Beko DIN 28330

Vestavná myčka nádobí Beko DIN 28330 patří do nejlepší energetické třídy A+++, to pro vás znamená maximální úsporu elektrické energie. Odhadovaná roční spotřeba činí 234 kWh, zatímco u vody je to 2800 litrů za rok, tedy 10 l na jeden mycí cyklus. Kapacita myčky je 13 sad nádobí, takže na jeden mycí cyklus umyjete nádobí pro početnější rodinu.

Během své činnosti vás rozhodně nebude rušit, neboť hlučnost dosahuje jen 44 dB, čímž se řadí mezi modely s velmi nízkou hlučností. Šířka je standardních 60 cm, hodí se tedy do běžných kuchyní. Za tichý provoz vděčí invertorovému motoru.

Zjistit nejvýhodnější cenu

Vybavení a funkce

Mezi funkcemi, které Beko DIN 28330 nabízí, vyniká třeba poloviční náplň, jež umožňuje zapnutí myčky, aniž byste museli vyčkávat, až se zaplní úplně celá. V nabídce je dohromady 8 programů a ještě jeden navíc v podobě programu Inner Clean, který se stará o čištění myčky.

Nechybí ani program Quick & Clean, který zvládne všechno umýt za 58 minut. Senzory v myčce zjistí míru znečištění nádobí a vybere vhodný mycí cyklus pomocí programu Auto.

Využít můžete i program Mini 30, ten je určen pro lehce ušpiněné nádobí a také sklo. Mycí cyklus přitom trvá pouhých 30 minut a vystačí si s teplotou jen 35°C, což šetří energii i čas.

Systém ochrany WaterSafe zastaví přívod vody do myčky, kdyby náhodou začala téct, navíc zvládne zastavit i přívod vody z kohoutku, pokud by nečekaně došlo k jejímu prasknutí. Dokonale suché nádobí zajistí Turbo sušení a Extra sušení vše vysuší, i když použijete krátké programy.

Ve výbavě Beko DIN 28330 jsou skládací držáky talířů, příborová přihrádka, který má vlastní mycí rameno a hravě do ní vmáčknete nejen příbory, různé malé nádoby, ale také třeba šálky na espresso.

Nesmíme zapomenout zmínit také ochranu pro sklenice GlassShield či světelnou signalizaci provozu v podobě červeného InfoLight bodu svítícího na podlahu dokud je myčky v chodu.

Parametry

Výrobce: Beko
Zařazení: vestavná myčka nádobí
Způsob umístění: vestavná
Hlučnost: 44 dB
Účinnost mytí: A
Počet programů: 8
Spotřeba vody: 10 l
Energetická třída: A+++
Roční spotřeba el. energie: 234 kWh
Výška: 82 cm
Šířka: 60 cm
Hloubka: 55 cm
Hmotnost:

Fotografie

Závěrečné hodnocení

9 Celkové hodnocení

Když to vezmeme ve zkratce, tak je myčka Beko DIN 28330 tichá, úsporná a jednoduše se obsluhuje, navíc dosahuje skvělých výsledků po každém mytí, a to i u kratších cyklů. Počet programů je dostačující, čistící program je velmi příjemný bonus. Uvítáte možnost spustit krátký program, který trvá jen 30 minut. Myčka vás sama upozorní, když skončí a nikdy vás neruší díky nízké hlučnosti. Navíc nám dělá radost vynikající poměr cena/výbava. Pokud hledáte nějaký model na srovnání, zkuste se kouknout na recenzi Beko DFN 26321 W.

9Naše hodnocení
Design
9.5
Ovládání
9
Údržba
9
4.3Hodnocení čtenářů
Design
6
Ovládání
6
Údržba
1
Klady
  • tichá
  • krátký program
  • poměr cena/výkon
  • jednoduché ovládání
Zápory
  • horší návod
Přidat komentář  |  Přečíst hodnocení a komentáře

Více o této myčce Beko najdete na stránkách výrobce zde.

 

Nejprodávanější myčky nádobí

Podobné články, co by vás mohly zajímat

Kateřina Horáková

Kateřina Horáková

Práce s texty je nejen mou profesí, ale zároveň celoživotním koníčkem. Je to má vášeň stejně jako kvalitní čokoláda. Mám ráda výzvy a baví mě hrát si se slovy tak, aby byl výsledek dokonalý a přesně podle představ klienta. Mám více než 25 let praxe. Kromě toho moc ráda vařím i peču, vymýšlím recepty a stále zkouším něco nového. Ve volném čase si ráda přečtu dobrou knihu, tvořím videa a věnuji se své malé domácí ZOO.

Více o nás a jak články vytváříme | Spolupráce a kontakt

1 komentář
  1. 2.15
    Design
    60
    Ovládání
    60
    Údržba
    10

    Vestavná myčka Beko DIN 28330 je po 4 letech průměrného fungování na konci s životností. První závada již po půl roce – porouchaný displej, nefunkční signální světlo. Nyní je odpálená řídící jednotka a čerpadlo vlivem úniku vody. Opravář nám sdělil, že by si tuto značku nikdy nekoupil, že je to v jeho sortimentu nejvíce opravovaná značka. Kromě těchto závad jsme byli s prací myčky spokojeni.

    Klady: Design, mytí
    Zápory: Horší sušení, v noci hlučná, nízká kvalita za velké peníze
    Přínosný(0) Nepomohl(0)You have already voted this

Přidat komentář

Celkové hodnocení

Recenzer
Logo