CZC.cz je jedním z předních a také nejznámějších internetových obchodů s elektronikou v České republice. Každý jistě zná jejich slogan „rozumíme vám i elektronice“. Kromě e-shopu má i síť více než sedmdesáti výdejen a showroomů po celé ČR. V zahraničí zatím tato společnost nepůsobí.

1x1.trans - CZC

Představení obchodníka

Společnost CZC.cz , dříve Czech Computer, má na internetový obchod velice dlouhou historii. Vznikla již v roce 1998 a byla založena manželi Josefem a Ivonou Matějkovými. Od doby svého vzniku stále roste. V roce 2017 se obchod Czc.cz stal druhým největším specializovaným prodejcem počítačů a elektroniky na online trhu v ČR.

zpět k obsahu ↑

Přehled sortimentu

V CZC.cz najdete kompletní sortiment elektro produktů a seženete zde vše, ať už hledáte stolní počítač, notebook, fotoaparát, mobilní telefon nebo tablet.

Nabídka je opravdu široká a můžete v ní objevit i speciální vychytávky jako jsou různé PC komponenty, příslušenství jako jsou myši, klávesnice, reproduktory, soundbary, 3D tiskárny, také drobnou elektroniku – sluchátka, smart náramky, plotry, diktafony, routery, powerbanky nebo pevné disky.

Nechybí pak ani související sortiment jakým je například vybavení k fotoaparátům od objektivů přes stativy, fotopasti, skartovačky, ale také elektronické hračky nebo chytré spotřebiče (pračky, sušičky, lednice). Na své si zde přijdou samozřejmě i hráči her a sportovci, kteří na Czc.cz pořídí rozmanité smart sportovní pomůcky.

Přejít do e-shopu

zpět k obsahu ↑

Služby a ostatní

Obchod má přes 70 poboček jakožto výdejen, převážná část dopravy a objednávek ale probíhá jako u klasických e-shopů. Krom výdejen můžete při doručení zboží využít především velkého množství dopravců. Platit je možné rovnou přes internet kartou, ale také dobírkou, hotově při převzetí nebo na fakturu.

Dražší zboží si můžete vzít na splátky. Reklamace je bezproblémová. CZC.cz má vlastní mobilní aplikaci a nechybí ani věrnostní program, se kterým můžete při vašich nákupech ušetřit. CZC.cz je partnerem mnoha neziskových organizací a podporuje sportovce i jednotlivce v obtížných životních situacích.

zpět k obsahu ↑

Slevový kód

  • Aktuálně slevový kód nenabízí
zpět k obsahu ↑

Doprava

zpět k obsahu ↑

Platební možnosti

  • Bankovní převod
  • Platební karta
  • PayU
  • ePlatba
  • mBank
  • Na splátky
  • Home Credit
  • Na fakturu se splatností
zpět k obsahu ↑

Prodejny

CZC prodejny v Praze

  • Krakovská 1256/24, 11000 Praha 1
  • Milešovská 2137/12, 13000 Praha 3 – Vinohrady
  • Hviezdoslavova 666/26, 14900 Praha 4
  • Na Bělidle 625/28, 15000 Praha 5
  • Radlická 117, Jinonice, 15800 Praha 5
  • Dejvická 267/28, 16000 Praha 6
  • Kobyliské náměstí 261/8, 18200 Praha 8
  • Prosecká 843/99, 19000 Praha 9
  • F. V. Veselého 2760/7, 193 00 Praha 9 – Horní Počernice

Výdejny v dalších městech

  • F. A. Gerstnera 2151/6, 37001 České Budějovice
  • Gočárova tř. 195/47, 50002 Hradec Králové
  • Havlíčkova 4821/13, 58601 Jihlava
  • Pekařská 426/48, 60200 Brno
  • Sokolovská 1008/56, 36005 Karlovy Vary
  • Fügnerova – Fügnerova 667/7, 46001 Liberec
  • tř. Kosmonautů 1086/29, 77900 Olomouc
  • 28. října 812/252, 70900 Ostrava
  • Sady Pětatřicátníků 48/33, 30100 Plzeň
  • Dlouhá 1/12, Palác Zdar, zadní strana, 40001 Ústí nad Labem
  • Zarámí 4077 – vstup z ulice Vodní, 76001 Zlín
zpět k obsahu ↑

Kariéra

  • Aktuálně pracovní místa naleznete zde
zpět k obsahu ↑

Kontakt

zpět k obsahu ↑

Hodnocení

9.5 Hodnocení
Dvojka na trhu s elektronikou

9.5Naše hodnocení
Přehlednost obchodu
9
Jednání se zákazníkem
9.5
Kvalita sortimentu
9.5
8.8Hodnocení uživatelů
Přehlednost obchodu
9.6
Jednání se zákazníkem
8.1
Kvalita sortimentu
8.8
KLADY
  • komunikace
  • rychlost doručení
  • široký sortiment
  • přehledný web
  • doprava zdarma na pobočku
ZÁPORY
  • některé zboží má vyšší cenu
Napsat hodnocení  |  Přečíst hodnocení a komentáře

16 komentářů
Zobrazit vše Nejpřínosnější Nejlepší Nejhorší Napsat hodnocení
  1. Reagovat
    Petr Pišťáček 16.10.2019 v 0:01

    Podvodný obchod, který se snaží zákazníky podvést a obohacovat se protiprávním jednáním. Obelhává zákazníky při uplatňování nutných nákladů spojených s reklamací a protiprávně odmítá náklady uhradit (pí Chalupná). Odmítají komunikovat při mimosoudním vyrovnání či jakékoliv výzvy od jiných organizací. Peníze vrátili až pod pohrůžkou soudu. Když jsem psal o nich příspěvky, nepřátelsky varují a mažou je, blokují profil, aby se toto zákazníci nedověděli (pí Balarinová, pan Janoušek). Nikdy zde nekupujte zboží.

  2. Reagovat
    Jaroslav Hrozek 18.1.2020 v 9:35

    Dne 12.1.2020 jsem si vybral a zaplatil zboží, které mělo být k vyzvednutí 15.1.2020. Kontaktoval jsem infolinku a bylo mi sděleno, že zboží bude 17.1.2020 (sami se neozvali). 17.1.2020 jsem opět kontaktoval infolinku, kde mi bylo sděleno, že zboží bude na skladě možná příští týden. Je neuvěřitelná drzost tohoto obchodu, že si účtuje poplatek za platbu (i kartou) při osobním odběru, takže zboží zaplaceno 12.1. přímo z karty. 17.1.2020 jsem objednávku zrušil. NIKDO mi neposlal ani potvrzení o zrušení objednávky. Na dotaz 18.1.2020 mi bylo sděleno, že paní účetní, která to vyřizuje, bude až v pondělí. Takže u internetového obchodu není v době provozu přítomna účetní. Co to je za podvodníky??

  3. Reagovat
    Blažena 27.10.2020 v 14:41
    4.3
    Přehlednost obchodu
    90
    Jednání se zákazníkem
    80
    Kvalita sortimentu
    90

    E-shop má velmi dlouhou dobu doručení. Některé zboží má vysokou cenu.

    KLADY: přehledný web široký sortiment kvalita zboží
    ZÁPORY: dlouhá doba doručení vyšší ceny
    (0) (0)You have already voted this
  4. Reagovat
    Martin 13.1.2021 v 9:30

    Mám velmi špatnou zkušenost s tímto obchodem. Jednu položku z nákupu jsem chtěl vrátit v zákonné lhůtě. Balíček se mi vrátil velice rychle s tím, že jej adresát (CZC) odmítl převzít. Už nikdy více…

  5. Reagovat
    Dluhoš Zdeněk 8.2.2021 v 17:20
    1.3
    Přehlednost obchodu
    70
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    0

    CZC serióznost, ani náhodou
    Pozáruční servis, ani náhodou.
    Koupil jsem v CZC kameru do auta. DOD470+ s tím, že to kupuji od slušného prodejce. Po častém používání potřebuji opravu, ale dozvěděl jsem se, že pozáruční servis nedělají, ačkoliv distributor tvrdí, že ano.

    KLADY: Nic mě nenapadá
    ZÁPORY: Neplní své povinnosti
    (0) (0)You have already voted this
  6. Reagovat
    Jakub 9.2.2021 v 17:01
    4.8
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    90
    Kvalita sortimentu
    100

    Koupil jsem si sluchátka do uší na e-shopu. Krásně sedí v uších a mají kvalitní poslech. Doporučuji.

    KLADY: spokojenost rychlost doručení přehledný web ceny
    (0) (0)You have already voted this
  7. Reagovat
    Anna 26.4.2021 v 19:47
    4.65
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    80
    Kvalita sortimentu
    100

    Elektroniku nakupuji zde, kvůli kvalitě zboží a rychlosti doručení. Doporučuji.

    (0) (0)You have already voted this
  8. Reagovat
    David 20.5.2021 v 10:55

    Koupil jsem si novou pračku, Zboží dorazilo velmi rychle a vše proběhlo bez problémů.

  9. Reagovat
    Agáta 2.6.2021 v 10:54
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Dobrý obchod s elektronikou.

    (0) (0)You have already voted this
    • Reagovat
      Miloš 15.6.2021 v 14:13

      Ano! Mají dobrý sortiment za příznivé ceny.

  10. Reagovat
    Vladímir 29.6.2021 v 12:38

    Doporučuji tento obchod!

  11. Reagovat
    Petra 14.7.2021 v 14:54

    Akční nabídka CZC slibovala TV + dárek (designový reproduktor) v hodnotě 4 600 Kč. Konkurence nabízela stejnou TV za nižší cenu, ale kvůli reproduktoru jsme koupili u CZC. Při rozbalení jsme zjistili, že má reproduktor nefunkční konektor nabíjení, proto jsme reklamovali. Pak už nastal kolotoč zoufalství a zklamání. Po více než měsíci skončila reklamace ze strany CZC údajným “vrácením” 1 kč (prý neměli náhradní kus – na pobočce nám řekli, že mají ještě další 2 kusy a nebylo možné opravit). Dosud jsme neviděli ani vyjádření technika, proč nešlo opravit. Reprák byl údajně zničen, takže nám ani ten poškozený nevrátili. Otřesný byl rovněž arogantní přístup reklamačního oddělení. Nevrátili nám ani zmíněnou 1 kč a jediná rada zněla: “Pokud se vám to nelíbí, obraťte se na ČOI”. Za nás CZC už nikdy – možná právě díky svému jednání jsou stále dvojkou na trhu s elektronikou.

  12. Reagovat
    Martin 26.8.2021 v 13:39

    Nekupovať nič, tel bez škrabancu my nereklamovali, že prej mechanické poškodenie n****ť nikdy viac. Moja noha nevkročí do tejto spoločnosti.

  13. Reagovat
    Jakub 15.9.2021 v 10:55
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Český e-shop s velkou síťí poboček v ČR.

    KLADY: Rychlost doručení Ceny Komunikace Zboží
    (0) (0)You have already voted this
  14. Reagovat
    Josef 29.9.2021 v 11:56
    4.3
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    60
    Kvalita sortimentu
    100

    Po hodině od objednávky mi pán z czc s otráveným hlasem volá, že jsem si objednal to a to ale že jsem udělal osudovou chybu a nepřiplatil si přes 3 tisíce za prodlouženou záruku o 1 rok. Neviním ho a ani se mu nedivím, já takhle muset volat lidem a cpát jim to, co nechtějí, tak jsem taky otráven, ale to je problém obchodu. Nicméně bych uvítal, kdyby s tímto obchod skončil, protože takové telefonáty evidntně štvou obě strany.

    KLADY: Slušné ceny
    ZÁPORY: Dotěrné sbírání informací a nabízení nechtěných služeb
    (0) (0)You have already voted this
  15. Reagovat
    P. Frank 1.10.2021 v 14:47
    4.3
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    80
    Kvalita sortimentu
    80

    Hledal jsem alternativu ke stále dražšímu obchodu Alza.cz.
    CZC má slušnou síť, v pobočkách nemívá fronty (jako je pravidlem u Alza.cz) a dodací lhůty jsou někdy i rychlejší než u Alza.cz
    CZC mi už 2x nedodalo objednávku a ani se neozvali, že zboží nemají, musel jsem to z nich lámat.
    Nejhorší ale je reklamační servis!
    Alza vyniká v reklamačním řízení a ulehčí zákazníkovi se starostmi, které může převzít na sebe.
    S CZC jsem nepěkně narazil. Třikrát.
    Mobil s vadou mi vrátili se slovy, že jim se závada neprojevuje.
    Druhý mobil jsem už ani nereklamoval.
    A monitor byl hřebíčkem do rakve:
    Monitor prodávaný jako “rozbalený” nebyl rozbalený, ale vadný. Místo výměny čekám na vyřízení reklamace.
    Prodej vadného zboží z nerozbalené krabice je náhoda, či skrytá vada výrobku – stane se!
    Prodej vadného zboží pod zástěrkou “rozbaleno” je podvodné jednání s úmyslem.
    (CZC prodává rozbalenou věc s ujištěním, že je jinak bezvadná.)

    KLADY: slušný počet poboček bez front
    ZÁPORY: mizerné služby otřesné reklamační řízení
    (0) (0)You have already voted this

    Budeme rádi za váš komentář. Pište prosím slušně a s přidanou hodnotou. Komentáře schvaluje správce.


Komentáře / diskuse / hodnocení

Celkové hodnocení

GDPR: Jsme správci osobních údajů a chráníme je v souladu se zákonem 101/2000 Sb., O ochraně osobních údajů a s principy obsaženými ve směrnici EU č. 95/46/EC. Po odeslání komentáře zpracováváme tyto údaje - jméno, e-mail a IP adresu. E-mail používáme pro odeslání informační zprávy, že vám někdo odpověděl na dotaz. Pro jiné účely jej nevyužíváme. IP adresu sledujeme z důvodu ochrany před spamem. Pro odstranění údajů nás kontaktujte na info@recenzer.cz