Toptrans

Toptrans se zabývá přepravou, logistickými službami a skladováním. Pro zákazníky nabízí široké spektrum služeb, ať už jde o velké paletové zásilky, expresní přepravu nebo zásilky kusové. Toptrans vlastní nejhustší síť středisek v Česku a na Slovensku, a proto se řadí mezi jednu z nejvýznamnějších společností v oblasti přepravy a logistických řešení.

1x1.trans - Toptrans

Logo – TOPTRANS

Představení dopravce

Společnost byla založena roku 1993. Začínala na trase Olomouc – Vyškov. V současnosti se zaměřuje na Česko, Slovensko a Maďarsko, ale i další světové země. Zahraniční dopravu zajišťuje divize SPEDICE. Ročně přepraví více než 10 milionů kusů zásilek. V současnosti má 600 zaměstnanců a vlastní 900 rozvozových vozidel. Kromě silniční přepravy využívá také vlakovou, leteckou a lodní. V Česku vlastní 25 dep a na Slovensku 7.

zpět k obsahu ↑

Přehled služeb

Toptrans se specializuje na přepravu obálek, kartonů, palet i celokamionových přeprav. Zajistí zboží jakéhokoliv rázu – od elektroniky, přes léky, chlazené a mražené, až po přepravy nebezpečného zboží.

Nabízí také přepravy sběrnou službou v rámci celé Evropy, stejně jako importní a exportní přepravy za dobré ceny. Expresní přeprava je týká doručení kusových zásilek a balíků. Na území ČR vám zásilku doručí již během 24 hodin nezávisle na tom, zda jde o menší balíky nebo nadrozměrné zásilky. Poskytují rovněž komplexní služby v oblasti skladování, distribuce a balení zboží.

zpět k obsahu ↑

Sledování zásilek

Pokud nechcete zboží doručit na nějaké konkrétní místo, můžete využít jedno z odběrných míst v Česku, Slovensku i Maďarsku. Toptrans doprava umožňuje sledování zásilky pomocí online trackingu.

K tomu budete potřebovat referenční číslo, které vám bude přiděleno při převzetí. Vyhledávání zásilek lze bez provést pomocí formuláře na internetových stránkách. Balík můžete poslat i na dobírku, přičemž druhá strana bude platit při převzetí hotově nebo kartou. Centrála společnosti je v Praze.

zpět k obsahu ↑

Zajímavé odkazy

zpět k obsahu ↑

Kontakty

  • Zákaznický program
  • Telefon: +420 725 431 925
  • E-mail: info@toptrans.cz
  • Centrála společnosti: TOPTRANS EU, a.s., Opravářská 944/2, 102 00 Praha 10 – Hostivař
zpět k obsahu ↑

Hodnocení

8.5 Hodnocení
Logistická přepravní společnost

8.5Naše hodnocení
Rychlost doručení
8
Jednání se zákazníkem
8.5
2.9Hodnocení uživatelů
Rychlost doručení
3.5
Jednání se zákazníkem
2.4
KLADY
  • široká nabídka služeb
  • možnost změny doručení
  • rozšířený dopravce u mnoha firem
ZÁPORY
  • občas není dodržen termín pro doručení
Napsat hodnocení  |  Přečíst hodnocení a komentáře

30 komentářů
Zobrazit vše Nejpřínosnější Nejlepší Nejhorší Napsat hodnocení
  1. Reagovat
    František 30.11.2020 v 15:49
    5
    Rychlost doručení
    100
    Jednání se zákazníkem
    100

    Zabijáci

    KLADY: Spoustu služeb hezcí chlapi na zákaznickém centru Rychlé dodání Profesionální přístup Rychle se dovoláte
    ZÁPORY: Nejsou, jsou bechybní
    (0) (0)You have already voted this
  2. Reagovat
    Zuzana 7.12.2020 v 9:59
    2.75
    Rychlost doručení
    100
    Jednání se zákazníkem
    10

    TopTrans je nejhorší přepravní společnost, s níž jsme měla zkušenost. Přede dvěma lety jsem měla objednané doručení spotřebičů do bytu i s jejich instalací. Řidič přijel se svojí buchtou, v autě se ještě „muckali“, když jsem sešla otevřít. Velkou bílou techniku mi začal dávat ke dveřím a když jsem mu řekla, že mám objednáno doručení do bytu s instalací, tak mi řekl, že není stěhovák. Kdyby tma nebyla ta jeho buchta, která udělala oči, vybodl by se na mě a odjel by. Nakonec to ale nastrkal do výtahu a pak i do bytu. Ochota sama.

    Čerstvá zkušenost je z pátku. TopTrans mi přivezl krbová kamna. Týpek mi je nechal před barákem. Přitom stačilo šoupnout je za první uzamykatelné dveře, což jsme také měla z Alzy objednáno. Třikrát jsem se ho zeptala co mám dělat, řekl mi, ať si to rozeberu a nanosím domu. Odjel, odmítl si to vzít zpátky, papíry mě přinutil podepsat když ještě seděl v autě.

    Kompenzace, omluva, nic… TopTrans mě posílá do Alzy, Alza do TopTransu, oba se můžou jít vycpat.

    v obou případech jsem objednávala z Alzy. Až zase někdy pojede TopTranz, okamžitě ruším objednávku. Jsem naštvaná ještě teď a to je to třetí den od hrůzného zážitku. Nešlo to řešit po dobrém, po zlém, nijak. akt bacha na TopTrans. ale co já vím, třeba pro ně jezdí i slušní řidiči. Je mi to líto, fakt je mi to líto. V pátek jsem probrečela odpoledne, když mě samotnou chlap, který měl paleťák a stačilo to šoupnout za dveře… nechal se 120 kg těžkýma krbovkama před barákem samotnou.

    KLADY: Rychlost doručení
    ZÁPORY: komunikace, ochota, přístup
    (4) (0)You have already voted this
  3. Reagovat
    Iva 22.12.2020 v 16:34
    2
    Rychlost doručení
    80
    Jednání se zákazníkem
    0

    Závoz zásilky Uherské Hradiště. Zkušenost s dopravou 2x a 2x velmi nemilý přístup. Poprvé nám řidič alespoň dopředu volal a vezl postel a v závěru když se mu nedařilo dostat postel ze silnice k domu, tak mi řekl, že mi to nechá uprostřed silnice, když mu nepomůžu…postel 250 kg vyráběna na míru na nízké a malé paletě a po manipulaci mi bylo jasné, že se něco pokazí…část co byla dole byla uštípnutá…aspoň že nebyla zašpiněná. Postel řidič tlačil na paleťáku jen do garáže, takže manipulace nemusela být tak složitá, navíc máme před domem široké parkovací stání, takže stačilo ke garáži nacouvat, ale to už by bylo asi moc práce. Druhá doprava byly vkladky o délce 2m, nic těžkého. Řidič nevolal a když mi přišla SMS o doručení, nebyli jsme doma. Řidič volal až byl před domem, že nám zásilku nechá u garáže…zboží za 10 tis. Prohlásil, že toho má moc a nemá čas nám to přivézt jindy. Katastrofa, chápu že toho mají moc, já také pracuji s lidmi, ale já jim nic neudělala a jejich chování je pro mě neomluvitelné. Normálně nechávám řidičům drobné cca 50-100 Kč dle velikosti zásilky, ale z přístupu řidičů TOPTRANS si zatím žádný nezasloužil ani korunu. Nejraději bych službu již nikdy nevyužila.

    KLADY: O rychlosti doručení nemohou hovořit, nevím kdy byla odesílána.
    ZÁPORY: Poničené zásilky. Ponechané zásilky u domu. Arogantní přístup.
    (1) (0)You have already voted this
    • Reagovat
      Denisa 15.4.2021 v 10:35

      Moje dnešní zkušenost s řidičem z TOPTRANS byla taky fakt perfektní. Volal mi že mi veze pračku , tak říkám ano jdu dolů a on mi řekne že mám vzít nějakého chlapa a já mu říkám že žádného doma nemám. Tak mi řekl ať si někoho seženu že ta pračka má skoro 80kg . Tak mu říkám že prostě nemám koho a on mi řekl že to sám tahat nebude. Přitom jsem po něm chtěla ať to hodí jen do garáže když venku prší , tak nakonec jsem mu musela pomoct . No nikdy víc !

  4. Reagovat
    Petr 15.1.2021 v 12:03
    5
    Rychlost doručení
    100
    Jednání se zákazníkem
    100

    Doručení zásilek do druhého dne,výborná komunikace na pobočce v Plzni,obzvláště dámy u přepážky jsou velice sympatické a ochotné.Jakmile mi vidí,jak si přicházím pro zásilku tak ihned začnou sami zásilku vyhledávat a připravovat a než si dám kávu,tak mám vše připravené…

    KLADY: Prostě 1*
    ZÁPORY: Automat na kafe dává zbytečně moc vody 😉
    (1) (1)You have already voted this
  5. Reagovat
    Nikola 21.1.2021 v 16:51
    0.5
    Rychlost doručení
    10
    Jednání se zákazníkem
    10

    Nejhorší přepravní společnost, se kterou jsem se setkala.

    KLADY: Naprosto nic
    ZÁPORY: Pomale doručení, když vůbec se uráčej to doručit Neochota Nekomunikace Nepříjemnost
    (0) (0)You have already voted this
  6. Reagovat
    Andrea 28.1.2021 v 10:09

    Nejhorší dopravní služba, kurýři sprostí, podle mě tam berou kurýry, které nikde nechtějí. Objednávám neustále každý týden nějaké balíčky do práce, ale i do nového bytu a 2x mi rozvezli balíček a 2x jsem s nimi měla incident. Že mi jiné dopravní služby přivezli něco rozbitého, to se stalo taky, ale nikdo si nedovolil chovat se jako hulvát.

  7. Reagovat
    Petra Kubíčková 2.2.2021 v 18:52
    5
    Rychlost doručení
    100
    Jednání se zákazníkem
    100

    Dnes mi hoši dovezli sušičku, musim rict, ze byli velice ochotni a příjemní:)

    KLADY: Ochota
    (0) (0)You have already voted this
  8. Reagovat
    Lukas 9.2.2021 v 12:40

    Měli jsme štěstí na skvělého ochotného řidiče… který pomohl odnést balík až domu 🍀 ….Zdraví Sněhov Malá Skála

  9. Reagovat
    lidka 26.2.2021 v 6:44
    5
    Rychlost doručení
    100
    Jednání se zákazníkem
    100

    Naprostá spokojenost – sms mi přišla ještě v den zadání mé objednávky, dopravce volal půl hodiny předem s časem doručení – naprostá profesionalita, mile překvapena. Pokud mohu, doporučuji.

    KLADY: rychlost dodání
    ZÁPORY: žádné
    (0) (0)You have already voted this
  10. Reagovat
    Vašek 26.2.2021 v 19:02
    1.5
    Rychlost doručení
    60
    Jednání se zákazníkem
    0

    Při osobním odběru balíku na depu se pán choval choval jako hulvát, to bych ještě bral, ale zboží bylo poničeno jak když stím někdo hodí..což každý ví jak to u kurýrních služeb funguje..
    Každopádně zboží potřebuju a tak si ho opravím, ale už nikdy si přes tuto dopravní společnost nic neobjednám.

    KLADY: Nic
    ZÁPORY: Chování a ochota k zákazníkovi Stav zásilky
    (0) (0)You have already voted this
  11. Reagovat
    Kadelinka 5.3.2021 v 8:55
    0.5
    Rychlost doručení
    10
    Jednání se zákazníkem
    10

    Dne 4.3.2021 prisla sms ze nam bude privezena zasilka. A ted vecer jsem zjistila ze zasilka je zpet na rozvozovem stredisku. Cely den jsem doma. Nikdo nevolal a ridic jeste na stredisku rekne ze nam volal. Se mu sem nechtělo, tak se na nas vyprdnul!!! Slusne receno!!! Tohle je naposledy co vase sluzby vyuzijeme A pak si celou spolecnost strcte nekam. Neni to poprve co me vase spolecnost sklamala!!!!“

    ZÁPORY: Kdyz se nahodou dovolate na svozove centrum tak vam to zvedne arogantni zenska. A kdyz se dovi kvuli jake zakazce volate tak si tam šeptá s ridicem. Aby si vymysleli vymluvu. No hnus jednani.
    (1) (0)You have already voted this
  12. Reagovat
    Tamara 5.3.2021 v 12:33
    1
    Rychlost doručení
    40
    Jednání se zákazníkem
    0

    Už nikdy

    KLADY: Žádné
    ZÁPORY: Komunikace naprosto bez empatie v 9hodin ráno mi přišla smska o doručení zásilky. Telefonní číslo nepoužitelné, žádný kontakt na řidiče a už vůbec ne čas doručení. Chodím do práce,ale dokázala bych si čas na převzetí zařídit. Pán volal před domem a neměl čas čekat. Další komunikace s firmou se nesla ve stejném duchu takže nulová.
    (0) (0)You have already voted this
  13. Reagovat
    Alena 18.3.2021 v 18:49
    2.5
    Rychlost doručení
    90
    Jednání se zákazníkem
    10

    Už podruhé velice nemilá zkušenost s touto přepravní společností. Bydlíme asi 120 metrů od silnice. Příjezd k domu po zpevněné, široké cestě. A to je pro řidiče pana Konečného nepřekonatelný problém. Neochota, arogance a drzost mu není cizí. A tak objednané křeslo odnášel na ramenou náš soused, aby nám pomohl( jsme už staří) a dnes kvůli koberci taky velké dohadování. Nakonec jej vyložil u brány s tím, že už k nám nikdy nepojede. Prý si nebude ničit auto. Toptrans už nikdy. Byla jsem úplně rozhozená.

    KLADY: Nic
    ZÁPORY: Neochota, arogance, drzost.
    (0) (3)You have already voted this
    • Reagovat
      Mira 19.3.2021 v 1:22

      Dobry den pani Kokojanova.
      Bylo by dobre uvest veci na pravou miru.To jest ze bydlite v chatove zastavbe.Prijezd k Vam je slozity skrz stromy a vetve.Na prijezdove ceste mate hluboky zlab pres celou siri vozovky.Jelikoz mam na svem aute hydraulicke celo a montazni uchyceni s el rozvodem pri prejezdu drhnu o zem,plachtou chytam o vetve…
      Dorucujeme na mista kde nehrozi poskozeni vozu a zbozi nalozeneho na vozidle.Pro bezproblemove doruceni tedy muzete vysypat ten zlab sterkem a zastrihnout vetve stromu.
      Jen mimochodem zpevnena cesta…
      https://ctrlv.cz/UxuO

      https://ctrlv.cz/I88O

      Konecny

  14. Reagovat
    Karla 19.3.2021 v 12:03

    Kurýři nemají ochotu dodržovat termíny dodání. Neberou telefony. Nejsou vstřícní k zákazníkům, kteří jsou v práci.
    SMS o dodání přišla v pondělí, tak se podle toho zařídila celá rodina, aby byl někdo doma a převzal zásilku (na úkor práce i školy). Zásilka doručená nebyla, tak jsme další den volali na centrálu. Tam nám odpovídal arogantní pán a z jeho komunikace jsme nabyli dojem, že si za nedodání zásilky vlastně můžeme sami. Obchodům, které využívají tuto přepravní společnost, se budeme vyhýbat obloukem.

  15. Reagovat
    Pan vytočený 26.3.2021 v 15:18

    toptrans spíš top ohromný fiasko , zkušenost s firmou dvakrát a obrovský problém ,jak s dopravou i komunikací na centrále, depu a hlavně řidičem

  16. Reagovat
    Monika Dvořáková 1.4.2021 v 10:51
    5
    Rychlost doručení
    100
    Jednání se zákazníkem
    100

    Řidič velmi ochotný, dodání přesně v termínu i čase

    (0) (0)You have already voted this
  17. Reagovat
    Jiří Slavík 1.4.2021 v 22:45
    0.5
    Rychlost doručení
    10
    Jednání se zákazníkem
    10

    Neschopné vedení v Brně -šlapanicích, neschopní doručovatelé- nikdy více TOPTRANS. Z Pardubic do Šlapanic čtyři dny a pořád nic. Pěkně děkuji. snad po velikonocích. Slavík AKÁT invest

    KLADY: Žadný jsem nenašel.
    ZÁPORY: Neschopné vedení , neschopní doručovatelé- amatéři. Čekám čtyři dny na doručení z Pardubic do Šlapanic. A pořád nic. Slavík Jiří AK´AT invest .
    (0) (0)You have already voted this
  18. Reagovat
    Eva 6.4.2021 v 11:43

    Nejhorší ze všech přepravních společností, které znám. Možná je ale problém jen v depu Beroun. Když čekám zásilku, už jsem zvyklá raději jim sama volat a zjišťovat, jestli vůbec a kdy přijedou. Obvykle se dozvím, že se jim moje zásilka nevejde, možná zítra. Když si s nimi tedy domluvím dovoz na další den, najednou se zásilka opět nevejde, možná zítra. Několikrát už jsem si raději dojela pro balík na depo, do auta se mi ale vejde maximálně pračka. I tu by si člověk rád nechal dovézt domů, zvlášť, když za dovoz zaplatil.

  19. Reagovat
    Lucie 10.4.2021 v 9:45

    Nechala jsem si dovést starožitné židle. Bylo to celkem šest kusů. Židle mi přepravní společnost roztriskala na třísky a z celkového počtu je použitelná jedna. Neskutečně jednání na Pardubickém depu. Všichni pouze jenom č**** a diví se, že si zboží nechci před tím ale reklamovat. Nikdo se mi neomluvil a jednání s reklamační oddělením také šílené. Spíš to vypadá jako by to bylo normální. Chápu, že se při přepravě může stát cokoliv, ale zákazník by se měl dočkat alespoň omluvy. Jako společnost by jste si měli uvědomit, že peníze Vám vydělává zákazník a ne deset c***** na depu, kteří se nedokáží omluvit. Už nikdy více.

  20. Reagovat
    Petr 12.4.2021 v 20:11
    5
    Rychlost doručení
    100
    Jednání se zákazníkem
    100

    Ráno přišla SMS, řidič předem volal asi hodinu předem. Zboží přišlo nepoškozené. Za výnosné mi řidič pomohl vynést nábytek do bytů. Záleží na typu řidiči, já jen pozitivní zkušenost.

    KLADY: Bezproblémové doručení
    ZÁPORY: -
    (2) (0)You have already voted this
  21. Reagovat
    Michal 19.4.2021 v 11:25
    1.25
    Rychlost doručení
    20
    Jednání se zákazníkem
    30

    Lidi na logistickém oddělení Toptransu by měli nakopat do p*****. Neseriózní přepravce, který pošle e-mail s termínem doručení (dokonce dají možnost vybrat alternativní termín doručení, tak až jsou progresivní!), ale nakonec zásilku stejně doručí, kdy se jim zachce (součást portfolia jejich skvělých služeb je, že zavolají půlhodiny před příjezdem, kdy už jste ovšem zpravidla v práci, protože jste po několika dnech čekání na zásilku dávno vzdali). Řidič má navíc nějaké nošení k domovnímu vchodu víceméně na salámu, takže u těžších zásilek s nějakou pomocí příliš nepočítejte.

    KLADY: -Moc prodejců jejich služby nevyužívá
    ZÁPORY: -Avizují termín doručení a doručí zásilku úplně jindy.
    (0) (0)You have already voted this
  22. Reagovat
    Jana 20.4.2021 v 10:06

    Záměrný podvod při předání zásilky

  23. Reagovat
    Dominik 22.4.2021 v 12:53
    5
    Rychlost doručení
    100
    Jednání se zákazníkem
    100

    Jako jeden z mála tady mám s firmou pozitivní zkušenost. Dodali 2. den od předání výrobcem. Objednával jsem sklo, takže jsem chtěl objednávku rozbalit a zkontrolovat. Řidič neměl problém, odstavil auto bokem a balík jsme společně prohlédli. Za mě tedy vše ok.

    KLADY: Rychlost Jednání
    ZÁPORY: nic
    (1) (0)You have already voted this
  24. Reagovat
    Iveta 4.5.2021 v 10:11
    5
    Rychlost doručení
    100
    Jednání se zákazníkem
    100

    Skvělé!

    KLADY: Dnes mi byl doručen stůl (Lipov), neskutečně milý řidič, asi poprvé mi někdo zanesl balík až za dveře. Moc chválím a příště určitě zvolím zase Top Trans. Protože s konkurenční společností mám jen problémy.
    ZÁPORY: Žádné neznám.
    (0) (0)You have already voted this
  25. Reagovat
    Daniela 4.5.2021 v 13:16

    Dnes při dodání těžká arogance. Zásilka vážila 100kg že by někdo napsal že je potřeba sehnat lidi aby si to vylozili ani náhodou. Když už se manžel dohodl že přijede z práce řidič mi oznámil že on čekat nemusí bylo to do 5 minut. Mezi tím začal sám tahat bránu sám z auta takže všude odrena. Na otázku proč nejedou dva když berou nadměrný náklad mi řekl co bych chtěla za ty prachy. Vyklopil zboží na kraj silnice a víc ho nezajímalo. Na to že by třeba měl mít ochranu úst si asi v této společnosti nehrajou. Této společnosti se už obloukem vyhnu.

  26. Reagovat
    Tomáš V 12.5.2021 v 9:43
    5
    Rychlost doručení
    100
    Jednání se zákazníkem
    100

    Asi hodně záleží na lokálním doručovateli a jeho depu. V Hodoníně je to velice spolehlivá doprava. Nevzpomínám si, že by něco nepřivezli včas.

    KLADY: Spolehlivé doručení, menší balíky i palety, bezproblémová komunikace
    (0) (0)You have already voted this
  27. Reagovat
    Pavlína 13.5.2021 v 13:36

    Přidávám další negativní zkušenost s tímto dopravcem. Velmi neochotné a arogantní jednání řidiče a za odnešení zboží od prvních uzavíratelných dveří do jejich auta si berou peníze navíc!

  28. Reagovat
    olina 14.5.2021 v 13:12

    Take se musím přidat s negativním hodnocením. Dopředu avizovana zasilka byla domluvená s donáškou do patra. Pan z přepravy mi chtěl nechat sedacku pred domem, že je těžká,že ji tahat nebude, že ho bolí záda. Ať si někoho seženu. Druhý den jsme si pro ni museli zajet do skladu se stěhovákama a prevzit. Přitom z obchodu domluva byla, že zajistí i vynosení do patra. Nevím proč tak balamutí lidi?

    Budeme rádi za váš komentář. Pište prosím slušně a s přidanou hodnotou. Komentáře schvaluje správce.


Komentáře / diskuse / hodnocení

Celkové hodnocení

GDPR: Jsme správci osobních údajů a chráníme je v souladu se zákonem 101/2000 Sb., O ochraně osobních údajů a s principy obsaženými ve směrnici EU č. 95/46/EC. Po odeslání komentáře zpracováváme tyto údaje - jméno, e-mail a IP adresu. E-mail používáme pro odeslání informační zprávy, že vám někdo odpověděl na dotaz. Pro jiné účely jej nevyužíváme. IP adresu sledujeme z důvodu ochrany před spamem. Pro odstranění údajů nás kontaktujte na info@recenzer.cz