DPD

DPD je předním poskytovatelem přepravních služeb jak v ČR, tak i Evropě. Zákazníkům nabízí doručení zásilek domů, do firem i 80 odběrných míst (ParcelShop). Poskytuje služby vnitrostátní i mezínárodní přepravy – ty se vyznačují vysokou přidanou hodnotou a spolehlivým doručením.

Logo DPD

Představení přepravce

Na českém trhu e-commerce upravuje soje služby potřebám e-shopů a jejich zákazníků. Mezi prvními zavedla možnost platby dobírky platební kartou, dále nabízí automatizované upřesnění času doručení nebo měří spokojenost koncových příjemců zásilek s poskytnutými službami.

Společnost DPD věří, že doručování zásilek může přinášet radost.

V roce 2017 spustila službu DPD ParcelShop, kdy rozšířila svoje portfolio služeb o doručení do 80 odběrných míst. Společnost je velice aktivní na poli e-commerce. Je členem asociace ADMEZ a pro své klienty vydává magazín E-trend. Ten nabízí spolehlivé tipy pro e-shopy.

DPD auto kurýra

Přepravní služba DPD

zpět k obsahu ↑

Přehled služeb

  • DPD Classic
  • DPD Private
  • DPD Pickup
  • DPD Express 10:00
  • DPD Express 12:00
  • DPD Express 18:00
  • DPD Private Večerní doručení
  • DPD ParcelShop

Ceník služeb (základní ceny a příplatky)

zpět k obsahu ↑

Zajímavé odkazy

zpět k obsahu ↑

Kontakty

  • Zákaznická podpora
  • Telefon: +420 225 373 373 (Infolinka/hotline a reklamace Po – Pá 7:00 – 19:00)
  • Email: info@dpd.cz
  • Centrála: Direct Parcel Distribution CZ s. r. o., Modletice 135, 251 01 Říčany u Prahy, IČ: 61329266, DIČ: CZ61329266
zpět k obsahu ↑

Hodnocení

9.5 Hodnocení

9.5Naše hodnocení
Rychlost doručení
9.5
Jednání se zákazníkem
10
3.7Hodnocení uživatelů
Rychlost doručení
3.8
Jednání se zákazníkem
3.7
Napsat hodnocení  |  Přečíst hodnocení a komentáře

30 komentářů
Zobrazit vše Nejpřínosnější Nejlepší Nejhorší Napsat hodnocení
  1. Reagovat
    Eva Zedníčková 20.12.2018 v 16:14
    0.75
    Rychlost doručení
    10
    Jednání se zákazníkem
    20

    Jsem velmi zklamaná z této služby. Za doručovací služby jsem zaplatila kolem 600kč, protože jsem potřebovala balíček opravdu rychle. Ale když už si za službu zaplatím tak předpokládám že se mi budou snažit domu balík doručit..viděla jsem na GPS že řidič je v mé ulici a okamžitě zamítá zásilku s tím, že se mi nedovolal. Absolutní lež to byla…já jsem mu zpětně volala a on na mě hulákal že už do mé ulice nejede a ať si koukám vyšlápnout kopec. To jsem byla už vytočená a aby si udělal pojistku před šéfem tak se mi jakoby pokoušel dovolat 5krát tím že rychle vytočil mé číslo a zavěsil..takže zpětná vazba pro Vás..přeji Vám aby jste lépe fungovali a tyto věci se již nestávali!

    KLADY: Nejsou žádné
    ZÁPORY: Již jsem zmínila
    (0) (0)You have already voted this
  2. Reagovat
    Miróš 15.2.2019 v 12:12
    5
    Rychlost doručení
    100
    Jednání se zákazníkem
    100

    Dnes mi byl doručován balík službou DPD,nadmíru jsem spokojen,už včera a zhruba před týdnem mi také tahle služba doručovala zásilku,vždy veliká spokojenost!Pokaždé mi balík doručavala mladá slečna nebo mladá paní,nelze nic jiného než poděkovat za dobrou práci a milý úsměv kurýrky.Už jsem četl nějaké špatné recenze proto reaguji,já mám asi na kurýra štěstí,za mně prostě nejlepší hodnocení!

    KLADY: Rychlost,komunikace,slušné vystupování!
    ZÁPORY: Nic
    (0) (0)You have already voted this
  3. Reagovat
    Lenka 22.2.2019 v 11:17

    Neskutečná společnost. 14 dní se s balíčkem nic neděje a po mé urgenci mi sdělí, že balíček nedoručí a mám si zajet do 30 km vzdáleného depa.
    DPD již nikdy více.

  4. Reagovat
    Martin 29.3.2019 v 11:41

    Doufám, že LA Poste vezme mou radu vážně a najde si někoho jiného na spolupráci v ČR.
    Jen díky České poště, která mi poradila, že La Poste spolupracuje s DPD, bych nikdy zásilku z Francie nedostal. Pak jsem musel potupně čekat 15 minut na zákaznické lince, než mi arogantní baba řekla, že nemám označený zvonek a zásilka se vrací zpět. Nevím, nač je zvonek, když jako normální člověk pracuji v době, když oni doručují jen během dne. Taky nechápu, proč nenechali vzkaz ve schránce, která je volně přístupná z ulice. Nakonec jsem se vymohl dodání na jinou adresu a zavolání předem. Co myslíte? Zavolali? Ne.
    Je to katastrofa a vyhýbám se jim, jak to jen jde.

  5. Reagovat
    E 5.4.2019 v 14:14

    Asi 3x mi nepřišli různé zásilky, nelze najít naší adresu, pak je ale zvláštní, že ji najdou jiní dopravci. S dpd mám akorát více zařizování, balíčky chodí pozdě. Připadá mi jako řešení když nemůžu najít adresu zvednout telefon a zavolat, jenže to se zřejmě niko neobtěžuje. Na kontaktním tel. čísle samozřejmě automat, který mě slušně pošle do háje. Když nemusím, nevybírám dpd.

  6. Reagovat
    Honza 5.4.2019 v 17:44

    Otřesná společnost. Napsali mi, že z jejich provozních důvodů nelze doručit do výdejního místa ani nikam jinam a po mé urgenci mi sdělí, že balíček nedoručí a mám si zajet do 70 km vzdáleného depa.
    DPD již nikdy více!!!

  7. Reagovat
    Janíček 15.4.2019 v 20:09
    2.5
    Rychlost doručení
    0
    Jednání se zákazníkem
    100

    No kdyby nebylo řidiče ktery zavaží oblast kolem Dašic tak by jsme zasilku nedostali , protože někdo přeškrtl adresu a napsal uplně jinou adresu ktera byla minimalně o 3km jinde . Asi ten bl… skladník co ma ověřit adresu . Mělo to byt doručene minuly tyden a dostali jsme to až dnes . Podle mne za to ani řidiči nemužou ale v depu asi často hulí travku ,jinak si tom nedokažu vysvětlit . dostali info i po tel . a potom další tel na zakaznicke lince a stejně zpusobily problem řidiči . Pěkny bordel mají v depu ale jinak řidič super a chovaní pefektní . Takže ten ma velke Díky .

    (0) (0)You have already voted this
  8. Reagovat
    ANECOOP 24.4.2019 v 16:20
    4
    Rychlost doručení
    80
    Jednání se zákazníkem
    80

    Celkově jsme byli spokojeni, až na jednu maličkost… objednali jsme si čistič na koberce a pán si určitě musel všimnout, že neměl čisté boty a pěkně nám koberec pošlapal.. možná by nebylo od věci kdyby sám čistič rovnou použil když odcházel a viděl ty velké černé šlápoty na modrém koberci:)

    KLADY: rychlost dodání, jednání se zákazníkem
    (0) (0)You have already voted this
  9. Reagovat
    Michal 2.5.2019 v 16:34
    0.5
    Rychlost doručení
    10
    Jednání se zákazníkem
    10

    Dostal jsem informace smskou i na email kdy mi zásilka přijde a v kolik hodin. Zásilka mi však vůbec nepřišla.
    Žádný telefonický kontakt, nic. Žádné upozornění co se stalo.
    A to měla zásilka původně přijít už včera. Změnili mi termín na dnes a nic nepřišlo.
    Infolinka jen hlasový automat. Nic se nedozvíte a zaplatíte.
    Tohle by se nemělo stávat.

    KLADY: Žádné
    ZÁPORY: Zásilka dvakrát nepřišla. Žádná komunikace se společností, jen hlasový automat, přijdete o hodně peněz, nic se nedozvíte
    (0) (0)You have already voted this
  10. Reagovat
    Renata Plasgurová 6.5.2019 v 13:30

    Jsem zcela pobouřena jednáním pracovníka této společnosti, jeho neomaleným jednáním a způsoby. Řidič dovezl balíček, už v telefonu byl nepříjemný, několikrát mi zvýšeným hlasem zopakoval, že nemá čas (ten ale nemáme nikdo). Řekla jsem mu, že si budu na jeho chování stěžovat, na to balíček vzal a ujel s ním.
    Nechápu, jak si v dnešní době může někdo toto ke klientovi dovolit?

  11. Reagovat
    Honza 16.5.2019 v 16:24
    0.75
    Rychlost doručení
    30
    Jednání se zákazníkem
    0

    Dostal jsem balíček přelepený páskou, „Během přepravy došlo k poškození, vložen zápis o škodě“. Bohužel nebylo tam nic. Po třech týdnech informace ať to reklamuje odesílatel v Americe. Navíc si vzpomněli že manažer pobočky který balíček přelepil si pamatuje že byl vlastně v pořádku. Tak mám pěkné originální světlo na HD. No tak alespoň vím jak někoho otrávit, pošlu mu přes DPD a mám od něj pokoj navždy……

    KLADY: Vím jak se zbavit zákazníka.
    ZÁPORY: Zkusit se dovolat .........
    (0) (0)You have already voted this
  12. Reagovat
    Lucie Bradova 23.5.2019 v 13:45

    Nespokojenost

  13. Reagovat
    Edita uherkova 28.5.2019 v 8:39
    5
    Rychlost doručení
    100
    Jednání se zákazníkem
    100

    Dobrý den, chtěla bych hodně pochválit řidiče , který jezdí v Karviné Mizerov a dne 27.5.2019 mi doručoval balík kolem 12 té hodiny. Bohužel jsem si neřekla o jméno,tak nemůžu chválit přímo. Ale tento řidič je velmi ochotný , příjemný, usměvavý . Takto si představuji jednání . Děkuji vám tímto pane řidiči za obrovskou ochotu . Jsem velice spokojená a doufám, že za svou skvěle odváděnou práci budete při nejmenším pochválen 😉

    KLADY: Úžasný pan řidič
    ZÁPORY: Žádné
    (0) (0)You have already voted this
  14. Reagovat
    Elena.sarova 29.5.2019 v 15:43
    2.25
    Rychlost doručení
    80
    Jednání se zákazníkem
    10

    I když mne dodavatel i DPD služby několikrát ujistila, že kurýr bere hotovost i platební karty, když kurýr dorazil, řekl, že na této trase platební terminál nemá a já jsem musela běžet k bankomatu vybrat hotovost. Nevím, co má znamenat „na této trase“. To jsou Nové Butovice jako odlehlý ostrov ? V e-mailu od DPD je odkaz, na který vám nabízejí poslat dotazník spokojenosti. Týden ten odkaz nefungoval a pak, když jsem ho odklikla, napsali mi, že mne registrovali k odběru novinek ! Jsou to šmejdi.

    KLADY: Posílají e-mail, když kurýr vyráží a pak ještě kurýr posílá SMS.
    ZÁPORY: Přes všechna ujištění, že kurýr bere platební karty, nakonec řekl, že karty nebere, protože nemá terminál ! Zaslání dotazníku spokojenosti nefunguje.
    (0) (0)You have already voted this
  15. Reagovat
    Richard 31.5.2019 v 13:39
    0.5
    Rychlost doručení
    10
    Jednání se zákazníkem
    10

    Totální tragedie, kurýr netáhlo. Doručení v domluvený čas selhalo, odvezl si zásilku zpět aniž by mi někdo zavolal nebo na mě zazvonil. Přeloženi doby doručení na naprosto nevhodnou dobu, pouze kdy se to hodí kurýrovi. Kvůli doručení větší zásilky jsem si vzal volno, abych na kurýra počkal, ten ale vůbec nedorazil a automaticky to přehodil na jindy. Zprávu napsat kurýrovi nešlo, telefon na něj uvedený není. Když jsem věc zkoušel řešit přes webou stránku, místo operátora je pouze chat s robotem, který není schopen reagovat. Na telefonu také bez operátora, pouze namluvená linka, která nic nevyřeší. V dnešní době technologií a komunikací naprostá tragedie. Rozhodně už jejich služby nikdy nevyužiji.

    KLADY: žádné
    ZÁPORY: pružnost, kvalita, flexibilta v domluvě
    (0) (0)You have already voted this
  16. Reagovat
    P. Jurcik 3.6.2019 v 17:27
    0.5
    Rychlost doručení
    10
    Jednání se zákazníkem
    10

    Na dvakrat nedorucili zasilku v terminu kdy jsem uvedl, ze jsem doma. Dal jsem i cislo kam volat, abych se pripadne dohodl rovnou s kuryrem. Kuryr misto toho zadal, ze jsem zasilku odmitl prevzit a dal ji k navratu odesilateli.

    (0) (0)You have already voted this
  17. Reagovat
    Radka 5.6.2019 v 16:13

    Naprostá katastrofa. Zásilku poškodili, reklamaci zamítli. Na stránkách mají uvedeno, že je zásilka pojištěna na 50000 i přesto reklamaci zamítli a škodu neuhradili. Jejich balíky při přepravě padají z metrové výšky, ale na to zákazníka nikdo neupozorní. Pokud nechcete mít poškozené zboží a zničené nervy, vyhněte se obloukem této společnosti. Služby otřesné, stejně jako Česká pošta. 😠

  18. Reagovat
    Nicol 6.6.2019 v 9:49
    5
    Rychlost doručení
    100
    Jednání se zákazníkem
    100

    Já jsem vždy s DPD službou spokojená :)) Možná mám jen štěstí,ale vždy vše bylo v pořádku. Defacto jinou službu už ani nepoužívám. Za mě kdokoli přijel byl rychlý, vstřícný a balíčky dovezli vždy včas. Kurýrů DPD je v ČR mnoho, ale můžu říct, že se mi nikdy zatím nestalo abych musela řešit nějaký problém :)

    KLADY: Super :)
    ZÁPORY: žádné
    (0) (0)You have already voted this
  19. Reagovat
    Bartůněk 6.6.2019 v 10:40
    0.25
    Rychlost doručení
    10
    Jednání se zákazníkem
    0

    Neustále otevírají cizí zásilky, balíčky poškozují často jen z principu – vnější krabice jsou poškozené, zdemolované, někdy do nich řežou nožem. Mám velké pochybnosti o duševním zdraví zaměstnanců DPD. V extrémním případě se může stát, že některý ze zaměstnanců se do balíčku vymočí, po otevření poškozené krabice na vás dýchne opar zkvašené moči.

    ZÁPORY: rozbalování a otevírání zásilek sekání, bodání a kuchání balíčků nožem poškozování zcela nového zboží z eshopu duševně nemocní lidé
    (0) (0)You have already voted this
  20. Reagovat
    Jakub Mraz 10.6.2019 v 17:36

    Pokud mám volbu, volím jiného kurýra. DPD to je risk, jestli to vůbec dojde.

  21. Reagovat
    Miluše 13.6.2019 v 17:38

    Dobrý den,musím Vám vyslovit pochvalu ohledně doručování balíků.Posílám pravidelně již cca 7 balík a nikdy jsem neměla problémy.posílám do Velké Británie a za 3 dny je balík na místě bez problémů.Budu využívat i nadále přesto že je to zdražené.Posílala jsem přes GLS ale nikdy více.Děkuji Vám a přeji hodně spokojených zákazníků.

  22. Reagovat
    Tomáš 14.6.2019 v 14:32
    0.5
    Rychlost doručení
    10
    Jednání se zákazníkem
    10

    Tyden jsem čekal na balík a další půl rok čekám na omluvu za nedoruceni. Arogantní ko**ti v kanclu a deb**ové za volantem. To bych nevěřil že může existovat něco horšího než česká pošta…

    (0) (0)You have already voted this
  23. Reagovat
    Hodný 17.6.2019 v 14:59
    0.5
    Rychlost doručení
    10
    Jednání se zákazníkem
    10

    Zásilka nedoručena v avizovaném hodinovém rozmezí, čekal jsem na kurýra ještě 20 min. Za dalších 15 min. volá kurýr, že se zdržel bla bla bla. Nabídku doručení druhý den jsem odmítl, protože mi nezaručil čas doručení. Zase bych se musel podřídit a výsledek nejistý. Závěr : zaplatil jsem za službu, kterou jsem nedostal, takže DPD už nikdy!!!

    (0) (0)You have already voted this
  24. Reagovat
    Jakub D. 18.6.2019 v 8:14
    5
    Rychlost doručení
    100
    Jednání se zákazníkem
    100

    Nikdy jsem neměl problém. Skoro pravidelně nestíhám termín dodání doma, protože jsem v práci. Po telefonátu kurýrovi není problém balíček doručit do zaměstnání. Vždy pohodový přístup kurýra, i po složitém nahánění kdy jsem ho nestihl, dvakrát jsem měnil adresu, nikdy nebyl nijak nepříjemný a vyšel mi vstříc. Já můžu jedině doporučit.

    KLADY: vždy dobrá domluva s kurýrem flexibilita místa dodání rychlost
    ZÁPORY: nevím
    (0) (0)You have already voted this
  25. Reagovat
    Kamil 19.6.2019 v 11:34
    0.5
    Rychlost doručení
    10
    Jednání se zákazníkem
    10

    Dobrý den, opět další špatná zkušenost. Je to už čtvrtá v pořadí. Nikdo nedá vědět, že se doručení zdrží. Nikdo nezavolá, když balík doručují. Dispečeři neví, kde se balík nachází. Každý z nich má jiné informace. Nakonec pro něj stejně musíte jet někam do Unhoště.
    Pokud chcete balík ztratit, rozhodně použijte DPD. ;)

    KLADY: NEJhorší poskytovatel přepravních služeb
    ZÁPORY: Nedoručení včas Neoznámení změny Neví, kde balík je
    (0) (0)You have already voted this
  26. Reagovat
    Michal 19.6.2019 v 12:39

    Pro mne zatím nejhorší přepravní služba jaká existuje.

  27. Reagovat
    Plzeň 21.6.2019 v 13:26

    Včera večer jsem obdržel zprávu o doručení balíčku s datem dnešního doručení. Dnes dopoledne mi volal jeden pán z depa, že balíček, nemá správnou adresu a proto ho nechal řidič na depu. Po telefonické kontrole jsme zjistili, že adresa je správná. Malý balíček spíše řidič zapomněl vzít sebou. Apeloval jsem, že balíček potřebuji opravdu dnes. Pán z depa řekl, že se pokusí (snaha z jeho strany) a ozve se zpět. Nyní po několika hodinách a po několika pokusech dovolat se na číslo, z kterého jsem byl kontaktován , samozřejmě marně, jsem volal na DPD linku, kde mi bylo vysvětleno, že se mohlo stát cokoliv, takže po 25 minutách čekání a následného rozhovoru jsem docílil pouze toho, že byl odeslán e-mail na depo. Informace žádné, balíček nikde. Hlavně že mají kontaktní údaje, podle kterých bylo možné vzniklou situaci vyřešit v podstatě během několika málo vteřin.

    Paní na infolince děkuji za spolupráci.

    DPD společnosti velice děkuji za NEDORUČENÍ zásilky, jejich eketivitu, schopnost řešení problémů, ochotu, komunikaci a dalšího, jako například s nedoručením spojené vícenáklady s nesplněním mé zásilky (OSVČ) a následně ušlého zisku.

    Děkuji

  28. Reagovat
    Jakub 24.6.2019 v 15:30

    Strašný přepravce, minimální komunikace, všechno hrozně dlouho trvá… pokud je možno apeluji na Vás, vyberte si jiného přepravce.

  29. Reagovat
    Lucie 25.6.2019 v 11:13

    S těmito služby sem nikdy neměla žádný problém, vždycky vše klasicky v pořádku. Až na momentální dobu, kdy sem si objednala balíček a zrovna vůbec nepřišel žádný email, sms nebo cokoliv jiného o doručení, jako chodívá. Kurýr balíček po prvním neúspěšném pokusu o doručení nechal na pickup místě, žádný druhý pokus na doručení, ale nepřišla žádná sms, na jakém místě je balíček uložen nebo pin pro vyzvednutí. Když už sme se dobrali toho, kde balíček je, chtějí po nás samozřejmě pin pro vyzvednutí, který nemáme, když sme neobdrželi žádnou sms zprávu. Katastrofa je ovšem dovolat se na linku, zkouším to už třetí den po sobě, volat, psát, volám tam vždycky tak půl hodiny asi pětkrát denně a nic. Přijde mi to uplně jako výsměch v dnešní době. Opravdu když se něco takovéhleho stane, řešit to s DPD je naprostá šílenost!!!

  30. Reagovat
    Petr 25.6.2019 v 13:09
    0.5
    Rychlost doručení
    10
    Jednání se zákazníkem
    10

    Balíček doručován jednou v době, kdy nikdo nebyl doma. Po dohodě s řidičem o doručení ve stejný čas následující den mi byl balík doručován namísto odpoledne ráno, to asi aby byla jistota, že doma nikdo nebude. Po změně doručovací adresy a dne se s balíkem nic nestalo, balík nebyl ve změněný den vůbec doručován. Po 22ti minutách vytáčení infolinky mi slečna slíbila, že zavolá na depo a dá mi obratem vědět. Po dvou hodinách vzdávám, že balík někdy ještě uvidím.

    KLADY: vůbec žádný doporučuji, pokud máte extrémně nudný život a potřebujete zvednout krevní tlak/proběhnout se 30km do depa
    ZÁPORY: kvalita dopravce horší než u České Pošty
    (0) (0)You have already voted this

    Budeme rádi za váš komentář. Pište prosím slušně a s přidanou hodnotou. (Tématické odkazy schvalujeme.)


Komentáře / diskuse / hodnocení

Celkové hodnocení

GDPR: Jsme správci osobních údajů a chráníme je v souladu se zákonem 101/2000 Sb., O ochraně osobních údajů a s principy obsaženými ve směrnici EU č. 95/46/EC. Po odeslání komentáře zpracováváme tyto údaje - jméno, e-mail a IP adresu. E-mail používáme pro odeslání informační zprávy, že vám někdo odpověděl na dotaz. Pro jiné účely jej nevyužíváme. IP adresu sledujeme z důvodu ochrany před spamem. Pro odstranění údajů nás kontaktujte na info@recenzer.cz