Breno se specializuje na prodej koberců a PVC podlah a lina. Tento specialista na podlahové krytiny má hned několik obchodních domů, kam si můžete zboží přijít prohlédnout. A pokud preferujete nákup z pohodlí domova, doporučujeme eshop koberce-breno.cz. Při nákupu online je vám k dispozici zákaznická linka a také online chat.

1x1.trans - Breno

Logo – Breno Koberce

Představení e-shopu

Společnost Koberce Breno byla založena v roce 1994 jako velkoobchod. O 4 roky později začali fungovat také jako maloobchod a zakládají vlastní síť prodejen. V roce 2001 došlo k velkému rozšíření společnosti.

Breno je jedním z nejvýznamnějších prodejců podlahových krytin v České republice a výhradním dovozcem a distributorem prestižních zahraničních výrobců. Zákazníkům nabízí celou paletu služeb – poradenství, rozvoz a pokládku, úpravu krytiny a další.

Přejít do e-shopu

zpět k obsahu ↑

Přehled sortimentu

Sortiment bychom mohli rozdělit na koberce, podlahy a lina. Koberce jsou rozděleny metrážové a kusové. V metrážovích najdete bytové, luxusní, zátěžové, běhouny, čistící zóny a umělou trávu. V kusových seženete moderní, klasické včetně imitace perských, dětské a koberce na objednávku.

PVC podlahy se dělí na bytové a zátěžové. Breno nabízí také vinylové podlahy, linoleum (zátěžové lino atd.), koupelnové předložky či rohožky. Často připravuje různé slevy a akce, díky kterým pořídíte oblíbené kousky za zlomek původní ceny. Při nákupu v obchodě můžete uplatnit slevové kódy, které jsou k dostání na slevových portálech.

zpět k obsahu ↑

Služby a ostatní

Breno má prodejny například v Praze, Brně, Ostravě, Plzni či Liberci. Cena dopravy se často mění v závislosti na rozměrech a hmotnosti objednávky.

Dopravu zajišťuje Breno, popř. nasmlouvaní externí dopravci. Pokud si zboží vyzvednete sami na prodejně Breno nebo v centrálním skladu, dopravu máte zdarma.

zpět k obsahu ↑

Slevový kód

  • Aktuálně nenabízí slevový kód
zpět k obsahu ↑

Doprava

Obchod využívá tyto dopravce:

  • Osobní odběr
  • Vlastní doprava
zpět k obsahu ↑

Platební možnosti

  • Platební karta/Hotově
  • Bankovní převod
  • Dobírka
  • GoPay
zpět k obsahu ↑

Prodejny

Breno prodejny v Praze

  • Antala Staška 1071, 140 00 Praha 4
  • Nádražní 1, 150 00 Praha 5
  • Jeremiášova 947, 155 00 Praha 5
  • Skorkovská 1511, 198 00 Praha 9 – Černý most
  • Veselská 719, 190 00 Praha 9 – Letňany

Breno prodejny v dalších městech

  • Hněvkovského 83/A, 617 00 Brno – Komárov
  • Krčínova 1610, 370 11 České Budějovice
  • Pilnáčkova 537, 500 03 Hradec Králové
  • Romana Havelky 5508, 586 01 Jihlava
  • Západní 41, 360 01 Karlovy Vary
  • Sousedská 605, 460 01 Liberec
  • Kafkova 47, 779 00 Olomouc
  • Sjízdná 5602/4, 722 00 Ostrava
  • Poděbradská 296, 530 09 Pardubice
  • Tyršova 884, 400 04 Ústí nad Labem
  • Olympia – Písecká 1089/8, 326 00 Plzeň – Černice
zpět k obsahu ↑

Kariéra

  • Aktuálně pracovní místa nenabízí
zpět k obsahu ↑

Kontakt

zpět k obsahu ↑

Hodnocení

9.5 Hodnocení
Prodejce koberců a PVC podlah

9.5Naše hodnocení
Přehlednost obchodu
9.5
Jednání se zákazníkem
9.5
Kvalita sortimentu
9.5
9.3Hodnocení uživatelů
Přehlednost obchodu
9.3
Jednání se zákazníkem
9.3
Kvalita sortimentu
9.4
KLADY
  • ochota a komunikace
  • široký sortiment
  • přehledný web
  • příznivé ceny
  • kamenné prodejny
Napsat hodnocení  |  Přečíst hodnocení a komentáře

11 komentářů
Zobrazit vše Nejpřínosnější Nejlepší Nejhorší Napsat hodnocení
  1. Reagovat
    Jiří Šebesta 26.1.2021 v 21:00
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Pobočka Olomouc – oceňuji velkou ochotu, vstřícnost a profesionální přístup především vedoucího prodejny, který nám pomohl s výběrem podlahových lišt. Děkujeme

    KLADY: Ochota, vstřícnost, profesionální přístup
    ZÁPORY: Nic
    (1) (0)You have already voted this
  2. Reagovat
    Zdeněk Jarolím 16.6.2021 v 19:36
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Je skvělé potkat lidi, kteří mají svou práci rádi a mají vztah i k materiálu, který prodávají. V BRENO v Olomouci takoví lidé jsou a pan vedoucí je pro mě naprostá špička profesionálního obchodníka se vším všudy.

    KLADY: Přístup k zákazníkovi
    (1) (0)You have already voted this
  3. Reagovat
    Miroslava 29.6.2021 v 12:45

    Nabízejí kvalitní zboží a široký výběr! :)

  4. Reagovat
    Lucie Noskova 21.7.2021 v 14:55
    4.65
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    80
    Kvalita sortimentu
    100

    Absolutně skvělý přístup pana prodávajícího na prodejně Kladno, moc děkujeme za vše a posilame tu největší pochvalu světa! Koberec též moc krásný a kvalitní.

    KLADY: Krásné zboží, čistota na prodejně, přehlednost a hlavně ochota personalu
    (0) (0)You have already voted this
  5. Reagovat
    Zdenka 24.8.2021 v 21:57

    V prodejně BRENO Jihlava jsme zakoupili lino do dvou pokojů, což nebyla pro prodejce zanedbatelná tržba. Úroveň prodejce byla ucházející. Katastrofa nastala při dopravě. Dodání bylo plánované mezi 15- 18 hodinou. Zboží bylo přivezeno až po 20 hodině, a to jsme museli sami kontaktovat prodejce, nikdo se neobtěžoval nás kontaktovat, že přijedou déle. Po příjezdu nám bylo oznámeno, že nám lino nikdo nevynese k bytu, že je to těžké, že se tam těžko stáčí….., bylo nám řečeno, proč jsme si nekoupili koberec, který je lehčí. Lino, které bylo těžké pro dva chlapy, musela do čtvrtého patra tahat snacha se synem. Nutno dodat, že doprava lina po Jihlavě stála 300 Kč. BRENO již nikdy více!!!!

  6. Reagovat
    Ilona Dočkalová 20.10.2021 v 19:39
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Hodnotím vynikající spolupráci s reklamačním oddělením BRENO Olomouc. Ochotní, příjemné a rychlé jednání k úplné spokojenosti zákazníka. Děkujeme.

    (1) (0)You have already voted this
  7. Reagovat
    ps 5.12.2021 v 10:12
    0.15
    Přehlednost obchodu
    0
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    0

    sobota dopoledne, jsem jediný zákazník… trpělivě čekám než si pan prodavač, cca 40-cátník, vyřídí svůj několika minutový soukromý telefon, aby konečně vyštěkl tu správnou otázku “CO TO BUDE” .. jakmile zjistí že chci koupit “pouze” 3 ks koncovek k podlahovým lištám, následuje nepříjemné divadlo o totální neochotě se tím vůbec zabývat…
    Pro ulehčení jeho práce mu nabízím zde už zakoupenou koncovku, čímž spouštím lavinu neuvěřitelých teorií, jak to není z tohoto obchodu, proč nemám účet, kdo to má hledat a pod. Nabízím že si odpovídající vzor najdu sám, což už je jen olej do ohně a celá fraška vyústí ke stavu kdy reaguji stejným tónem a milý pan prodavač vše už jen zachraňuje slovy “hlavně v klidu” a povolává na pomoc svého kolegu který obratem ruky nákup vyřizuje.

    závěrem: nepříjemný, neochotný pan prodavač, přístup k zákazníkovi nesrovnatelný s prvotním nákupem kdy prodávající naopak byla milá, ochotná a hlavně věci znalá paní prodavačka

    ZÁPORY: když se nechce, je to horší než když se nemůže ...
    (0) (0)You have already voted this
    • Reagovat
      Pavel Šerý 15.12.2021 v 17:24

      O kterou pobočku se prosím jednalo? Děkuji

  8. Reagovat
    Zdeněk 15.12.2021 v 17:52

    Včerejší nákup naprosto na jedničku. Ale to je tady poslední dobou obvyklé. Je pravda, že v Olomouci nemají konkurenci, ale oni ji ani nepotřebují. Zvláštní úkaz vidět stále stejně výborné služby v průběhu roku. Na to se dobře zvyká :-)

  9. Reagovat
    Libor 22.12.2021 v 12:50

    V prodejně BRENO Zlín jsem si zakoupil mimo lina za 8.000 Kč i jednu přechodovou lištu. Lišta bohužel barevně neladila k linu, na prodejně je tma (asi šetří) a odlišnost jsem zjistil doma. Chtěl jsem zabalenou, nepoškozenou lištu druhý den vrátit, ale jednání s paní prodavačkou, která neměla žádnou ochranu úst a nosu (respirátor) uvedla, že mají nařízené pouze vyměňovat zboží a nemůžou vracet za zakoupené zboží peníze. K tomu se přidal i druhý prodavač, že je to podle občanského zákoníku. Ano to je pravda, ale, co jsem si měl koupit jiného, jiný odstín přechodové lišty nemají. Lištu asi vyhodím, ale BRENO už nikdy více, i když se jedná skoro o monopol. Ještě se mají, co učit od OBI nebo Unihobby, kde nikdy nebyl problém.

  10. Reagovat
    Zdeněk Navrátil 13.1.2022 v 22:40

    Nakupuji pravidelně v BRENO Olomouc a již dlouhou dobu žádný problém. Právě naopak, vše naprosto v pohodě a i jsem několikrát měnil zboží za jiné. Za poslední rok a půl se pobočka v Olomouci výrazně zlepšila a všem doporučuji. PS: Jestli někdo někdy nemá chvilku respirátor nebo si jej na chvilku zapomene nasadit je pro mě naprosto normální. Jsme jen lidé.

    Budeme rádi za váš komentář. Pište prosím slušně a s přidanou hodnotou. Komentáře schvaluje správce.


Komentáře / diskuse / hodnocení

Celkové hodnocení

GDPR: Jsme správci osobních údajů a chráníme je v souladu se zákonem 101/2000 Sb., O ochraně osobních údajů a s principy obsaženými ve směrnici EU č. 95/46/EC. Po odeslání komentáře zpracováváme tyto údaje - jméno, e-mail a IP adresu. E-mail používáme pro odeslání informační zprávy, že vám někdo odpověděl na dotaz. Pro jiné účely jej nevyužíváme. IP adresu sledujeme z důvodu ochrany před spamem. Pro odstranění údajů nás kontaktujte na info@recenzer.cz