Ozonee je eshop s módou, boty a doplňky pro ženy a muže (přičemž se specializují především na muže, pro které v obchodě pořídíte nejvíc produktů). Na eshopu najdete také inspiraci na to, jak outfit sladit. Pro tu ostatně můžete navštívit i sociálně sítě obchodu.

Na eshopu jsme nenašli žádné informace o zákaznické infolince, nicméně je zde uvedený kontakt s emailem, na který je možný se obrátit v případě potřeby. Mají rovněž zpracované často pokládané otázky, kde můžete najít odpověď na to, co vás zajímá.

1x1.trans - Ozonee

Logo – Ozonee

Představení e-shopu

Ozonee vlastní a provozuje polská společnost Alpha Fashion se sídlem v Zelené Hoře v Polsku (Zielona Góra). Eshop je nicméně plně lokalizován do češtiny a nakupovat na něm můžete i bez znalosti angličtiny.

Ozonee kromě Čech najdete také na Slovensku. Ač se zboží posílá ze zahraničí, náklady vám nijak nestoupnou, a i doba dodání je zcela standartní ve srovnání s objednávkami rozesílanými z ČR.

Přejít do e-shopu

zpět k obsahu ↑

Přehled sortimentu

Sortiment je rozdělen na Oděvy, Boty, Doplňky a Dámské. V obchodě seženete kabáty, bundy, mikiny, ale i kvalitní boty do každého počasí a pro každou příležitost. Obchod na stránkách uvádí, že se inspirují módou ve městech, které jsou proslulé stylem a elegancí (Milán, Paříž, Londýn a Barcelona).

Nabízené produkty jsou od oficiálních distributorů evropských značek. Najdete zde poměrně široký výběr ze všech druhů oděvů a za velmi příznivé ceny. V sekci Výprodej pořídíte poslední kousky za výhodnou cenu. Další možností, jak nakoupit ve slevě, je využít slevový kód. Ty jsou k dostání na slevových portálech na internetu.

zpět k obsahu ↑

Služby a ostatní

Pokud objednáte za více než 1000 Kč a zaplatíte předem, máte nárok na dopravu zdarma. Obchod nabízí také možnost platby na dobírku, i když posílá zboží ze zahraničí. O dopravu po České republice se stará Česká pošta.

Dále můžete platit bankovním převodem a přes službu PayU. Možná je rovněž platba online kartou přes zabezpečenou platební bránu. Na platbu vždy čekají 7 kalendářních dnů od objednávky. Prodejny v České republice tento obchod nemá.

zpět k obsahu ↑

Slevový kód

  • Aktuálně nenabízí slevový kód.
  • Doprava zdarma při nákupu nad 1000 Kč.
zpět k obsahu ↑

Doprava

Obchod využívá tyto dopravce:

zpět k obsahu ↑

Platební možnosti

  • Platební karta
  • Bankovní převod
  • Dobírka
  • PayU
zpět k obsahu ↑

Kariéra

  • Aktuálně pracovní místa nenabízí
zpět k obsahu ↑

Kontakt

zpět k obsahu ↑

Hodnocení

8.5 Hodnocení
Prodejce oblečení a doplňků

8.5Naše hodnocení
Přehlednost obchodu
8.5
Jednání se zákazníkem
8.5
Kvalita sortimentu
8
8.1Hodnocení uživatelů
Přehlednost obchodu
8.6
Jednání se zákazníkem
8
Kvalita sortimentu
7.8
KLADY
  • široký sortiment
  • pravidelné akce
  • přehledný web
  • příznivé ceny
ZÁPORY
  • uspokojující kvalita
  • průměrná komunikace
  • pouze jeden dopravce
Napsat hodnocení  |  Přečíst hodnocení a komentáře

11 komentářů
Zobrazit vše Nejpřínosnější Nejlepší Nejhorší Napsat hodnocení
  1. Reagovat
    Matej 23.1.2022 v 8:41
    2.65
    Přehlednost obchodu
    60
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    0

    Menšie veľkosti.

    KLADY: Tovar došiel rýchlo.
    ZÁPORY: Veľkosť XL je vhodná tak na človeka S alebo M.tovar made in turkey. Vrátenie tovaru je na adresu poľska takže si pripravte 20e za balík.
    (1) (0)You have already voted this
  2. Reagovat
    Marek 12.1.2022 v 16:28

    Stejný problém jako všichni ostatní. Při vracení zboží do Polska za 450kč žádná odezva a peníze už měsíc nikde. tak aspoň objednávám dál na fiktivní adresy a zboží nevyzvedávám. :-) Týdně za 5000kč a snad mi to vydrží aspoň rok.

  3. Reagovat
    Markéta 17.11.2021 v 10:07
    2.8
    Přehlednost obchodu
    90
    Jednání se zákazníkem
    20
    Kvalita sortimentu
    60

    Poprvé jsem objednala, zboží přišlo pěkné, poměr cena-kvalita. Napodruhé jsem musela část objednávky vrátit a ejhle ! Zboží mi bylo doručeno z Ostravy ( dle adresy na balíku), ale vracet se musí do Polska a na vlastní náklady (350,-). Jsem zvědavá, jestli mi vůbec vrátí peníze. Pokud ne, podám trestní oznámení, protože jak to tu čtu……

    KLADY: Široký sortiment, dobré ceny.
    ZÁPORY: NEDOPORUČUJI KVŮLI NEKALÉMU SYSTÉMU VRÁCENÍ ZBOŽÍ. ZAVÁNÍ PODVODNÝM JEDNÁNÍM.
    (0) (0)You have already voted this
  4. Reagovat
    Katka 5.11.2021 v 6:50
    1.15
    Přehlednost obchodu
    50
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Neodporúčam tento obchod, keby som čítala skôr recenzie ani si tam tovar neibjednam..

    KLADY: pekný výber oblečenia
    ZÁPORY: zlá komunikácia, pri reklamácii žiadna odozva, peniaze doteraz navrátenie, neodporúčam tento obchod. tovar poslať do poľská za 15 er postavené!!aj keď bolo objednané na Slovensku..celé zlé..niekto sa takto obohacuje na úkor zákazníka..
    (1) (0)You have already voted this
  5. Reagovat
    Barbora 29.10.2021 v 21:04
    3.8
    Přehlednost obchodu
    60
    Jednání se zákazníkem
    80
    Kvalita sortimentu
    90

    Zdravím,
    Nestačím se pozastavovat nad komentáři některých lidí.
    Za mě dost dobrá kvalita. Za tu cenu každopádně.
    Komunikace bombová, pokud se vyjadřujete slušně a jasně a nedělají vám problémy kouzelná slovíčka „Dobrý den, děkuji, prosím, nashledanou” tak vám odepíší během několika hodin i mimo pracovní dobu. Z e-shopu objednávám po 2. Po prvé jsem objednávala ještě minulý rok tuším a to jsem už měla čest zjistit, že mají špatně číslování, naštěstí si stejně vždy objednávám větší takže jsem nemusela vracet a další objednávku kterou jsem uskutečnila jsem z předešlých zkušeností objednala vše minimálně o číslo větší. Uvidíme v jakém stavu to přijde. Zatím jsem z objednaných věcí podle obrázku nadšená a myslím si, že moje nadšení potrvá i po doručení. :) Toť můj názor a pohled na e-shop. ^^
    Přeji hezký zbytek večera všem. 😊

    KLADY: Spoustu věcí Oblečení není přeplácané a kýčovité, spíš je to takový základ (jednobarevné mikiny, tepláky a trička všech stylů) Za přijatelnou cenu
    ZÁPORY: Dlouhá doba doručování
    (1) (2)You have already voted this
  6. Reagovat
    Alena Gumuláková 27.10.2021 v 13:37
    0.5
    Přehlednost obchodu
    20
    Jednání se zákazníkem
    0
    Kvalita sortimentu
    10

    Nedoporučuji!!!! Zboží doručí, ale pokuď ho chcete vrátit či reklamovat tak nereagují.Telefony nezvedají, na emaili neodpovídají. A za vrácené zboží peníze nedostanete zpět. Zbývá pouze se obrátit na ČOI. Tak pokuď chcete rovnou přijít o peníze tak si objednejte…..NEDOPORUČUJI,

    ZÁPORY: Nedoporučuji!!!! Zboží doručí, ale pokuď ho chcete vrátit či reklamovat tak nereagují.Telefony nezvedají, na emaili neodpovídají. A za vrácené zboží peníze nedostanete zpět. Zbývá pouze se obrátit na ČOI. Tak pokuď chcete rovnou přijít o peníze tak si objednejte.....NEDOPORUČUJI, NEDOPORUČUJI, NEDOPORUČUJI!!!!
    (0) (0)You have already voted this
  7. Reagovat
    Kateřina 18.10.2021 v 17:34

    Děláte si srandu že to je další zlodějská stránka??? Já d****** poslala peníze ráno a až teď čtu recenze….!!!! Ježíši to snad né!!!!!!Tak už chápu proč mi přišlo že mi byla objednávka pozastavena, že to nemají na skladě!!! Takže co teď??? Upozornění do televize na další podvod nebo hromadné trestní oznámení????

  8. Reagovat
    Michal 11.10.2021 v 18:18

    Nesedí velikosti .
    Zboží jsem poslal zpět az do Polska jako reklamaci za 350 Kč ! Už je to týden a nikdo se mi neozval.
    Už začínám pochybovat že se mi vrátí peníze počkám ještě 14dní ..a pokud nepřijdou podám trestné oznámení.

  9. Reagovat
    Lucie 14.9.2021 v 18:08

    ZLODĚJI nic neobjednavejte!!!!!!! Jsem další kdo se nechal napálit a nečetl včas recenze!!!!!

  10. Reagovat
    Petr 9.6.2021 v 13:45

    Kvalita oblečení odpovídá kvalitě levného čínského zboží.
    Špatná komunikace.
    Nelze se dovolat, zkoušel jsem, čekal jsem na lince více jak 0,5 hod.
    Nedodržení termínu vrácení peněz- vykládají si české právní normy z NOZ po svém v jejich VOP na které v komunikaci odkazují.

  11. Reagovat
    Nikola Šmajstrlová 21.5.2021 v 22:43
    1
    Přehlednost obchodu
    60
    Jednání se zákazníkem
    0
    Kvalita sortimentu
    0

    Nedoporučuji!
    Bohužel jsem si pozdě přečetla recenze.
    Zaplatila jsem zboží na účet. Poté mi psali v E-mailu, že mi zboží poslali na dobírku a mám jej vyzvednout a napsat číslo účtu, že mi peníze ihned vrátí. (Cca 1000,-)
    Je to už skoro měsíc a do dnešního dne mi žádné peníze nevrátily.
    Jen samé výmluvy. Komunikace nulová, neodpeisuji ani na e-maily.Bohužel nejsem jediná, která takhle naleta. Měla jsem dříve číst recenze na tento obchod Ozonee.

    ZÁPORY: Nevrací peníze
    (4) (1)You have already voted this

    Budeme rádi za váš komentář. Pište prosím slušně a s přidanou hodnotou. Komentáře schvaluje správce.


Komentáře / diskuse / hodnocení

Celkové hodnocení

GDPR: Jsme správci osobních údajů a chráníme je v souladu se zákonem 101/2000 Sb., O ochraně osobních údajů a s principy obsaženými ve směrnici EU č. 95/46/EC. Po odeslání komentáře zpracováváme tyto údaje - jméno, e-mail a IP adresu. E-mail používáme pro odeslání informační zprávy, že vám někdo odpověděl na dotaz. Pro jiné účely jej nevyužíváme. IP adresu sledujeme z důvodu ochrany před spamem. Pro odstranění údajů nás kontaktujte na info@recenzer.cz