Jourlacy.com je internetový obchod nabízející módní oblečení do práce, na párty, každodenní nošení nebo pro speciální příležitosti. Jde o jeden z mnoha dalších čínských obchodů, který inzeruje distribuci oblečení, obuvi a doplňků do celého světa. Jde o legitimní obchod, nebo je to podvod? Na to se pokusíme odpovědět v následující recenzi.

1x1.trans - Jourlacy

Logo – Jourlacy

Představení e-shopu

Jourlacy má na svých stránkách uvedenou pouze adresu v Hong Kongu bez nějakého jména nebo kontaktní osoby. Obchod můžete kontaktovat přes email nebo telefon. Je zde ale varování, že na soukromou poštu vám nikdo neodpoví – pouze za účelem nákupu.

Předpokládáme, že tedy musíte něco objednat, aby vám na email odpověděli. Stejná adresa je uvedená také u obchodu Stylesaday.com. Eshop je kompletně přeložený do češtiny. Najdete ho i na Facebooku, ale pouze v české lokalizaci, což je mírně podezřelé.

Zde se nedá dohledat žádná záložka s recenzemi. Narazili jsme pouze na pár negativních příspěvků, které varují před kvalitou zboží a neférovým jednáním během reklamace. Ačkoliv na stránkách eshopu uvádí stáří přes dva roky, doména není starší jednoho roku.

Přejít do e-shopu

zpět k obsahu ↑

Přehled sortimentu

Rovněž z komentářů u zboží není jasné, zda je obchod pravý nebo jde o podvod. Celý koncept a sortiment (i fotografie) je velmi podobný Aliexpressu – dlouhá doba dodání, předprodej zboží od čínských výrobců s přirážkou. Seženete zde oblečení, doplňky a obuv pro ženy, muže i děti.

Zboží je podle poslední módy, styl nedbalá elegance i poměrně extravagantní kousky. Otázkou je, jak je to s kvalitou. Na stránkách eshopu nejsou k nalezení žádné důvěryhodné recenze zákazníků. Pouze nicneříkající kladná hodnocení, u kterých ale nelze s jistotou říct, zda jsou pravá.

zpět k obsahu ↑

Služby a ostatní

Platba probíhá přes zabezpečenou platební bránu, službu PayPal a nebo bankovní převod. To je poměrně standartní a běžné u každého důvěryhodného eshopu. Za zboží je nutné zaplatit předem. Na stránkách obchodu nelze dohledat, s jakými dopravci spolupracuje.

Cena poštovného se bude lišit dle typu zboží a výrobce, od kterého výrobek pochází, nicméně by mělo začínat na 94 Kč. Zda je obchod podvod či ne, se nám nepodařilo s jistotou dohledat. Nicméně doporučujeme opatrnost.

zpět k obsahu ↑

Slevový kód

  • Aktuálně nenabízí slevový kód.
zpět k obsahu ↑

Doprava

Obchod využívá tyto dopravce:

zpět k obsahu ↑

Platební možnosti

  • Bankovní převod
  • Platební karta
  • PayPal
zpět k obsahu ↑

Kariéra

  • Aktuálně pracovní místa nenabízí
zpět k obsahu ↑

Kontakt

  • Telefon: 852 9669 0871
  • Email: service@jourlacy.com
  • Vrácení zboží
  • Sídlo společnosti: ZC HOLDING (HK) LIMITED, 2/F, DAH SING LIFE BLDG, 99105 DES VOEUX ROAD C, CENTRAL, HONG KONG
  • Facebook: Jourlacy Fashion
zpět k obsahu ↑

Hodnocení

7.5 Hodnocení
Prodejce oblečení a doplňků

7.5Naše hodnocení
Přehlednost obchodu
8
Jednání se zákazníkem
7.5
Kvalita sortimentu
7.5
6.9Hodnocení uživatelů
Přehlednost obchodu
7.7
Jednání se zákazníkem
6.3
Kvalita sortimentu
6.9
KLADY
  • přehledný web
  • široký sortiment
  • příznivé ceny
ZÁPORY
  • chybí česká zákaznická podpora
  • e-shop založen 9. dubna 2020
  • špatná kvalita zboží
  • průměrná komunikace
  • občas není dodržen termín pro doručení
Napsat hodnocení  |  Přečíst hodnocení a komentáře

21 komentářů
Zobrazit vše Nejpřínosnější Nejlepší Nejhorší Napsat hodnocení
  1. Reagovat
    tamariina 1.12.2020 v 22:13
    2.3
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    0
    Kvalita sortimentu
    40

    Špatná kvalita zboží, takový lepší aliexpress až na ty běžné ceny, aliexpress je aspoň levný. Zboží nelze vrátit a s obchodem nelze komunikovat. Všechny věci co mi přišly nebyly úplně špatné, ale spíš nedoporučuji a nenakupujte tam. Za ty ceny, co tam mají nakoupíte mnohdy lepší a kvalitnější.

    KLADY: Přišlo do 14ti dnů od objednání. Vše bylo důkladně zabaleno - hodí se mi ty uzavíratelné pytle, ve kterých zboží přišlo :)
    ZÁPORY: Špatná kvalita zboží. Zboží nelze vrátit, reklamovat ani vyměnit. Obchod nekomunikuje žádnou cestou. Na 2 ze 4 zboží byla vada.
    (5) (0)You have already voted this
  2. Reagovat
    Ewa 6.12.2020 v 10:13
    1.5
    Přehlednost obchodu
    60
    Jednání se zákazníkem
    30
    Kvalita sortimentu
    0

    Zatím zboží nedorazilo!

    KLADY: Zatím nic. Zboží přes měsíc nedorazilo. A jsou to na pyžama s vánočním motivem! Pro děti,z kterých příští rok možná vyrostou.
    ZÁPORY: Odeslání objednávky trvalo přes měsíc! Samotné odeslání! A už další půlku to cestuje!!!!! 491 za dopravu! Nehorázné. Čtu tady j o špatné kvalitě,tak jsem zvědavá. Smutné no. Evidentně jsem naletela.
    (0) (0)You have already voted this
  3. Reagovat
    Hana 14.12.2020 v 13:56

    Víc než měsíc čekám na své zboží již zaplacené, pyžama s vánočním motivem a nevím, co si o tom mám myslet. Doufám, že jsem nenarazila na podvodníky!

  4. Reagovat
    Kristy 4.1.2021 v 11:51
    1
    Přehlednost obchodu
    60
    Jednání se zákazníkem
    0
    Kvalita sortimentu
    0

    Také přes měsíc čekám na svou objednávku, také vánoční pyžama. Očividně je nás takových víc, to mě mrzí. Stále doufám, že to ještě dorazí, ale možná je to podvodný obchod. Škoda, že jsme si recenze nevyhledala dříve. Poučím se do příště.

    ZÁPORY: Zboží přes měsíc a půl vůbec nedorazilo.
    (2) (0)You have already voted this
    • Reagovat
      Lucie 6.1.2021 v 14:30

      Dobrý den, též jsem měla stejný problém. Nakonec jsem napsala do obchodu a oni mi napsali, že by to mělo být na české poště. Poté jsem tedy číslo, které mě zaslali zadala na stránky ČP a objednávka byla na nejbližší poště. Nakonec jsem si ji musela vyzvednout a v ČP ji neměli v systému, byla tam jen fyzicky. Takže chyba byla na straně ČP.

  5. Reagovat
    Jiří 6.1.2021 v 22:14
    1.15
    Přehlednost obchodu
    70
    Jednání se zákazníkem
    0
    Kvalita sortimentu
    0

    Dnes 6.1.2021 jsem psal po 46 dnech od objednání email o informaci termínu doručení, ale zatím se přikláním k tomu, že dcera z pyžama vyroste a mě dorazí krásná utěrka na čištění auta za 446 Kč.
    A to se vyplatí.

    ZÁPORY: 22.11.2020 objednáno pyžamo pro dceru 6.1.2021 stále nedorazilo.
    (0) (0)You have already voted this
  6. Reagovat
    Hana 8.1.2021 v 17:58
    0.5
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Naprostá nespokojenost

    KLADY: Žádné, podvod
    ZÁPORY: Zboží objednané 20.11.20. Dodnes jsem nic nedostla a ještě mi napíši, že mi vrátí jen 40% a nebo 59% na další nákup. Protože zboží museli zabalit a poslat. Jen sebevrah by s nimi obchodovat dál. Naprostá nespokojenost. Budu zvažovat právní kroky.
    (2) (0)You have already voted this
  7. Reagovat
    Terezie 12.1.2021 v 15:24

    27.11.2020 jsem si objednala zboží, které jsem měla původně jako vánoční dárky. Momentálně je 12.1.2021 a já zboží stále nemám. Psala jsem email. Přišla odpověď s vymlouváním na coronavirus a že balení objednávky trvá 5-10 dní a na dodání mám čekat dalších 15 dní minimálně!
    Samozřejmě platba dopředu. Pokud zboží nedostanu budu zvažovat žalobu nebo nějaké menší právní kroky

  8. Reagovat
    Renata 16.1.2021 v 18:16

    Holky v žádném případě v tomhle eshopu nenakupujte pokud nechcete přijít o peníze je to podvod !!!!!!

    • Reagovat
      Petra 29.1.2021 v 18:06

      Holky děkuji za info, zrovna jsem chtěla objednat pár věciček. Kašlu na to, nemá smysl riskovat. Díky!!!

  9. Reagovat
    Tereza 2.2.2021 v 19:44
    3.8
    Přehlednost obchodu
    90
    Jednání se zákazníkem
    50
    Kvalita sortimentu
    90

    Objednávala jsem 8x, zboží vždy došlo. Cca 3-4 týdny doručení.
    Kvalita odpovídá ceně.

    (0) (2)You have already voted this
  10. Reagovat
    michaela 2.2.2021 v 20:07
    0.65
    Přehlednost obchodu
    20
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Objednala jsem si velikost S, ale ve skutečnosti je to velikost M – L. Doslova to na mě visí. Nevím, jakým způsoben zboží vrátit nebo alespoň vyměnit. Poradí někdo? Děkuji.

    KLADY: Zboží přišlo do 7 dnů. Souhlasila barva.
    ZÁPORY: Objednala jsem si velikost S, ale ve skutečnosti je to velikost M - L.
    (0) (0)You have already voted this
  11. Reagovat
    ZUZKA 10.2.2021 v 12:08

    PODVOD

  12. Reagovat
    Klára 11.2.2021 v 15:54

    Zloději

    • Reagovat
      Vendy 26.3.2021 v 11:47
      1.15
      Přehlednost obchodu
      40
      Jednání se zákazníkem
      0
      Kvalita sortimentu
      30

      Jinak vypadající zboží, velké velikosti, nejde reklamovat, tel číslo neexistuje, nekvalitní materiál, nelze nikoho kontaktovat a formulář na zboží kvuli reklamaci nejde zaslat, protože jsem neměla registraci pri objednavce. Objednala jsem si vel M a je to tak L- XL
      Šaty vypadají jak kus hadru

      KLADY: Levné, doručení do 14 dnů
      ZÁPORY: Jinak vypadající zboží, velké velikosti, nejde reklamovat, nekvalitní materiál
      (0) (0)You have already voted this
  13. Reagovat
    Michaela 22.2.2021 v 17:50

    Objednala jsem si velikost M,odpovídá to velikosti L,XL.

  14. Reagovat
    Anežka 8.3.2021 v 13:53
    1.3
    Přehlednost obchodu
    20
    Jednání se zákazníkem
    0
    Kvalita sortimentu
    60

    ze 3 kusu mi přišly dva, musím říct že hezké, velikost plusminus sedí.. ale třetí kus mi nepřišel- a ten byl bohužel nejdražší z těch všech tří, krajkové šaty asi za 1000Kč.. takže si dávejte pozor.

    (0) (0)You have already voted this
  15. Reagovat
    ANDREA 10.3.2021 v 19:59

    Tak mi zboží dorazilo a bylo kvalitní. Dorazilo sice cca za měsíc ale stihlo se to do vánoc takže vánoční dárek to byl. Negativní je jen dlouhá čekací doba. Vůbec to nepříjde do 15 dnú jak inzerují. Nepřišlo mi vše prý položky vyprodané. Zaslalí ale slevocý kod nebo vrácení peněz. To jsem si mohla vybrat. Já vybrala slevový kod na další zboží.

  16. Reagovat
    Jana 3.4.2021 v 9:56

    Ze tří kusů zboží přišly jen dva a samozřejmě ten nejdražší chybí. Již měsíc trvá dohadování se s automatickou odpovědí ohledně údajů nutných k vrácení peněz!

  17. Reagovat
    Monika 3.4.2021 v 14:16
    4.65
    Přehlednost obchodu
    90
    Jednání se zákazníkem
    90
    Kvalita sortimentu
    100

    Saty vypadaji jako na fotce. Objednala jsem si dalsi zbozi.

    KLADY: Jsem spokojena.
    ZÁPORY: Doprava trvala o trochu dele.
    (0) (0)You have already voted this
  18. Reagovat
    Kristy 13.4.2021 v 22:35
    0.5
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    V listopadu jsem si objednala vánoční pyžama. Nic nedorazilo. Po několika měsících mailování, zjišťování, kde se zásilka ztratila a čekání, jsem toho už měla dost a požádala o vrácení peněz s tím, že se jinak obrátím na PayPal. Do několika dnů mi byla vrácena celá částka. Budu si už dávat větši pozor, kde nakupuji. Pokud ani vám zboží nepřišlo a nechtějí vám vrátit peníze, můžete se obrátit na svou banku či na PayPal s žádostí o vrácení peněz.

    (0) (0)You have already voted this

    Budeme rádi za váš komentář. Pište prosím slušně a s přidanou hodnotou. Komentáře schvaluje správce.


Komentáře / diskuse / hodnocení

Celkové hodnocení

GDPR: Jsme správci osobních údajů a chráníme je v souladu se zákonem 101/2000 Sb., O ochraně osobních údajů a s principy obsaženými ve směrnici EU č. 95/46/EC. Po odeslání komentáře zpracováváme tyto údaje - jméno, e-mail a IP adresu. E-mail používáme pro odeslání informační zprávy, že vám někdo odpověděl na dotaz. Pro jiné účely jej nevyužíváme. IP adresu sledujeme z důvodu ochrany před spamem. Pro odstranění údajů nás kontaktujte na info@recenzer.cz