InTime (nově WEDO)

InTime je dopravce poskytující mezinárodní kurýrní a spediční služby. V České republice firma vlastní 21 dep. Denně přepraví desetitisíce zásilek. Skrze InTime přepravu lze jednoduše zasílat i do dalších evropských zemí. Naprostá většina zásilek je doručena již do druhého dne. InTime kurýrní služba je rychlá a spolehlivá. Zákazníci rovněž oceňují dobrou komunikaci ze strany firmy.

1x1.trans - InTime (nově WEDO)

Logo – InTime

Představení dopravce

Společnost vznikla v roce 1990. Od té doby přepravila již desítky milionů zásilek. Řídí se vizí tzv. Friendly delivery. To znamená, že si zakládají na kvalitních službách, které zákazníky nejen přilákají, ale kvůli kterým se budou i vracet. To se samozřejmě odvíjí nejen od rychlé a spolehlivé přepravy, ale i kvalitního zákaznického servisu a podpory. V rámci Evropy je InTime součástí sítě Eurodis. Ta sdružuje vybrané dopravce a je zárukou doručení s nejlepším poměrem cena/výkon.

zpět k obsahu ↑

Přehled služeb

V rámci České republiky pro vás zajistí přepravu balíků standartních velikostí i nadměrných rozměrů. Doručení by mělo proběhnout již následující pracovní den po převzetí. Společnost o času doručení informuje den předem. Adresu i termín můžete měnit. Pokud z nějakého důvodu nemůžete zásilku převzít, lze využít výdejní místa nebo vyzvednout přímo na depu. V zahraničí se přeprava řídí obdobnými principy. Ve vybraných zemích můžete využít platbu na dobírku.

zpět k obsahu ↑

Sledování zásilek

V ceně za doručení je již obsaženo pojištění do výše 20 000 Kč. U zahraničních zásilek je pojištění 2 000 EUR. Kurýr InTime se pokusí doručit zásilku třikrát, v zahraničí dvakrát skrze partnerskou společnost. Zásilku můžete sledovat pomocí online trackingu.

zpět k obsahu ↑

Zajímavé odkazy

zpět k obsahu ↑

Kontakty

Zákaznický servis

Telefon: +420 246 092 912

E-mail: info@intime.cz

Sídlo společnosti: IN TIME SPEDICE, s.r.o., Na hřebenech II 1718/8, 14000 Praha 4

zpět k obsahu ↑

Hodnocení

7.5 Hodnocení
Evropská přepravní společnost

7.5Naše hodnocení
Rychlost doručení
7.5
Jednání se zákazníkem
7
2.6Hodnocení uživatelů
Rychlost doručení
3.1
Jednání se zákazníkem
2.2
KLADY
  • široká nabídka služeb
  • možnost změny doručení
  • rozšířený dopravce u mnoha firem
ZÁPORY
  • občas není dodržen termín pro doručení
Napsat hodnocení  |  Přečíst hodnocení a komentáře

47 komentářů
Zobrazit vše Nejpřínosnější Nejlepší Nejhorší Napsat hodnocení
  1. Reagovat
    Zuzana 29.3.2022 v 11:31

    Podvodníci!!! Dávajte si na nich pozor. Tovar Vám nedorazí, lebo kuriéri klamú. Vyhovoria sa, že nemajú na Vás kontakt. Môže sa hanbiť, tovar akože ide naspäť do Maďarska a tam oni nemajú kontakt. Takže ste bez Vami zaplateného tovaru.

  2. Reagovat
    Michaela 11.1.2022 v 12:54
    0.5
    Rychlost doručení
    10
    Jednání se zákazníkem
    10

    Už nikdy více tato přepravní společnost! Peripetie začaly v pátek, kdy kurýr přijel 35 minut po ohlášeném časovém okně. Když jsem nezvedla telefon a za minutu zavolala hned zpátky, několikrát hovor típl. Na SMS také nereagoval. Volám na podporu, balíky prý přesměrovali na výdejní místo. Super, říkám si, doručit domů už prý nejdou. Na výdejní místo jsme přišli hned v pondělí – BYLO ZAVŘENÉ během uvedené otevírací doby na dveřích a na telefon nikdo nereagoval. Volám znovu na WeDo podporu – balíky tedy prý přesměrují domů. Za celou dobu žádná omluva, jen naprosto neprofesionální komunikace. O den později se přítel vydal opět na výdejní místo – zkusit své štěstí. Balíky tentokrát opravdu VYZVEDL – evidentně je ještě kurýr ani nevyzvedl zpět. Jedním slovem KATASTROFA – WeDo nikdy více!!!

    KLADY: Super služba, pokud si chcete zahrát "hon za pokladem"
    ZÁPORY: Balíky jsme si museli nakonec vyzvednout sami, ačkoliv jsme zaplatili za doručení domů. Už nikdy více!
    (2) (0)You have already voted this
  3. Reagovat
    Marta 18.12.2021 v 20:47

    Nespolehlivost.Nikdy více.Zaplacena doprava na adresu a drze napíší,že z technických důvodů vezou do zásilkovny.

  4. Reagovat
    Markéta 17.12.2021 v 8:02

    Nejhorší dodávková služba.Už nikdy víc!!! Balík roztržený, věci uvnitř poškozené. Kurýr nepříjemný a neochotný cokoliv sepsat 😡

  5. Reagovat
    Jiří 16.12.2021 v 12:31
    1.25
    Rychlost doručení
    0
    Jednání se zákazníkem
    50

    Nejdřív že doručíme dopoledne a bum prý jsem nebyl doma. Říkám ok tak zítra.. Druhý den vůbec nic 😄 ve finále že dnes mezi 14-17:00 nevěřím tomu.. Intime stál za h**** kradli mi balíky a tohle.. To je jen přejmenovaný a zasilkovně to dělá ostudu 😑

    KLADY: Mají smysl pro humor
    ZÁPORY: Ať jdou dělat k českým drahám 😄
    (1) (0)You have already voted this
  6. Reagovat
    Petr 4.12.2021 v 14:18
    0.5
    Rychlost doručení
    10
    Jednání se zákazníkem
    10

    nejhorší co znam

    KLADY: nic kladneho
    ZÁPORY: nekomunikujou lžou
    (0) (0)You have already voted this
  7. Reagovat
    Honza 30.11.2021 v 19:21
    0.5
    Rychlost doručení
    10
    Jednání se zákazníkem
    10

    Zmena jmena na WEDO neprinesla zadne zlepseni.

    ZÁPORY: - nedodrzeni terminu - nekomunikuji
    (0) (0)You have already voted this
  8. Reagovat
    Olga 29.11.2021 v 12:18

    Nepříjemný kurýr, neochota, žádná komunikace, balík po 6 dnech stále nedoručen, na vedení společnosti se nelze dovolat. Nedoporučuji ani největšímu nepříteli.

  9. Reagovat
    David S. 29.11.2021 v 9:00
    0.5
    Rychlost doručení
    0
    Jednání se zákazníkem
    20

    Nedoporučuji. Všechny ostatní společnosti doručují bez problémů druhý den od převzetí do přepravy (i na výdejní místa, i před Vánoci.

    WeDo doručuje 4-5 den, což spolu s víkendem znamená, že na zásilku čekáte týden. Na objednávku ve středu jsem se v pátek ptal, kdy mi dorazí. Po doručení v úterý mi v úterý odpověděli, že dnes (v úterý) ji mohu očekávat. U další objednávky se týdenní doručování opakovalo.

    Na webu od 2. dne visí “v přepravě” a víc se člověk nedozví.

    SMS o doručování mezi 10-13 jsem dostal v 10:30, email žádný.

    Měli by se přejmenovat na WeDo-ButItTakesVeryLong.

    ZÁPORY: Pomalá přeprava (4-5 prac. dní + víkend = týden). Pomalý klientský servis Minimální informace na webu Minimální (pozdní informace o doručování). Nikdy více.
    (0) (0)You have already voted this
  10. Reagovat
    Zuzana Vaňková 22.11.2021 v 16:33
    0.5
    Rychlost doručení
    10
    Jednání se zákazníkem
    10

    Zásilka objednaná 16.11 s termínem doručení 18.11. Komunikace žádná. Doručení avizováno na 22.11, kurýr přijel o hodinu později než ve stanovený čas, troubil jak šílenec před domem a byl arogantní. WeDo nikdy víc!

    KLADY: -
    ZÁPORY: Zpoždění dodání o 4 dny Nepříjemný kurýr Nulová komunikace NEDOPORUČUJI
    (0) (0)You have already voted this
  11. Reagovat
    Linda Gregorová 12.11.2021 v 9:21

    Nejvic tragická spedice ever. Měla jsme už špatné zkušenosti s intime (nedoručují na čas, infolinka poskytuje nepravdivé informace nebo spíš vubec neví, kde zásilka je) a překvapení…ono WE/DO je jen převlečený intime. Nově WE/DO mi už 14 doručuje zásilku tady po Praze a trochu se bojím, že opět nevědí, kde ji mají. Bohužel dopravce vybral odesílatel, já bych tuto spedici nezvolila.

  12. Reagovat
    Dan 11.11.2021 v 11:25

    Osobně vím že Kladné komentáře se moc nedávají, spíš si lidé vylévají vztek ale tohle je fakt extrém. Balík někde tyden lezi s tím že kurýr je nemocný. Že by měli jen jednoho? Na mail žádná odpověď a na klientskou linku jsem volání po půl hodině čekání vzdal.

  13. Reagovat
    Alena Řezáčová 26.10.2021 v 14:45
    0.25
    Rychlost doručení
    0
    Jednání se zákazníkem
    10

    Dobrý den, hodnotit tak nespolehlivou firmu, je opravdu velmi náročné Jednou větou: NIKDY více

    KLADY: Neznám, alespoň jsem žádný neobjevila.
    ZÁPORY: Rozhodně nedoporučuji, 19.10.převzala k dopravě společnost zásilku od MALL.CZ, do dnešního dne nedoručeno. 1. termín nedodržen, 2. termín, dnes mezi 12-15 hod avizován a ve 13,41 hod oznámeno ať si jedu zásilku vyzvednout do 5 km vzdáleného místa. Nespolehlivý dopravce, rozhodně nevybírat jako dopravce. Tak jedině čekání na smrt.
    (1) (0)You have already voted this
  14. Reagovat
    Jan 20.10.2021 v 15:31

    Nejhorší šmejdi, nikdy ne doporučuji

  15. Reagovat
    Pavel 22.9.2021 v 12:20
    0.25
    Rychlost doručení
    0
    Jednání se zákazníkem
    10

    Budu vybírat obchod dle dopravy. Tuto po dvou zdrcujících zkušenostech nikdy.

    ZÁPORY: Řidič lže , je drzý a nekomunikuje. Zásilka dvakrát nedoručena dle termínu. Jakákoliv domluva nemožná.
    (1) (0)You have already voted this
  16. Reagovat
    Dagmar 3.9.2021 v 10:32
    2.5
    Rychlost doručení
    10
    Jednání se zákazníkem
    90

    Už nikdy u této dopravní společnosti

    KLADY: Žádné
    ZÁPORY: Katastrofa. Až napotřetí kdy mi přišla SMs o doručení, balíček dorazil. Kurýr telefon nezvedá. A v autě když jsem viděla balíky v rozmačkaných roztrhaných krabicích, ....no už nikdy u takového dopravce!!!!!
    (1) (0)You have already voted this
  17. Reagovat
    Alexandra 3.9.2021 v 10:06
    2
    Rychlost doručení
    80
    Jednání se zákazníkem
    0

    Nikdy mi nedoručí na adresu, ale doveze na výdejní místo, tam musím dojít pěšky. Je mi 68 let a je to pro mě obtěžující

    ZÁPORY: Zbytečné čekání na adrese doručení
    (0) (0)You have already voted this
  18. Reagovat
    NESPOKOJENY 1.9.2021 v 13:17

    ABSOLUTNĚ NESPOLEHLIVÁ společnost! Opakované zpoždění i týden, nikdy nedoručí nic včas. Naprosto neprofesionální chování ze strany řidičů a zákazníckého centra – znevýhodněným osobám nedoruči zásilku na zvolené místo – pak celé doručování strácí význam!!!

  19. Reagovat
    Monika Potužáková 27.8.2021 v 14:01
    0.5
    Rychlost doručení
    0
    Jednání se zákazníkem
    20

    Opakované nedodržení termínu doručení zásilky.

    (1) (0)You have already voted this
  20. Reagovat
    Olga 16.8.2021 v 8:55

    Nespolehlivá společnost, nikdy nedoručí nic včas. Běžné zpoždění 5 dnů, dnes na lince i drzý mladík. První balík měl být doručen 12.8., při volání na linku se slečna alespoň omlouvala a slibovala doručení v pondělí, kdy měl přijít i druhý balík. Samozřejmě nepřevzatý do přepravy ani jeden a ještě neuvěřitelně drzý kluk na zákaznické lince. Pokud firmy vybírají dopravu “nejvýhodnější, žádám vždy o jiného dopravce, s nikým dalším není problém. Nechápu, jak takováto společnost může ještě na trhu existovat. Po přejmenování jsem doufala ve zlepšení, ale bohužel je to snad ještě horší.
    Několikrát se mi i stalo, že kurýr zásilku měl, ale “nestíhal”, tak se na to jednoduše vykašlal a ani nezavolal. Párkrát na zákaznické lince výmluvy na to, že řidič píchnul, měl nehodu, byla zácpa, povodeň… Jediné, na co se zatím nevymlouvali, je zemětřesení.
    Takže rychlost doručení mínus pět hvězdiček, jednání se zákazníkem také mínus pět hvězdiček.

1 2 3

    Budeme rádi za váš komentář. Pište prosím slušně a s přidanou hodnotou. Komentáře schvaluje správce.


Komentáře / diskuse / hodnocení

Celkové hodnocení

GDPR: Jsme správci osobních údajů a chráníme je v souladu se zákonem 101/2000 Sb., O ochraně osobních údajů a s principy obsaženými ve směrnici EU č. 95/46/EC. Po odeslání komentáře zpracováváme tyto údaje - jméno, e-mail a IP adresu. E-mail používáme pro odeslání informační zprávy, že vám někdo odpověděl na dotaz. Pro jiné účely jej nevyužíváme. IP adresu sledujeme z důvodu ochrany před spamem. Pro odstranění údajů nás kontaktujte na info@recenzer.cz