PoštovnéZDARMA.cz

Nákupní galerie PoštovnéZDARMA.cz je e-shop, který nabízí již od roku 2012 více jak 5000 druhů zboží s dopravou zdarma i na levné produkty.

Představení obchodníka

Nejen nejlevnější produkty, ale i dopravu zdarma získáte při nákupu produktů z tohoto obchodu. A to i na levné produkty v hodnotě desítek korun.

Motivem byla snaha vytvořit internetový portál, kde budou moci zákazníci nakupovat i zboží malé cenové hodnoty, aniž by převážnou část celkové ceny za objednávku tvořilo poštovné, zkrátka umožnit nákup drobných položek bez výčitek za placení obrovského poštovného v poměru k ceně zboží. – sdělují zakladatelé Ing. Lukáš Česal & Tomáš Česal pro portál Lupa.cz

postovnezdarma.cz logo

zpět k obsahu ↑

Přehled sortimentu

Obchod PoštovnéZdarma.cz nabízí i 30 denní lhůtu na vrácení zboží. Výběr je rozsáhlý – své najdou dámy i pánové, pokud chtějí nakoupit oblečení, módní doplňky, ale i sportovní a outdoor vybavení. Dále v sortimentu naleznete i spotřební elektroniku.

  • Dámská a pánská konfekce
  • Hodinky
  • Šperky
  • Dekorace
  • Spotřební elektronika
  • Auto-Moto
  • Výprodej skladovek
postovnezdarma.cz

Ukázka e-shopu PoštovnéZDARMA.cz a sortimentu

zpět k obsahu ↑

Výdejní místo

  • Ateli, s.r.o., Sokolovská 118, Plzeň, 32300, Tel.: +420 374 445 974
zpět k obsahu ↑

Kontakt

zpět k obsahu ↑

Recenze

Na těchto portálech najdete další recenze k tomuto obchodu:

  • https://obchody.heureka.cz/postovnezdarma-cz/recenze/
  • https://www.zbozi.cz/obchod/81055/
  • https://skrz.cz/postovnezdarma-cz/recenze
zpět k obsahu ↑

Hodnocení

7.5 Hodnocení

7.5Naše hodnocení
Přehlednost obchodu
8.5
Jednání se zákazníkem
7
Kvalita sortimentu
8
3.4Hodnocení uživatelů
Přehlednost obchodu
5.3
Jednání se zákazníkem
2.8
Kvalita sortimentu
2.3
KLADY
  • snadné objednání
  • produkty v akci
  • cena
ZÁPORY
  • dlouhá doba dodání (kromě zboží skladem)
Napsat hodnocení  |  Přečíst hodnocení a komentáře

8 komentářů
Zobrazit vše Nejpřínosnější Nejlepší Nejhorší Napsat hodnocení
  1. Reagovat
    Hana 8.12.2018 v 0:12
    1.65
    Přehlednost obchodu
    70
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    20

    Objednala jsem a zaplatila náhradní hlavice do elektrického kartáčku. Zboží bylo uvedeno jako skladem a že bude dodáno do 2 dnů. Po 2 týdnech stále nic nedorazilo. Chtěla jsem objednávku reklamovat, ale zákaznický servis to nebere pokud nejste přihlášeni. Už nikdy více.

    ZÁPORY: Jednání se zákazníkem hrozné Doba dodání
    (0) (0)You have already voted this
  2. Reagovat
    Richard Holý 8.12.2018 v 1:35
    2.8
    Přehlednost obchodu
    70
    Jednání se zákazníkem
    60
    Kvalita sortimentu
    40

    Produkty, které jsou v akci se vyplatí. Ale jsou to převážně věci z Číny.

    KLADY: cena
    (0) (0)You have already voted this
  3. Reagovat
    Silvie 8.4.2019 v 15:53
    0.8
    Přehlednost obchodu
    30
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Předražené šmejdy, na modelkách nafoceny jiné produkty, klamání zákazníka …

    KLADY: Nic
    ZÁPORY: Dlouhá dodací doba, nekvalitní zboží, klamavá inzerce
    (1) (0)You have already voted this
  4. Reagovat
    Věra Malimánková 16.8.2019 v 9:31

    absolutně NEDOPORUCUJI,zasláno nepoužitelné zboží po dlouhých urgencích,kvalita a velikosti neodpovídají,lepší zboží na stánku.

  5. Reagovat
    Jitka 18.9.2019 v 18:53

    Už nikdy.Velikost nesedí a úplně jiné šaty než jsem chtěla,Je to samý šmejd.

  6. Reagovat
    Jaroslava 13.10.2019 v 14:08
    0.5
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Hodně špatný vše z číny je to jen novej Wish nesedí hodně špatný materiál. To ještě vás nalákají na hru o iphone který stejnak nakonec nikdo nový nevyhraje nedoporučuji

    KLADY: Hezký obrázky
    ZÁPORY: Naprosto všechno
    (0) (0)You have already voted this
  7. Reagovat
    Jiří 16.10.2019 v 12:06
    1.65
    Přehlednost obchodu
    60
    Jednání se zákazníkem
    20
    Kvalita sortimentu
    20

    Nenakupujte u nich,mají tam žalostně málo zboží .Nakupujte u Aliexpressu,mají tam toho mnohem,mnohem ale skutečně mnohem víc. Trapnej pokus napodobit Aliexpress,nebo Wish !!!

    KLADY: žádné
    ZÁPORY: plno
    (0) (0)You have already voted this
  8. Reagovat
    Kuba 11.11.2019 v 23:13
    2.15
    Přehlednost obchodu
    50
    Jednání se zákazníkem
    50
    Kvalita sortimentu
    30

    Prozatím nejhorší obchod se kterým jsem se kdy setkal! Asi před rokem jsem tam objednal pánskou peněženku a bohužel i zaplatil. Během extrémně dlouhé, avšak avizované doby, nepřišla. Reklamoval jsem to a že ji pošlou znovu a tentokrát přijde. Opět týdny a týdny čekání a nepřišlo nikdy nic. Jejich formuláře na stránkách nefungují. Při přihlášení, když v objednávkách dáte rekkamaci, je tam dotaz, jestli zboží dorazilo či nikoliv a to NE nejde zaškrtnout! Celé je to velký podvod! Doporučuji se vyhnout obloukem a nic nenakupovat a hlavně -neplatit předem!

    KLADY: Kdyby to fungovalo, byl by to zajímavý sortiment za zajímavé ceny
    ZÁPORY: Za rok ani na dvakrát nejsou schopni dodat peněženku. Neexistují žádné linky na sledování zásilky, atd. Značně neseriozní přístup
    (0) (0)You have already voted this

    Budeme rádi za váš komentář. Pište prosím slušně a s přidanou hodnotou. (Tématické odkazy schvalujeme.)


Komentáře / diskuse / hodnocení

Celkové hodnocení

GDPR: Jsme správci osobních údajů a chráníme je v souladu se zákonem 101/2000 Sb., O ochraně osobních údajů a s principy obsaženými ve směrnici EU č. 95/46/EC. Po odeslání komentáře zpracováváme tyto údaje - jméno, e-mail a IP adresu. E-mail používáme pro odeslání informační zprávy, že vám někdo odpověděl na dotaz. Pro jiné účely jej nevyužíváme. IP adresu sledujeme z důvodu ochrany před spamem. Pro odstranění údajů nás kontaktujte na info@recenzer.cz