PoštovnéZDARMA.cz

Nákupní galerie PoštovnéZDARMA.cz je e-shop, který nabízí již od roku 2012 více jak 5000 druhů zboží s dopravou zdarma i na levné produkty.

Představení obchodníka

Nejen nejlevnější produkty, ale i dopravu zdarma získáte při nákupu produktů z tohoto obchodu. A to i na levné produkty v hodnotě desítek korun.

Motivem byla snaha vytvořit internetový portál, kde budou moci zákazníci nakupovat i zboží malé cenové hodnoty, aniž by převážnou část celkové ceny za objednávku tvořilo poštovné, zkrátka umožnit nákup drobných položek bez výčitek za placení obrovského poštovného v poměru k ceně zboží. – sdělují zakladatelé Ing. Lukáš Česal & Tomáš Česal pro portál Lupa.cz

postovnezdarma.cz logo

zpět k obsahu ↑

Přehled sortimentu

Obchod PoštovnéZdarma.cz nabízí i 30 denní lhůtu na vrácení zboží. Výběr je rozsáhlý – své najdou dámy i pánové, pokud chtějí nakoupit oblečení, módní doplňky, ale i sportovní a outdoor vybavení. Dále v sortimentu naleznete i spotřební elektroniku.

  • Dámská a pánská konfekce
  • Hodinky
  • Šperky
  • Dekorace
  • Spotřební elektronika
  • Auto-Moto
  • Výprodej skladovek
postovnezdarma.cz

Ukázka e-shopu PoštovnéZDARMA.cz a sortimentu

zpět k obsahu ↑

Výdejní místo

  • Ateli, s.r.o., Sokolovská 118, Plzeň, 32300, Tel.: +420 374 445 974
zpět k obsahu ↑

Kontakt

zpět k obsahu ↑

Recenze

Na těchto portálech najdete další recenze k tomuto obchodu:

  • https://obchody.heureka.cz/postovnezdarma-cz/recenze/
  • https://www.zbozi.cz/obchod/81055/
  • https://skrz.cz/postovnezdarma-cz/recenze
zpět k obsahu ↑

Hodnocení

4 Hodnocení

4Naše hodnocení
Přehlednost obchodu
4.5
Jednání se zákazníkem
3
Kvalita sortimentu
3.5
2.4Hodnocení uživatelů
Přehlednost obchodu
3.3
Jednání se zákazníkem
1.9
Kvalita sortimentu
2
KLADY
  • snadné objednání
  • produkty v akci
  • cena
ZÁPORY
  • dlouhá doba dodání (kromě zboží skladem)
Napsat hodnocení  |  Přečíst hodnocení a komentáře

27 komentářů
Zobrazit vše Nejpřínosnější Nejlepší Nejhorší Napsat hodnocení
  1. Reagovat
    Hana 8.12.2018 v 0:12
    1.65
    Přehlednost obchodu
    70
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    20

    Objednala jsem a zaplatila náhradní hlavice do elektrického kartáčku. Zboží bylo uvedeno jako skladem a že bude dodáno do 2 dnů. Po 2 týdnech stále nic nedorazilo. Chtěla jsem objednávku reklamovat, ale zákaznický servis to nebere pokud nejste přihlášeni. Už nikdy více.

    ZÁPORY: Jednání se zákazníkem hrozné Doba dodání
    (4) (4)You have already voted this
  2. Reagovat
    Richard Holý 8.12.2018 v 1:35
    2.8
    Přehlednost obchodu
    70
    Jednání se zákazníkem
    60
    Kvalita sortimentu
    40

    Produkty, které jsou v akci se vyplatí. Ale jsou to převážně věci z Číny.

    KLADY: cena
    (0) (4)You have already voted this
  3. Reagovat
    Silvie 8.4.2019 v 15:53
    0.8
    Přehlednost obchodu
    30
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Předražené šmejdy, na modelkách nafoceny jiné produkty, klamání zákazníka …

    KLADY: Nic
    ZÁPORY: Dlouhá dodací doba, nekvalitní zboží, klamavá inzerce
    (6) (1)You have already voted this
  4. Reagovat
    Věra Malimánková 16.8.2019 v 9:31

    absolutně NEDOPORUCUJI,zasláno nepoužitelné zboží po dlouhých urgencích,kvalita a velikosti neodpovídají,lepší zboží na stánku.

  5. Reagovat
    Jitka 18.9.2019 v 18:53

    Už nikdy.Velikost nesedí a úplně jiné šaty než jsem chtěla,Je to samý šmejd.

  6. Reagovat
    Jaroslava 13.10.2019 v 14:08
    0.5
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Hodně špatný vše z číny je to jen novej Wish nesedí hodně špatný materiál. To ještě vás nalákají na hru o iphone který stejnak nakonec nikdo nový nevyhraje nedoporučuji

    KLADY: Hezký obrázky
    ZÁPORY: Naprosto všechno
    (2) (0)You have already voted this
  7. Reagovat
    Jiří 16.10.2019 v 12:06
    1.65
    Přehlednost obchodu
    60
    Jednání se zákazníkem
    20
    Kvalita sortimentu
    20

    Nenakupujte u nich,mají tam žalostně málo zboží .Nakupujte u Aliexpressu,mají tam toho mnohem,mnohem ale skutečně mnohem víc. Trapnej pokus napodobit Aliexpress,nebo Wish !!!

    KLADY: žádné
    ZÁPORY: plno
    (3) (0)You have already voted this
  8. Reagovat
    Kuba 11.11.2019 v 23:13
    2.15
    Přehlednost obchodu
    50
    Jednání se zákazníkem
    50
    Kvalita sortimentu
    30

    Prozatím nejhorší obchod se kterým jsem se kdy setkal! Asi před rokem jsem tam objednal pánskou peněženku a bohužel i zaplatil. Během extrémně dlouhé, avšak avizované doby, nepřišla. Reklamoval jsem to a že ji pošlou znovu a tentokrát přijde. Opět týdny a týdny čekání a nepřišlo nikdy nic. Jejich formuláře na stránkách nefungují. Při přihlášení, když v objednávkách dáte rekkamaci, je tam dotaz, jestli zboží dorazilo či nikoliv a to NE nejde zaškrtnout! Celé je to velký podvod! Doporučuji se vyhnout obloukem a nic nenakupovat a hlavně -neplatit předem!

    KLADY: Kdyby to fungovalo, byl by to zajímavý sortiment za zajímavé ceny
    ZÁPORY: Za rok ani na dvakrát nejsou schopni dodat peněženku. Neexistují žádné linky na sledování zásilky, atd. Značně neseriozní přístup
    (4) (0)You have already voted this
  9. Reagovat
    Růžena 20.12.2019 v 21:57

    Prvního listopadu jsem si objednala a zaplatila panenku Henrietu kterou jsem zatím nedostala a ani žádné informace o dodání zboží jenom pořád dokola po mně chtějí posílat pořád to samé buď jestli transakce byla uhrazena nebo abych poslala číslo objednávky které my samý přidělily to už není normální měl to být dárek k vánocům pro mou vnučku a tak nemám panenku a peníze také zatím nevrátily takže jsem vyškolena a už bych si nic od nich neobjednala

    • Reagovat
      Milada 22.1.2020 v 17:47
      0.15
      Přehlednost obchodu
      0
      Jednání se zákazníkem
      10
      Kvalita sortimentu
      0

      Naletela jsem

      KLADY: Žádné
      ZÁPORY: Nedodání,peníze zpět také ne
      (3) (1)You have already voted this
  10. Reagovat
    Jitka 22.1.2020 v 18:57

    Zlodeji zlodejsky

  11. Reagovat
    Katka 7.2.2020 v 16:47
    0.5
    Přehlednost obchodu
    30
    Jednání se zákazníkem
    0
    Kvalita sortimentu
    0

    Hodne spatny vtip. Neco jako smejdi na duchodce. Zadne formulare k odstoupeni od smlouvy, ani adresa pro vraceni zbozi. Balik neobsahuje zadnou fakturu, neprijde ani elektronicky. Zbozi navic hodne predrazene a nekvalitni.

    (2) (0)You have already voted this
  12. Reagovat
    Vladfimír Sáblík 11.2.2020 v 11:37

    JEDNÁNÍ SE ZÁKAZNÍKEM JE NEHORÁZNĚ LŽIVÉ,ZBOŽÍ ZA 5 MĚSÍCŮ NEDODALI A NA TEL.ŽÁDOST O ODSTOUPENÍ OD SMLOUVY MI BYLO PŘISLÍBENO VRÁTIT PENÍZE,A NIC SE NEDĚJĚ.CHCI VŠECHNY VAROVAT,KRADOU PO MALÝCH ČÁSTKÁCH A ČÍM VÍC LIDÍ SE NAPÁLÍ,TÍM VÍC ZMETCI BOHATNOU!!!!!!!

  13. Reagovat
    Jana 26.3.2020 v 19:59
    0.5
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    1. Inzeruji a prodavaji zbozi ktere nemaji.
    2. Berou penize pred dodanim
    3. Obdobi dodani clovek zjisti az kdyz si neco koupi – v nasem pripade ‚asi 20 dni‘
    4. Inzerujeji v novinach zbozi ktere nemaji ale prodavaji takze lide tuto firmu financuji

    KLADY: Zadne
    ZÁPORY: Cela sluzba je podvod.
    (2) (0)You have already voted this
  14. Reagovat
    Václav 29.3.2020 v 17:57
    0.65
    Přehlednost obchodu
    20
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Už několikrát žádám o vrácení poštovného za reklamovaný výrobek.
    Dvakrát jsem posílal kopií dodacího lístku na jejich žádost a stejně nic
    nevrátili. pořád si něco vymýšlí. Nevážící si zákazníků a to chtějí aby si
    zákazník objednával.

    KLADY: SNAD UŽ ŽÁDNÉ
    ZÁPORY: JEDNÁNÍ
    (1) (0)You have already voted this
  15. Reagovat
    Luděk 30.3.2020 v 23:24
    0.5
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Překupníci, kupují v čínských obchodech a přeprodávají za zlodějské ceny, i ten Aliexpress umožní stornovat zaplacenou objednávku než je expedována, tady se nikam nedovoláte a když použijete jejich ticket, tak vám odpoví za 14 dní, že už to nejde stornovat. Banda zlodějů !

    KLADY: žádné
    ZÁPORY: zloději
    (1) (0)You have already voted this
  16. Reagovat
    aleksandrov 4.4.2020 v 5:30

    podvod!!! tohle se musí nahlásit na policii.

  17. Reagovat
    René 6.4.2020 v 13:57
    0.5
    Přehlednost obchodu
    20
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    0

    Katastofa

    KLADY: Tvářili se seriózně dokud....
    ZÁPORY: Dodali úplně něco jiného a navíc na to předem ani neupozornil a teď se jim nedá dovolat prostě absolutně neseriózní jednání a této zkušenost určitě uvedu všech možných fórech a navíc dám podnět na obchodní komoru pro nekalé praktiky,stejně tak na živnostenský úřad a čoi
    (1) (1)You have already voted this
  18. Reagovat
    Blažej Konečný 11.4.2020 v 9:06
    0.5
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Psal jsem již na Seznamu.cz. Pouze jenom nabízejí, ale dodací lhůty jsou “ ve hvězdách“ Nereagují ani na zrušemmné a zaplacenè objednávky z ledna 2020. Opravují se reagují, ale to tak, že s vámi komunikují automatické odpovědi. Mají takovou drzost, že respirátory a roušky zaplacené 20.3.2020 nemám dosud, ale nabízí mi „skladovky“ levnější a s dodáním do 2 dnů. No šel by jste někdo ještě někdy do tohoto obchodu. Mám za to, že jsem o své peníze nenávratně přišel. V lepším případě mi zboží(respirátory a roušky) přijdou až je nebudu potřebovat.

    KLADY: "Sliby, sliby, sliby" To je ale vše.
    ZÁPORY: Tento obchod již nikdy.
    (1) (0)You have already voted this
  19. Reagovat
    Jana 17.4.2020 v 14:07

    Napriek okamžitému zaplateniu objednávky dňa 31.3.2020, tovar dodnes 17.4. nedošiel, hoci podľa údajov mal prísť 7.4.2020. Stav objednávky je stále v rámci prípravy….. dnes prišiel e-mail, že mám kontaktovať poštu, ale bez čísla zásielky… čiže tento e-mail nepovažujem za relevantný, odpoveď je zrejme generovaná automaticky…. Veľmi chabá zákaznícka podpora. Na platenej infolinke sa nedovoláte, čiže možno je namieste podnet na SOI,ev. inde. Určite neodporúčam tento obchod.

  20. Reagovat
    AD 23.4.2020 v 19:11

    18.3.2020 Jsem objednal rousky pro celou rodinu. Platil jsem dopredu az dosud zadne zbozi. telefon neberou a na email odpovida robot. Nejde ani stornovat objednavku, aby aspon vratili penize. JE TO PODVOD. Musime podat trestni oznameni na policie

  21. Reagovat
    Eva 26.4.2020 v 17:20
    2.15
    Přehlednost obchodu
    40
    Jednání se zákazníkem
    40
    Kvalita sortimentu
    50

    Nebyla jsem spokojená s dlouhou dobou dodání.

    KLADY: široký sortiment výhodné ceny
    ZÁPORY: delší dodací lhůta
    (0) (0)You have already voted this
  22. Reagovat
    Jan 29.4.2020 v 18:21

    Potvrzuji negativní recenze. Také dle mé zkušenosti doporučuji se tomuto obchodu vyhnout ! Obdobně hodnotí i ČOI.

  23. Reagovat
    Branislav Stloukal 16.5.2020 v 16:11
    1.15
    Přehlednost obchodu
    0
    Jednání se zákazníkem
    0
    Kvalita sortimentu
    70

    Ste najhoršia firma s akou som sa stretol. V dnešnej dobe čakať na zaskladnený tovar 3 mesiace?! Aj v stredoveku by to dodali skôr! Som znechutený!

    KLADY: Jednoduchosť objednania
    ZÁPORY: Neuveritelne dlhá doba dodania (takmer 3 mesiace) napriek tomu,že tovar bol na sklade. Som znechutený. To je stredovek. Už nikdy žiadna objednávka u vás!
    (0) (0)You have already voted this
  24. Reagovat
    Tatiana T. 24.5.2020 v 12:48

    Hrozná firma!!!! nedá sa im vôbec dovolať…zavádzajú s dodaním tovaru…klamú spotrebiteľa..

  25. Reagovat
    Bronislava 13.7.2020 v 11:51

    Dobrý den, 15.3.2020 jsem si objednala 4 ks roušek pro svou rodinu. Dodnes mi žádné nepřišly, ale chtějí po mně platbu 1.055 + 150 za pozdní zaplacení za to, co jsem ani neobdržela. Hnus, nic horšího jsem nezažila !!! Už tu podvodnou firmu zastavte!!!

  26. Reagovat
    Petr 31.7.2020 v 21:46

    Byl jsem před třemi dny platit v bance převod peněz za zboží.Dodnes je zásilka nezaplacena a volat tam to je o ničem.Co jsem četl je nás více.Co podat žalobu?

    Budeme rádi za váš komentář. Pište prosím slušně a s přidanou hodnotou. (Tématické odkazy schvalujeme.)


Komentáře / diskuse / hodnocení

Celkové hodnocení

GDPR: Jsme správci osobních údajů a chráníme je v souladu se zákonem 101/2000 Sb., O ochraně osobních údajů a s principy obsaženými ve směrnici EU č. 95/46/EC. Po odeslání komentáře zpracováváme tyto údaje - jméno, e-mail a IP adresu. E-mail používáme pro odeslání informační zprávy, že vám někdo odpověděl na dotaz. Pro jiné účely jej nevyužíváme. IP adresu sledujeme z důvodu ochrany před spamem. Pro odstranění údajů nás kontaktujte na info@recenzer.cz