Timestore.cz  je eshop s hodinkami, na kterém najdete náramkové hodinky dle nejnovějších trendů a od světoznámých značek. Skladem mají téměř 5 500 modelů. Díky tomu na dodání nemusíte dlouho čekat. Kromě rychlé expedice je eshop oblíbený také díky příznivým cenám a kvalitnímu servisu. Timestore totiž spolupracuje s profesionálními hodináři, a tak zákazníkům pomohou i v případě problémů.

1x1.trans - Timestore

Logo – TimeStore.cz

Představení e-shopu

Timestore vznikl na Slovensku, kde v současnosti také sídlí. Hned zpočátku se specializovali na prodej luxusních náramkových hodinek za dobré ceny. Sázka na jistotu se vyplatila a Timestore dnes působí jak na Slovensku, tak v Čechách. Najdete ho ale pouze na internetu, kamenné prodejny v Praze, Brně ani Ostravě prozatím otevřené nejsou.

Přejít do e-shopu

zpět k obsahu ↑

Přehled sortimentu

V obchodě najdete všechny populární značky jako Casio, Citizen, Festina, Michael Kors, Tommy Hilfiger, Diesel, Armani, Gant, Guess, Hugo Boss, Daniel Wellington a mnohé další. Seženete zde dámské, pánské, a dokonce i dětské hodinky. Kromě klasických hodinek na běžné nošení zde najdete i hodinky na sport, smart hodinky, potápěčské a modely pro speciální příležitosti, výročí a jubilea.

U hodinek to ale nekončí, Timestore si totiž pro vás rovněž připravil kolekci šperků, náramků a slunečních brýlí. Pro zákazníky je nachystaná sleva 100Kč za přihlášení k newsletteru. Kromě toho si můžete přečíst eBook zdarma, který obdržíte na svůj email.

V něm najdete návod, jak si správně vybrat hodinky. Dále je Timestore aktivní na vlastním blogu, kde můžete sledovat nejnovější trendy a doporučení ze světa hodinek.

zpět k obsahu ↑

Služby a ostatní

Pro doručení si můžete vybrat mezi dopravci Česká pošta, kurýrem GLS nebo si nechte objednávku doručit na jednu z poboček služeb Zásilkovny.  Platit můžete na dobírku v hotovosti, kartou online nebo bankovním převodem.

Pokud objednáte na dobírku do 12:00 a produkt je na skladě, bude expedován v ten samý den. Dobírka je tedy ideální volbou, pokud zrovna na dodání pospícháte. Ostatní formy dopravy většinou zaberou dva až tři pracovní dny.

zpět k obsahu ↑

Slevový kód

  • Aktuálně nenabízí slevový kód
zpět k obsahu ↑

Doprava

Obchod využívá tyto dopravce:

zpět k obsahu ↑

Platební možnosti

  • Bankovní převod
  • Dobírka
zpět k obsahu ↑

Kariéra

  • Aktuálně pracovní místa nenabízí
zpět k obsahu ↑

Kontakt

zpět k obsahu ↑

Hodnocení

9.5 Hodnocení
Prodejce hodinek a šperků

9.5Naše hodnocení
Přehlednost obchodu
9.5
Jednání se zákazníkem
9.5
Kvalita sortimentu
9.5
9.9Hodnocení uživatelů
Přehlednost obchodu
9.7
Jednání se zákazníkem
10
Kvalita sortimentu
10
KLADY
  • komunikace
  • příznivé ceny
  • široký sortiment
  • rychlé doručení
Napsat hodnocení  |  Přečíst hodnocení a komentáře

2 komentářů
Zobrazit vše Nejpřínosnější Nejlepší Nejhorší Napsat hodnocení
  1. Reagovat
    Jitka 1.11.2020 v 18:57
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Koupila jsem před 3 měsíci hodinky od Michael Kors. Sice byly drahé, ale jsou nadherné.

    KLADY: profesionální komunikace široká nabídka přehledný web
    ZÁPORY: vyšší ceny
    (0) (0)You have already voted this
  2. Reagovat
    Martin Vondra 8.3.2021 v 13:37

    29.1.2021 objednány hodinky VOSTOK GAZ-14 s dodáním do 7 pracovních dní. (tedy do 8 – 9.1.2021).

    8.1.2021, poté co jsem neobdržel žádné avízo jsem odeslal mail s dotazem na mou objednávku. Odpovědí byl poměrně arogantní mail, že je dodání do 7 pracovních dní a pan Frolik neočekává “meškanie”, bohužel již v den odpovědi byly hodinky v meškanie – minimálně zvláštní.

    10.2.2021 přišel mail s žádostí o hodnocení obchodu. Stále jsem byl v klidu a poslal panu Frolikovi mail, že přišla žádost o hodnocení, ale nemám hodinky ani avízo o zpoždění. Odpověď již nepřišla žádná.

    15.2.2021 jsem psal další žádost o informaci o zakázce i s vysvětlením proč potřebuji vědět termín dodání hodinek – jedná se o dárek pro zákazníka (k vozu GAZ). Panu Frolikovi jsem psal i o tom, že uvažujeme tyto hodinky dávat ke každému vozu (cca 150 – 250 vozů ročně), což by pro něj mohl být obchod za min 1 500 000,00 Kč bez DPH / rok. Ani na tento mail pan Frolik nereagoval.

    16.2.2021 jsem volal na infolinku s dotazem na mou objednávku. Paní byla moc milá, ale nijak mi nepomohla – prý předává kolegům v nákupu, další odpověď již nepřišla.

    17.2.2021 odeslán další mail s dotazem na stav.

    18.2.2021 konečně obchod zareagoval. Napsal pouze, že hodinky nejsou a neví kdy budou, ale jedná se o posun – alespoň napsali. Důvod posunutí je prý zádrhel ve výrobě a není jasné kdy se povede hodinky dodat.
    Trochu mne překvapilo, že se nejednalo o odpověď na mé maily, ale o novou korespondenci, asi doufaje toho, že na zbytek zapomenu. Mail byl velice obecný a spíš z něj čišela arogance, než omluva a snaha o vyřešení situace. Spíše ze zvědavosti jak bude akce pokračovat jsem projevil stálý zájem o hodinky a čekal co a kdy se bude dít. Na stránkách se 18.2.2021 změnil údaj o dodání ze 7, na 14 pracovních dní – což je přesně na den aktuální termín od mého objednání k 18.2.2021.

    08.03.2021 – Obchod hodinky stále nedodal a ani neinformoval o novém termínu, natož o přesném důvodu zdržení. Zajímavé je, že úplně stejný model objednaný 18.2.2021 v Rusku mám již doma a dodavatel neví o žádném problému s výrobou jak psal pan Frolik.
    Napsal jsem tedy další mail s dotazem na stav a termín doručení. Slušný obchodník, by minimálně navrhl řešení s jiným modelem hodinek, případně by nabídl slevu, drobnost jako dárek…, ale Timestore není schopen ani napsat mail, natož něco řešit jako slušný obchodník a seriózní prodejce.

    Seriózní chování obchodníka vypadá jinak, úplně jinak.
    100% mohu říct, že další hodinky z portálu timestore.cz již nikdy neobjednám.

    Před obchodem timestore.cz budu varovat každého svého kamaráda, známého, zákazníka, prostě každého koho potkám, protože toto chování je opravdu za hranou.

    Sám se živím prodejem ruských aut a vím jak může být doprava z RU složitá (i to jsem panu Frolikovi psal), ale nechápu jak je možné, že mne nikdo neinformuje o zdržení dodání zboží a ještě k tomu přestane komunikovat.
    O tom, že pan Frolik porušuje své vlastní obchodní podmínky se asi nemá ani cenu zmiňovat.

    Celá situace mne každopádně mrzí, protože jsem přesvědčen, že spolupráce by přinesla užitek jak nám (ke každému vozu GAZ hodinky GAZ je příjemný benefit pro zákazníka), tak panu Frolikovi, potažmo timestore.cz, protože obchod za 1 500 000,00 – 2 500 000 Kč za rok, bez práce a jakékoliv Vaší snahy neuděláte každý den.
    Bohužel po této zkušenosti jsme začal řešit dodávky hodinek přímo v RU.

    Vtipné je, že po objednání hodinek v Rusku jsem měl ty samé hodinky za 5 dní u mě v ČR, sice s dražší dopravou, ale rychle.
    Co je vůbec zajímavé, v RU žádný problém s dodávkami od výrobce nemají a ani neví, že by takový problém byl, nebo být měl… Kde nastal zádrhel je mi celkem jasné.

    S pozdravem

    Martin Vondra
    GAZ Česká republika s.r.o. – výhradní importér vozů GAZ do ČR a SR

    Budeme rádi za váš komentář. Pište prosím slušně a s přidanou hodnotou. Komentáře schvaluje správce.


Komentáře / diskuse / hodnocení

Celkové hodnocení

GDPR: Jsme správci osobních údajů a chráníme je v souladu se zákonem 101/2000 Sb., O ochraně osobních údajů a s principy obsaženými ve směrnici EU č. 95/46/EC. Po odeslání komentáře zpracováváme tyto údaje - jméno, e-mail a IP adresu. E-mail používáme pro odeslání informační zprávy, že vám někdo odpověděl na dotaz. Pro jiné účely jej nevyužíváme. IP adresu sledujeme z důvodu ochrany před spamem. Pro odstranění údajů nás kontaktujte na info@recenzer.cz