Navštivte oblíbené internetové nákupní centrum, kde nakoupíte vše potřebné na jednom místě a za výhodné ceny. Nezáleží vůbec na tom, jestli potřebujete pánev na smažení, televizor ke sledování oblíbeného pořadu nebo třeba zahradní sekačku k úpravě vaší zahrady. Díky Mall.cz zvládnete všechny nákupy během chvilky a bohatě vám k tomu stačí několik kliknutí.

1x1.trans - Mall

Logo obchodu Mall.cz

Představení obchodu

Internetový obchod Mall.cz pracuje 24 hodin denně, 7 dní v týdnu a i když si vzpomenete ve dvě ráno, že si potřebujete něco koupit, vždy je vám k dispozici a to již celých 18 let od doby, kdy v roce 2000 vznikl.

Nabídka je opravdu bohatá, neboť máte na výběr skoro 200 000 produktů, přičemž nově vzniklé logistické centrum, které funguje od roku 2017, skrývá kolem 1 200 000 kusů zboží. Úžasné je, že za jeden den je obchod schopen vyexpedovat kolem 11 000 objednávek.

Vedle České republiky, působí v dalších pěti zemích Evropské Unie – patří sem Polsko, Maďarsko, Slovinsko, Chorvatsko a Slovensko.

zpět k obsahu ↑

Rozsáhlý sortiment

Vůbec nezáleží na tom, co sháníte, pořídit zde můžete lednice, sporáky, plynové vařiče, varné desky, myčky nádobí, mrazáky, pračky, sušičky prádla, vysavače, parní mopy a čističe, televizory, trezory, zahradní nábytek, mobilní telefony, pokladní tiskárny, síťové karty, aeropress, hračky a mnoho dalších druhů zboží např. (generátory ozonu, hoblíky, brusky, svářecí kukly). Vše si v klidu prohlédnete online, můžete si dohledat potřebné recenze, přečíst si názory ostatních zákazníků, kteří již vámi vybrané zboží zakoupili před vámi atd.

Přejít do e-shopu

Oblíbené kategorie

  • Bílé zboží
  • Domácí spotřebiče
  • Potřeby pro domácnost
  • Hobby a zahrada
  • Hračky, knihy a filmy
  • Chovatelské potřeby
  • Mobilní telefony a GPS
  • Sport a outdoor
  • Značkové oblečení
  • PC a kancelář
zpět k obsahu ↑

Slevový kupon

Doprava zdarma

Využijte dlouhodobou slevu, při nákupu nad 1 000 Kč získáte dopravu zdarma.

zpět k obsahu ↑

Nákup je rychlý a bezpečný

Vyberete si to, co potřebujete nebo co se vám zalíbí, vložíte do nákupního košíku a pak už jen zadáte způsob dopravy, platby a podobně. Mall.cz nabízí možnost osobního odběru na prodejně, ale také doručení až k vám domů. Pokud si navíc nakoupíte nad 1 000 Kč, ušetříte za dopravu, protože od této hodnoty nákupu je zdarma.

K doručení na adresu si můžete přiobjednat různé služby navíc, jako čas, kdy chcete zboží dovést nebo vynesení zboží velkých rozměrů až do bytu. K dispozici je služba sledování zásilky, takže budete po celou dobu přesně vědět, co se s vaším zbožím vlastně děje, až dokud nebudete držet zásilku pevně v rukou.

Potěší vás i větší výběr možností platby, kromě hotovosti při osobním převzetí, můžete platit dobírkou, platební kartou u řidiče, který zboží přiveze, případně kartou online při dokončení objednávky. Dá se využít i možnost okamžitého převodu peněz z účtu prostřednictvím vybraných bank atd. V neposlední řadě je možné nakupovat na splátky.

zpět k obsahu ↑

Doprava

zpět k obsahu ↑

Platba

  • Bankovní převod
  • Dobírka
  • ePlatba
  • Hotově
  • Na splátky
  • PaySec
  • Platební karta
zpět k obsahu ↑

Kariéra

  • Aktuálně pracovní místa naleznete zde
zpět k obsahu ↑

Reklamace

Reklamované zboží můžete zaslat poštou na tuto adresu:

Internet Mall – reklamační oddělení
Logistické centrum MALL CZ
Prologis Park Jirny, Hala DC5, rampa 79
Poděbradská 771
250 90 Jirny

zpět k obsahu ↑

Zajímavé odkazy

zpět k obsahu ↑

Prodejny

Mall prodejny v Praze

  • Budějovická – Antala Staška 2027/79, 140 00 Praha 4 – Krč
  • Zborovská 666/34, 150 00  Praha 5 – Smíchov
  • OC Galerie Butovice – Radlická 520/117, 158 00 Praha 5 – Nové Butovice
  • U garáží 1611/1, 170 00 Praha 7 – Holešovice
  • F. V. Veselého 2760/7m, 193 00 Praha 9 – Horní Počernice
  • Areál OP Tiger – Korytná 1538/4, 100 00 Praha 10 – Strašnice

Mall prodejny v dalších městech

  • Palachovo náměstí 3, 625 00 Brno – Bohunice
  • Krčínova 1610, 370 11 České Budějovice
  • Bieblova 38/2, 500 03 Hradec Králové
  • Židovská 3, 586 01 Jihlava
  • Sokolovská 43, 360 05 Karlovy Vary
  • Blažkova 654/1, 460 80 Liberec 1
  • tř. Kosmonautů 29, 779 00 Olomouc
  • 1. Máje 103, 703 00 Ostrava – Vítkovice
  • Labský Palouk 495, 530 09 Pardubice
  • Lochotínská 1674/20a, 301 00 Plzeň
  • Dlouhá 1/12, 400 01 Ústí nad Labem
  • J. A. Bati 5645 (Budova 51), 760 01 Zlín
zpět k obsahu ↑

Kontakt

zpět k obsahu ↑

Hodnocení

9.5 Hodnocení
Prodejce elektroniky

9.5Naše hodnocení
Přehlednost obchodu
9.5
Jednání se zákazníkem
9.5
Kvalita sortimentu
9.5
5.7Hodnocení uživatelů
Přehlednost obchodu
7.2
Jednání se zákazníkem
4.7
Kvalita sortimentu
5.4
KLADY
  • přehledný e-shop
  • rychlá doprava
  • splátky bez navýšení
  • mnoho výdejních míst
  • můžete si vyzvednout na pobočce
ZÁPORY
  • některé produkty mají vyšší ceny než u konkurence
Napsat hodnocení  |  Přečíst hodnocení a komentáře

66 komentářů
Zobrazit vše Nejpřínosnější Nejlepší Nejhorší Napsat hodnocení
  1. Reagovat
    Petr 1.3.2022 v 11:39

    Balik nepoškozen a zboží porušeno.Nahlasil jsem to okamžitě a dodavatel reklamaci neuznal, že bylo pozdě nahlášeno poškození balíku.Dostal sem odpověď, že mám zboží do14 dnů neporušené vrátit.Proto nedoporučuji

  2. Reagovat
    Markéta 22.2.2022 v 12:02
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Vše proběhlo na jedničku, určitě doporučuji zde nakupovat.

    KLADY: super
    (0) (0)You have already voted this
  3. Reagovat
    Matěj 24.1.2022 v 16:08
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Mají nejlepší elektroniku. Doporučuji zde nakupovat.

    KLADY: kvalita ceny výběr
    (0) (0)You have already voted this
  4. Reagovat
    pavel 17.12.2021 v 16:33

    Nesolidní jednaní

    • Reagovat
      Agáta 18.1.2022 v 11:42

      Nechápu vás? Proč si to myslíte?

  5. Reagovat
    Pavel 29.11.2021 v 14:06
    1.5
    Přehlednost obchodu
    70
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Cena byla zhruba stejná jako na jiných e-shopech, ale měl jsem při cestě, tak jsem vyzvedl v Ostravě. Prodejna je určitá výhoda.

    Reklamace je vlastně jen výsměch zákazníkovi. Koupil jsem čerpadlo do vrtu (to není levná věc). Instalatér zapojil. Čerpadlo jelo. Pak se pokazilo v záruce. Čerpadlo jsem reklamoval na prodejně, kde jsem koupil. Těsně před uplynutím reklamační lhůty Mall zjistil, že jsem výrobek používal nevhodným způsobem. Jak lze čerpadlo ve vrtu používat nevhodně??? To jenom sepne, načerpá vodu a zase se vypne. Prostě se pokazil elektromotor uvnitř – nic víc, nic míň.
    Mám to dát soudu a vymáhat náhradu na nastupujícím polském majiteli, který Mall koupil? No to se asi dočkám!
    Snad tato recenze někomu pomůže při výběru prodejce – já už dávám ruce pryč. Mall pro mě nikdy víc. Přišel jsem o dost peněz, tak kupujte raději jinde – u seriózního prodejce. Mall to určitě není!

    KLADY: kamenná prodejna
    ZÁPORY: zákazník je pro ně odpad, kterým se po prodeji není nutno zabývat
    (0) (0)You have already voted this
  6. Reagovat
    Tereza 13.11.2021 v 12:39

    Objednala jsem si z Mall kuchyňského robota Sencor za 5000 Kč a k tomu jsem si připlatila prodlouženou záruku, měla sem ho doma 10 měsíců (toto není spotřebič který používáte denně). Přestala fungovat jedna část robotu, kterou jsou použila 3x tak jsme ho šli reklamovat po cca 3 týdnech přišel email se zamítnutím mé reklamace z důvodu nevhodného používání. Je smutné že takto velké firmě stojí za neuznání reklamace,přijít o věrného zákazníka. Už nebudeme žádné zboží z Mall objednávat a riskovat to že opět bude případná reklamace zamítnutá.

  7. Reagovat
    anna 27.9.2021 v 14:13

    Internetový obchod mall.cz nedoporučuji!
    V říjnu 2020 jsem od nich zakoupila pračku značky elektrolux. V červenci 2021 pračka přestala fungovat. Během dvou měsíců a 4 návštěv technika ( ani po jedne návštěvě pračka nefungovala) mi byl vystaven protokol o neopravitelnosti. V ten den jsem ho odeslala na reklamace mall bohuzel 14 dní bez odezvy. Po 14 dnech mi psali email at napíšu datum kdy pro ni mohou objednat svoz jelikož nejsou schopni určit čas poslala jsem jim vice datumu ktere budu doma bud já nebo manžel ale jim se to nelíbilo a že mám poslat jedno konkrétní datum které když jsem odeslala tak mi stejně nebylo vyhoveno. ( na odpověd od této firmy jsem čekala vždy minimálně den) dnes je to 30 dní od odeslaní protokolu o neopravitelnosti a uplynutí lhůty pro vrácení peněz nebo výměny zboží a pračka mi stále stojí doma. Celou kauzu jsem předala ČOI. S touto společností už nechci mít nikdy nic společného. 3 měsíce s rozbitou pračkou mi prijdou od nich jako výsměch.

  8. Reagovat
    Jakub 15.9.2021 v 10:52
    4
    Přehlednost obchodu
    80
    Jednání se zákazníkem
    80
    Kvalita sortimentu
    80

    Dobrý e-shop s velkým výběrem.

    KLADY: Komunikace Sortiment Přehledný web
    ZÁPORY: Doprava zboží (WeDo) HRŮZA
    (0) (0)You have already voted this
  9. Reagovat
    Martin 10.9.2021 v 10:46
    1.65
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    80

    Naprosto strasny pristup obchodu. Privezli “novou” pracku, ktera byla totalne rozmlacena. Reseni obchodu je ze si zbozi odvezli, a sdelili ze si mam sehnat jinou.

    KLADY: Nic
    ZÁPORY: Uz nikdy vic.
    (0) (0)You have already voted this
  10. Reagovat
    Lenička 30.8.2021 v 12:41
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Doporučuji zde nakupovat :))

    (0) (0)You have already voted this
  11. Reagovat
    Libor 7.8.2021 v 19:56
    4.5
    Přehlednost obchodu
    90
    Jednání se zákazníkem
    90
    Kvalita sortimentu
    90

    Poslední dobou se mi stává, že se na eshopu zobrazuje stejné zboží několikrát. Vytvoření marketplace je fajn, ale z pohledu koncového zákazníka je výběr produktů nepřehledný.

    ZÁPORY: přehlednost při výběru produktů
    (0) (0)You have already voted this
  12. Reagovat
    Kája 29.7.2021 v 16:24

    Příjemný personál na prodejně.

  13. Reagovat
    Markéta Nováková 15.7.2021 v 13:42

    Ráda zde nakupuji elektroniku. Od proti konkurence mají levné zboží.

  14. Reagovat
    Vláďa 9.6.2021 v 12:00

    Na Mall nebo na Datardu nakupuji velmi často, zboží je skladem, příznivé ceny od konkurence a hlavně kvalitní produkty prodávají.

  15. Reagovat
    Vlastimil 2.6.2021 v 18:22
    1.65
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    0
    Kvalita sortimentu
    0

    Dobrý den, po internetové objednávce jsem druhý den jel ( bohužel zbytečně ) do Prahy Horních Počernic vyzvednout hnojivo na zahradu a to Cererit 20 kg. Zboží mi bylo předáno na výdeji v porušeném obalu, z pytle se sypalo zboží a pytel byl přelepený izolepou. Na otázku, že jsem si objednal originální a nepoškozené zboží mi bylo odpovězeno, že žádný jiný další pytel nemají a že tedy zboží stornují :-( . TAKŽE JSEM VLASTNĚ ÚPLNĚ ZBYTEČNĚ PROJEL 30 km, ZBYTEČNĚ STRÁVENÝ ČAS A NIC Z TOHO. PS : Bláznivě jsem si myslel, že se třeba Mall.cz omluví a nabídne mi nějakou slevu, nebo kompenzaci ale to jsem si jen namlouval. Dříve jsem na Mall.cz nakupoval ale už NEBUDU !!! V Mall.cz SE ZASTAVIL ČAS !!! SÁM ZA SEBE ŘÍKÁM ŽE NEMÁM RÁD ALZU ALE SLUŽBY V MALLU JSOU FAKT NEPROFESIONÁLNÍ A ASI SE PŘEORIENTUJU NA ALZU :-( . Prosím ty kecy v kleci a omluvy si nechte pro někoho jiného, TEĎ UŽ JE POZDĚ, ČASU JSTE NA TO MĚLI DOST !!! Nevidím důvod platit plnou cenu za poškozené a neoriginální zboží !!!

    KLADY: Rychlé ( i když k ničemu ) připravení zboží
    ZÁPORY: Komunikace se zákazníkem
    (0) (0)You have already voted this
  16. Reagovat
    Patricie 29.5.2021 v 22:40
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Objednávka přišla velmi rychle a dobře zabalená. Určitě znovu nakoupím.

    (0) (0)You have already voted this
    • Reagovat
      Barbora 2.6.2021 v 10:34

      Souhlasím, taky mi objednávka přišla do pár dnů. Doporučuji zde nakupovat.

  17. Reagovat
    Barbora 20.5.2021 v 10:42

    S tímto e-shopem jsem pokaždé spokojená. Zásilka přijde do pár dnů.

  18. Reagovat
    Romana 8.5.2021 v 20:59
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Objednala jsem si do obývacího pokoje velikou televizi na zeď. Objednávka přišla do pár dnů a dobře zabalená. Můžu doporučit.

    KLADY: přehledný web super ceny široký sortiment kvalita
    (0) (0)You have already voted this
  19. Reagovat
    Jan 20.4.2021 v 9:00

    V pondělí 12.4.2021 mi bylo doručeno jiné zboží než bylo na objednávce č.128258876.Okamžitě jsem reklamoval záměnu zboží,bylo slíbeno (automatem na odpověď)vyřízení do 5-ti dnů.Dnes je to již více jak týden,marně se přes telefonický kontakt na zákaznické centrum požaduji nápravy,komunikují jen přes mail.Odpovědí je že reklamaci řeší ale stále se nic neděje,další telefonát a stejná odpověď že se reklamace řeší.Naprosto neseriozní jednání,obchod místo aby urychleně napravil svou chybu tak stále vyřízení reklamace v nedohlednu.

  20. Reagovat
    Markéta 11.4.2021 v 22:16

    Objednala jsem si zboží 30.3.2021 a doposud mi nebylo doručeno!! :( Na zákaznické lince mi nebyli schopni odpovědět, co je s mou zásilkou.. A na mail taky nikdo nereaguje!!!! :(

1 2 3 4

    Budeme rádi za váš komentář. Pište prosím slušně a s přidanou hodnotou. Komentáře schvaluje správce.


Komentáře / diskuse / hodnocení

Celkové hodnocení

GDPR: Jsme správci osobních údajů a chráníme je v souladu se zákonem 101/2000 Sb., O ochraně osobních údajů a s principy obsaženými ve směrnici EU č. 95/46/EC. Po odeslání komentáře zpracováváme tyto údaje - jméno, e-mail a IP adresu. E-mail používáme pro odeslání informační zprávy, že vám někdo odpověděl na dotaz. Pro jiné účely jej nevyužíváme. IP adresu sledujeme z důvodu ochrany před spamem. Pro odstranění údajů nás kontaktujte na info@recenzer.cz