Dedoles je původně slovenská značka, která se úspěšně uchytila i na českém trhu. Filozofie je jednoduchá, nabízí pouze kvalitní oblečení od ověřených výrobců respektujících udržitelnou výrobu a etický přístup, které je zároveň originální a má co říct.

Dedoles v současné době nenajdete v žádné kamenné prodejně, máte ale možnost osobního odběru v Zásilkovně v Praze a dalších místech po celé ČR. Při nákupu na internetovém obchodě můžete rovněž přispět na vysazení stromků v lesích, kde jich je potřeba.

1x1.trans - Dedoles

Logo – Dedoles

Představení e-shopu

Dedoles založil v roce 2012 Jaro Satori. Ten měl vizi obchodu, který bude podporovat lokální designéry a návrháře a zároveň bude ekologicky a eticky odpovědný. Dedoles se rychle proslavil díky výrobkům s originálním a veselým designem, které si rychle získali spoustu příznivců na Slovensku i v Čechách.

Přejít do e-shopu

zpět k obsahu ↑

Přehled sortimentu

Obchod je známý především díky populární reklamě na veselé ponožky. Tím ale jejich sortiment nekončí. V internetovém katalogu najdete také ponožky ze silikonu, stylové nadkolenky, pohodlné podprsenky bez kostic, kalhotky, trenýrky, legíny na doma i do posilovny, plavky, plážovou obuv, pantofle, mikiny a trička z kvalitního materiálu s veselým designem.

Můžete zde pořídit zboží pro ženy, muže i děti. U nabízených produktů zajisté oceníte, že se dají sladit vzory i barvami. Navíc je můžete různě kombinovat a vytvořit tak originální set, který nikdo jiný nemá.

zpět k obsahu ↑

Služby a ostatní

Na Dedoles probíhá velký výprodej, ve kterém seženete poslední kusy za atraktivní ceny. Dále lze pořídit slevový kupon, který udělá radost vám i vašem blízkým. Pokud se přihlásíte k odběru newsletteru, dostanete jednorázovou slevu 5 %.

Při objednávce nad 1000 Kč je u České pošty doprava zdarma. Můžete využít i přepravu na Zásilkovnu nebo s kurýrem GLS. Platba při převzetí zboží na dobírku, online platební kartou nebo převodem.

zpět k obsahu ↑

Slevový kód

  • Aktuálně nenabízí slevový kód
  • Získáte dopravu zdarma při nákupu nad 250 Kč
zpět k obsahu ↑

Doprava

Obchod využívá tyto dopravce:

zpět k obsahu ↑

Platební možnosti

  • Bankovní převod
  • Platební karta
  • Dobírka
zpět k obsahu ↑

Kariéra

  • Aktuální pracovní místa nenabízí
zpět k obsahu ↑

Kontakt

  • Telefon: +420 210 326 677
  • Email: ahoj@dedoles.cz
  • Reklamace
  • Fakturační adresa: Dedoles, s.r.o., Za koníčkom 14, 902 01 Pezinok, Slovensko
  • Facebook: Dedoles
  • Instagram: dedolescz
  • YouTube: Dedoles
zpět k obsahu ↑

Hodnocení

9 Hodnocení
Prodejce ponožek a spodního prádla

9Naše hodnocení
Přehlednost obchodu
9
Jednání se zákazníkem
9
Kvalita sortimentu
9
8Hodnocení uživatelů
Přehlednost obchodu
8.1
Jednání se zákazníkem
8.1
Kvalita sortimentu
7.8
KLADY
  • široký sortiment
  • příznivé ceny
  • přehledný web
  • rychlost doručení
ZÁPORY
  • průměrná komunikace
Napsat hodnocení  |  Přečíst hodnocení a komentáře

26 komentářů
Zobrazit vše Nejpřínosnější Nejlepší Nejhorší Napsat hodnocení
  1. Reagovat
    Tyna 16.5.2022 v 20:11
    2.3
    Přehlednost obchodu
    60
    Jednání se zákazníkem
    60
    Kvalita sortimentu
    20

    Zakoupeny pantofle. Bohužel se v nich nedá ujít žádná vzdálenost. Po krátké chůzi máte odřené prsty, jelikož plast je tvrdý. Nedoporučuji.

    (0) (0)You have already voted this
  2. Reagovat
    Denisa 4.5.2022 v 19:25

    Rychlé dodání zboží.

  3. Reagovat
    Eva 27.4.2022 v 6:24
    2
    Přehlednost obchodu
    60
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    50

    Z eshopu Dedoles jsem rozčarovaná. Viz plusy a mínusy.

    KLADY: Krásný design, to je tak celé.
    ZÁPORY: Věci, co měly být skladem jsou teprve na cestě a to až po 3 týdnech, bez toho, aniž by došlo upozornění. Kvalita věcí je velmi kolísavá.
    (0) (0)You have already voted this
  4. Reagovat
    Jitka 7.4.2022 v 17:39
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Originální design ponožek apod..

    (0) (0)You have already voted this
  5. Reagovat
    Monika 2.4.2022 v 11:44

    Velmi originální zboží, hlavně děti jsou nadšeny.

  6. Reagovat
    Tom 31.3.2022 v 15:58

    Nekvalitní čínské spodní prádlo , párání a trhání látky , už nikdy nákup od nich

  7. Reagovat
    Káťa 20.3.2022 v 21:55

    V tomhle e-shopu nakupuji pravidelně.

  8. Reagovat
    Láďa 16.3.2022 v 22:02

    Kvalitní ponožky ale jsou docela drahé.

  9. Reagovat
    Laura 11.3.2022 v 16:34
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Doporučuji tento obchod.

    KLADY: veliká spokojenost
    (0) (0)You have already voted this
  10. Reagovat
    Ilona 10.2.2022 v 17:31
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Tento e-shop mi přijde spíš pro děti než pro dospělý. Jinak zde často nakupuji právě pro děti.

    (0) (0)You have already voted this
  11. Reagovat
    Honza 3.2.2022 v 16:14
    4.8
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    90

    Jejich ponožky a spodní prádlo prostě miluju! :D

    KLADY: zábava
    (0) (0)You have already voted this
  12. Reagovat
    Markéta 24.1.2022 v 16:00
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Koupila jsem mým klukům ponožky na Vánoce a jsou nadšený :D

    KLADY: vše super
    (0) (0)You have already voted this
  13. Reagovat
    Lucie 22.1.2022 v 8:35
    2.15
    Přehlednost obchodu
    40
    Jednání se zákazníkem
    80
    Kvalita sortimentu
    10

    Již nikdy více!

    ZÁPORY: Jedná se o velmi velmi nekvalitní zboží. Zlákala mne ke koupi reklamní kampaň a velmi toho lituji. Po měsíci - Ponožky už nemají bavlnu na chodidlech, pouze síťovinu, trenky rozpárané od gum v pase, pantofle rozlepené. JIŽ NIKDY VÍCE!
    (2) (0)You have already voted this
  14. Reagovat
    Jaroslav Růžička 1.1.2022 v 17:48
    0.5
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Pošlou polovinu. Objednaného a zaplaceneho zboží. Reklamace se nedovolate

    KLADY: Reklamu v televizi jim zaplatí okradení zákazníci
    ZÁPORY: Zloději lháři a podvodnici
    (1) (0)You have already voted this
  15. Reagovat
    Jaroslav Růžička 21.12.2021 v 16:43
    0.5
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Bacha na zloděje s dedolesu

    KLADY: Reklama v televizi kterou zaplatí okradení zákazníci. To je kauf
    ZÁPORY: Zašlou vám polovinu objednávky za plnou cenu. Reklamace telefon nezvedá na přes email je komunikace odmítavá. Naladěná proti zákazníkovi. Prostě vás okradou a čau
    (1) (0)You have already voted this
  16. Reagovat
    Klára 30.11.2021 v 8:44

    Nikdy už zde nenakoupím. A rozhodně si tuto zkušenost nenechám jen pro sebe.

  17. Reagovat
    Armadea 22.11.2021 v 13:24

    Nespokojenost – délka doručení – objednáno a zaplaceno 14. 11., 22. 11. dotaz na zákaznické lince (nepříjemná Slovenka) sdělila, že zboží přijde za další týden mezi 25. 11. – 30. 11. – to jako vážně? Zboží nechodí, ale denně přijde obchodní sdělení (které lze samozřejmě zrušit). Firma by měla řešit více logistické procesy nebo alespoň zákazníka informovat.

  18. Reagovat
    Kuba 11.8.2021 v 8:47

    Hezké barvička a nápady. A to je tak jediné, co je na tom oblečení dobré.

  19. Reagovat
    Dagmar 23.7.2021 v 11:58
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Skvělá komunikace, velmi ochotní! I když jsem spletla zboží v objednávce, společně jsme upravili. Zboží krásné a kvalitní. JSEM OPRAVDU VELMI SPOKOJENÁ.

    KLADY: Kvalita, komunikace, časté slevy a akce.
    ZÁPORY: Nic
    (0) (0)You have already voted this
  20. Reagovat
    Barů 15.7.2021 v 13:37
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Krásna a vtipná reklama, nabízejí bláznivý sortiment za příznivé ceny.

    (0) (0)You have already voted this
1 2

    Budeme rádi za váš komentář. Pište prosím slušně a s přidanou hodnotou. Komentáře schvaluje správce.


Komentáře / diskuse / hodnocení

Celkové hodnocení

GDPR: Jsme správci osobních údajů a chráníme je v souladu se zákonem 101/2000 Sb., O ochraně osobních údajů a s principy obsaženými ve směrnici EU č. 95/46/EC. Po odeslání komentáře zpracováváme tyto údaje - jméno, e-mail a IP adresu. E-mail používáme pro odeslání informační zprávy, že vám někdo odpověděl na dotaz. Pro jiné účely jej nevyužíváme. IP adresu sledujeme z důvodu ochrany před spamem. Pro odstranění údajů nás kontaktujte na info@recenzer.cz