Beko DIN 29330

Vestavná myčka nádobí Beko DIN 29330 s invertorovým motorem, na který výrobce poskytuje 10letou záruku, vyniká mimořádnou spolehlivostí a dokonalou tichostí, neboť hlučnost dosahuje maximálních 42 dB, což je úžasné. Kapacita této 60 cm široké myčky je 13 sad nádobí, takže je dostačující pro středně velkou i větší domácnost.

Na umytí jedné náplně si Beko DIN 29330 vystačí s 10 litry vody, což je 2800 l za rok. Myčka patří do energetické třídy A+++, tedy maximálně úsporné, při odhadované roční spotřebě 234 kWh. Účinnost mytí i sušení je třídy A.

Vybavení a funkce

K dispozici máte celkem 9 programů a 6 teplot. Bezpečností systém WaterSafe+ chrání před úniky vody. Praktický LCD displej ulehčuje ovládání myčky a zobrazuje vše potřebné.

Speciální dolní rameno AquaIntense pomáhá s intenzivním mytím, multifunkční výsuvný koš ulehčuje umístění nádobí. Z programů, které má Beko DIN 29330 v nabídce, jmenujme Předmytí, program na čištění myčky, Mini 30, Eco 50 a extrémně rychlý Quick & Clean, který vše umyje za pouhých 58 minut.

Nechybí ani intenzivní program určený pro mytí silně znečištěného nádobí jako jsou hrnce, pánve a další. O skleničky se stará GlassShield, navíc je tu speciální mechanický systém Glass Care pro šetrné mytí skla. Ve výbavě najdete i turbo sušení Effective Drying System, ale také extra sušení Steam Gloss. Potěší také vnitřní osvětlení, senzor čistoty vody a světelná signalizace provozu na podlahu.

Parametry

Výrobce: Beko
Zařazení: vestavná myčka nádobí
Způsob umístění: vestavné
Hlučnost: 42 dB
Účinnost mytí: A
Počet programů: 9
Spotřeba vody: 10 l
Energetická třída: A+++
Roční spotřeba el. energie: 234 kWh
Výška: 82 cm
Šířka: 60 cm
Hloubka: 55 cm
Hmotnost: 48 kg

Fotografie

beko-din-29330

Závěrečné hodnocení

8.5 Celkové hodnocení

Beko DIN 29330 je úžasně tichá a nádobí dokonale čisté i suché. Horní koš na příbory dostal vlastní mycí rameno, takže je vše mnohem čistší. Díky osvětlení vnitřního prostoru máte o všem přehled. Velkým plusem je nízká spotřeba energie i vody. Zkuste si tuto myčku porovnat s Beko DIS 26010, jejíž recenzi tu také můžete najít.

Design
9
Ovládání
8.5
Údržba
8.5
Klady
  • tichá
  • spotřeba
  • horní koš na příbory má vlastní mycí rameno
Zápory
  • krkolomné ovládání
  • dost dlouhý základní program
Přidat komentář  |  Přečíst hodnocení a komentáře

Více o této myčce Beko najdete na stránkách výrobce zde.

 

Nejprodávanější myčky nádobí

Podobné články, co by vás mohly zajímat

Kateřina Horáková

Kateřina Horáková

Práce s texty je nejen mou profesí, ale zároveň celoživotním koníčkem. Je to má vášeň stejně jako kvalitní čokoláda. Mám ráda výzvy a baví mě hrát si se slovy tak, aby byl výsledek dokonalý a přesně podle představ klienta. Mám více než 25 let praxe. Kromě toho moc ráda vařím i peču, vymýšlím recepty a stále zkouším něco nového. Ve volném čase si ráda přečtu dobrou knihu, tvořím videa a věnuji se své malé domácí ZOO.

Více o nás a jak články vytváříme | Spolupráce a kontakt

Budeme rádi, když napíšete komentář s vaší zkušeností.

Přidat komentář

Celkové hodnocení

Recenzer
Logo