Podvodné e-shopy

Připravili jsme pro vás pravidelně aktualizovaný seznam podvodných/rizikových e-shopů, na které byste si měli dávat pozor. Jedná se o obchody, co nemají uvedeného provozovatele, doména webu je registrována na neznámého vlastníka, případně nabízejí podvodné produkty či služby.

Tip: Jaké jsou společné znaky podvodných e-shopů? Špatná čeština, anonymita (provozovatel nejde identifikovat a chybí kontaktní údaje), název domény neodpovídá obsahu e-shopu, držitel domény je ze zahraničí, často vyžaduje platbu předem, výrazné slevy.

Pokud řešíte problém s e-shopem, tak by vám mohlo pomoci Sdružení obrany spotřebitelů – Asociace, z.s.

Seznam podvodných (rizikových) e-shopů

DoménaDatum přidání
cz.coprv.com22. 04. 2021
koupelevne.cz21. 04. 2021
cz.cardilinev.com20. 04. 2021
umbler.cz19. 04. 2021
helebarvy.cz18. 04. 2021
zuzutv.cz17. 04. 2021
cz.levne2021.ru16. 04. 2021
jbstra.com15. 04. 2021
green-andblacktea.com14. 04. 2021
prodejs.com13. 04. 2021
obchod.themrvita.com12. 04. 2021
cz3.landlrev.com11. 04. 2021
nizamsecureoffer.com10. 04. 2021
btsystemos.com09. 04. 2021
ziirewopi.com08. 04. 2021
cz3.landntrv.com07. 04. 2021
cz.prodej2021.ru06. 04. 2021
p1.geradot.fun05. 04. 2021
columbiaeshop.cz04. 04. 2021
prvniovocnavinoteka.cz03. 04. 2021
alofixa.com02. 04. 2021
twhjbyje.medicphytos.com01. 04. 2021
cz.landevrv.com31. 03. 2021
botybrooks.cz30. 03. 2021
unibrus.cz29. 03. 2021
mollio.cz28. 03. 2021
juum.cz27. 03. 2021
grafarna.com26. 03. 2021
cz1.ketodieti.com25. 03. 2021
lukasuhlir.cz24. 03. 2021
gotocmall.com23. 03. 2021
beunio.com22. 03. 2021
polikax.com21. 03. 2021
vasesleva.eu20. 03. 2021
levneoutdoorboty.cz19. 03. 2021
outdoorbotylevne.cz18. 03. 2021
vagabondboty.cz17. 03. 2021
cz.levny2021.com16. 03. 2021
botyconversecz.cz15. 03. 2021
cz.ketodietv.com14. 03. 2021
habitdusk.com13. 03. 2021
kiturec.com12. 03. 2021
mynutraresearch.com11. 03. 2021
fixmyppcc.site10. 03. 2021
cz.cannajv.com09. 03. 2021
datalistshop.com08. 03. 2021
realwood-cz.com07. 03. 2021
czmedshop.com06. 03. 2021
outlet2021.ru05. 03. 2021
foto-vize.cz04. 03. 2021
motorwarenhuis.de03. 03. 2021
politercy.com02. 03. 2021
health-news-2021.com01. 03. 2021
thecrazycalls.com28. 02. 2021
newdailygoals-on.com27. 02. 2021
columbiaobchod.cz26. 02. 2021
asicsbezeckeboty.cz25. 02. 2021
modendi.com24. 02. 2021
cs.uzasnenabidky24.com23. 02. 2021
vyrobenoslaskousr.cz22. 02. 2021
mnaulo.cz21. 02. 2021
powerglasses.co.uk20. 02. 2021
outletonline2021.ru19. 02. 2021
bigberthaoriginal.cz18. 02. 2021
prevska.com17. 02. 2021
fildago.cz16. 02. 2021
change-of-assets.com15. 02. 2021
mlpa.cz14. 02. 2021
cpagettimain.com13. 02. 2021
cz.technoweek.net12. 02. 2021
airydress.com11. 02. 2021
herzgebirge.cz10. 02. 2021
hodinekrepliky.cz09. 02. 2021
columbiaslovensko.sk08. 02. 2021
greenbiliard.sk07. 02. 2021
skincarezlicin.com06. 02. 2021
vjehlici.cz05. 02. 2021
orcela.cz04. 02. 2021
discount.shoponline2020.net03. 02. 2021
bonky.cz02. 02. 2021
lookbrew.com01. 02. 2021
shopcz.sweetshoppingathome.com31. 01. 2021
originalgoodsinternational.com30. 01. 2021
alzaland.cz29. 01. 2021
heygamersnort.at28. 01. 2021
cz.ceskysystem.zulole25.vip27. 01. 2021
cz.vzorek-zdarma.com26. 01. 2021
moveflexcz.moveflexofficial.com25. 01. 2021
cz.hemorexallb.com24. 01. 2021
magicdealrp.com23. 01. 2021
czsale2021.com22. 01. 2021
naturebaby.cz21. 01. 2021
24shop-cz.com20. 01. 2021
katalogseakers.cz19. 01. 2021
edensport.cz18. 01. 2021
rt-export.com17. 01. 2021
uggslovensko.sk16. 01. 2021
boskop.gq15. 01. 2021
life-changings-facts.com14. 01. 2021
hollistereshop.sk13. 01. 2021
filasleva.cz12. 01. 2021
4blok.cz11. 01. 2021
nakupovo.cz10. 01. 2021
fotbalovy-fanshop.cz09. 01. 2021
tylda.cz08. 01. 2021
shoppingclub.cz07. 01. 2021
tryitnow.space/neonove06. 01. 2021
thiyas.tk05. 01. 2021
fortmediatech.com04. 01. 2021
svarecky-velkoobchod.cz03. 01. 2021
eccoobchod.cz02. 01. 2021
megamoravia.cz01. 01. 2021
excolov.com31. 12. 2020
starkuvdum.cz30. 12. 2020
aizen.cz29. 12. 2020
vansbotylevne.cz28. 12. 2020
vansskosalg.cz27. 12. 2020
vans-sleva.cz26. 12. 2020
cornavllc.com25. 12. 2020
cz-prihlaseni.com/fio24. 12. 2020
ecobydleni.cz23. 12. 2020
cz.smart-topstore.com22. 12. 2020
eccoeshopcz.cz21. 12. 2020
bezeckyklubbrno.cz20. 12. 2020
new-promotions24.com19. 12. 2020
nevergiveupyourmind.com18. 12. 2020
fotbalovedresycz.com17. 12. 2020
usleva.onlinesale2020.com16. 12. 2020
uggsleva.cz15. 12. 2020
minibusypraha.cz14. 12. 2020
cz4.predstavitltd.com13. 12. 2020
cpagettipotokk8.com/syhj/12. 12. 2020
artresinplus.com11. 12. 2020
top-sales24.com10. 12. 2020
offerinfor24.com09. 12. 2020
czdialine.phytosbest.com08. 12. 2020
nfldresylevnecz.com07. 12. 2020
bettertbuy.co06. 12. 2020
globalpromotiontool.com05. 12. 2020
www.cpgtstream8.com/sskj/04. 12. 2020
servingyourpharmacy.com/rbrt0Cn/index.html03. 12. 2020
cz.onlinecheap2020.net02. 12. 2020
sleva.factory2021.com01. 12. 2020
brixtonballs.cz30. 11. 2020
prodejbotpuma.top29. 11. 2020
ultraforcebtcoffers.com/knab/28. 11. 2020
world-newse.com28. 11. 2020
dropshiper.cz27. 11. 2020
eccoutlet.cz26. 11. 2020
fotbalovemall.com25. 11. 2020
cpagettigeneral2.com24. 11. 2020
thebtcwaves.com23. 11. 2020
world-newse.com22. 11. 2020
health-and-beauty-4you.info21. 11. 2020
nirt.co.uk20. 11. 2020
recenzetop.cz19. 11. 2020
cz.irecommendz.com18. 11. 2020
tv24news.net17. 11. 2020
alloverbodysupport.com16. 11. 2020
infoscrolling.com15. 11. 2020
medicalnews24.cz14. 11. 2020
drmartenssleva.cz13. 11. 2020
czfotbalshop.com12. 11. 2020
topteam-preland.com11. 11. 2020
wwnews24.su10. 11. 2020
goforthebest24.com09. 11. 2020
xtacticaldrone.xcartpro.com08. 11. 2020
perfdealpromo.com07. 11. 2020
useyourbestbrain.com06. 11. 2020
economistguide.com05. 11. 2020
primigishop.cz04. 11. 2020
eccopraha.cz03. 11. 2020
relaxenglish.cz02. 11. 2020
ifotbalcz.com01. 11. 2020

Kompletní seznam rizikových e-shopů naleznete na webu ČOI.

Maté zkušenost s e-shopem, který v seznamu nemáme? Napište nám vaši zkušenost do komentářů níže.

212 komentářů
  1. Reagovat
    Alexandra Šimunková 15.12.2020 v 20:08

    Web fotbalshop.com je podvodný!
    Před 2 .mesici jsem objednala zboží za 2 tis Kč a nic mi nepřišlo, nikdo nekomunikuje. Platbu vyžadovali předem. Naletěla jsem. Jsou to podvodníci.

    • Reagovat
      Anet Ferková 7.5.2021 v 20:02

      řešte to přes svoji banku jako reklamaci transakce.. :) já jsem kdysi taky naletěla na podvodný e-shop, který se jmenoval – http://www.andreasmidova.cz a tam byly strašně levné boty značky Nike… čekala jsem přes měsíc a místo toho, aby mi přišly boty, tak jsem dostala fake šálu „Burrbery“ … sice jsem přišla až skoro po roce na to, že to může vyřešit banka, ale peníze zpátky dostanete do měsíce..
      nevím, jak to je u jiných bank, ale já mám Equa Bank a dostala jsem zpátky po cca měsíci celou částku 1 853,-Kč..
      musíte akorát přiložit všechny dokumenty o koupi, včetně pokusů o kontaktování e-shopu..
      mi od nich pořád chodil mail, že se mi moc omlouvají, ale že si jsou jistí, že peníze dávno odešly na můj účet, což se samozřejmě nikdy nestalo.. :) a jak jsem jim chtěla odpovědět, tak samozřejmě, že mi přišla reakce, že požadovaná emailová adresa příjemce neexistuje, takže je jasné, že jak takhle komukoliv člověk naletí, tak hned vaše emailová adresa letí do blokace, tudíž se jim ani nemáte jak dopsat… a právě díky tomu existuje v bankách oddělení na reklamace transakcí a oni si to vyřeší po svém.. :)

    • Reagovat
      Michaela 10.4.2021 v 9:42

      Dobrý den, máte někdo zkušenost s prodejs.com? Děkuji

      • Reagovat
        Monika 15.5.2021 v 12:52

        Dobrý den, já jsem si tam objednala 2 otočné stojany do kuchyně (1.4.2021) a do dnešního dne nic nepřišlo… Stránka neexistuje a tak jsem přišla o peníze …

      • Reagovat
        Petra 6.5.2021 v 9:31

        Prodejs.com podvodníci. Objednané zboží nedorazilo. Platba předem. Zloději.

      • Reagovat
        Karel 4.5.2021 v 10:04

        Karel: Dobrý den, v březnu jsem si objednal u e-shopu Prodejs běžící pás za 1.600,- Kč a dodnes mi nepřišel. Bohužel až po objednání jsem zjistil, že neuvádí na stránkách žádnou adresu ani tel. číslo. Zboží nabízeli na Instagramu. Mají taky nefunkční e-mail, takže jsem hloupě naletěl. Douifám jen, že mi nevyberou účet přes platební kartu, zaplatil jsem jasně předem, i když to nikdy nedělám…prostě zatemnění mysli.

      • Reagovat
        Gábina 2.5.2021 v 20:48

        Dobrý den.
        Jsou to podvodníci nic neobjednavat.
        Také jsem naletěla do teď zboží nedorazilo a když jim píšu tak se e-mail vrátí, že neexistuje.

      • Reagovat
        František 1.5.2021 v 10:46

        Mám stejnou zkušenost a naletěl jsem. Zaplatil jsem kartou a nic nedošlo a stránky nelze nalézt. Bylo by vhodné se spojit a udělat oznámení na policii

        • Kačenka 18.5.2021 v 9:58

          Platbu kartou lze u banky reklamovat. Máte stěstí, jděte to rychle řešit.

      • Reagovat
        Hatschbach 30.4.2021 v 19:14

        Ano , také jsem naletěl. Zvažují podání žaloby na policií.

        • Miroslava 5.5.2021 v 8:54

          Dobrý den,
          také jsem naletěla podvodnému eshopu prodejs.com, a souhlasím s Vámi, je to na podání žaloby.
          Je však potřeba více lidí k podání žaloby, aby částka přesáhla 5 tis. Kč. Jinak se nic nestane.

          Pokud by se tu někdo ještě našel přidám se. Jde o princip, aby se to už nikomu nestalo…

      • Reagovat
        Helena 30.4.2021 v 11:04

        také jsem naletěla neexistují díky bohu „jen“ 800 kč .Vždy se dívám do recenzí ale teď jsem zapomněla no jsem husa :-)

        • Anjj 2.5.2021 v 0:41

          cz.onlinecheap2021.ru ma niekto skusenosti ??objednal si uz niekto ?

      • Reagovat
        Jiří 26.4.2021 v 16:20

        Již to zde padlo, podejte trestní oznámení, musí jich být co nejvíce, aby se tím zabývali… Jinak neobjednávejte ani na akce24, či sleva.store (je to tentýž obchod jako prodejs.).

        • Jozef 13.5.2021 v 0:55

          Tak že som nálete, objednal som si s 24slevy v hodnote 32eur na email neodpoedaju

        • Nikola 5.5.2021 v 16:04

          Pravděpodobně měli i akce.store, objednala jsem, zaplatila a nic nedošlo ani neodpovídají.

      • Reagovat
        Jana 26.4.2021 v 15:05

        Dobrý den! Bohužel se asi jedná o další podvod. Před 2.měsíci jsem zaplatila za zboží docela velkou částku a nic mi nepřišlo. A email samozřejmě nefunguje.

      • Reagovat
        Diana 25.4.2021 v 23:30

        Ano dobry vecer,objednala som tovar a neprisiel,neodpovedaju a peniaze nikde,neviem co mozem teraz spravit??

        • Jiří 12.5.2021 v 9:28

          podat žalobu, jediné, co v této chvíli jde

      • Reagovat
        Paulina Špirengova 24.4.2021 v 12:27

        Dobrý den, taky jsem nakoupila za 1680,-kc 1.4.2021 a nic nepřišlo, stránky už neexistují. Ráda se připojím k hromadné žalobě. A teď jsem zjistula, že se pravděpodobně změnily na ByHoly

      • Reagovat
        Miroslav 23.4.2021 v 13:28

        Objednal jsem zboží, zaplatil předem a nic nepřišlo. A samozřejmě nekomunikují. Takže za mě podvod.

        • Veronika 18.5.2021 v 6:49

          Dobrý den všem,
          objednala jsem si boty na mou atipickou nohu za dobré peníze od levne2021.com po objednání jsem začala mít divný pocit, nepřišel mi žádný email že byla objednávka vytvořena. Před objednáním jsem koukala na recenze, lidé si boty chválili, bohužel i recenze byla falešná. Po objednání jsem zjistila že nemají IČO ani telefon či adresu. Začala jsem to ihned řešit s ČOI a bankou. Otřesný zážitek, banka se mnou jednala jak kdybych já něco udělala, přitom já jsem byla ta poškozená. Mám Fio…po dlouhým měsíci a půl jsem dostala peníze zpět ale jednání banky bylo otřesné. Měla jsem pocit že jsou na straně podvodníků a ne poškozených. Tyto stránky po vytvoření objednávky byli zrušeny…příšerne…

      • Reagovat
        Silvie 22.4.2021 v 20:00

        Zdravim,objednala jsem pilu 31.3.21 dodnes nic mail nefunguje tak nevím Silvie

      • Reagovat
        Irena 22.4.2021 v 18:54

        Tu NEJHORŠÍ. Jsou to šmejdi, pozor na ne!!! Odešlete peníze, NIC nepřijde a hlavně nekomunikují- neexistují.

      • Reagovat
        Alena Michalčáková 22.4.2021 v 16:03

        Také jsem objednala zboží 27.3.2021 a zaplatila předem 780,-kč a od té doby nic.
        Ani jim nejde odeslat e-mail, takže jsem
        také naletěla 😬

      • Reagovat
        Jana 22.4.2021 v 11:01

        Dobrý den , též jsme naletěli, podávala jste již někde trestní oznámení ?
        Moc děkuji z odpověď Jana Moudrá

        • Monika 2.5.2021 v 14:51

          Já ne, ani nevím, jak to sepsat, bylo to pouze 800,- Kč, tak nevím, jestli by s tím něco dělali…myslím, že by byla nejlepší nějaká hromadné oznámení.

        • Monika Ježková 2.5.2021 v 9:07

          Já také objednala zboží 31.3. a prý zboží bylo expedováno. Na stránky se nemohu podívat, protože neexistují, jen jsem si zkopírovala platbu a mám ofoceno. Toto mi bylo napsáno 3.4.2021: Vaše objednávka z obchodu Prodejs byla vyexpedována. YunExpress – číslo pro sledování: YT2109201277018879 a stále nic. Nejde nic dohledat, jsem naštvaná, protože jsem chtěla k narozeninám :(

      • Reagovat
        Panochová 20.4.2021 v 15:44

        Prodeje.com podvodníci! Objednala jsem odpadkový koš,zaplatila a nepřišlo nic. Teď už ani neexistují

        • MArtina 28.4.2021 v 13:49

          Prodejs taky jsem naletela a už měsíc čekám na lehátko a nic.

      • Reagovat
        Lucka 20.4.2021 v 12:35

        Bohužel jsem zjistila, že Prodejs.com je nejspíše podvodný e-shop. Jejich web je zrušen. Když zapnu okénko „sledovat objednávku“, píše mi, že stránka již neexistuje. 29.3.,den po objednávce, stránky ještě fungovaly. Pokud je tu více lidí, kteří naletěli na podvodný e-shop Prodejs.com, prosím řešte to. Zjišťuji, jak podat trestní oznámení. Pokud by to ale mělo být řešeno pouze jako přestupek, protože vznikla škoda malého rozsahu, tak to nemá smysl. Trestní oznámení musí podat více lidí.

        • Ivana Vísnerová 9.5.2021 v 22:48

          Také se ráda připojím, naletěla jsem stejný způsobem! Objednala 3 věci 799,-/á kus a nic, najednou jsou nedostupné, a zjišťuji, že je to pořádný podvod!

        • Pavla 6.5.2021 v 12:36

          Připojuji se k vám, taky jsme naletěli. Objednáno , zaplaceno, nelze se již s nikým spojit.

        • Slavena 5.5.2021 v 12:29

          Taky se ráda pripojim, i kdyz se u mne o tak velkou částku nejedná Ale cim vic nas bude, tim lip

        • Olga 4.5.2021 v 6:53

          přidám se k Vám. Taky jsem naletěla. Sice jen za 800,-, ale když nás bude víc, bude to už trestný čin.

        • Marie 2.5.2021 v 21:22

          Dobrý den také jsme zaplatily 2×780 do teď nic nepřišlo na e-mail nereagují nic. Placeno 2.4 kartou

        • František 1.5.2021 v 10:48

          Rád se připojím k hromadnému trestnímu oznámení

        • Alena 30.4.2021 v 10:06

          Dobrý den všem podvedeným,
          také jsem bohužel NALETĚLA – zaplaceno 2x 780,- Kč a ještě mi poslali ubezpečovací e-mail na můj dotaz ohledně dodání zboží a jinak nic a dnes jsem se nedostala ani na jejich stránky…
          Jsem dost naštvaná a ráda se k hromadné žalobě také přidám – DAREBÁCI JEDNI !!!
          Pevné nervy všem.

        • Lukáš 29.4.2021 v 23:21

          Přidám se, napište co potřebujete a kontakt na Vás?

        • Paulina 24.4.2021 v 12:57

          Stejná zkušenost, a teď jsem náhodně zjistila, že se asi znovu snaží podvádět pod jménem ByHoly

        • Lukáš 24.4.2021 v 10:03

          Dobrý den, mám stejný případ. Zaplatl jsem 780kč a již se nezobrazí ani stranka na objednávku a ani jim nejde napsat email. Pridal bych se k tr. oznámení.. Pokud je nás víc..

        • Paulina Špirengova 23.4.2021 v 16:17

          Dobrý den, taky jsem nakoupila za 1680,-kc 1.4.2021 a nic nepřišlo, stránky už neexistují. Ráda se připojím k hromadné žalobě. Pavla

        • Lenka 22.4.2021 v 23:08

          Stejný problém, Teda spíš jsem stejný případ.. Nikdy nic neplatím předem, poprvé a naposled. Naštěstí jsem přišla „jen“ o 700.-.Ale samozřejmě se připojím k podání tr.ozn. už jen z principu.

        • Irena 22.4.2021 v 18:42

          Dobrý den, ja se k oznámení URČITĚ připojím. Irena

        • Iveta 22.4.2021 v 15:42

          Přidám se tež jsem si objednala a nic se neděje pro mě je 900,-kč dost pomůžu jak budu moci Alex

        • Dana Hejdukova 22.4.2021 v 13:35

          Bohužel jsem se taky nechala nachytat na reklamu na Facebooku.

        • Jan 21.4.2021 v 0:17

          Jo taky jsme objednali a už se vrací i e-mail nejspíš zrušený

        • Gabriela 20.4.2021 v 21:17

          Dobrý večer,ano to samé se stalo i mě!!!
          Jsou to podvodníci.. Pokud budete podávat trestní oznámení,přidávám se též!!!

        • Gabriela 20.4.2021 v 18:39

          Ahoj tiez sme objednavali od nich rebriky za vyhodnu cenu 799 kč este niekedy vo februari .

      • Reagovat
        Kika 19.4.2021 v 8:59

        Je to podvodná stranka

      • Reagovat
        LibušeCebulová 18.4.2021 v 19:14

        Objednávka z Prodejs shop nedorazila, stránku nelze najít,na maily neodpovídají.

        • Paulina Špirengova 24.4.2021 v 12:26

          Dobrý den, taky jsem nakoupila za 1680,-kc 1.4.2021 a nic nepřišlo, stránky už neexistují. Ráda se připojím k hromadné žalobě. Pavla

        • Vlastik 19.4.2021 v 13:01

          Objednávka na prodejs.com dorazila , ba i potvrzení. A to bylo vše, už se s ním nedá komunikovat.Též stránku nelze najít. Jsou to podvodníci.

      • Reagovat
        Maršál 17.4.2021 v 13:07

        Ano, mám,začátkem dubna jsem si objednal a zaplatil plastový pracovní stůl a až na úvodní zprávu se mi již nikdo do této doby neozval neozval. Tuším podvod.

        • Melecká 21.4.2021 v 19:58

          Zdravím, také podávám trestní oznámení

        • Marketa 21.4.2021 v 7:13

          Dobrý den , i já jsem naletela. 780,- Kč v tahu .

      • Reagovat
        Ladisla Fiala 16.4.2021 v 14:50

        Jsou to podvodníci. Zaplatil jsem, peníze zmizely do Holandska, zboží nikde!!!!
        S nikým není možno komunikovat, nikdo se neozval!

      • Reagovat
        Filip 16.4.2021 v 8:00

        Ja som si objednal tovar v hodnote 30€ prišiel mi mail že tovar je na ceste a odvtedy stránka neexistuje ani na mail sa nedá písať takže podvod.

        • Rudolf 3.5.2021 v 19:30

          Podobne

      • Reagovat
        Markéta 15.4.2021 v 15:08

        i já, b****, naletěla, email je zrušený a stránky se mi nechtějí načíst

      • Reagovat
        Antonín 15.4.2021 v 7:56

        Dobrý den, také jsem objednal a zaplatil zboží, po třech dnech na dotaz kde je zboží mi odepsali, že jednotlivé položky jdou přímo od výrobců, takže dodací lhůta bude 10-15 dnů. Dodnes nic, už ani WEB.

        • Eva 1.5.2021 v 23:26

          Taky jsem naletěla 1600 v háji

        • Lucia 20.4.2021 v 12:48

          Tak, tak. Zmátlo mě, že ještě na začátku dubna normálně komunikovali a také mě přesvědčovali, ať jsem trpělivá, protože kvůli pandemickým opatřením je mezinárodní obchod pomalejší.

      • Reagovat
        Natalie 14.4.2021 v 18:55

        Podvodníci!!! Bohužel z vlastní zkušenosti (((

      • Reagovat
        Renáta 14.4.2021 v 8:54

        Dobrý den,
        právě jsem také zjistila ,že jsem přišla o peníze a zboží nikdy neuvidím.
        Žádný kontakt nefunguje.
        Stalo se mi to poprvé.
        Nechci to tak nechat ,ale nevím jak postupovat.
        R.B.

        • Dagmar 16.4.2021 v 9:55

          To jste taky nakoupila u prodejs?a budete to nějak řešit?

      • Reagovat
        Bob 13.4.2021 v 10:13

        Nic neobjednávat jsou to podvodníci.

      • Reagovat
        Roman 13.4.2021 v 9:11

        Dobrý den, asi jsem na udělal chybu před 14 dny jsem zakoupil zboží/platba předem. A stránky již dnes nedostupné!!!!!!!

      • Reagovat
        Bohuš 13.4.2021 v 8:39

        Objednávku som realizoval 29.3.2021 ,platba kartou a doteraz nič

        • M.B. 22.4.2021 v 9:50

          Dobrý den, má někdo zkušenosti s Bonky? Objednala jsem malému koberec a teď sem našla tyto stránky. Samozřejmě platba předem. Přišel mi email že může doručení trvat až 60 dní. To už mi koberec bude k h**** a malej bude chodit.

        • Ralmex 15.4.2021 v 9:24

          Když placeno kartou, lze reklamovat u banky….

      • Reagovat
        J. 13.4.2021 v 1:19

        nic neplatit, je to podvod
        nic nepřijde, doména už je zrušena a převedena na jinou (možná sleva24.store a ještě min. jedna další) dle nabízeného stejného zboží i cen, nehledě na stejný vzhled webu. pokud jste již zaplatili a neobdrželi zboží, nezbývá, než podat trestní oznámení

        • Jiří 21.4.2021 v 23:48

          Prodejs, sleva24.store a akce.store patří do jednoho pytle. Dle tjejich praktiky (po zrušení prodejs a sleva24) totéž vidíte na akce.store a pojedou na další doméně (žádné zboží nikdy neodešlou). Podat trestní oznámení má smysl, protože pokud se sejde více trestních oznámení na jednoho pachatele, již se to sčítá na trestný čin, v tomto případě patrně podvod. Sepisovat v tomto případě hromadné trestní oznámení samozřejmě také lze.

        • Renata 19.4.2021 v 11:16

          Dobrý den,podat jedině trestní oznámení.Když jich bude víc,mělo by se to řešit.

        • Martin 15.4.2021 v 11:36

          mám stejný problém, dnes jsem podal trestní oznámení. Je to klasifikované jako přestupek (s ohledem na částku) a protože to šlo přes doménu v Canadě, české úřady s ním nic nenadělají. Proto bude nejlepší, aby všichni podvedení podali trestní oznámení také.
          Obchod migroval do adresy akce.store a jede vesele dál. Opět doména Canada

        • Eva 14.4.2021 v 22:03

          Zaplatila lehatko,dnes už doména zrušena.

        • Miroslav 13.4.2021 v 22:52

          Dobrý večer.
          Mám stejnou zkušenost.
          slevy24store….
          Včera jsem bohužel objednal a naletěl.
          Dnes opravdu už stránky neexistují.
          Děkuji za váš názor a radu.

  2. Reagovat
    Milan Gábor 5.1.2021 v 12:40

    Web LUNZO.cz je to banda podvodníkov ! Keď si u nich objednávate, nemáte ani tušenie o tom, že to objednajú v Čine na vaše meno a 65% je ich réžia !!! Tovar je doručovaný priamo na vašu adresu z Činy. Faktúry sú vystavené v dvoch verziách, jedna pre vás a druha pre Lunzo. Doručenie tovaru mi došlo po 43 dňoch ! Keď som si objednal priamo z Činy tak som tovar dostal do 15 dní !!!

    Detaily objednávky pre LUNZO

    Názov tovaru Množstvo Cena za kus Zľava Cena s DPH
    Cena zprostředkovaného zboží Dámska košeľa s čerešňami – 4 varianty
    Kód tovaru: 8136/MOD5 1 ks 8,99 € 0 % 8,99 €
    Cena zprostředkovaného zboží Dámska košeľa s čerešňami – 4 varianty
    Kód tovaru: 8136/BIL4 1 ks 8,99 € 0 % 8,99 €
    Cena poskytnuté služby – zprostředkování zboží 1 ks 25,44 € 0 % 25,44 €
    Slovenská pošta 0 € 0 % 0 €
    Platba prevodom na účet 0 € 0 % 0 €
    Cena celkom vrátane DPH:
    43,42 €
    Cena bez DPH:
    39 €
    DPH:
    4,42 €

    Objednávka ktorú som dostal !!!

    LUNZO s.r.o. Objednávka č. 2310060588
    Dodávateľ:
    LUNZO s.r.o.
    Zbrojnická 229/1
    30100 Plzeň
    Česká republika
    IČO: 06667678
    IČ DPH: CZ06667678
    Spisová značka: C 35571 – Krajský soud
    v Plzni
    Telefón: +420373036366
    E-mail: info@lunzo.sk
    https://www.lunzo.sk
    Dátum vystavenia: 24.11.2020
    Objednávka už bola uhradená
    Objednávka č.: 2310060588 Zo dňa: 24.11.2020
    Príjemca:
    Milan Gábor
    Ternavská 2238/9
    07501 Trebišov
    Slovensko
    Email: milangabor@seznam.cz
    Telefón: +421949224136
    Doručovacia adresa:
    Číslo dodávky Množstvo Cena za kus Cena Zľava DPH % DPH Celková cena s DPH
    Dámska košeľa s čerešňami – 4 varianty
    Variant: Farba: modrá, Veľkosť: XL
    Kód: 8136/MOD5
    1 ks 21,71 € 21,71 € 0 % 0 % 0,00 € 21,71 €
    Dámska košeľa s čerešňami – 4 varianty
    Variant: Farba: biela, Veľkosť: L
    Kód: 8136/BIL4
    1 ks 21,71 € 21,71 € 0 % 0 % 0,00 € 21,71 €
    Slovenská pošta 1 0,00 € 0,00 € 0 % 0 % 0,00 € 0,00 €
    Platba prevodom na účet 1 0,00 € 0,00 € 0 % 0 % 0,00 € 0,00 €
    Zhrnutie
    NA ZAPLATENIE
    43,42 € 0,00 € 43,42 €
    43,42

    Podvod oštrený pravidlami predaja firmou LUNZO.cz

    • Reagovat
      Monika 8.5.2021 v 22:40

      Objednala jsem před měsícem,dnes dotaz na zboží bez odpovědi,mail jim nešel doručit,tak jsem asi přišla o sedm stovek.

  3. Reagovat
    Dan 13.1.2021 v 14:54

    Zdravím,
    máte někdo zkušenosti s tímto obchodem: eye-promotion.de
    Má velmi nízké ceny. Nereaguje na dotazy a nic po zaplacení neposílá!!

  4. Reagovat
    Radek 20.1.2021 v 8:31

    Dobrý den
    Má prosím někdo problém s firmou Happy Win.cz

    • Reagovat
      Jarek 18.4.2021 v 21:15

      Akce store? Objevila se reklama na fb videl jsem ji jednou životě chtějí zaplatit předem ale super akce ci slevy. nejake info? Ci podvod?

    • Reagovat
      Honza 23.3.2021 v 20:32

      Ano, já.

    • Reagovat
      Anonym 16.3.2021 v 20:33

      Ano, ja.

    • Reagovat
      Anežka 25.1.2021 v 9:26

      Dobrý den,
      já ano: 11.1. jsem objednala zboží za více jak 9000 kč mělo být skladem, zaplaceno kartou. Dodnes nemám zboží, ani peníze, telefon stále vypnutý pokud se dovoláte je obsazeno a pokud to někdo vezme stále se vymlouvají no covid. Na email neodpověděli. Pokud mi zboží během toho týdne nedorazí budu řešit přes obchodní inspekci a policii.

  5. Reagovat
    kocourek 20.1.2021 v 11:14

    Dobrý den,máte někdo zkušenosti s obchodem La magdalena?

    • Reagovat
      Andrea ouradova 7.4.2021 v 18:24

      Ano já, několikrát jsem už objednala. Je to v pořádku určitě

  6. Reagovat
    M 20.1.2021 v 18:22

    Máte někdo prosím zkušenosti s obchodem helebarvy.cz
    Před 2. měsíci jsem objednal boty za více jak 3000,- a nic mi nepřišlo, nikdo nekomunikuje. Platbu vyžadovali předem. Zřejmě se jedná o podvodníky tak pozor.
    Díky, M

    • Reagovat
      Filip 9.3.2021 v 11:10

      dobrý den už vam to došlo?

  7. Reagovat
    Jan 20.1.2021 v 19:59

    yo-reality.cz

    Můžete někdo řict k tomuto obchodu?
    Nabízejí boty….. za levné ceny :))

  8. Reagovat
    Ivana Málková 21.1.2021 v 22:52

    rangelele.com a facebook.com/Rangelelepu

    Produkty na stránkách vypadají kvalitně, jeden z nich má dokonce na sobě Richard Genzer, ale realita je příšerná. Jsem ve fázi komunikace mailem s někým v angličtině – první reakce, ať výrobky nafotím, druhá nabídka slevy 10%, když si je ponechám. Dnes přišly chybějící kusy. Opět hrůza. Byla bych velmi vděčná za radu, jak získat peníze zpět a kam zboží zaslat k vrácení. Ráda bych sem vložila fotky, ale není tu na to tlačítko:) A prosím, nepiště mi, že jsem blbka, dva dny se to snažím sobě odpustit:)

  9. Reagovat
    george 23.1.2021 v 20:50

    dobrý den němá někdo prosím zkušenost s webem globcourierlogistics.com údajně kurýrní společnost, ale nese všechny prvky podvodného webu.
    zásilka údajně odeslána s Berlína do Paříže kde chtějí buď 350ero za půjčení přepravky ,nebo 700euro za zakoupení přepravky.
    web kompletně okleštěn jen základní informace a veškeré odkazy odkazují na neexistující stránky :-(
    má někdo prosím zkušenost ?
    děkuji

  10. Reagovat
    Luděk Polák 24.1.2021 v 22:05

    Bocarora.com: objednal jsem si na základě reklamy na FB svetr, dostal jsem něco jiného, firma se tváří německy, ale při reklamaci to musíte posílat někam do Číny. Poslali mi svetr, který stojí asi 5x méně a je ke koupi na aliexpresu, nemá žádnou cedulku. Nabídli mi discount 20%. ale svetr je nenositelný, ani na zahradu ke krmení slepic. V případě potřeby dokumentaci zašlu (obrázky ke srovnání nejdou uložit). Nechal jsem se prostě nachytat.

  11. Reagovat
    Jiri 8.2.2021 v 15:11

    Mobilgood.cz- narazil jsem na ně na srovnávači zbozi.cz . V obchodu pár mobilů, těžce nízký ceny, platba pouze předem na účet, kontakt pouze mobil. Chat ale funguje ihned. Prý něco o nich je na jejich webu. Jejich web je opuštěný s poslednim záznamem v roce 2010.A info o firmě je nula. Zdá se, že momentálně teď čekají na nějaké pitomce, kteří jim to zbaští. No neobjednal jsem nic. A proto nemám mobil s běžnou cenou kolem 8tis za necelých 5tis a dost mě to mrzi😊☺.Asi je dobré si nákup u těchto „nounejmů“ rozmyslet

  12. Reagovat
    Kateřina 9.2.2021 v 14:45

    Dobrý den, máte někdo zkušenost ohledně outletonline2021.ru? Předem děkuji za informace a přeji hezký zbytek dne.

    • Reagovat
      Tom 17.2.2021 v 11:53

      Dobrý den. Pravděpodobně podvodný e-shop. Našel jsem recenzi na netu asi z Kanady. Tady je překlad translatorem: Recenze Outletonline2021 – Outletonline2021.ru Recenze Některé další věci Outletonline2021 nalezené na outletonline2021.ru je falešný online obchod. Nakupující online riskují, že ve stejném obchodě dostanou padělané zboží nebo vůbec nic. Nespokojení uživatelé online, kteří nakupovali na nedůvěryhodných stránkách, jsou požádáni, aby kontaktovali svého věřitele nebo banku a požádali o zrušení svých transakcí a vrácení peněz. A tady odkaz na stránky s recenzí: https://geolocation.ws/outletonline2021-reviews-outletonline2021-ru-recenze-some-more-things-about-it/

    • Reagovat
      Lenka 13.2.2021 v 15:59

      Dobrý den. Objedná jste?
      Lenka Pavlíková

    • Reagovat
      petr 10.2.2021 v 9:39

      podvodníci

  13. Reagovat
    petr 10.2.2021 v 9:37

    ma někdo zkusenosti outletonline2021.ru

    • Reagovat
      Tomas 22.4.2021 v 15:04

      Koukam ze kdo naletel je nas tu vic a meli bychom tomu spolecne nejak zabranit ja osobne sem prijel treba o 1600kc

    • Reagovat
      Tereza 22.2.2021 v 14:04

      Nic neprislo,peníze fuc a stranky uz taky :(

  14. Reagovat
    Miroslav 11.2.2021 v 16:27

    …dobrý den, nemá někdo zkušenost s ruským e-shopem (doménou) factory2021.ru, spravovaným z Chorvatska?… absurdně nízké ceny, kontakt jen mailem, žádný telefon ani adresa… podezřelé, ne?…

  15. Reagovat
    Zlata 16.2.2021 v 13:37

    —nemám, ale som bola na ich stránke, a nie je tam telefon, a dá sa platiť len kartou, čo je velmi podozrivé, a tovar je veľmi pekný, lákavý. Aj ja som bola zvedavá, či nemá niekto skúsenosť…

    • Reagovat
      Marie 1.3.2021 v 19:49

      Dobrý den, máte někdo zkušenost s dropshiper.cz?

  16. Reagovat
    Čestmír 18.2.2021 v 13:45

    eslevy.cz/obchody podvodný web údajných slev

  17. Reagovat
    Bohdana Rozálie Bírová 19.2.2021 v 11:13

    Tlapka.cz též podvodníci

  18. Reagovat
    david 23.2.2021 v 10:58

    https://us.shopys.cc/
    podezřelý podvodný web. pravděpodobně jsem se napálil.
    určitě nenakupovat.

  19. Reagovat
    Luděk 24.2.2021 v 10:57

    E-shop KUPTE RYCHLE a E-shop BEST NFAST jasně vykazuje znaky podvodného e-shopu. Zakoupil jsme si zde zboží. Přišly mi hodinky, které absolutně fyzicky neodpovídaly zobrazení na e-shopu. Zboží jsem obratem vrátil na jejich adresu a nyní mi odmítají vrátit peníze. Nekomunikují, uvádějí nepravdivé údaje. Zjišťoval jsem další podrobnosti … nikde jsem nedohledal IČO, SÍDLO, KONTAKTY. Moje chyba. NEDOPORUČUJI NAKUPOVAT

  20. Reagovat
    Jaroslav Boháč 25.2.2021 v 2:45

    http://www.cotosen.com – tváří se jako USA, ale je z Číny. Zjistíte to až po zaplacení. Po 15 dnech nic neposlali, na dotazy postupně onemocněla a následně umřela celá rodina, žádali o trpělivost. No nic kalhoty nebudou. Protože nikde není zveřejněn, alespoň toto varování pro všechny.

    • Reagovat
      Zdeněk 13.5.2021 v 23:15

      Velmi špatná zkušenost http://www.cotosen, zboží přišlo po cca 2 měsících a ještě ne úplné a to co dorazilo je neskutečně šílený!! A faktura je z Londýna a odesílatel z Wuchanu!!! Co dodat, jak jsem staré, tak jsem bl**!!

    • Reagovat
      Petr 23.4.2021 v 17:01

      Ano mam zkusenosti cotosen objednal sem si mikinu a rifle zbozi dorazilo asi do mesice problem je kvalita obleceni je z polyesteru a na vnitrni strane tenky fleec na obrazku se to tvari opravdu hooodne dobre ale prijdou vam potistene upletene plastove lahve. Ackoliv jsem si objednal rifle prilo mi neco jineho kdyz sem se ozval nabidly mi 20 dolarovy voucher a stavajici zbozi si muzu nechat. Takze zas uplne marny nejsou bohuzel je to zbozi z ciny nic z USA nemuzete cekat kvalitu, u kalhot co mi prisly ihned po otevreni pytliku upadl knoflik.mikina ma zas kratsi rukav za ty penize je lepsi navstivit army shop v CR.

    • Reagovat
      Zdeněk 10.4.2021 v 11:33

      Dík za info, taky jsem si chtěl u nich něco objednat…

    • Reagovat
      Libor 16.3.2021 v 7:15

      Dobrý den, zboží dorazí, ale je to tak 5% kvalita toho co vidíte na obrázku, jedná se o jednostranný print na materiál ze kterého trčí nitě velice nekvalitní, až se Vám chce smát. Pořídil jsem fotodokumentaci srovnání toho co vidíte a toho co přijde. Naštěstí jse. Platil přes paypal, takže jsem jako podvod vyreklamoval u nich a dostal peníze zpět. Zájemcům zašlu.. Lnavratil@voLny.cz

      • Reagovat
        Jaroslav 17.3.2021 v 19:43

        Nedorazilo, jenom výmluvy. Jako největší d**** jsem platil na přímo. Tak jsem si to vytiskl a dal na nástěnku :-).

    • Reagovat
      Vladimír 8.3.2021 v 22:33

      zdar vypadá to že v tom nebudeš sám,já na ten web koukal dýl,pak jsem si obědnal ale obědnávku nedokončil,druhý den mne přišlo do emailu jesli si chci obědnávku dokončit,dokončil jsem jí až dnes a pak přišel na tebe :-),co vím tak většinou to zboží doručí do 30 ti dnu web je avg schválenej a čistej tak se uvidí jestli jde o podvod

  21. Reagovat
    Petra 25.2.2021 v 14:53

    iCell.cz-též podvodníci.Nechají si zaplatit zboží převodem na jejich účet a zboží a komunikace žádná.Poprvé jsem tak objednala zboží a také naposledy.Nedoporučuji tento eshop.

  22. Reagovat
    Petra 1.3.2021 v 9:50

    Další podvodný e-shop: http://www.czoutlet2021.com

    • Reagovat
      Tomáš 4.3.2021 v 16:01

      Dobrý den, mám stejný dotaz jako paní Šárka, děkuji.

    • Reagovat
      Šárka 2.3.2021 v 0:42

      Dobrý den, chtěla jsem si z toho shopu něco objednat, ale nějak se mi to nezdá. Vy jste si již něco objednávala a máte s tím špatné zkušenosti?
      děkuji. Šárka

      • Reagovat
        Michal 6.3.2021 v 12:17

        Doména není funkční, stránka k dnešnímu dni neexistuje. Takže to vypadá na podvod

        • Tereza 10.3.2021 v 15:49

          Dobrý den,
          já jsem si 1.3. objednala zboží a přišel mi pouze email od paypall jinak nic.

  23. Reagovat
    Jirka 1.3.2021 v 11:21

    Další podvodný eshop: https://ochrannerousky.cz

    Zaplaceno, nic nedodáno!!!!!! Pouze jakési podivné omluvy

    • Reagovat
      Zdeněk Kloupar 2.3.2021 v 18:57

      Pokud jsi ty a jiní platili předem kartou, zkus/te se svou bankou vyjednat chargeback (reklamaci platby).

      Ty podvodné firmy Viralio s.r.o., Nanolion Mask s.r.o., a další mají jednu adresu (Rybná 716/24, Staré Město, 11000 Praha 1), jeden bankovní účet 697696/5500 u RB [takže by FinPČR neměla moc práce je sebrat], jeden telefonní kontakt (+420 702 066 608) s plnou hlasovou schránkou a více těch e-shopů (vše je o rouškách, respirátorech, atp.) a okrádají lidi už od dubna 2020:

      https://styloverousky.cz
      https://www.ochrannerousky.cz
      https://stylovaochrana.cz/
      https://funkcnirousky.cz/
      https://lepsizena.cz/
      https://nanosafe.cz/
      https://koronavir.cz/

      • Reagovat
        Oldřich 4.5.2021 v 9:10

        právnická osoba DAMAINVEST s.r.o., IČO 025 29 726, má sídlo na adrese Rybná 716/24, 110 00 Praha 1 – Staré Město. Taky bez telefonu

      • Reagovat
        Jaroslava 29.3.2021 v 17:48

        a další – http://www.Rousko.cz, http://www.Rouska.cz, http://www.Rousky.cz různé firmy v likvidaci nedostupné weby, zrušená telefonní čísla, u RB pět účtů Další adresa Kaprova 42/14, Podbrdy 6, o.Beroun
        Reklama , zboží skladem někde i s termínem dodání. Nekomunikují, peníze nevracejí, problémy s ochrannou osobních údajů, podvodné e-maily.

        Stovky stížností Heureka.cz, Zboží.cz, dTest

  24. Reagovat
    Tomas 2.3.2021 v 14:59

    Ja osobne mam problem s „eshopem roku“ – Dormeo.cz.
    Uz temer dva meisce cekam na doruceni zaplacene zasilky.
    Odstoupit od smlouvy pry nelze, dokud jim zbozi nevratim zpet.

    Celou tu dobu je urguju. Vzdy jen slibi, ze balik dojde zacatkem pristiho tydne nebo koncem tohoto tydne. A kdyz uz chybu priznaji a slibi, ze me bude nekdo kontaktovat, tak me samozrejme nekontaktuje vubec nikdo,,

    Takze jako podnikatelsky zamer dobre. Zbozi nebudu dorucovat, ale platby vratim, jen kdyz zakaznik zbozi vrati…

  25. Reagovat
    Petr Stachovsky 3.3.2021 v 9:45

    Supr šmejdi Aukro polský podvodný obchod peníze pryč a zboží v nedohlednu

  26. Reagovat
    Gab 6.3.2021 v 20:49

    Nemá někdo zkušenosti s tímto e-shopem https://cz.levne2021.com/ ??
    Zboží nápadně levné, bez dalších bližších popisů a čehokoli.
    Zdá se mi to víc než podezřelé…zatím jsem nic neobjednala a raději asi ani objednávat nemám že?
    Děkuji

    • Reagovat
      Barča 7.4.2021 v 9:41

      Dobrý den, taky na tu stránku koukám. Takže raději neobjednávat?

    • Reagovat
      Iva 25.3.2021 v 9:04

      Našla jsem tam povlečení které už se jinde neprodává.V košíku za 800,z toho 198 doprava a při PayPal přes 1000kc…tak kde je chyba?

  27. Reagovat
    Jan 10.3.2021 v 7:40

    Dobry den,

    koupil si někdo něco na mlpa.cz?

    Dekuji.

  28. Reagovat
    ZdenaT 10.3.2021 v 14:43

    Pozor, další podvodný e-shop https://e-rouska.cz/ – Využívá mailu jiného obchodu, který od reklamace dává ruce pryč, netýká se jich to. Telefon neberou. Objednala jsem si nano-roušku, zaplatila i dopravu a dva týdny marně čekám. Tak upozorňuji na podvodníky.

    • Reagovat
      Jana H. 13.5.2021 v 12:49

      Dobrý den,

      podařilo se Vám prosím zjistit něco víc? Bohužel jsem na tom stejně.

    • Reagovat
      Veru 6.4.2021 v 11:20

      Zdravím. Máte neco nového ohledně tohoto eshopu? Objednala jsem nanorousky za 800, zaplatila jsem předem, jak jsem zvyklá a je to uz dele jak mesic a stale nic. Jde to nejak řešit? Kdyztak dekuji za odpověď.

  29. Reagovat
    Jan 11.3.2021 v 18:10

    Dobrý den má někdo zkušenosti s tímto obchodem https://cz.prodej2021.com/

    • Reagovat
      Honza 20.3.2021 v 14:56

      Jestli je to ten samý jako cz.prodej21.ru tak jsou to podvodníci. Nabízejí můj ručně vyráběný produkt proutěný plot s použitím mé vlastní fotografie bez mého souhlasu :-)

      • Reagovat
        Martin Spišák 21.3.2021 v 7:49

        Podvodný web Clever-elektro.cz

        Již řeším s PČR, bohužel sem naletěl, varování pro ostatní!

        Kontaktní osoba: Martin Spišák

  30. Reagovat
    Líba 12.3.2021 v 22:14

    Dobrý den,
    také jsem se napálila nákupem nano-roušek v e-shopu: https://ochrannerousky.cz
    Vybrané zboží jsem předem zaplatila, ale od objednávky 27. 2. 2021 jen čekám na dodání zboží. Jejich uvedený telefon je nefunkční. Odpovídají jen e-mailem a mají stále stejné podivné výmluvy. Dnes jsem objednávku zrušila a nyní čekám na vrácení zaplacené částky. Prý mi ji, co nejdříve zašlou.
    Škoda, že jsem si předem tento obchod neprověřila, moje chyba.
    Zjistila jsem až teď, že s tímto obchodem má celá řada lidí negativní zkušenosti. Buď zboží vůbec nedodají, případně zašlou úplně jiné, než si zákazník vybral. Roušky vypadají zcela jinak, materiál neodpovídá a nebo nesedí. Jedná se zde opravdu o podvodnou firmu, která v tomto období „NOUZOVÉHO STAVU“ ještě parazituje na lidech. Prosím, dejte si na ně pozor a nic zde neobjednávejte.

    • Reagovat
      Alžběta 24.3.2021 v 14:19

      Dobrý den,
      jsem na tom podobně, 23. 2. 2021 objednány dětské roušky, které měli mít skladem. Celé dva týdny se nic nedělo, tak jsem se dotazovala na zboží, na moji žádost objednávku stornovali 9. 3. 2021 s tím, že peníze my budou vráceny v dohledné době. Zatím se tak nestalo ani k dnešnímu dni, na opakovaný email nereagují, telefonní kontakt je jen záznamník, který je navíc plný. V emailu je vždy uvedeno jen křestní jméno a telefonní kontakt není uveden žádný.

  31. Reagovat
    Václav 17.3.2021 v 13:56

    Já u nich objednal, zaplatil předem, ano urgoval jsem, ale respirátory ffp3 jsem minulý týden obdržel

  32. Reagovat
    Petr 18.3.2021 v 20:01

    clever-elektro.cz podvodný, teď již mrtvý web. Bohužel jsem naletěl a poslal předem částku přesahující limit trestneho činu. řeším již s PČR a ČOI, pozor na tento e-shop. kontaktní osoba uvedena: Martin Spišák IČO:03482928

  33. Reagovat
    Michaela 18.3.2021 v 20:47

    Pozor na Dessue.com, nevrací peníze za reklamaci. A velký pozor ma likelady.cz!!! Chtějí platit pouze kartou a dopředu a pak nereagují, zboží nedodají a na email nereagují.

  34. Reagovat
    Tibor 24.3.2021 v 16:03

    Dobrý deň. Máte niekto skúsenosti s zc.prodej2021.ru ? Objednal som tovar vyplatil cez PayPal , žiadna odpoveď o prijatí objednávky ani odpoveď na môj email .

  35. Reagovat
    Milan 25.3.2021 v 11:34

    Zdravím má někdo zkušenost s cz.levne2021.ru ? děkuji za odpověd

    • Reagovat
      Jan 18.4.2021 v 2:40

      Stránka je rozhodně pochybná, nabízí dokonce výrobek mého známého i přes to, že on žádný neprodává.

    • Reagovat
      Tamara 13.4.2021 v 13:20

      No, právě si s tím lámu hlavu: nabízejí obuv, která mne zajímá a jsou ochotní přijmout i objednávku, ale nikde ani slovo o rozměru, jako kdyby to bylo jedno. Nelíbí se mi to, půjdem od toho spolu, co?

      • Reagovat
        Filip 14.4.2021 v 17:42

        Ahoj,

        teď jsem na tu stránku zrovna koukal kvůli židlím. Vypadá fakt pochybně, radši se tomu vyhněte tak jako já :)

  36. Reagovat
    Květa 27.3.2021 v 3:09

    Zdravím, máte zkušenost s  https://shop.factorysale2021.com/ ?
    jsou tam třeba boty Hanák za 25 US S

    • Reagovat
      Karolína 8.4.2021 v 22:19

      Našla jsem recenze v angličtině a zkráceně se této stránce vyhnout

    • Reagovat
      Tomas 4.4.2021 v 23:18

      Ja som cez túto stránku práve nakúpila, a nemôžem nikde dohladať ci je podvodná….mail ktorý uvádzajú ako kontakt neexistuje. Nezistili ste viac? Dakujem moc za info

  37. Reagovat
    Bohouš 29.3.2021 v 11:10

    Dobrý den. Máte někdo zkušenosti s e-shopem Prodejs.com? Nemá recenze.

    • Reagovat
      Zina 13.4.2021 v 10:11

      prodejs.com objednala jsem jen jednu věc za 799 měsíc se nic nedělo trasovač ukazoval že je pořád v číně a dnes se webová stránka již nedá zobrazit , prý web není dostupný . Tak jsem si asi naběhla , naštěstí to není zas tak moc .

    • Reagovat
      Branislav 29.3.2021 v 22:29

      Podľa mňa je to tunel voláky má tam nereálne ceny žiaden kontakt okrem mailu platbu chce vopred zmluva nejasná. Vyhodené peniaze.

    • Reagovat
      Pistique 29.3.2021 v 22:18

      Alebo aj Prodejs.store
      Je to az prilis lakave, podla mna to realne nebude…

  38. Reagovat
    Vladislav 29.3.2021 v 20:30

    prodejs.com aj toto vyzera ako podvodna stranka. Viete to preverit? Dakujem

  39. Reagovat
    Jan 31.3.2021 v 13:15

    Máte někdo zkušenosti s https://www.vysavace-levne.cz/ ? nereagují na psané maily a jejich mobilní linka je neustále odpojená

  40. Reagovat
    Ttt 1.4.2021 v 13:55

    Dobrý den , všem . Já jsem si objednala náušnice 25. 3. 2021 tak včera 31. 3. 2021 jsem dostala potvrzení o zásilce tak sem zvědava dorazí nebo ne . Dam Vám všem vědět.

  41. Reagovat
    Petra 2.4.2021 v 11:29

    Dobrý den, máte někdo zkušenosti s http://boty.teppichscout24.at, dne 20.3.2021 jsem objednávala tenisky a přišel mi jen potvrzovací e-mail, kde nebylo ani uvedeno číslo objednávky. Boty samozřejmě stále nedorazily a na e-mail nikdo nereaguje. Děkuji

  42. Reagovat
    Pavel 2.4.2021 v 12:02

    Přidal bych do seznamu ještě prodejs.com, který nikde neuvádí majitele, fakturační údaje, ani ve smluvních podmínkách. Velice podezřelé.

  43. Reagovat
    lubos 4.4.2021 v 13:47

    prodejs.com – žiadna adresa, platba vopred, obchodné podmienky skoro žiadne a v ponuke tovar za nereálne ceny,
    ktorý aj v Číne stojí 15 x viac.

  44. Reagovat
    Dana 4.4.2021 v 18:37

    Pozor na eshop airydress – podvodníci a zloději. Platí se dopředu, nabízené zboží je katastrofální kvality a lze ho vrátit jen do Belgie, což není v jejich obchodních podmínkách uvedeno nebo vám nabídnou, že vám vrátí polovinu částky. Celkově jejich obchodní podmínky by měly všechny dámy varovat, naprosto nejsou v souladu se zákonem, není uveden žádný kontakt,podmínky vrácení či reklamace jsou naprosto lživé, přijdete o peníze.

  45. Reagovat
    Peter 5.4.2021 v 14:48

    Prosím, zaradiť eshop whaat.sk do zoznamu. Po zaplatení prevodom z účtu (kartou sa nedá platiť, lebo transakcia by sa dala refundovať) tovar neodošlu a peniaze si nechajú. Svedčí o tom i množstvo recenzií na https://obchody.heureka.sk/whaat-sk/recenze/

  46. Reagovat
    Michal Mráz 6.4.2021 v 16:09

    Ahoj,
    NIKDO nenakupujte na obchodu COTOSEN. Mají docela agresivní reklamu a slušně udělaný web. Mají dohledatelné sídlo na Kypru a nenašel jsem je nikde na seznamech podvodných webů. Zboží přijde po 2 měsících přímo z Číny a s tím objednaným to nemá společného vůbec nic. Objednané pracovní džíny jsou z materiálu připomínajícím kvalitou vlhčené ubrousky, kapsy jsou jen natištěně a pod. Maximálně tak na maškarní za karikaturu na Pata a Mata. Výrobní cena tak dolar. Prostě jenom aby něco poslali. Vracet to patrně nemá cenu, škoda poštovného, prostě zkušenost za 40 Euro. Tak ji nikdo neopakujte.

    • Reagovat
      Jirka 16.4.2021 v 17:49

      No teda díky, ty věci vypadají fakt dobře, zvažoval jsem..

    • Reagovat
      Zdeněk 10.4.2021 v 11:36

      Díky za info, já se hodně dlouho rozmýšlel něco objednat a intuice mě nezklamala…

  47. Reagovat
    Bettina 7.4.2021 v 21:19

    Dobrý den! Máte někdo zkušenosti s tímto obchodem? :
    https://www.prodejs.com/

  48. Reagovat
    Eva Wieulzoeuf 8.4.2021 v 8:15

    Prosím, má někdo nějakou zkušenost s PRODEJS STORE? Objednala jsem a zaplatila s tím, že do druhého dne dostanu zboží, jak inzerovali, údajně mělo jít o vyprazdňování skladů. Není teď na ně žádný kontakt, jen nějaký pofiderní mailový kontakt, když na něj napíšete, přijde automatická odpověď ve formě, že zboží je objednáno a ty další nic neříkající plky. Ke všemu jsou v mailu syntaxní chyby, přestože jména jsou česká. Díky za zprávu.

  49. Reagovat
    Jaroslav 9.4.2021 v 14:28

    BONKY. Jednoznačne zlodejina. Zaplatil som vopred kartou a nemám ani peniaze, ani tovar. Stornovať sa to nedá, peniaze nevrátia. Doslova kradnú ! NENAKUPUJTE na tej stránke ! ! !

  50. Reagovat
    Jana 13.4.2021 v 17:39

    přidávám
    Sleva24store

  51. Reagovat
    Leoš 14.4.2021 v 7:03

    Eshop Sleva 24.cz :
    Zajímavá nabídka s výbornými cenami a sdělením, že dnešní objednávky budou doručeny následující den. Platba kartou předem. Objednal jsem, zplatil jsem a tím to skončilo. Na telefonu pořád nějaká slečna mele, že buhužel se nemohou věnovat, ať použijete mail.. Na mailu žádná reakce ani potvrzení o přečtení. Takže jasní ŠMEJDI

    • Reagovat
      Jozef 14.4.2021 v 20:32

      Nazdar,tiež som objednal pracovny stôl zo sleva24.store.A nič!Vieme s tým niečo spraviť?

  52. Reagovat
    BB 14.4.2021 v 23:26

    Bohužel jse naletěla sleva24.store :( . Co prosím s tím ??? Moc děkuji

  53. Reagovat
    Kamila 15.4.2021 v 7:56

    Dobrý den,

    chtěla bych se zeptat zda nemáte zkušenosti se stránkou Akce.store?

    Dle znaků se jedná o podvodnou stánku, jen si nejsem jistá.

    Děkuji za jakokoli reakci.

  54. Reagovat
    Tereza Hustáková 15.4.2021 v 13:35

    Dobrý den,

    chtěla jsem se zeptat, zda někdo nemáte zkušenosti s eshopem https://www.jackwolfskincz.cz/. Před čtrnácti dny jsem tam objednávala bundu, přišel ale pouze podivný email o platbě, jinak se nikdo neozval, nikdo nekumunikuje. Na webu není žádný kontakt, pouze formulář pro kontaktování, který se podle mého po odeslání ani reálně neodešle.

  55. Reagovat
    Jan 16.4.2021 v 10:52

    Jak mohu dostat peníze spět když jsem platil kartou? Nevíte někdo postup?

  56. Reagovat
    BikerWolf 16.4.2021 v 12:40

    Lidičky…pokud neobjednáváte ze známého a prověřeného e-shopu, neplaťte předem kartou přece… tady čtu jak někdo zaplatil 9 tisíc a marně čeká na zboží? Sorry, ale to bylo prostě hloupé… a pokud něco chcete, co běžně stojí 5 tisíc, tak to opravdu nikdo neprodává za litr… lidi no tak…

  57. Reagovat
    Iva 16.4.2021 v 20:17

    Asi jsem naletěla podvodníkům.Obědnala jsem si přes fb zahradní vozík za 799.kč zaplatila kartou a stále nic.pozor na firmu PRODEJS:COM jejich web není dostupný.Ach jo….

  58. Reagovat
    Jana 16.4.2021 v 23:34

    Prosím,máte někdo zkušenost s https://akce.store/products/diningtable-czech?

  59. Reagovat
    Ivana 19.4.2021 v 16:19

    Dobrý den, chtěla bych vás varovat před nákupem z Bonky.cz – jsou to podvodníci.Koupila jsem od nich boty, které přišly malé , vyměnit prý lze ,ale musi se vyplnit reklamační protokol.Postupovala jsem dle jejich návodu.,pak přišel email , že moji reklamaci zařadili k vyřízení a mám po 28 dnech udělat dotaz na reklamaci.Na tento dotaz už přišel jen email, že litují ,ale reklamace byla zamítnuta bez vrácení peněz i vyměny zboží.Proto varuji ostatní,aby také nenaletěli.

  60. Reagovat
    Jan 19.4.2021 v 19:12

    Objednal som si tovar 1.4 a ešte my neprišiel

  61. Reagovat
    Tomáš 20.4.2021 v 13:26

    24store sleva, podvod!, taky jsem b** naletěl zaplatil dopředu za levné nářadí. A teď žádná komunikace,nic. Ale reklama na fb jede vesele dál.:(

    • Reagovat
      Jana 21.4.2021 v 7:31

      Taky sem si objednala nářadí a obchod už není k nalezení

  62. Reagovat
    Roman 20.4.2021 v 22:33

    Třetí týden čekám na objednané zboží a nic. Zřejmě jsme si naběhli na podvodný e-shop.

  63. Reagovat
    Gabriela 21.4.2021 v 1:59

    Dobrý den, taky jsem naletěla. Zkusila jsem reklamaci platby přes banku, kde jsem poslala podklady. A čekám.. pokud změní název stránky a „prodávají dál“ a nechali si stejný účet, mohla bych peníze dostat zpět. Mám KB

  64. Reagovat
    Pavel 21.4.2021 v 9:12

    sleva24store ?? hm, taky jsem naletěl, levné nářadí jsem zaplatil dopředu a teď ??měl jsem tyto stránky najít dříve, ale co se dá dělat, život jede dál a sleva24 jede taky dál a klade pasti na neopartné lidi.

  65. Reagovat
    Jana 23.4.2021 v 22:03

    Bohužel jsem se také stala obětí podvodného eshopu. Za vidinou úspory jsem dala stranou obezřetnost a byla to chyba. Objednala jsem dětem boty na cz.levne2021.com a samozřejmě nic nepřišlo. Řešila jsem reklamaci přes PayPal – přes ně platba proběhla a ti mi ji zamítli.

  66. Reagovat
    Ján 25.4.2021 v 6:43

    Objednal som tovar 1.4.2021 za 779,95 Kč a do dnes som nedostal nič. Vie o tom niekto niečo?

  67. Reagovat
    Lenka 25.4.2021 v 20:11

    BONKY.CZ !!!! Dávejte si opravdu pozor a tento e-shop nevyužívejte. Je to opravdu přeprodej alias Čína. Chtěla jsem vracet zboží, mají uvedeno, nevracejte-jen dodejte foto, vyčkejte naše vyjádření, respektive vyjádření dodavatele. Po 1,5 měsíci přišla zpráva, že je jim to hrozně líto, ale dodavatel reklamaci zamítl. Předmětem reklamace či vrácení bylo, že se jednalo o naprosto průhledný hrozný materiál – nepoužitelný. To jim těžko na fotce prokážete. Tedy, tento e-shop NE!!!

  68. Reagovat
    Klimucha_87 26.4.2021 v 11:24

    Bonky.cz….Už nikdy víc! Byl jsem legálně okraden!banda velkých podvodníků!!!!

  69. Reagovat
    Dana Živnůstková 27.4.2021 v 14:47

    Dobrý den, 8.4. jsem si objednala a zaplatila zboží na sleva24.store. Přišlo mi potvrzení na e-mail, ale od té doby stránka neexistuje. Ještě se mi to nikdy nestalo. Četla jsem tady, že nejlepší je podat hromadnou žalobu. Chci se tedy zeptat, jestli se někdo nechystáte tu žalobu podat. Přidala bych se.

  70. Reagovat
    Milena Veselá 30.4.2021 v 22:14

    Prodejs

  71. Reagovat
    Eva 1.5.2021 v 14:30

    Rovněž jsem naletěla na fb na eshop Sleva24, sice jen 780,Kč, ale ráda se přidám, pokud nás bude víc, k žalobě.
    Jsou to podvodníci.

  72. Reagovat
    Jan Štekr 1.5.2021 v 16:41

    Dobrý den.
    Na internetu mi bratr s přítelkyní objednali kufřík s nářadím/dvanáct dílů/ Firma pod označením @info@AKCE požadovala platbu předem, bratrovi se souprava také líbila a tak si jí také objednal a zaplatil to asi kolem 16.4.21 Do dnešního dne se nikdo neozval a zboží nepřišlo!

  73. Reagovat
    Ivan 3.5.2021 v 11:58

    K tomu zoznamu treba pridať aj http://www.feisol.cz/eshop/. Eshop patrí nejakému Miroslavovi Sukovi
    U Letiště 1463
    562 06 Ústí nad Orlicí
    IČ: 72922851
    Objednal som si na eshope Panoramatickú hlavicu, Feisol PB-70. Objednávku som vystavil 2.4.2021 a okamžite uhradil. Termín podľa eshopu bol 2-4 týždne. Od tej doby sa akoby zľahla zem. Telefón nedvíha, na sms neodpovedá a emaily ignoruje. Možno mu krivdím , ale správa sa ako podvodník. Myslím , že patrí sem do zoznamu. Okrem iného “ poskytuje “ aj nejaké fotografické služby. No boh ochraňuj toho, kto ich využije.

  74. Reagovat
    Vladimír 3.5.2021 v 12:08

    Zdravím. Vše jak přes kopírák. Čekám na produkt za 779,kč ale marně Jasný podvod.

  75. Reagovat
    Adéla 3.5.2021 v 16:13

    Dobrý den, další podvodná stránka cz.prodejlevny.com 500kc pryč stránka už neexistuje.

  76. Reagovat
    Oksana Mastná 3.5.2021 v 22:00

    Dobrý den. Jestli stě platil kartou tak požadajte vaší banku o vrátku platby. Zavolát reklamovat platby, oni to prošetři a vrátí Vám peníze. Tak jsem postupovala já a peníze mám zpět.Mastná

  77. Reagovat
    Radek 4.5.2021 v 7:31

    Dobrý den. I já jsem bohužel naletěl na jeden e-shopu PRODEJS-SHOP, objednal jsem si zboží za 5000,- požadovali platbu předem. Kontaktovat na email nelze a žádné spojení jiné není. Zboží nedorazilo a peníze jsou také pryč, jako kdybych je vyhodil oknem.

  78. Reagovat
    Jana 4.5.2021 v 8:41

    Dobrý den,
    Objednala jsem dětské prostěradlo v e-shopu euromat.com.pl. Napsali, že odpovídající nemají, že mohou nabídnout jiné, to jsem ale odmítla. Domluvili jsme se na vrácení peněz, požádali o číslo účtu. Žádné nedorazili a přestali komunikovat.

    Euromat Sp. J.
    49-100 Niemodlin
    ul. Opolska 38

  79. Reagovat
    J. Benák 4.5.2021 v 16:37

    Dobrý den,

    bohužel jsem také naletěl Prodejs.com, ztráta 1000 Kč, objednal jsem si 1.4.2021 a doteď nic nedorazilo. Pokud budete podávat trestní oznámení, rád se připojím.

  80. Reagovat
    Dita 4.5.2021 v 21:03

    Prodejs.com i já naletěla 😕 pojďme a podejme hromadnou žalobu ať jim to jen tak neprojde 👍kdo je pro? Zjistím jak na to a kdo chce ať se ozve na email seflova.dita@seznam.cz 👍 čím víc tím líp

  81. Reagovat
    Pavel 5.5.2021 v 16:59

    http://www.rmdbike.cz Objednal jsem skateboard za 1500,- Při objednávání jsem zadal možnost platit převodem na účet a do mailu mi přišel požadavek na platbu PayPal. Předpokládal jsem, že jsem se překlepl, tak jsem požádal o změnu platby převodem na účet. Odepsali a poslali č.ú. 2901618288/2010 (majitel ARM Robert Maczynski). Posal jsem peníze a kde nic, tu nic. Potom mi poslali opět mail, že čekají na platbu aby mohli odeslat zboží a přiložili č.ú. Revolut, to už komunikovali Litevsky a po dalším mailu anglicky. To už nebylo pochyb o co jde. Pozor na ně…

  82. Reagovat
    Katka 5.5.2021 v 20:24

    Zaplatila jsem a nepřišlo nic, nedá se jim napsat. Email se vrátí, jako nedorucitelný, co dělat?

  83. Reagovat
    Miroslav Pecha 6.5.2021 v 8:14

    Zřejmě jsem naletěl na nabídku ze serveru prodejs.com . Na jejich adresu se už nelze obrátit.
    Asi jsem přišel o 780 Kč, které jsem zaplatil 2.4.2021.
    Dá se s rím něco dělat ?
    Dole je odezva na můj dotaz na jejich adresu udanou mailem při potvrzení objednávky.
    Poradíte mi ?

    Mirek Pecha
    ¨———————————

    Mailer Daemon
    Komu:
    info@prodejs.com
    Nedoručitelná zpráva / Undelivered Mail Returned to Sender
    Vaše zpráva pro ze dne 06.05.2021 nemohla být doručena.
    Zpráva je přiložena.

    You message for from 2021/05/06 could not be delivered.
    It’s attached below.

    Důvod / Reason:
    —————

    5.4.3 smtp; no valid MX record

  84. Reagovat
    pavla 6.5.2021 v 12:49

    Jak podat hromadnou žalobu? Co k tomu potřebuji? Víte někdo jak postupovat?

    Prošel už tento návrh?

    Zákon o hromadném řízení je nyní ve fázi návrhu, který vláda dne 6. března 2020 předložila Poslanecké sněmovně. Jeho text se ještě může v průběhu legislativního procesu změnit, ale jeho podstatou je, aby se mohli spotřebitelé hromadně domáhat finanční kompenzace v případech, kdy je individuální postup neefektivní.

    Podobný procesní nástroj je k dispozici už ve většině zemí EU a ke konci se chýlí i připravovaná směrnice, která má kolektivní vymáhání nároků zpřístupnit v celé EU.

  85. Reagovat
    Jana 9.5.2021 v 8:15

    já jsem stejně důvěřivý bl***, zaplatila jsem si objednávku 780,- kartou a také nic, spojení nefunguje ale stránky ano a jde tam stále objednávat, tak pozor na to na FB to funguje.Pokud se někdo obětuje a napíše za nás žalobu ráda se přidám.

  86. Reagovat
    Denisa 11.5.2021 v 17:04

    Dobrý den, máte někdo zkušenost se stránkou Balando.cz? Děkuji

    • Reagovat
      Jakub 17.5.2021 v 15:18

      Objednal jsem a bohužel zaplatil pro dceru pc myš a už se nic neděje. nedá se s nimi spojit. Bojím se že jsem naletěl

  87. Reagovat
    Jiří 12.5.2021 v 14:59

    Eshop prodejs.com je podvodný a bohužel jsem naletel naposled! Zadejte banky o reklamaci platby.
    Jinak jsem našel podobný, možná tentýž pod jiným jménem a to :
    https://jeskyne-pokladu-official.com
    Nemám zkušenost ale stanu se lovcem podvodníků!

  88. Reagovat
    Eva 14.5.2021 v 16:40

    Zymba.cz Od zaplacení neodpovídá na maily, telefonní číslo nedostupné.

    Budeme rádi za váš komentář. Pište prosím slušně a s přidanou hodnotou. Komentáře schvaluje správce.


Komentáře / diskuse / hodnocení

GDPR: Jsme správci osobních údajů a chráníme je v souladu se zákonem 101/2000 Sb., O ochraně osobních údajů a s principy obsaženými ve směrnici EU č. 95/46/EC. Po odeslání komentáře zpracováváme tyto údaje - jméno, e-mail a IP adresu. E-mail používáme pro odeslání informační zprávy, že vám někdo odpověděl na dotaz. Pro jiné účely jej nevyužíváme. IP adresu sledujeme z důvodu ochrany před spamem. Pro odstranění údajů nás kontaktujte na info@recenzer.cz