Messenger

Expresní kurýrní služba Messenger se zabývá doručováním zásilek po celé České republice i do dalších zemích Evropské unie. Žlutočerné kurýry dnes potkáte téměř všude. Zákazníci si společnost oblíbili především díky spolehlivosti a rychlosti dodání. Ačkoliv jsou jejich služby využívány především v Praze, do širokého povědomí se dopravce dostal díky filmu Jana Svěráka Vratné lahve.

1x1.trans - Messenger

Logo – Messenger

Představení dopravce

Messenger vznikl v roce 1991. Tehdy šlo o úplně první pražskou kurýrní službu. Společnost se inspirovala londýnskou sítí kurýrů. Již od počátku se snažili rozšířit pole působnosti i mimo Prahu a doručovali i do ostatních koutů republiky a na Slovensko. Společnost se kromě kurýrní služby angažuje také jako sponzor a pořadatel akcí od sportu přes kulturu.

zpět k obsahu ↑

Přehled služeb

Messenger zajišťuje přepravu po Praze, Brně, Bratislavě, přepravu meziměstskou a přepravu do zahraničí. Služby mohou využít jak jednotlivci, tak e-shopy pro komerční záležitosti. Lze objednat přepravu pravidelnou i přepravu většího množství zásilek.

Na Vánoce pravidelně nabízí hromadný rozvor dárků. Kromě toho nabízí různé doplňkové služby jako je posílání na dobírku, objednání osobního kurýra, který za vás vyřeší pochůzky a vy mu poté zaplatíte, pojištění zásilek, podání daňového přiznání a předání dalších dokumentů pro úřady atd.

zpět k obsahu ↑

Sledování zásilek

Messenger vás bude během celého procesu doručování neustále informovat mailem, telefonicky nebo SMS. Díky tomu budete mít přehled, co se děje s vaší zásilkou.

Doručování Messenger po Praze, Brně a Bratislavě zpravidla probíhá ještě v tentýž den. Pro zákazníky je připravený Messenger klub v rámci kterého budete sbírat body. Za ty poté můžete získat atraktivní ceny a odměny.

zpět k obsahu ↑

Zajímavé odkazy

zpět k obsahu ↑

Kontakty

  • Telefon: +420 220 400 000
  • E-mail: cityexpress@messenger.cz
  • Sídlo společnosti: MESSENGER a.s., Libínská 3127/1, 150 00 Praha 5
zpět k obsahu ↑

Hodnocení

8 Hodnocení
Expresní přepravní společnost

8Naše hodnocení
Rychlost doručení
8
Jednání se zákazníkem
7.5
2.8Hodnocení uživatelů
Rychlost doručení
3.3
Jednání se zákazníkem
2.3
KLADY
  • možnost změny doručení
  • široká nabídka služeb
  • rozšířený dopravce u mnoha firem
ZÁPORY
  • nedostatečný zákaznický servis
  • občas není dodržen termín pro doručení
Napsat hodnocení  |  Přečíst hodnocení a komentáře

13 komentářů
Zobrazit vše Nejpřínosnější Nejlepší Nejhorší Napsat hodnocení
  1. Reagovat
    Alena 18.2.2022 v 11:45
    2.5
    Rychlost doručení
    100
    Jednání se zákazníkem
    0

    Dnes mi pani dovezla zasilku cena 1267 kč automaticky si to zaokrouhlila na 1300 kč drzost nehorázná.Zásilka nebyla pro mně tak jsem to raděj dala ze svého už nikdy od této dopravy.

    KLADY: Rychlé dodáni
    ZÁPORY: Drzost dopravkyně byla to paní????
    (0) (2)You have already voted this
    • Reagovat
      Alena 3.5.2022 v 14:38

      Odkud jste prosím, že máte takovou zkušenost???

  2. Reagovat
    Iveta 7.1.2022 v 14:37
    0.75
    Rychlost doručení
    10
    Jednání se zákazníkem
    20

    NEDOPORUČUJI

    KLADY: Žádné
    ZÁPORY: Nedodržení termínu, komunikace, nespolehlivost...
    (0) (0)You have already voted this
  3. Reagovat
    Jakub 31.12.2021 v 12:10
    0.5
    Rychlost doručení
    10
    Jednání se zákazníkem
    10

    Neuvěřitelný zážitek. Tuto službu jsem využil poprvé a naposledy.

    KLADY: Žádné
    ZÁPORY: Všechno je špatně - od chování k zákazníkovi až po dodržování termínů.
    (1) (1)You have already voted this
  4. Reagovat
    Martin 29.12.2021 v 16:52

    Balíček měl být doručený na Vánoce (garantováno), za dva dny Silvestr a jediné čeho se člověk dočká je vytípnutí telefonu na lince firmy.

  5. Reagovat
    Uživatel 23.12.2021 v 8:57

    9dni doručují zásilku kterou do teď nemám
    – arogantní chování všech na lince
    – zboží v zásilce se pravděpodobně zkazilo jelikož kurýr jde asi pěšky
    – jen slibují rychlé dodání a skutek utek, přehazují si vás jak horký brambor jelikož samy neví kde je zásilka
    – omítají mi propatit zboží.

  6. Reagovat
    Jan 22.12.2021 v 16:00
    0.5
    Rychlost doručení
    10
    Jednání se zákazníkem
    10

    Nestihli dodat v terminu. Vyloženě nedoporučuji.

    KLADY: Žádné
    ZÁPORY: Nedodali, nestihli termín, nedoporučuji.
    (1) (0)You have already voted this
  7. Reagovat
    Andrea Milotová 21.12.2021 v 21:52

    Zastaralý systém nakládek, rozvozu a oznamování o doručení. Naprosto neprofesionální přístup řidičů, neomalenost, tupost, drzost a neochota pracovat. Neúcta k zákazníkovi. S žádným takto otřesným řidičem jsem se u jiné dopravní společnosti nesetkala. A to mi chodí hodně balíků.

  8. Reagovat
    Martin 23.11.2021 v 13:08
    0.5
    Rychlost doručení
    10
    Jednání se zákazníkem
    10

    Otřesné. Po 8mé ráno SMS že se bude doručovat. Sedím u okna a hypnotizuj telefon. Potom nastane situace kdy musím na 5 minut pryč – samozřejmě zmeškané volání, za přesně 3 minuty poté volám nazpátek a nic. 20 minut čekám u otevřených vrat, posílám SMS zda jede a nic. Samozřemě nepřijel nikdo, nikdo se nuráčil odpovědět, prostě nezájem.

    KLADY: asi že někdy doručují když mají chuť
    ZÁPORY: Otřesné. Po 8mé ráno SMS že se bude doručovat. Sedím u okna a hypnotizuj telefon. Potom nastane situace kdy musím na 5 minut pryč - samozřejmě zmeškané volání, za přesně 3 minuty poté volám nazpátek a nic. 20 minut čekám u otevřených vrat, posílám SMS zda jede a nic. Samozřemě nepřijel nikdo, nikdo se nuráčil odpovědět, prostě nezájem.
    (1) (0)You have already voted this
  9. Reagovat
    Zuzana 28.4.2021 v 10:29
    1
    Rychlost doručení
    20
    Jednání se zákazníkem
    20

    Příšerná služba. Z obchodu, který je ode mě 2 vesnice čekám na balík 5 dnů. Když využiji jinou přepravní službu, tak je nejpozději za 3 dny u mě.

    (0) (0)You have already voted this
  10. Reagovat
    Eliška 23.4.2021 v 16:48
    4.75
    Rychlost doručení
    100
    Jednání se zákazníkem
    90

    Ačkoli mě skoro všechny recenze, které jsou na internetu dostupné, od tohoto kurýra odrazovali, balíček přišel v pořádku a to i v čase, který byl ráno avizován. Až na ne příliš pozitivně naladěného kurýra, ale společnost mohu doporučit.

    KLADY: Rychlé doručení Dodržení času doručení
    ZÁPORY: Až v den rozvozu přišla SMS že kurýr přijede, do té chvíle žádný email nebo SMS jako u ostatních dopravců.
    (0) (0)You have already voted this
  11. Reagovat
    Petra H. 24.2.2021 v 10:41
    5
    Rychlost doručení
    100
    Jednání se zákazníkem
    100

    MESSENGER CZ – RYCHLOST A SUPER JEDNÁNÍ

    KLADY: Rychlé doručení (hned druhý den) v čase, který byl předem oznámen. Ráda bych také vyzdvihla ochotu doručení balíčku na jinou adresu! Kterou jsem ještě stihla jednou změnit :) Kéž by takových ochotných kurýrů bylo více! Děkuji!
    ZÁPORY: Zápory - nemám co vytknout.
    (0) (0)You have already voted this
  12. Reagovat
    Jan Cichy 21.12.2020 v 12:15

    Prave jsem obdrzel telefonat od +420721907199. Kdyz jsem rekl, ze na adrese kde slecna dojela dorucit 3 roky nebydlim a zitra k zastizeni nebudu, tak mi polozila telefon. Otresne chovani.

    Budeme rádi za váš komentář. Pište prosím slušně a s přidanou hodnotou. Komentáře schvaluje správce.


Komentáře / diskuse / hodnocení

Celkové hodnocení

GDPR: Jsme správci osobních údajů a chráníme je v souladu se zákonem 101/2000 Sb., O ochraně osobních údajů a s principy obsaženými ve směrnici EU č. 95/46/EC. Po odeslání komentáře zpracováváme tyto údaje - jméno, e-mail a IP adresu. E-mail používáme pro odeslání informační zprávy, že vám někdo odpověděl na dotaz. Pro jiné účely jej nevyužíváme. IP adresu sledujeme z důvodu ochrany před spamem. Pro odstranění údajů nás kontaktujte na info@recenzer.cz