Factcoll je obchod s dámskou, pánskou a dětskou módou, obuví a doplňky. Prodávají rovněž oděvy, obuv, doplňky a vybavení na sportovní aktivity. Nakupovat můžete jak v kamenných pobočkách, tak online z pohodlí domova přes eshop.

K dispozici je vám zákaznická podpora na telefonu a přes email. Obchod můžete sledovat i na sociálních sítích, kam pravidelně přispívá novinky a zajímavosti ze světa módy a životního stylu.

1x1.trans - Factcool

Logo – Factcool

Představení e-shopu

Společnost Factcool vznikla v roce 2015. V jejím čele stojí podnikatel Petr Král. Firma úspěšně expandovala i do zahraničí a rádi by v rozšiřování své působnosti pokračovali i do budoucna. Kromě našich sousedů ji najdete také v západní a východní Evropě. Zákazníkům nabízí originální stylové oblečení a kvalitní servis včetně rychlého vrácení a reklamace.

Přejít do e-shopu

zpět k obsahu ↑

Přehled sortimentu

Sortiment je rozdělen na Ženy, Muži, Děti, Doplňky a Sporty. Na výběr je z velkého množství značek od Adidas přes například Pierre Cardin až po Quiksilver. Najdete zde oblečení stylu streetwear, nedbalé elegance nebo formální oděvy, které využijete pro lepší společenské události.

Pořídíte zde například kalhoty, šaty, saka, kabáty, kraťasy – zkrátka vše, co potřebujete napříč rokem, a to včetně bot. Dětské oddělení je rozděleno na chlapecké a dívčí. Snadno tak pro vaše děti najdete přesně to, co jste potřebovali. V Doplňcích na vás čekají batohy a tašky, šperky a bižuterie, hodinky, příslušenství, domácí dekorace a vybavení na outdoor (spací pytle, stany, lahve na pití, trekové hole atd.).

V sekci sporty najdete vše potřebné pro běh, fotbal, fitness, tenis, golf, cyklistiku nebo například box. Obchod často připravuje slevy a výprodeje. Zároveň je při nákupu možné uplatnit slevový kód.

zpět k obsahu ↑

Služby a ostatní

Prodejny Factcool najdete v Praze, Plzni, Pelhřimově a v Brně. Při nákupu nad 1499 Kč máte dopravu zdarma. Tu zajišťuje Česká pošta, Zásilkovna a PPL. Platit můžete hotově nebo kartou při převzetí a na dobírku nebo online kartou přes zabezpečenou platební bránu.

Pokud se rozhodnete platit na dobírku, máte sice při objednávce nad 1499 Kč dopravu zdarma, musíte však zaplatit poplatek za platbu, a to je 49 Kč.

zpět k obsahu ↑

Slevový kód

  • Aktuálně nenabízí slevový kód.
  • Doprava zdarma při nákupu nad 1499 Kč.
zpět k obsahu ↑

Doprava

Obchod využívá tyto dopravce:

zpět k obsahu ↑

Platební možnosti

  • Platební karta
  • Bankovní převod
  • Dobírka
zpět k obsahu ↑

Kariéra

  • Aktuálně pracovní místa naleznete zde
zpět k obsahu ↑

Kontakt

zpět k obsahu ↑

Hodnocení

9.5 Hodnocení
Prodejce oblečení a doplňků

9.5Naše hodnocení
Přehlednost obchodu
9.5
Jednání se zákazníkem
9.5
Kvalita sortimentu
9.5
8.5Hodnocení uživatelů
Přehlednost obchodu
8.5
Jednání se zákazníkem
8.5
Kvalita sortimentu
8.5
KLADY
  • komunikace
  • příznivé ceny
  • přehledný web
  • široký sortiment
  • rychlost doručení
Napsat hodnocení  |  Přečíst hodnocení a komentáře

15 komentářů
Zobrazit vše Nejpřínosnější Nejlepší Nejhorší Napsat hodnocení
  1. Reagovat
    Daniel 30.3.2022 v 18:31
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Velmi mi rychle doručili zásilku. Děkuji vám

    KLADY: rychlost ceny kvalita výběr
    (0) (0)You have already voted this
  2. Reagovat
    Simona 16.3.2022 v 22:26
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Přítelovi jsem k narozeninám vybrala na jejich e-shopu kalhoty a trička. Zásilka mi dorazila docela rychle a bez problémů.

    (0) (0)You have already voted this
  3. Reagovat
    Božena Tokarova 15.1.2022 v 19:35
    1
    Přehlednost obchodu
    0
    Jednání se zákazníkem
    30
    Kvalita sortimentu
    30

    Podvodníci.

    KLADY: Neodpovedate a neevidujem penize na svojom ucte za vrátenie tovaru!! Prešli 20 dní. Kedy mienite vráti.
    ZÁPORY: Nezodpovedá firma!!!!! Podvodníci.
    (0) (0)You have already voted this
  4. Reagovat
    Vlado 27.12.2021 v 12:47
    0.65
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    20
    Kvalita sortimentu
    10

    Na tovar u ktorého je napísané dodanie do 48 hodín som čakal 10 týždňov. Potom som objednávku stornoval. Vrátenie peňazí sľúbili do 3 dni prešlo už 17. Sú to podvodníci .

    KLADY: Úplne nič
    ZÁPORY: Na tovar u ktorého je napísané dodanie do 48 hodín som čakal 10 týždňov. Potom som objednávku stornoval. Vrátenie peňazí sľúbili do 3 dni prešlo už 17. Sú to podvodníci .
    (0) (0)You have already voted this
  5. Reagovat
    PetrS 16.12.2021 v 9:02

    Nedoporučuji. Extrémně dlouha doba dodání (30 dní), velikosti u spodního prádla o 2 velikosti menší a nedá se vrátit!

  6. Reagovat
    Jarmila 14.12.2021 v 17:24
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Nákup proběhl OK :), zboží přesně dle popisku, takže supr. Tento e-shop doporučuji na 100% :))

    (1) (0)You have already voted this
  7. Reagovat
    Vladimir 24.11.2021 v 6:38
    0.65
    Přehlednost obchodu
    20
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Nemohu doporučit zatím mi nic nepřišlo po 2měsícich na e-mail nereagují píší o reklamací jak na obchod tak na poštu….zaplatil jsem dopředu zatím vypadá že jsem přišel o peníze.

    KLADY: Oblečení vypadá hezký.
    ZÁPORY: obchod nekomunikuje a neodepisuje na e-mail. Po 2 měsícich nic nemam.
    (0) (0)You have already voted this
  8. Reagovat
    Michal 26.10.2021 v 8:04
    2.8
    Přehlednost obchodu
    70
    Jednání se zákazníkem
    40
    Kvalita sortimentu
    60

    po objednani v jejich slevove akci a zaplaceni prevodem dosel po nekolika dnech mail, ze jim zbozi nedoslo a vraci mi za nej penize(presto dal zbozi nabizi) a po nekolika dalsich dnech, ze se zbyle zbozi zdrzelo

    KLADY: ?
    ZÁPORY: nabizi zbozi ktere nemaji
    (0) (0)You have already voted this
  9. Reagovat
    Vašek 29.6.2021 v 11:27

    Objednal jsem si poprvé oblečení, takže hodnocení nemůžu posoudit, ale jinak jsem spokojený.

  10. Reagovat
    Olivie 15.6.2021 v 14:14

    Objednávka dorazila bez chybičky! Doporučuji.

    • Reagovat
      Jindra 16.8.2021 v 21:43

      Také jsem velmi spokojený s objednávkou, kterou jsem si objednal přes jejich e-shop.

  11. Reagovat
    Běla 29.5.2021 v 22:33

    Koupila jsem si oblečení a obuv, Objednávka přišla velmi rychle a nemusím nic vracet, takže doporučuji tento obchod.

    • Reagovat
      Ja 8.12.2021 v 17:39

      Nedoporučuji, velikosti neodpovídají, balíček byl zdržen, nakonec přišlo něco jiného, u vrácení si platíte sami poštovné, které je vám pak strhnuto při vrácení částky. Jsem naštvaná!

  12. Reagovat
    Petr 17.4.2021 v 16:43
    4.5
    Přehlednost obchodu
    90
    Jednání se zákazníkem
    90
    Kvalita sortimentu
    90

    Rychlý proces objednávky, široký výběr zboží.

    (0) (16)You have already voted this
  13. Reagovat
    Lukáš 24.3.2021 v 16:46
    4.3
    Přehlednost obchodu
    90
    Jednání se zákazníkem
    90
    Kvalita sortimentu
    80

    Objednal jsem si na e-shopu oblečení na ven. Zásilka mi přišla bez problémů a všechno sedí. Můžu jenom doporučit.

    KLADY: široký výběr všechno sedí, jak má uspokojující kvalita oblečení
    (0) (19)You have already voted this

    Budeme rádi za váš komentář. Pište prosím slušně a s přidanou hodnotou. Komentáře schvaluje správce.


Komentáře / diskuse / hodnocení

Celkové hodnocení

GDPR: Jsme správci osobních údajů a chráníme je v souladu se zákonem 101/2000 Sb., O ochraně osobních údajů a s principy obsaženými ve směrnici EU č. 95/46/EC. Po odeslání komentáře zpracováváme tyto údaje - jméno, e-mail a IP adresu. E-mail používáme pro odeslání informační zprávy, že vám někdo odpověděl na dotaz. Pro jiné účely jej nevyužíváme. IP adresu sledujeme z důvodu ochrany před spamem. Pro odstranění údajů nás kontaktujte na info@recenzer.cz