Zásilkovna

Zásilkovna je služba, která je zaměřená na budování sítě výdejních míst a na doručování zásilek z e-shopů. Cílem je to, aby bylo poslání i vyzvednutí zásilky snadné pro koncové zákazníky a naše partnery. Zákazníci si díky více jak 300 výdejních míst v České a Slovenské republice mohou zboží vyzvednou osobně. Aby Zásilkovna byla svým zákazníkům ještě blíže, tak buduje síť poboček i v Polsku, Maďarsku a dalších zemích.

Hodnocení: Poměrně nový dopravce, který se za pár let rozkročil do celé Evropy. Zaměřuje se na výdejní místa hlavně pro e-commerce segment. Zásilkovna se stala významným hráčem na poli dopravců a bojuje o přední příčku s Českou poštou.
KLADY
  • rychlost dodání zboží
  • rozšířený dopravce u mnoha firem
  • možnost změny doručení
  • široké pokrytí výdejními místy

ZÁPORY
  • některé lokality mají problémy s rychlostí doručení

Zásilkovna logo

Tuto přepravní společnost využívá již více než 6000 e-shopů od velkých značek až po malé začínající.

Napojení na Zásilkovnu je velice snadné:

  • 1 implementace
  • 1 systém
  • stejný štítek pro všechny druhy dopravy i v zahraničí

Představení dopravce

Zásilkovna byla založena v roce 2010. Zajišťuj e-shopům nízkonákladový a efektnivní způsob doručování zboží. Patří mezi průkopníka franšízingové logistiky ve střední a východní Evropě. Nabízí také levnější doručování zásilek na adresu. E-shopy tak mohou posílat své zásilky nejen po celém Slovensku a Česku, ale také do Maďarska, Rumunska, Itálie, Polska, Německa, Rakouska, Bulharska, Velké Británie či na Ukrajinu.

Posílání a doručování zásilek bez čekání a s úsměvem! :) – Simona Kijonková

Simona Kijonková

Simona Kijonková – majitelka Zásilkovny

zpět k obsahu ↑

Přehled služeb

Zásilkovna nabízí také kurýrní doručení zásilek na adresu příjemce či večerní doručení zásilky přímo v den objednávky.

  • Doručení do České republiky
  • Doručení do Slovenské republiky
  • Doručení do zahraničí
  • a mnoho další

Dokumenty a ceník služeb

zpět k obsahu ↑

Zajímavé odkazy

  • Sledování zásilky (online)
  • Vyzvednutí zásilky
  • Výdejní místa a podací místa (pobočky)
    • Praha, Brno, Olomouc, Plzeň, České Budějovice, Ostrava, Hradec Králové, Zlín, Pardubice, Liberec, Ústí nad Labem, Jihlava, Vsetín, Opava, Kladno, Mladá Boleslav, Uherské Hradiště, Tábor, Teplice, Havířov, Chrudim, Kolín, Rokycany, Trutnov, Třebíč, Šumperk, Karlovy Vary, Prostějov, Litoměřice, Písek, Sokolov, Most, Havlíčkův Brod, Velké Meziříčí, Česká Lípa, Kroměříž, Nový Jičín, Chomutov, Příbram, Hodonín, Klatovy, Karviná, Znojmo, Kralupy, Vyškov a tisíce dalších poboček
  • Kariéra v Zásilkovně
zpět k obsahu ↑

Kontakty

  • Telefon: +420 216 216 516 (Infolinka/hotline a reklamace Po – Pá 8:00 – 18:00)
  • Email: info@zasilkovna.cz
  • Adresa: Zásilkovna, s.r.o., Drahobejlova 1019/27, 19000 Praha, Libeň
  • Facebook: Zásilkovna
zpět k obsahu ↑

Hodnocení

10 Hodnocení

10Naše hodnocení
Rychlost doručení
9.5
Jednání se zákazníkem
10
3Hodnocení uživatelů
Rychlost doručení
3.1
Jednání se zákazníkem
2.9
Napsat hodnocení  |  Přečíst hodnocení a komentáře

Firmy využívající Zásilkovnu: Pilulka.cz

158 komentářů
Zobrazit vše Nejpřínosnější Nejlepší Nejhorší Napsat hodnocení
  1. Reagovat
    Lukas 1.2.2019 v 16:57

    No comment. Ruku v ruce s Českou poštou jsem si užil jednu a poslední zkušenost.

    • Reagovat
      Jirka 2.4.2019 v 17:43

      nekonkrétní, uražené, jako recenze nulová informační hodnota pro ostatní uživatele

  2. Reagovat
    Kristina 6.2.2019 v 10:42
    0.5
    Rychlost doručení
    10
    Jednání se zákazníkem
    10

    Výdejné místa k ničemu, protože zásilku moji ztratili, pojistné nevrátili, a teď já sama mám hledat, kdo a kde si ukradnul můj balík

    KLADY: Velké množství výdejných míst
    ZÁPORY: Jednání s klientem, rychlost dodání a komunikace
    (22) (9)You have already voted this
  3. Reagovat
    Jirka 2.4.2019 v 17:30
    4.5
    Rychlost doručení
    90
    Jednání se zákazníkem
    90

    Rád bych se vyvaroval naštvaných a nekonkrétních výlevů (proč jsou vůbec publikovány???)
    Podle mých zkušeností se tato služba skládá nejméně ze 4 částí: Eshop-Zásilkovna-VM(výdejna)-Klient
    K úspěchu a spokojenosti vede pečlivost při čtení podmínek v Eshopu:
    zda lze platit kartou na VM (Eshop musí akceptovat jinak to Zásilkovna nemůže zprostředkovat i když terminál má);
    dobře si vybrat VM podle otv. hodin, vybavení terminálem a místa nám dobře dostupného;
    vybereme-li si Eshop v „horní dolní“, který vozí zásilky do města jednou týdně, těžko to můžeme očekávat zítra;
    podle toho se lze zařídit a v případě, že něco zahapruje, určit kde to vzniklo.

    KLADY: velký výběr výdejních míst nejnižší cena na trhu bez čekání lze zvolit snad u každého druhého Eshopu
    ZÁPORY: systém dovoluje klientovi zvolit si debilní kombinaci Eshopu - výdejního místa - platby
    (6) (9)You have already voted this
  4. Reagovat
    Jirka 2.4.2019 v 17:46

    Kdo ztratil ? Kdo pojistné nevrátil ? Nekonkrétní ! Anonymní házení špíny….

    • Reagovat
      Luboš 20.11.2019 v 13:47

      Zásilkovna je podnikání bez rizika. Její drzost nemá obdoby. Nedoručí balík a ještě chce peníze za vratku když její dopravce selže. Abychom si udrželi zákazníka, poslali jsme mu novou zásilku prostřednictvím DHL Express. S okamžitou platností jsme ukončili posílání zásilek.

  5. Reagovat
    Josef T. 16.4.2019 v 13:19
    5
    Rychlost doručení
    100
    Jednání se zákazníkem
    100

    Hodnocení zásilkovny.

    KLADY: Maximální spokojenost rychlosti dodání a to bez poškození byť jen obalu. Společnost má velmi mnoho výdejních míst takže mám vše po ruce. Doposud žádný problém!
    ZÁPORY: Zatím nemohu uvést žádné záporné hodnocení.
    (6) (4)You have already voted this
  6. Reagovat
    Roman 18.4.2019 v 13:57
    0.5
    Rychlost doručení
    10
    Jednání se zákazníkem
    10

    čekám už druhý den, ani email neposlali

    ZÁPORY:
    (10) (6)You have already voted this
    • Reagovat
      Určitě ne Vaclav 25.2.2020 v 19:34

      já čekám už přes týden. Hrozná služba, na email neodpoví, kde mám zásilku, už nezjistím.

    • Reagovat
      Irena 9.11.2019 v 9:51

      To už je, ale o pobočce a ne zasilkovne jako takové. A dva dny jsou napriklad u pošty běžné

      • Reagovat
        Nikola 25.4.2020 v 15:15

        Já čekám na zásilku již 8 dní!! Je to hrůza. Ani na e-mail nejsou schopni během čtyř dní zareagovat.

  7. Reagovat
    Iva S 25.4.2019 v 13:14
    2
    Rychlost doručení
    80
    Jednání se zákazníkem
    0

    Se zásilkovnou jsem byla do dnešního dne velice spokojena. Dnes mi přišla zásilka, kterou jsem si měla vyzvednout. SMS mi sdělila, že zásilka je přesměrovaná na jiné místo, než jsem si určila, byť je a areálu OC Chodov. Když jsem chtěla, aby balík přesměrovali na původní adresu, bohužel to prý nejde, jelikož je to Z-box. Opravdu to nechápu, pokud jsem si vybrala určité výdejní místo a při výběru mě nikde neupozorní, že zásilka může být přesměrovaná, tak ji mají doručit tam, kam potřebuji já. Prý si balík mám objednat znova , nemůžou s tím nic dělat. A kdo mi vrátí poštovné??? Je to chyba zásilkovny, ne má!!!! Tak si říkám, že dobrá služba fungovala, nicméně chtějí konkurovat poště a už se jako!moloch! chovají. Jsem opravdu zklamaná.

    KLADY: +rychlost +hodně výdejných míst
    ZÁPORY: - jednání se zákazníkem - samovolné přesměrování zásilek
    (13) (1)You have already voted this
  8. Reagovat
    Marek 10.5.2019 v 10:42
    0.5
    Rychlost doručení
    10
    Jednání se zákazníkem
    10

    Viz níže

    KLADY: Nic
    ZÁPORY: Čekání na spojení hovoru cca 21min Po zvednutí dělala ze mne neslyší. A na po 2 jsem to vzdal protože čekat dalších 20min není pro mě přijatelné. Hlavně ze lepší než ČP - popravdě Furt vede PPL a DHL Jak přeprava tak jednání se zakaznikem.
    (13) (4)You have already voted this
  9. Reagovat
    Karla 13.5.2019 v 21:10
    2.25
    Rychlost doručení
    80
    Jednání se zákazníkem
    10

    mnohokrate vyuzita sluzba, az na jednu vyjimku vzdy rychle a bez problemu, ta vyjimka me ale dovedla k psani techto radku… pokud funguje vse podle predpokladu, je Zasilkovna paradni, pokud ne, tak dle vlastni zkusenosti neni pomoci…
    tyden po objednavce a odeslani zbozi eshopem jsem se zacala zajimat, kde balik je, dle trasovani byl na ceste… na email mi behem 24 hodin nikdo neodpovedel, na infolince jsem se dozvedela pouze, ze balik je na depu (kde ale neni mozne si balik vyzvednout, ptala jsem se i na to) a nevi proc, ze se musi pockat na zpetnou vazbu a ozvou se mi… behem 24 hodin zadna informace, takze jsem volala znovu… tipuji, ze po 18timinutovem cekani na infolince vetsina lidi odpada… nedozvedela jsem se nic noveho, cekalo se na zpetnou vazbu… nasledoval vikend a zadna informace, takze jsem si zavolala znovu – tentokrat jsem se dozvedela, ze balik neni ani na depu – priznam se, ze v tu chvili jsem uz nad Zasilkovnou a jejich callcentrem „zlomila hul“ a po dohode s eshopem udelala novou objednavku s tim, ze puvodni balik si doresi s prepravcem sami… zvolila jsem jinou prepravu.
    pokud vse funguje, je to super… pokud ne…. tak hodne stesti

    KLADY: rychlost velke mnozstvi vydejnich mist
    ZÁPORY: nefunkcni zakaznicka podpora nemoznost v pripade potreby vyzvednout balik v depu
    (10) (0)You have already voted this
  10. Reagovat
    Tereza 14.5.2019 v 7:01
    0.25
    Rychlost doručení
    0
    Jednání se zákazníkem
    10

    Vyzkoušela jsem službu Mezi Námi, jelikož jsem nespokojená s cenami Pošty. Poslala jsem už asi 5 balíčků a ten úplně první je stále na podacím místě. Když jsem se byla zeptat (2x) proč to tak je, nedokázali mi odpovědět, že prý vůbec neví co je s balíčkem, že ho nemůžou najít, že nesedí číslo a ať ještě čekám.. Je to již 11 dnů.. Vědět to, tak si ho nechám pojistit, což jsem bohužel neudělala.. Jinak zbyle balíčky dorazily.

    (4) (0)You have already voted this
  11. Reagovat
    David 16.5.2019 v 13:51

    U první zásilky měli problém s doručením (váha 6kg) přestože na výdejním místě bylo „do 10kg“, řešil se přesun na jiné výdejní místo, mezitím se zásilka někde „zdržela“, takže několikero dopisování e-mailem..

    Po týdnu u jiné zásilky řeším, že od vyzvednutí u obchodníka uplynulo již půldruhého dne a stále nebyli schopni zásilku dodat do 10km vzdáleného výdejního místa (obojí v rámci Prahy)

    Za mne příště Zásilkovna už NE!

  12. Reagovat
    Tomáš 21.5.2019 v 15:25

    Nemaj pojem o čase nevěděj co je 24 hodin na dodání
    Škoda doufal sem že budou spolehlivější

  13. Reagovat
    Gabriela 22.5.2019 v 1:08

    POZOOORR!!!! Radim rozmyslet si zda pres ZASILKOVNU cokoliv zaslat. Pred mesicem jsem poslala 10kg a 2kg balik do UK a oba se “ztratily” neznamo kam. A co Zasilkovna na to??? Pry se stala MENSI TECHNICKA ZAVADA, kvuli ktere neni mozno proces doruceni dokoncit. Bylo mi doporuceno sepsat co bylo v baliku a s uctenkama od kazde te veci provest reklamaci.

  14. Reagovat
    Natálie 31.5.2019 v 8:37
    2.5
    Rychlost doručení
    30
    Jednání se zákazníkem
    70

    Pokud na zásilku nechvátáte, pak ANO

    KLADY: O něco málo levnější náklady než u konkurence.
    ZÁPORY: Oproti konkurenci dost pomalé dodání!
    (3) (1)You have already voted this
  15. Reagovat
    Helena 10.6.2019 v 13:02
    1
    Rychlost doručení
    10
    Jednání se zákazníkem
    30

    Zkusila jsem poprvé poslat zásilku ( drahá pošta) a hned mi jí ztratili. Psala jsem jim email a přišla mi automatická odpověď, že mi odepíší až na mně příjde řada. V telefonu mi řekli, že to řeší. Jsem opravdu smutná. Balíček byl velikosti krabice na boty. Je určitě lepší napsat na krabici i adresu. Bohužel jsem se spoléhá jen na jejich kód. 😔 Dostanu pojištění?

    KLADY: Cena
    ZÁPORY: Nedoručeno!
    (5) (0)You have already voted this
  16. Reagovat
    David Izák 10.6.2019 v 14:50

    Zboží jsem objednal 5.6. a 6.6. cca 8h rano bylo přidáno do elektronické databáze. Od té doby je zboží na cestě a to je už 10.6. 14:30 a byli pořád nikde. Už nikdy Zásilkovnu !!!

  17. Reagovat
    Tomáš Rychtr 27.6.2019 v 12:52

    Převezmou balík od e-shopu i když ho nejsou schopni doručit z důvodu vysoké váhy 22kg potom jim balík leží několik dni (4) na depu a nikdo se o něj nezajímá. Po mém dotazu na stav zásilky se teprve něco začne dít a balík vrací odesílately
    Nedoporučuji

  18. Reagovat
    Petr 27.6.2019 v 16:20

    V ČR mi byl balíček z Aliexpressu doručen přes tuto firmu. Nevím z jakého důvodu se tak stalo, ale tato firma je naprosto příšerná (podstatně horší než Česká pošta). Bylo mi pouze oznámeno, že si mám balíček vyzvednout v nějakém obchodě, který má absolutné hloupou, a krátkou, otevírácí dobu a nemám žádnou šanci se tam pro něj dostat. Přes opakované žádosti o uložení na jiné výdejně (v okolí té kde je jich je ještě několik a mají otevřeno tak jak mi vyhovuje), mi bylo odpovězenou pouze jednou, že tak to chtěl zasílatel (na aliexpressu určite budou znám nějakou pochybnou zásilkovnu) a jinde to uložit nelze. Dál se mnou již nikdo nekomunikoval a balíček mi leží někde, kde jej nedokážu vyzvednout. Opravdu jsem netušil, že může existovat ještě něco horšího, než je česká pošta, ale tato firma mě přesvědčila o opaku. ABSLUTNĚ NEDOPORUČUJI TUTO FIRMU POUŽÍVAT.

    • Reagovat
      Alma 2.7.2019 v 19:35

      Přesně tak, nevím kdo v tom má prsty, ale ČP mi balíčky hodí do schránky a hotovo. Nemám s ní žádný větší problém. Nyní mi Číňan ???? poslal zaplacený balíček do zásilkovny cca cesta autem 20Km. Tak mám chuť vyvolat spor a chtít peníze zpět, protože dodací adresa byla na moje bydliště a ne někde v obchodě. Toto se stalo poprvé za několik desítek nákupů na Aliexpress.

  19. Reagovat
    Rudy 4.7.2019 v 21:19
    4.5
    Rychlost doručení
    90
    Jednání se zákazníkem
    90

    Rychlé bezproblémové přesměrování výdejního místa z důvodu dovolené kterou jsem původně zvolil informace o dodání přátelská komunikace rychlé dodání moc děkuji

    KLADY: Emailová komunikace info o zásilce po tel. Přesměrování zásilky bez problémů
    ZÁPORY: Není nebo jsem nenašel možnost přesměrovat balíček online
    (0) (4)You have already voted this
  20. Reagovat
    Jirka Foltyn 16.7.2019 v 15:36
    2.5
    Rychlost doručení
    10
    Jednání se zákazníkem
    90

    Zdravim vás, zaregistroval se u vás v doměni že služba bude i rychlá, ale po dnešní zkušenosti jsem zklamán, zásilka zČ. Budějovic do Havířova trvá 4pracovni dny…. To je smutné……
    s pozdravem… Jirka

    (4) (3)You have already voted this
  21. Reagovat
    Jiří 18.7.2019 v 7:25
    0.5
    Rychlost doručení
    10
    Jednání se zákazníkem
    10

    Nedoručí zásilku na mou adresu a vyzvednutí zásilky na výdejním místě vzdáleném 7 km zdržuje a zvyšuje mé náklady. Zásilkovnu už nikdy, zůstanu věrný České poště, pošta mi balíček doručí přímo do ruky na mou adresu. V jednom eshopu jsem použil zásilkovnu, vyplnil adresu a balíček jsem si musel vyzvednout na výdejním místě. Nějak jsem při výběru dopravce přehlédl informaci o doručení pouze na výdejní místo-má chyba, jinak bych zásilkovnu vůbec nevybral. Zlákala mě pouze trochu nižší cena a tak jsem do toho šel. Ve výsledku mě to ale stálo více než u pošty, protože jsem vynaložil náklady na benzín při cestě na výdejní místo. Pokud tedy zásilkovna nebude doručovat balíky do ruky jako pošta a jiní levní přepravci, nevidím jediný důvod zásilkovnu používat.

    KLADY: Žádné
    ZÁPORY: Nedoručí zásilku na mou adresu
    (6) (4)You have already voted this
  22. Reagovat
    Marcela 20.7.2019 v 16:44

    Nejlepší na posílaní menších zásilek za dobrou cenu.Doporučuji – mám dobré zkušenosti.

  23. Reagovat
    Monika 24.7.2019 v 11:03

    Se společností Zásilkovna jsem se už párkrát setkala, nikdy nebyl problém a to i v období Vánoc. Nyní nevím co je za problém, ale vázne totálně komunikace.

  24. Reagovat
    Tony 26.7.2019 v 12:07
    1.75
    Rychlost doručení
    30
    Jednání se zákazníkem
    40

    Pro mě jako majitele e-shopu je Zásilkovna dobrý způsob jak posílat zásilky zákazníkům.
    V poslední době mě však znepokojuje jedna událost s tím že náš e-shop vyřizuje objednávky do 24 hodin.

    Podací místo Zásilkovny zaregistruje objednávku 22.7.2019 a dnes 26.7.2019 je objednávka pořád na cestě.

    Z mého pohledu je to neseriózní jednání.

    Přeji pěkný den

    (8) (1)You have already voted this
  25. Reagovat
    Tomáš Navrátil 30.7.2019 v 15:04

    Zásilka podaná ve čtvrtek odpoledne, vyzvednuta přepravcem v pátek dopoledne, v úterýodpoledne o zásilce ani na zákaznickém servisu nic nevědí a nejsou schopni sdělit, kde se zásilka nachází a zda není zcizena. Příjemce ve sledování má uvedeno, že je v přepravě, odesílatel, že dosud je v depu v dané lokalitě. Při evidenci přes výpočetní techniku nelze obratem zjistit, zda se zásilka v depu nachází či nikoliv a na tuto odpověď z depa musí čekat jejich vlastní reklamační odd. 24 hodin. Pokud chce tato společnost konkurovat České poště, tak jak to velkoryse proklamuje, tak by si měla prvně ujasnit, zda je toho schopna. Tento příklad dokládá, že zatím vůbec NE! A už vůbec nelze věřit, že zásilky dodáváme zpravidla do následujícího pracovního dne!

  26. Reagovat
    Petr 31.7.2019 v 9:15
    0.5
    Rychlost doručení
    10
    Jednání se zákazníkem
    10

    Katastrofální zkušenost. Avízo, že zásilka ze zahraničí bude doručena na jakési výdejní místo na jisté ulici (jméno ulice souhlasí), ale v úplně jiném městě, než je adresa příjemce. A to ve dvou různých případech. Kontakt linky pro zákazníky – ztráta času, klasické generické call centrum, kde nic nevědí, nic nejde, žádný kontakt nemají, se společností nemají nic společného, jsou jen call centrum. Chybu napravit nemůžou, prý adresu učil „odesílatel“. Ten ale o ničem nevěděl, tak email na jediný email zásilkovny (info@…). Trvalo, než se ozvala jakási dáma, že můžu buď zaplatit dalších 100+ Kč, aby změnili dodací adresu nebo to pošlou zpátky. Prý místo doručení (v jiném městě) určila „mezinárodní logistická společnost“. Jde přitom o nějakou polskou firmičku se zákl. kapitálem necelých 60.000 Kč, se kterou se zásilkovna nějak spřáhla. Doručení na správné místo bez zaplacení dalších 115 Kč odmítli, prý mohou „zajistit vrácení zásilky zpět odesílateli, abyste měl možnost zažádat o novou expedici na správné výdejní místo“. Arogance, nezájem o zákazníka, výsměch.

    KLADY: V call centru zvedli telefon, na email přišla odpověď.
    ZÁPORY: Arogantní jednání, za korekce vlastní chyby chtějí ještě peníze, naprostý nezájem o zákazníka.
    (5) (0)You have already voted this
  27. Reagovat
    Anna Stančíková 31.7.2019 v 16:06
    5
    Rychlost doručení
    100
    Jednání se zákazníkem
    100

    Maximální spokojenost. Rychlé dodání, přes aplikaci je vidět, kde se zásilka nachází, lze posunout dobu uložení.

    KLADY: rychlost, minimální čekání na vydání zásilky
    ZÁPORY: žádné
    (1) (1)You have already voted this
  28. Reagovat
    Lucie 6.8.2019 v 16:24
    0.25
    Rychlost doručení
    10
    Jednání se zákazníkem
    0

    Zásilkovnu už nikdy! Zlatá Česká pošta fakt! Dva dny tam máte že máte zásilku ,,na cestě“ přitom leží v depu. Přes Českou poštu to mám druhý den doma…

    ZÁPORY: Pomalé doručení Když vám to leží na depu, stejně máte jako status zásilky ,,na cestě"
    (2) (0)You have already voted this
  29. Reagovat
    Aleš 7.8.2019 v 15:32
    1.25
    Rychlost doručení
    20
    Jednání se zákazníkem
    30

    Před nějakým časem jsem objednával zboží které bylo vždy podáno první den odpoledne a běžně už druhý den ráno bylo na mé, poměrně vzdálené, pobočce. Nyní, po cca dvou letech, bylo zboží podáno první den již po obědě, je třetí den odpoledne a zásilka je stále „na cestě“ – pobočku mi za chvíli zavřou. Zásilkovnu kvůli tomuto nekontaktuji (tímto volím v hodnocení 1,5 hvězdičky – dal bych 2,5 ale to by mě museli alespoň sami kontaktovat pro další informace – nevím proč bych to měl dělat já), protože jsem si za něco zaplatil a nehodlám se dále doprošovat na kolenou věcí na které mám automaticky nárok. Rozhodně nejsem placen za to abych zásilkovnu popoháněl – za to bych naopak měl být placen od ní. Beru to jako selhání zásilkovny a dostatečný důvod se k ní nikdy nevrátit – druhou šanci nedává nikdo mě a já zásilkovně též druhou šanci nedám. U ČP jsem zažil všechno možné, ale tak dlouhou dobu dodání nikdy (a to mám ČP ještě asi o 50 metrů blíže než pobočku Z. – nevím co mě to napadlo zkusit zásilkovnu – patrně krátkodobý syndrom matky Terezy). Nejhorší je že bych si za rychlejší dodání i zaplatil ale asi to není možné (a pokud to možné je tak o tom nevím a určitě nebudu studovat druhou vysokou školu jenom proto abych tohle zjistil). Zásilkovna má velmi typický průběh jakékoliv české firmy: 1. začínáme a máme málo peněz = snažíme se, kmitáme, jsme zaměřeni na zákazníka a jeho spokojenost…2. už to umíme a máme dost peněz = snaha upadá, jsme ležérní, jsme zaměřeni na sebe a svoji spokojenost. Do budoucna to vidím na ČP. Tak to prostě je když se člověk občas snaží zkusit něco nového.

    KLADY: - jednoduchost - hodně výdejních míst
    ZÁPORY: - doba dodání
    (2) (0)You have already voted this
  30. Reagovat
    Tomáš 12.8.2019 v 15:24

    7.8. přišlo info, že je má zásilka doručována na výdejní místo. 8.8. telefonát, co se děje se zásilkou. Prý je nutné ji kvůli váze přesměrovat na jinou výdejnu. V pořádku… 12.8. stále žádné info o zásilce. Další telefonát a opět ujištění, že je na cestě a ještě dnes ji budu mít.. Jaké to překvapení.. nemám nic a výdejna, na kterou to bylo přesměrováno, za chvíli zavírá. Zítra mě čeká další telefonát. Skvělá služba. Nebudu opakovat.

    • Reagovat
      Klaudie Moravcová 26.2.2020 v 11:25

      Zásilka podaná 19.2., 20.2. převzetí dopravcem. Dnes je 26.2. a zásilka je stále pod slovem “na cestě”. Nevim žádné detaily, kde se zásilka zdržela. Call centrum k ničemu. Psala jsem mail, tak uvidím. Velmi špatný zákaznický servis.

  31. Reagovat
    Kris 20.8.2019 v 15:42
    1.5
    Rychlost doručení
    20
    Jednání se zákazníkem
    40

    S tou rychlostí doručení je to hodně špatně. Říkají do 1-2 dnů, není to pravda.

    KLADY: Doručí
    ZÁPORY: Rychlost doručení je špatná.
    (0) (0)You have already voted this
  32. Reagovat
    Eliška 23.8.2019 v 11:04

    Maximální spokojenost, první zkušenost

  33. Reagovat
    Monika Laň. 27.8.2019 v 11:36

    První objednání přes zásilkovnu a také poslední ! -zásilka ztracena,i přes urgenci zásilku nikdo nehledal, abych si jí asi hledala sama.Přislíbeno pracovníkem call centra, že se mi ozvou, ale zpětná reakce žádná .Za mě nikdy více !!!!

  34. Reagovat
    FilipZ 28.8.2019 v 1:31
    2.5
    Rychlost doručení
    0
    Jednání se zákazníkem
    100

    Výrazně zaostává za konkurencí v ohledu na rychlost doručení

    KLADY: Široká síť výdejních míst
    ZÁPORY: Nejpomalejší doručení
    (1) (0)You have already voted this
  35. Reagovat
    Vlk 28.8.2019 v 6:34
    5
    Rychlost doručení
    100
    Jednání se zákazníkem
    100

    Zasilkovně velmi fandím, dobrá služba za dobrý peníz. Doladěné detaily a velmi zjednodušená nabídka. Těším se, až půjde přes zásilkovnu poslat balík i třeba do US nebo Kanady, kam posílám.

    KLADY: Pojištění Rychlost Jednoduchost
    ZÁPORY: Zatím nelze poslat Bail do US a Kanady
    (0) (1)You have already voted this
  36. Reagovat
    daniel 28.8.2019 v 14:57

    Poprvé a naposledy jsem využil možnost doručení zboží zdarma přes Zásilkovnu!!!!!!! Po 4 dnech balíček stále nikde!!! Žádná komunikace ohledně možnosti kontaktu na dopravce, pouze informace, že je jim to líto a zboží je stále na cestě!!!!! 4 dny dodání zboží přes jeden region???? Kde žijeme Zásilkovno!!! Nikdy nepíši recenze, ale tohle už mě vytočilo k nepříčetnosti!!!! Zlatá česká, drahá, ale 100% solidní ČESKÁ POšTA!!!!!!!!!!!!!

  37. Reagovat
    Jan 13.9.2019 v 18:30
    0.5
    Rychlost doručení
    10
    Jednání se zákazníkem
    10

    Strašná služba. Zboží v 11 hodin dle dispečerů převzal kurýr a do 18:00 to není schopný doručit na místo. Dispečeři celý den tvrdí že to stihne, spojit se s kurýrem a informaci ověřit je nemožné. 21. století a budu do pondělí čekat na zboží, které jste převzali ve čtvrtek.

    ZÁPORY: dispečink k ničemu nelze se spojit s kurýrem délka doručení
    (1) (0)You have already voted this
  38. Reagovat
    Jan 18.9.2019 v 17:54

    Zásilkovna je velmi dobrá ,ale měla by své partnery lépe vybírat.

  39. Reagovat
    Denisa 19.9.2019 v 21:07

    Naprosto nedoporučuji!!!! Objednavala jsem balík pro přítele k narozeninám, ovšem balík jsem si nemohla vyzvednout z důvodu technických problému na prodejně. Napsali, ze se tim zabývají, na e-mail mi napsali, ze to budou řešit a nic…dodnes balík nemám ani se mi už nikdo neozval. Takže přes zasilkovnu už nikdy !!!

  40. Reagovat
    Luboš 25.9.2019 v 19:36
    0.25
    Rychlost doručení
    10
    Jednání se zákazníkem
    0

    Dobrý den, nezlobte se na mne ale píšete že dodání je ve většině případů 1-2 dny ale já měl tedy smůlu protože mě šel balík (cca 100 km) 7 kalendářních dnů. Obyčejný balíček, nic velkého, nic těžkého.

    KLADY: Nakonec to došlo
    ZÁPORY: Kdybych se sám nezajímal, kdo ví jestli by to někdy došlo
    (1) (0)You have already voted this
  41. Reagovat
    Simona 27.9.2019 v 20:50

    Nespokojená
    Balicek odeslan pak ztracen v depu v Hradci Králové, nakonec odeslan zpet na podací místo a 70kc v kanale. Hruza se s nima na cem koli domluvit. Klientská linka k nicemu, v tomto případě zlatá Česka pošta

  42. Reagovat
    Barbora 8.10.2019 v 8:57
    0.5
    Rychlost doručení
    10
    Jednání se zákazníkem
    10

    Zasilkovna je průměrná. Ale jak to u nich chodí a reklamací se ztraceným balíčkem, to je solidní oříšek. Za chvíli to bude měsíc a já stále čtu ať vydrží, že se tomu pilně věnují. Takže mám po penězích a balíčku!!! Přes zásilkovnu už nikdy více!!!

    KLADY: Cena
    ZÁPORY: ➡️Dlouhá dodací lhůta - ztráta balíčku -nevyřešení kompenzace - ignorace -nezájem
    (1) (0)You have already voted this
  43. Reagovat
    Petr 10.10.2019 v 16:02
    0.5
    Rychlost doručení
    10
    Jednání se zákazníkem
    10

    Že Vám aspoň zvednou telefon po 10 minutách čekání a relativně slušně pošlou do … Vaší zásilku dohledají, že je stále na Depu v lepším případě a nelze vyzvednou osobně, i když nejsou schopni doručit a nebo.. minulá zásilka zcela ztracena N E D O P O R U Č U J I !!!!!!

    KLADY: ani jedena pozitivita .. Vlastně ano .. začínám si velice vážit České pošty ..
    ZÁPORY: Doba doručení, ztracení zásilek, nemožnost vyzvednutí na Depu, ignorace-neochota řešení ... prostě nedoporučuji Zásilkovnu nikomu..
    (1) (0)You have already voted this
  44. Reagovat
    Jan 11.10.2019 v 7:54
    0.5
    Rychlost doručení
    20
    Jednání se zákazníkem
    0

    Zasilkovna Praha 5, Hurka, Rominek. Vydejni doba do 18 hodin ve vsedni den, zavreno uz v 17. hodin, aniz by zasilkovna predem informala zákazníky o zmene vydejni doby. Jine zasilkovny takove informace bezne rozesilaji, pro tuto zasilkovnu jde zrejme o nadlisky ukol.

    KLADY: Zadne
    ZÁPORY: jednani se zakaznikem - trsgedie
    (1) (1)You have already voted this
  45. Reagovat
    Jiří 4.11.2019 v 8:58
    3.5
    Rychlost doručení
    50
    Jednání se zákazníkem
    90

    při předání balíku nedostávám potvrzení, že jsem balík předal, a tak jsem občas torchu nervozní, ale zatím jsem poslal cca 30 balíků a bezproblému

    KLADY: výborný výběr poboček.
    ZÁPORY: občas trochu delší doba dodání, např 3-4 dny
    (0) (0)You have already voted this
  46. Reagovat
    Martina 6.11.2019 v 13:03
    0.5
    Rychlost doručení
    10
    Jednání se zákazníkem
    10

    Tragická zkušenost s doručováním pokud vyberete dopravce InTime, nebo nejlevnější doručení na adresu.
    Doručování trvá více než 12-14 dní!!!! A to je teprve říjen. Co se bude dít v prosinci?
    Pokud možno volte výdejní místo Zásilkovny nebo dopravce DPD.

    KLADY: pro zákazníka levný způsob doručení
    ZÁPORY: není jistota doručení včas cca do 4-5 dnů neochotní při řešení ze strany Zásilkovny - řeknou, že nemohou nic dělat, ale zaplatit chtějí 100%
    (1) (0)You have already voted this
  47. Reagovat
    Jan Zemánek 9.11.2019 v 8:38
    0.75
    Rychlost doručení
    20
    Jednání se zákazníkem
    10

    Tak jsem to zkusil, ČP je drahá. První balíček doručen za tři dny, druhý taktéž. Třetí ztracen a už pět dnů mi stále systém hlásí abych ho donesl na pobočku. Z pobočky odjel ale nikde není a systém to neví. Tím, že nemáte žádný doklad o převzetí pobočkou, jste ve velké nevýhodě. Na reklamační lince jsem byl ubezpečen o jejich pomoci a usilovném pátrání. Po 24 hodinách se vám ozveme s výsledkem. Kdepak, ani jednou se už nikdo neozval. Když zavoláte znovu, vše jede od nuly. Operátoři očividně mezi sebou nekomunikují a nenechávají poznámky u reklamací. Takže závěrem……..balíček není, potvrzení o odeslání nemám, peníze musím vrátit. Vracím se do poštovních front.

    KLADY: Cena Síť poboček
    ZÁPORY: Ztráta balíčků Nezájem při reklamaci Absence potvrzení o předání zásilky Doba doručení
    (2) (0)You have already voted this
  48. Reagovat
    Klára 11.11.2019 v 11:27
    2.25
    Rychlost doručení
    60
    Jednání se zákazníkem
    30

    Na dopravu je to jedna z nejlepších a cenově přijatelných služeb co jsem doposud využila. Jediné co vidím negativně, je jednání s pobočkami a jejich zaměstnanci. Stalo se již několikrát, že mi byla doručena potvrzovací zpráva, že je balík uložen na dané zásilkovně. Při vyzvednutí buď prodejna nebyla otevřena nebo balík nemohli najít. Rozpory s otevírací dobou zásilkovny, jiná je uvedena v emailu nebo sms a jiná je ve skutečnosti. Manipulace s balíkem někdy bývá hrubší, než by bylo nezbytně nutné. Před očima upustila můj balík, když ho tahala z hromady a další jí popadali. Navíc měli balíky uskladněné na velmi špinavé a vlhké podlaze a tak byli balíky zašpiněné. Měli by lépe kontrolovat své pobočky. Ale jinak dodání obstojně rychlé.

    KLADY: cena široká síť poboček
    ZÁPORY: jednání se zákazníkem na výdejně manipulace s balíčky
    (1) (0)You have already voted this
  49. Reagovat
    Josef 11.11.2019 v 11:56
    2
    Rychlost doručení
    70
    Jednání se zákazníkem
    10

    Pozor !
    Jestli nemate chytry telefon, nebo bankovni kartu, neuspejete a tedy se ani nepousejte zasilat pres Zasilkovnu.
    Dnes jsem se presvedcil o tom, ze na Zasilkovne vam nepomuzou a zbytecne jsem tam bezel !
    A stacilo by tak malo, aby pani vsechno vybavila a ja jen zaplatil !

    KLADY: Cena, jen cena
    ZÁPORY: Nemoznost zaslat balicek pro vyse zminene problemy ! Takze zustava, zel, jen posta !
    (1) (1)You have already voted this
  50. Reagovat
    Tereza 13.11.2019 v 16:47

    Musím říct, že jsem velmi nespokojena s pánem který rozvážel po praze 10. Šla jsem po chodniku a tento psychicky labilní člověk, který autem vjel na chodnik a ja mu uhla, na mě začal řvát co si to ne nej dovoluju, moje kamarádka se me zastala a on na ni vystartoval. Poté se nás zastali naši spolučáci, že je neslušné takhle se baví s holkama a on na ně vystartoval že je rozkope… opravdu nepochopim

  51. Reagovat
    Sojkova 18.11.2019 v 13:30

    Můj komentář byl smazán, nevim proč(asi nechvalil). Zasilkovna klame, lhuta 7 dni s prodlouzenim na21 se smrskla na tri dny (i s sms poslanou vecer), prodlouzeni neni možné… citim tak trochu podvod, protože podle nabidky si člověk sluzbu vybírá. Jednani otřesné :tak to je a nic vic pro vás neuděláme. Jsem opravdu velmi nespokojena

    • Reagovat moje foto 96x96 - Zásilkovna
      Adam 18.11.2019 v 19:17

      Dobrý den, jiný komentář od Vás tady nemáme. Pokud není komentář vulgární, má přidanou hodnotu pro další čtenáře, tak vše schvalujeme.

  52. Reagovat
    markéta 19.11.2019 v 21:31
    2.25
    Rychlost doručení
    70
    Jednání se zákazníkem
    20

    Ještě do nedávna jsem měla Zásilkovnu velmi ráda, dobré ceny, rychlé dodání a pravidelně jsem přes ně posílala i přijímala zásilky… Po mé pracovní zkušenosti z depa Brno musím říct, že už nikdy více a raději si připlatím u intime. V životě jsem si nemyslela, že se k balíkům, které posílám chovají takto neuctivě a nerespektují ani nálepku pozor křehké. O chování nadřízených k zaměstnancům ani nemluvě ( Byla jsem tam naštěstí jen brigádně a byla jsem vyhozena vedoucím, pouze kvůli tomu, že jsem se šla napít. ) , porušovaní bezpečnosti práce a zákoníku práce budu řešit již s inspektorátem práce. S balíky se opravdu zachází jako s odpadem a né jako s něčím z čeho mi jdou peníze.

    KLADY: pouze cena
    ZÁPORY: v recenzi
    (2) (0)You have already voted this
  53. Reagovat
    Viktor 7.12.2019 v 17:18
    0.5
    Rychlost doručení
    0
    Jednání se zákazníkem
    20

    Tak jsem pouzil zasilkovnu poprve na jejich dobre recenze.
    Balik mi vezou tyden a nikdo nevi kde je. Jen slibuji, zitra bude zitra bude. Ale to, ze mam auto na zvedaku, klient na auto ceka, neda se s nim odjet, aby se tam dalo jine auto a pracovalo se. Balik mel dojit v pondeli a je sobota (takze tyden na ceste), nikdo se neodhodlal aspon omluvit a jen slibuji. Priste 30kc navic a pouzit ppl, kde je mozne si ho pripadne v depu vyzvednout. Zasilkovna nic. Tragedie.

    KLADY: Super cena a ze vidi hned kdo vola podle cisla, pokud je cislo v zasilce.
    ZÁPORY: Tyden dorucuji balik, porad ho nemam, jen slibuji. Takze poprve a naposled :-(
    (0) (0)You have already voted this
  54. Reagovat
    Helena Nová 8.12.2019 v 19:18
    2.25
    Rychlost doručení
    90
    Jednání se zákazníkem
    0

    Zásilkovnu hodnotím jako nešťastné řešení. Jsem z Brna, vyzvednout si zásilku v centru je téměř nemožné, a to nejen teď v čase vánočním. Přes e-shopy s doručením přes zásilkovnu objednávám průměrně 1x měsíčně. 99% míst je přeplněných a nelze tam zásilku zaslat. Volno je jen v okrajových částech města. Nedoporčuji. Lepší si připlatit a nechat zásilku dopravit jiným dopravcem.

    KLADY: Levné
    ZÁPORY: Většina výdejních míst nedostupná, nejen v době vánoc.
    (1) (0)You have already voted this
  55. Reagovat
    Lenka 11.12.2019 v 9:33
    0.5
    Rychlost doručení
    10
    Jednání se zákazníkem
    10

    Se službou Zásilkovna jsem byla vždy spokojena, až letos v předvánočním čase nastal problém:
    Již třetí týden čekám na balíček a nic, hrůza, po třech urgencích, kdy se balíček hledá se pořád nic neděje. Všichni se stále vymlouvají, ach jo, zlatá PPL o pár korun dražší.
    Nikdo se neomluví a nikdo nic neřeší. Jsem zvědává, jestli dojde.

    KLADY: cena
    ZÁPORY: vše ostatní
    (1) (0)You have already voted this
  56. Reagovat
    Onderka 16.12.2019 v 21:27
    2
    Rychlost doručení
    30
    Jednání se zákazníkem
    50

    Nadměrné balíky přes 2kg už jsou pro ně problematické.
    Čekali jsme 3 týdny na jeden balík. V Olomouci si ležel bez kontroly. Na centralu jsem volal 3x i eshop.
    První paní to nebyla schopná zařídit a ani ta druhá. Té třetí jsem dal kde mi má zavolat a volala někam jinam. Prostě domluva špatná a chaos.

    KLADY: Menší balíky dojdou rychle a bez problému.
    ZÁPORY: Komunikace ze strany centrály Větší balíky
    (2) (0)You have already voted this
  57. Reagovat
    Jarda 17.12.2019 v 13:18

    Zásilka byla vyzvednuta před čtrnácti dny. Do teď mi nic nedorazilo, psal jsem mail zkoušel volat a nic. Naštěstí mi prodejce poslal nový balík s tím, že si to vyreklamuje. Přeji hodně štěstí.

  58. Reagovat
    Alena Michálková 18.12.2019 v 15:36
    0.5
    Rychlost doručení
    10
    Jednání se zákazníkem
    10

    11.12. objednání a bohužel i zaplacení v e-shopu (je již několikrát ověřený a spolehlivý).12.12. převzato Zásilkovnou k přepravě. Do dneška 18.12. je zásilka ve statusu „na cestě“.
    Po dotazu na info lince přišlo info, že byla přesměrována na jinou výdejnu a uvedena adresa mnou požadované výdejny. Po opětovném dotazu přišla adresa jiné výdejny, ovšem s otevírací dobou pouze v pracovní dny 8,30-14,30, takže naprosto nepoužitelné. Po tlf dotazu, co s tím, jsem se dozvěděla, že už nejde nic dělat a zásilka bude doručena na avizované místo.
    Tímto jsem odepsala několik vánočních dárků a Zásilkovně mockrát děkuji. :-(
    Evidentně nezvládaji.

    (0) (0)You have already voted this
  59. Reagovat
    ondra 18.12.2019 v 17:40
    2
    Rychlost doručení
    60
    Jednání se zákazníkem
    20

    Na vyzvednutí zásilky mi nechali pouze dva dny a prodloužení není možné. Fakt super služby. To i ta Česká pošta je lepší.

    (0) (1)You have already voted this
  60. Reagovat
    Honza 19.12.2019 v 11:14
    1.75
    Rychlost doručení
    60
    Jednání se zákazníkem
    10

    Zásilkovna sama o sobě není problém. Problém jsou některá výdejní místa (respektive lidé v nich pracující). V našem městě máme 3 výdejní místa zásilkovny. Dvě z nich jsou v papírnictví/hračkářství a jedno v elektru. S těmi v papírnictví jsem nikdy neměl problém – paní příjemno, ochotná a balíček vždy hned najde. Výdejní místo v elektru je ale jiný kafe. Konkrétně jde o prodejnu Apollo Mohelnice. Pokaždé, když tam balíček vyzvedávám, tak odcházím neskutečně nas..štván. Pán, tam pracující, je neskutečně arogantní člověk. Slušné chování mu asi nic neříká, nepozdraví (vlastně se nebaví skoro vůbec). Vždy z lidí udělá hlupáky a pak se ani neomluví, když se ukáže, že je na vině on…atd. Normálně bych tam nešel, ale když je jiné výdejní místo plné, tak není na výběr.
    Je to škoda. Nechci hodnotit záporně samotnou zásilkovnu, ale jednotlivá výdejní místa hodnotit nejdou, takže to musím napsat takto

    KLADY: Celkem ryché dodání
    ZÁPORY: Některá výdejní místa (neochotní pracovníci)
    (0) (0)You have already voted this
  61. Reagovat
    Andrej 19.12.2019 v 12:32

    Nevím jestli za to může Zásilkovna nebo DPD , asi spíš DPD ale píšu sem. Přišel mi balík s označením POZOR KŘEHKÉ a jeho obsah byl úplně rozbitý, jak si toto někdo může dovolit, nad tím mi zůstává rozum stát. Přes DPD už nikdy nic nechci.

  62. Reagovat
    M. 19.12.2019 v 19:18
    2.5
    Rychlost doručení
    50
    Jednání se zákazníkem
    50

    Objednala jsem si zbozi na pobocku, abych si ho mohla sama vyzvednout, jakmile budu mit cas. Pobocka otevrena do 16:45. Dnes prisel mail v 15:40, ze si zbozi mohu vyzvednout nejpozdeji zitra. Jako vazne, jeden den na vyzvednuti? Proc tak kratka doba? Zamerne jsem si to dala na pobocku, aby sem kuryr zbytecne nejel, kdyz budu v praci. Ale kdyz je cas na vyzvednuti jeden jediny den, tak jsem si vlastne vubec nepomohla. Takze bohuzel toto byla prvni a posledni zkusenost se zasilkovnou, coz je skoda, protoze jinak bylo pripraveni zasilky k vyzvednuti velmi rechle.

    KLADY: Rychlos doruceni
    ZÁPORY: Velmi kratky cas na vyzvednuti zbozi na pobocce. (jeden den)
    (0) (0)You have already voted this
  63. Reagovat
    Bai.Cerna 20.12.2019 v 13:03
    5
    Rychlost doručení
    100
    Jednání se zákazníkem
    100

    Maximální spokojenost. Profesionální a velmi příjemné jednání. I v předvánočním shonu byli pracovníci ochotni řešit mé požadavky (změna výdejního místa). Co bylo slíbeno, to bylo dodrženo.

    KLADY: - profesionalita - příjemné vystupování - dobrá péče o zákazníka - mnoho výdejních míst
    (0) (1)You have already voted this
  64. Reagovat
    Dominik Mráz 20.12.2019 v 13:09
    0.5
    Rychlost doručení
    0
    Jednání se zákazníkem
    20

    13.1.2019 jsem objednal zásilku.
    Dnes 20.1. jsem se dobýval odpovědi u dopravce Zásilkovna.cz, kdy mi balík dovezou. Ti mi do 30 minut odepsali, že balík byl poškozen a je zaslán zpět k odesílateli.
    Myslím si, že kdybych se nedobýval, tak na ten balík čekám do Silvestra.
    Žádné podání informací

    KLADY: Žádné
    ZÁPORY: Chaos Nepodání informací o poškození Snad jim funguje jen Facebook jako zákaznická podpora.
    (2) (0)You have already voted this
  65. Reagovat
    Marie 20.12.2019 v 14:03

    Dnešní zkušenost.. Zásilkovna převzala balíček, který překračoval přepravní a výdejní možnosti. Balíček je momentálně v nějakém depu neznámo kde… Prostě ztracen…. Obrovské zklamání, Zásilkovnu už nikdy..

  66. Reagovat
    LUKÁŠ 20.12.2019 v 16:51
    0.5
    Rychlost doručení
    10
    Jednání se zákazníkem
    10

    Balík poslán ve středu ráno, a v pátek žádná změna, pořád na tom samém místě ani se to nehlo. Fakt super. Díky moc. Po svátcích si to můžete strčit už víte kam.

    KLADY: Žádné
    (1) (1)You have already voted this
  67. Reagovat
    Vojta 20.12.2019 v 19:27
    5
    Rychlost doručení
    100
    Jednání se zákazníkem
    100

    Doporučuji

    KLADY: Vse bylo krasne zabalené, na to ze 16.12. Je to odeslané, tak to přišlo 19.12. Opravdu rychle,..
    ZÁPORY: Nic
    (0) (2)You have already voted this
  68. Reagovat
    Martin Flesner 23.12.2019 v 17:08
    0.5
    Rychlost doručení
    10
    Jednání se zákazníkem
    10

    Dobrý den, s tímto přepravcem už nikdy!!!

    Zboží je od 18. prosince zaplacené dopředu, 19. prosince přišla od přepravce sms, že přijal zboží do přepravy a bude doručen na vybranou zásilkovnu. Je den před Vánoci, obchod, který měl zboží vydat, má nyní zavřeno. Stav zboží už je 4 dny: na cestě.

    Obchod, ze kterého objednávám už léta, vždy zboží do přepravy dodal včas, pouze zásilkovna letos evidentně nestíhá a já ani raději nechci vědět, kde zboží vlastně je.

    Takže děkuji, že zboží třeba dodáte v pátek 27. prosince, ale je to úplně k ničemu.

    KLADY: absolutně nic
    (1) (0)You have already voted this
  69. Reagovat
    Jarmily 24.12.2019 v 7:58

    Jsem opravdu naštvaná. Balíček jsem si objednala přes eshop 13. 12. 2019. 17.12. jsem obdržela mail, že je na cestě. 23. 12. balíček stále nepřišel, přestože výdejní místo bylo otevřeno celý den. Když jsem zavolala na číslo zasilkovny, slečna mi řekla, že můj balíček je od 17.12. v Depu v mém městě, a že mi nemůže slíbit, že dorazí do vánoc. Jak je možné, že 6 dní je balík ve městě a zasilkovna jej není schopna dodat do vydejniho místa? Nehledě na to, že na svých stránkách uvádí, že pokud eshop (podnikatel) dodá zásilkovně balík do 18.12., může se spolehnout, že zákazník jej obdrží do Vánoc. Chápu vycerpanost systému v období Vánoc, ale stačila by SMS či mail s omluvou, že nestíhají a ne, že se budou všude chvastat tím, jaké rekordy v počtu zaslaných objednávek za den překonávají.
    Byla jsem se Zasilkovnou spokojená, ale tento přístup mi opravdu vadí.

  70. Reagovat
    Nova 2.1.2020 v 10:12
    0.5
    Rychlost doručení
    10
    Jednání se zákazníkem
    10

    Velmi nespolehlivé, 1 zásilka zůstala týden na odběrném místě, našli ji až po reklamaci,druhá trvá10 dní a je stále někde v depu, navíc bez upozorněni změnili misto doručení, telefonicky se nic nevyřeší, jen slíbí, ze se na to podivají

    (0) (0)You have already voted this
  71. Reagovat
    Vaclav 3.1.2020 v 9:35
    0.25
    Rychlost doručení
    0
    Jednání se zákazníkem
    10

    Hrozne 10 dni čekání na balik z prahy do ostravy
    10zavóano ze to davaji dpd ze zitra to mam
    11 den dpd stale nic nedostalo

    Mozna to nekdy prijde

    Výmluvy typu na vasi zasilkovna bylo zavřeno p*** bylo zavřeno vybíral jsem podle toho i kdyby bylo 😂proc to za 11 dni neodjelo z prahy 😂😂

    KLADY: Umi vsecko naslibobavat
    ZÁPORY: 10 dni čekání na balik z prahy do ostravy 10zavóano ze to davaji dpd ze zitra to mam 11 den dpd stale nic nedostalo Mozna to nekdy prijde
    (1) (0)You have already voted this
  72. Reagovat
    hanah 3.1.2020 v 14:29

    Mnohokrát služby využito. Dobrá komunikace, rychlá dodávka, bezproblémové výdejny. Až letos a to teda stálo ( vlastně ještě stojí) za to. Nejprve mi nepřišlo echo k výdeji jednoho balíku, až když jsem se začala po něm pídit, řekla mi paní ze Zásilkovna.cz, že ho už poslali zase zpět k dodavateli. A podruhé: 20.12.- fyzický příjem balíku Zásilkovnou.cz. 21.1. Až v 19,01hod přišla SMS, že zásilky jsou připraveny k výdeji, ovšem ve výdejně zásilek v jiné obci-Švermově. A tam ten samý den zavřeli už v 11 hod s tím, že balíky je možné vyzvednout až za 13 dní !! A to v době vánoc, kdy tato služba je snad nejvíce smysluplná!! Když už jsem se s tím smířila, chtěla jsem si balík vyzvednout hned ráno za těch 13.dní, tedy 3.1. Den předem jsem volala Zásilkovnu.cz, aby balík už nikam nepřeposílali, že si do Švermova radši zajedu hned ráno. Jenomže mi bylo řečeno, že už to nejde, že balík už je znovu přeposlaný do naší obce-Libušín. No, dobrá, tak si to ohlídám a zavolám do zásilkovny v Libušíně radši během dopoledne, kdyby náhodou zase nedošlo echo k vyzvednutí zásilky. Jenže, balík nikde. Po vyzvednutí balíku řidičem ve Švermově prý znovu musí doputovat někam, odkud ho znovu pošlou k nám do Libušína. Takže, díky čísi lidské chybě, zadržuje zásilkovna mé vánoční dárky už 14 dní a balíky stále ještě nemám. (psáno 3.1.2020 ve 12:41h)

  73. Reagovat
    Jakub 3.1.2020 v 15:02
    0.25
    Rychlost doručení
    0
    Jednání se zákazníkem
    10

    Tragedie, tragedie a jeste jednou tragedie!! 21.12.2019 jsem si objednal balik. 23.12.2019 ho Zasilkovna dostala, aby ho predala na vydejni misto. Chapu, Vanoce, takze jsem ani nepocital s tim, ze bude do vanoc, to je ok, ale ocekaval jsem, ze bude do konce roku. To jsem ale netusil, ze cela Zasilkovna bude jeste po svatcich mimo provoz. Navic kdyz jsem sel okolo zvoleneho vydejniho mista, na dverich byla cedule, ze od 23.12. – 6.1.2020 maji zavreno. Nechapu, proc tohle nebylo 21.12. uvedeno na strankach Zasilkovny kam jsem si nechal zaslat balik? Nebo to ty provozovny nemusi Zasilkovne sdelovat?? Nerozumim, ale asi jsou radi za kazdeho, kdo je ochoten balik vydat… Tak jsem se 30.12. na Zasilkovnu dovolal s tim, ze bych rad balik vyzvedl nekde jinde. Pani ochotna a nabidla mne, ze kousek od meho bydliste je vydejni misto a ze to tam hned posle a ze si to 31.12. vyzvednu. Ano, dnes je 3.1.2020 a balik nikde. Dostal se na nabidnute misto, pani z vydejniho mista ho ani neprijala do systemu, takze se vlastne ani poradne nevi kde je a vzala si volno do 7.1.2020. Takze jsem si fakt pomohl s presmerovanim. Pokud budu moc, priste se Zasilkovne vyhnu obloukem, protoze tohle je vrchol.
    Zaverem bych chtel rict, ze nechapu lidi, co nadavaji na ceskou postu. Vite kdy maji otevreno a k baliku se snadno dostanete.

    KLADY: Na zadny klad jsem neprisel, ale mozna cena pro odesilatele.
    ZÁPORY: Viz text
    (0) (0)You have already voted this
  74. Reagovat
    Popelková 6.1.2020 v 15:30

    Už jen to, že si musíte založit účet na Google, odsouhlasit a poskytnout osobní údaje, odsouhlasit reklamy,je katastrofa. Jsme jak ti očipovaní psi, velký bratr nás sleduje i přes zásilkovnu – aplikace v podstatě špehovací. NIKDY bych to nepoužila. Lákají na cenu – ale jak se říká „laciné-dvakrát placené“. Neboli i zadarmo je to drahé.Zlaté PPL, GLS a Česká pošta.

  75. Reagovat
    Petra 7.1.2020 v 22:44

    Katastrofa

  76. Reagovat
    Lubos 9.1.2020 v 2:23

    Zasilkovna přijala balíček a 31.12.2019 zaslala info že na výdejním místě mají do 8.1.2020 dovolenou a že si mohu zásilku nasměrovat na jiné výdejní místo. Což jsem udělal hned jak informace přišla. Výdejní místo se mi v aplikaci i změnilo. Od té doby bohužel žádný pokrok a balík stále nemám. Balík je stále na depu v Plzni odkud nevyjel ani na původní ani na nové výdejní místo. Po 6ti telefonických urgencích, pak až nepříjemných se stále nic neděje a jen dostávám informace když už jsem neprijemnej že to urgovali na depu a že vidí že došlo k nějakému teď již opakovanému přeštítkování.
    Kam si mám stěžovat už nevím. Ty marťaňi na call centru si z nás dělají jen srandu a na cokoliv říkají že mám vyčkat 24hodin. Balík stále nikde. Zlatá Česká pošta. Ta mi balík vždy doručí a jezdila i o vykendech a hlavně, doručí až domů. Mě zásilkovnu zvolila nějaká pofidérní polská společnost která i vybrala výdejní místo. Je to katastrofa

  77. Reagovat
    JK 10.1.2020 v 9:19
    0.5
    Rychlost doručení
    10
    Jednání se zákazníkem
    10

    No, já už podruhé čekám týden id doručovaní, pořád na cestě, pokaždé jiná pobočka, dokonce v jiném kraji.

    ZÁPORY: Extrémně dlouhé a nepředvídatelné doručování.
    (0) (0)You have already voted this
  78. Reagovat
    Jiří. K 10.1.2020 v 9:41
    0.5
    Rychlost doručení
    10
    Jednání se zákazníkem
    10

    Nevěřil jsem že může existovat něco horšího než pošta,ale zásilkovna to je teprve banda……..#*¡!%&….
    Nikdy bych si od nich už nenechal něco doručit ale když plno lidí nebo eshopu nemá jinou možnost.

    KLADY: Žádné klady jsem nezaznamenal, možná cena ale klidně dám 200,- za poštovný když to budu mít druhý den, tady dá člověk 70 Kč a čeká 3-5 dní
    ZÁPORY: Myslel jsem si že pošta je nejhorší balikovka, ale po několika zkušenostech se zasilkovnou jsem zjistil že nejhorší je rozhodně zásilkovna 29 obj během roku a jen 3 dorazily do druhého dne. Kcemu je ze to stojí pár korun když člověk čeká na balík jak pes před krámem.
    (2) (0)You have already voted this
  79. Reagovat
    zzz 11.1.2020 v 12:51
    0.5
    Rychlost doručení
    10
    Jednání se zákazníkem
    10

    zmatek nad zmatek…raději fakt česká pošta, než tahle parodie na zasílání

    ZÁPORY: vše, nevědí nic, balík je někde ztracen, odpovědi na emailu se člověk nedočká...
    (2) (0)You have already voted this
  80. Reagovat
    Markéta 14.1.2020 v 10:08
    5
    Rychlost doručení
    100
    Jednání se zákazníkem
    100

    Nejlepší. Ze všech dopravců nejrychlejší a cenově přijatelné. Pokud je možnost,vždy volím zasilkovnu.

    KLADY: Rychlost,komunikace,cena.
    (2) (3)You have already voted this
  81. Reagovat
    Jan 17.1.2020 v 7:59

    Odcizili mi balicek. Ano, odcizili, za tim si stojim.

  82. Reagovat
    petr 21.1.2020 v 18:22

    Nic nedělají zadarmo a stejně mizerně jako ČP.

  83. Reagovat
    Dominika 21.1.2020 v 18:45

    Šílené chování kurýrů. Zboží objednané přes službu zásilkovna mi většinou přijde rozdrcené na padrť. Ani k tomu nemám co říct. Nechci vidět, jak se chovají k balíčkům.
    Dneska mi přišel jeden s obrovským nápisem „křehké“ a co myslíte. 5 drahých velkých Yankee svíček v záplavě střepů. Totálně rozmlácené. Fakt děkuji. Už nikdy víc.

  84. Reagovat
    Marie 22.1.2020 v 17:04
    0.5
    Rychlost doručení
    10
    Jednání se zákazníkem
    10

    POJIŠTĚNÝ balíček ztratili, vymazali ze systému a nekomunikují. Pěkný vykukové, jediný kontakt je na call centrum, kde vám žádný další nedají a pouze slibují, přes měsíc se bohužel nic neděje. Emailové adresy to samé. Už přes ně nikdy nic posílat nebudeme.

    KLADY: už žádný
    ZÁPORY: Není pobočka, chybí kontakty, call centrum nepomůže, emaily neřeší
    (0) (0)You have already voted this
  85. Reagovat
    Petr Minul 12.2.2020 v 14:23

    Nedoporučiji.

  86. Reagovat
    Lenka 14.2.2020 v 19:02
    4
    Rychlost doručení
    80
    Jednání se zákazníkem
    80

    Já přijala už snad desítky balíků od zasilkovny a již několikrát i poslala.
    Dodání levné a vždy krátké a nic netnicend. Nechápu ty komentáře a nadávky. V životě se nic nerozbilo a neztratilo. Vždy je to jen o tom to řádně zabalit!! Naproti tomu u pošty už v životě nikdy. Dvakrát tak drahé a zničí vše.
    Posílání balíků je úžasné jednoduché, o polovině levnější než pošta. Vše jen vypnuté doma na telefonu zaplatíte těch pár korun a jen zanesete na pobočku. .
    Co sem tu četla tak ve většině případů není chyba zasilkovny ale toho kdo to posílá. Špatně zabalené nebo větší balík nez je zaplacen. Znám cechy a je mi jasné že někdo určitě chce využít nekontrolovanou u podání balíků a pošle víc jak 5 kg za cenu 5kg a pak si stěžuje.
    Za mě je zasilkovna jednička a ppstu už nikdy v životě

    KLADY: Levné oproti nehorázně drahé poště, poslání i dodání.Pohodlné poslání balíků bez front a stresu
    ZÁPORY: Zatím žádný
    (1) (0)You have already voted this
  87. Reagovat
    Olga Šalková 15.2.2020 v 12:06
    0.25
    Rychlost doručení
    0
    Jednání se zákazníkem
    10

    Šílené, využila jsem zasilkovnu v Jindřichově Hradci, Nežárecká,Prevedent,narazila jsem na arogantní a nepříjemnou paní na výdejně, dlouho jsem čekala, dokonce po mě ječela, už nikdy více, raději si priplatnim za jinou variantu.Zasilkovnam dávám palec dolů

    ZÁPORY: Strašný zážitek, takové jednání jsem ještě nezažila.
    (0) (0)You have already voted this
  88. Reagovat
    Jakub Urban 21.2.2020 v 18:38
    1.75
    Rychlost doručení
    70
    Jednání se zákazníkem
    0

    Zásilku odeslali na jiné místo, aniž by mi dali šanci si zvolit místo. Teda volali, celkem 1x, měl jsem jednání a nevzal telefon, po hodině jsem volal zpět, ale pozdě, už došlo k přesměrování. Ochota to řešit moc nebyla. Ochota předat feedback také ne.

    Sami se rozhodli, že poslat do obchodu, kde maji 8-16.00 oproti 8-21.00 je nejlepší volba.

    Navíc, zásilka byla poškozená, takže super zážitek. Jel jsem pro to v čase, který mi nevyhovuje, na místo, které mi nevyhovuje, abych dostal rozbitou zásilku.

    (0) (0)You have already voted this
  89. Reagovat
    Marek 5.3.2020 v 17:41

    Dodání zásilky z jednoho konce Prahy na druhý na víc než dva dny mi přijde trochu mimo.

    Když už jsem zavolal a zeptal se na stav, tak mi prozradily, že zásilka byla doručena na VM ale zároveň opětvoně vrácena na depo bez jakékoli informce…

  90. Reagovat
    Petra 6.3.2020 v 12:59

    Doba doručení naprosto neodpovídá Zásilkovnou uváděné době. Systém pro sledování zásilek není synchronizován s mobilní aplikací. Na e-maily společnost reaguje pomalu. Tuto službu lze využívat pouze v případě, že máte rádi loterii a nezajímá vás, kdy zásilka bude doručena nebo jestli vůbec.

  91. Reagovat
    Petr Dolének 7.3.2020 v 9:42
    4.5
    Rychlost doručení
    100
    Jednání se zákazníkem
    80

    Cokoliv jsem kdy objednával, nikdy jsem neměl problém.

    KLADY: Já mám se zásilkovnou zatím jen samé pozitivní zkušenosti. Všechny zásilky dodané včas a bez problémů. Zákaznická linka - ochota a příjemnost, vše vyřešeno bez problémů.
    ZÁPORY: Nic
    (1) (0)You have already voted this
  92. Reagovat
    David 13.3.2020 v 12:04
    1.25
    Rychlost doručení
    0
    Jednání se zákazníkem
    50

    Doba doručení je tragická a neodpovídá dnešní době. Bohužel ani není vidět, kde se balík zrovna nachází a nebo to jen nefunguje. Balík byl 5 dnů na stejném místě.

    KLADY: Call centrum na dobré úrovni
    ZÁPORY: doba doručení, odpovědi na emaily
    (0) (1)You have already voted this
  93. Reagovat
    Jaromír Sproseč 15.3.2020 v 9:46
    0.25
    Rychlost doručení
    0
    Jednání se zákazníkem
    10

    Určitě nemohu paní Kijonkové upřít skvělý nápad, ovšem to je jediná věc. Se Zásilkovnou spolupracuji formou výdejního místa a nutno říci, že za poslední rok jediné potíže různého charakteru jsou právě s tímto partnerem. Ať už jde o balíky které nejdou načíst do systému či o navýšení balíků během vánoc pro které mnoho prodejen nemělo kapacitu a stejně na jejich prosby nikdo nereflektoval. Neschopnost operátorů či neschopnost komunikace po emailu až po neschopnost komunikace mezi kompetentními odděleními a zaměstnanci. Jediné čeho paní Kijonková dosáhla je vytvoření vše pohlcujícího chaosu o čemž svědčí i některá opatření jež přímo zavedla a pod něž se podepsala. Ergo, kromě dobrého PR a trochu schopných lidí kolem sebe je ona sama spíše zmatenou tvářičkou na obálkách časopisů.

    (0) (1)You have already voted this
  94. Reagovat
    Jakub D. 15.3.2020 v 20:54

    Vše bez problémů skvělá volba mezi dopravci !

  95. Reagovat
    Jaroslav 17.3.2020 v 11:01

    rozhodne lepši jak ČP odny mam věčne vsechny baliky nacpane ve schrance aje jedno esi sou placene nebo ne

  96. Reagovat
    Aleš Trojan 19.3.2020 v 10:45

    Vím,že současná situace kladným hodnocením příliš nepřispívá.Lze tomu i rozumět.
    Velkou chybou však je skutečnost,že dochází ke značným disproporcím v otázce INFORMOVANOSTI zákazníků ze strany centra a jednotlivých poboček – zásilkovnami ve městech a obcích.Například z centrály jsem obdržel informaci,že mé zboží je na jisté pobočce připraveno k vyzvednutí po zaplacení v hotovosti i MOŽNOU PLATBOU KARTOU. Když jsem se na výzvu do zásilkovny v Bělehradské ulici v Pardubicích dostavil,zásilka mně vydána nebyla,nebot´ oni vyžadují placení POUZE KARTOU…. ? ! Tato informační nejednotnost rozhodně kredibilitě a dobrému jménu Zásilkovně jako takové, určitě do budoucna příliš nepomůže.Hezký den.

  97. Reagovat
    Kateřina 20.3.2020 v 10:24

    Z důvodu dovolené na mnou vybrané místě zásilkovny mají dovolenou. A již 3 den čekám na svou zásilku, která se nachází ani nevím kde! Přicházejí mi jen opakující se emaily od zaměstnanců, vyčkejte na sms s kodém a výdejním místem. Nepokojenost obrovská. Ještě k tomu za této situace, když v balíčku je šicí stroj a nemám jak šít roušky. Tuto firmu již nikdy víc nevyužiju.

  98. Reagovat
    Axtel 26.3.2020 v 0:13
    0.5
    Rychlost doručení
    10
    Jednání se zákazníkem
    10

    Zdravím, každý chce napsat slušnou kritiku. Já si řekl že napíšu něco po čem se lidi u téhle společnosti zastaví a zamysli se jak se dá vydělat na koronaviru. Takže balikovna doručuje zásilky i v téhle době kdy nás straší bacily, což je musíme pochválit, ale myslíte si že to dělají s dobrym úmyslem??? Teď jen si představte kolik balíku denně balikovna doručuje(opravdu hodně) . Vemte si balík si objednáte na dobírku, který budete chtít zaplatit hotově na výdejním místě. Samozřejmě vás to bude stát víc na poplatku. Teď si Vemte že balík doručí na výdejní místo a pošlou vám SMS s tím že lze zaplatit jen kartou, ale ten poplatek v tom nechají což činí cca 19 Kč záleží na různých okolnostech a cena se může lišit v řádech korun. Teď se zamyslete kolik lidí jim dá svoje peníze aby svůj balíček dostali i přes to že dorucovatel porušil smluvní podmínky a ještě vás okrade. No vítejte v realitě kde se vydělává na koronaviru :) Kdo má koule šup s tím do novin tohle je realita toho jak funguje společnost zisilkovna. Cz nemluvě o tom že informovat finanční úřad je zcela na místě. Nebudu se ani vyjadřovat k jejich vydiracim praktikám. Postup následný informujte eshop že zasilkovna zmarila doručení balíku, na balikovnu napište ať si s balíkem vytrou víte co že se nenecháte okrádát a víc s nemá není třeba komunikovat. Bude dost lidí co teď na tenhle problém narazí a je jednoduché s nemá zatočit a pro ty co na tu jejich hru s placením přes kartu přistoupili doporučuji po nich chtít poplatky z5 nemají na vaše peníze nárok..

    KLADY: Nejsou
    ZÁPORY: Těch se nedokážu dopocitat.
    (0) (2)You have already voted this
  99. Reagovat
    HM 30.3.2020 v 6:53
    0.25
    Rychlost doručení
    0
    Jednání se zákazníkem
    10

    Zásilkovna má mou zásilku skoro týden, v pátek měla být doručena na výdejní místo, které mezi tím zrušila . Zásilka je opět na depu a já nemám tušení kam ji nakonec doručení a hlavně KDY! Komunikace s infolinkou taky na nic.”

    (0) (0)You have already voted this
  100. Reagovat
    Zdeňka 31.3.2020 v 20:15
    0.25
    Rychlost doručení
    0
    Jednání se zákazníkem
    10

    Nikdy víc……
    Balíček ztracený, jen se vymlouvají…..

    ZÁPORY: Ztratily mi balík...... A domluva žádná....
    (0) (0)You have already voted this
  101. Reagovat
    Veronika 1.4.2020 v 16:54

    Píši recenzi na zásilkovou v Mikulovicích u Jeseníka.Jedná se o čerpací stanici.Pán kašle na otevírací dobu,nedá vědět o změně,nebere tel. že prý cizí čísla nezvedá a zákazníkům se vysmívá.Je to arogantní řepák!Tak takto ne!

  102. Reagovat
    Hana 1.4.2020 v 18:42

    Od 13.3.2020 , kdy zaplacený balík v nemalé hodnotě zásilkovna převzala, visí dodnes 1.4.2020 někde v meziprostoru..👎

  103. Reagovat
    Sára Svozilová 3.4.2020 v 9:53
    4.75
    Rychlost doručení
    90
    Jednání se zákazníkem
    100

    Zásilkovna vždy super, jak odběr, tak i podání balíčku.

    (0) (0)You have already voted this
  104. Reagovat
    Vojta 7.4.2020 v 14:21

    Vyvarovat se, radši si připlaťte za jinou dodací službu.

  105. Reagovat
    Irena 9.4.2020 v 14:17

    Poškozují spolupracující firmy svými nereakcemi a prodlevami v přepravě. Zboží se mi z jedné části Prahy do druhé části Prahy přepravuje 3 dny?? Na jejich klientskou linku se sice dovoláte ale odkazuje Vás to pouze na automat, takže se nedozvíte nic bližšího než na webu – sledování zásilky. Na maily neodpovídají. Celkově nespokojenost a nedoporučuji.

  106. Reagovat
    Marenka 10.4.2020 v 21:56
    0.5
    Rychlost doručení
    10
    Jednání se zákazníkem
    10

    Žádný

    KLADY: Na první pohled vypadá dynamicka společnost
    ZÁPORY: Po ČR v depo zaměstnává jen 3-4 lidi ( mistři) Pracuje tam samé migranti za kterých neplatí daně Řidiče jen OSVČ ta kterých také neplatí daně Pošta zaměstnává aspoň nějak a mate aspoň základní výhody , proto poštovné nemůže být levnější než 99 Kč Zasilkovna má poštovné 35 Kč a uvědomte si že nemůžeme podporovat takovou společnost , která omr..., zaměstnance , stát . Kdyby platili tak poštovné bude 119 Kč nejmíň . Jak vůbec můžeme podporovat takovou firmu pak jsme sami proti sobě . A hlavně kam kouká FÚ, Cizinecka , úřad ochranu zaměstnanců , BOZP
    (0) (1)You have already voted this
  107. Reagovat
    Václav 14.4.2020 v 8:36
    1
    Rychlost doručení
    0
    Jednání se zákazníkem
    40

    Zasilkovna katastrofa od 1.4 cekam na 3 baliky jeden otevřen 2 ztracen a e poslan az po vyhrozovani že pujdu dat trestní oznameni

    KLADY: Žádné
    ZÁPORY: Všechno
    (0) (0)You have already voted this
  108. Reagovat
    Jana 16.4.2020 v 15:06

    Od 1.4. čekám na doručení balíku,dnes je 16.4. a balík stále nemám.Na nikoho se nemohu dovolat ani napsat email,protože všude jsou automaty a ty nepočítají s hledáním balíku.Psala jsem na tři jejich emaily a nic.Už nikdy nebudu zásilkovnu využívat a nedoporučuji nikomu!Chápu,že se může balík ztratit,ale ten nezájem při hledání …

  109. Reagovat
    Kiwisak 19.4.2020 v 12:26
    0.75
    Rychlost doručení
    10
    Jednání se zákazníkem
    20

    Zlatá Česká pošta!! Se službou Zásilkovna mám osobně ještě horší zkušenosti, než s tolik proklínanou Českou poštou. Rádoby „služba“ #zasilkovna mi například, urgentně očekávanou zásilku, bezostyšně doručila na úplně jiné místo, zcela bez nějakého předchozího varování, a při požadavku na řešení, mi bylo drze řečeno, ať si tam prostě dojedu, že nějakých 20km přece není žádná vzdálenost (jasně, a benzín mám asi zadarmo…), anebo ať si u zásilky, kterou potřebuji NÁSLEDUJÍCÍ DEN ODPOLEDNE, počkám 5 dní, než se zásilka vrátí odesílateli, a nechám si ji poslat znova (zřejmě v naději, že ji snad už dodají kam mají) !!! A v dalším případě, opět u pro mně dost akutní zásilky, kdy mi mělo dorazit zaplacené vybavení pro práci na mé zakázce nachystané na nadcházející víkend, mi nejprve v úterý v potvrzujícím mailu přišlo, že zásilka bude dodána na výdejní místo projistotu někde přes půl republiky daleko!! Okamžitě jsem tedy kontaktoval infolinku, kde mi bylo operátorkou sděleno že to tedy dává do pořádku, zásilku přesměřovává na mnou původně zvolené výdejní místo, a že se mohu spolehnout že tam bude do 2dnů k vyzvednutí. Když se po uplynutí té doby stále nic nedělo, volal jsem jim v pátek v poledne znova, aby mi laskavě sdělili, proč můj majetek už několik dní leží na jejich rozvozovém depu- abych se dověděl, že uvedené výdejní místo je údajně mimo provoz (není,chodím denně kolem!) – podotýkám, že v úterý jsem byl ujišťován že je vše v pořádku- no to dop*dele nemají v Zásilkovně telefony nebo maily, aby mě o tom třeba aspoň včas informovali? Nebo jim je tam jedno že by mě nechali čekat libovolně dlouhou dobu, zadržujíc můj majetek?! A jako „řešení“ mi nabídli (vynechám úplné nesmysly, které operátorka plácala do vzduchu zcela mimo mísu) dodání V PŘÍŠTÍM TÝDNU na JINÉ výdejní místo!! Takže fungování Zásilkovna ze zkušeností vnímám jako službu, kdy si zaplatíte za to, abyste si mohli svou zásilku AŽ POTÉ CO JI POTŘEBUJETE, nahánět někde bůhvíkde sám, projíždět tím své palivo, ztrácet tím svůj čas a nervy. Vlastně takový masochismus, za který si navíc zaplatíte.

    KLADY: Nezažil jsem.
    ZÁPORY: Zaplatíte za službu, kdy jako loterii si pak můžete svůj balíček nahánět po celém okrese, a náklady na to vynaložené jdou na váš vrub.
    (0) (0)You have already voted this
  110. Reagovat
    Martin 20.4.2020 v 13:25

    To ze cekam na balik tyden.. budiz.. ale to ze mam objednany balik na dobirku, za kterou si uctujete penize a pak nelze platit v hotovosti, ale pouze kartou… to uz je vrchol… zadne takove info ze strany zasilkovny pred objednanim nikde nebylo… takze dekuji.. ale uz nikdy… to uz si radej budu chodit na postu nebo se nahanet s pplkem

  111. Reagovat
    Klára 20.4.2020 v 20:16
    1.5
    Rychlost doručení
    50
    Jednání se zákazníkem
    10

    Neuznaná reklamace!

    Varuji všechny, kteří nerozbalují balík přímo v zásilkovně, rozbalujte. Balík nepoškozen, dobře zabalen a neuznali mi reklamaci jen proto, že jsem rozbalila balík venku a až poté zjistila, že je zásilka rozbitá a šla zpět reklamovat. Měla jsem smůlu, odešla jsem. Čili jsem si to, i dle slov operátorky, udělala sama. :-)

    Já přišla je o „pár“ korun, tady jde spíše o princip. Léta využívám zásilkovnu a nikdy jsem nikoho neviděla rozbalovat balík na místě.

    Takhle se vydělává. :-)

    KLADY: O něco lepší než pošta.
    ZÁPORY: Pomalá komunikace
    (1) (0)You have already voted this
  112. Reagovat
    Pavel 21.4.2020 v 5:36

    K čemu je to dobre? Odesílatel pošle balíček který si vezme zásilkovna 2 dny ho drží pak pošlou stejně přes ppl nebo jinou spolecnost . A na balíček čekám týden. To už i pošta je možná rychlejší. Další pračka špinavých penez

  113. Reagovat
    David 21.4.2020 v 15:54

    Velmi špatná zkušenost s touto firmou. Týden čekám na přeposlání balíku z OC Chodov na metro Opatov. Každý den jsem na lince a vždy mě ujišťuji, jak následující den bude zásilka na daném místě. Na dotaz, jestli si mohu zásilku vyzvednout na Depu, kde od 14.4. leží, mi nejsou schopni vyhovět. Zásilka jde od 8.4. a stále ji nemám. Bylo naposledy co jejich služby využívám. Příště odesílatele poprosím a dodání přes jinou firmu, klidně i za příplatek. Nikdy více :)

    • Reagovat
      Znepokojeny zakaznik 28.4.2020 v 14:51

      Mam bohuzel stejnou zkusenost, cekam a ptam se v jakem stavu je balik.
      Od 20.4. balik na ceste, na emaily neodpovidaji, zakaznicka linka je parodie na linku pro zakazniky, zrejme zamestnavaji cizince, protoze delaji ze me nerozumi.
      Mrzi me, ze takove firmy porad existuji a jsou schopny existovat a parazitovat na lidech. Mam obavu, ze ani balik ani penize uz nikdy neuvidim. V mem pripade me to mrzi o to vic, ze to je zdravotni pomucka, kterou potrebuju kazdy den.

  114. Reagovat
    Nikola 25.4.2020 v 15:10
    0.5
    Rychlost doručení
    10
    Jednání se zákazníkem
    10

    Naprosto otřesná doručovací společnost!! Mou zásilku mají přes týden a nic se s ní neděje. Společnost se mnou nekomunikuje. Psala jsem jim e-mail, že by mě zajímal stav mé zásilky. Bohužel jsem se po 4 dnech čekání ještě nedočkala žádné odpovědi. Hlavně, že chtějí 70 kč za doručení. I Česká Pošta má mnohem rychlejší dodání!! Naprosto tuto společnost NEDOPORUČUJI !!

    KLADY: NIC
    ZÁPORY: 1) strašně pomalé dodání zásilky 2) otřesná komunikace
    (0) (0)You have already voted this
  115. Reagovat
    Josef 27.4.2020 v 11:23
    0.5
    Rychlost doručení
    10
    Jednání se zákazníkem
    10

    Objednal jsem si zboží expresním kurýrem, který mi měl tentýž den zásilku přivézt. Namísto toho čekám již 6 dní na to, abych se pak dozvěděl, že zásilku poslali zpět do eshopu. Na zákaznické podpoře také nic nevyřešili. Velmi nedoporučuji.

    KLADY: Opravdu nic
    ZÁPORY: Lživé tvrzení o expresním doručením Nulová mailová komunikace Celkově tristní služba
    (0) (0)You have already voted this
  116. Reagovat
    Přemek 27.4.2020 v 16:46

    Dodání tvrá dvakrát tak dlouho jak u ČP, Člověk si alespoň řekne, že je to levnější. Vezmou mu do přepravy balík po zaplacení poštovného, pak zavolají, že to je větší a musí to doručit domů, do telefonu lžou o tom, že je to za stejnou cenu a následně chtějí doplatek dvakrát tak velký, TOTO BY SE U ČP NIKDY NEMOHLO STÁT !!!

  117. Reagovat
    Ladislav 27.4.2020 v 20:47

    bohužel není po prvé kdy společnost uložila zásilku v zásilkovně v obci Líšnice.Bydlím cca 20 km a musím složitě dojíždět což trvá cca 2 hodiny a několikrát přestupovat,Zásilkovnu mám kousek od domova v Jílovém u Prahy nebo v Masečíně, nechápu proč neukládá v místě bydliště kde to mám pár kilometrů ,tento zpusob je neomluvitelný,na firmu se nedovoláte žádný seriozní kontakt na emaily neodpovídá tudíš nelze si sjednat změnu v uložení

  118. Reagovat
    bushpig 29.4.2020 v 9:58
    2
    Rychlost doručení
    80
    Jednání se zákazníkem
    0

    Strašný už 8 dni a balík nikde,podle trasování jezdí z Brna do Hradce a zase zpět do nějakého depa,nebo je připraven na doručení na adresu a to už je takhle 3 dny..Nikdy více tuto firmu.Hlavne ze zaplatit to chtěly honem rychle předem jinak storno objednávky..Zloději

    (0) (0)You have already voted this
    • Reagovat
      Bushpig 29.4.2020 v 13:09

      Tak dneska to přišlo teda ale stejně 8 dni je moc

  119. Reagovat
    B.B. 1.5.2020 v 18:35
    3.5
    Rychlost doručení
    60
    Jednání se zákazníkem
    80

    Při objednávání zboží z internetu upřednostňuju doručení NA POŠTU, nemam čas čučet doma, než mi to nějaký DPD, PPL apod. dovezou a vyzvednu si to na poště když se to hodí mně. Při poslední objednávce obchod nenabízel doručení na poštu, tak jsem musel využít službu Zásilkovna. Zboží přišlo v pořádku, ale chtěli zaplatit kartou. Já vim, že je to dneska moderní, ale já jsem zvyklej a vyhovuje mi placení normálně = penězma (a zásadně na dobírku, NIKDY neplatim zboží předem) a sere mi, když se mě timhle způsobem snaží omezovat, to se mi na poště nikdy nestalo. Tak jsem poprosil kamaráda s kartou a dal jsem mu peníze.

    KLADY: zboží do tejdne přišlo
    ZÁPORY: zboží na výdejním místě nejde zaplatit normálně penězma
    (0) (0)You have already voted this
  120. Reagovat
    Natalia 5.5.2020 v 17:11

    Zásilka mi měla dorazit do pěti pracovních dnů, což se nestalo a já musela odjet mimo Prahu. Když jsem zavolala na linku a slušně požádala o změnu adresy, pracovník mi řekl, že to není možné a zásilka mi bude docházet na původní adresu. Řekla jsem, že se tam minimálně měsíc nedostanu a jestli to znamená, že mi tedy zásilku nedoručí. Odpověď byla strohé ,,ano“ bez jakékoliv snahy mi pomoci problém vyřešit. Dva dny po sobě mi volal kurýr, že je se zásilku u mě před domem i když zásilkovna byla informována, že tam nebudu. Naštěstí obchod od kterého zásilkovna přebírala balíček byl ochotný a vyžádal si zásilku zpět a poslal ji znovu na novou adresu.
    Velmi neprofesionální a neochotné jednání.

  121. Reagovat
    Petr 6.5.2020 v 13:56
    0.25
    Rychlost doručení
    0
    Jednání se zákazníkem
    10

    Objednal jsem v jeden den ze dvou e-shopů balíčky. Pobočka byla v obou případech svévolně změněna na jinou, která je několik kilometrů daleko, byť v okolí pár set metrů jsou jiné zásilkovny. Na zákaznické lince byla poprvé velmi milá, ochotná a chápavá paní, která bez problémů změnila výdejní místo na bližší tomu původnímu. U druhého balíčku na zákaznické lince byla nepříjemná semetrika, která mě odbyla, že to není možné a naprosto nebyla s to pochopit, natož vysvětlit, že to ten den ráno ještě šlo. Deklarace typu „Zavolejte nám, vše probereme, poradíme“ nebo „vše děláme pro Vaši spokojenost“ na stránkách Zásilkovny jsou tedy pouhým prázdným marketingem.

    ZÁPORY: Otřesná zákaznická podpora
    (0) (0)You have already voted this
  122. Reagovat
    Jarda 6.5.2020 v 17:11

    Po té době co Zásilkovnu využívám na všechny přepravy přišla naprosto tragická zkušenost. Balík se od 27. 4. válí na depu v Liberci (Kladenská 287/4), které údajně dle slov tamních zaměstnanců neexistuje a údajně se už vloni přestěhovalo jinam (snad do Hanychova = tam také nenalezeno). Přesto v trasování tuto adresu Zásilkovna odvodně uvádí dál. Takže balík se zbožím za 20 tisíc dodnes bez jakéhokoliv vysvětlení nedoručený. Naopak různými jedinci z info linky denně lživě tvrzeno že je „vidět na rozvozu“ – čtvrtek, pondělí, úuterý a i dneska. Ani jedno nebyla pravda. Na reklamační e-mail dodnes neodpovězeno. Termín dodání nesdělený, vedoucí operátorem zapírán, adresa depa nesdělena, falešné depo přešlé mlčením, a navíc si dovolili do sledování zásilky doplnit po první reklamaci že byla doručena 30. 4.! Klamání zákazníka, podvod. Patrně touží po žalobě nebo o reportáži od pana Berky? Takže balík ze Slovneska byl v Liberci za tři dny a od té doby je nezvěstný. Jen lži a vytáčky. Absolutně po tého skutečnosti NEdoporučuji!

  123. Reagovat
    Tamara 7.5.2020 v 16:04

    V žádném případě nedoporučuji. Zaplatila jsem víc než na poště, protože kod pro odeslání balíčku mi na mobil nepřišel, komunikace žádná.

  124. Reagovat
    st 12.5.2020 v 1:16

    Zdravím. Aliexpress asi letos začal využívat jiného evropského přepravce https://t.meest-group.com/mymeest/int/ , který využívá českou zásilkovnu. Zásilkovna ignoruje osobní adresy klientů a odesílá balíky na své výdejní body, aniž by o tom klient ALiexpressu věděl, nebo si tuto službu objednal. Na balících, které jsem doslova vypátrala bylo pouze mé jméno a výdejní bod, který svévolně určil meest (bez tel. čísla a mojí osobní adresy). Na mé reklamace Zásilkovna odpověděla, že si toto konkrétní doručování, resp. konkrétně tyto výdejní body objednal klient (tzn. meest, potažmo ALiexpress) a že jinam doručovat nebude a nemůže. Takže reklamace zásilkovna nechce uznat. Takže moje balíky se vrací zpět do Číny, aniž bych věděla o tom, že přišly do výdejního bodu a adresu této výdejny. Když jsem reklamovala na výše uvedeném odkazu několik zásilek (meest), tak existence zásilek v jejich systému byla obratem po reklamaci smazána, takže pak již ani zásilka v systému neexistuje (neposílají žádnou zpětnou vazbu, např., že jste zadali nějaký požadavek.) Aliexpress se tváří, že za špatné doručení může prodejce nebo klient, který si zásilku nepřevzal (Aliexpress také ignoruje fakt, že klientem nebylo objednáno na výdejní bod, ani že o tom klient něvěděl). Ali má v systému automatickou informaci (od firmy meest), že zásilka byla doručena (byla doručena na výdejní bod), takže to považuje za doručené. Aliexpress se tváří, že mě jako nechápe a posílá mě pro zásilky, které již byly dávno odeslány zpět do Číny. Ali se tváří, že přece bylo doručeno. Nikdo nechce nést zodpovědnost za špatné doručování. Fakt nemám zapotřebí se rozčilovat a běhat po městě každý týden po různých výdejních bodech zásilkovny a hledat, jestli mi tam něco přišlo z Číny. Psala jsem prodejcům, aby reklamovali u managementu přepravu, nicméně na to nelze spoléhat, muselo by to být zřejmě hromada stížností. Aliexpress rozhodce se mě vlastně vždy jen snažil formálně zbavit. Předtím doručování fungovalo vcelku dobře. Teď je to naprosto nespolehlivé a jen přicházím o peníze. Přišla jsem tak letos o dost peněz. Zvažuji, už na Aliexpress asi nebudu nakupovat. Zásilkovnu jsem informovala o tomto problému, s tím, aby situaci se svým obchodním partnerem vyřešili – nehodlají s tím nic dělat. Také se pouze snaží člověka formálně zbavit.Tak to jsou mé letošní zkušenosti. Hezké dny přeji.

  125. Reagovat
    Bětka 12.5.2020 v 16:03

    Absolutní nespolechlivost. Balík jsem si nechala poslat přímo na adresu. V den doručení dopravce volá, že za 15 minut přijede. Doma jsem nebyla, ale říkala jsem mu že balík někdo převezme. Bohužel dopravce do večera nedorazil. Druhý den mi přišla další zpráva, že mi baík dnes budou doručovat. Balík stále nedorazil. Když jsem zavolala na infolinku, bylo mi řečeno, že u mojí zásilky se vyskytly komplikace, a že si balík budu moci vyzvednout v nejbližší zásilkovně(výdejně). Bohužel zatím nedorazila ani sms, kde že si vlastně balík mohu vyzvednout. Kdybych si chtěla vyzvednou zásilku na výdejně, tak o to požádám, já jsem chtěla přímé doručení, takže jak říkám, absolutní nespolehlivost a už nikdy.

  126. Reagovat
    Karol Wender 12.5.2020 v 20:51

    naprosto nepochopitelné jednání – chci poslat zásilku Z Prahy do Bratislavy, nejdřív chci znát cenu na emaily neodpovídají, poslal jsem 3, volání na infolinku vždy spadne když chci přepojit na operátora, navštívil jsem podací místo, tam mi paní nadšeně říká, že si musím nainstalovat aplikaci, že to stačí. Nechci instalovat aplikaci kvůli jedné zásilce, ale paní pak dodává, že bych stejně musel mít účet na PayPal, že zaplatit to v hotovosti nemůžu, je ochotná, volá i do Zásilkovny, nabízí, že mi hovor předá, tam nechtějí a cenu jsem se stejně nedozvěděl. Možná dobré pro eshopy, ale jejich služba MEZI NÁMI JE NAPROSTO NEFUNKČNÍ.

  127. Reagovat
    Olivia Moise 13.5.2020 v 14:24
    0.25
    Rychlost doručení
    10
    Jednání se zákazníkem
    0

    Balíček objednávám ze stránek robino.cz před 2 týdny a dodnes jsem svůj balíček nedostal. Do vašeho zákaznického servisu jsem poslal 5 e-mailů, nikdo se neobtěžoval odpovědět. Zavolal jsem třikrát a dáme vám vědět, že moje adresa je správná, a přesto jste balíček poslali zpět robino .cz. Nejhorší zákaznický servis, s jakým jsem se kdy setkal v České republice.

    ZÁPORY: Nejhorší zákaznická podpora
    (0) (0)You have already voted this
  128. Reagovat
    Marťas 14.5.2020 v 13:33

    Špatné informování zákazníka,nemohu si změnit jiný termín, nekorektní jednání. Pokud hned nevezmete telefon, kurýr zvoní na všechny v domě. První a poslední zkušenost, nedoporočuji, jsou lepší dopravci.

  129. Reagovat
    Martin Frejlach 14.5.2020 v 17:18
    0.5
    Rychlost doručení
    10
    Jednání se zákazníkem
    10

    Nic tak strašného jsem nikdy nezažil, Zásilkovna už nikdy více (viz „zápory“). Budu žádat o vrácení peněz prodávajícího, ať si to se Zásilkovnou vyřeší sám, já na to nemá ani čas, ani náladu.

    KLADY: Žádné
    ZÁPORY: Vše - naprosto nic neříkající informace o stavu zásilky, ani po cca 9 hodinách snahy zjistit, kde zásilka je, nevím nic. "Byla doručena adresátovi". Doma jsem nebyl a bydlím sám, takže komu ji kdo vydal (byla předem zaplacená, řádově tisíce Kč) neví snad ani Bůh. Nikdo nekomunikuje, neodpovídá na emaily. Nikdy už nezvolím Zásilkovnu jako způsob dopravy a pokud bude mít prodávající jen tuto možnost, nakoupím raději jinde. Horror
    (0) (0)You have already voted this
  130. Reagovat
    Milan 14.5.2020 v 20:09

    hodlal jsem se zaregistrovat u zásilkovny jako fyz. osoba. Ouvej — pokud není Zás. schopna vytvořit jednoduchý blbuvzdorný formulář na registraci vyvoláváto to ve mně domněnku že miliardy lidí na zemi jsou tu pro zásilkovnu a ne naopak.!! Záznická podpora ??? přiložil údajně přihlaš. formulaá s dotazem co kde napsat… po 5 de odpověď č. objednávky… “ to je označení číselné ozačení objednávky“ omládl jsem o 30 let.. v podobném duchu byly i další objednávky.. Ostatní hodnocení neprovádím. Jak ale čtu zdejší komentáře nedělám si iluze,,

  131. Reagovat
    Petr 20.5.2020 v 15:08
    1.25
    Rychlost doručení
    20
    Jednání se zákazníkem
    30

    Bohuzel musim konstatovat, ze rychlost doruceni je tou nejslabsi strankou Zasilkovny. Moje tri zkusenosti stacily k tomu, abych to uz nezkousel. Po prvnim vyuziti sluzby, kdy zasilka objednana v pondeli prisla az ve ctvrtek, jsem dal dopravci dalsi sanci v domneni, ze poprve to bylo mimoradne zpozdeni, ktere se bezne nedeje. Bohuzel druha a treti zkusenost byla obdobna. Podruhe jsem dokonce volal na jejich linku treti den po prevzeti zasilky od eshopu, zda mi jeste ten den dojde. Byl jsem ujisten, ze ano, zasilka je pry na ceste k vydejnimu mistu a mam ocekavat sms s vyzvou k vyzvednuti, to se vsak nestalo a balicek prisel az nasledujici den. Jen pro uplnost moje nynejsi posledni zkusenost: zbozi bylo objednano v sobotu, eshop predal balicek dopravci jeste tentyz den, pak zasilka vysela az do utery na depu v Praze, v noci na stredu byla prevezena na svozove depo, kde je stale (streda odpoledne), balicek jeste nemam. Pres vsechny nedostatky, Ceske poste, nelze uprit rychlost. Priste priplatim a vyuziju CP nebo kuryra. Je mi to lito!

    KLADY: Cena
    ZÁPORY: Delka doruceni, spatne informace poskytnute callcentrem dopravce
    (0) (0)You have already voted this
  132. Reagovat
    Zuzka 22.5.2020 v 18:30

    Balík na cestě od 27.4 2020, do depa dorazil 28.4.2020, od té doby je balík nezvěstný. Několikrát voláno na infolinku, kde nás všemožní střídající se operátoři ujišťovali, že balík je na svozovem depu, jen má nějak víc identifikačních čísel či co. Slibovali, že zavolají zpátky, až zjistí více, nezavolali, v rozmezi nekolika dnu volano znovu, opet jiny operator, ktery o zasilce nevedel nic, popr. rekl, ze to resil nekdo jiny, ale dat mi ho nemuze, vedouciho taky nemaji zadneho nebo rekli stale stejne informace – depo a vice identifikacnich cisel. Po nasem nekolikatem hovoru zavolala nějaká paní, pro nás se jevila jako spása a tvrdila, že balík je opravdu na depu a slíbila, že do tří dnů dorazí na výdejní místo, nedorazil. Podána reklamace se všema náležitostma. Odpověděli za týden, že balík je nedohledán, musim vyplnit dalsi cestne prohlaseni a uvest cenu pojisteni. Balík měl hodnotu 2500 plus zasilkovne, bohuzel nepripojisten, nase chyba a sypem si popel na hlavu. Ono nejde ani tak o ten balik, ale komunikace se zakaznikem naprosto nehorazna. Ale omlouvat se teda umi v zasilkovne vsichni, pisemne i slovne, to se musi nechat. Myslim, ze nouzovy stav ukazal co je zasilkovna zac a vyuzivat ji uz dal nehodlam.

  133. Reagovat
    Martin 28.5.2020 v 14:02

    Po třech týdnech urgencí, 7mi telefonátech, ve kterých jsem se pokaždé dozvěděl něco jiného, třech ubezpečeních, že moje zásilka byla předána dopravci a bude příští den doručena jsem obdržel tento email:

    Dobrý den,
    kontaktuji Vás ve věci Vaší zásilky Z xxxxx xxxxx.
    Bohužel u této zásilky není momentálně možné určit přesnou lokalizaci. Odesílatele Vaší zásilky jsem již o této situaci uvědomila o požádala ho o podání reklamace u naší společnosti.
    V případě, že chcete zboží zaslat znovu obraťte se prosím přímo na odesílatele Vaší zásilky.
    Velice se omlouváme za způsobené komplikace a s tím spojené potíže.

    S pozdravem


    Karolína Jandová

  134. Reagovat
    Jozef 29.5.2020 v 10:52

    Moja skúsenosť so zasielkovou spolocnostou je negativna. Zamenili adresu dorucenia a poslali balik niekomu inemu, k baliku som sa uz samozrejme nedostal a zaplateny tovar nemam. Vyhovaraju sa na dodavatela aj ked chybu s prestitkovanim spravili u nich. Ak sa tam clovek dovola tak problem riesia presmerovanim na CZ pobocku a naopak. Druhy problem bol uz pri dorucovani, sami si urcili vydajne miesto ktore som mal absolutne mimo. Zmenu vydajneho miesta som mal moznost riesit tak, ze ich subdodavatelska kurierska spolocnost by mi za dalsi poplatok dorucila balik na moju adresu. Velmi smiesny system, nezodpovedny pristup…

  135. Reagovat
    Antonín 31.5.2020 v 23:45

    Doručují naprosto na nesmyslné pobočky aniž by se se zákazníkem spojili a dali mu šanci určit místo i přesto, že balík byl zaplacen s jasně danou adresou doručení. Vymlouvají se na neviditelné prostředníky, odmítají změnit místo doručení, ignorují veškeré požadavky. Zvažuji právní kroky kvůli záměrnému kupčení s balíky bez ohledu na zákazníka.

  136. Reagovat
    LENKA 1.6.2020 v 14:45
    0.25
    Rychlost doručení
    10
    Jednání se zákazníkem
    0

    První zkušenost a také poslední. Prostě tragédi. Přišel úplně cizí balík a řešení v nedohlednu. A ještě prý kdo zaplatí poštovné při vrácení správnému příjemci. No jdete někam za vaši chybu platit nebudu

    KLADY: Žádné
    ZÁPORY: Nespolehlivost
    (1) (0)You have already voted this
  137. Reagovat
    Kamil Kopecký 8.6.2020 v 11:37

    Doručují na pobočky, které jsou klidně 5 km od místa bydliště/adresáta. Na ničem se se zákazníky nedomlouvají.

  138. Reagovat
    David 9.6.2020 v 17:45

    Díry v plastovém obalu (několik vrstev sáčku) a viditelně poškozené 2 rohy krabice!! A to bylo ze 3 stran nalepeno KŘEHKÉ!!! 1 roh poškozený tak, že polystyrén, v němž byla uložena elektronika, byl zcela popraskán!!!
    Vím, že záleží na lidech, ale takové prasata bych rozhodně nezaměstnal!!!
    NEDOPORUČUJI pro přepravu křehkých zásilek!!! Vůbec na to nehledí!!
    Víc není třeba dodávat, rychlost není vše. Nikdy více!!!

  139. Reagovat
    Iva Nováková 11.6.2020 v 11:36
    0.75
    Rychlost doručení
    10
    Jednání se zákazníkem
    20

    Na zásilku čekám 3 dny, jde z Prahy do Prahy. Již 2 dny se převáží do Alza boxu. Reakce na e-mail-žádná. Telefonický hovor- nevíme, kdy Vám to přivezou. Toto je můj poslední výběr dopravce Zásilkovny.

    KLADY: -
    ZÁPORY: osobní vyzvednutí, přesto s platbou a doba doručení neznámá
    (1) (0)You have already voted this
  140. Reagovat
    Jan 19.6.2020 v 10:37
    0.5
    Rychlost doručení
    10
    Jednání se zákazníkem
    10

    Použito poprvé a naposledy. Podáno v pondělí dodáno v pátek info přes apku k ničemu prostě zatím to nejhorší. Příště raději pár korun připlatí za kvalitnější sluzbu

    ZÁPORY:
    (0) (0)You have already voted this
  141. Reagovat
    Veronika P. 22.6.2020 v 14:50
    0.5
    Rychlost doručení
    10
    Jednání se zákazníkem
    10

    v pátek obdrželi od eshopu zásilku kterou prý nemohou již v pátek doručit. dobrá tedy, přes víkend prý nedoručují. V pondělí vidím, že je balíček v depu, ale že tam je napsané, že ho vezou na jiné vídejní místo, než je napsané. Během dvou hodin kdy tam ani tam stále nedorazil, tuto informaci odstranili.. Když jsem volala, prý je v depu (od 5 ráno) a doručí ho další den… Super čekat od pátku na balík, který mimochodem eshop garantoval, že dorazí již v pátek..
    Takže jak to vidím já.. balík vzali na jinou zásilkovnu, tam to zjistili, a nemohli jet 50 metrů na tu mnou zvolenou zásilkovnu která byla blízko té kde to předtím psali, že ji tam vezou, a tak ji vzali zpět do depa, že doručil zítra.. Krása.. s touto službou nikdy víc..

    KLADY: žádné
    ZÁPORY: rychlost dodání šneka špatná komunikace udělají chybu a ani vás o tom neinformují
    (0) (0)You have already voted this
  142. Reagovat
    Milan 23.6.2020 v 12:07
    1.75
    Rychlost doručení
    20
    Jednání se zákazníkem
    50

    Dříve bylo dodání druhý den. SMS přišla do 14 hod.
    Takže se to dalo cestou z práce vyzvednout.
    Teď i když je na vydejním místě druhý den tak SMS
    příjde pozdě, takže vyzvednutí až další den.

    KLADY: Cena
    ZÁPORY: Dříve dodání do druhého dne, Dnes i 6 dní dodací lhůta. Bohužel se zhoršují.
    (0) (0)You have already voted this
  143. Reagovat
    ladislav Stodola 25.6.2020 v 11:21

    stížnost
    Zásilka Z 482 5787 620
    Stav zásilky: Odeslána přepravcem

    Odesílatel můjZEROwaste.cz
    http://www.mujZEROwaste.cz
    Číslo objednávky 2002546
    Dobírka
    Název výdejního místa/dopravce CZ – Nejvýhodnější doručení na adresu
    Platba kartou Ano
    Podrobnosti
    22. 06. 2020 10:50:20 Příjem elektronických dat k zásilce.
    22. 06. 2020 15:28:03 Příjem zásilky na podacím místě Jablonec nad Nisou, Anenské nám. 3049/6.
    23. 06. 2020 15:31:32 Příjem zásilky na expedičním depu Liberec, Kladenská 287/4.
    24. 06. 2020 04:11:20 Příjem zásilky na expedičním depu Praha, U Arborky 696.
    24. 06. 2020 08:27:38 Přiřazení trasovacího čísla externího přepravce: 4825787620.
    Trasování dopravce
    CZ – Nejvýhodnější doručení na adresu
    24. 06. 2020 04:26:08 Zásilka zařazena do rozvozu pro den 24.06.2020.
    24. 06. 2020 08:13:46 Zásilka byla naložena na rozvozové vozidlo.
    24. 06. 2020 08:26:06 Doručování zásilky (předpokládané doručení v čase 12:00 – 14:00 ) – 1 . pokus.
    24. 06. 2020 16:15:32 Zásilka doručena.
    Dobrý den !
    potud bylo vše v pořádku…..po smluvemé čase nejen že še nikdo neozval ale pracně jsem musel hledat na vašich stránkách někoho kdo mě vysvětlí co se vlastně děje. Po 2,18min přijel arogantní váš zaměstnanec který nejen že se neomluvil že jede pozdě ale ještě mě řekl že když se mě to nelíbí že odveze zásilku žpět.Navic potvrzení o zaplacení vypadalo takhle přiklídím v příloze……dnes mě do emailu teprve přišel řádný doklad o zaplacení. Z něčím takovím jsem se nesetkal ani za bívalého režimu .Nepočítejte s tím že bych vás někdy nekomu doporučil velice nespokojený zákazník Ladislav Stodola

  144. Reagovat
    Lucka 27.6.2020 v 10:32
    0.25
    Rychlost doručení
    10
    Jednání se zákazníkem
    0

    Nejlevnější poštovné dobre vydejni místo proto jsem tuto službu využila po 10dnech pořad balík někde leží a vlastně nevím kdy přijde blba a poslední zkusenost

    KLADY: Množství vydejnich míst
    ZÁPORY: Čekám 10dni na balík zatím je údajně v Plzni depo už skoro týden nechápu proč poslední cesta ze zasilkovnou
    (0) (0)You have already voted this
  145. Reagovat
    Veronika 29.6.2020 v 16:37
    0.75
    Rychlost doručení
    10
    Jednání se zákazníkem
    20

    Objednani zbozi ve ctvrtek a v pondeli ho porad nemam diky Zasilkovne, pres PPL uz by tu bylo. Bez informace o tom, ze to bude takto trvat. Velke zklamani, ze jsem nezatrhla PPL, mela bych tu vse uz v patek.

    (0) (0)You have already voted this
  146. Reagovat
    29.6.2020 v 21:13
    0.5
    Rychlost doručení
    10
    Jednání se zákazníkem
    10

    Hrozná společnost, ztratili balík a žádný kompenzace, ne používejte !!!

    KLADY: Hrozná společnost, ztratili balík a žádný kompenzace, ne používejte !!!
    ZÁPORY: Hrozná společnost, ztratili balík a žádný kompenzace, ne používejte !!! !debili
    (0) (0)You have already voted this
  147. Reagovat
    Helena 1.7.2020 v 12:45
    4.5
    Rychlost doručení
    90
    Jednání se zákazníkem
    90

    Zásilkovna – Květinářství
    Bratří Čapků 2778, 43801 Žatec
    Velmi arogantní a neochotná prodavačka
    Už nikdy více

    KLADY: rychlost dodání
    ZÁPORY: Zásilkovna - Květinářství Bratří Čapků 2778, 43801 Žatec Velmi arogantní a neochotná prodavačka
    (0) (0)You have already voted this
  148. Reagovat
    Veronika Martinková 3.7.2020 v 13:30
    1.5
    Rychlost doručení
    20
    Jednání se zákazníkem
    40

    Balík s doručením 1-2 dny trčí 3 dny v Brně v depu, nakonec je doručeny na špatnou pobočku, kde není možné ho výzvednout. Když kontaktují zasilkovnu s otázkou kde je balíček je mi odpovězeno ,, JE NA CESTĚ“. Už nikdy více Zasilkovnou.

    KLADY: Cena
    ZÁPORY: Špatně doručena zásilka, dlouhá doba dodání ( rozhodně ne 1-2 dny), špatná komunikace
    (0) (0)You have already voted this

    Budeme rádi za váš komentář. Pište prosím slušně a s přidanou hodnotou. (Tématické odkazy schvalujeme.)


Komentáře / diskuse / hodnocení

Celkové hodnocení

GDPR: Jsme správci osobních údajů a chráníme je v souladu se zákonem 101/2000 Sb., O ochraně osobních údajů a s principy obsaženými ve směrnici EU č. 95/46/EC. Po odeslání komentáře zpracováváme tyto údaje - jméno, e-mail a IP adresu. E-mail používáme pro odeslání informační zprávy, že vám někdo odpověděl na dotaz. Pro jiné účely jej nevyužíváme. IP adresu sledujeme z důvodu ochrany před spamem. Pro odstranění údajů nás kontaktujte na info@recenzer.cz