Jena je obchod s nábytkem a elektronikou. V obchodě byste měli najít největší výběr sedaček, postelí a kuchyní na internetu. Nábytek i elektroniku si můžete prohlédnout i vyzkoušet na jedné z prodejen, které najdete po celé republice.

Kromě prodejen a e-shopu si zboží můžete prohlédnout v letáku, který pravidelně zdarma zasílají registrovaným zákazníkům. Můžete ho rovněž stáhnout na internetových stránkách. Jena nábytek najdete i na sociálních sítí, kam pravidelně přidávají příspěvky o zboží a novinky ze světa nábytku a elektroniky.

1x1.trans - Jena nábytek

Logo – Jena nábytek

Představení e-shopu

Společnost Jena byla založena roku 1999. Od té doby se řadí mezi přední prodejce kompletního sortimentu nábytku a bytových doplňků. Již od počátku Jena spolupracuje s předními českými a evropskými výrobci nábytku a zakládá si na kvalitě nabízených produktů. Zaměřují se na prodej nábytku klasického i moderního stylu a čistého designu.

Přejít do e-shopu

zpět k obsahu ↑

Přehled sortimentu

V obchodě Jena nakoupíte elektro a nábytek od předních výrobců. Seženete zde bílé elektro, sedačky, postele, matrace a rošty, kuchyně a jídelny, vybavení do obývacích pokojů (herní židle) a ložnice. V Jeně prodávají rovněž doplňky a dekorace do bytu, a dokonce i kompostárny.

Pokud jste fanoušci kvalitního dřevěného nábytku, navštivte stejnojmenné oddělení. V oddělení Novinky najdete nejnovější kusy nábytku podle posledních trendů. V sekci Zlevněno pořídíte zboží ve slevě. Kromě toho Jena pro zákazníky připravila také online magazín, kde se můžete inspirovat při zařizování vašeho domova a 500 Kč na první nákup za přihlášení k newsletteru.

zpět k obsahu ↑

Služby a ostatní

Zboží si můžete vyzvednout osobně na jedné z 44 prodejen, nebo si ho nechat dovést až k sobě domů. V obou případech vám Jena pomůže s dopravou i instalací. To se hodí především pokud je objednávka větších rozměrů a nevejde se vám do osobního auta.

Přepravní společnost by vám rovněž měla vynést nábytek do schodů i do patra. Elektro doručují od 20 000 Kč zdarma. Platit můžete na prodejně hotově, kartou a na splátky, na dobírku, bankovním převodem a online platební kartou.

zpět k obsahu ↑

Slevový kód

  • Aktuálně nenabízí slevový kód
  • Získáte dopravu zdarma při nákupu nad 20 000 Kč
zpět k obsahu ↑

Doprava

Obchod využívá tyto dopravce:

  • Osobní odběr na prodejnách Okay
  • Vlastní doprava
zpět k obsahu ↑

Platební možnosti

  • Bankovní převod
  • Platební karta
  • Dobírka
  • Na splátky
zpět k obsahu ↑

Kariéra

  • Aktuálně pracovní místa naleznete zde
zpět k obsahu ↑

Kontakt

zpět k obsahu ↑

Hodnocení

8.5 Hodnocení
Prodejce nábytku

8.5Naše hodnocení
Přehlednost obchodu
8.5
Jednání se zákazníkem
8
Kvalita sortimentu
8.5
8.5Hodnocení uživatelů
Přehlednost obchodu
8.7
Jednání se zákazníkem
8.2
Kvalita sortimentu
8.6
KLADY
  • široký sortiment
  • příznivé ceny
  • rychlost dodání
  • kvalita zboží
  • přehledný web
ZÁPORY
  • průměrná komunikace
Napsat hodnocení  |  Přečíst hodnocení a komentáře

18 komentářů
Zobrazit vše Nejpřínosnější Nejlepší Nejhorší Napsat hodnocení
  1. Reagovat
    Markéta 21.4.2022 v 21:39
    0.65
    Přehlednost obchodu
    40
    Jednání se zákazníkem
    0
    Kvalita sortimentu
    0

    Tento obchod nedoporučuji.Nespolehlivy,žádná komunikace. A ještě klamou zákazníky s nabídkami, které nemají na skladě!

    KLADY: Žádný
    ZÁPORY: Tento obchod absolutně nedoporučuji. Po té co mě urugovali po 4 dnech objednání s platbou se od té doby nic nestalo. 7 den jsem musela shánět kde je moje objednaná komoda a psát email. Večer mi přišel od nich email s tím,že objednávka bude stornována , protože zboží nemají. A podle recenzí nejsem sama.
    (0) (0)You have already voted this
  2. Reagovat
    Vendula 7.4.2022 v 15:43

    Absolutně nedoporučuji!!! Zaplatila jsem si bezstarostný servis, který ale nezahrnuje vynesení sedací soupravy do bytu. To zjistíte, až přijede Geis, shodí Vám to z auta na chodník a ještě řekne lámanou češtinou, že chce vrátit palety. Poté dojela montážní firma, která po rozbalení zjistila, že je spodek sedací soupravy zničený tak, že se musí sedací souprava vrátit. Vystavuji reklamaci dle instrukcí. Dva týdny se Vám nikdo neozve, voláte, píšete, bez reakce. Pak Vám příjde email, že se Vám ozve nějaka servisní firma, která přijede sedací soupravu opravit. Montážní firma kroutí hlavou a radí, aby se na ní společnost obrátila, že potvrdí neopravitelnost sedačky. Opět telefon nikdo nezvedá, na email nereaguje. Asi po týdnu dorazi sms ve špatné češtině s termínem, kdy dorazí technik s instrukcí, jak můžete termín potvrdit, ale ne však, jak ho můžete změnit. V sms telefonní číslo a email. Voláte, píšete, žádná odezva. Poté dojde zpráva s jiným termínem……pokračování nemám, už teď je toto pro mě noční můra. Tedy prosím ženy samoživitelky, bez mužské ruky, zvažte, zda si něco kupovat od této společnosti.

  3. Reagovat
    Věra 4.1.2022 v 11:39

    Začátkem listopadu roku 2021 jsem objednala a zaplatila obývací stěnu s tím, že jí mají skladem a dodají do 30.11.2021. Dnes 4.1.2022 nemám stěnu ani peníze. Komunikace obchodu katastrofa jednou ji má přepravce a po druhé je na skladě. Víckrát už nikdy Jena nábytek

  4. Reagovat
    Jitka Tvrzníková 15.9.2021 v 10:13

    Jedním slovem katastrofa. Objednali jsme si z tohoto obchodu, protože měli psáno …. zboží je skladem. 6.9 přišel email, že objednávka byla potvrzena, 7.9 email – platba přijata. 10.9 došel email, že zboží odesílaji na námi zvolenou adresu. Dnes jsme do obchodu volali, co se děje, že od 10 nepřišel už žádný email… Telefonicky nám bylo řečeno, že to dojde nejdříve do 28.9. Naposledy jsme dělali objednávku z tohoto obchodu. Informace co píšou na eshopu tedy nejsou pravdivé a komunikace po telefonu na bodu mrazu !

  5. Reagovat
    Barbora 16.8.2021 v 21:05
    2
    Přehlednost obchodu
    70
    Jednání se zákazníkem
    0
    Kvalita sortimentu
    50

    Nulová komunikace, již nikdy víc!

    KLADY: Kladné na me objednávce považuji snad jen to, že zboží vůbec dorazilo.
    ZÁPORY: Objednávku jsem učinila 3.7 a okamžitě zaplatila (obchod sliboval doručení do 7 dnů).... koncem července jsem se už snažila do obchodu dovolat, napsat email... Vše bez odezvy. Nakonec jsem psala přes facebook žádost o vrácení peněz a zrušení objednávky, bylo mi odepsano, cituji z 23.7.,, zboží bude doručeno v nejbližších dnech, nejpozději do 19.9.2021,,. Nevím co za lidi tam pracuje, ale,, nejbližší dny,, si představuji úplně jinak. Objednávka mi dorazila až dnes, 16.8.2021 a již nikdy více neobjednam!
    (0) (0)You have already voted this
  6. Reagovat
    Marcela J. 13.7.2021 v 21:50

    Neskutečný bordel! Nikdy víc! Čekám 4 měsíce na předsíňovou stěnu, termín se neustále posunuje a dozvím se to až když zavolám! Nikdo se mi ani neráčí ozvat.

    • Reagovat
      Luděk 29.7.2021 v 16:31

      Já jsem teda spokojený, nábytek mi přišel do pár dnů a zboží je v pořádku.

  7. Reagovat
    Jakub 15.6.2021 v 14:25
    4.8
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    90
    Kvalita sortimentu
    100

    Kvalitní nábytek za příznivé ceny. Určitě doporučuji lidem, zde nakupovat nábytek.

    (0) (0)You have already voted this
    • Reagovat
      Jiří 29.6.2021 v 12:13

      Taky doporučuji tento obchod! :)

      • Reagovat
        Lída 12.7.2021 v 11:15

        Nápodobně :D Jejich nábytek je velmi kvalitní a dobrý!

  8. Reagovat
    Stanislav 11.5.2021 v 14:23
    4.65
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    90
    Kvalita sortimentu
    90

    Objednal jsem si nábytek, zboží přišlo za pár dnů a dobře zabalené. Můžu jenom doporučit.

    KLADY: velký výběr komunikace rychlost ceny
    (0) (0)You have already voted this
    • Reagovat
      Aleš Boubelík 30.5.2021 v 22:52

      Dobrý den,

      Dne 14.2. Jsem si objednal konferenční stolek, stolek pod TV a poličku. Číslo objednávky 9921165420. Dodací doba byla 8-12 týdnů. Do dneška mi nepřišlo vůbec nic. Jediné, co mi firma zaslala na e-mail, bylo potvrzeni o přijaté platbě. Třikrát jsem volal na call centrum. Bylo mi slíbeno, že objednávku rozdělí a doručí alespoň dva kusy již hotového nábytku ze tří a to co nejdříve. Bohužel se nic nezměnilo.

      Toto jest má zkušenost s firmou Jena nábytek

  9. Reagovat
    Martin 27.4.2021 v 1:09

    Zakoupené zboží nedodané vše, jen část. Reklamace absolutně nefungují, dovolat se je opravdu výkon. Hrůza!!!

    • Reagovat
      Jan 28.3.2022 v 14:58

      Varování pro všechny co si chtějí obj.!!!!! Jena nábytek je jedna velká banda prolhaných lidí a zlodějů!!!! Okrádaji lidi co si objednají nábytek a okamžitě převedou platbu a nic. Nebudete mít ani nábytek ani penize. Takže podám na kriminálku. Už máme dost jejich arogantních lží.!!!!

    • Reagovat
      IVANA 25.1.2022 v 16:32

      Nedoporučujeme tento obchod. Dělají z lidí b****. Objednanou sedačku psali že posílají ve 3 balikach. Geis psal že doveze 2 baliky. Operatorka z Jena říkala baliky nepřijmout dokud se nenajde 3 balík. Týden jsme se dohadovali až jsme objednávku zrušili, protože Jena nábytek nebyl vůbec schopný říct kde se 3 balík nachází !!! Objednávku chtěli zaplatit do 3 dnů, ale navrácení peněz mají čas 14 dnů!!!! 😕😕 Takže pokud si chcete ušetřit nervy nikdy neobjednávat u této nespolehlivé společnosti. 😱😱😱😱

  10. Reagovat
    Monika Jirků 26.4.2021 v 17:22

    NEJHORŠÍ FIRMA S KTEROU JSEM ZATÍM MĚLA TU ČEST!!

  11. Reagovat
    HS 10.4.2021 v 17:20
    0.65
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    20

    Lhari, kteri nedodrzuji terminy, delaji z Vas b**** a o zaplacenych sluzbach, ktere mate v emailu z jejich strany potvrzeny, Vam rikaji, ze zaplaceny nebyly a nikdo to neresi.. to ze si zaplatite avizo o dodani, ktere nikdy neprislo, vynos, odstraneni materialu a montaz, ktere nikdo neprovedl a kdyz si stezujete, delaji z Vas b**** ze jste si montaz nezaplatili..sileny pristup celkove, prectete si recenze na heurece a nakupujte u konkurence..toto byla hrozna zkusenost..

    ZÁPORY: Lhari, zaplacene sluzby neposkytuji a delaji z Vas b****..
    (0) (0)You have already voted this
  12. Reagovat
    Aneta 2.11.2020 v 22:14
    3.8
    Přehlednost obchodu
    80
    Jednání se zákazníkem
    70
    Kvalita sortimentu
    80

    Opakovaně navštěvuji kamennou prodejnu. Nákup proběhl v pořádku a průměrné jednání se zákazníkem.

    KLADY: široká nabídka zboží ceny
    ZÁPORY: průměrna komunikace
    (0) (0)You have already voted this

    Budeme rádi za váš komentář. Pište prosím slušně a s přidanou hodnotou. Komentáře schvaluje správce.


Komentáře / diskuse / hodnocení

Celkové hodnocení

GDPR: Jsme správci osobních údajů a chráníme je v souladu se zákonem 101/2000 Sb., O ochraně osobních údajů a s principy obsaženými ve směrnici EU č. 95/46/EC. Po odeslání komentáře zpracováváme tyto údaje - jméno, e-mail a IP adresu. E-mail používáme pro odeslání informační zprávy, že vám někdo odpověděl na dotaz. Pro jiné účely jej nevyužíváme. IP adresu sledujeme z důvodu ochrany před spamem. Pro odstranění údajů nás kontaktujte na info@recenzer.cz