Lepší TV

V současnosti je na trhu spoustu streamovacích služeb a online televizí, mezi kterými můžete vybírat. V dnešní recenzi se budeme zabývat službou Lepší.TV. Seznámíme vás dopodrobna s tím, o co se jedná a jaké jsou podmínky používání.

1x1.trans - Lepší TV

Logo Lepší TV

Nezapomněli jsme vyzdvihnout také její klady a zápory. Po přečtení našeho textu se budete moci snáze rozhodnout, zda se vám tato služba vyplatí, nebo se raději poohlédnete někde jinde.

Vyzkoušet lepší.TV

Co je Lepší.TV

Online televizi Lepší.TV založil Pavel Górecki v Ostravě v roce 2017. Jde tedy o českou společnost s převážně českými kanály. Do té doby na českém trhu žádná kvalitní online televize neexistovala. Hned zpočátku se snažili nabízet co největší množství kanálu za co nejpříznivější cenu.

Lepší.TV funguje jako IPTV – televize přes internetový protokol. To není to samé jako sledování televize přes internetové stránky. Televize má svou vlastní IP síť, je tedy nutné mít připojení k internetu (popř. set-top box, ale o tom později). Do této sítě dostanete přístup pouze tehdy, pokud si službu předplatíte.

zpět k obsahu ↑

Co nabízí Lepší.TV

Po zaplacení poplatku budete mít přístup k neomezenému nahrávání pořadů a také ke zpětnému zhlédnutí. Nastavíte si vlastní profil, který vám bude fungovat ať jste kdekoliv v rámci EU. Můžete se dívat na jakémkoliv zařízení, ať už je to telefon, notebook, tablet nebo televize.

Lepší.TV lze sledovat také pomocí Smart TV. Stačí, když si do zařízení stáhnete bezplatnou aplikaci a zaregistrujete se. Aplikaci je potřeba také při sledování na zařízeních s Androidem a iOs.

119 programů

Lepší.TV nabízí divákům přístup až k 119 programům. Více než polovina jich je v HD kvalitě, přesněji 76. Můžete se dívat buď na to, co aktuálně na daném programu běží, nebo si vyhledat oblíbený pořad a shlédnout ho zpětně.

Zpětné přehrání je možné až 100 dní (číslo se může lišit dle programu). Pořady můžete rovněž nahrávat. V nabídce najdete

  • klasické české stanice
  • filmové stanice
  • dětské stanice
  • sportovní stanice
  • slovenské stanice
  • dokumentární stanice
  • zpravodajské stanice
  • stanice pro dospělé
  • hudební stanice
  • zahraniční stanice (maďarské, polské, britské atd.)
  • velké množství rádio stanic

Cena

Cena je za objem programů a množství pořadů pěkná.

  • Základní tarif se 119 stanicemi a zpětným přehráváním 100 dní vás vyjde na 199 Kč měsíčně
  • Tarif Mini s 37 stanicemi a 10 dní zpětného přehrávání 99 Kč měsíčně
  • HBO – kanály HBO, Cinemax a videotéka HBO za 219 Kč měsíčně

V porovnání s dalšími streamovacími servery nenabízí nijak rozdílnou cenu. Základní tarif Netflixu vás také vyjde na 199 Kč, to samé Disney Plus. Amazon Prime je o něco dražší.

Pravdou ale je, že na Lepší.TV najdete oblíbené kanály, na které jste zvyklí z běžného televizního vysílání. A to včetně známých pořadů, zpravodajství a dokumentů. Zahraniční streamovací servery často nabízí pouze seriály a filmy vlastní produkce, novinky a trháky. Taková nabídka nemusí vyhovovat každému.

Lepší.TV si můžete vyzkoušet na měsíc za 1 Kč. Odemkne se vám přístup k základnímu tarifu a vy se můžete bez omezení dívat na to, co chcete. Po měsíci se rozhodnete, zda vám služba vyhovuje. Dobrou zprávou je, že nemusíte uzavírat žádnou smlouvu či se jinak zavazovat. Jednoduše se kdykoliv odhlásíte z odběru.

Více obrazovek najednou

K základnímu profilu si můžete přikoupit další obrazovku. To znamená, že se z vašeho profilu bude moci smět dívat další člověk na jiném zařízení současně s vámi. Za každou další obrazovku připlatíte 99 Kč na měsíc.

Sledování se set-top boxem

Lepší.TV lze sledovat pomocí set-top boxu. Ten si dokonce od Lepší.TV můžete pronajmout. Pokud se rozhodnete pro pronájem, je potřeba uzavřít smlouvu na jeden rok. Zaplatíte za ni 1599 + 150 Kč poštovné.

zpět k obsahu ↑

Výhody

Cena základního tarifu je velmi pěkná s ohledem na to, jak velké množství kanálů v balíčku dostanete. Pokud se navíc rozhodnete pro roční předplatné, v součtu za měsíc zaplatíte méně. Odběr můžete kdykoliv bez poplatku přerušit.

Zpětné přehrávání až 100 dní je také velkým plusem. To samé zpětné nahrávání, které je neomezené. Většina obdobných služeb nabízí nahrávání pouze v limitovaném objemu hodin. Získáte rovněž přístup do objemného archivu, který není nijak časově omezen.

Lepší.TV má velmi detailně zpracovanou sekci nejčastějších dotazů. Odpovědi jsou jasné a stručné. Velkým plusem je také ochotná technická podpora, která je vám k dispozici na online chatu, emailu a telefonní lince.

zpět k obsahu ↑

Nevýhody

Pravdou je, že poplatek 99 Kč za každou další obrazovku se někomu může stát poměrně vysoký. Za cenu 199 Kč mohlo být zahrnuto obrazovek víc už v základu.

zpět k obsahu ↑

Shrnutí

Lepší.TV ocení především diváci, kteří jsou zvyklí na kanály a pořady z běžného televizního vysílání. Dívat se můžete v podstatě kdykoliv a kdekoliv, stačí se jen zaregistrovat. Při sledování máte značnou svobodu. Programy můžete stopovat, přetáčet, nahrávat i sledovat zpětně.

Na výběr máte ze tří balíčku programů za pěknou cenu. Bohužel se lze dívat vždy pouze z jednoho zařízení ve stejnou dobu. Pokud chcete otevřít přístup i pro dalšího člena domácnosti, je nutné si připlatit.


Jak se vám líbí tento článek? Pomohl vám?

​​

19 komentářů
  1. Reagovat
    Pavel Matej 11.5.2021 v 19:31

    Dobry den,musim konstatovat,ze kvalita obrazu je dobra,jen obraz samotny se mi dost casto tzv, seka,zastavuje se po cirka osmi vterinach a zrovna tak dlouho trva,nez se rozbehne.Internet mam v poradku.Dekuji.

  2. Reagovat
    Jiří Bilik 14.5.2021 v 22:52

    Dobrý den, mám rychlý internet, kvalitu si sice můžu nastavit, ALE i když jsem nastavil na tu nejnižší kvalitu – což NEBYL účel !!!!!!!!!!! – tak se obraz často seká !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! – vaše poznámka – pište slušně by byla na místě kdyby vaše SLUŽBY fungovaly aspoň SLUŠNĚ !!!!!!!! 2000 za tvbox je taky slušná darda !!!! LITUJI koupi !!!!!!

    • Reagovat
      Roman 26.7.2021 v 20:12

      Přesně tak jsou to šmejdi zajímavý první měsíc to šlapalo jak hodinky na zkoušku a vydržel jsem to s nima asi půl roku pořád jsem věřil že to daj do pořádku ale takovou horší TV to jim sedí, víc ani zadarmo věčně sekání a přístroj od nich než vůbec neběhne ne moje nervy už trpěli mooc skončí zúčtování a končím s nima.

    • Reagovat
      Naďa Švehláková 20.7.2021 v 20:47

      Bohužel i já mám tuto zkušenost, škoda dvou tisíc:-))) a dnes 20.7. nefunguje vůbec

  3. Reagovat
    Blanka 15.5.2021 v 20:44

    Lepší TV se velmi často seká, budeme měnit 😱

  4. Reagovat
    Jaruš 28.5.2021 v 9:05

    Se sekáním mám také problém. Víc mě ale mrzí, že se Lepší.TV nedohodl se stanicí CSfilm a již jej nenabízí. Komunikovala jsem s oběma stranami, CSfilm prý je k dohodnutí, ale Lepší dělá mrtvého brouka. Pro mě velká škoda. Velké plus je služba “nahrát”, kde si umístím filmy a seriály, které na shlédnutí počkají i měsíc.

  5. Reagovat
    Robert Šustr 28.5.2021 v 17:55

    Škoda peněz, pořád se seká, dnes půl dne nefunguje, katastrofa!!!!!

  6. Reagovat
    Donpedro 29.5.2021 v 12:26

    Není to ono😔 živé vysílání o hodně opožděné cca 1min. A kvalita obazu taky slabší.

  7. Reagovat
    Matěj 1.6.2021 v 12:13

    Nevím, co se lidem nezdá, přešel jsem od jiného poskytovatele tv služeb a jsem nesmírně spokojen, kvalita obrazu je perfektní, celkové funkcionalita aplikace je perfektní, máte přehled o všem, co hrálo, dokonce si můžete najít například k jednomu seriálu všechny epizody, které byly v rámci zpětného přehrávání hezky jednoduše a přehledně. Přetáčení funguje taky na výbornou. Peněz moc za své služby nepožadují a poměr cena výkon je za mě parádní. Měli jsme téměř 3krat dražší službu a nefungovala ani z poloviny tak dobře jako lepší.tv ode mě je to asi vše a dávám 10/10. PS. Když se vám obraz seká, dejte si doporadku internetové připojení :)

  8. Reagovat
    František 11.6.2021 v 13:59

    katastrofa mizerie samovolne vypinani b**e krabicky je to podvod na lidi s kramem z MADE IN china ZEMAN A JEHO KAMARADI

  9. Reagovat
    Roman 28.6.2021 v 11:20

    Taky končím internet mám dostatečný a z lepší tv od začátku samé problémy zhruba 4 měsíce ji používám první půlměsíc katastrofa po napsani na podporu samé blablabla ze to není možný problem u nich,pak to chvili šlo asi měsíc jakžtakž,jinak seká se to příšerně smartbox od nich plečka která se pořád restartuje prostě šílenost ano cena dobrá ale za ty nervy ani zadarmo myslel jsem ze to bude časem lepší ale bohužel z touto iptv tv toho moc nevyhrajete pokud teda s tim konečně něco neudělají aby to bylo stabilní za mě ma tato tv tak max 2z10

  10. Reagovat
    Tomas Pesko 12.7.2021 v 15:00

    Špatný zákaznický servis. Služba nefungovala. Po následném kontaktování problém nebyl vyřešen. Při žádosti o vrácení peněz, nebylo ani odpovězeno na email. Dokonce na chatu mi bylo tykáno. Ruce pryč od nich.

    • Reagovat
      Igor 24.8.2021 v 11:19

      Můžu jenom potvrdit zpatne zkušenosti s tímto servisem

  11. Reagovat
    Tomas P 20.7.2021 v 9:14

    Přišla mi reklama/spam na email, že je možné využívat tuto službu v zahraničí, například když jedete na dovolenou. Službu jsem tedy odzkoušel a v zahraničí nefungovala. Obrátil jsem se na zákaznický servis, kde paní chybělo slušné chování, oslovování křestním jménem, vyhýbání se odpovědím atd.. Po delší době jsem získal informaci, že TV nemusí v zahraničí fungovat (proto posílají reklamu, která říká, využívejte v zahraničí). S žádostí o vrácení peněz jsem neuspěl. 199 Kč vyhozený z okna. Požádal jsem o smazání veškerých osobních údajů k mé osobě v rámci GDPR, prý to nejde, dokud mám zaplacenou službu, ať jí zatím využívám (sakra, služba mi nefunguje, tak jak?!). Ruce pryč od této společnosti, opravdu neochotní zloději a podvodníci.

  12. Reagovat
    Roman 26.7.2021 v 20:04

    Již jsem se po pár měsících nabažil stale jsem doufal že se tv horší ustálí ale tohle už je moc na moje nervy při zapnutí věčný restard min 15 minut než se vůbec pokusí horší tv naběhnout né tohle divadlo už ani zadarmo raději si připlatim za kvalitního dodavatele tv.
    Lepší spíše Horší nefungující neb napůl fungující tv už opravdu nechci hlavní reakce provozovatele tv lepší byla ze nemam dostatečný příjem zajímavý je ze voyo bez problemu to samý Netflix taky jede bez problémů jenom lepší horší TV se jen pořád vymlouvá skončí období a už tuto horší TV nechci ani zadarmo…

  13. Reagovat
    Karel 27.7.2021 v 15:12

    Jsem rád že jsem se dočetl v recenzích podobné zkušenosti jako mám já a to je otřesné, i když moje je trošku jiná a netýká se kvality vysílání, ale toho, že mi byl odepřen přístup údajně z takzvané dvojité platby na zkušební měsíc zdarma, když jsem jim říkal, že jsem se koukal do výpisu a volal do banky, že žádná platba z mojí karty na jejich společnost neodešla nezájem a arogantní chování, žádný zájem o budoucího klienta, jejich rady a komunikace přes chat je k smíchu na chatu mi poradili ať se obrátím na linku podpory což podle odpovědi jak jsem zjistil tak to dělá stejně jeden člověk.

  14. Reagovat
    Ondrej 26.8.2021 v 13:00

    Presne tak. Pozeram nejaky skorsi program v archive a obraz sa sekne akokeby nemal nahrate dalsie minuty. Pouzival som ich niekolko mesiacov a sekanie stale nie je vyriesene, takze odchadzam ku konkurencii.

  15. Reagovat
    martin 31.8.2021 v 19:07

    už nevím co bych zlepšil …internet mám 50/5 a stejně se to seká..naprosto příšerné je napojení na internet přes drát…musí se totálně obnovit tovární nastavení…škoda peněz…levně.tv za mnoho peněz

  16. Reagovat
    Jana 13.9.2021 v 11:07

    To jsem tak zaplatila známému 1Kč lepší tv na zkoušku jelikož nemá bankovnictví v telefonu, aby to měl rychlejší. A najednou mi po 30ti dnech 10.9.2021 strhli 418,- Kč za službu kterou vůbec nepoužívám a aniž by známého vůbec informovali o tom že se to bude automaticky strhávat. Paní mi v telefonu mi arogantně oznámila že jsem dobrovolně propůjčila svou kartu takže si máme najet do nastavení a zrušit platbu kartou. Nechápu jak můžou stahovat peníze někomu kdo absolutně nemá se službou nic společného!!!! Absolutně je nezajímá že mi ukradli peníze z karty!!!
    A dle známého informací je kvalita lepší.tv hodně špatná, stále se seká obraz a nedá se v kuse podívat na jeden film. Ale dle předchozích recenzí se není čemu divit. Za mě obyčejní zloději.

    Budeme rádi za váš komentář. Pište prosím slušně a s přidanou hodnotou. Komentáře schvaluje správce.


Komentáře / diskuse / hodnocení

GDPR: Jsme správci osobních údajů a chráníme je v souladu se zákonem 101/2000 Sb., O ochraně osobních údajů a s principy obsaženými ve směrnici EU č. 95/46/EC. Po odeslání komentáře zpracováváme tyto údaje - jméno, e-mail a IP adresu. E-mail používáme pro odeslání informační zprávy, že vám někdo odpověděl na dotaz. Pro jiné účely jej nevyužíváme. IP adresu sledujeme z důvodu ochrany před spamem. Pro odstranění údajů nás kontaktujte na info@recenzer.cz