Lepší TV

V současnosti je na trhu spoustu streamovacích služeb a online televizí, mezi kterými můžete vybírat. V dnešní recenzi se budeme zabývat službou Lepší.TV. Seznámíme vás dopodrobna s tím, o co se jedná a jaké jsou podmínky používání.

1x1.trans - Lepší TV

Logo Lepší TV

Nezapomněli jsme vyzdvihnout také její klady a zápory. Po přečtení našeho textu se budete moci snáze rozhodnout, zda se vám tato služba vyplatí, nebo se raději poohlédnete někde jinde.

Vyzkoušet lepší.TV

Co je Lepší.TV

Online televizi Lepší.TV založil Pavel Górecki v Ostravě v roce 2017. Jde tedy o českou společnost s převážně českými kanály. Do té doby na českém trhu žádná kvalitní online televize neexistovala. Hned zpočátku se snažili nabízet co největší množství kanálu za co nejpříznivější cenu.

Lepší.TV funguje jako IPTV – televize přes internetový protokol. To není to samé jako sledování televize přes internetové stránky. Televize má svou vlastní IP síť, je tedy nutné mít připojení k internetu (popř. set-top box, ale o tom později). Do této sítě dostanete přístup pouze tehdy, pokud si službu předplatíte.

zpět k obsahu ↑

Co nabízí Lepší.TV

Po zaplacení poplatku budete mít přístup k neomezenému nahrávání pořadů a také ke zpětnému zhlédnutí. Nastavíte si vlastní profil, který vám bude fungovat ať jste kdekoliv v rámci EU. Můžete se dívat na jakémkoliv zařízení, ať už je to telefon, notebook, tablet nebo televize.

Lepší.TV lze sledovat také pomocí Smart TV. Stačí, když si do zařízení stáhnete bezplatnou aplikaci a zaregistrujete se. Aplikaci je potřeba také při sledování na zařízeních s Androidem a iOs.

130 programů

Lepší.TV nabízí divákům přístup až k 130 programům. Více než polovina jich je v HD kvalitě, přesněji 100. Můžete se dívat buď na to, co aktuálně na daném programu běží, nebo si vyhledat oblíbený pořad a shlédnout ho zpětně.

Zpětné přehrání je možné až 100 dní (číslo se může lišit dle programu). Pořady můžete rovněž nahrávat. V nabídce najdete:

  • klasické české stanice
  • filmové stanice
  • dětské stanice
  • sportovní stanice
  • slovenské stanice
  • dokumentární stanice
  • zpravodajské stanice
  • stanice pro dospělé
  • hudební stanice
  • zahraniční stanice (maďarské, polské, britské atd.)
  • velké množství rádio stanic

Cena

Cena je za objem programů a množství pořadů pěkná.

  • Základní tarif se 130 stanicemi a zpětným přehráváním 100 dní vás vyjde na 199 Kč měsíčně
  • Tarif Mini s 37 stanicemi a 10 dní zpětného přehrávání 99 Kč měsíčně
  • HBO – kanály HBO, Cinemax a videotéka HBO za 219 Kč měsíčně

V porovnání s dalšími streamovacími servery nenabízí nijak rozdílnou cenu. Základní tarif Netflixu vás také vyjde na 199 Kč, to samé Disney Plus. Amazon Prime je o něco dražší.

Pravdou ale je, že na Lepší.TV najdete oblíbené kanály, na které jste zvyklí z běžného televizního vysílání. A to včetně známých pořadů, zpravodajství a dokumentů. Zahraniční streamovací servery často nabízí pouze seriály a filmy vlastní produkce, novinky a trháky. Taková nabídka nemusí vyhovovat každému.

Lepší.TV si můžete vyzkoušet za výhodných podmínek. Odemkne se vám přístup k tarifu a vy se můžete bez omezení dívat na to, co chcete. Poté se rozhodnete, zda vám služba vyhovuje. Dobrou zprávou je, že nemusíte uzavírat žádnou smlouvu či se jinak zavazovat. Jednoduše se kdykoliv odhlásíte z odběru.

Více obrazovek najednou

K základnímu profilu si můžete přikoupit další obrazovku. To znamená, že se z vašeho profilu bude moci smět dívat další člověk na jiném zařízení současně s vámi. Za každou další obrazovku připlatíte 99 Kč na měsíc.

Sledování se set-top boxem

Lepší.TV lze sledovat pomocí set-top boxu. Ten si dokonce od Lepší.TV můžete pronajmout. Pokud se rozhodnete pro pronájem, je potřeba uzavřít smlouvu na jeden rok. Zaplatíte za ni 1599 + 150 Kč poštovné.

zpět k obsahu ↑

Výhody

Cena základního tarifu je velmi pěkná s ohledem na to, jak velké množství kanálů v balíčku dostanete. Pokud se navíc rozhodnete pro roční předplatné, v součtu za měsíc zaplatíte méně. Odběr můžete kdykoliv bez poplatku přerušit.

Zpětné přehrávání až 100 dní je také velkým plusem. To samé zpětné nahrávání, které je neomezené. Většina obdobných služeb nabízí nahrávání pouze v limitovaném objemu hodin. Získáte rovněž přístup do objemného archivu, který není nijak časově omezen.

Lepší.TV má velmi detailně zpracovanou sekci nejčastějších dotazů. Odpovědi jsou jasné a stručné. Velkým plusem je také ochotná technická podpora, která je vám k dispozici na online chatu, emailu a telefonní lince.

zpět k obsahu ↑

Nevýhody

Pravdou je, že poplatek 99 Kč za každou další obrazovku se někomu může stát poměrně vysoký. Za cenu 199 Kč mohlo být zahrnuto obrazovek víc už v základu.

zpět k obsahu ↑

Shrnutí

Lepší.TV ocení především diváci, kteří jsou zvyklí na kanály a pořady z běžného televizního vysílání. Dívat se můžete v podstatě kdykoliv a kdekoliv, stačí se jen zaregistrovat. Při sledování máte značnou svobodu. Programy můžete stopovat, přetáčet, nahrávat i sledovat zpětně.

Na výběr máte ze tří balíčku programů za pěknou cenu. Bohužel se lze dívat vždy pouze z jednoho zařízení ve stejnou dobu. Pokud chcete otevřít přístup i pro dalšího člena domácnosti, je nutné si připlatit.


Jak se vám líbí tento článek? Pomohl vám?

​​

41 komentářů
  1. Reagovat
    Martin 11.5.2022 v 11:27

    Hrozná služba. Obraz kmitá. Technická podpora nijak nepomohla, jen mě připravili o čas. Při žádání o zrušení služby a vrácení peněz, když teda nefunguje, tak přestali komunikovat. Tak jsem nad jednou platbou mávl rukou. A ejhle, platím tuto katastrofu ne”službuů dál, nechali s nastavit automatickou platbu. Na kritiku opět nereagují.
    LOUPEŽNÍCI!!

  2. Reagovat
    Jirka 28.3.2022 v 9:56

    Nejhorší jednání při plavbě převodem mate jiné podmínky dražší než při platbě kartou to mě řekl operátor

  3. Reagovat
    Roman 17.2.2022 v 12:27

    Lepší TV používám už asi rok, osobně jsem s ní naprosto spokojený, jen mám pár postřehů, které by se ostatním uživatelům mohly hodit:
    Firma nabízí settopbox, střídají se v nabídce dva typy, dle momentální dostupnosti. Ten levnější je obyčejný čínský androidbox, jehož používání je pro danou službu katastrofa. Ten dražší je brandovaný pro Lepší TV (logo na boxu i ovladači), ovladač má virtuální myš, všechna tlačítka pro ovládání funkcí jsou označena a se službou fungují jak mají, na zádech má qwerty klávesnici pro vyhledávání, které se při stisku písmene aktivuje samo, je prostě výborný. Parádně upscaluje na 4K televizi. Máme v rodině dva, doporučuji připojit ethernet kabelem, při připojení přes wifi oba zlobily. Má systém androidTV, vše jiné, co je podporované lze doinstalovat.
    Příplatek za další zařízení mi nevadí, vždy se koukám pouze na jedno.
    TV chodí na všem, jen při sledování na PC je dostupná nižší kvalita obrazu. TV aplikace a android aplikace bez problémů ve full HD.
    Co se mi na Lepší TV ale líbí nejvíc, je uživatelské rozhraní, které pořady pro zpětné shlédnutí třídí do přehledné videotéky, takže zde odpadá přiblblé prohledávání EPG k dohledání pořadu, i když je tento postup též funkční.
    Pokud se služba seká, je opravdu třeba prověřit kvalitu připojení. To že provider tvrdí, že poskytuje 50/5 je sice hezké, ale realita bývá jiná. Sekání mi potvrdili zatím dva kamarádi, kteří jedou přes net od místního wifi providera, a to běžně v časech, kdy je velká vytíženost sítě. Já mám doma kabel 1Gb/s, na chalupě pevný internet LTE 30 Mb/s a žádné sekání jsem za rok užívání neviděl.
    Každý od IPTV čeká něco jiného, já jsem po dlouhém průzkumu zůstal u Lepší TV a jsem spokojen. Uživateli s jinými prioritami sedět nemusí.
    Automatická platba kartou mi taky vyhovuje, jen je třeba si jí v nastaveních služby správně nastavit. Pokud chcete vyzkoušet měsíc za 1 kč a skončit, nesmíte zapomenout v nastaveních automatickou platbu kartou zrušit, jde to udělat hned.
    Také je vidět, že poskytovatel na službě pracuje a vylepšuje ji, to též chválím.

  4. Reagovat
    Petr 11.2.2022 v 11:13

    Za mě vyhozené peníze .. s internetem 100 na 100 abych viděl pouze načitajicí se bílé tečky na to nemám opravdu nervy.. opravdu ostuda..
    2 dny jsem zkoušel se na to koukat ale už jsem do vzal, jinak bych si vytrhal všechny vlasy na hlavě.. v zákaznickem centru se vám tak akorát vysmějí a ty jejich výmluvy mě opravdu vážně “ s**** “ ( problém více IP adres atd!! )

    Už nikdy více 🤮🤬

  5. Reagovat
    Romana 10.2.2022 v 17:50

    Jsem s touhle online televizi velmi spokojená a to hodně. :)

  6. Reagovat
    Masa 6.2.2022 v 4:24

    Lepší TV mám přes čtyři měsíce a funguje, tak, jak má. Ke svému staršímu TV přijímači jsem se připojil přes značkový IPTV set top box pro android, neboť noname produktu nabízenému ostravskou firmou bez zajištěného autorizovaného servisu v ČR jsem nevěřil. Bankovním převodem si předplácím službu za 199 Kč na měsíc a plně mi to stačí díky pěti různým Filmbox kanálům bez nutnosti dokupovat si HBO, Netflix nebo něco dalšího. Oceňuji i knihovnu Lepší TV, kterou jsem zatím ani celou neprobádal. Jediné sekání jsem zaznamenal mimo domov při připojení mobilu resp. tabletu přes lokální wifi, ale vždy stačilo jen se znovu k wifině připojit znovu a rozjelo se to skvěle. Nejsem odborník, ale troufám si odhadnout, že pokud se příjem seká na domácím TV přijímači starého typu, bývá nejspíš příčinou nedobrá práce Lepší TV boxu, který nepůsobí věrohodně (nechci dělat reklamu, ale mám box od nejmenovaného německého výrobce, který běží bez zádrhelů). U nových smart TV by se to mělo obejít i bez této investice. Do svého boxu jsem si stáhl i apky ruských TV internetových stanic, ale to už bude asi jen pro masochisty… Celkově tedy doma jen potěšení z dobré služby bez nutnosti tahat se s providerem o stahování plateb z mé karty za služby, které již nechci (jako Cinemax apod.). Zatím jsem nenašel jiného IPTV poskytovatele, který by se Lepší TV zejména co do slušné ceny za neomezené nahrávání mohl Lepší TV rovnat.

  7. Reagovat
    René 26.1.2022 v 8:51

    Ano souhlas s Vámi. Taky mám smart Samsung tv s příslušnou apkou. Tv lepší užívám cca 3 měsíce a zatím spokojenost.

  8. Reagovat
    Peter 4.1.2022 v 13:45

    Za mna to najhorsie co som kedy mal. Funguje iba na jeden prijmac, co je v dnesnej dobe smiesne a neuveritelne je spomalena. Za dalsie, chcel som ju vyskusat na mesiac, preto som hladal v menu ako odhlasit platbu. Samozrejme to skovali, ale nasiel som, teda myslel som si, ze som to nasiel. Ake bolo moje prekvapenie, ked mi odpocitali peniaze za dalsie obdobie. Nasledne som si zavolal, kde som sa dozvedel ako to skutocne zrusit. Myslim ze je to velmi zavadzajuco spravene, aby si clovek myslel ze to zrusil, ale skutocnost je ina. Ved ak kliknem na tlacitko AKTIVNE a zmeni sa na NEAKTIVNE pre mna je to vybavena vec. Pozor tu nie. Dalsia vec, skusil som oslovit poskytovatela o vratenie, podla mna neopravnene zaplatenej sumy, neuspesne. Odpisali, ze mi to nevedia vratit a mozem vyuzivat sluzby o ktore nemam zaujem, co je podla mna smiesne. A posledna vec, ak mam sluzbu aktivnu do 3.1. vratane, ako mi mozu stiahnut platbu v ten isty den teda 3.1., co ak to chcem zrusit prave v posledny den platnosti! Proste Vas nikdy viac.

    • Reagovat
      Roman 17.2.2022 v 11:48

      Jste to špatně pochopil. Je sice pravda, že se automatická obnova platby kartou hůř hledá, ale zrušit jí můžete ihned po předplacení období a sledovat zaplacenou službu do poslední sekundy. Pak se vypne.

    • Reagovat
      Aneta 3.2.2022 v 16:21

      Taky s vámi souhlasím, vidím to stejně jako vy.

  9. Reagovat
    Veronika 28.12.2021 v 9:46

    Lepší TV máme několik let, poslední rok se začalo sekat,nyní již není možno sledovat nic. Přes Vánoce nebylo možno shlédnout jediný program, opravdu super služba. Před 6 týdny nám bylo sděleno,že máme být trpěliví, že posílí infrastrukturu, sluzba je ještě horší. Další odpovědi bylo,že máme vyzkoušet funkčnost krabičky u známých,přátel,zda funguje, tak to je opravdu servis roku. Smlouvu prý nyní ukončit nelze,jelikož konci až za rok,takže budeme platit 2 roky za něco, co nefunguje,to jako fakt???!!!

    • Reagovat
      Martin 11.2.2022 v 10:44

      Sekání jsem též řešil dobré dva roky u Lepší TV a když jsem si pořídil Čínský A95X F3 Air II TV BOX s Androidem 11 a spojil ho kabelem s routerem, už se to neseká.

  10. Reagovat
    Ján 18.12.2021 v 13:46

    Dobrý deň, chcem Vás opäť upozorniť na problém kmitajúceho okna v ľavom dolnom rohu obrazovky na tento problém som upozorňoval pred nedávnom nikto naň nereagoval. Tento problém bude znepríjemňovať sledovanie TV napríklad do večera pokiaľ nevypnem TV. Po zapnutí na druhý deň je všetko v pohode. Skuste poradiť ako tento problém odstrániť. Ešte pridám informácie. Odinštalovanie Ap, vypnutie TV cca 30s, reštart router, znova inštalácia AP po spustení TV porucha pokračuje.
    Táto porucha je len na vašej AP inak všetko ostatné v TV ide normálne. Chcem podotknúť, že je to pomerne častá závada – zaplatené mám. Keď toto bude robiť počas sviatkov ďakujem pekne za také sledovanie TV.
    Ďakujem za skoré riešenie problému. A hlavne reagovať na vzniknuté problémy.

  11. Reagovat
    Lukáš 5.12.2021 v 13:16

    Nechápu co s tím vy co si zde stěžujete děláte, mám smart tv, giga net ( oba směry – optika) jedu přes aplikaci ve smart tv Samsung a lepší tv funguje bez jediného škobrtnutí na 100%. Tedy problém není v lepší tv, ale buď ve Vás, nebo v prehistorickém vybavení včetně netu co používáte.

    • Reagovat
      Cipísek 13.4.2022 v 20:32

      A ty jseš zaměstnanec Lepší tv, nebo spolumajitel?

  12. Reagovat
    Martin 7.11.2021 v 17:12

    už nikdy lepší.tv jsou to pr*****.

  13. Reagovat
    Jana 13.9.2021 v 11:07

    To jsem tak zaplatila známému 1Kč lepší tv na zkoušku jelikož nemá bankovnictví v telefonu, aby to měl rychlejší. A najednou mi po 30ti dnech 10.9.2021 strhli 418,- Kč za službu kterou vůbec nepoužívám a aniž by známého vůbec informovali o tom že se to bude automaticky strhávat. Paní mi v telefonu mi arogantně oznámila že jsem dobrovolně propůjčila svou kartu takže si máme najet do nastavení a zrušit platbu kartou. Nechápu jak můžou stahovat peníze někomu kdo absolutně nemá se službou nic společného!!!! Absolutně je nezajímá že mi ukradli peníze z karty!!!
    A dle známého informací je kvalita lepší.tv hodně špatná, stále se seká obraz a nedá se v kuse podívat na jeden film. Ale dle předchozích recenzí se není čemu divit. Za mě obyčejní zloději.

    • Reagovat
      Lukáš 5.12.2021 v 13:24

      Vaše hloupost je nekonečná, hlavně že házíte svoje chyby na lepší tv :-)

      • Reagovat
        David 11.12.2021 v 7:59

        Moje řeč.

  14. Reagovat
    martin 31.8.2021 v 19:07

    už nevím co bych zlepšil …internet mám 50/5 a stejně se to seká..naprosto příšerné je napojení na internet přes drát…musí se totálně obnovit tovární nastavení…škoda peněz…levně.tv za mnoho peněz

  15. Reagovat
    Ondrej 26.8.2021 v 13:00

    Presne tak. Pozeram nejaky skorsi program v archive a obraz sa sekne akokeby nemal nahrate dalsie minuty. Pouzival som ich niekolko mesiacov a sekanie stale nie je vyriesene, takze odchadzam ku konkurencii.

  16. Reagovat
    Karel 27.7.2021 v 15:12

    Jsem rád že jsem se dočetl v recenzích podobné zkušenosti jako mám já a to je otřesné, i když moje je trošku jiná a netýká se kvality vysílání, ale toho, že mi byl odepřen přístup údajně z takzvané dvojité platby na zkušební měsíc zdarma, když jsem jim říkal, že jsem se koukal do výpisu a volal do banky, že žádná platba z mojí karty na jejich společnost neodešla nezájem a arogantní chování, žádný zájem o budoucího klienta, jejich rady a komunikace přes chat je k smíchu na chatu mi poradili ať se obrátím na linku podpory což podle odpovědi jak jsem zjistil tak to dělá stejně jeden člověk.

  17. Reagovat
    Roman 26.7.2021 v 20:04

    Již jsem se po pár měsících nabažil stale jsem doufal že se tv horší ustálí ale tohle už je moc na moje nervy při zapnutí věčný restard min 15 minut než se vůbec pokusí horší tv naběhnout né tohle divadlo už ani zadarmo raději si připlatim za kvalitního dodavatele tv.
    Lepší spíše Horší nefungující neb napůl fungující tv už opravdu nechci hlavní reakce provozovatele tv lepší byla ze nemam dostatečný příjem zajímavý je ze voyo bez problemu to samý Netflix taky jede bez problémů jenom lepší horší TV se jen pořád vymlouvá skončí období a už tuto horší TV nechci ani zadarmo…

  18. Reagovat
    Tomas P 20.7.2021 v 9:14

    Přišla mi reklama/spam na email, že je možné využívat tuto službu v zahraničí, například když jedete na dovolenou. Službu jsem tedy odzkoušel a v zahraničí nefungovala. Obrátil jsem se na zákaznický servis, kde paní chybělo slušné chování, oslovování křestním jménem, vyhýbání se odpovědím atd.. Po delší době jsem získal informaci, že TV nemusí v zahraničí fungovat (proto posílají reklamu, která říká, využívejte v zahraničí). S žádostí o vrácení peněz jsem neuspěl. 199 Kč vyhozený z okna. Požádal jsem o smazání veškerých osobních údajů k mé osobě v rámci GDPR, prý to nejde, dokud mám zaplacenou službu, ať jí zatím využívám (sakra, služba mi nefunguje, tak jak?!). Ruce pryč od této společnosti, opravdu neochotní zloději a podvodníci.

  19. Reagovat
    Tomas Pesko 12.7.2021 v 15:00

    Špatný zákaznický servis. Služba nefungovala. Po následném kontaktování problém nebyl vyřešen. Při žádosti o vrácení peněz, nebylo ani odpovězeno na email. Dokonce na chatu mi bylo tykáno. Ruce pryč od nich.

    • Reagovat
      Igor 24.8.2021 v 11:19

      Můžu jenom potvrdit zpatne zkušenosti s tímto servisem

  20. Reagovat
    Roman 28.6.2021 v 11:20

    Taky končím internet mám dostatečný a z lepší tv od začátku samé problémy zhruba 4 měsíce ji používám první půlměsíc katastrofa po napsani na podporu samé blablabla ze to není možný problem u nich,pak to chvili šlo asi měsíc jakžtakž,jinak seká se to příšerně smartbox od nich plečka která se pořád restartuje prostě šílenost ano cena dobrá ale za ty nervy ani zadarmo myslel jsem ze to bude časem lepší ale bohužel z touto iptv tv toho moc nevyhrajete pokud teda s tim konečně něco neudělají aby to bylo stabilní za mě ma tato tv tak max 2z10

1 2

    Budeme rádi za váš komentář. Pište prosím slušně a s přidanou hodnotou. Komentáře schvaluje správce.


Komentáře / diskuse / hodnocení

GDPR: Jsme správci osobních údajů a chráníme je v souladu se zákonem 101/2000 Sb., O ochraně osobních údajů a s principy obsaženými ve směrnici EU č. 95/46/EC. Po odeslání komentáře zpracováváme tyto údaje - jméno, e-mail a IP adresu. E-mail používáme pro odeslání informační zprávy, že vám někdo odpověděl na dotaz. Pro jiné účely jej nevyužíváme. IP adresu sledujeme z důvodu ochrany před spamem. Pro odstranění údajů nás kontaktujte na info@recenzer.cz