Beko DIN 28430

Plně integrovaná myčka nádobí Beko DIN 28430 spadá do energeticky nejúspornější třídy A+++. Její roční spotřeba činí 237 kWh za rok, zatímco spotřeba vody se pohybuje na 2 660 litrech ročně. Na jeden mycí cyklus si vystačí s 9,5 l. Kapacita myčky je až 14 sad nádobí, hravě tak zvládne uspokojit potřeby i ve větší domácnosti.

Účinnost mytí i sušení je v obou případech zařazeno do třídy A. Takže je nádobí po vyjmutí z myčky maximálně čisté a hlavně suché. Můžete ho tak klidně rovnou uklízet. Vzhledem k maximálně tichému provozu, kdy hlučnost nepřesahuje 44 dB, se nemusíte bát zapnout myčku i ve večerních hodinách, protože nehrozí, že by rušila sousedy.

Zjistit nejvýhodnější cenu

Vybavení a funkce

Myčka nádobí Beko DIN 28430 nabízí celkem 8 mycích programů a 6 teplot. Ovládání spotřebiče probíhá prostřednictvím přehledného LCD panelu, je jednoduché a intuitivní. Čištění vnitřních prostor myčky zajišťuje speciální volba Inner Clean. Bezproblémový a hlavně spolehlivý chod Beko DIN 28430 má na starost invertorový motor.

Tento model dostal speciální antibakteriální těsnění, které zabraňuje šíření bakterií uvnitř myčky, je tak zaručena 100 % hygiena. Skvělý je program Poloviční náplň, ten je určen pro mytí nádobí v případě, že není kapacita myčky zcela zaplněna a vy jí i tak potřebujete spustit. Ušetříte za vodu, ale nádobí bude stejně čisté jako při použití běžného programu.

Když budete pospíchat, můžete použít program Quick & Clean, který zvládne vše umýt za pouhých 58 minut ve vysoké kvalitě. Myčka Beko DIN 28430 má tzv. Auto program, ten používá řadu inteligentních senzorů, které jsou schopné vyhodnotit jak moc je vložené nádobí znečištěné a přizpůsobit tomu teplotu a množství vody i délku mycího cyklu. Nádobí je ve finále perfektně čisté aniž by to jakkoliv negativně ovlivnilo spotřebu.

Program Active Wash/Aqua Flex je k nádobí velmi šetrný, neboť využívá různě silný tlak v horním či dolním koši. Silně znečištěné kousky umyje silný proud v dolní části myčky, zatímco lehce zašpiněné nebo jakkoliv křehké vložíte do horního koše, kde se umyje mnohem šetrněji.

Automatická ochrana WaterSafe+ je velkou pomůckou v případě poruchy či výpadku elektrického proudu, protože zastaví přívod vody do myčky a zabrání tak případným nehodám v podobě vyplavené kuchyně apod.

System Acrobat vám umožní změnit výšku horního koše i ve chvíli, kdy je zcela zaplněn. Speciální funkce Tablety All-in-one je zárukou, že se každá tableta beze zbytku rozpustí a nádobí perfektně umyje. Senzor tvrdosti vody monitoruje vodu ve vaší domácnosti a pomáhá k dosažení maximálních výsledků mytí.

Skvělou vychytávkou je příborová přihrádka, která má vlastní mycí rameno. Hodí se nejen na uložení příborů, ale i kompaktních nádob, šálků na espresso atd. Technologie Steam Gloss využívá k sušení horkou vodní páru, což přináší dokonalý lesk každého kousku sušeného nádobí. Platí to u sklenic a dalších druhů nádobí, které se obtížně leští.

Patentované přídavné mycí rameno AquaIntense disponuje rotační tryskou, díky čemuž je schopné umýt i ty nejšpinavější hrnce, talíře, pánve a další až s pětinásobnou účinnosti než to zvládne program Intensive 70. Pro lehce znečištěné nádobí je k dispozici program Mini 30, ten během 30 minut zvládne umýt veškeré nádobí a to při pouhých 30°C, tím se ušetří mnoho času i finančních prostředků.

Parametry

Výrobce: Beko
Zařazení: vestavná myčka nádobí
Způsob umístění: vestavné
Hlučnost: 44 dB
Účinnost mytí: A
Počet programů: 8
Spotřeba vody: 9,5 l
Energetická třída: A+++
Roční spotřeba el. energie: 237 kWh
Výška: 82 cm
Šířka: 60 cm
Hloubka: 57 cm
Aqua Stop: ano
Auto program: ano
Intenzivní program: ano
Odložený start: ano

Fotografie

Beko DIN 28430

Beko DIN 28430

Vývoj ceny

Chcete si o myčce zjistit více detailů? Přečtěte si Návod – Beko DIN 28430

Závěrečné hodnocení

8.5 Celkové hodnocení

Myslím, že myčka nádobí Beko DIN 28430 si zaslouží vaší pozornost, protože je opravdu velmi šikovná a ještě vám ušetří peníze. Perfektně myje, má spoustu programů, včetně zkrácených, umožňujících umýt nádobí už za 30 minut, pokud není příliš znečištěné. Spoří vodu, elektrickou energii a ještě je tak tichá, že vás nikdy nemůže rušit. Co víc si od myčky přát? Za nás rozhodně dáváme oba palce nahoru. Rozhodně však neváhejte model Beko DIN 28430 porovnat s jiným modelem této značky a to Beko DIS 26020. Recenzi k této myčce u nás rovněž najdete.

8.5Naše hodnocení
Design
9
Ovládání
8.5
Údržba
8.5
8.6Hodnocení čtenářů
Design
8
Ovládání
9
Údržba
9
Klady
  • tichá
  • pěkný design
  • nízká spotřeba vody
  • má spoustu programů
Přidat komentář  |  Přečíst hodnocení a komentáře

Více o této myčce Beko najdete na stránkách výrobce zde.

Nejprodávanější myčky nádobí

Podobné články, co by vás mohly zajímat

Kateřina Horáková

Kateřina Horáková

Práce s texty je nejen mou profesí, ale zároveň celoživotním koníčkem. Je to má vášeň stejně jako kvalitní čokoláda. Mám ráda výzvy a baví mě hrát si se slovy tak, aby byl výsledek dokonalý a přesně podle představ klienta. Mám více než 25 let praxe. Kromě toho moc ráda vařím i peču, vymýšlím recepty a stále zkouším něco nového. Ve volném čase si ráda přečtu dobrou knihu, tvořím videa a věnuji se své malé domácí ZOO.

Více o nás a jak články vytváříme | Spolupráce a kontakt

1 komentář
  1. Reply
    LIBOR LUSKAČ 16.2.2021 v 9:44
    4.3
    Design
    80
    Ovládání
    90
    Údržba
    90

    Dobrý den,
    mám od Vás myčku DIN28430 a přestala svítit červená kontrolka konce programu (svítí na zem).
    Nemůžu nikde najít jak se vyměňuje. Můžete poradit ? V návodu jsem to nenašel.
    Děkuji.

    Přínosný(0) Nepomohl(0)You have already voted this

Přidat komentář

Celkové hodnocení

Recenzer
Logo