Toptrans

Toptrans se zabývá přepravou, logistickými službami a skladováním. Pro zákazníky nabízí široké spektrum služeb, ať už jde o velké paletové zásilky, expresní přepravu nebo zásilky kusové. Toptrans vlastní nejhustší síť středisek v Česku a na Slovensku, a proto se řadí mezi jednu z nejvýznamnějších společností v oblasti přepravy a logistických řešení.

1x1.trans - Toptrans

Logo – TOPTRANS

Představení dopravce

Společnost byla založena roku 1993. Začínala na trase Olomouc – Vyškov. V současnosti se zaměřuje na Česko, Slovensko a Maďarsko, ale i další světové země. Zahraniční dopravu zajišťuje divize SPEDICE. Ročně přepraví více než 10 milionů kusů zásilek. V současnosti má 600 zaměstnanců a vlastní 900 rozvozových vozidel. Kromě silniční přepravy využívá také vlakovou, leteckou a lodní. V Česku vlastní 25 dep a na Slovensku 7.

zpět k obsahu ↑

Přehled služeb

Toptrans se specializuje na přepravu obálek, kartonů, palet i celokamionových přeprav. Zajistí zboží jakéhokoliv rázu – od elektroniky, přes léky, chlazené a mražené, až po přepravy nebezpečného zboží.

Nabízí také přepravy sběrnou službou v rámci celé Evropy, stejně jako importní a exportní přepravy za dobré ceny. Expresní přeprava je týká doručení kusových zásilek a balíků. Na území ČR vám zásilku doručí již během 24 hodin nezávisle na tom, zda jde o menší balíky nebo nadrozměrné zásilky. Poskytují rovněž komplexní služby v oblasti skladování, distribuce a balení zboží.

zpět k obsahu ↑

Sledování zásilek

Pokud nechcete zboží doručit na nějaké konkrétní místo, můžete využít jedno z odběrných míst v Česku, Slovensku i Maďarsku. Toptrans doprava umožňuje sledování zásilky pomocí online trackingu.

K tomu budete potřebovat referenční číslo, které vám bude přiděleno při převzetí. Vyhledávání zásilek lze bez provést pomocí formuláře na internetových stránkách. Balík můžete poslat i na dobírku, přičemž druhá strana bude platit při převzetí hotově nebo kartou. Centrála společnosti je v Praze.

zpět k obsahu ↑

Zajímavé odkazy

zpět k obsahu ↑

Kontakty

  • Zákaznický program
  • Telefon: +420 725 431 925
  • E-mail: info@toptrans.cz
  • Centrála společnosti: TOPTRANS EU, a.s., Opravářská 944/2, 102 00 Praha 10 – Hostivař
zpět k obsahu ↑

Hodnocení

8.5 Hodnocení
Logistická přepravní společnost

8.5Naše hodnocení
Rychlost doručení
8
Jednání se zákazníkem
8.5
3.2Hodnocení uživatelů
Rychlost doručení
3.7
Jednání se zákazníkem
2.7
KLADY
  • široká nabídka služeb
  • možnost změny doručení
  • rozšířený dopravce u mnoha firem
ZÁPORY
  • občas není dodržen termín pro doručení
Napsat hodnocení  |  Přečíst hodnocení a komentáře

123 komentářů
Zobrazit vše Nejpřínosnější Nejlepší Nejhorší Napsat hodnocení
  1. Reagovat
    John 13.5.2022 v 19:31
    0.5
    Rychlost doručení
    10
    Jednání se zákazníkem
    10

    Tak nevím, kde vzal Toptras to své hodnocení 8,5. Vycucané z prstu. Řidiči jsem se dovolal až na druhý pokus, a to jsem to nechal než to zvedne. Bylo mi řečeno “kolem čtvrté až půl páté, když to půjde dobře”. Celý den jsem byl doma. Zvonek ani telefon nezvonil. Před sedmou hodinou večerní jsem se koukl na zásilku, kde bylo psáno “zasilka na depu”. To v dnešní době je běžně asi jen u této společnosti. I podle recenzí už nikdy víc! Zlatá pošta. V balíku mám i rostliny, tak jsem zvědavý, jestli tyto teploty přežijí. Komunikace na bodu mrazu…

    KLADY: Maximálně něco velkého poslat.
    (0) (0)You have already voted this
  2. Reagovat
    Pavel 10.5.2022 v 9:52
    5
    Rychlost doručení
    100
    Jednání se zákazníkem
    100

    Se službou TOPTRANS zatím nemám žádné negativní zkušenosti, za mě supr, dodání do druhého dne a převezou snad všechno :)

    KLADY: Rychlost dodání Široká nabídka služeb Komunikace normální asi jako s jinými dopravci
    (0) (0)You have already voted this
  3. Reagovat
    Dutá Iveta 6.5.2022 v 15:37

    Už podruhé řidič tvrdil mému partnerovi, že mu volal a prý zvonil na zvonek. Bohužel se nic takového nestalo, ani já neslyšela zvonek a přítel neměl zmeškaný hovor. Pro noční stolek z masivu si musel přítel předtím po telefonické domluvě dojet skoro 30 km do depa.

  4. Reagovat
    Peter 28.4.2022 v 13:06

    Táto spoločnosť je najhoršia s akou som sa stretol…mal som zaplatený produkt a ani sa neozvali nedvyhali samozrejme nedodržaní termín doručenia….Otras ….

  5. Reagovat
    Honza 28.4.2022 v 7:09
    0.5
    Rychlost doručení
    10
    Jednání se zákazníkem
    10

    Kupoval jsem velký díl, takže v nabídce dopravy byla pouze možnost Toptrans = tragédie, díl mi přivezli až na 3. pokus… prvně se nedalo kurýrovi dovolat, ani mi nebyl schopnej zavolat zpět (chtěl jsem mu říct, že nebudu doma a ať to nechá v garáži), na 2. pokus moji zásilku vůbec neměl v dodávce, což zjistil až přímo u mě, kdy jsem na něj 10 minut čekat před barákem. Na 3. pokus už jel naštěstí jiný kurýr a vše proběhlo OK. Ale i tak ke mě zásilka dorazila až okolo 16:00, nevím proč Toptrans vyjíždí rozvážet až v 11… Standardně mi všechny konkurenční společnosti doručují zásilky vždy do oběda, navíc od nich dostanu SMS s orientační dobou doručení, což u Toptrans také nefunguje, takže vůbec nemám představu, kdy mi zásilka dorazí… Radím všem, pokud je ta možnost, vyhnout se v dopravě společnosti Toptrans…

    (0) (0)You have already voted this
  6. Reagovat
    Erik 27.4.2022 v 15:23

    Nejhorší dopravní společnost

  7. Reagovat
    Honza 27.4.2022 v 12:15
    5
    Rychlost doručení
    100
    Jednání se zákazníkem
    100

    včera objednáno, dneska doručeno… Slečna přijela, pomohla mi zboží dostat do baráku. Vše proběhlo v pořádku a i za ty dvě minutky sem se stihl zamilovat. 5/5

    (0) (0)You have already voted this
  8. Reagovat
    Júlia 21.4.2022 v 13:19

    Dnes som obdržala zásielku,ktorá vážila 100kg.Váš šofér mi ju vozíkom hodil za bránu a odišiel.Nechápem,ako v tejto dobe,môže niekto zamestnávať takéhoto arogantného d*****. Uplná nespokojnosť a nakoľko som čítala komentáre,nemáte sa čím chváliť.Takýmto spôsobom pomaly,ale isto skrachujete.

  9. Reagovat
    Lukáš 19.4.2022 v 9:39
    0.5
    Rychlost doručení
    10
    Jednání se zákazníkem
    10

    V září objednané dveře na zakázku, v prosinci je TopTrans rozbil. Objednané nové, v dubnu rozbité podruhé. Katastrofa…

    KLADY: Žádné
    ZÁPORY: Všechno na h*****
    (0) (0)You have already voted this
  10. Reagovat
    Mokky 15.4.2022 v 19:26

    S touto společností u nás v Ústí nad Labem/Neštěmice nemáme dobré zkušenosti! dne 14.4.2022 nám mělo být doručováno lino se službou výnosem do patra. Bohužel v 17.00 jsme se dozvěděli, na mů 2 telefonický popud, že z důvodu toho, že to jistý kurýr nedoručuje do patra, nám bylo sděleno, že se firma pokusí o doručení po Velikonocích 19.4.2022. Opravdu neprofesionální jednání. Díky bohu za našeho švagra , který nám lino dopravil na vleku. Již nikdy více s touto společností. A ještě si firma nechá zaplatit službu výnosu do patra-doufáme, že peníze se nám vrátí.S pozdravem Mokky

  11. Reagovat
    Elpako 15.4.2022 v 9:38

    Z číny mám zboží dřív a nedělají si legraci s dodacím dnem. U toptransu počítejte se lží řidičů o terminu dodání, nebo zadánich v systému typu změna dne duručeni dohodnuta se zákaznikem. Doručení je prostě tragédie

  12. Reagovat
    Lenka Jesslova 8.4.2022 v 17:25
    1
    Rychlost doručení
    20
    Jednání se zákazníkem
    20

    Dopravce je vybraný obchodem já bych tedy tohodle dopravce nedoporučovala

    ZÁPORY: -Poškozené zboží ,které jsem nepřevzala i když řidič byl pohotový ,že na funkčnost to nemá vliv.Tak snad se příště zdaří .-Komunikace ve 12h SMS že budou dorucovat bez udání času ,taky není nic pro pracující lidi ,jak se mají zařídit ?
    (0) (0)You have already voted this
  13. Reagovat
    Lucka 7.4.2022 v 19:43

    S takovou arogancí a neochotou řidiče a vůbec s celkovým katastrofálním jednáním jsem ještě nesetkala.
    Zaplacenou zásilku o hmotnosti 30 kg v hodnotě více než 10 tis., nikomu nepředal, nechal ji před domem.
    Absolutně nezvládnutá komunikace operátora při stížnosti.
    Nejhorší zkušenost s komunikací, kterou jsem u dopravce zažila.
    TopTrans už nikdy víc a nikomu nedoporučuju.

  14. Reagovat
    Jaroslav 30.3.2022 v 15:32

    Termín doručení.Co to je?

  15. Reagovat
    dagmar urbanová 16.3.2022 v 12:55

    Zboží dodáno v uvedený čas.
    I přes nevhodné chování řidiče mu patří poděkování.
    Budu informovat obchodníka, aby pro příště vybral jinou doručovací službu.

  16. Reagovat
    Petka 28.2.2022 v 12:14

    Toptrans mi mel doručovat matrace, kdyz prisel den D.tak mi ridic volal, ze me nezastihl a odjel,zpatky na depo????? Pry mi ráno poslali sms s kontaktem na ridice, to ano ,ale úplné jine mobilni číslo….takze bordel na dispečinku….Ridic arogantni, omluva žádná…a to si rikaji mezinarodni spolecnost….

    • Reagovat
      A. 28.4.2022 v 13:15

      Dnes mi byla doručování zásilka č 22701290705. Velmi ochotný řidič, který mi vyšel vstříc. Moc si toho cením, takových lidí je dnes opravdu málo

  17. Reagovat
    Lukáš 18.2.2022 v 13:19
    4
    Rychlost doručení
    100
    Jednání se zákazníkem
    60

    Dopoledne mi zavolala paní do jakého patra bude výnos a že kurýr přijede kolem poledne. Kurýr byl milý, zavolal předem. Až na jeden zápor v pořádku. Vynesení lednice proběhlo, bohužel jsem musel být já ten druhý kdo lednici nesl. Za polovinu by to bylo dobré, ale za 399,- nevím nevím.

    KLADY: Dopoledne mi zavolala paní do jakého patra bude výnos a že kurýr přijede kolem poledne. Kurýr byl milý, zavolal předem. Ve čtvrtek dopo objednáno a druhý den po oběde už jsem zboží měl.
    ZÁPORY: Musel jsem nést lednici společně s kurýrem. V dodávce bylo hodně věcí a musel jsem ji sundávat s ním, což při mé fyzické (ne)zdatnosti mohlo skončit taky poškozením lednice.
    (0) (0)You have already voted this
  18. Reagovat
    Stankova 15.2.2022 v 14:09

    Nespolehlivé jednání které si nechají ještě moc hezky zaplatit.

  19. Reagovat
    Nikol 15.2.2022 v 10:42

    Obrovská nespokojenost ,nulová ochota a arogantní přístup ,mladého pána,potřebovala jsem balík odnést jenom za dveře ,jelikož jsem v 8 měsíci těhotenství a mladý pán viděl ,že jsem těhotná ,ale řekl mi ,že mi to nosit dovnitř nebude ,takže mi to pouze vyložil na chodník a odjel ,byl to mladý kluk kolem 20ti let ,což mě zaráží.

  20. Reagovat
    Denisa 28.1.2022 v 19:42
    5
    Rychlost doručení
    100
    Jednání se zákazníkem
    100

    Zásilku jsem obdržela včas. Moc milí přístup řidiče i vstřícnost. Velmi doporučuji. 👌😇

    (1) (0)You have already voted this
1 2 3 6

    Budeme rádi za váš komentář. Pište prosím slušně a s přidanou hodnotou. Komentáře schvaluje správce.


Komentáře / diskuse / hodnocení

Celkové hodnocení

GDPR: Jsme správci osobních údajů a chráníme je v souladu se zákonem 101/2000 Sb., O ochraně osobních údajů a s principy obsaženými ve směrnici EU č. 95/46/EC. Po odeslání komentáře zpracováváme tyto údaje - jméno, e-mail a IP adresu. E-mail používáme pro odeslání informační zprávy, že vám někdo odpověděl na dotaz. Pro jiné účely jej nevyužíváme. IP adresu sledujeme z důvodu ochrany před spamem. Pro odstranění údajů nás kontaktujte na info@recenzer.cz