Grand Optical je specialista na dioptrické, sluneční brýle a kontaktní čočky. Na pobočkách poskytují odborné poradenství, měření a exkluzivní výběr ze světových i privátních značek. Ceny jsou dostupné, často navíc nabízí různé slevy a akce.

Při nákupu online přes eshop je vám k dispozici zákaznická podpora. Doporučujeme nahlédnout také na sociální sítě nebo blog Grand Optical, kde najdete spoustu tipů a zajímavostí ze světa optiky a zdraví.

1x1.trans - Grand Optical

Logo – Grand Optical

Představení e-shopu

Grand Optical je součást mezinárodní sítě GrandVision, která se specializuje na optiku a péči o zrak. Patří mezi nejvýznamnější jména v této oblasti. Přímo či v obchodním zastoupení působí ve spoustě zemí světa. Jen na území České republiky provozuje Grand Optical 59 poboček. Pro zákazníky je připravena spousta atraktivních výhod a špičkový servis.

Přejít do e-shopu

zpět k obsahu ↑

Přehled sortimentu

Sortiment je rozdělen na dioptrické brýle, sluneční brýle, kontaktní čočky a Naše značky. Kromě měření zraku vám pomohou s výběrem toho správného druhu čoček (multifokální, kancelářské atd.), skel a obrub. Ty si můžete vybrat buď od světových výrobců (Dior, Lacoste a další) nebo z privátní značky Grand Optical.

Ty se prodávají za velmi příznivé ceny, jsou spolehlivé a dobře vypadají. Ten samý servis poskytují i v případě kontaktních čoček, kdy vám pomohou jak s měřením, tak školením v aplikaci. Prodávají k nim rovněž příslušenství – roztoky, pouzdra a další. Kromě měření zraku poskytují také pojištění a servis. Při nákupu na eshopu je možné využít slevový kód.

zpět k obsahu ↑

Služby a ostatní

Přes eshop Grand Optical je možné nakupovat pouze sluneční brýle. Všechno ostatní zboží je nutné vybírat na prodejně – pobočkách (ty najdete například v Praze, Liberci, Pardubicích, Českých Budějovicích, Kladně nebo Zlíně).

To právě z toho důvodu, abyste výběr prokonzultovali s personálem, popř. přinesli doporučení od lékaře. Jen tak budete mít jistotu, že budete odcházet s produktem, který bude sloužit přesně tak, jak potřebujete.

Dopravu z eshopu se slunečními brýlemi zajišťuje GLS, a to bez poplatků za poštovné či balné. Doprava je zdarma bez ohledu na hodnotu objednávky. Platba probíhá na dobírku nebo kartou přes online platební bránu.

zpět k obsahu ↑

Slevový kód

  • Aktuálně nenabízí slevový kód
zpět k obsahu ↑

Doprava

Obchod využívá tyto dopravce:

  • Osobní odběr
  • GLS
zpět k obsahu ↑

Platební možnosti

  • Platební karta/Hotově
  • Dobírka
zpět k obsahu ↑

Prodejny

Grand Optical prodejny v Praze

  • Metropole Zličín – Řevnická 1, 155 00 Praha
  • Palladium – Náměstí republiky 1, 110 00 Praha
  • Atrium Flóra – Vinohradská 151, 130 00 Praha
  • OC Nový Smíchov – Plzeňská 8, 150 00 Praha
  • Galerie Fénix – Freyova 35 (945/35), 190 00 Praha
  • Westfield Chodov – Roztylská 2321/19, 148 00 Praha
  • Centrum Černý Most – Chlumecká 765/6, 198 19 Praha

Grand Optical prodejny v dalších městech

  • City Park – Hradební 1, 586 01 Jihlava
  • Olympia – Písecká 972/1, 326 00 Plzeň
  • Zlaté Jablko – nám. Míru 174, 760 01 Zlín
  • Galerie Šantovka – Polská 1, 772 00 Olomouc
  • Forum – Bílinská 3490/6, 400 01 Ústí nad Labem
  • Avion Shopping Park – Rudna 114, 700 30 Ostrava
  • Forum – Soukenné náměstí 669/2a, 460 80 Liberec
  • Palác – Masarykovo náměstí 2799, 530 02 Pardubice
  • OC Varyáda – Kpt. Jaroše 375/31, 360 06 Karlovy Vary
  • Aupark – Gočárova třída 1754/48a, 500 02 Hradec Králové
  • NC Géčko – České Vrbné 2327 (2360), 370 11 České Budějovice
zpět k obsahu ↑

Kariéra

  • Aktuálně volná pracovní místa naleznete zde
zpět k obsahu ↑

Kontakt

zpět k obsahu ↑

Hodnocení

9.5 Hodnocení
Prodejce dioptrických brýlí a kontaktních čoček

9.5Naše hodnocení
Přehlednost obchodu
9.5
Jednání se zákazníkem
9.5
Kvalita sortimentu
10
9.3Hodnocení uživatelů
Přehlednost obchodu
9.5
Jednání se zákazníkem
9.2
Kvalita sortimentu
9.3
KLADY
  • komunikace
  • široký sortiment
  • rychlost doručení
  • kvalitní zboží
  • příznivé ceny
Napsat hodnocení  |  Přečíst hodnocení a komentáře

24 komentářů
Zobrazit vše Nejpřínosnější Nejlepší Nejhorší Napsat hodnocení
  1. Reagovat
    Bo eM 15.5.2022 v 16:32
    4.65
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    80

    Poprve v zivote premeren zrak a nasledne objednani bryli. Vse v prijemnem prostredi a s ochotnym personalem.
    Slevu jsem taky dostal, 50% na obroucky … jenomze deset minut na netu me prinutilo k smichu, ty same obroucky od velmi zname znacky maji vsude za ceny kolem – te same ceny po sleve ;)
    Nijak zvlast me to netrapi, ale tohle snad optik velikosti GO delat nemusi …

    KLADY: Pobocka v OC Chodov Personal Vyber zbozi
    ZÁPORY: "Sleva" u nastrelenych cen
    (0) (0)You have already voted this
  2. Reagovat
    Jarmila 10.5.2022 v 19:22
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Máme doma už sběr brýlí z GrandOpticalu. Máme sice docela nízké dioptrie (obě s dcerou), každopádně alespoň jednou v roce jsme k nim zašly abychom se na brýle podívali a většinou i něco nakoupily.

    KLADY: asi nejvíc se mi líbí jejich sortiment. + je fajn že jsou poměrně všude. :)
    (0) (0)You have already voted this
  3. Reagovat
    Marie D. 29.4.2022 v 9:46
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Chodíváme se do Grandu občas podívat. Někdy jsem už i něco zakoupili, ale spíše se díváme po slevách. Na každý pád, co jsem zde kdy zakoupila za brýle, tak vydrželo poměrně dobře. Ocenila bych hlavně to, že se nikde nezačali na obroučkách olupovat barvy nebo že by barva sama zacházela. Jsem poměrně lajdák na starání se o brýle, takže tomu čištění nedám moc ani u jiných brýlí. Co je u nich ale moc fajn, je že si člověk může objednat měření zraku a že mají i měsíce, kdy měří zrak zdarma. A tento rok jsem to porvé vyzkoušela. Bylo to moc fajn. Jako doktory nemám ráda, takže tuhle variantu jen vítám.

    KLADY: Obsluha, Slevy, výběr
    (0) (0)You have already voted this
  4. Reagovat
    Nikol 17.4.2022 v 0:27
    0.5
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Jak muzete s***a prodavat obroucky drazsi o 4tisice nez je na oficialnich strankach vyrobce a jinych webech??!
    To je opravdu k zamysleni. Predrazeny je kazdy model obroucek, ktery jsem si zkusila. Vyfotila jsem si u vsech cenu s nazvem vyrobku.
    To, co jsem pak nasla na internetu me dostalo. Samozrejme, ze jsem si objednala obroucky z internetu po vyzkouseni na vasi pobocce. Nebudu prece platit 6tisic za pitome obroucky, ktere i jejich ofiko stranky nabizi za 2tisice. A radeji si necham udelat dioptrie u soukromeho optika.
    ProBoha

    (0) (0)You have already voted this
  5. Reagovat
    Michlovi 14.4.2022 v 18:45
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Jsme spokojeni s jejich obsluhou v OC Smíchov.

    KLADY: Výběr Prodejna byla čistá a přehledná. Díky obsluze jsme si vybrali.
    (0) (0)You have already voted this
  6. Reagovat
    Soňa 29.3.2022 v 18:31
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Na pobočce GrandOpticalu jsem byla už asi 5x, vždy pro výběr nových brýlí, takže jsem si udělala už párkrát radost a zatím všechno drží, co jsem si nakoupila. :)

    KLADY: Vyhovuje mi u nich jejich výběr. A v OC je máme dobře dostupný.
    (0) (0)You have already voted this
  7. Reagovat
    jindra miroslav 29.3.2022 v 14:02
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Navštívili jsme prodejnu Grand Optical NC Géčko. Chtěli jsme se podívat informativně na dioptrické sluneční brýle. Ujala se nás velmi příjemná paní ,která nám vše vysvětlila a ukázala s neuvěřitelnou trpělivostí. Výsledkem bylo,že jsme si objednali brýle oba dva.Dnes jsme je vyzvedli a jsme velmi spokojeni.Děkujeme .Manželé Jindrovi

    (0) (0)You have already voted this
  8. Reagovat
    Eva Housová 12.3.2022 v 15:51
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Pobočka v Ústí vyhovuje celé naší rodině, je v centru a v OC, personál je příjemný, vstřícný, dobře poradí,aby brýle slušely…za nás super.

    KLADY: Pobočka v Ústí celé naší rodině vyhovuje, je v centru a v OC, personál příjemný, vstřícný, dobře poradí, aby brýle slušely....za nás super.
    ZÁPORY: Žádné
    (0) (0)You have already voted this
  9. Reagovat
    Denisa Č. 28.2.2022 v 15:29
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Za mě super. Optika mi zatím vždy vyrobila dobré brýle. Když se mi na brýlích něco stane, tak mám možnost reklamace, takže si účtenky raději nechávám, ale nikdy jsem tuto možnost nemusela využít a to tam nakupuji mnoho let.

    KLADY: Pěkné věci. Přehledná optika. Fajn jednání ze strany prodavačky.
    (0) (0)You have already voted this
  10. Reagovat
    Martina Bečvářová 16.2.2022 v 12:13
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Nikdy jsem nešla do Grandu, nějako mě to nikdy nelákalo, chodila jsem k nám do zajetý optiky a až když jsem dostala poukaz do Grandu, tak jsem si šla podívat. Překvapilo mě kolik toho na pobočce mají a jak se ke mě hezky slečna na prodejně chovala. Dávala mi na výběr z mnoha typů obrouček a věnovala se mi, ale neměla jsem pocit tlaku. Naopak. Je pravda, že na prodejně byl klid, takže měla prostor vlastně se mi plně věnovat. Nakonec jsem si brýle jedny nechala vyrobit. I jsem si u té příležitosti nechala překontrolovat dioptrie, abych měla brýle udělané přesně. Po necelém týdnu mi přišla SMS, abych si brýle vyzvedla jsem spokojena. Brýle mi sedí a upřímně mě velmi překvapili a ráda se zajdu zase někdy podívat.

    KLADY: Ochota prodavačky Výběr Rychle zhotové Netradiční vzhled brýlí Možnost koupit kontaktní čočky Jsou v mnoha obchodních centrech Mají otevřeno i o víkendu Hezká prodejna
    (0) (0)You have already voted this
  11. Reagovat
    Dalibor 13.1.2022 v 18:18

    Nakoupil jsem si zde na léto dvoje sluneční brýle. Chtěl jsem již něco kvalitnějšího a myslím, že to dopadlo dobře.

  12. Reagovat
    Zetra 8.1.2022 v 9:47
    2
    Přehlednost obchodu
    60
    Jednání se zákazníkem
    50
    Kvalita sortimentu
    10

    – Brýle mají předražené. Stejné brýle lze na internetu sehnat za polovinu až třetinu ceny.
    – Skla vyrábí pouze v kvalitě CR39 a v ceně, která je trojnásobná oproti Trivexu.
    – Slevy pouze pro stávající zákazníky což je nelogické, protože člověk, který potřebuje brýle si je zakoupí a pak další potřebuje až za hodně dlouhý čas. Vzhledem k ceně i po slevě za velmi dlouhý čas. Přecijen platit průměrně 11 – 15 tisíc (aktuální cena kompletní zakázy brýle + skla) každých 5 let je poměrně dost.
    – Kvalita skel je výborná ale evidentně to ta společnost neumí – základní ostrost je v pořádku ale pouze uprostřed, zhruba od pěti procent od středu k okrajům se zvyšuje rozmazání a také velmi vysoký efekt chromatické aberace kdy u objektů 50cm od oka je “ujetí” barev 6 cm. Je to příšerné. U koukání na obrazovku PC ještě více výrazné skrze podsvícení obrazovky. Je nemožné číst texty, je nemožné pracovat s grafikou na PC. Jsem řidič automobilu a je prakticky nemožné řídit auto – neustále musíte při běžných věcech otáčet celou hlavu a ne pouze oči. Častěji na mne troubí auta a jsem nucen používat staré brýle. Několikrát men zastavila už i Policie za velmi velké přestupky ačasto při předjíždění, kdy nevidím na obě strany vedle sebe (slepý úhlel bočního zrcátka). Několikrát jsem porazil i chodce přecházejícího přes přechod – není vidět když není uprostřed přechodu ale na jeho okraji – z pohledu řidiče u palubních sloupků. Oproti tomu rozdílu toto dříve nebylo.
    Úprava skel je: tenčená skla, filtr proti modrému světlu – brýle byly pořízeny kvůli práci na PC, protože u starých brýlí se mi časem jedno sklo zbělelo. Asi nelze reklamovat.

    KLADY: - kamenné prodejny v mnoha městech
    ZÁPORY: - vysoká cena v 2-3 násobků cen jaké jsou na internetu - velmi špatná kvalita skel - slevy pouze pro stálé zákazníky pro nové žádné slevy - nneí problém se za komplet koupě brýle + skla v základním provedení dostat na 11-15 tisíc Kč.
    (0) (0)You have already voted this
  13. Reagovat
    Markéta 9.12.2021 v 11:45
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    My máme s grandem dobrou zkušenost. U vstupu se nás hned ujala příjemná paní a věnovala se nám od začátku do konce. Nebyla příliš vlezlá, ale vše ukázala, podala, pomohla, bylo to fajn. Nakonec jsme odnášeli jako celá rodina několikery brýle. Ano u placení, jsme se plácli přes kapsu, ale máme zas na dlouho od brýlí vystaráno.

    KLADY: Ochota prodavačky, hezké prostředí
    (0) (0)You have already voted this
  14. Reagovat
    Kabat 5.12.2021 v 21:34
    2.65
    Přehlednost obchodu
    80
    Jednání se zákazníkem
    0
    Kvalita sortimentu
    80

    Dobry den,
    dnes celkem smutna zkusenost, pri pokusu o nakup bryli, odpoved ,, nemam tu nikoho kdo by vam zmeril zrak, musite se objednat” muj argumet: vase stranky ale tvdri kdykoliv bez objednani- odpoved: ja ty stranky nedelam:))) Tak slecne by evidentne stacilo je alespon precist…
    Prodejna P4, Novodvorska

    KLADY: Maji otevreno..
    ZÁPORY: Ackoliv inzeruji mereni zraku bez objednani, lzou a neni to pravda. Dnesni zkusenost P4, Novodvorska, odchod bez nakupu..
    (0) (0)You have already voted this
  15. Reagovat
    Káča 2.12.2021 v 19:23
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Příjemná obsluha. Chodíme sem málo kdy, ale tentokrát i cenovka byla fajn. A výběr měli velkej.

    KLADY: Výběr brýlí
    ZÁPORY: .....
    (0) (0)You have already voted this
  16. Reagovat
    Jan 2.11.2021 v 20:08
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Měl jsem čerstvě změřený oči od doktora, tak jsem si sem zašel, abych si nechal udělat nové brýle a super. Sedli mi pěkně a vidím skvěle.

    KLADY: přehledná pobočeka, výběr brýlí.
    (0) (0)You have already voted this
  17. Reagovat
    Pavla Hološková 2.11.2021 v 19:37

    VELMI NEDOPORUČUJI. Jsem velmi zklamaná…. X let jsem byla zákazníkem, nechávala jsem si zhotovit opakovaně jak brýle, tak i čočky.
    Poslední zakázka 2ks brýlí (objednány naráz) ale dopadla tak, že ani jedny nemohu nosit. Způsobují mi vážné zdravotní problémy, a to takové, že jsem musela být odvezena rychlou záchranou službou do nemocnice.
    Všechna vyšetření vyloučila jiné zdravotní obtíže a vše ukazuje na uvedené brýle.
    Po návštěvě v Optice ( po předchozí u oční lékařky) mi bylo že strany personálu řešeno, že si mám dojít opět k oční lékařce a vyloučit oční potíže a že mi po negativním výsledku nechají zhotovit nová skla.
    Vše jsem podstoupila, vč. neurologických vyšetření, následně s negativním výsledkem byla ještě na přeměření v této Optice (2x) a nakonec jsem podala reklamaci, protože se k ničemu neměli.
    Jak jsem mohla očekávat, reklamaci mi zamítli a já mám dvoje nenositelné brýle v řádu 11.500,- Kč. Očekávala jsem dodržení slibu, který mi dal personál na prodejně a korektní přístup ke stálému klientovi.
    Naprosté zklamání, když ani takové vážné následky při nošení jejich výrobků, nevedou ke snaze učinit nápravu a zakázku vyreklamovat!
    VELMI NEDOPORUČUJI…. ztratili jste dlouholetého klienta a věřte, že doporučení na Vás již dávat rozhodně nebudu.

  18. Reagovat
    Karolína 30.9.2021 v 21:20
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Pro mě je až překvapivý výběr jak obrouček tak i cen.

    KLADY: Dobré jednání
    (1) (0)You have already voted this
  19. Reagovat
    Aneta 9.9.2021 v 11:17
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Grandoptical Olympia Brno

    KLADY: Velice příjemné jednání všech zaměstnanců a profesionální přístup. Důkladné měření zraku, pomoc při výběru nových brýlí. Rychlé dodání. Maximální spokojenost. Doporučuji.
    ZÁPORY: Žádné
    (1) (0)You have already voted this
  20. Reagovat
    Dara 18.8.2021 v 20:57

    Objednala jsem se na online přeměření a jsem spokojena. Na nikoho jsem nečekala a pak jsem si pěkně šla vybírat nové obroučky.

1 2

    Budeme rádi za váš komentář. Pište prosím slušně a s přidanou hodnotou. Komentáře schvaluje správce.


Komentáře / diskuse / hodnocení

Celkové hodnocení

GDPR: Jsme správci osobních údajů a chráníme je v souladu se zákonem 101/2000 Sb., O ochraně osobních údajů a s principy obsaženými ve směrnici EU č. 95/46/EC. Po odeslání komentáře zpracováváme tyto údaje - jméno, e-mail a IP adresu. E-mail používáme pro odeslání informační zprávy, že vám někdo odpověděl na dotaz. Pro jiné účely jej nevyužíváme. IP adresu sledujeme z důvodu ochrany před spamem. Pro odstranění údajů nás kontaktujte na info@recenzer.cz