Cena / kvalita

Beko DIN 26220

Vestavná, plně integrovaná myčka nádobí Beko DIN 26220 se hodí do každé kuchyně, neboť díky hlučnosti pouhých 47 dB o ní téměř nebudete vědět. Zvládne umýt až 12 sad nádobí najednou, na což spotřebuje 12 litrů vody, ročně pak 3360 l.

Slušná je i odhadovaná roční spotřeba elektrické energie, která činí 258 kWh, což je velmi dobré zejména díky zařazení do energetické třídy A++, tedy druhé nejúspornější. Třída účinnosti mytí je jak jinak než A, takže se nemusíte bát, že byste z myčky vytahovali špinavé nádobí.

Zjistit nejvýhodnější cenu

Vybavení a funkce

Jak už to tak u myček Beko bývá, v nabídce nechybí program Quick & Clean, který zvládne umýt celou náplň za 58 minut. Celkově je k dispozici 6 programů, a navíc ještě Inner Clean určený k čištění myčky.

S poloviční náplní nemusíte čekat na naplnění celé myčky, program Auto zase využívá sadu senzorů, jež automaticky zjistí jak je nádobí znečištěné a podle toho vybere nejideálnější mycí cyklus, aby bylo nádobí dokonale umyté a přitom se spotřebovalo minimální množství vody i energie.

S ochranou WaterSafe+ se nemusíte bát, že by došlo k vytopení místnosti či sousedů pokud by nečekaně došlo k výpadku proudu či poruše myčky. Turbo sušení zajistí prostřednictvím integrovaného ventilátoru lepší cirkulaci vzduchu, díky tomu máte jistotu, že vyndáte nádobí vždy naprosto suché.

Funkce tablety All-in-one zajišťuje úplné rozpuštění mycích tablet a zajistí jejich maximální využití pro dokonalý výsledek mytí, leštění i sušení. Samozřejmostí je odložený start, díky kterému můžete myčku naplnit a nastavit nejlépe vyhovující čas v rozmezí 24 hodin. Skvělé jsou skládací držáky talířů, jež umožňují vytvoření většího místa, aby bylo možno vkládat velké kusy nádobí, jako jsou třeba hrnce a podobně.

Parametry

Výrobce: Beko
Zařazení: vestavná myčka nádobí
Způsob umístění: vestavná
Hlučnost: 47 dB
Účinnost mytí: A
Počet programů: 7
Spotřeba vody: 12 l
Energetická třída: A++
Roční spotřeba el. energie: 258 kWh
Výška: 82 cm
Šířka: 60 cm
Hloubka: 55 cm
Hmotnost:

Fotografie

Beko DIN 26220

Závěrečné hodnocení

8.5 Celkové hodnocení

S myčkou Beko DIN 26220 máte vynikající poměr cena/kvalita. Snadno se ovládá, velmi dobře myje, je dostatečně prostorná a naprosto tichá. Díky indikátoru provozu, který se odráží na podlahu, víte, kdy je v chodu, protože červené světýlko nad vámi bdí. Ušetříte energii i vodu a vše bude dokonale čisté. Zkuste se pro porovnání podívat třeba na Beko DIN 29330, která tu má také svou vlastní recenzi.

Design
8.5
Ovládání
9
Údržba
8.5
Klady
  • tichá
  • snadné ovládání
  • poměr cena/kvalita
Zápory
  • obtížnější instalace
  • návod
Přidat komentář  |  Přečíst hodnocení a komentáře

Více o této myčce Beko najdete na stránkách výrobce zde.

Nejprodávanější myčky nádobí

Podobné články, co by vás mohly zajímat

Kateřina Horáková

Kateřina Horáková

Práce s texty je nejen mou profesí, ale zároveň celoživotním koníčkem. Je to má vášeň stejně jako kvalitní čokoláda. Mám ráda výzvy a baví mě hrát si se slovy tak, aby byl výsledek dokonalý a přesně podle představ klienta. Mám více než 25 let praxe. Kromě toho moc ráda vařím i peču, vymýšlím recepty a stále zkouším něco nového. Ve volném čase si ráda přečtu dobrou knihu, tvořím videa a věnuji se své malé domácí ZOO.

Více o nás a jak články vytváříme | Spolupráce a kontakt

Budeme rádi, když napíšete komentář s vaší zkušeností.

Přidat komentář

Celkové hodnocení

Recenzer
Logo