Bauhaus je švýcarský hobby market, ve kterém seženete vše pro domácí kutily, dům a zahradu. Tento obchodní řetězec najdete ve 250 pobočkách po celé Evropě.

Katalog zboží si můžete prohlédnout v tištěném letáku, který zasílá zákazníkům nebo nově online na eshopu prodejny. Kromě prodeje zákazníkům nabízí také půjčovnu nářadí a přívěsných vozíků. Při nákupu nad 2 000 Kč je zapůjčení přívěsu zdarma.

1x1.trans - Bauhaus

Logo – Bauhaus

Představení e-shopu

Bauhaus byl založen v roce 1960, v současnosti ho vlastní německý miliardář Heinz-Georg Baus. V Německu byl obchod také poprvé otevřen, a to ve městě Mannheim. V té době šlo o první hobby market v Německu a tento nový koncept, inspirovaný Amerikou, slavil velký úspěch. Již v roce 1970 otevřel pobočky v zahraničí a posléze se dostal i k nám.

Přejít do e-shopu

zpět k obsahu ↑

Přehled sortimentu

Sortiment Bauhausu je opravdu široký. Nakoupíte v něm vše potřebné pro vaše auto např., (motorové oleje)a cyklodoplňky, barvy a tapety, vybavení a dekorace pro vaše bydlení včetně kuchyně. S mícháním barev vám v Bauhausu na vyžádání pomohou. Dále elektroinstalace, světla a vybavení pro koupelny a sanity. Kutilové v obchodě seženou nářadí a nástroje např. (kompresory).

Dále Bauhaus nabízí příslušenství pro vodáctví a rybářství, obklady a dlažby a okna (čističe oken), dveře, regály i schody. Pokud předěláváte domácnost, vyberete si zde také podlahové krytiny, svářečky, ruční pily, dlažby nebo stavebniny včetně řeziva. V obchodě mají i topení a klimatizace, potřeby pro úklid a domácnost (vysavače na popel), železářství. Nesmíme zapomenout na oblíbené oddělení zahrady a volného času, kde seženete sekačky, bazény, kompostéry, květiny nebo květináče.

zpět k obsahu ↑

Služby a ostatní

V České republice najdete Bauhaus na 8 místech – dvakrát v Praze a Brně, dále jednou v Liberci, Plzni a Českých Budějovicích. Mimo prodej Bauhaus poskytuje spoustu doprovodných služeb jako již řečené míchání barev a půjčovnu – kopírování klíčů, broušení, rámování a další.

Můžete rovněž vstoupit do Věrnostního programu, kde na vás čekají různé odměny. Pokud si zboží objednáte k sobě domů, doveze vám ho přímo Bauhaus. Cena se odvíjí dle velikosti objednávky a najetých kilometrů tam i zpět. Platit lze hotově nebo kartou na prodejně, bankovním převodem a kartou online.

zpět k obsahu ↑

Slevový kód

  • Aktuálně nenabízí slevový kód
zpět k obsahu ↑

Doprava

Obchod využívá tyto dopravce:

  • Osobní odběr
  • Vlastní doprava
zpět k obsahu ↑

Platební možnosti

  • Hotově/Platební kartou na pobočce
zpět k obsahu ↑

Prodejny

  • Řečkovická 3/555, (u ul. Hradecká), 621 00 Brno
  • Stavební 2957/1, (u ul. Folmavská), 301 00 Plzeň
  • Budějovická 409/1a, 140 00 Praha 4 – Pankrác
  • U Makra, 130 exit 6 Průhonice z D1, 251 01 Čestlice
  • Ústecká 822, 184 00 Praha 8, Dolní Chabry
  • České Vrbné 2380, směr Plzeň, 370 11 České Budějovice
  • Nákupní zóna Sever – K Bauhausu 610, 460 11 Liberec
zpět k obsahu ↑

Kariéra

  • Aktuální pracovní místa naleznete zde
zpět k obsahu ↑

Kontakt

  • Telefon: +420 538 725 600
  • Email: podpora@bauhaus.cz
  • Reklamace
  • Blog
  • Fakturační adresa: BAUHAUS k.s., Strážní 852/7, 639 00 Brno
  • Facebook: BAUHAUS CZ
  • Instagram: bauhauscesko
zpět k obsahu ↑

Hodnocení

 

8.5 Hodnocení
Specialista pro dílnu a zahradu

8.5Naše hodnocení
Přehlednost obchodu
8.5
Jednání se zákazníkem
8
Kvalita sortimentu
8.5
8.4Hodnocení uživatelů
Přehlednost obchodu
8.8
Jednání se zákazníkem
7.8
Kvalita sortimentu
8.7
KLADY
  • široký sortiment
  • příznivé ceny
  • přehledný web
  • kamenné prodejny
ZÁPORY
  • není možné objednat zboží přes web
Napsat hodnocení  |  Přečíst hodnocení a komentáře

12 komentářů
Zobrazit vše Nejpřínosnější Nejlepší Nejhorší Napsat hodnocení
  1. Reagovat
    Gabriel 7.4.2022 v 17:41

    Kvalita super a příznivé ceny.

  2. Reagovat
    Eva Matějíčková 30.3.2022 v 23:16
    0.65
    Přehlednost obchodu
    40
    Jednání se zákazníkem
    0
    Kvalita sortimentu
    0

    Dnes, tj 30.3.2022,jsme byli po delší době v Chabrech,potřebovali jsme pár věcí, takže jsme navštívili Bauhaus!Tolik protivných a neochotných zaměstnanců v jednom obchodě jsem ještě nikdy neviděla.Neznají sortiment,diví se,že zboží nemají,nevědí,kam mají zákaznika poslat…,pletou si čísla uliček…Celkový dojem zachránila jen sympatická paní pokladní.Sem se už nikdy vracet nebudeme☹️Kvalitu sortimentu nehodnotím,koupila jsem jen pytel zeminy.

    KLADY: Volné parkoviště. Veselá paní pokladní
    ZÁPORY: Neochotní zaměstnanci. U vchodu smrdí přepálený tuk. Nákupní vozíky jsou špinavé,plné odpadků,v dezolátním stavu... Pro nového zákazníka je prodejna nepřehledná. Mnoho květin je suchých a zvadlých.
    (0) (0)You have already voted this
  3. Reagovat
    Jan 20.3.2022 v 21:55

    Opět všechno proběhlo ok, děkuji.

  4. Reagovat
    Janek 16.3.2022 v 22:13

    Zásilka mi dorazila poměrně rychle a bez problémů.

  5. Reagovat
    Franta 4.3.2022 v 10:46
    3
    Přehlednost obchodu
    80
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    90

    Při reklamaci kratšího těsnění zlevněných dveří jsem neuspěl, vysvětlivky vedoucího bylo,že u zlevněného zboží není na nic nárok i když se sleva nevztahovala na těsněni dveří. Vedoucí doporučil dveře vrátit i když jsou zabudované. Vedoucí zřejmě nezná pracovní postup při montáži, takže bych měl dle něj díru do domu. Lidi,raději nic zlevněné nekupujte… nevyplácí se to. Já už budu nakupovat jinde..

    ZÁPORY: Jednání se zákazníkem
    (0) (0)You have already voted this
  6. Reagovat
    Samuel 18.1.2022 v 11:50
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Obsluha na prodejně v Praze je skvělá. Poradily mi a byli laskavý. :)

    KLADY: super
    (0) (0)You have already voted this
  7. Reagovat
    S Petokvá 3.8.2021 v 20:08
    0.15
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    0
    Kvalita sortimentu
    0

    V jednání s dopravními podniky dávám Bauhaus nejnižší hodnocení. Naše kamiony přijely na vykládku do Bauhausu v pondělí a v úterý. Vykládku jim přidělili až v pátek. Náklad přivezli z Ruska, prodejce nám vysvětlil, že Bauhaus zásadně nevynáší ruské zboží. Otázkou je, proč si toto zboží kupují? jak je možné v dnešní době rozdělovat lidi podle národnosti? A co s tím má společného Dopravní podnik, který pouze splnil objednávku na doručení? Bauhaus, měl byste se stydět za tak podlou politiku firmy.

    (0) (0)You have already voted this
  8. Reagovat
    Tomáš Matějka 12.6.2021 v 15:00
    3
    Přehlednost obchodu
    90
    Jednání se zákazníkem
    0
    Kvalita sortimentu
    90

    Drzá paní v oddělení drive-in, u kasy, obviňování poučování , zaměstnanců hodně ale všichni na kafíčku. Pan na vysokozdvižce, vytočený, že chci napočítat metry drenážní roury až dodatečně.

    KLADY: Máte vše,od A do Z.
    ZÁPORY: Pracovní dobu Sobotu a Neděli, by jste měli, pro vaše zaměstnance zrušit, jsou nervózní a odnáší to zákazník
    (1) (0)You have already voted this
  9. Reagovat
    Zdeněk 29.5.2021 v 22:48
    4.8
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    90
    Kvalita sortimentu
    100

    Potřeboval jsem si koupit novou klimatizaci. Zboží přišlo rychle a dobře zabalené. Určitě doporučuji zde nakoupit.

    KLADY: rychlost balení kvalita komunikace
    (0) (0)You have already voted this
  10. Reagovat
    martin 18.1.2021 v 1:18

    Dobry den dne 17.1 jsem navštívil Bauhaus v 19.53 hod byl jsem upozorněny ze se zavírá v 20.00 hodin rikam jen proběhnu cca byl jsem tam 4 minutky vedel jsem pro co jdu ale že stojí dva zamestnaci u příchodu a na me řvou co tu chceš ještě me dorazilo premyslel jsem jestli se otocit a vrazit mu ale spechal jsem ať me tam nezavřou 😂😂máte opravdu slušný zamestnance chapu ze uz se těšili ze se zavre a pujdou domů ale takhle se chovat k zákazníkovy 19.59 jsem seděl uz v autě stalo jim to za to ty kecy

  11. Reagovat
    Pavel 16.1.2021 v 17:25

    Dnes při reklamaci v Bauhausu v Brně Heršpicich, strašně nepříjemný starší chlap u reklamacich. Místo peněz jsem dostal kupon

  12. Reagovat
    Eliška 2.11.2020 v 22:36
    3.65
    Přehlednost obchodu
    80
    Jednání se zákazníkem
    70
    Kvalita sortimentu
    70

    Zboží si můžete vyzvednout pouze na prodejně.

    KLADY: přehledný web široká nabídka produktů
    ZÁPORY: není možné si objednat zboží přes web průměrná komunikace
    (0) (0)You have already voted this

    Budeme rádi za váš komentář. Pište prosím slušně a s přidanou hodnotou. Komentáře schvaluje správce.


Komentáře / diskuse / hodnocení

Celkové hodnocení

GDPR: Jsme správci osobních údajů a chráníme je v souladu se zákonem 101/2000 Sb., O ochraně osobních údajů a s principy obsaženými ve směrnici EU č. 95/46/EC. Po odeslání komentáře zpracováváme tyto údaje - jméno, e-mail a IP adresu. E-mail používáme pro odeslání informační zprávy, že vám někdo odpověděl na dotaz. Pro jiné účely jej nevyužíváme. IP adresu sledujeme z důvodu ochrany před spamem. Pro odstranění údajů nás kontaktujte na info@recenzer.cz