Lunzo je nákupní galerie, která zákazníkům zprostředkovává prodej zboží za výhodné ceny. Ty si obchod může dovolit proto, že zboží objednává od výrobců ze zahraničí, kteří nemají tak vysoké náklady na výrobu. Především z Číny a Taiwanu. Od toho se odvíjí také delší doba doručení – 15 až 45 dní. Obchod to ale kompenzuje poštovným zcela zdarma.

1x1.trans - Lunzo

Logo – Lunzo

Představení e-shopu

Lunzo bylo založeno v roce 2017 podnikatelem Janem Králem. Obchod byl založen na principu tzv. dropshipping. To znamená, že zákazník so objedná na eshopu, který zboží objedná zase u svého dodavatele.

Samotný obchod žádné skladové zásoby nemá. Proto Lunzo prodej pouze zprostředkovává. Tato platforma se v Čechách uchytila, ročně má stamilionové obraty. Na eshopu najdete početné slevy. I běžné zboží je až o polovinu levnější než v běžném obchodě.

Přejít do e-shopu

zpět k obsahu ↑

Přehled sortimentu

Na Lunzo můžete objednat vše – oblečení jako jsou šaty, bundy, mikiny i společenské oděvy, obuv na ven i na sport, elektroniku, šperky, hodinky nebo věci do domácnosti a na zahradu. Dále zde najdete oddělení s vybavením a oblečením na sport a zábavu, kabelky, batohy a peněženky.

Pro děti nakoupíte v sekci Vše pro děti – pomůcky do školy, hračky a další. Pro stálé zákazníky si Lunzo.cz připravilo věrnostní slevy do výše 10 %. Dejte si pozor na nákup nad 550 Kč (22 EUR). Objednávka přesahující tuto částku bude pravděpodobně proclena a vy tak budete muset zaplatit poplatky spojené s celním řízením a clo/DPH.

zpět k obsahu ↑

Služby a ostatní

Dopravu po České republice zajišťuje Česká pošta. Ta vás také může v případě celního řízení zastoupit. Platba na dobírku není možná – to souvisí s podmínkami asijských prodejců. Ti totiž vyžadují platbu předem.

Ta může proběhnout převodem na bankovní účet nebo online kartou přes zabezpečenou platební bránu. V případě problémů se zbožím se obrátíte přímo na Lunzo.cz. Obchod garantuje vrácení peněz v případě nespokojenosti.

zpět k obsahu ↑

Slevový kód

  • Aktuálně nenabízí slevový kód
  • Získejte slevu 50 Kč na první nákup při přihlášení do newsletteru
zpět k obsahu ↑

Doprava

Obchod využívá tyto dopravce:

zpět k obsahu ↑

Platební možnosti

  • Bankovním převodem
zpět k obsahu ↑

Kariéra

  • Aktuálně pracovní místa nenabízí
zpět k obsahu ↑

Kontakt

  • Telefon: +420 373 036 366
  • Email: info@lunzo.cz
  • Reklamace
  • Sídlo společnosti: LUNZO s.r.o., Zbrojnická 1, 301 00 Plzeň
  • Facebook: Lunzocz
  • Instagram: lunzo.cz
zpět k obsahu ↑

Hodnocení

6.5 Hodnocení
E-shop s oblečením a doplňky

6.5Naše hodnocení
Přehlednost obchodu
6.5
Jednání se zákazníkem
6.5
Kvalita sortimentu
6
6Hodnocení uživatelů
Přehlednost obchodu
6.8
Jednání se zákazníkem
6
Kvalita sortimentu
5.2
KLADY
  • široký sortiment
  • přehledný web
  • příznivé ceny
ZÁPORY
  • nedostatečný zákaznický servis
  • dlouhá doba dodání
  • kvalita neodpovídá
Napsat hodnocení  |  Přečíst hodnocení a komentáře

53 komentářů
Zobrazit vše Nejpřínosnější Nejlepší Nejhorší Napsat hodnocení
  1. Reagovat
    Jan 29.4.2022 v 14:30
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    velký výběr, zatím jsem s došlým zbožím spokojen

    KLADY: velký výběr, zatím jsem s došlým zbožím spokojen
    ZÁPORY: nedostatečný popis produktu u micro SD karty, musel jsem se ptát podpory
    (0) (0)You have already voted this
  2. Reagovat
    hanka89 29.4.2022 v 11:57
    4.65
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    80
    Kvalita sortimentu
    100

    přehledné stránky s velkým výběrem, kvalitní oblečení a zásilka dorazila za 15 dní od objednání, doporučuji

    (0) (0)You have already voted this
  3. Reagovat
    Petr Zimmer 20.4.2022 v 21:36
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Že jde o internetovou nákupní galerii mají na stránkách. Že je doprava zdarma, je zdůvodněno tím, že je zboží zasláno přímo z Číny. Tím je daná i doba dodání. A žádné clo jsem neplatil, balíček mi pošta vhodila do schránky. A většina výrobků u nás prodávaných pochází z Číny. Tak nechápu ty negativní recenze. Já jsem vcelku spokojen.

    KLADY: Velmi nízké ceny.
    (0) (0)You have already voted this
  4. Reagovat
    Tom 10.4.2022 v 13:14
    1.15
    Přehlednost obchodu
    40
    Jednání se zákazníkem
    20
    Kvalita sortimentu
    10

    Zboží dodáno po 62 dnech, což bych ještě pochopil, ale že přišlo v jiném designu a po 2 dnech se už trhá (plyšák), tak k tomu už pochopení nemám.

    KLADY: Zboží došlo
    ZÁPORY: Kvalita Doba doručení Jiný design oproti objednanému
    (0) (0)You have already voted this
  5. Reagovat
    Hanka 6.4.2022 v 10:34
    3.3
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    0

    Chtěla bych přispět k hodnocení o obchodu Lunzo. Musím se zastat, na dobu dodání upozorňují předem. Objednala jsem si kabát, který jsem musela zaplatit předem, dorazil přesně za 3 týdny, jak mě upozornili. Nevyhovoval – kvalita ( jinak než na obrázku ). To bylo jediné s čím jsem byla nespokojená a proto jsem kabát vrátila a doufala, že peníze dostanu zpět, stalo se. Peníze vrátili. Ochota byla i ze strany zprostředkovatele. Jestli jsem měla štěstí, nevím, ale moje jediná výtka byla kvalita zboží.

    (0) (0)You have already voted this
  6. Reagovat
    Ladislav 24.3.2022 v 12:20

    ani po urgeci a slibu doručení jsem zboží ani po půl roce nedostal, položka mizivá koupím jinde

  7. Reagovat
    Martin 21.2.2022 v 17:18
    0.5
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Legálně okrádají lidí. Vemte zboží třeba z Ali Express, + 300% k ceně, a nemáte vůbec jistotu zda dostanete to nebo ne, ani sledovací číslo, ani šanse že dostanete svoji peníze zpět – to je akorát Lunzo.cz.
    Příšerná komunikace ze zákaznici, žádná spolupráce, takové zlodějí vůbec nemají co dělat na trhu.
    Davejte pozor – jsou to zloději.

    (0) (0)You have already voted this
  8. Reagovat
    Helena Studio Hebeka 21.2.2022 v 16:29

    Podvodníci,nenakupujte je to podvod. Zaplatila jsem 15.11. 2021 šaty.Psala jsem e mail na Lunzo. Dnes je 21.2.2022. Nic nepřišlo. Nenakupuje nic vám nepřijde.

  9. Reagovat
    Karel 21.2.2022 v 8:16

    Ne kupovat nic podvod zboží nevlastní po zaplacení teprve obědnávají z Čínského portálu to můžete udělat sami

  10. Reagovat
    Hana 23.1.2022 v 11:05

    Nebrat! Jde o podvod běžného druhu

  11. Reagovat
    Marion 20.1.2022 v 19:26

    Po 60 dnech od objednání vánoční zboží nedorazilo. A peníze také nevrátili. Nikdy nekupovat v tomto obchodě.!!!!

  12. Reagovat
    Miroslav 8.1.2022 v 11:28
    2.3
    Přehlednost obchodu
    90
    Jednání se zákazníkem
    50
    Kvalita sortimentu
    0

    Objednal jsem si zimní bundu za asi 2200 a hned zaplatil. Druhý den po přečtení recenzí na tuto firmu jsem chtěl objednávku zrušit, ale už to prý nešlo, objednávka je okamžitě v běhu. Už jsem jen čekal, jestli nějaké zboží dojde.
    Po dvou měsících jsem se firmě ozval a odpověděli, že zboží leželo na poště kam došlo již po 14ti dnech a po nějaké době bylo odesláno přes Ústí do Číny. Po telefonním rozhovoru s naší poštovní zaměstnankyní v  jsem se dozvěděl, že zboží opravdu bylo na poště. Jsme s manželkou důchodci a stále doma, přesto ani zazvonění ani písemné upozornění od doručovatele nebylo. Firma mi nabídla doručení na své náklady nového zboží. Požádal jsem o vrácení peněz. Komunikace probíhala perfektně a peníze vrátili do 3dnů.
    Závěr- Lunzo v pořádku ale čes. pošta? Podobné pochybení jsem měl již 3x. Poště se pokud možno vždy jako dopravci vyhýbám

    (0) (0)You have already voted this
  13. Reagovat
    Dagmar 5.1.2022 v 19:51
    0.3
    Přehlednost obchodu
    0
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Nedoporučuju a už nikdy více! Doslova jsem vyhodila peníze z okna. Objednala jsem vánoční ozdoby 28.10.2021
    2 ks ze 7 objednaných ks dorazili těsně před vánoci jeden ks 5.1. a ostatní dorazí asi na velikonoce nebo možná vůbec. Tato sranda stála přes 1000,- a kvalita hrozná.

    (0) (0)You have already voted this
  14. Reagovat
    Miroslav 4.1.2022 v 14:49

    Produkt som si objednal 1.10.2021
    Je 4.1.2020 a stále mi nič neprišlo najhoršia stránka aká môže byť otras

  15. Reagovat
    Vlastimil žalud 28.12.2021 v 10:41
    1
    Přehlednost obchodu
    20
    Jednání se zákazníkem
    20
    Kvalita sortimentu
    20

    Strašná firma nekonečné čekání hlavně peníze ihned chce se mi z vás zvracet hnus lumpové nemožný nedoporučuji

    KLADY: Žádné
    ZÁPORY: Vše je hnus
    (0) (0)You have already voted this
  16. Reagovat
    Josh 18.12.2021 v 9:15

    Ruce pryč, pokud nemáte zájem o předražený čínský šmejd, který navíc ani neodpovídá popisu

  17. Reagovat
    Václav 15.12.2021 v 12:22

    Jsou to podvodníci najvyššího kalibru. Zaplacené zboží nikdy nedodají.
    Nedoporucuji nic objednávaz.

  18. Reagovat
    Třeba Čáryfuk 11.12.2021 v 6:36

    Možná tento komentář “správce vymaže”, protože nebude o pochvale. Společnost Lunzo je naprosto něco nevídaného. Vlastně taková živnost založená pouze na překračování zákonů. Je až s podivem, jak dlouho jim to prochází. Také jsem si naivně objednal zboží. Recenze jsem bohužel začal schánět až po měsíci čekání na své zaplacené zboží… je to poučení pro příště. Nic méně to v žádném případě nenechám “ plavat”, jako myslím většina lidí. Podvodníky z Lunzo.cz jsem již nahlásil příslušným orgánům a vězte že za tím půjdu jako PES!!!! tak dlouho, dokud nebudu mít pocit z dobře vykonané práce. Jsem už takový. A zatím se mi v tomto oboru daří…….

  19. Reagovat
    Jiri 9.12.2021 v 10:28

    Naprostý hnus, odteď budu pročítat recenze eshopu

  20. Reagovat
    Marcela 8.12.2021 v 7:44

    E-shop Lunzo má velmi dlouhou dobu doručení. Otřesná zkušenost 70 dní zaplacená objednávka a žádná garance dodání. Už nikdy neobjednám.

1 2 3

    Budeme rádi za váš komentář. Pište prosím slušně a s přidanou hodnotou. Komentáře schvaluje správce.


Komentáře / diskuse / hodnocení

Celkové hodnocení

GDPR: Jsme správci osobních údajů a chráníme je v souladu se zákonem 101/2000 Sb., O ochraně osobních údajů a s principy obsaženými ve směrnici EU č. 95/46/EC. Po odeslání komentáře zpracováváme tyto údaje - jméno, e-mail a IP adresu. E-mail používáme pro odeslání informační zprávy, že vám někdo odpověděl na dotaz. Pro jiné účely jej nevyužíváme. IP adresu sledujeme z důvodu ochrany před spamem. Pro odstranění údajů nás kontaktujte na info@recenzer.cz