TOP produkt

Beko DIN 28423

Myčky nádobí jsou v dnešní době nedílnou součástí moderních kuchyní, protože nám usnadňují práci s mytím nádobí a šetří čas, který v této době je stále vzácnější. V malých kuchyních ušetříme prostor na pracovní lince, kde nám zabíral místo odkapávač nádobí.

Odpadne i utírání talířů, leštění skla a drhnutí hrnců, pekáčů a plechů. Myčka je velkým pomocníkem v našich domácnostech. Beko DIN 28423 patří mezi levnější, spolehlivé a velmi oblíbené produkty vestavěných myček. Tento model jsme se pro vás rozhodli vyzkoušet.

Zjistit nejvýhodnější cenu

Design

Beko DIN 28423 je vestavěná myčka vhodná do prostoru 87 x 60 x 57 cm. Dvířka lze použít v designu vaší linky, nebo dle vlastního uvážení. Kryt, či dvířka lze použít pouze do váhy maximálně 6 kg. Myčka má v horní části uprostřed přehledný LCD display se senzorem čistoty vody. Velkou výhodou je nastavení mycího koše Acrobat do tří poloh, i když je naplněný nádobím.

Velmi praktický je moderní zásobník na příbory v horní části myčky než košík, který bývá uložený v spodní části myčky a zabírá více místa. Zásobník nabízí dostatek místa pro rovnoměrné rozložení příborů a drobného nádobí. Je vybaven i vlastním sprchováním.

Funkce

Tato myčka má energetickou třídu A++, šetří životní prostředí, ale i Vaši peněženku. Díky lepšímu využití vnitřního prostoru umyje a usuší na jeden mycí cyklus až 14 sad nádobí. Myčka má invertorový motor, proto je velmi tichá a úsporná.

Beko DIN 28423 nabízí 9 mycích programů, INNERCLEAN – čištění myčky, AQUAINTENSE – pro velmi znečištěné nádobí, GLASS CARE 40 – sklo a porcelán, MINI 30 – slabé znečištění, FAST+ – zkrátí program až trojnásobně, ECO 50 C – úsporný program, Inteligentní automatický program, QUICK CLEAN – 58 minut, STREAM GLOSS – extra sušení.

Technologie GLASS SHIELD oplachuje nezměkčenou vodou, prodlužuje životnost nádobí, zamezuje korozi, zašednutí a poškrábání. Velkou výhodou tohoto výrobku je, že má funkci AQUA STOP, která zabraňuje vytečení myčky při uvolnění, či prasknutí hadice přívodu i odvodu vody. Zajímavostí je signalizace červeného světla svítící na podlahu, která indikuje, že myčka je v provozu a upozorňuje nás, abychom myčku neotevírali.

Náš test

Vyzkoušeli jsme program QUICK CLEAN a myčka při maximálním naplnění umyla a usušila nádobí do jedné hodiny, což je velká výhoda. Nádobí bylo pěkně čisté a suché. S tímto programem jsme byli velice spokojeni. K tomuto produktu jsme obdrželi kompletní přehledný návod a manuál k nastavení myčky, což u některých výrobků není časté.

Parametry

Výrobce: Beko
Způsob umístění: vestavná myčka nádobí
Hlučnost:  44 dB
Účinnost mytí: A
Počet programů:  8
Spotřeba vody: 9,5 l
Energetická třída: A++
Roční spotřeba el. energie: 237 kWh
Displej ano
Výška: 82 cm
Šířka: 60 cm
Hloubka: 55 cm
Počet sad nádobí: 14 sad
Aqua Stop: ano
Auto program: ano
Intenzivní program: ano
Odložený start ano

Fotografie

Beko DIN 28423

Beko DIN 28423

Vývoj ceny

Závěrečné hodnocení

9 Celkové hodnocení

Za tuto přijatelnou cenu do deseti tisíc korun má Beko DIN 28423 řadu užitečných funkcí, které zajišťují kvalitní mytí i sušení nádobí. Myčka je díky své prostornosti vhodná i do domácnosti s více členy rodiny. Nevýhodou je, že před prvním spuštěním myčky, musíte přístroj nastavit, ale nebojte se, srozumitelný návod je přiložen ve vnitřní části spotřebiče. Tuto vestavěnou myčku doporučujeme pro běžný chod domácnosti. Líbí se nám jak design, tak i funkčnost.

Design
9.0
Ovládání
9.0
Údržba
9.0
Klady
  • tichá
  • 8 programů
  • poměr cena/výkon
  • snadné ovládání
  • možnost odložení startu
Přidat komentář  |  Přečíst hodnocení a komentáře

Nakoupit ji můžete např. v obchodě TSBohemia.

Nejprodávanější myčky nádobí

Podobné články, co by vás mohly zajímat

Kateřina Horáková

Kateřina Horáková

Práce s texty je nejen mou profesí, ale zároveň celoživotním koníčkem. Je to má vášeň stejně jako kvalitní čokoláda. Mám ráda výzvy a baví mě hrát si se slovy tak, aby byl výsledek dokonalý a přesně podle představ klienta. Mám více než 25 let praxe. Kromě toho moc ráda vařím i peču, vymýšlím recepty a stále zkouším něco nového. Ve volném čase si ráda přečtu dobrou knihu, tvořím videa a věnuji se své malé domácí ZOO.

Více o nás a jak články vytváříme | Spolupráce a kontakt

Budeme rádi, když napíšete komentář s vaší zkušeností.

Přidat komentář

Celkové hodnocení

Recenzer
Logo