Beko DIS 26010

Vestavná myčka Beko DIS 26010 je plně integrovatelná, to znamená, že po instalaci zcela splyne s kuchyňskou linkou a nikdo ani nepozná, že nějakou myčku vůbec máte. Dokáže pojmout až 10 sad nádobí, takže kapacitně je dostačující pro středně velkou rodinu o dvou až třech členech, navíc si hravě poradí s veškerým nádobím, které se ušpiní během větší rodinné oslavy nebo při celodenním vaření.

Během jednoho mycího cyklu si vystačí s pouhými 11 litry vody, což je za rok 3080 l. Odhadovaná roční spotřeba elektrické energie je 237 kWh, přičemž třída sušení i mytí je A.

Vybavení a funkce

Myčka Beko DIS 26010 dokáže s programem poloviční náplň vyčistit i usušit jakékoliv množství nádobí, navíc ušetříte energii i vodu, aniž byste čekali, až bude myčka úplně plná.

Program Quick & Clean, který patří k nejrychlejším programům, jež je schopen zvládnout celý obsah myčky za pouhých 58 minut a přitom zachovat maximální čistotu umytého nádobí. S programem Auto máte jistotu, že sám pozná druh vloženého nádobí i míru jeho znečištění a podle toho pak upraví vhodné množství i tlak vody.

WaterSafe+ ochrání před vytopením kuchyně či sousedů, technologie Tablety All-in-one se postará o úplné rozpuštění tablet na mytí a jejich rozptýlení do celého interiéru myčky.

Celkově má 6 programů, již zmíněný auto, intenzivní, Eco, mini, rychlý a předmytí. Skvělé je, že má podlahovou světelnou indikaci provozu, systém ochrany skla a také samočisticí funkci Inner Clean. Můžete odložit start, podle potřeby si nastavit horní košík a mnoho dalšího.

Parametry

Výrobce: Beko
Zařazení: vestavná myčka nádobí
Způsob umístění: vestavné
Hlučnost: 49 dB
Účinnost mytí: A
Počet programů: 6
Spotřeba vody: 11 l
Energetická třída: A+
Roční spotřeba el. energie: 237 kWh
Výška: 82 cm
Šířka: 45 cm
Hloubka: 55 cm
Hmotnost: 30 kg

Fotografie

beko-dis-26010

Závěrečné hodnocení

9 Celkové hodnocení

Vestavná myčka Beko DIS 26010 má perfektní funkce za velmi přijatelnou cenu, navíc potěší dokonalým designem, ten skvěle ozdobí každou kuchyň. Ovládání je naprosto jednoduché, hlavně dotykové, kapacita dostačující, čistota nádobí perfektní. Svým tichým chodem nás nijak neruší a disponuje nejběžnějšími funkcemi, které v podstatě využíváme nejčastěji. Jestliže se nebudete moci rozhodnout, můžete porovnat například s myčkou Beko DFS 28020 W, jejíž recenzi jsme pro vás rovněž připravili.

Design
9
Ovládání
8.5
Údržba
9
Klady
  • funkčnost
  • poměr cena/výkon
  • jednoduché ovládání
Zápory
  • kvalita zpracování
  • hlučnější
Přidat komentář  |  Přečíst hodnocení a komentáře

Více o této myčce Beko najdete na stránkách výrobce zde.

 

Nejprodávanější myčky nádobí

Podobné články, co by vás mohly zajímat

Kateřina Horáková

Kateřina Horáková

Práce s texty je nejen mou profesí, ale zároveň celoživotním koníčkem. Je to má vášeň stejně jako kvalitní čokoláda. Mám ráda výzvy a baví mě hrát si se slovy tak, aby byl výsledek dokonalý a přesně podle představ klienta. Mám více než 25 let praxe. Kromě toho moc ráda vařím i peču, vymýšlím recepty a stále zkouším něco nového. Ve volném čase si ráda přečtu dobrou knihu, tvořím videa a věnuji se své malé domácí ZOO.

Více o nás a jak články vytváříme | Spolupráce a kontakt

Budeme rádi, když napíšete komentář s vaší zkušeností.

Přidat komentář

Celkové hodnocení

Recenzer
Logo