Vova je online nákupní centrum, který nabízí pánské, dámské a dětské oblečení, obuv, kosmetiku, elektroniku či doplňky pro domácnost a zahradu. Zboží nabízí za velmi nízké ceny, protože pochází z Číny, kde jsou velmi nízké náklady na výrobu. Doporučujeme hlídat kvalitu a číst uživatelské recenze.

1x1.trans - Vova

Logo – Vova

Představení e-shopu

Vova v České republice teprve začíná. Na platformě je uvedené sídlo ve Spojeném království, zboží se nicméně nakupuje a posílá z Číny. Zákazníci mají s tímto eshopem poměrně pozitivní zkušenosti i co se týče reklamací. Výhodou také je, že je platforma lokalizována do češtiny. Pro nakupování je nutné se registrovat.

Přejít do e-shopu

zpět k obsahu ↑

Přehled sortimentu

Vova nabízí levné zboží z Číny. Nízké ceně odpovídá i kvalita. Sortiment je rozdělen do následujících kategorií: Tašky, Hodinky a doplňky např. (sluneční brýle), Obuv, Dámské oblečení, Pánské oblečení, Mobilní telefony a příslušenství, Elektronika, Dům a zahrada. Ve zboží často narazíte na napodobeniny originálů a různého merche, například šperků od Pandory, značkového oblečení atd.

Pokud hledáte slevy a akce, doporučujeme kategorii Bleskový výprodej, kde můžete nakoupit opravdu výhodně. Pro pohodlný nákup vyvinuli také aplikaci Vova, ve které najdete všechny informace o vašem nákupu pěkně na jednom místě. Pokud byste rádi ušetřili ještě o něco víc, můžete využít některý ze slevových kódů, které jsou k dostání na slevových portálech.

zpět k obsahu ↑

Služby a ostatní

Doba dopravy závisí na tom, odkud se zboží posílá. Čekejte ale delší dodací dobu v řádech týdnů. Pokud navíc posílají mimo země EU, hlídejte si limit, od kdy je nutné zaplatit DPH či clo a DPH. V případě, že zásilka bude muset projít celním řízením, bude vše trvat o to déle, a navíc se vám značně navýší náklady.

Cena pro celní řízení se vypočítává včetně poplatků za dopravu. Na eshopu je nutné platit předem. Můžete využít platbu kartou online přes zabezpečenou platební bránu nebo přes službu PayPal.

zpět k obsahu ↑

Slevový kód

  • Aktuálně nenabízí slevový kód
zpět k obsahu ↑

Doprava

Obchod využívá tyto dopravce:

  • Doručení na adresu
zpět k obsahu ↑

Platební možnosti

  • Platební karta
  • PayPal
zpět k obsahu ↑

Kariéra

  • Aktuálně pracovní místa nenabízí
zpět k obsahu ↑

Kontakt

  • Email: service@vova.com
  • Sídlo společnosti: VOVA AD s.r.o., Cyprichova 710/8, Háje, 149 00 Praha
  • Facebook: VOVA
  • Instagram: vovashop
  • Pinterest: vova
  • Twitter: vova
zpět k obsahu ↑

Hodnocení

9 Hodnocení
Prodejce módy a doplňků

9Naše hodnocení
Přehlednost obchodu
9
Jednání se zákazníkem
9
Kvalita sortimentu
9
8.5Hodnocení uživatelů
Přehlednost obchodu
9
Jednání se zákazníkem
8.2
Kvalita sortimentu
8.3
KLADY
  • komunikace
  • široký sortiment
  • přehledný web
  • příznivé ceny
Napsat hodnocení  |  Přečíst hodnocení a komentáře

25 komentářů
Zobrazit vše Nejpřínosnější Nejlepší Nejhorší Napsat hodnocení
  1. Reagovat
    Bilavčík 16.1.2022 v 20:59
    1.65
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    0
    Kvalita sortimentu
    0

    Obrátil jsem se na ČOI že Vova podvádí bere peníze a nic nedodáva, ale jejich reakce je, že s tím nemohou nic dělat.

    KLADY: nic
    ZÁPORY: Podvodníci a zloději.
    (0) (0)You have already voted this
  2. Reagovat
    Helena 16.1.2022 v 8:38

    Objednala jsem si zboží, konkrétně sako, které jsem uhradila. Mělo mi přijít v prosinci.
    Nepřišlo ani sako ani mi nebyly vráceny peníze.
    Navíc aplikace VOVA zmizela a nelze se do ní již přihlásit.
    Odpověď zřejmě nedostanu ?!
    Zajímalo by mě, na koho se obrátit?

  3. Reagovat
    Helena 6.1.2022 v 22:15
    1.3
    Přehlednost obchodu
    60
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Objednala jsem si zboží, konkrétně sako, které jsem uhradila. Mělo mi přijít v prosinci.
    Nepřišlo ani sako ani mi nebyly vráceny peníze.
    Navíc aplikace VOVA zmizela a nelze se do ní již přihlásit.

    KLADY: Levné zboží
    ZÁPORY: Horší kvalita
    (0) (0)You have already voted this
  4. Reagovat
    Pavel 21.12.2021 v 10:33

    Můžete my laskavě zďelit jak budete pokračovat? Manželka si objednala nějaké zboží a do dnes nemá ani zboží ani peníze a ty už zřejmě nikdy neuvidí. Ze dne na den jste skončily a jako když se po Vás slehla zem Nikdo se už neuráčil ozvat a říct co se děje. To je jednání. Jde vidět že je Vám to jedno hlavně že lidi zaplatily dopředu a zbytek je fuk. To může být jenom v Čechách

  5. Reagovat
    Eva Novotná 16.12.2021 v 12:02

    Nejde se přihlásit,mám zaplacené zboží a nic nechodí!
    Do té doby vše super!
    Co se stalo!?

  6. Reagovat
    Mirka 15.12.2021 v 19:09

    do dnešní doby mě zboží nepřišlo, mělo přijít nejpozdeji 20.11.2021

  7. Reagovat
    Jitka 11.12.2021 v 20:22

    Dlouhé roky jsem u nich nakupovala, vše bylo OK. Pokud byl nějaký problém s kvalitou nebo že zboží nepřišlo, poskytli bez problémů refundaci. (Pro ty, co si tu stěžují, že jim nikdo nereagoval na emaily, tak se nedivím. Prodejce přes žádné emaily nikdy přeci nefungoval, na všechny problémy byl na serveru reklamační formulář!)
    V poslední době jsem si však všimla, že se u nich sortiment zboží výrazně snižoval, objednávky ze září mi však ještě dorazily bez problémů. Bohužel, ještě jsem nakoupila na přelomu října/listopadu, zboží nedorazilo, server je vypnutý a jak to tu čtu, zřejmě již nic nedorazí. Evidentně ukončili svoji činnost a těžko říci, co ještě odeslali a co již ne.

  8. Reagovat
    Petr 22.11.2021 v 17:53

    Nejde se do obchodu přihlásit,mám zaplacené zboží a nic

    • Reagovat
      Eva Novotná 16.12.2021 v 11:58

      Mě se stalo totéž!Také mám zaplacené zboží a ještě přes 20 tisíc bodů.
      Vše zmizelo a nejde se přihlásit

  9. Reagovat
    Šárka 21.11.2021 v 19:15

    Již se nedá přihlásit, objednávka v říjnu ještě v pohodě a od té doby nic. Nedoporučuji, jsou to podvodníci. Nejsem jistě sama která si naběhla.

    • Reagovat
      JANA 13.12.2021 v 11:33

      Dobrý den ,jako sami ,dnes mi to mělo přijít balík a když ne tak vrácení peníze,ale bohužel nic.

  10. Reagovat
    Mila 20.11.2021 v 23:37

    Nelze se přihlásit ,zboží se zaplatilo ,ale již nedorazilo, a již ani aplikace vova nejde spustit.

  11. Reagovat
    Marko 20.11.2021 v 12:30

    Ahoj ja som si tiez opbjednal a priplatil som si za rychle dodanie ale doteraz mi nic neparislo a zadna reakcia na moj email a tu sa mi uz neda ani otvorit stranka cova vobec sa tam neda prihlasit. asi som prisielm o tovar a aj o peniaze

    • Reagovat
      Mila 20.11.2021 v 23:31

      Tak a jak se to bude řešit nejste na tom asi tak sám ,je nás jistě daleko víc ,taky to tak mám a stránka nejde načíst ,na email se jim nelze napsat pořád se vrací zpátky ,tak peníze a ani zboží není .

  12. Reagovat
    Vladimír 19.11.2021 v 8:53
    0.15
    Přehlednost obchodu
    0
    Jednání se zákazníkem
    0
    Kvalita sortimentu
    10

    Již před dvěma měsíci jsem koupil a zaplatil 3 položky.2 z toho byly podle obchodu nedostupné a slíbili mi refundaci zaplacené částky.Zbývající položku měli dodat.Nepřišla ani refundace,ani zboží.Jejich stránky jsou nedostupní.Pozor!!!Jsou to podvodníci a zloději!!!!

    KLADY: žádné
    ZÁPORY: Již před dvěma měsíci jsem koupil a zaplatil 3 položky.2 z toho byly podle obchodu nedostupné a slíbili mi refundaci zaplacené částky.Zbývající položku měli dodat.Nepřišla ani refundace,ani zboží.Jejich stránky jsou nedostupní.Pozor!!!Jsou to podvodníci a zloději!!!!
    (0) (0)You have already voted this
  13. Reagovat
    Zuzana 18.11.2021 v 7:27

    Zimní bunda, čekám na vrácení peněz, zatím neúspěšně.

  14. Reagovat
    Jana 10.11.2021 v 20:34
    1.3
    Přehlednost obchodu
    60
    Jednání se zákazníkem
    0
    Kvalita sortimentu
    20

    zakoupila jsem mobil, zaplatila. Nic nepřišlo, na emaily nereagují……

    ZÁPORY: velký mínus
    (0) (1)You have already voted this
  15. Reagovat
    lucie 3.11.2021 v 21:03
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Super, ale píše mi to obnovit aplikaci, ale nenašla jsem jak

    KLADY: Super
    ZÁPORY: Bohužel mě teď nejde nic, píše mi to obnovit stránky ale bohužel jsem nepřišla jak
    (2) (0)You have already voted this
  16. Reagovat
    J. T. 3.11.2021 v 13:28

    Před rokem jsem si objednal a zaplatil zboží a dodnes mě nepřišlo. Maily bez reakce. Komunikace nulová!!!! NEDOPORUČUJI!!!

  17. Reagovat
    Terka 24.10.2021 v 12:47
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Dříve vše fungovalo bez problémů , teď mi v aplikaci nelze vyhledat značkové oblečení

    KLADY: Rychlost dodání, cena, komunikace
    ZÁPORY: Zmizení značkového zboží v obchodě
    (0) (0)You have already voted this
  18. Reagovat
    Radek 7.8.2021 v 19:45
    4.15
    Přehlednost obchodu
    90
    Jednání se zákazníkem
    90
    Kvalita sortimentu
    70

    Je potřeba počítat, že kvalita nebude tak dobrá. Přesto doručení proběhlo v pořádku.

    (0) (0)You have already voted this
  19. Reagovat
    Aneta 18.7.2021 v 15:41
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Všechno super.

    (0) (2)You have already voted this
    • Reagovat
      Agáta 12.9.2021 v 21:26

      Tak u mě všechno proběhlo bez problémů.

  20. Reagovat
    Vladislav 29.5.2021 v 22:32
    4.8
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    90
    Kvalita sortimentu
    100

    Objednávka přišla v pořádku.

    KLADY: rychlost ceny
    (0) (1)You have already voted this
1 2

    Budeme rádi za váš komentář. Pište prosím slušně a s přidanou hodnotou. Komentáře schvaluje správce.


Komentáře / diskuse / hodnocení

Celkové hodnocení

GDPR: Jsme správci osobních údajů a chráníme je v souladu se zákonem 101/2000 Sb., O ochraně osobních údajů a s principy obsaženými ve směrnici EU č. 95/46/EC. Po odeslání komentáře zpracováváme tyto údaje - jméno, e-mail a IP adresu. E-mail používáme pro odeslání informační zprávy, že vám někdo odpověděl na dotaz. Pro jiné účely jej nevyužíváme. IP adresu sledujeme z důvodu ochrany před spamem. Pro odstranění údajů nás kontaktujte na info@recenzer.cz