacím meilu,už doba byla ,až 40dni.Tak jsem odpověděla a paní mi napsala,že také může být 365dni.Takze jsem naštvaná a ani nechci vědět,kdy to dojde jestli něco dojde a kdy.

    • Reagovat
      Judita 12.7.2021 v 21:35

      Dobrý den, mám s nimi stejný problém. Platba proběhla předem a informovali mě, že produkt může dorazit až za 365 dní bez možnosti vrácení peněz. Bohužel velmi špatná zkušenost

    • Reagovat
      Renata 30.6.2021 v 14:40

      Firma rivio, objednala jsem 2x magnetická síťka za 770,_.maji tam jen platbu předem. Zaplatila jsem je to 14 dni. Nic se neděje. Přitom mají u zboží poznamkuze pokud bude platba provedena zboží bude odesláne. V kontaktech mají jen info@rivio.pokud jsem tam napsala píše to že meil je chybný. Tak nevím co mám s nima delat

      • Reagovat
        Donatela Hofmanova 22.7.2021 v 15:13

        Majitel obchodu je Tomáš Sarai,s adresou Masarykova 402,Železný Brod.Tento dům vlastní manželé Kuzelovi c.p.160,Koberovy.Zkuste jim napsat zda ví jakému podvodníkovi dávají možnost mít na jejich nemovitosti mít uvedené trvalé bydliště

      • Reagovat
        Petra 9.7.2021 v 19:57

        Došlo vám již zboží?

      • Reagovat
        Barbara 6.7.2021 v 18:06

        Dobrý den, již Vám prosím zboží dorazilo? Nebo jsou to opravdu podvodníci? Děkuji za odpověď. Barbara

      • Reagovat
        Lucie 4.7.2021 v 10:27

        Dobrý den,
        Mam s nimi taky problém. Byla bych rada, kdybyste mě kontaktovala mailem. Třeba pomůže, když se spojíme.

        • Michal 13.7.2021 v 13:35

          Dobrý den,

          zboží jsem na stránce Rivio objednával téměř před měsícem. Dnes dorazilo, krabice poničená, zboží uvnitř z části zničené. Na stránkách měli uvedeno, že expedují do 24 hodin a doručení během 2 – 5 pracovních dnů. To se ovšem nestalo a došel email, že doba doručení je 5 – 40 dnů, po napsaní emailu, mně došla odpověď, že jsem již souhlasil s podmínkami a doručení bude opravdu v rámci 5 – 40 dnů.
          Klasický internetový prodejce, který slibuje rychlé dodání a přitom se čeká na zboží nejméně měsíc a ještě dojde ve velmi špatné kvalitě.
          Přes Rivio opravdu nic neobjednávat !

        • Miloslava 12.7.2021 v 15:07

          Mám s Rivio stejnou zkušenost jako Magda, jen zboží ještě nedošlo. Odpověděli mi stejně jako Magdě. Z Číny objednávám docela dost a nikdy nebyl problém. Tady jsem si bohužel nevšimla, že jsou to „přeprodejci“ a zboží objednávají z Číny. Nejen, že je podstatně dražší, ale dodací lhůta je delší než uvádějí, protože u zboží je uvedeno, že je na skladě a dodají je bezprostředně po platbě. 2.6. potvrdilo Rivio platbu a zboží nedošlo. Na můj e-mail odpověděli totéž co Magdě. Tak čekám těch 40 pracovních dnů a uvidím.

        • Magda 11.7.2021 v 14:01

          Dobrý den, v polovině května jsem na Rivio objednávala zboží a dorazilo až nyní. A přitom mají u zboží napsáno skladem, expedujeme do 24h po obdržení platby. Když jsem po týdnu nic nedostala, napsala jsem na info@rivio.cz a paní mi odpověděla:

          Dobrý den,
          v obchodních podmínkách, se kterými souhlasíte potvrzením objednávky, uvádíme, že Rivio.cz je zprostředkovatelem zahraničního obchodu.
          Zboží je skladem u dodavatele, tzn.že my nejpozději do 24 hodin od uhrazení objednávky tuto zpracujeme, předáme dodavateli a ten ji v rozmezí 5-40 pracovních dnů dodá.

          Zboží dorazilo z Číny po 40 dnech, nekvalitní, dnes jsem podala reklamaci, tak že se ozvou do 30-ti dnů. No hrůza, určitě nedoporučuji :-(

    • Reagovat
      Ivana Vojčáková 26.5.2021 v 20:04

      Dobrý den taky jsem naletěla 28.3 2021 objednala za 780 Kč zaplatila předem do dnes nic nepřišlo. Chci to řešit, aby už další člověk nenaletěl. Až dnes jsem zjistila, že je to podvod. Chci podat trestní oznámení. Nebo to řešit přes banku.

    • Reagovat
      Salome 25.5.2021 v 22:01

      Má někdo zkušenosti s janattwell?

      • Reagovat
        Vera 7.7.2021 v 10:10

        Ano ja, nastesti jen za tri stovky a uz nikdy nebudu nakupovat s platbou predem to radsi nic. Tento eshop je podvod, oznamim na coi i asociaci pro spotrebitele aby to vedelo hodne lidi.

        • Věra 20.7.2021 v 8:52

          Podvodný e-shop je též
          OHBUTIK.COM 😠 Na mail nereagují, a telefon nezvedají, prachy v p***, ještě když jsem chtěla jít na jejich stránky tak nemůžu, protože už jsou vyšetřováni PČR 🤦‍♀️

      • Reagovat
        mojmír 1.7.2021 v 14:17

        Dobrý den, stejná zkušenost

      • Reagovat
        Radka Francova 29.6.2021 v 17:20

        ano mam, podvodny eshop, urcite nic neobjednavejte,

      • Reagovat
        Denisa 22.6.2021 v 9:51

        Dobrý den, čtu tady o podvodu s firmou janAtwell. Chtěla bych to začít řešit jsem další “okradenou”

        • LENKA 22.6.2021 v 10:36

          Dobrý den, určitě běžte na policii a podejte trestní oznámení. Minimální škoda sice musí překročit 10 000 Kč, ale škoda se na základě obdržených oznámení sčítá. Byla jsem jednou z prvních podvedených a mně naštěstí peníze ještě vrátili. Platbu jsem obdržela z účtu Jana Kamrly, č. 2001729660/2010. Nahlásila jsem je na facebooku, Heurece, ČOI, dTestu i dalších stránkách, přesto však okradených bohužel stále přibývá. Tito podvodníci by měli skončit ve vězení, aby si už nemohli zakládat stále další a další eshopy

      • Reagovat
        Ivona 9.6.2021 v 17:42

        Zaplatila jsem za zboží, měsíc čekám a nic. Na email mi odpověděli, že toho mají moc a nestíhají a že se omlouvaji a jestli chci, tak mi dají slevu 200 na další nákup, co na to rict

      • Reagovat
        Miluše 7.6.2021 v 9:41

        Ano,zítra jdu na PČR

      • Reagovat
        Denisa 4.6.2021 v 12:47

        Dobrý den, od této společnosti jsem si nakoupila zboží začátkem května v částce asi 900,- Kč 3 x jsem psala e-mail, odpověď jsem sice do dvou dnů obdržela, kde mi bylo sděleno, že je problém u dopravce, dodnes jsem zboží neobdržela, jsou to podvodníci, bohužel jsem hloupě naletěla a budu to muset řešit přes PČR, takže všechny varují, neobjednávejte, neuvidíte ani zboží, ani peníze!

      • Reagovat
        Verča I. 2.6.2021 v 12:18

        Ano, s Janatwell mám bohužel jako většina nakupujících zde v tomto shopu, špatnou zkušenost, zboží nedorazilo a peníze jsou pryč…. Začaly narůstat recenze dalších okradených zákazníků a přemýšlím že toto začnu opravdu řešit, jelikož po mém zjišťování a i od dalších osob vím, že se nejedná o malého podvodníka…. Mrzí mě, že bylo okradeno plno lidí a ještě bohužel asi bude….

        • Vera 7.7.2021 v 10:18

          Dobry den,tady asi pomuze jedine, hromadne podat trestni oznameni na tento eshop. Ja osobne se poucim a jiz nikdy predem nezaslu penize na ucet,pouze dobirkou,to mi prislo vzdy a v poradku. Vera.

    • Reagovat
      Anet Ferková 7.5.2021 v 20:02

      řešte to přes svoji banku jako reklamaci transakce.. :) já jsem kdysi taky naletěla na podvodný e-shop, který se jmenoval – http://www.andreasmidova.cz a tam byly strašně levné boty značky Nike… čekala jsem přes měsíc a místo toho, aby mi přišly boty, tak jsem dostala fake šálu „Burrbery“ … sice jsem přišla až skoro po roce na to, že to může vyřešit banka, ale peníze zpátky dostanete do měsíce..
      nevím, jak to je u jiných bank, ale já mám Equa Bank a dostala jsem zpátky po cca měsíci celou částku 1 853,-Kč..
      musíte akorát přiložit všechny dokumenty o koupi, včetně pokusů o kontaktování e-shopu..
      mi od nich pořád chodil mail, že se mi moc omlouvají, ale že si jsou jistí, že peníze dávno odešly na můj účet, což se samozřejmě nikdy nestalo.. :) a jak jsem jim chtěla odpovědět, tak samozřejmě, že mi přišla reakce, že požadovaná emailová adresa příjemce neexistuje, takže je jasné, že jak takhle komukoliv člověk naletí, tak hned vaše emailová adresa letí do blokace, tudíž se jim ani nemáte jak dopsat… a právě díky tomu existuje v bankách oddělení na reklamace transakcí a oni si to vyřeší po svém.. :)

      • Reagovat
        Magdalena 17.7.2021 v 15:45

        Prosím o info ohledně té reklamace přes banku.Musela jste tam osobně?Patrně jsem též naletěla eshopu Rivio,je to teprve týden,kdy jsem objednala,ale už teď z recenzí trošku trnu.Asi tedy ještě počkám a po té 40denní lhůtě,kterou uvádějí,bych to tedy také zkusila přes banku.Asi tedy napsat nějaké dotazující emaily do Rivio,že?
        Moc díky předem za info.Magda Kolářová.

    • Reagovat
      Michaela 10.4.2021 v 9:42

      Dobrý den, máte někdo zkušenost s prodejs.com? Děkuji

      • Reagovat
        Eva 21.5.2021 v 18:50

        Bohužel ty nejhorší 😡

      • Reagovat
        Monika 15.5.2021 v 12:52

        Dobrý den, já jsem si tam objednala 2 otočné stojany do kuchyně (1.4.2021) a do dnešního dne nic nepřišlo… Stránka neexistuje a tak jsem přišla o peníze …

      • Reagovat
        Petra 6.5.2021 v 9:31

        Prodejs.com podvodníci. Objednané zboží nedorazilo. Platba předem. Zloději.

        • Magdalena 10.6.2021 v 18:20

          Dobrý den, také máme špatnou zkušenost:-(
          Budete podávat hromadné trestné oznámení?
          Děkuji. Dvořáková

      • Reagovat
        Karel 4.5.2021 v 10:04

        Karel: Dobrý den, v březnu jsem si objednal u e-shopu Prodejs běžící pás za 1.600,- Kč a dodnes mi nepřišel. Bohužel až po objednání jsem zjistil, že neuvádí na stránkách žádnou adresu ani tel. číslo. Zboží nabízeli na Instagramu. Mají taky nefunkční e-mail, takže jsem hloupě naletěl. Douifám jen, že mi nevyberou účet přes platební kartu, zaplatil jsem jasně předem, i když to nikdy nedělám…prostě zatemnění mysli.

      • Reagovat
        Gábina 2.5.2021 v 20:48

        Dobrý den.
        Jsou to podvodníci nic neobjednavat.
        Také jsem naletěla do teď zboží nedorazilo a když jim píšu tak se e-mail vrátí, že neexistuje.

      • Reagovat
        František 1.5.2021 v 10:46

        Mám stejnou zkušenost a naletěl jsem. Zaplatil jsem kartou a nic nedošlo a stránky nelze nalézt. Bylo by vhodné se spojit a udělat oznámení na policii

        • Kačenka 18.5.2021 v 9:58

          Platbu kartou lze u banky reklamovat. Máte stěstí, jděte to rychle řešit.

      • Reagovat
        Hatschbach 30.4.2021 v 19:14

        Ano , také jsem naletěl. Zvažují podání žaloby na policií.

        • Lenka 5.7.2021 v 13:32

          Mně přišly legíny, ale nesedí mi velikost, chtěla jsem to vrátit, ale nejde to. Reklamace byla zamítnuta a nejde změnit. „Vrácení platby tedy není v našich možnostech neboť naše nákupní galerie je pouze zprostředkovatelem zahraničního obchodu, nikoliv přímým prodejcem.“ Napište kdyžtak na lenikrali@yahoo.com, pokud se budete chtít nějak spojit. Cena byla 640 kč.

        • Tereza 15.6.2021 v 22:12

          Nemá někdo zkušenost z e-shopem balando.cz?

        • Ivana 21.5.2021 v 23:48

          Také jsem naletela,bohužel objednala jsem za 1600,- a do dnešního dne nic nepřišlo a hlavně stránky neexistují, kdyby někdo uvažoval o žalobě tak se přidán.

        • Miroslava 5.5.2021 v 8:54

          Dobrý den,
          také jsem naletěla podvodnému eshopu prodejs.com, a souhlasím s Vámi, je to na podání žaloby.
          Je však potřeba více lidí k podání žaloby, aby částka přesáhla 5 tis. Kč. Jinak se nic nestane.

          Pokud by se tu někdo ještě našel přidám se. Jde o princip, aby se to už nikomu nestalo…

      • Reagovat
        Helena 30.4.2021 v 11:04

        také jsem naletěla neexistují díky bohu „jen“ 800 kč .Vždy se dívám do recenzí ale teď jsem zapomněla no jsem husa :-)

        • Adéla 19.6.2021 v 13:56

          Dobrý den.
          Jaké máte zkušenosti s e-shop rivio.cz děkuji

        • Anjj 2.5.2021 v 0:41

          cz.onlinecheap2021.ru ma niekto skusenosti ??objednal si uz niekto ?

      • Reagovat
        Jiří 26.4.2021 v 16:20

        Již to zde padlo, podejte trestní oznámení, musí jich být co nejvíce, aby se tím zabývali… Jinak neobjednávejte ani na akce24, či sleva.store (je to tentýž obchod jako prodejs.).

        • Jozef 13.5.2021 v 0:55

          Tak že som nálete, objednal som si s 24slevy v hodnote 32eur na email neodpoedaju

        • Nikola 5.5.2021 v 16:04

          Pravděpodobně měli i akce.store, objednala jsem, zaplatila a nic nedošlo ani neodpovídají.

      • Reagovat
        Jana 26.4.2021 v 15:05

        Dobrý den! Bohužel se asi jedná o další podvod. Před 2.měsíci jsem zaplatila za zboží docela velkou částku a nic mi nepřišlo. A email samozřejmě nefunguje.

      • Reagovat
        Diana 25.4.2021 v 23:30

        Ano dobry vecer,objednala som tovar a neprisiel,neodpovedaju a peniaze nikde,neviem co mozem teraz spravit??

        • Jiří 12.5.2021 v 9:28

          podat žalobu, jediné, co v této chvíli jde

      • Reagovat
        Paulina Špirengova 24.4.2021 v 12:27

        Dobrý den, taky jsem nakoupila za 1680,-kc 1.4.2021 a nic nepřišlo, stránky už neexistují. Ráda se připojím k hromadné žalobě. A teď jsem zjistula, že se pravděpodobně změnily na ByHoly

      • Reagovat
        Miroslav 23.4.2021 v 13:28

        Objednal jsem zboží, zaplatil předem a nic nepřišlo. A samozřejmě nekomunikují. Takže za mě podvod.

        • Veronika 18.5.2021 v 6:49

          Dobrý den všem,
          objednala jsem si boty na mou atipickou nohu za dobré peníze od levne2021.com po objednání jsem začala mít divný pocit, nepřišel mi žádný email že byla objednávka vytvořena. Před objednáním jsem koukala na recenze, lidé si boty chválili, bohužel i recenze byla falešná. Po objednání jsem zjistila že nemají IČO ani telefon či adresu. Začala jsem to ihned řešit s ČOI a bankou. Otřesný zážitek, banka se mnou jednala jak kdybych já něco udělala, přitom já jsem byla ta poškozená. Mám Fio…po dlouhým měsíci a půl jsem dostala peníze zpět ale jednání banky bylo otřesné. Měla jsem pocit že jsou na straně podvodníků a ne poškozených. Tyto stránky po vytvoření objednávky byli zrušeny…příšerne…

      • Reagovat
        Silvie 22.4.2021 v 20:00

        Zdravim,objednala jsem pilu 31.3.21 dodnes nic mail nefunguje tak nevím Silvie

      • Reagovat
        Irena 22.4.2021 v 18:54

        Tu NEJHORŠÍ. Jsou to šmejdi, pozor na ne!!! Odešlete peníze, NIC nepřijde a hlavně nekomunikují- neexistují.

        • Jana Fafl Mikešová 28.6.2021 v 17:05

          Zkušenosti s Balando? Objednala jsem dětské boty a nic a na e-maily nikdo nereaguje je to za 500,-

      • Reagovat
        Alena Michalčáková 22.4.2021 v 16:03

        Také jsem objednala zboží 27.3.2021 a zaplatila předem 780,-kč a od té doby nic.
        Ani jim nejde odeslat e-mail, takže jsem
        také naletěla 😬

        • Hana 9.7.2021 v 10:16

          Já jsem objednala pres balando 18.5 boty, dodací lhůtu mají 5-40 dni a dnes je to 50 dni a boty nikde , pochybuju ze ještě přijdou 😣takže za mě podvod

      • Reagovat
        Jana 22.4.2021 v 11:01

        Dobrý den , též jsme naletěli, podávala jste již někde trestní oznámení ?
        Moc děkuji z odpověď Jana Moudrá

        • Monika 2.5.2021 v 14:51

          Já ne, ani nevím, jak to sepsat, bylo to pouze 800,- Kč, tak nevím, jestli by s tím něco dělali…myslím, že by byla nejlepší nějaká hromadné oznámení.

        • Monika Ježková 2.5.2021 v 9:07

          Já také objednala zboží 31.3. a prý zboží bylo expedováno. Na stránky se nemohu podívat, protože neexistují, jen jsem si zkopírovala platbu a mám ofoceno. Toto mi bylo napsáno 3.4.2021: Vaše objednávka z obchodu Prodejs byla vyexpedována. YunExpress – číslo pro sledování: YT2109201277018879 a stále nic. Nejde nic dohledat, jsem naštvaná, protože jsem chtěla k narozeninám :(

      • Reagovat
        Panochová 20.4.2021 v 15:44

        Prodeje.com podvodníci! Objednala jsem odpadkový koš,zaplatila a nepřišlo nic. Teď už ani neexistují

        • MArtina 28.4.2021 v 13:49

          Prodejs taky jsem naletela a už měsíc čekám na lehátko a nic.

      • Reagovat
        Lucka 20.4.2021 v 12:35

        Bohužel jsem zjistila, že Prodejs.com je nejspíše podvodný e-shop. Jejich web je zrušen. Když zapnu okénko „sledovat objednávku“, píše mi, že stránka již neexistuje. 29.3.,den po objednávce, stránky ještě fungovaly. Pokud je tu více lidí, kteří naletěli na podvodný e-shop Prodejs.com, prosím řešte to. Zjišťuji, jak podat trestní oznámení. Pokud by to ale mělo být řešeno pouze jako přestupek, protože vznikla škoda malého rozsahu, tak to nemá smysl. Trestní oznámení musí podat více lidí.

        • Ivana Vísnerová 9.5.2021 v 22:48

          Také se ráda připojím, naletěla jsem stejný způsobem! Objednala 3 věci 799,-/á kus a nic, najednou jsou nedostupné, a zjišťuji, že je to pořádný podvod!

        • Pavla 6.5.2021 v 12:36

          Připojuji se k vám, taky jsme naletěli. Objednáno , zaplaceno, nelze se již s nikým spojit.

        • Slavena 5.5.2021 v 12:29

          Taky se ráda pripojim, i kdyz se u mne o tak velkou částku nejedná Ale cim vic nas bude, tim lip

        • Olga 4.5.2021 v 6:53

          přidám se k Vám. Taky jsem naletěla. Sice jen za 800,-, ale když nás bude víc, bude to už trestný čin.

        • Marie 2.5.2021 v 21:22

          Dobrý den také jsme zaplatily 2×780 do teď nic nepřišlo na e-mail nereagují nic. Placeno 2.4 kartou

        • František 1.5.2021 v 10:48

          Rád se připojím k hromadnému trestnímu oznámení

        • Alena 30.4.2021 v 10:06

          Dobrý den všem podvedeným,
          také jsem bohužel NALETĚLA – zaplaceno 2x 780,- Kč a ještě mi poslali ubezpečovací e-mail na můj dotaz ohledně dodání zboží a jinak nic a dnes jsem se nedostala ani na jejich stránky…
          Jsem dost naštvaná a ráda se k hromadné žalobě také přidám – DAREBÁCI JEDNI !!!
          Pevné nervy všem.

        • Lukáš 29.4.2021 v 23:21

          Přidám se, napište co potřebujete a kontakt na Vás?

        • Paulina 24.4.2021 v 12:57

          Stejná zkušenost, a teď jsem náhodně zjistila, že se asi znovu snaží podvádět pod jménem ByHoly

        • Lukáš 24.4.2021 v 10:03

          Dobrý den, mám stejný případ. Zaplatl jsem 780kč a již se nezobrazí ani stranka na objednávku a ani jim nejde napsat email. Pridal bych se k tr. oznámení.. Pokud je nás víc..

        • Paulina Špirengova 23.4.2021 v 16:17

          Dobrý den, taky jsem nakoupila za 1680,-kc 1.4.2021 a nic nepřišlo, stránky už neexistují. Ráda se připojím k hromadné žalobě. Pavla

        • Lenka 22.4.2021 v 23:08

          Stejný problém, Teda spíš jsem stejný případ.. Nikdy nic neplatím předem, poprvé a naposled. Naštěstí jsem přišla „jen“ o 700.-.Ale samozřejmě se připojím k podání tr.ozn. už jen z principu.

        • Irena 22.4.2021 v 18:42

          Dobrý den, ja se k oznámení URČITĚ připojím. Irena

        • Iveta 22.4.2021 v 15:42

          Přidám se tež jsem si objednala a nic se neděje pro mě je 900,-kč dost pomůžu jak budu moci Alex

        • Dana Hejdukova 22.4.2021 v 13:35

          Bohužel jsem se taky nechala nachytat na reklamu na Facebooku.

        • Jan 21.4.2021 v 0:17

          Jo taky jsme objednali a už se vrací i e-mail nejspíš zrušený

        • Gabriela 20.4.2021 v 21:17

          Dobrý večer,ano to samé se stalo i mě!!!
          Jsou to podvodníci.. Pokud budete podávat trestní oznámení,přidávám se též!!!

        • Gabriela 20.4.2021 v 18:39

          Ahoj tiez sme objednavali od nich rebriky za vyhodnu cenu 799 kč este niekedy vo februari .

      • Reagovat
        Kika 19.4.2021 v 8:59

        Je to podvodná stranka

      • Reagovat
        LibušeCebulová 18.4.2021 v 19:14

        Objednávka z Prodejs shop nedorazila, stránku nelze najít,na maily neodpovídají.

        • Paulina Špirengova 24.4.2021 v 12:26

          Dobrý den, taky jsem nakoupila za 1680,-kc 1.4.2021 a nic nepřišlo, stránky už neexistují. Ráda se připojím k hromadné žalobě. Pavla

        • Vlastik 19.4.2021 v 13:01

          Objednávka na prodejs.com dorazila , ba i potvrzení. A to bylo vše, už se s ním nedá komunikovat.Též stránku nelze najít. Jsou to podvodníci.

      • Reagovat
        Maršál 17.4.2021 v 13:07

        Ano, mám,začátkem dubna jsem si objednal a zaplatil plastový pracovní stůl a až na úvodní zprávu se mi již nikdo do této doby neozval neozval. Tuším podvod.

        • Melecká 21.4.2021 v 19:58

          Zdravím, také podávám trestní oznámení

        • Marketa 21.4.2021 v 7:13

          Dobrý den , i já jsem naletela. 780,- Kč v tahu .

      • Reagovat
        Ladisla Fiala 16.4.2021 v 14:50

        Jsou to podvodníci. Zaplatil jsem, peníze zmizely do Holandska, zboží nikde!!!!
        S nikým není možno komunikovat, nikdo se neozval!

        • Lukáš Havránek 23.5.2021 v 13:24

          Zdravim úplně stejný problém a co podat trestní oznámení společně Havránek

      • Reagovat
        Filip 16.4.2021 v 8:00

        Ja som si objednal tovar v hodnote 30€ prišiel mi mail že tovar je na ceste a odvtedy stránka neexistuje ani na mail sa nedá písať takže podvod.

        • Rudolf 3.5.2021 v 19:30

          Podobne

      • Reagovat
        Markéta 15.4.2021 v 15:08

        i já, b****, naletěla, email je zrušený a stránky se mi nechtějí načíst

        • Naďa 1.6.2021 v 13:37

          Nic nekupovat !!! Podvod jako hrom !!!!
          Připojím se k žalobě . Tohle hnusné chování se nesmí trpět . Naďa

      • Reagovat
        Antonín 15.4.2021 v 7:56

        Dobrý den, také jsem objednal a zaplatil zboží, po třech dnech na dotaz kde je zboží mi odepsali, že jednotlivé položky jdou přímo od výrobců, takže dodací lhůta bude 10-15 dnů. Dodnes nic, už ani WEB.

        • Eva 1.5.2021 v 23:26

          Taky jsem naletěla 1600 v háji

        • Lucia 20.4.2021 v 12:48

          Tak, tak. Zmátlo mě, že ještě na začátku dubna normálně komunikovali a také mě přesvědčovali, ať jsem trpělivá, protože kvůli pandemickým opatřením je mezinárodní obchod pomalejší.

      • Reagovat
        Natalie 14.4.2021 v 18:55

        Podvodníci!!! Bohužel z vlastní zkušenosti (((

      • Reagovat
        Renáta 14.4.2021 v 8:54

        Dobrý den,
        právě jsem také zjistila ,že jsem přišla o peníze a zboží nikdy neuvidím.
        Žádný kontakt nefunguje.
        Stalo se mi to poprvé.
        Nechci to tak nechat ,ale nevím jak postupovat.
        R.B.

        • Dagmar 16.4.2021 v 9:55

          To jste taky nakoupila u prodejs?a budete to nějak řešit?

      • Reagovat
        Bob 13.4.2021 v 10:13

        Nic neobjednávat jsou to podvodníci.

      • Reagovat
        Roman 13.4.2021 v 9:11

        Dobrý den, asi jsem na udělal chybu před 14 dny jsem zakoupil zboží/platba předem. A stránky již dnes nedostupné!!!!!!!

      • Reagovat
        Bohuš 13.4.2021 v 8:39

        Objednávku som realizoval 29.3.2021 ,platba kartou a doteraz nič

        • M.B. 22.4.2021 v 9:50

          Dobrý den, má někdo zkušenosti s Bonky? Objednala jsem malému koberec a teď sem našla tyto stránky. Samozřejmě platba předem. Přišel mi email že může doručení trvat až 60 dní. To už mi koberec bude k h**** a malej bude chodit.

        • Ralmex 15.4.2021 v 9:24

          Když placeno kartou, lze reklamovat u banky….

      • Reagovat
        J. 13.4.2021 v 1:19

        nic neplatit, je to podvod
        nic nepřijde, doména už je zrušena a převedena na jinou (možná sleva24.store a ještě min. jedna další) dle nabízeného stejného zboží i cen, nehledě na stejný vzhled webu. pokud jste již zaplatili a neobdrželi zboží, nezbývá, než podat trestní oznámení

        • Jiří 21.4.2021 v 23:48

          Prodejs, sleva24.store a akce.store patří do jednoho pytle. Dle tjejich praktiky (po zrušení prodejs a sleva24) totéž vidíte na akce.store a pojedou na další doméně (žádné zboží nikdy neodešlou). Podat trestní oznámení má smysl, protože pokud se sejde více trestních oznámení na jednoho pachatele, již se to sčítá na trestný čin, v tomto případě patrně podvod. Sepisovat v tomto případě hromadné trestní oznámení samozřejmě také lze.

        • Renata 19.4.2021 v 11:16

          Dobrý den,podat jedině trestní oznámení.Když jich bude víc,mělo by se to řešit.

        • Martin 15.4.2021 v 11:36

          mám stejný problém, dnes jsem podal trestní oznámení. Je to klasifikované jako přestupek (s ohledem na částku) a protože to šlo přes doménu v Canadě, české úřady s ním nic nenadělají. Proto bude nejlepší, aby všichni podvedení podali trestní oznámení také.
          Obchod migroval do adresy akce.store a jede vesele dál. Opět doména Canada

        • Eva 14.4.2021 v 22:03

          Zaplatila lehatko,dnes už doména zrušena.

        • Miroslav 13.4.2021 v 22:52

          Dobrý večer.
          Mám stejnou zkušenost.
          slevy24store….
          Včera jsem bohužel objednal a naletěl.
          Dnes opravdu už stránky neexistují.
          Děkuji za váš názor a radu.

  2. Reagovat
    Milan Gábor 5.1.2021 v 12:40

    Web LUNZO.cz je to banda podvodníkov ! Keď si u nich objednávate, nemáte ani tušenie o tom, že to objednajú v Čine na vaše meno a 65% je ich réžia !!! Tovar je doručovaný priamo na vašu adresu z Činy. Faktúry sú vystavené v dvoch verziách, jedna pre vás a druha pre Lunzo. Doručenie tovaru mi došlo po 43 dňoch ! Keď som si objednal priamo z Činy tak som tovar dostal do 15 dní !!!

    Detaily objednávky pre LUNZO

    Názov tovaru Množstvo Cena za kus Zľava Cena s DPH
    Cena zprostředkovaného zboží Dámska košeľa s čerešňami – 4 varianty
    Kód tovaru: 8136/MOD5 1 ks 8,99 € 0 % 8,99 €
    Cena zprostředkovaného zboží Dámska košeľa s čerešňami – 4 varianty
    Kód tovaru: 8136/BIL4 1 ks 8,99 € 0 % 8,99 €
    Cena poskytnuté služby – zprostředkování zboží 1 ks 25,44 € 0 % 25,44 €
    Slovenská pošta 0 € 0 % 0 €
    Platba prevodom na účet 0 € 0 % 0 €
    Cena celkom vrátane DPH:
    43,42 €
    Cena bez DPH:
    39 €
    DPH:
    4,42 €

    Objednávka ktorú som dostal !!!

    LUNZO s.r.o. Objednávka č. 2310060588
    Dodávateľ:
    LUNZO s.r.o.
    Zbrojnická 229/1
    30100 Plzeň
    Česká republika
    IČO: 06667678
    IČ DPH: CZ06667678
    Spisová značka: C 35571 – Krajský soud
    v Plzni
    Telefón: +420373036366
    E-mail: info@lunzo.sk
    https://www.lunzo.sk
    Dátum vystavenia: 24.11.2020
    Objednávka už bola uhradená
    Objednávka č.: 2310060588 Zo dňa: 24.11.2020
    Príjemca:
    Milan Gábor
    Ternavská 2238/9
    07501 Trebišov
    Slovensko
    Email: milangabor@seznam.cz
    Telefón: +421949224136
    Doručovacia adresa:
    Číslo dodávky Množstvo Cena za kus Cena Zľava DPH % DPH Celková cena s DPH
    Dámska košeľa s čerešňami – 4 varianty
    Variant: Farba: modrá, Veľkosť: XL
    Kód: 8136/MOD5
    1 ks 21,71 € 21,71 € 0 % 0 % 0,00 € 21,71 €
    Dámska košeľa s čerešňami – 4 varianty
    Variant: Farba: biela, Veľkosť: L
    Kód: 8136/BIL4
    1 ks 21,71 € 21,71 € 0 % 0 % 0,00 € 21,71 €
    Slovenská pošta 1 0,00 € 0,00 € 0 % 0 % 0,00 € 0,00 €
    Platba prevodom na účet 1 0,00 € 0,00 € 0 % 0 % 0,00 € 0,00 €
    Zhrnutie
    NA ZAPLATENIE
    43,42 € 0,00 € 43,42 €
    43,42

    Podvod oštrený pravidlami predaja firmou LUNZO.cz

    • Reagovat
      Monika 8.5.2021 v 22:40

      Objednala jsem před měsícem,dnes dotaz na zboží bez odpovědi,mail jim nešel doručit,tak jsem asi přišla o sedm stovek.

  3. Reagovat
    Dan 13.1.2021 v 14:54

    Zdravím,
    máte někdo zkušenosti s tímto obchodem: eye-promotion.de
    Má velmi nízké ceny. Nereaguje na dotazy a nic po zaplacení neposílá!!

  4. Reagovat
    Radek 20.1.2021 v 8:31

    Dobrý den
    Má prosím někdo problém s firmou Happy Win.cz

    • Reagovat
      Jozef 6.6.2021 v 16:52

      Áno, špatnú. Veľmi sa im páčia moje peniaze, ktoré majú vrátiť za zrušenú ojednávku. Ale zato majú vysoko kvalifikovaných odborných lektorov na výhovorky, klamstvá a podrazy. Zlatý eBay.

    • Reagovat
      Jarek 18.4.2021 v 21:15

      Akce store? Objevila se reklama na fb videl jsem ji jednou životě chtějí zaplatit předem ale super akce ci slevy. nejake info? Ci podvod?

    • Reagovat
      Honza 23.3.2021 v 20:32

      Ano, já.

    • Reagovat
      Anonym 16.3.2021 v 20:33

      Ano, ja.

    • Reagovat
      Anežka 25.1.2021 v 9:26

      Dobrý den,
      já ano: 11.1. jsem objednala zboží za více jak 9000 kč mělo být skladem, zaplaceno kartou. Dodnes nemám zboží, ani peníze, telefon stále vypnutý pokud se dovoláte je obsazeno a pokud to někdo vezme stále se vymlouvají no covid. Na email neodpověděli. Pokud mi zboží během toho týdne nedorazí budu řešit přes obchodní inspekci a policii.

  5. Reagovat
    kocourek 20.1.2021 v 11:14

    Dobrý den,máte někdo zkušenosti s obchodem La magdalena?

    • Reagovat
      Andrea ouradova 7.4.2021 v 18:24

      Ano já, několikrát jsem už objednala. Je to v pořádku určitě

  6. Reagovat
    M 20.1.2021 v 18:22

    Máte někdo prosím zkušenosti s obchodem helebarvy.cz
    Před 2. měsíci jsem objednal boty za více jak 3000,- a nic mi nepřišlo, nikdo nekomunikuje. Platbu vyžadovali předem. Zřejmě se jedná o podvodníky tak pozor.
    Díky, M

    • Reagovat
      Filip 9.3.2021 v 11:10

      dobrý den už vam to došlo?

  7. Reagovat
    Jan 20.1.2021 v 19:59

    yo-reality.cz

    Můžete někdo řict k tomuto obchodu?
    Nabízejí boty….. za levné ceny :))

  8. Reagovat
    Ivana Málková 21.1.2021 v 22:52

    rangelele.com a facebook.com/Rangelelepu

    Produkty na stránkách vypadají kvalitně, jeden z nich má dokonce na sobě Richard Genzer, ale realita je příšerná. Jsem ve fázi komunikace mailem s někým v angličtině – první reakce, ať výrobky nafotím, druhá nabídka slevy 10%, když si je ponechám. Dnes přišly chybějící kusy. Opět hrůza. Byla bych velmi vděčná za radu, jak získat peníze zpět a kam zboží zaslat k vrácení. Ráda bych sem vložila fotky, ale není tu na to tlačítko:) A prosím, nepiště mi, že jsem blbka, dva dny se to snažím sobě odpustit:)

  9. Reagovat
    george 23.1.2021 v 20:50

    dobrý den němá někdo prosím zkušenost s webem globcourierlogistics.com údajně kurýrní společnost, ale nese všechny prvky podvodného webu.
    zásilka údajně odeslána s Berlína do Paříže kde chtějí buď 350ero za půjčení přepravky ,nebo 700euro za zakoupení přepravky.
    web kompletně okleštěn jen základní informace a veškeré odkazy odkazují na neexistující stránky :-(
    má někdo prosím zkušenost ?
    děkuji

  10. Reagovat
    Luděk Polák 24.1.2021 v 22:05

    Bocarora.com: objednal jsem si na základě reklamy na FB svetr, dostal jsem něco jiného, firma se tváří německy, ale při reklamaci to musíte posílat někam do Číny. Poslali mi svetr, který stojí asi 5x méně a je ke koupi na aliexpresu, nemá žádnou cedulku. Nabídli mi discount 20%. ale svetr je nenositelný, ani na zahradu ke krmení slepic. V případě potřeby dokumentaci zašlu (obrázky ke srovnání nejdou uložit). Nechal jsem se prostě nachytat.

  11. Reagovat
    Jiri 8.2.2021 v 15:11

    Mobilgood.cz- narazil jsem na ně na srovnávači zbozi.cz . V obchodu pár mobilů, těžce nízký ceny, platba pouze předem na účet, kontakt pouze mobil. Chat ale funguje ihned. Prý něco o nich je na jejich webu. Jejich web je opuštěný s poslednim záznamem v roce 2010.A info o firmě je nula. Zdá se, že momentálně teď čekají na nějaké pitomce, kteří jim to zbaští. No neobjednal jsem nic. A proto nemám mobil s běžnou cenou kolem 8tis za necelých 5tis a dost mě to mrzi😊☺.Asi je dobré si nákup u těchto „nounejmů“ rozmyslet

  12. Reagovat
    Kateřina 9.2.2021 v 14:45

    Dobrý den, máte někdo zkušenost ohledně outletonline2021.ru? Předem děkuji za informace a přeji hezký zbytek dne.

    • Reagovat
      Tom 17.2.2021 v 11:53

      Dobrý den. Pravděpodobně podvodný e-shop. Našel jsem recenzi na netu asi z Kanady. Tady je překlad translatorem: Recenze Outletonline2021 – Outletonline2021.ru Recenze Některé další věci Outletonline2021 nalezené na outletonline2021.ru je falešný online obchod. Nakupující online riskují, že ve stejném obchodě dostanou padělané zboží nebo vůbec nic. Nespokojení uživatelé online, kteří nakupovali na nedůvěryhodných stránkách, jsou požádáni, aby kontaktovali svého věřitele nebo banku a požádali o zrušení svých transakcí a vrácení peněz. A tady odkaz na stránky s recenzí: https://geolocation.ws/outletonline2021-reviews-outletonline2021-ru-recenze-some-more-things-about-it/

    • Reagovat
      Lenka 13.2.2021 v 15:59

      Dobrý den. Objedná jste?
      Lenka Pavlíková

    • Reagovat
      petr 10.2.2021 v 9:39

      podvodníci

  13. Reagovat
    petr 10.2.2021 v 9:37

    ma někdo zkusenosti outletonline2021.ru

    • Reagovat
      Tomas 22.4.2021 v 15:04

      Koukam ze kdo naletel je nas tu vic a meli bychom tomu spolecne nejak zabranit ja osobne sem prijel treba o 1600kc

    • Reagovat
      Tereza 22.2.2021 v 14:04

      Nic neprislo,peníze fuc a stranky uz taky :(

  14. Reagovat
    Miroslav 11.2.2021 v 16:27

    …dobrý den, nemá někdo zkušenost s ruským e-shopem (doménou) factory2021.ru, spravovaným z Chorvatska?… absurdně nízké ceny, kontakt jen mailem, žádný telefon ani adresa… podezřelé, ne?…

  15. Reagovat
    Zlata 16.2.2021 v 13:37

    —nemám, ale som bola na ich stránke, a nie je tam telefon, a dá sa platiť len kartou, čo je velmi podozrivé, a tovar je veľmi pekný, lákavý. Aj ja som bola zvedavá, či nemá niekto skúsenosť…

    • Reagovat
      Marie 1.3.2021 v 19:49

      Dobrý den, máte někdo zkušenost s dropshiper.cz?

  16. Reagovat
    Čestmír 18.2.2021 v 13:45

    eslevy.cz/obchody podvodný web údajných slev

  17. Reagovat
    Bohdana Rozálie Bírová 19.2.2021 v 11:13

    Tlapka.cz též podvodníci

  18. Reagovat
    david 23.2.2021 v 10:58

    https://us.shopys.cc/
    podezřelý podvodný web. pravděpodobně jsem se napálil.
    určitě nenakupovat.

  19. Reagovat
    Luděk 24.2.2021 v 10:57

    E-shop KUPTE RYCHLE a E-shop BEST NFAST jasně vykazuje znaky podvodného e-shopu. Zakoupil jsme si zde zboží. Přišly mi hodinky, které absolutně fyzicky neodpovídaly zobrazení na e-shopu. Zboží jsem obratem vrátil na jejich adresu a nyní mi odmítají vrátit peníze. Nekomunikují, uvádějí nepravdivé údaje. Zjišťoval jsem další podrobnosti … nikde jsem nedohledal IČO, SÍDLO, KONTAKTY. Moje chyba. NEDOPORUČUJI NAKUPOVAT

  20. Reagovat
    Jaroslav Boháč 25.2.2021 v 2:45

    http://www.cotosen.com – tváří se jako USA, ale je z Číny. Zjistíte to až po zaplacení. Po 15 dnech nic neposlali, na dotazy postupně onemocněla a následně umřela celá rodina, žádali o trpělivost. No nic kalhoty nebudou. Protože nikde není zveřejněn, alespoň toto varování pro všechny.

    • Reagovat
      Zdeněk 13.5.2021 v 23:15

      Velmi špatná zkušenost http://www.cotosen, zboží přišlo po cca 2 měsících a ještě ne úplné a to co dorazilo je neskutečně šílený!! A faktura je z Londýna a odesílatel z Wuchanu!!! Co dodat, jak jsem staré, tak jsem bl**!!

    • Reagovat
      Petr 23.4.2021 v 17:01

      Ano mam zkusenosti cotosen objednal sem si mikinu a rifle zbozi dorazilo asi do mesice problem je kvalita obleceni je z polyesteru a na vnitrni strane tenky fleec na obrazku se to tvari opravdu hooodne dobre ale prijdou vam potistene upletene plastove lahve. Ackoliv jsem si objednal rifle prilo mi neco jineho kdyz sem se ozval nabidly mi 20 dolarovy voucher a stavajici zbozi si muzu nechat. Takze zas uplne marny nejsou bohuzel je to zbozi z ciny nic z USA nemuzete cekat kvalitu, u kalhot co mi prisly ihned po otevreni pytliku upadl knoflik.mikina ma zas kratsi rukav za ty penize je lepsi navstivit army shop v CR.

    • Reagovat
      Zdeněk 10.4.2021 v 11:33

      Dík za info, taky jsem si chtěl u nich něco objednat…

    • Reagovat
      Libor 16.3.2021 v 7:15

      Dobrý den, zboží dorazí, ale je to tak 5% kvalita toho co vidíte na obrázku, jedná se o jednostranný print na materiál ze kterého trčí nitě velice nekvalitní, až se Vám chce smát. Pořídil jsem fotodokumentaci srovnání toho co vidíte a toho co přijde. Naštěstí jse. Platil přes paypal, takže jsem jako podvod vyreklamoval u nich a dostal peníze zpět. Zájemcům zašlu.. Lnavratil@voLny.cz

      • Reagovat
        Jaroslav 17.3.2021 v 19:43

        Nedorazilo, jenom výmluvy. Jako největší d**** jsem platil na přímo. Tak jsem si to vytiskl a dal na nástěnku :-).

    • Reagovat
      Vladimír 8.3.2021 v 22:33

      zdar vypadá to že v tom nebudeš sám,já na ten web koukal dýl,pak jsem si obědnal ale obědnávku nedokončil,druhý den mne přišlo do emailu jesli si chci obědnávku dokončit,dokončil jsem jí až dnes a pak přišel na tebe :-),co vím tak většinou to zboží doručí do 30 ti dnu web je avg schválenej a čistej tak se uvidí jestli jde o podvod

  21. Reagovat
    Petra 25.2.2021 v 14:53

    iCell.cz-též podvodníci.Nechají si zaplatit zboží převodem na jejich účet a zboží a komunikace žádná.Poprvé jsem tak objednala zboží a také naposledy.Nedoporučuji tento eshop.

  22. Reagovat
    Petra 1.3.2021 v 9:50

    Další podvodný e-shop: http://www.czoutlet2021.com

    • Reagovat
      Tomáš 4.3.2021 v 16:01

      Dobrý den, mám stejný dotaz jako paní Šárka, děkuji.

    • Reagovat
      Šárka 2.3.2021 v 0:42

      Dobrý den, chtěla jsem si z toho shopu něco objednat, ale nějak se mi to nezdá. Vy jste si již něco objednávala a máte s tím špatné zkušenosti?
      děkuji. Šárka

      • Reagovat
        Michal 6.3.2021 v 12:17

        Doména není funkční, stránka k dnešnímu dni neexistuje. Takže to vypadá na podvod

        • Tereza 10.3.2021 v 15:49

          Dobrý den,
          já jsem si 1.3. objednala zboží a přišel mi pouze email od paypall jinak nic.

  23. Reagovat
    Jirka 1.3.2021 v 11:21

    Další podvodný eshop: https://ochrannerousky.cz

    Zaplaceno, nic nedodáno!!!!!! Pouze jakési podivné omluvy

    • Reagovat
      Zdeněk Kloupar 2.3.2021 v 18:57

      Pokud jsi ty a jiní platili předem kartou, zkus/te se svou bankou vyjednat chargeback (reklamaci platby).

      Ty podvodné firmy Viralio s.r.o., Nanolion Mask s.r.o., a další mají jednu adresu (Rybná 716/24, Staré Město, 11000 Praha 1), jeden bankovní účet 697696/5500 u RB [takže by FinPČR neměla moc práce je sebrat], jeden telefonní kontakt (+420 702 066 608) s plnou hlasovou schránkou a více těch e-shopů (vše je o rouškách, respirátorech, atp.) a okrádají lidi už od dubna 2020:

      https://styloverousky.cz
      https://www.ochrannerousky.cz
      https://stylovaochrana.cz/
      https://funkcnirousky.cz/
      https://lepsizena.cz/
      https://nanosafe.cz/
      https://koronavir.cz/

      • Reagovat
        Oldřich 4.5.2021 v 9:10

        právnická osoba DAMAINVEST s.r.o., IČO 025 29 726, má sídlo na adrese Rybná 716/24, 110 00 Praha 1 – Staré Město. Taky bez telefonu

      • Reagovat
        Jaroslava 29.3.2021 v 17:48

        a další – http://www.Rousko.cz, http://www.Rouska.cz, http://www.Rousky.cz různé firmy v likvidaci nedostupné weby, zrušená telefonní čísla, u RB pět účtů Další adresa Kaprova 42/14, Podbrdy 6, o.Beroun
        Reklama , zboží skladem někde i s termínem dodání. Nekomunikují, peníze nevracejí, problémy s ochrannou osobních údajů, podvodné e-maily.

        Stovky stížností Heureka.cz, Zboží.cz, dTest

  24. Reagovat
    Tomas 2.3.2021 v 14:59

    Ja osobne mam problem s „eshopem roku“ – Dormeo.cz.
    Uz temer dva meisce cekam na doruceni zaplacene zasilky.
    Odstoupit od smlouvy pry nelze, dokud jim zbozi nevratim zpet.

    Celou tu dobu je urguju. Vzdy jen slibi, ze balik dojde zacatkem pristiho tydne nebo koncem tohoto tydne. A kdyz uz chybu priznaji a slibi, ze me bude nekdo kontaktovat, tak me samozrejme nekontaktuje vubec nikdo,,

    Takze jako podnikatelsky zamer dobre. Zbozi nebudu dorucovat, ale platby vratim, jen kdyz zakaznik zbozi vrati…

  25. Reagovat
    Petr Stachovsky 3.3.2021 v 9:45

    Supr šmejdi Aukro polský podvodný obchod peníze pryč a zboží v nedohlednu

  26. Reagovat
    Gab 6.3.2021 v 20:49

    Nemá někdo zkušenosti s tímto e-shopem https://cz.levne2021.com/ ??
    Zboží nápadně levné, bez dalších bližších popisů a čehokoli.
    Zdá se mi to víc než podezřelé…zatím jsem nic neobjednala a raději asi ani objednávat nemám že?
    Děkuji

    • Reagovat
      Barča 7.4.2021 v 9:41

      Dobrý den, taky na tu stránku koukám. Takže raději neobjednávat?

    • Reagovat
      Iva 25.3.2021 v 9:04

      Našla jsem tam povlečení které už se jinde neprodává.V košíku za 800,z toho 198 doprava a při PayPal přes 1000kc…tak kde je chyba?

  27. Reagovat
    Jan 10.3.2021 v 7:40

    Dobry den,

    koupil si někdo něco na mlpa.cz?

    Dekuji.

  28. Reagovat
    ZdenaT 10.3.2021 v 14:43

    Pozor, další podvodný e-shop https://e-rouska.cz/ – Využívá mailu jiného obchodu, který od reklamace dává ruce pryč, netýká se jich to. Telefon neberou. Objednala jsem si nano-roušku, zaplatila i dopravu a dva týdny marně čekám. Tak upozorňuji na podvodníky.

    • Reagovat
      Jana H. 13.5.2021 v 12:49

      Dobrý den,

      podařilo se Vám prosím zjistit něco víc? Bohužel jsem na tom stejně.

    • Reagovat
      Veru 6.4.2021 v 11:20

      Zdravím. Máte neco nového ohledně tohoto eshopu? Objednala jsem nanorousky za 800, zaplatila jsem předem, jak jsem zvyklá a je to uz dele jak mesic a stale nic. Jde to nejak řešit? Kdyztak dekuji za odpověď.

      • Reagovat
        Andrea 7.7.2021 v 14:35

        Dobrý den. Eshop e-rouska.cz sice vesele funguje dál, ale balíčky žádné neposílají a pneíze nevracejí. Za vším stojí Filip Korvas, který okradl zákazníky tím, že zaplacené objednávky nejsou odeslané a za zrušené objednávky nevrací peníze, ale okradl také všechny lidi, kteří pro něj pracovali. Neuhradil faktury za odvedenou práci a dělá mrtvého brouka. nezvedá telefony, nereaguje na maily. Prostě podvodník jak vyšitý. Dle rejstříku měl v minulosti web odmaminky.cz a wekor.cz, obě firmy jsou v likvidaci. Dle slov exekutorů a právníků je to člověk, který zakládá firmy, aby nadělal dluhy, firmy pak zlikviduje a poškození nedostanou nic.

  29. Reagovat
    Jan 11.3.2021 v 18:10

    Dobrý den má někdo zkušenosti s tímto obchodem https://cz.prodej2021.com/

    • Reagovat
      Honza 20.3.2021 v 14:56

      Jestli je to ten samý jako cz.prodej21.ru tak jsou to podvodníci. Nabízejí můj ručně vyráběný produkt proutěný plot s použitím mé vlastní fotografie bez mého souhlasu :-)

      • Reagovat
        Martin Spišák 21.3.2021 v 7:49

        Podvodný web Clever-elektro.cz

        Již řeším s PČR, bohužel sem naletěl, varování pro ostatní!

        Kontaktní osoba: Martin Spišák

  30. Reagovat
    Líba 12.3.2021 v 22:14

    Dobrý den,
    také jsem se napálila nákupem nano-roušek v e-shopu: https://ochrannerousky.cz
    Vybrané zboží jsem předem zaplatila, ale od objednávky 27. 2. 2021 jen čekám na dodání zboží. Jejich uvedený telefon je nefunkční. Odpovídají jen e-mailem a mají stále stejné podivné výmluvy. Dnes jsem objednávku zrušila a nyní čekám na vrácení zaplacené částky. Prý mi ji, co nejdříve zašlou.
    Škoda, že jsem si předem tento obchod neprověřila, moje chyba.
    Zjistila jsem až teď, že s tímto obchodem má celá řada lidí negativní zkušenosti. Buď zboží vůbec nedodají, případně zašlou úplně jiné, než si zákazník vybral. Roušky vypadají zcela jinak, materiál neodpovídá a nebo nesedí. Jedná se zde opravdu o podvodnou firmu, která v tomto období „NOUZOVÉHO STAVU“ ještě parazituje na lidech. Prosím, dejte si na ně pozor a nic zde neobjednávejte.

    • Reagovat
      Alžběta 24.3.2021 v 14:19

      Dobrý den,
      jsem na tom podobně, 23. 2. 2021 objednány dětské roušky, které měli mít skladem. Celé dva týdny se nic nedělo, tak jsem se dotazovala na zboží, na moji žádost objednávku stornovali 9. 3. 2021 s tím, že peníze my budou vráceny v dohledné době. Zatím se tak nestalo ani k dnešnímu dni, na opakovaný email nereagují, telefonní kontakt je jen záznamník, který je navíc plný. V emailu je vždy uvedeno jen křestní jméno a telefonní kontakt není uveden žádný.

  31. Reagovat
    Václav 17.3.2021 v 13:56

    Já u nich objednal, zaplatil předem, ano urgoval jsem, ale respirátory ffp3 jsem minulý týden obdržel

  32. Reagovat
    Petr 18.3.2021 v 20:01

    clever-elektro.cz podvodný, teď již mrtvý web. Bohužel jsem naletěl a poslal předem částku přesahující limit trestneho činu. řeším již s PČR a ČOI, pozor na tento e-shop. kontaktní osoba uvedena: Martin Spišák IČO:03482928

  33. Reagovat
    Michaela 18.3.2021 v 20:47

    Pozor na Dessue.com, nevrací peníze za reklamaci. A velký pozor ma likelady.cz!!! Chtějí platit pouze kartou a dopředu a pak nereagují, zboží nedodají a na email nereagují.

  34. Reagovat
    Tibor 24.3.2021 v 16:03

    Dobrý deň. Máte niekto skúsenosti s zc.prodej2021.ru ? Objednal som tovar vyplatil cez PayPal , žiadna odpoveď o prijatí objednávky ani odpoveď na môj email .

  35. Reagovat
    Milan 25.3.2021 v 11:34

    Zdravím má někdo zkušenost s cz.levne2021.ru ? děkuji za odpověd

    • Reagovat
      Jan 18.4.2021 v 2:40

      Stránka je rozhodně pochybná, nabízí dokonce výrobek mého známého i přes to, že on žádný neprodává.

    • Reagovat
      Tamara 13.4.2021 v 13:20

      No, právě si s tím lámu hlavu: nabízejí obuv, která mne zajímá a jsou ochotní přijmout i objednávku, ale nikde ani slovo o rozměru, jako kdyby to bylo jedno. Nelíbí se mi to, půjdem od toho spolu, co?

      • Reagovat
        Filip 14.4.2021 v 17:42

        Ahoj,

        teď jsem na tu stránku zrovna koukal kvůli židlím. Vypadá fakt pochybně, radši se tomu vyhněte tak jako já :)

  36. Reagovat
    Květa 27.3.2021 v 3:09

    Zdravím, máte zkušenost s  https://shop.factorysale2021.com/ ?
    jsou tam třeba boty Hanák za 25 US S

    • Reagovat
      Karolína 8.4.2021 v 22:19

      Našla jsem recenze v angličtině a zkráceně se této stránce vyhnout

    • Reagovat
      Tomas 4.4.2021 v 23:18

      Ja som cez túto stránku práve nakúpila, a nemôžem nikde dohladať ci je podvodná….mail ktorý uvádzajú ako kontakt neexistuje. Nezistili ste viac? Dakujem moc za info

  37. Reagovat
    Bohouš 29.3.2021 v 11:10

    Dobrý den. Máte někdo zkušenosti s e-shopem Prodejs.com? Nemá recenze.

    • Reagovat
      Zina 13.4.2021 v 10:11

      prodejs.com objednala jsem jen jednu věc za 799 měsíc se nic nedělo trasovač ukazoval že je pořád v číně a dnes se webová stránka již nedá zobrazit , prý web není dostupný . Tak jsem si asi naběhla , naštěstí to není zas tak moc .

    • Reagovat
      Branislav 29.3.2021 v 22:29

      Podľa mňa je to tunel voláky má tam nereálne ceny žiaden kontakt okrem mailu platbu chce vopred zmluva nejasná. Vyhodené peniaze.

    • Reagovat
      Pistique 29.3.2021 v 22:18

      Alebo aj Prodejs.store
      Je to az prilis lakave, podla mna to realne nebude…

  38. Reagovat
    Vladislav 29.3.2021 v 20:30

    prodejs.com aj toto vyzera ako podvodna stranka. Viete to preverit? Dakujem

  39. Reagovat
    Jan 31.3.2021 v 13:15

    Máte někdo zkušenosti s https://www.vysavace-levne.cz/ ? nereagují na psané maily a jejich mobilní linka je neustále odpojená

  40. Reagovat
    Ttt 1.4.2021 v 13:55

    Dobrý den , všem . Já jsem si objednala náušnice 25. 3. 2021 tak včera 31. 3. 2021 jsem dostala potvrzení o zásilce tak sem zvědava dorazí nebo ne . Dam Vám všem vědět.

  41. Reagovat
    Petra 2.4.2021 v 11:29

    Dobrý den, máte někdo zkušenosti s http://boty.teppichscout24.at, dne 20.3.2021 jsem objednávala tenisky a přišel mi jen potvrzovací e-mail, kde nebylo ani uvedeno číslo objednávky. Boty samozřejmě stále nedorazily a na e-mail nikdo nereaguje. Děkuji

  42. Reagovat
    Pavel 2.4.2021 v 12:02

    Přidal bych do seznamu ještě prodejs.com, který nikde neuvádí majitele, fakturační údaje, ani ve smluvních podmínkách. Velice podezřelé.

  43. Reagovat
    lubos 4.4.2021 v 13:47

    prodejs.com – žiadna adresa, platba vopred, obchodné podmienky skoro žiadne a v ponuke tovar za nereálne ceny,
    ktorý aj v Číne stojí 15 x viac.

  44. Reagovat
    Dana 4.4.2021 v 18:37

    Pozor na eshop airydress – podvodníci a zloději. Platí se dopředu, nabízené zboží je katastrofální kvality a lze ho vrátit jen do Belgie, což není v jejich obchodních podmínkách uvedeno nebo vám nabídnou, že vám vrátí polovinu částky. Celkově jejich obchodní podmínky by měly všechny dámy varovat, naprosto nejsou v souladu se zákonem, není uveden žádný kontakt,podmínky vrácení či reklamace jsou naprosto lživé, přijdete o peníze.

  45. Reagovat
    Peter 5.4.2021 v 14:48

    Prosím, zaradiť eshop whaat.sk do zoznamu. Po zaplatení prevodom z účtu (kartou sa nedá platiť, lebo transakcia by sa dala refundovať) tovar neodošlu a peniaze si nechajú. Svedčí o tom i množstvo recenzií na https://obchody.heureka.sk/whaat-sk/recenze/

  46. Reagovat
    Michal Mráz 6.4.2021 v 16:09

    Ahoj,
    NIKDO nenakupujte na obchodu COTOSEN. Mají docela agresivní reklamu a slušně udělaný web. Mají dohledatelné sídlo na Kypru a nenašel jsem je nikde na seznamech podvodných webů. Zboží přijde po 2 měsících přímo z Číny a s tím objednaným to nemá společného vůbec nic. Objednané pracovní džíny jsou z materiálu připomínajícím kvalitou vlhčené ubrousky, kapsy jsou jen natištěně a pod. Maximálně tak na maškarní za karikaturu na Pata a Mata. Výrobní cena tak dolar. Prostě jenom aby něco poslali. Vracet to patrně nemá cenu, škoda poštovného, prostě zkušenost za 40 Euro. Tak ji nikdo neopakujte.

    • Reagovat
      Jirka 16.4.2021 v 17:49

      No teda díky, ty věci vypadají fakt dobře, zvažoval jsem..

    • Reagovat
      Zdeněk 10.4.2021 v 11:36

      Díky za info, já se hodně dlouho rozmýšlel něco objednat a intuice mě nezklamala…

  47. Reagovat
    Bettina 7.4.2021 v 21:19

    Dobrý den! Máte někdo zkušenosti s tímto obchodem? :
    https://www.prodejs.com/

  48. Reagovat
    Eva Wieulzoeuf 8.4.2021 v 8:15

    Prosím, má někdo nějakou zkušenost s PRODEJS STORE? Objednala jsem a zaplatila s tím, že do druhého dne dostanu zboží, jak inzerovali, údajně mělo jít o vyprazdňování skladů. Není teď na ně žádný kontakt, jen nějaký pofiderní mailový kontakt, když na něj napíšete, přijde automatická odpověď ve formě, že zboží je objednáno a ty další nic neříkající plky. Ke všemu jsou v mailu syntaxní chyby, přestože jména jsou česká. Díky za zprávu.

  49. Reagovat
    Jaroslav 9.4.2021 v 14:28

    BONKY. Jednoznačne zlodejina. Zaplatil som vopred kartou a nemám ani peniaze, ani tovar. Stornovať sa to nedá, peniaze nevrátia. Doslova kradnú ! NENAKUPUJTE na tej stránke ! ! !

  50. Reagovat
    Jana 13.4.2021 v 17:39

    přidávám
    Sleva24store

  51. Reagovat
    Leoš 14.4.2021 v 7:03

    Eshop Sleva 24.cz :
    Zajímavá nabídka s výbornými cenami a sdělením, že dnešní objednávky budou doručeny následující den. Platba kartou předem. Objednal jsem, zplatil jsem a tím to skončilo. Na telefonu pořád nějaká slečna mele, že buhužel se nemohou věnovat, ať použijete mail.. Na mailu žádná reakce ani potvrzení o přečtení. Takže jasní ŠMEJDI

    • Reagovat
      Jozef 14.4.2021 v 20:32

      Nazdar,tiež som objednal pracovny stôl zo sleva24.store.A nič!Vieme s tým niečo spraviť?

  52. Reagovat
    BB 14.4.2021 v 23:26

    Bohužel jse naletěla sleva24.store :( . Co prosím s tím ??? Moc děkuji

  53. Reagovat
    Kamila 15.4.2021 v 7:56

    Dobrý den,

    chtěla bych se zeptat zda nemáte zkušenosti se stránkou Akce.store?

    Dle znaků se jedná o podvodnou stánku, jen si nejsem jistá.

    Děkuji za jakokoli reakci.

  54. Reagovat
    Tereza Hustáková 15.4.2021 v 13:35

    Dobrý den,

    chtěla jsem se zeptat, zda někdo nemáte zkušenosti s eshopem https://www.jackwolfskincz.cz/. Před čtrnácti dny jsem tam objednávala bundu, přišel ale pouze podivný email o platbě, jinak se nikdo neozval, nikdo nekumunikuje. Na webu není žádný kontakt, pouze formulář pro kontaktování, který se podle mého po odeslání ani reálně neodešle.

  55. Reagovat
    Jan 16.4.2021 v 10:52

    Jak mohu dostat peníze spět když jsem platil kartou? Nevíte někdo postup?

  56. Reagovat
    BikerWolf 16.4.2021 v 12:40

    Lidičky…pokud neobjednáváte ze známého a prověřeného e-shopu, neplaťte předem kartou přece… tady čtu jak někdo zaplatil 9 tisíc a marně čeká na zboží? Sorry, ale to bylo prostě hloupé… a pokud něco chcete, co běžně stojí 5 tisíc, tak to opravdu nikdo neprodává za litr… lidi no tak…

  57. Reagovat
    Iva 16.4.2021 v 20:17

    Asi jsem naletěla podvodníkům.Obědnala jsem si přes fb zahradní vozík za 799.kč zaplatila kartou a stále nic.pozor na firmu PRODEJS:COM jejich web není dostupný.Ach jo….

  58. Reagovat
    Jana 16.4.2021 v 23:34

    Prosím,máte někdo zkušenost s https://akce.store/products/diningtable-czech?

  59. Reagovat
    Ivana 19.4.2021 v 16:19

    Dobrý den, chtěla bych vás varovat před nákupem z Bonky.cz – jsou to podvodníci.Koupila jsem od nich boty, které přišly malé , vyměnit prý lze ,ale musi se vyplnit reklamační protokol.Postupovala jsem dle jejich návodu.,pak přišel email , že moji reklamaci zařadili k vyřízení a mám po 28 dnech udělat dotaz na reklamaci.Na tento dotaz už přišel jen email, že litují ,ale reklamace byla zamítnuta bez vrácení peněz i vyměny zboží.Proto varuji ostatní,aby také nenaletěli.

  60. Reagovat
    Jan 19.4.2021 v 19:12

    Objednal som si tovar 1.4 a ešte my neprišiel

  61. Reagovat
    Tomáš 20.4.2021 v 13:26

    24store sleva, podvod!, taky jsem b** naletěl zaplatil dopředu za levné nářadí. A teď žádná komunikace,nic. Ale reklama na fb jede vesele dál.:(

    • Reagovat
      Jana 21.4.2021 v 7:31

      Taky sem si objednala nářadí a obchod už není k nalezení

  62. Reagovat
    Roman 20.4.2021 v 22:33

    Třetí týden čekám na objednané zboží a nic. Zřejmě jsme si naběhli na podvodný e-shop.

  63. Reagovat
    Gabriela 21.4.2021 v 1:59

    Dobrý den, taky jsem naletěla. Zkusila jsem reklamaci platby přes banku, kde jsem poslala podklady. A čekám.. pokud změní název stránky a „prodávají dál“ a nechali si stejný účet, mohla bych peníze dostat zpět. Mám KB

  64. Reagovat
    Pavel 21.4.2021 v 9:12

    sleva24store ?? hm, taky jsem naletěl, levné nářadí jsem zaplatil dopředu a teď ??měl jsem tyto stránky najít dříve, ale co se dá dělat, život jede dál a sleva24 jede taky dál a klade pasti na neopartné lidi.

  65. Reagovat
    Jana 23.4.2021 v 22:03

    Bohužel jsem se také stala obětí podvodného eshopu. Za vidinou úspory jsem dala stranou obezřetnost a byla to chyba. Objednala jsem dětem boty na cz.levne2021.com a samozřejmě nic nepřišlo. Řešila jsem reklamaci přes PayPal – přes ně platba proběhla a ti mi ji zamítli.

  66. Reagovat
    Ján 25.4.2021 v 6:43

    Objednal som tovar 1.4.2021 za 779,95 Kč a do dnes som nedostal nič. Vie o tom niekto niečo?

  67. Reagovat
    Lenka 25.4.2021 v 20:11

    BONKY.CZ !!!! Dávejte si opravdu pozor a tento e-shop nevyužívejte. Je to opravdu přeprodej alias Čína. Chtěla jsem vracet zboží, mají uvedeno, nevracejte-jen dodejte foto, vyčkejte naše vyjádření, respektive vyjádření dodavatele. Po 1,5 měsíci přišla zpráva, že je jim to hrozně líto, ale dodavatel reklamaci zamítl. Předmětem reklamace či vrácení bylo, že se jednalo o naprosto průhledný hrozný materiál – nepoužitelný. To jim těžko na fotce prokážete. Tedy, tento e-shop NE!!!

  68. Reagovat
    Klimucha_87 26.4.2021 v 11:24

    Bonky.cz….Už nikdy víc! Byl jsem legálně okraden!banda velkých podvodníků!!!!

  69. Reagovat
    Dana Živnůstková 27.4.2021 v 14:47

    Dobrý den, 8.4. jsem si objednala a zaplatila zboží na sleva24.store. Přišlo mi potvrzení na e-mail, ale od té doby stránka neexistuje. Ještě se mi to nikdy nestalo. Četla jsem tady, že nejlepší je podat hromadnou žalobu. Chci se tedy zeptat, jestli se někdo nechystáte tu žalobu podat. Přidala bych se.

  70. Reagovat
    Milena Veselá 30.4.2021 v 22:14

    Prodejs

  71. Reagovat
    Eva 1.5.2021 v 14:30

    Rovněž jsem naletěla na fb na eshop Sleva24, sice jen 780,Kč, ale ráda se přidám, pokud nás bude víc, k žalobě.
    Jsou to podvodníci.

  72. Reagovat
    Jan Štekr 1.5.2021 v 16:41

    Dobrý den.
    Na internetu mi bratr s přítelkyní objednali kufřík s nářadím/dvanáct dílů/ Firma pod označením @info@AKCE požadovala platbu předem, bratrovi se souprava také líbila a tak si jí také objednal a zaplatil to asi kolem 16.4.21 Do dnešního dne se nikdo neozval a zboží nepřišlo!

  73. Reagovat
    Ivan 3.5.2021 v 11:58

    K tomu zoznamu treba pridať aj http://www.feisol.cz/eshop/. Eshop patrí nejakému Miroslavovi Sukovi
    U Letiště 1463
    562 06 Ústí nad Orlicí
    IČ: 72922851
    Objednal som si na eshope Panoramatickú hlavicu, Feisol PB-70. Objednávku som vystavil 2.4.2021 a okamžite uhradil. Termín podľa eshopu bol 2-4 týždne. Od tej doby sa akoby zľahla zem. Telefón nedvíha, na sms neodpovedá a emaily ignoruje. Možno mu krivdím , ale správa sa ako podvodník. Myslím , že patrí sem do zoznamu. Okrem iného “ poskytuje “ aj nejaké fotografické služby. No boh ochraňuj toho, kto ich využije.

  74. Reagovat
    Vladimír 3.5.2021 v 12:08

    Zdravím. Vše jak přes kopírák. Čekám na produkt za 779,kč ale marně Jasný podvod.

  75. Reagovat
    Adéla 3.5.2021 v 16:13

    Dobrý den, další podvodná stránka cz.prodejlevny.com 500kc pryč stránka už neexistuje.

  76. Reagovat
    Oksana Mastná 3.5.2021 v 22:00

    Dobrý den. Jestli stě platil kartou tak požadajte vaší banku o vrátku platby. Zavolát reklamovat platby, oni to prošetři a vrátí Vám peníze. Tak jsem postupovala já a peníze mám zpět.Mastná

  77. Reagovat
    Radek 4.5.2021 v 7:31

    Dobrý den. I já jsem bohužel naletěl na jeden e-shopu PRODEJS-SHOP, objednal jsem si zboží za 5000,- požadovali platbu předem. Kontaktovat na email nelze a žádné spojení jiné není. Zboží nedorazilo a peníze jsou také pryč, jako kdybych je vyhodil oknem.

  78. Reagovat
    Jana 4.5.2021 v 8:41

    Dobrý den,
    Objednala jsem dětské prostěradlo v e-shopu euromat.com.pl. Napsali, že odpovídající nemají, že mohou nabídnout jiné, to jsem ale odmítla. Domluvili jsme se na vrácení peněz, požádali o číslo účtu. Žádné nedorazili a přestali komunikovat.

    Euromat Sp. J.
    49-100 Niemodlin
    ul. Opolska 38

  79. Reagovat
    J. Benák 4.5.2021 v 16:37

    Dobrý den,

    bohužel jsem také naletěl Prodejs.com, ztráta 1000 Kč, objednal jsem si 1.4.2021 a doteď nic nedorazilo. Pokud budete podávat trestní oznámení, rád se připojím.

  80. Reagovat
    Dita 4.5.2021 v 21:03

    Prodejs.com i já naletěla 😕 pojďme a podejme hromadnou žalobu ať jim to jen tak neprojde 👍kdo je pro? Zjistím jak na to a kdo chce ať se ozve na email seflova.dita@seznam.cz 👍 čím víc tím líp

  81. Reagovat
    Pavel 5.5.2021 v 16:59

    http://www.rmdbike.cz Objednal jsem skateboard za 1500,- Při objednávání jsem zadal možnost platit převodem na účet a do mailu mi přišel požadavek na platbu PayPal. Předpokládal jsem, že jsem se překlepl, tak jsem požádal o změnu platby převodem na účet. Odepsali a poslali č.ú. 2901618288/2010 (majitel ARM Robert Maczynski). Posal jsem peníze a kde nic, tu nic. Potom mi poslali opět mail, že čekají na platbu aby mohli odeslat zboží a přiložili č.ú. Revolut, to už komunikovali Litevsky a po dalším mailu anglicky. To už nebylo pochyb o co jde. Pozor na ně…

  82. Reagovat
    Katka 5.5.2021 v 20:24

    Zaplatila jsem a nepřišlo nic, nedá se jim napsat. Email se vrátí, jako nedorucitelný, co dělat?

  83. Reagovat
    Miroslav Pecha 6.5.2021 v 8:14

    Zřejmě jsem naletěl na nabídku ze serveru prodejs.com . Na jejich adresu se už nelze obrátit.
    Asi jsem přišel o 780 Kč, které jsem zaplatil 2.4.2021.
    Dá se s rím něco dělat ?
    Dole je odezva na můj dotaz na jejich adresu udanou mailem při potvrzení objednávky.
    Poradíte mi ?

    Mirek Pecha
    ¨———————————

    Mailer Daemon
    Komu:
    info@prodejs.com
    Nedoručitelná zpráva / Undelivered Mail Returned to Sender
    Vaše zpráva pro ze dne 06.05.2021 nemohla být doručena.
    Zpráva je přiložena.

    You message for from 2021/05/06 could not be delivered.
    It’s attached below.

    Důvod / Reason:
    —————

    5.4.3 smtp; no valid MX record

    • Reagovat
      Jarek 22.5.2021 v 12:50

      To znamená jediné, plná schránka = nikdo vás email nepřečte, protože kvůli plné paměti tam nemůže „přijít“.

  84. Reagovat
    pavla 6.5.2021 v 12:49

    Jak podat hromadnou žalobu? Co k tomu potřebuji? Víte někdo jak postupovat?

    Prošel už tento návrh?

    Zákon o hromadném řízení je nyní ve fázi návrhu, který vláda dne 6. března 2020 předložila Poslanecké sněmovně. Jeho text se ještě může v průběhu legislativního procesu změnit, ale jeho podstatou je, aby se mohli spotřebitelé hromadně domáhat finanční kompenzace v případech, kdy je individuální postup neefektivní.

    Podobný procesní nástroj je k dispozici už ve většině zemí EU a ke konci se chýlí i připravovaná směrnice, která má kolektivní vymáhání nároků zpřístupnit v celé EU.

  85. Reagovat
    Jana 9.5.2021 v 8:15

    já jsem stejně důvěřivý bl***, zaplatila jsem si objednávku 780,- kartou a také nic, spojení nefunguje ale stránky ano a jde tam stále objednávat, tak pozor na to na FB to funguje.Pokud se někdo obětuje a napíše za nás žalobu ráda se přidám.

  86. Reagovat
    Denisa 11.5.2021 v 17:04

    Dobrý den, máte někdo zkušenost se stránkou Balando.cz? Děkuji

    • Reagovat
      Veronika 11.7.2021 v 12:31

      Moje zkušenost s Balando.cz je špatná. Objednala jsem věc za 899,- Kč (platba předem na účet) a když jsem ji chtěla vrátit, napsali mi, ať pošlu její fotku pro případ reklamace. Namítala jsem, že žádnou fotku posílat nemusím, jen chci věc vrátit, protože se nám sešly doma dvě stejné a oni na to, že reklamace byla tedy zamítnuta……

    • Reagovat
      Jarka 15.6.2021 v 22:00

      Mohu se zeptat, jak jste dopadla? Manžel něco objednal, zaplatil, ale nic nedorazilo, telefon nemají, na mail zatím neodpověděli…

    • Reagovat
      Pet 8.6.2021 v 12:58

      Objednané zboží nedorazilo. Komunikace sice existuije ale je nevyužitelná pro zákjazníka. Odpovědi typu vše najdete v našich obchodních podmínkách. Poštaonline po vložení čísla kódu sdělí, že takové zakázky nepřepravuje.

    • Reagovat
      Jirka 31.5.2021 v 23:45

      Balando nebrat. Jsou to zm***i. Zboží nemají, jen objednávají z číny (jsou jen zprostředkovatel). Uvádějí dodání 5-40 dnů a je to rozhodně mnohem blíž ke 40 nebo k 5. Když jim napíšete, že chcete zboží vrátit, posílá tam nějaký klaun pořád dokola jedu generickou zprávu. Takže Balando.cz – vyhnout se obloukem.

    • Reagovat
      Jarek 22.5.2021 v 12:52

      Koukám na jejich platební podmínky a jediná je zaplatit předem, takže DOST PODEZŘELÉ, zvláště jak název evokuje jiný web.

    • Reagovat
      Jakub 17.5.2021 v 15:18

      Objednal jsem a bohužel zaplatil pro dceru pc myš a už se nic neděje. nedá se s nimi spojit. Bojím se že jsem naletěl

      • Reagovat
        Petra 1.6.2021 v 11:49

        Dobrý den, asi nejste sám kdo naletěl. Kluk chtěl kalhoty tak jsem objednala zaplatila. Zboží má být údajně odeslané. Jsem zvědavá jestli dorazí vůbec. Většinou koukám na recenze a teď po prvé jsem nekoukla. Asi jsem přišla o 1000Kč.

      • Reagovat
        Kostas 27.5.2021 v 17:10

        Děkuji Jakube, už už jsem chtěl objednávat. Máte u mne minimálně pivo.

  87. Reagovat
    Jiří 12.5.2021 v 14:59

    Eshop prodejs.com je podvodný a bohužel jsem naletel naposled! Zadejte banky o reklamaci platby.
    Jinak jsem našel podobný, možná tentýž pod jiným jménem a to :
    https://jeskyne-pokladu-official.com
    Nemám zkušenost ale stanu se lovcem podvodníků!

  88. Reagovat
    Eva 14.5.2021 v 16:40

    Zymba.cz Od zaplacení neodpovídá na maily, telefonní číslo nedostupné.

    • Reagovat
      Pavlína 29.5.2021 v 17:53

      Dobrý den, je nás takových více. Pan David Požár (Zymba.cz) je podvodník, má/měl více podvodných e-shopů. Pojďme se spojit a podat hromadnou žalobu! 🙏🏼 Přihlaste se prosím-vy-další podvedení/okradení.

      • Reagovat
        Petra 3.6.2021 v 9:27

        Dobrý den, k žalobě se klidně přidám. Dnes jsem poslala na tento obchod oznámení České obchodní inspekci.

        • Petra 12.6.2021 v 10:31

          Takže: Obchod Zymba.cz jsem nahlásila na ČOI a ti mi napsali, že žádnou pokutu uložit nemohou a že mám reklamovat platbu u banky – to jsem teď udělala. Ale nechci to nechat být, přece nedovolím, aby jim toto procházelo. Takže co dál? Živnostenský úřad? Trestní oznámení?

  89. Reagovat
    Helena 20.5.2021 v 15:26

    Dobrý den, chci se zeptat na Eligo Shop. Nemáte zkušenosti?

  90. Reagovat
    Jaroslava Erbenová 23.5.2021 v 16:48

    Chtěla bych varovat před e-shopem janattwell.com. Nabízí oblečení a obuv světových značek za podezřele nízké ceny (např. souprava Adidas za 360,-Kč, boty Adidas za 250,-Kč). Platba pouze předem. Chlubí se tím, že zboží zasílají do 2 dní. Když se po týdnu nic neděje, odpoví, že zásilka bude předána dopravci, což je lež, protože vám nic nepřijde. Doména byla vytvořena 12.4.2021 a e-shop „funguje“ od května 2021. Kladné hodnocení na Heurece si napsal sám majitel účtu. Když jsem napsala negativní hodnocení na Heureku i na Zboží, vůbec se jim to nelíbilo. Na facebooku janattwell.com mi 3x smazali varování před nákupem na tomto e-shopu. Podvedených je více, na FB jejich reakce mažou.

    • Reagovat
      Jana Novakova 25.5.2021 v 15:14

      Dobry den,mam stejny problem. Zbozi zaplacene,minuly tyden melo byt odeslane. 3 krat jsem se je snazila kontaktovat a bez uspechu.

    • Reagovat
      Sára 25.5.2021 v 15:03

      Dobrý den,

      Také mám zkušenost s tímto e-shopem. Dne 11.5. (úterý) objednáno, zaplaceno, přišel e-mail o potvrzení objednávky (veškeré objednané zboží bylo skladem, a pyšnili se na svých stránkách, že co je skladem, tak do 2 dnů to máte doma, dnes tuto větu neuvidíte). Dne 14.5. (pátek) dotazovala jsem se na stav objednávky, (neboť mi nepřišlo žádné potvrzení o tom, zda evidují platbu) odpověděli že se omlouvají, a že budou teprve posílat nejpozději v pondělí (17.5.) zboží dopravci (v mém případě Zásilkovna). Bylo vygenerované trasovací číslo Zásilkovny, takže jsem si říkala, jo dobrý, konečně se něco děje. V pondělí nic, v útery nic, beze změny, Zásilkovna hlásila, že čekají na dodání zboží obchodem. Takže 19.5. (středa) jsem opět psala e-mail, jak to vypadá. Odpověděli na druhý den (20.5. ve 21:20) že se omlouvají, že zjistili chybu na jejich straně a pokud nejsem spokojená, mohu odstoupit od smlouvy, s tím že mi budou vráceny peníze, nebo napraví chybu a objednávku mi nejpozději odešlou v pondělí (24.5.) a v útery to budu mít doma, ještě mi nabídli slevu 200 kč na další nákup. Říkala jsem si, OK, snaží se komunikovat, asi mají nějaké problémy s e-shopem, podcenili logistiku, nebo nevím co, tak jim dám ještě šanci, takže jsem jim odpověděla, at objednávku zrealizují. Dnes 25.5. jsem to měla mít podle jejich vyjádření doma, tak stále nic, Zásilkovna stále čeká na dodání. Zítra jim píšu další e-mail, jak to teda vypadá, a jsem zvědavá na vyjádření, pokud napíšou, to stejné, co píšou furt, tak odstupuji a chci vrátit peníze. Na tento e-shop jsem narazila přes GLAMI, myslela jsem si, že tam si e-shopy nějak ověřují, nevím.

    • Reagovat
      Denisa 25.5.2021 v 9:57

      Dobrý den,

      mám stejný problém. Komunikují s Vámi? Děkuji za odpověď.

      • Reagovat
        Jaroslava Erbenová 25.5.2021 v 14:40

        Dobrý den, odpověď jsem napsala k příspěvku Alena Jašková.

    • Reagovat
      Alena Jašková 25.5.2021 v 9:20

      Dobrý den, já jsem objednala 24.5.2021, po přečtení vašeho příspěvku se mi zježily vlasy.tento e-shop, nabízí značky, ale dovoz Turecko, proto tyto ce.ny, nejedná se o origo.Zatím reagují dobře, prosím došlo Vám už zboží nebo je to opravdu podvod?? děkuji za jakoukoliv zprávu.

      • Reagovat
        Jaroslava Erbenová 25.5.2021 v 14:23

        Dobrý den, nedošlo mi vůbec nic, protože se jedná o podvod. Stejná osoba podvedla již mnoho lidí a neustále mění domény. Vystupovala pod názvem annmorav nebo kamrlovaa a jiné. Tyto účty jsou již zablokované. V obchodních podmínkách neustále mění provozovatele, uvádí smyšlené IČ i DiČ a na sídle, které uvádí, nesídlí. Já se již na jejich stránky nemohu podívat, protože zablokovali moji IP adresu. Přečtěte si moje hodnocení na Heurece, přidala se tam další podvedená. Ta píše zase jiné IČ proozovatele. Já jsem vše včera sepsala a poslala na ČOI. Napište hodnocení na e-shop janattwell.com na Heureku i na Zboží. Oni stejně koncem měsíce vytvoří další e-shop a budou podvádět dál, pokud je někdo neodhalí. Mrkněte sem: https://www.vinted.cz/member/1939537-annmorav?tab=feedback
        https://www.vinted.cz/member/1959817-kamrlovaa?tab=feedback

        • Jana 25.5.2021 v 19:13

          Dobrý den, i já jsem zaslala peníze. Počkám do konce týdne a půjdu vše nahlásit. Paní již nekomunikuje. Toto již není možné…

        • Jana 25.5.2021 v 18:56

          Dobrý den, i já jsem uhradila a dokonce 3x. Celkem za 3000Kč Paní již nekomunikuje.

  91. Reagovat
    Jana 26.5.2021 v 8:15

    I já jsem poškozená, paní píše všem to samé. Přišla jsem o 3000Kč
    (janattwell.com) zaplaceno 3.5.2021

    • Reagovat
      Kristyna 27.5.2021 v 9:32

      Janattwell. Otresna zkusenost. Ted cekam jestli mi teda vrati penize,v opacnem pripade jdu zitra na policiii.

  92. Reagovat
    Josef 26.5.2021 v 18:29

    Bonky.cz nespolehlivý objednal jsem jsi u nich Ultra tiché vzduchovadlo do akvária a už je to 37 dní a stále nic hned první den sem zjistil že doba doručení je u nich až 30 dní tak jsem chtěl stornovat objednávku aby mý vrátili peníze napsali že objednávka byla odeslána a objednávka stále v nedohlednu

    • Reagovat
      Kristyna 27.5.2021 v 9:30

      Bonky jsou desny obchod,ale melo by vam to prijit. My cekali asi 60 dni a nakonec to teda prislo,no. Jinak zakaznicky servis nemaji prakticky zadny.

  93. Reagovat
    Kateřina 27.5.2021 v 9:51

    Dobrý den, máte zkušenosti s lamagdalena.cz?

    Děkuji.

  94. Reagovat
    Pavel 27.5.2021 v 21:05

    nemá někdo zkušenosti s https://www.surprise-goods.live

  95. Reagovat
    Zbyněk 1.6.2021 v 8:35

    Pozor na e-shop Jeskyně pokladu, objevil se na instagramu! Vše za 700,- Kč. Placená reklama, instagramem neověřena, obchod zmizel jak pára nad hrncem s IG, i Webu.
    Tak jdu do boje o sve lowe

  96. Reagovat
    Petra 3.6.2021 v 8:57

    Přidávám špatnou zkušenost s obchodem http://www.zymba.cz – hračky, školní potřeby. Objednali jsme zboží v hodnotě cca 800 korun, zaplatili a samozřejmě nic neobdrželi. Potvrzení objednávky i zaplacení normálně přišlo, stejně jako jakási omluva za zdržení kvůli covid-19. V té omluvě byl i nejzazší termín dodání (29. 5. 2021). Zboží nepřišlo a nedorazila ani žádná další informace. Na e-maily nereagují, na SMS také ne, telefonní číslo je odpojené. Na webu odkazují na chat, který tam ale není. Neodpovídají ani na vzkazy poslané přes webový formulář. Poslala jsem podnět České obchodní inspekci.

  97. Reagovat
    StK 3.6.2021 v 12:18

    MediaShop GmbH – Česká republika
    Problémy s objednáním a dodáním zboží a nemožnost získat kontaktní údaje na řídící pracovníky
    V 1/2021 jsem si telefonicky objednal Prime Steam Scrubber.
    Při objednávce jsem byl operátorem ubezpečen, že obsahuje díly k umývání oken.
    Zásilku jsem obdržel až po 3 měsících!!!
    K mému údivu však sada neobsahovala prvky k umývání oken, ty – jak jsem zjistil z přiloženého návodu – se musí dokupovat navíc.
    Proto jsem volal na info-linku, kde jsem – po delším vysvětlování operátorce – objednal „chybějící“ díly s tím, že mi bude zboží cca ve II. květnovém týdnu doručeno.
    Do dnešního dne – 3/6 2021 – však nepřišlo nic. Opět jsem volal na info-linku, operátorka NEBYLA SCHOPNÁ mi NIC ŘÁDNĚ odpovědět a ANI SE JÍ (údajně) NIKDO NEOZVAL ze skladu zboží… Po cca 15 minutách mi sdělila, že se POKUSÍ zjistit zda-li je mnou doobjednané zboží na skladě… a za jak dlouho mi přijde!!!
    Můj požadavek na sdělení tel. čísla na nadřízeného ODMÍTLA a ani na web. stránkách, ani v obch. rejstříku jsem firmu nenašel!!! V dokladech uváděné IČO má CHYBNÝ, NEPLATNÝ FORMÁT!!!
    Doporučuji hluboce zvážit, zda-li využijete služeb této firmy

  98. Reagovat
    Hana 6.6.2021 v 21:01

    Dobrý den, náhodou zkušenosti s obchodem rivio.cz? Nemohu najít žádné recenze.
    Jinak jen informace od 1.10.20 je škoda 10.000 Kč pro trestný čin.

    • Reagovat
      Pavla 30.6.2021 v 14:36

      Objednala jsem, avizují expedovat do 24 hodin a na dotaz mi odpověděli toto:
      Dobrý den,

      v obchodních podmínkách, se kterými souhlasíte potvrzením objednávky, uvádíme, že Rivio.cz je zprostředkovatelem zahraničního obchodu.
      Zboží je skladem u dodavatele, tzn.že my nejpozději do 24 hodin od uhrazení objednávky tuto zpracujeme, předáme dodavateli a ten ji v rozmezí 5-40 pracovních dnů dodá.

      Děkuji za pochopení.

      S pozdravem a přáním hezkého zbytku dne
      za zákaznickou podporu Rivio.cz Dita Horská.

  99. Reagovat
    K. 7.6.2021 v 16:18

    Máte někdo prosím zkušenosti s obchodem eccobotycz.cz
    Před měsícem jsem si objednala boty a zatím mi nic nepřišlo, nikdo nekomunikuje. Platbu vyžadovali předem. Zřejmě se jedná o podvodníky tak pozor.

  100. Reagovat
    Peter 8.6.2021 v 11:21

    Dobry den,
    chcem upozornit na stranku keenslovensko.sk. Manzelka tam nasla najlacnejsie detske topanky Keen a aby som ich objednal. Nemal som cas pozriet to na pocitaci a asi po tyzdni jej pripomienok a otazok ci som ich uz kupil, som ich narychlo objednal cez telefon 12.5.2021. Boli za 47 Eur a doprava zdarma – no nekup to. Ked po tyzdni neprisli a na email neodpovedali, kontroloval som ci platba odisla a s prekvapenim som zistil, ze v ten den odisla iba platba v hodnote 52 Eur niekam do Ciny. Takze si este zobrali aj sprepitne. Po zhliadnuti ich webu som hned pochopil ze je to fake, klasika gramatickle chyby, kazde slovo s velkym zaciatocnym pismenom … Okamzite som kreditnu kartu zablokoval a mal som stastie ze mi prave koncila jej platnost a banka mi vydala novu. Takze narychlo cez telefon a bez kontroly webu nic nekupovat.

  101. Reagovat
    Peter 8.6.2021 v 11:24

    … este som zabudol …. vcera mi prisla necakana zasielka z Ciny s datumom odoslania 12.5.2021… fejkove okuliare tvariace sa ako znackove okuliare RayBen
    … neobjednavat z keenslovensko.sk

  102. Reagovat
    Martin 8.6.2021 v 20:44

    Pokud nejste u eshopu schopni dohledat jeho sídlo a přesnou adresu, tak od nich nic nekupujte.
    Téměř vždy jde o podvod.
    Tímto se podvodné eshopy vždy vyznačují.
    Snad to někomu pomůže.

  103. Reagovat
    Miroslav 9.6.2021 v 18:10

    rybarenibrno.cz je velmi nesolidní.

    Zboží jsem vrátil na adresu sídla firmy dle obchodního rejstříku (RYBAŘENÍ BRNO s.r.o., Pražákova 1008/69, Štýřice, 639 00 Brno) i dle razítka na faktuře, ale zásilka se mi 2x vrátila zpět, protože ji nikdo nepřevzal.

    Moje přesvědčení, že jde o podvodníky zesiluje fakt, že na webu uvádí jinou adresu než na razítku a v obchodním rejstříku. Navíc se zásilkovna která zboží doručovala odvolává na to, že zboží je z internetového obchodu milobrno.cz kde jsem jej však neobjednal. Prostě šmejdi.

  104. Reagovat
    Ivana 11.6.2021 v 12:50

    Dobrý den má někdo zkušenosti s obchodem shopcz1.peishops.com? Děkuji

  105. Reagovat
    Jana 12.6.2021 v 10:39

    Dobrý den,

    vidím, že mnoho lidí posílá peníze předem. Chtěla jsem Vám poradit pro příště: Když si najedete na platební podmínky a nebude tam dobírka, tak ODEJÍT! Neplaťte předem, když e-shop nenabízí dobírku!
    Jsou e-shopy, které nejsou podvodné a přesto nenabízí dobírku, ale toto je taková polojistota, že jednáte s pofidérní společností.

  106. Reagovat
    Aneta. V. 12.6.2021 v 17:45

    Objednával někdo z http://www.lunzo.cz?

  107. Reagovat
    Martina 15.6.2021 v 14:01

    Pozor MICOTTI.CZ ,poprvé jsem narazila na podvodný eshop a nejsem sama. Stránky, ceny úžasný. Pak přestanou komunikovat, telefon nic. Samozřejmě platba předem. Fakt jsem se napálila poprvé a přišla o 749,- kč. Na zboží.cz si asi recenze napsali sami.

    • Reagovat
      O. 16.6.2021 v 6:59

      Má někdo zkušenost s eshopem vansprahacz.cz? Objednal jsem a poté jsem zjistil že se strhla větší částka než měla, na emaily nereaguje a taky jsem nedostal žádné info o stavu objednávky apod.

  108. Reagovat
    Eliška 15.6.2021 v 23:33

    Objednala jsem dvě pánská trička Jordan na stránce skvela-moda.cz. Jelikož mi tuhle stránku našlo Glami, tak mě nenapadlo, že mi přijdou fejky místo originálu. No kdybych tu stránku více prolustrovala, než zboží objednám, tak bych zjistila, že je to dodavatel z Číny. Tudíž má chyba. Ale vím, že už ani na Glami se nedá moc spolehnout, když mi nabízí takové obchody :D

  109. Reagovat
    Jana Šimánková 18.6.2021 v 15:41

    Dobrý den, také mě zaujaly nějaké věci z toho e-shopu a když jsem našla vaši otázku že se také o to zajímáte, tak jsem pátrala na netu i v Mapy.cz po adrese a dalších věcech o té firmě. Našla jsem!!!!!!!
    Má to jen jednoho člověka a ten je uveden jako společník i jako jednatel. Založeno 27.11.2020 a telefon vůbec!!!!!!!!
    V mapách – na adrese ( uvádí v kontaktech na stránkách společnosti) není vůbec!!!!!!!

    OPRAVDU TEDY HODNĚ POCHYBUJI ŽE BY TO JEDEN ČLOVĚK (TOMÁŠ S……) ZVLÁDAL VŠECHNO VYŘIZOVAT!!!!!
    PŘESTOŽE SE MI TAM NĚJAKÉ VĚCI LÍBÍ, ROZHODNĚ U TOHO SI VĚCI ZA NĚKOLIK STOVEK OBJEDNÁVAT NEBUDU. STEJNĚ TO BUDE JEN PROSTŘEDNÍK CO OBJEDNÁVÁ Z ČINY. J.

  110. Reagovat
    Jana 19.6.2021 v 10:31

    E-shop „Plastová rouška.cz“ jsou jednoznačně podvodníci, po objednání plastového obalu na roušku a zároveň jeho zaplacení!!! přestali komunikovat a již druhý měsíc nereagují na urgence, jejich kontaktní údaje jsou nefunkční…..

  111. Reagovat
    Miloš Svobod 20.6.2021 v 14:02

    Dobrý den.Chtěl bych tu ještě přidat int.obchod KupteRychle.Z mojí strany jsem splnil podmínky reklamace,reklamaci uznali ,ale o zaslání nového zboží nejeví zájem.Jde jim jenom o to,jak vytáhnout peníze z klienta a pak ticho po pěšince.Moje tel. číslo vypínají

  112. Reagovat
    Jindřiška 21.6.2021 v 10:04

    Rivio schop. Jsou podvodníci. Peníze neposílejte předem nic za ně nedostanete. Nejdřív měsíc jim trvalo než dohledal platbu o které tvrdili že nedorazila když jsem pohrozila a šla na banku pro potvrzení o platbě. Tak mi ještě ten ten po měsíci napsali že platbu dohledali a zboží o kterém mi měsíc tvrdili že mi ho nemůžou poslat a je již zabalené a připravené k odeslání ať jim pošlu peníze tak mi dodnes nepřišlo. Peníze jsou pryč a zboží jsem do dnes po 7 týdnech neviděla.

    • Reagovat
      Renata 22.6.2021 v 15:08

      Dobrý den, máte na mysli tuto web stránku?

      http://www.rivio.cz

      Děkuji za reakci.

      • Reagovat
        Petr 24.6.2021 v 14:49

        Rozhodně nedoporučuji!!! Ztracených přes 1000kč..!! Podvodné jednání a podmínky dodání až 365dní skryto v obchod. podmínkách..

  113. Reagovat
    Zdeňka 23.6.2021 v 9:24

    Dobrý den, také jsem bohužel naletěla, Stránky http://www.botylevnecz.cz se tváří jako oficiální eshop Adidas ale bohužel tak tomu není. Místo 2ks bot Adidas mi přišly brýle. Tak si dávejte na tyto stránky pozor. Podala jsem reklamaci na platbu kartou tak uvidím. Sice komunikují ale jen sliby, nějaká Lcahurda Elrie geraldyrmertqb@gmail.com z Číny.

  114. Reagovat
    G.K 23.6.2021 v 14:17

    TITASNIK.COM !!!!!!!
    https://www.titaskin.com/ …PODVODNICKA banda !!!!!!!!!!!!
    Pozor nekupovat nic z tohto E-Shopu…
    Tovar su NAPODOBENINY toho co je na obrazku na ich stranke..
    Nepodoba sa to ani z daleka produktom na fotkach..to nehovoriac uz o kvalite materialu !!!!! ktory sa takties ani nepodoba tomu co je fotkach e-shopu..
    Dalej mi polovicu tovaru za ktory som zaplatil ani nedorucili.
    poslali ju spat k odosielatelovi do ciny..
    A to som cakal vyse 2 musiacov na zasielku.dosla len polovica.
    Na emaily nereaguju ani na ziadosti o vratenie penazi….

    Email na stranke ani nefunguje…
    https://www.titaskin.com/

  115. Reagovat
    Petr 24.6.2021 v 10:08

    Dobrý den, máte někdo zkušenost s Balando ? Děkuji

    • Reagovat
      Romana 27.6.2021 v 1:16

      Dobrý balando je podvod zboží vám sice dorazí tak do měsíce ale kvalita hruza trh ani se nite. Pritel ma velikost xxl objednala jsem mu oblek xxxl a oblek prisel a sedel by tak na desetileteho kluka. A navic material strasne tenky průsvitný. Napsala jsem reklamaci musela jsem vyplnit reklamační protokol. Poté mi napsali email ať se jim ozvu za 28 dní jak dopadla reklamace. Nedalo mi to a napsala jsem jim hned za 3 dny a oni odepsali ze bohužel obchod reklamaci nevzal. Ze jim je to líto. Takže radim neobjednavejte nic…

  116. Reagovat
    Jiří Vondra 25.6.2021 v 14:09

    Dobrý den. Máte někdo zkušenosti s „opravárna.cz“: Na první pohled vše O.K. Ale po registraci, zadání objednávky na opravu a úhradě 75 Kč následuje údajná poptávka u opravářů (začalo to na 108, skončilo asi na 119 s konstatováním že výrobek je neopravitelný a ať jej nechám ekologicky zlikvidovat. Po dotazu, kdy mi bude vrácen poplatek (dle pravidel samotného e shopu) přišel nic neříkající email a na můj další požadavek už nikdo nereagoval. Navenek vše zdánlivě v pořádku, ale já osobně jsem důvěru ztratil. Nejde o ty peníze, ale o princip a důvěru.

  117. Reagovat
    Filip 1.7.2021 v 13:37

    Dobrý den,

    dne 1.6.2021 jsem u společnosti Micotti objednal dětské odrážedlo, které jsem i zaplatil a to byl poslední email, který jsem od společnosti Micotti obdržel! I přes mé následné upomínání a dotazy. Pročítáním diskuzí na internetu jsem zjistil, že podvedených zákazníků je více! Opravdu je takto možné v České republice podnikat? Dětské odrážedlo jsem objednával pro svojí kamarádku, která mi velmi pomáhá, jelikož jsem v invalidním důchodu třetího stupně. Stálo 749 Kč. Vyhýbejte se firmě Micotti.cz a hlavně jí neplaťte předem!

  118. Reagovat
    Michaela 1.7.2021 v 16:53

    Já bych se ráda pridala s negativním hodnocením na e-shop: anglickeobleceni.eu. Majitelky podnikají na hraně zákona, jsou arogantní, sprosté, snaží se oklamat zákazníky a nepostupovat dle zákona, např. při vrácení zboží do 14 dnů. Budou se Vám to snažit všelijak znemožnit až nakonec přestanou úplně komunikovat. Balík zpět nepřijmou. Pokud jste se nechali také nachytat, pojďte je s námi zažalovat, více informací na emailu: zalobaao.eu@seznam.cz nebo michaela.danhelova@seznam.cz. Myslím, že je na čase damy naucit podnikat a respektovat zákon.

  119. Reagovat
    Julie 2.7.2021 v 17:40

    https://www.maxivyprodeje.cz/

    Zboží s nulovou kvalitou přišlo po více jak měsíci, laky byly úplně vyschlé, takže se nedaly použít. Poslala jsem zpět na uvedenou adresu po krkolomné a namáhavé komunikaci ohledně reklamace. Dodnes nemám ani zboží ani peníze 🤦‍♀️😂😂

  120. Reagovat
    Veronika 5.7.2021 v 16:53

    Dobrý den,já naletěla na prodejs.com 28.3. Částka 800,hned když se mi ztrhli peníze jsem si říkala co jsem to udělala za blbost přišly 2 e-maily a potom ticho po pěšině zboží samozřejmě žádné.

  121. Reagovat
    Viliam 5.7.2021 v 23:14

    bonky.cz a bonky.sk sú podvodníci . Neobjednávať !!!

  122. Reagovat
    Radek 11.7.2021 v 16:07

    Rivio? Podvodníci. Princip spočívá v tom, že zaplatíte a oni to poté objednají nejspíš např. na ebay. Čekáte stejně tak dlouho, jako by jste si to tam objednali sami. Píšou zboží skladem, což je nejspíš pravda, ale na druhém konci světa…

  123. Reagovat
    Simona 13.7.2021 v 16:38

    https://www.janattwell.com/

    janattwell.com -podvodníci. Zaplacené zboží převodem. Přišel email potvrzení. Posléze přišel email ,že zboží dodají později a další email, že já odstupuji od smlouvy. A tím to skončilo. Na moje urgence….nic

  124. Reagovat
    Sona 16.7.2021 v 8:30

    E-shop Meek.cz se mi zda take velmi podezrely, bohuzel jsem tam objednala zbozi za 1.099 Kc, dosly dva potvrzujici emaily, o objednavce, o odeslani, ale nikde nazev prepravce, cislo zasilky apod, telefonni cislo na dany e-shop, jen sidlo firmy, a to Letni 76, Krhova. Take ico firmy nikde neni k nalezeni.

  125. Reagovat
    Petr 16.7.2021 v 11:14

    Pozor na rivio.cz. Klamavé informace o dostupnost, chtějí platbu předem. Na dobírku nelze. To je často varování před podvodnou firmou.

    • Reagovat
      Eva 23.7.2021 v 11:32

      RIVIO.CZ – Stejná zkušenost jako Petr. Klamavé informace a dostupnost. Zboží přišlo až po 22 dnech z Číny – poškozené, špatná kvalita. Na stránkách Rivio píše, že vyřeší reklamaci k Vaší spokojenosti a peníze vrátí. Není to pravda. Na reklamaci odpověděli, že odpoví po 30 dnech…., po mém neodbytném naléhání napsali už po 2 hod po mé reklamaci, že dodavatel Čína mou reklamaci zamítl a peníze vám samozřejmě nevrátí. Od Rivio nic nekupujte!

  126. Reagovat
    Bedřiška 18.7.2021 v 22:05

    Nenašla jsem nikde web balando.cz
    Mám u nich zboží objednáno a zaplaceno už od 19.6. a nikde žádné info o zboží nebo poslání, nic. Komunikace žádná. Tak samo i web maxivyprodeje.cz kde mají platbu již od 17.5., druhý měsíc, na maily s dotazem ohledně zboží nereagují, taktéž žádné informace ani peníze, ani zboží. HNUS !!! 😡

  127. Reagovat
    Lenka 19.7.2021 v 12:01

    Zerka.cz nemá někdo zkušenost? Provedla jsem objednávku, zaplatila a nic se neděje.Momentálně jsou webové stránky nedostupné.

  128. Reagovat
    Jan 19.7.2021 v 15:23

    Zdravím, objednal jsem bluetoot reprák na https://zerka.cz/index.php stále nic nepřišlo je to asi 2-3 týdny. Hned druhý týden před dovolenou jsem jim zkoušel volat co se děje, proč to nedošlo a telefon byl nedostupný. Někdo nějaké zkušenosti s eshopem? Jak se dá bránit ? Cena byla celkem 1300 Kč.

    • Reagovat
      Lenka 20.7.2021 v 12:17

      Jsem na tom stejně, zrovna včera jsem sem taky psala. Objednávka zaplacená na č.ú. 6006166359/0800 – Zerka – Jans Market s.r.o.. Webovky už nejsou, email se vrací a telefon nedostupný. Volala jsem do Spořitelny a Ty s tím nic dělat nemůžou, mám to prý řešit s policií.

      • Reagovat
        Marcel 22.7.2021 v 11:54

        Dobry den, jsem na tom stejne za 5.172,- CZK , muzeme podat spolecnou zalobu na policii.

  129. Reagovat
    Jaroslav Sedlář 20.7.2021 v 12:16

    BALANDO. CZ…….. Dovolím si upozornit na podvodný překupnický shop. BALANDO. CZ

    V rámci pomocí dalším zákazníkům neobjednavejte si z daného shopu žádné zboží pokud nemáte zájem přijít v finance.

    Tenhle shop jelikož se jedná čistě o překupnický servis nemusí a ani nectí základní podmínky pro splnění obchodních pravidel dle zákonů téhle republiky.
    Jejich povinnost vrátit hotovost do 14 dnů dle zákona na ně neplatí, stejně jako odstoupení od smlouvy a vrácení hotovosti zpět pač se nejedná o kamenný obchod a dle sdělení ČOI mi potvrdili, že jediná cesta je soudní vymáhání a tam musí soud nejprve jim dokázat že jsou přímí sprostředkovatelé nikoliv pouze mezičlánek při prodeji zboží. Jediná možnost je vrátit zboží si přímo do Číny a čekat zda Vám přijdou peníze zpět, žel na tohle je ČOI krátká a nemá žádné páky pomocí dostat zpět druhé zboží nebo finance.
    Objednal jsem si v dobré víře u téhle společnosti zboží oblečení původně za 2x cca 500,-. Žel jsem se uklikl a jedna objednávka odešla shodně opakovaně. I přes skutečnost, že jsem je obratem žádal o storno mi uvedli, že nelze již nic dělat jelikož jiz objednávku odeslali bez možnosti storna což je jejich účelová lež okrást co nejvíce.
    Tudíž mi odešlo obratem z účtu celkem 1500,-.
    Po měsíci přišly první dva balíčky konkrétně oba shodné, třetí zatím cestuje.
    Žel jsem zjistil, že velkosti vůbec neodpovídají realitě kde 2 XXL je u nás jak M velikost s porovnáním u nás zakoupenou velikosti.
    Nafotil jsem reklamaci kde jsem dané triko přiložil na skutečnou velikost a kde je zcela evidentní rozdíl o 1/3 menší. Ani na základě téhle skutečnosti neuznali v BALANDO. Cz shopu tuto skutečnost a uvedli, že si mám sám vyměnit zboží u obchodníka v Číně odkud přišlo skrze jejich spostředkovaní.
    Nejenže že zákona do 14 dnů bez udání důvodu nevrátí peníze navíc Vám doporučí ať na vlastní náklady si zašlete reklamaci zpět s žel nulovou vidinou nového zboží nebo navrácení hotovosti.
    Jediné řešení jak jsem uvedl z odpovědí ČOI, které jsem daný problém podstoupil tak je soudní cestou nebo si nejprve dohledat recenze na daný shop. Třetí cesta prostě není..
    Žel mezi námi je ještě mnoho podvodníků a dlouho bude trvat než se daný trh vyčistí. Spíše, ale nikdy pač se objeví noví podvodnici tudíž jediná cesta je uvádět obdobně takové recenze aby se problém minimalizoval.
    Pokud nechcete další hloupě naletet rozhodně zde si nic neobjednavejte jinak přijdete obdobně o finance a zboží můžete v klidu vyhodit. Hezký den všem

  130. Reagovat
    Eva 23.7.2021 v 11:34

    RIVIO.CZ Nic nekupujte a ušetřete si nervy i peníze! Klamavé informace o době dodání, o vyřešení reklamace k vaší spokojenosti. Zboží vám přijde z Číny, v čínské kvalitě a poškozené. Na reklamaci Vám odpoví, že čínský dodavatel vaší reklamaci zamítl a peníze vám vůbec nevrátí.

  131. Reagovat
    Lucie 23.7.2021 v 16:23

    Obchod fbkaminky.cz. Objednáno, zaplaceno předem ale neobdržela jsem potvrzující email ani žádnou další informaci. Nulová komunikace ze strany eshopu – neodpovídají na emaily, telefonní číslo nefunguje.

    Budeme rádi za váš komentář. Pište prosím slušně a s přidanou hodnotou. Komentáře schvaluje správce.


Komentáře / diskuse / hodnocení

GDPR: Jsme správci osobních údajů a chráníme je v souladu se zákonem 101/2000 Sb., O ochraně osobních údajů a s principy obsaženými ve směrnici EU č. 95/46/EC. Po odeslání komentáře zpracováváme tyto údaje - jméno, e-mail a IP adresu. E-mail používáme pro odeslání informační zprávy, že vám někdo odpověděl na dotaz. Pro jiné účely jej nevyužíváme. IP adresu sledujeme z důvodu ochrany před spamem. Pro odstranění údajů nás kontaktujte na info@recenzer.cz