Whirlpool HSCX 80530

Kondenzační sušička Whirlpool HSCX 80530 v tradičním bílém provedení je velmi kvalitní a maximálně úsporná díky energetické třídě A+++, přičemž odhadovaná roční spotřeba činí 176,5 kWh. Sušička má skutečně velký buben o objemu 121 litrů se speciální nerezovou úpravou, takže hravě vysuší až 8 kg prádla vypraného prádla a bez problémů zvládne i objemnější kusy.

Právě díky tomuto speciálnímu povrchu bubnu nehrozí poškození ani těm nejjemnějším kouskům prádla. Chybí mu jen osvětlení, takže nemůžete sledovat dění uvnitř během cyklu.

Pokud jde o hlučnost, ta patří ke standardním či spíše průměrným hodnotám, což je v tomto případě 65 dB. Co vás hodně potěší, to je záruka na motor Senseinverter až 10 let. K jeho největším výhodám patří vysoká efektivnost, maximálně tichý chod a špičková spolehlivost.

Nadčasový design Whirlpool HSCX 80530 dokreslují efektivní dvířka z tmavého skla, čímž je sušička předurčena do moderních domácností, ale i do těch, kde převládá rustikální nádech. Dvířka je možné otevřít až do úhlu 140 stupňů, navíc je můžete zavěsit na tu stranu, kterou potřebujete.

Zjistit nejvýhodnější cenu

Vybavení a funkce

Jak už to tak u značky Whirlpool bývá, nechybí typická technologie v podobě 6. smyslu, což sušičce Whirlpool HSCX 80530 umožňuje, aby automaticky určila jak je sušené prádlo jemné a tomu přizpůsobila teplotu sušení tak, aby nebylo jakkoliv poškozeno či dokonce znehodnoceno.

K rovnoměrně vysušenému prádlu dopomůže tzv. 3Dry technologie, díky níž je vzduch hnán od zadní stěny přes bublinkový povrch stěn i žebra bubnu a dostane se tak opravdu úplně všude.

S parním programem SteamCare nedochází k pomačkání vláken a pomocí speciálních pohybů je sušička šetrná k jakékoliv tkanině, za což vděčíme funkci SoftMove.

Snadné ovládání i přehled o chodu sušičky zajišťuje velmi moderní dotykový LCD displej. Celkově máte k dispozici 14 programů, včetně speciálních na sportovní prádlo, košile, vlnu a také například osvěžení prádla. Jedinou vadou na kráse je, že Whirlpool HSCX 80530 nemá samočisticí kondenzátor.

Parametry

Výrobce: Whirlpool
Zařazení: kondenzační sušička
Způsob umístění: volně stojící
Hlučnost: 65 dB
Tepelné čerpadlo: ano
Počet programů: 12
Spotřeba el. energie za hodinu: 1.45 kWh
Energetická třída: A+++
Výška: 84.5 cm
Šířka: 59.6 cm
Hloubka: 65.9 cm
Hmotnost: 47 kg

Fotografie

Závěrečné hodnocení

9 Celkové hodnocení

Dá se říci, že si Whirlpool HSCX 80530 vedla celkem dobře. Jestliže nejste úplní puntičkáři, určitě přežijete fakt, že speciálně upravený buben nemá osvětlení, takže nemůžete špehovat, co se uvnitř děje. Jinak z technologického hlediska je tato sušička vybavená velmi dobře a má vše potřebné, co by měla mít. Trochu chybí samočisticí kondenzátor, ale to je asi tak jediné, co se jí dá vytknout. Neváhejte a porovnejte tuto sušičku na prádlo třeba s modelem Whirlpool HSCX 70311.

Design
9
Ovládání
9
Údržba
9
Klady
  • úsporná
  • 6 smysl
  • pěkný design
  • ovládání je snadné
Zápory
  • poměrně hlučná
  • tichý signál po ukončení
Přidat komentář  |  Přečíst hodnocení a komentáře

Více o této sušičce Whirlpool najdete na stránce výrobce.

Nejprodávanější sušičky prádla

Podobné články, co by vás mohly zajímat

Kateřina Horáková

Kateřina Horáková

Práce s texty je nejen mou profesí, ale zároveň celoživotním koníčkem. Je to má vášeň stejně jako kvalitní čokoláda. Mám ráda výzvy a baví mě hrát si se slovy tak, aby byl výsledek dokonalý a přesně podle představ klienta. Mám více než 25 let praxe. Kromě toho moc ráda vařím i peču, vymýšlím recepty a stále zkouším něco nového. Ve volném čase si ráda přečtu dobrou knihu, tvořím videa a věnuji se své malé domácí ZOO.

Více o nás a jak články vytváříme | Spolupráce a kontakt

1 komentář
  1. Tedy dostat za úkol nákup sušičky, to bylo snad za trest, protože jsem o tom nevěděl nic, nezajímám se o takové spotřebiče. Jenže manželka chtěla, abych dovezl novou sušičku místo té, která nám dosloužila. Zajel jsem tedy do prodejny a vybrat kondenzační sušičku Whirlpool HSCX 80530, na kterou sice nejdříve koukala dost nevěřícně, protože tuhle značku moc nemusí, ale nakonec se s ní smířila a teď je už spokojená, neboť skvěle suší a má nadýchané prádlo, jak říká.

Přidat komentář

Celkové hodnocení

Recenzer
Logo