Xiaomi Mi Induction Heating Rice 16061

Pokud hledáte inteligentní rýžovar, který se postará o dokonale připravenou rýži, jež si zachová svou přirozenou a zcela vynikající chuť i vůni, pak je jasnou volbou Xiaomi Mi Induction Heating Rice 16061. Výhodou je, že se hravě přizpůsobí každému typu rýže a uvaří jí přesně tak, jak je potřeba.

Elegantně řešený rýžovar Xiaomi Mi Induction Heating Rice 16061 s velmi netradičním designem, má jedinečnou tepelnou stabilitu i magnetickou propustnost. Příkon je slušných 1 100 W, zatímco objem činí 3 litry. Snadno tak připravíte až 2,25 kg rýže, což je ideální zejména pro početnější rodiny.

Konstantní teplota uvnitř nádoby zajistí, že se rýže nerozvaří, zachová si cenné minerály, zdraví prospěšné látky a zároveň vynikající chuť. Jediné, co by mohlo některým hospodyňkám vadit, je jeho váha, neboť Xiaomi Mi Induction Heating Rice 16061 váží úctyhodných 6,45 kilogramů, takže je to pořádný macek. Oproti tomu pozitivem je jednoznačně snadná údržba a to díky antiadhézním vlastnostem.

Zjistit nejvýhodnější cenu

Vybavení a funkce

Rýžovar Xiaomi Mi Induction Heating Rice 16061 dostal do výbavy vysoce kvalitní litinovou nádobu, která se může pochlubit prvotřídní tepelnou stabilitou a magnetickou propustností, díky tomu dosahuje těch nejlepších výsledků. Kromě nejmodernější elektromagnetické indukce, potěší možnost propojení s mobilní aplikací prostřednictvím vašeho chytrého telefonu.

Tato aplikace mimo jiné umožňuje skenování čárového kódu, který se nachází na obalu rýže a následné prohledání databáze na základě typu, značky či původu rýže. Jakmile najdete ten správný produkt, dochází k automatickému nastavení délky přípravy, která je pro zvolený typ rýže nejvhodnější a vy tak máte jistotu, že bude rýže vypadat tak jak má.

V současnosti se díky neustálému shromažďování dat podařilo zpřístupnit více než 2 000 způsobů pro přípravu jednotlivých typů rýže. Chytré vaření vás nadchne i díky možnosti inteligentního ovládání teploty. Navíc vás tato aplikace dostane také funkcí vaření na dálku, kdy si nastavíte, v kolik má hrnec na rýži začít vařit a ihned se vám zobrazí odhadovaný čas, kdy bude vaření dokončeno.

Snadno si tak uvaříte rýži k obědu či k večeři předtím, než dorazíte z práce nebo třeba z nákupu. Běžné rýžovary využívají k vaření rýže plotýnku s nerovnoměrným ohřevem, zatímco rýžovar Xiaomi Mi Induction Heating Rice 16061 disponuje inovativní technologií mikrotlakového ohřevu magnetickou indukcí.

Tím dosahuje nejen bezproblémové a zcela přesné kontroly teploty během vaření, ale zároveň je zárukou toho, že je rýže uvařena rovnoměrně a to do posledního zrnka. Vnitřní nádoba je z šedé litiny, ta má vynikající indukční vlastnosti a je schopná mnohem delší dobu uchovat teplo.

Rýže je tak prohřívána rovnoměrně a zůstává jemná a plná vůně. Japonský výrobce Daikin dokonce vyvinul speciální nepřilnavou PFA vrstvu, jež se pyšní vysokou odolností a nulovou přilnavostí, takže stačí nádobu opláchnout a je čistá, tím odpadají problémy s náročným čištěním.

V neposlední řadě se dá Xiaomi Mi Induction Heating Rice 16061 využít jako pomalý hrnec. Prostřednictvím mobilní aplikace si vyhledáte recepty i postupy, jak pokrmy připravit a vykouzlíte výborné a šťavnaté masíčko, zeleninu, populární obilné kaše, které jsou velmi výživné, ale spoustu dalšího. Jídlo bude chutné, vyvážené a hlavně zdravé.

Parametry

Výrobce: Xiaomi
Objem: 3 l
Příkon: 1100 W
Automatické vypnutí při dovaření: ano
Ochrana proti vyvaření vody: ano
Ochrana proti přehřátí: ano
Max. váha rýže: 2.25 kg
Hmotnost: 6.45 kg

Fotografie

xiaomi-mi-induction-heating-rice-16061

Video

Podívejte se na video od Xiaomi Fans, kde rozbalují a představují tento rýžovar.

Závěrečné hodnocení

9 Celkové hodnocení
Inteligentní rýžovar

Současná moderní doba si potrpí na vše, co je chytré, ať už jsou to telefony, pračky nebo třeba rýžovary. Xiaomi Mi Induction Heating Rice 16061 je inteligentní vařič rýže, který jakýkoliv druh této oblíbené pochutiny připraví na 100 %, takže nebude tvrdá, nedovařená, rozvařená ani spálená, prostě bude dokonalá. Potěší možnost ovládání chytrým telefonem a uvaření rýže na dálku. To je výhoda zejména tehdy, pokud máte například zbytek omáčky či jakéhokoliv sosu z předchozího dne a stačí vám k němu jen uvařit rýže a může se podávat oběd či večeře. Nastavíte si čas, kdy se má rýže vařit a když dorazíte domů, stačí už jen ohřát např. omáčku a podává se hamání. Rozhodně neváhejte a porovnejte Xiaomi Mi Induction Heating Rice 16061 s dalším rýžovarem Sencor SRM 1890SS.

9Naše hodnocení
Design
9
Ovládání
9.5
Údržba
9.5
9.6Hodnocení čtenářů
Design
10
Ovládání
10
Údržba
9
Klady
  • design
  • skvělá rýže
  • indukční vaření
  • propojení přes wifi k mobilní aplikaci
Zápory
  • vyšší cena (odpovídá kvalitě)
Přidat komentář  |  Přečíst hodnocení a komentáře

Nejprodávanější rýžovary

Podobné články, co by vás mohly zajímat

Kateřina Horáková

Kateřina Horáková

Práce s texty je nejen mou profesí, ale zároveň celoživotním koníčkem. Je to má vášeň stejně jako kvalitní čokoláda. Mám ráda výzvy a baví mě hrát si se slovy tak, aby byl výsledek dokonalý a přesně podle představ klienta. Mám více než 25 let praxe. Kromě toho moc ráda vařím i peču, vymýšlím recepty a stále zkouším něco nového. Ve volném čase si ráda přečtu dobrou knihu, tvořím videa a věnuji se své malé domácí ZOO.

Více o nás a jak články vytváříme | Spolupráce a kontakt

2 komentářů
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Přidat komentář
  1. 4.8
    Design
    100
    Ovládání
    100
    Údržba
    90

    S tímto rýžovarem jsem nesmírně spokojený, všechno co očekávám má.

    Klady: snadné ovládání design spokojenost jednoduchost
    Zápory: cena
    Přínosný(0) Nepomohl(1)You have already voted this
  2. 4.8
    Design
    100
    Ovládání
    100
    Údržba
    90

    Je skvělý, krásný design.

    Přínosný(0) Nepomohl(0)You have already voted this

Přidat komentář

Celkové hodnocení

Recenzer
Logo