PoštovnéZDARMA

Nákupní galerie PoštovnéZDARMA.cz je e-shop, který nabízí již od roku 2012 více jak 5000 druhů zboží s dopravou zdarma i na levné produkty.

1x1.trans - PoštovnéZDARMA

Představení obchodníka

Nejen nejlevnější produkty, ale i dopravu zdarma získáte při nákupu produktů z tohoto obchodu. A to i na levné produkty v hodnotě desítek korun.

Motivem byla snaha vytvořit internetový portál, kde budou moci zákazníci nakupovat i zboží malé cenové hodnoty, aniž by převážnou část celkové ceny za objednávku tvořilo poštovné, zkrátka umožnit nákup drobných položek bez výčitek za placení obrovského poštovného v poměru k ceně zboží. – sdělují zakladatelé Ing. Lukáš Česal & Tomáš Česal pro portál Lupa.cz

Přejít do e-shopu

zpět k obsahu ↑

Přehled sortimentu

Obchod PoštovnéZdarma.cz nabízí i 30 denní lhůtu na vrácení zboží. Výběr je rozsáhlý – své najdou dámy i pánové, pokud chtějí nakoupit oblečení, módní doplňky, ale i sportovní a outdoor vybavení. Dále v sortimentu naleznete i spotřební elektroniku.

  • Dámská a pánská konfekce
  • Hodinky
  • Šperky
  • Dekorace
  • Spotřební elektronika
  • Auto-Moto
  • Výprodej skladovek
1x1.trans - PoštovnéZDARMA

Ukázka e-shopu PoštovnéZDARMA.cz a sortimentu

zpět k obsahu ↑

Výdejní místo

  • Ateli, s.r.o., Sokolovská 118, Plzeň, 32300, Tel.: +420 374 445 974
zpět k obsahu ↑

Slevový kód

  • Aktuálně nenabízí slevový kód
  • Na e-shopu PoštovnéZdarma.cz, je doprava zdarma
zpět k obsahu ↑

Doprava

Obchod využívá tyto dopravce:

zpět k obsahu ↑

Platební možnosti

  • Platební karta
  • Bankovní převod
  • Dobírka
  • PayU
zpět k obsahu ↑

Kariéra

  • Aktuální volné pozice naleznete zde
zpět k obsahu ↑

Kontakt

zpět k obsahu ↑

Recenze

Na těchto portálech najdete další recenze k tomuto obchodu:

zpět k obsahu ↑

Hodnocení

2 Hodnocení
Prodejce oblečení a doplňků

2Naše hodnocení
Přehlednost obchodu
2.5
Jednání se zákazníkem
2
Kvalita sortimentu
2
2.7Hodnocení uživatelů
Přehlednost obchodu
3.7
Jednání se zákazníkem
2.5
Kvalita sortimentu
2
KLADY
  • snadné objednání
  • produkty v akci
  • cena
ZÁPORY
  • špatná komunikace
  • dlouhá doba dodání (kromě zboží skladem)
Napsat hodnocení  |  Přečíst hodnocení a komentáře

47 komentářů
Zobrazit vše Nejpřínosnější Nejlepší Nejhorší Napsat hodnocení
  1. Reagovat
    Hana 8.12.2018 v 0:12
    1.65
    Přehlednost obchodu
    70
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    20

    Objednala jsem a zaplatila náhradní hlavice do elektrického kartáčku. Zboží bylo uvedeno jako skladem a že bude dodáno do 2 dnů. Po 2 týdnech stále nic nedorazilo. Chtěla jsem objednávku reklamovat, ale zákaznický servis to nebere pokud nejste přihlášeni. Už nikdy více.

    ZÁPORY: Jednání se zákazníkem hrozné Doba dodání
    (5) (5)You have already voted this
  2. Reagovat
    Richard Holý 8.12.2018 v 1:35
    2.8
    Přehlednost obchodu
    70
    Jednání se zákazníkem
    60
    Kvalita sortimentu
    40

    Produkty, které jsou v akci se vyplatí. Ale jsou to převážně věci z Číny.

    KLADY: cena
    (0) (4)You have already voted this
  3. Reagovat
    Silvie 8.4.2019 v 15:53
    0.8
    Přehlednost obchodu
    30
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Předražené šmejdy, na modelkách nafoceny jiné produkty, klamání zákazníka …

    KLADY: Nic
    ZÁPORY: Dlouhá dodací doba, nekvalitní zboží, klamavá inzerce
    (6) (1)You have already voted this
  4. Reagovat
    Věra Malimánková 16.8.2019 v 9:31

    absolutně NEDOPORUCUJI,zasláno nepoužitelné zboží po dlouhých urgencích,kvalita a velikosti neodpovídají,lepší zboží na stánku.

    • Reagovat
      Tomáš 2.2.2021 v 11:43

      ABSOLUTNĚ NEJHORŠÍ INTERNETOVÝ OBCHOD!!!!! U ZBOŽÍ JE SKLADEM DORUČENÍ DO DVOU DNŮ 😂😂😂 TO URČITĚ!! OKAMŽITĚ PO ZAPLACENÍ MIZÍ KOLONKA DO DVOU DNŮ A ZBOŽÍ PŘIJDE PO 40 DNECH A JAKO BONUS ÚPLNĚ NEFUNKČNÍ!!! 3KRAT JSEM OBEDNAL 3KRAT OBROVSKÝ OJEB NA ZÁKAZNÍKA!!!!! NEKUPOVAT OD TUD!!!! NIC!!!! ZLODĚJI A PODVODNÍCI.OPRAVDU NA FACKU!! ZDRAVÍ VAS MOJE 4LETA DCERA A VZKAZUJE – přestaňte lhát a okrádát lidi!!!

  5. Reagovat
    Jitka 18.9.2019 v 18:53

    Už nikdy.Velikost nesedí a úplně jiné šaty než jsem chtěla,Je to samý šmejd.

  6. Reagovat
    Jaroslava 13.10.2019 v 14:08
    0.5
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Hodně špatný vše z číny je to jen novej Wish nesedí hodně špatný materiál. To ještě vás nalákají na hru o iphone který stejnak nakonec nikdo nový nevyhraje nedoporučuji

    KLADY: Hezký obrázky
    ZÁPORY: Naprosto všechno
    (2) (0)You have already voted this
  7. Reagovat
    Jiří 16.10.2019 v 12:06
    1.65
    Přehlednost obchodu
    60
    Jednání se zákazníkem
    20
    Kvalita sortimentu
    20

    Nenakupujte u nich,mají tam žalostně málo zboží .Nakupujte u Aliexpressu,mají tam toho mnohem,mnohem ale skutečně mnohem víc. Trapnej pokus napodobit Aliexpress,nebo Wish !!!

    KLADY: žádné
    ZÁPORY: plno
    (3) (0)You have already voted this
  8. Reagovat
    Kuba 11.11.2019 v 23:13
    2.15
    Přehlednost obchodu
    50
    Jednání se zákazníkem
    50
    Kvalita sortimentu
    30

    Prozatím nejhorší obchod se kterým jsem se kdy setkal! Asi před rokem jsem tam objednal pánskou peněženku a bohužel i zaplatil. Během extrémně dlouhé, avšak avizované doby, nepřišla. Reklamoval jsem to a že ji pošlou znovu a tentokrát přijde. Opět týdny a týdny čekání a nepřišlo nikdy nic. Jejich formuláře na stránkách nefungují. Při přihlášení, když v objednávkách dáte rekkamaci, je tam dotaz, jestli zboží dorazilo či nikoliv a to NE nejde zaškrtnout! Celé je to velký podvod! Doporučuji se vyhnout obloukem a nic nenakupovat a hlavně -neplatit předem!

    KLADY: Kdyby to fungovalo, byl by to zajímavý sortiment za zajímavé ceny
    ZÁPORY: Za rok ani na dvakrát nejsou schopni dodat peněženku. Neexistují žádné linky na sledování zásilky, atd. Značně neseriozní přístup
    (4) (0)You have already voted this
  9. Reagovat
    Růžena 20.12.2019 v 21:57

    Prvního listopadu jsem si objednala a zaplatila panenku Henrietu kterou jsem zatím nedostala a ani žádné informace o dodání zboží jenom pořád dokola po mně chtějí posílat pořád to samé buď jestli transakce byla uhrazena nebo abych poslala číslo objednávky které my samý přidělily to už není normální měl to být dárek k vánocům pro mou vnučku a tak nemám panenku a peníze také zatím nevrátily takže jsem vyškolena a už bych si nic od nich neobjednala

    • Reagovat
      Milada 22.1.2020 v 17:47
      0.15
      Přehlednost obchodu
      0
      Jednání se zákazníkem
      10
      Kvalita sortimentu
      0

      Naletela jsem

      KLADY: Žádné
      ZÁPORY: Nedodání,peníze zpět také ne
      (3) (1)You have already voted this
  10. Reagovat
    Jitka 22.1.2020 v 18:57

    Zlodeji zlodejsky

  11. Reagovat
    Katka 7.2.2020 v 16:47
    0.5
    Přehlednost obchodu
    30
    Jednání se zákazníkem
    0
    Kvalita sortimentu
    0

    Hodne spatny vtip. Neco jako smejdi na duchodce. Zadne formulare k odstoupeni od smlouvy, ani adresa pro vraceni zbozi. Balik neobsahuje zadnou fakturu, neprijde ani elektronicky. Zbozi navic hodne predrazene a nekvalitni.

    (2) (0)You have already voted this
  12. Reagovat
    Vladfimír Sáblík 11.2.2020 v 11:37

    JEDNÁNÍ SE ZÁKAZNÍKEM JE NEHORÁZNĚ LŽIVÉ,ZBOŽÍ ZA 5 MĚSÍCŮ NEDODALI A NA TEL.ŽÁDOST O ODSTOUPENÍ OD SMLOUVY MI BYLO PŘISLÍBENO VRÁTIT PENÍZE,A NIC SE NEDĚJĚ.CHCI VŠECHNY VAROVAT,KRADOU PO MALÝCH ČÁSTKÁCH A ČÍM VÍC LIDÍ SE NAPÁLÍ,TÍM VÍC ZMETCI BOHATNOU!!!!!!!

  13. Reagovat
    Jana 26.3.2020 v 19:59
    0.5
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    1. Inzeruji a prodavaji zbozi ktere nemaji.
    2. Berou penize pred dodanim
    3. Obdobi dodani clovek zjisti az kdyz si neco koupi – v nasem pripade ‚asi 20 dni‘
    4. Inzerujeji v novinach zbozi ktere nemaji ale prodavaji takze lide tuto firmu financuji

    KLADY: Zadne
    ZÁPORY: Cela sluzba je podvod.
    (2) (0)You have already voted this
  14. Reagovat
    Václav 29.3.2020 v 17:57
    0.65
    Přehlednost obchodu
    20
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Už několikrát žádám o vrácení poštovného za reklamovaný výrobek.
    Dvakrát jsem posílal kopií dodacího lístku na jejich žádost a stejně nic
    nevrátili. pořád si něco vymýšlí. Nevážící si zákazníků a to chtějí aby si
    zákazník objednával.

    KLADY: SNAD UŽ ŽÁDNÉ
    ZÁPORY: JEDNÁNÍ
    (1) (0)You have already voted this
  15. Reagovat
    Luděk 30.3.2020 v 23:24
    0.5
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Překupníci, kupují v čínských obchodech a přeprodávají za zlodějské ceny, i ten Aliexpress umožní stornovat zaplacenou objednávku než je expedována, tady se nikam nedovoláte a když použijete jejich ticket, tak vám odpoví za 14 dní, že už to nejde stornovat. Banda zlodějů !

    KLADY: žádné
    ZÁPORY: zloději
    (1) (0)You have already voted this
  16. Reagovat
    aleksandrov 4.4.2020 v 5:30

    podvod!!! tohle se musí nahlásit na policii.

  17. Reagovat
    René 6.4.2020 v 13:57
    0.5
    Přehlednost obchodu
    20
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    0

    Katastofa

    KLADY: Tvářili se seriózně dokud....
    ZÁPORY: Dodali úplně něco jiného a navíc na to předem ani neupozornil a teď se jim nedá dovolat prostě absolutně neseriózní jednání a této zkušenost určitě uvedu všech možných fórech a navíc dám podnět na obchodní komoru pro nekalé praktiky,stejně tak na živnostenský úřad a čoi
    (1) (1)You have already voted this
  18. Reagovat
    Blažej Konečný 11.4.2020 v 9:06
    0.5
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Psal jsem již na Seznamu.cz. Pouze jenom nabízejí, ale dodací lhůty jsou “ ve hvězdách“ Nereagují ani na zrušemmné a zaplacenè objednávky z ledna 2020. Opravují se reagují, ale to tak, že s vámi komunikují automatické odpovědi. Mají takovou drzost, že respirátory a roušky zaplacené 20.3.2020 nemám dosud, ale nabízí mi „skladovky“ levnější a s dodáním do 2 dnů. No šel by jste někdo ještě někdy do tohoto obchodu. Mám za to, že jsem o své peníze nenávratně přišel. V lepším případě mi zboží(respirátory a roušky) přijdou až je nebudu potřebovat.

    KLADY: "Sliby, sliby, sliby" To je ale vše.
    ZÁPORY: Tento obchod již nikdy.
    (1) (0)You have already voted this
  19. Reagovat
    Jana 17.4.2020 v 14:07

    Napriek okamžitému zaplateniu objednávky dňa 31.3.2020, tovar dodnes 17.4. nedošiel, hoci podľa údajov mal prísť 7.4.2020. Stav objednávky je stále v rámci prípravy….. dnes prišiel e-mail, že mám kontaktovať poštu, ale bez čísla zásielky… čiže tento e-mail nepovažujem za relevantný, odpoveď je zrejme generovaná automaticky…. Veľmi chabá zákaznícka podpora. Na platenej infolinke sa nedovoláte, čiže možno je namieste podnet na SOI,ev. inde. Určite neodporúčam tento obchod.

  20. Reagovat
    AD 23.4.2020 v 19:11

    18.3.2020 Jsem objednal rousky pro celou rodinu. Platil jsem dopredu az dosud zadne zbozi. telefon neberou a na email odpovida robot. Nejde ani stornovat objednavku, aby aspon vratili penize. JE TO PODVOD. Musime podat trestni oznameni na policie

  21. Reagovat
    Eva 26.4.2020 v 17:20
    2.15
    Přehlednost obchodu
    40
    Jednání se zákazníkem
    40
    Kvalita sortimentu
    50

    Nebyla jsem spokojená s dlouhou dobou dodání.

    KLADY: široký sortiment výhodné ceny
    ZÁPORY: delší dodací lhůta
    (0) (0)You have already voted this
  22. Reagovat
    Jan 29.4.2020 v 18:21

    Potvrzuji negativní recenze. Také dle mé zkušenosti doporučuji se tomuto obchodu vyhnout ! Obdobně hodnotí i ČOI.

  23. Reagovat
    Branislav Stloukal 16.5.2020 v 16:11
    1.15
    Přehlednost obchodu
    0
    Jednání se zákazníkem
    0
    Kvalita sortimentu
    70

    Ste najhoršia firma s akou som sa stretol. V dnešnej dobe čakať na zaskladnený tovar 3 mesiace?! Aj v stredoveku by to dodali skôr! Som znechutený!

    KLADY: Jednoduchosť objednania
    ZÁPORY: Neuveritelne dlhá doba dodania (takmer 3 mesiace) napriek tomu,že tovar bol na sklade. Som znechutený. To je stredovek. Už nikdy žiadna objednávka u vás!
    (0) (0)You have already voted this
  24. Reagovat
    Tatiana T. 24.5.2020 v 12:48

    Hrozná firma!!!! nedá sa im vôbec dovolať…zavádzajú s dodaním tovaru…klamú spotrebiteľa..

  25. Reagovat
    Bronislava 13.7.2020 v 11:51

    Dobrý den, 15.3.2020 jsem si objednala 4 ks roušek pro svou rodinu. Dodnes mi žádné nepřišly, ale chtějí po mně platbu 1.055 + 150 za pozdní zaplacení za to, co jsem ani neobdržela. Hnus, nic horšího jsem nezažila !!! Už tu podvodnou firmu zastavte!!!

  26. Reagovat
    Petr 31.7.2020 v 21:46

    Byl jsem před třemi dny platit v bance převod peněz za zboží.Dodnes je zásilka nezaplacena a volat tam to je o ničem.Co jsem četl je nás více.Co podat žalobu?

  27. Reagovat
    Sandokan 22.9.2020 v 9:07
    0.5
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Všechny varuji před touto podvodnou firmou!!!!

    KLADY: Žádné
    ZÁPORY: Zboží nedodali a peníze si nechali. Jsou to zloději a podvodníci.
    (1) (0)You have already voted this
  28. Reagovat
    Eva 1.12.2020 v 11:33
    0.65
    Přehlednost obchodu
    20
    Jednání se zákazníkem
    20
    Kvalita sortimentu
    0

    Zboží nedorazilo. Na vrácení peněz stále čekám. Po oznámení, že v zákonné lhůtě peníze přijdou – nepřišly. Paní operátorka se několikrát omlouvala, byla příjemná, leč peníze stále nemám. Již nebude nic objednávat.

    KLADY: Hezké zboží na obrázku
    ZÁPORY: Nedodání zboží ani vrácení peněz. Opětovné výmluvy.
    (0) (0)You have already voted this
  29. Reagovat
    Ivan 30.12.2020 v 18:57
    3.15
    Přehlednost obchodu
    70
    Jednání se zákazníkem
    60
    Kvalita sortimentu
    60

    Na e-shopu docela často nakupuji, ale někdy je dodací lhůta dlouhá

    KLADY: příznivé ceny široká nabídka zboží
    ZÁPORY: dodací lhůta průměrná komunikace
    (0) (0)You have already voted this
  30. Reagovat
    Gabriela 1.2.2021 v 11:37

    absolútne žiadna komunikácia so zákazníkom
    vygenerované odpovede na mail
    neochota vrátiť zaplatenú sumu – nedodaný tovar
    podávam trestné oznámenie

    • Reagovat
      Lukáš 5.2.2021 v 9:50

      Tak to podávej, hlavně si příště nezapomeň podívat do obchodních podmínek, hvězdo..

  31. Reagovat
    Pepa z Depa 5.2.2021 v 9:49

    Nechápu, proč si tady jako stěžujete? Každý obchod má na svém webu uvedené informace, jakož i tento.
    Takže pokud má někdo alespoň základní školu, měl by hned zjistit, že se jedná o pouhé překupníky, kteří pouze zprostředkují obchod pomocí přeposlání a za to inkasují násobky hodnoty zboží. To je tak těžké najít si to zboží přímo od dodavatele, jako je např. Aliexpress, Wish apod?
    Kdysi se říkalo, že peníze leží na ulici, stačí je jen sebrat a ono to platí koukám stále.. :-)

  32. Reagovat
    Josef Havlíček 12.2.2021 v 12:41

    Stížnost

  33. Reagovat
    Renata Havlíčkova 12.2.2021 v 12:43

    Stížnost

  34. Reagovat
    Eliska 20.2.2021 v 21:47
    0.5
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Velmi velmi špatná kvalita? Předražený Aliexpress.

    ZÁPORY: Já tak úplně pořád nechápu, proč si někdo koupí zboží tady,když to jde levněji rovnou z Aliexpress,odkud to objednání oni...
    (0) (0)You have already voted this
  35. Reagovat
    Ivo Krejčí 21.2.2021 v 20:18
    3.3
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    0

    Zde už moc neobjednám. Peníze jsem převedl, ale doba dodání-40-90 dní. Objednávku jsem tedy zrušil, doufám že mi vrátí peníze.

    KLADY: Nevím
    ZÁPORY: Objednávku se snažím zrušit
    (0) (0)You have already voted this
  36. Reagovat
    peter 3.3.2021 v 19:51
    1
    Přehlednost obchodu
    20
    Jednání se zákazníkem
    20
    Kvalita sortimentu
    20

    ZBOŽÍ AŽ ZA 2 MĚSÍCE A NEFUNKČNÍ JE TO PODVOD NEKUPOVAT
    HRUZA OBCHOD NEKUPOVAT OD NICH JE FAKE ZBOŽÍ A NIKDY NE DODAT CO OBJEDNATE

    KLADY: NEKUPOVAT
    ZÁPORY: ANI NE REAGOVAT NA ZPRAVY
    (0) (0)You have already voted this
  37. Reagovat
    michaela 13.3.2021 v 19:14

    Velice špatná zkušenost a již nikdy více, no moje chyba …..

  38. Reagovat
    Ivo Krejčí 26.3.2021 v 18:24
    2
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Objednal jsem si hodinky za cca.425 Kč.Zaplatil jsem převodem, čekal jsem 4 dny a nic.Podal jsem reklamaci a bylo mi sděleno, že vyřízení reklamace trvá 30 dní.Potom mi bylo sděleno, že na dodání mají 40-90 dní.Takže musím čekat až do 24 května, že hodinky jsou objednány a jsou posílány z Číny.Je zajímavé, že na vše odpovídá pouze nějaká Lucka.Zde na tomto shopu již nikdy nic neobjednám!

    KLADY: Žádné
    ZÁPORY: Čekání na hodinky z Číny v hodnotě 425 Kč, které jsem mohl koupit u Vietnamců, v každém městě, 40-90 dní!!!
    (0) (0)You have already voted this
  39. Reagovat
    Jiri 28.3.2021 v 9:16
    0.5
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Po nekolika urgencich (zbozi nedorazilo ackoli je ve sledovani zazilek vedeno jako dorucene) a odstoupeni od smlouvy, jsem se dozvedel, ze na odstoupeni od smlovy nemam narok, jelikoz ve sledovani zasilek sam vidim, ze zbozi bylo doruceno :)

    KLADY: nic
    ZÁPORY: jednani se zakaznikem je naprosto h*******
    (0) (0)You have already voted this
  40. Reagovat
    Marek 12.4.2021 v 18:38
    0.3
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    0

    Neodporúčam, tovar som objednal a zaplatil 4.2.2021 a stále ho nemám. (Je 12.4.2021) Číslo objednávky z email som nechtiac vymazal a keď som sa sťažoval dal im variabilný symbol a dátum platby,ich odpoveď chceme číslo objednávky. Jedným slovom nekorektny obchod nikdy viac

    KLADY: Žiadne
    ZÁPORY: Komunikácia ústretovosť.
    (0) (0)You have already voted this
  41. Reagovat
    Ivet 26.4.2021 v 20:07
    3.8
    Přehlednost obchodu
    80
    Jednání se zákazníkem
    80
    Kvalita sortimentu
    70

    Nabízejí široký sortiment zboží, ale kvalita je uspokojující.

    (0) (0)You have already voted this
  42. Reagovat
    Pavlína Lincová 4.5.2021 v 11:26
    0.5
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Už nikdy! Nikdy! Produkt mi nedošel, tak jsem ho chtěla znovu objednat, takže podruhé dorazila jen polovina. Z mého pohledu tedy. Bylo mi vysvětleno, že jsem si objednala pouze variantu voděodolných fix bez povlaku za 449,- Takže pravděpodobně ano. Dávejte pozor, abyste se nenechali nachytat.

    KLADY: Komunikace
    (0) (0)You have already voted this
  43. Reagovat
    Lad. 7.5.2021 v 10:37
    3.3
    Přehlednost obchodu
    80
    Jednání se zákazníkem
    70
    Kvalita sortimentu
    50

    Dlouhá dodací doba 5.měsícú a ještě zboží nedošlo.Jinak kvalita třeba vrtákú nebo holící hlavice spíš horši.

    KLADY: Velký výběr zboží
    ZÁPORY: Kvalita
    (0) (0)You have already voted this
  44. Reagovat
    Helena Konštacká 10.5.2021 v 14:27

    Objednala jsem si sadu háčků víc jak před čtyřiceti dny a stále nic mi nepřišlo.Když jsem zásilku urgovala,bylo mi slíbeno,že se do tří dnů ozvou a čekám již týden!!!!!

    Budeme rádi za váš komentář. Pište prosím slušně a s přidanou hodnotou. Komentáře schvaluje správce.


Komentáře / diskuse / hodnocení

Celkové hodnocení

GDPR: Jsme správci osobních údajů a chráníme je v souladu se zákonem 101/2000 Sb., O ochraně osobních údajů a s principy obsaženými ve směrnici EU č. 95/46/EC. Po odeslání komentáře zpracováváme tyto údaje - jméno, e-mail a IP adresu. E-mail používáme pro odeslání informační zprávy, že vám někdo odpověděl na dotaz. Pro jiné účely jej nevyužíváme. IP adresu sledujeme z důvodu ochrany před spamem. Pro odstranění údajů nás kontaktujte na info@recenzer.cz