Sinsay je obchod s módním oblečením, který se zaměřuje především na mladé lidi. Seženete zde oděvy pro dámy, pány i malé děti. Kromě eshopu najdete Sinsay také na sociálních sítích, kam pravidelně přidávají příspěvky o novinkách ze světa módy.

1x1.trans - Sinsay

Logo – Sinsay

Představení e-shopu

Sinsay patří pod Polskou společnost LPP, která vlastní Reserved, Mohito či House. Obchod byl spuštěn v roce 2012. Pokud se v obchodě registrujete a přihlásíte k newsletteru, dostanete slevu 10 % na každou objednávku. Nedávno Sinsay založil také vlastní značku s kosmetikou.

Přejít do e-shopu

zpět k obsahu ↑

Přehled sortimentu

V obchodě pořídíte především módu pro mladé. Nejvíce produktů je určeno pro ženy – dámské a dívčí oblečení jako jsou trička, šaty, džíny, mikiny či spodní prádlo (podprsenky) a plavky. Nakoupíte zde základní oděvy i pro muže a děti. Sinsay nabízí rovněž kolekci bot pro každou příležitost – tenisky, kozačky, kotníkové boty, sandálky nebo třeba pohodlné pantofle na doma.

Najdete zde stylové doplňky, například kabelky, batohy, šátky, šály, šperky, hodinky a sluneční brýle. Obchod pravidelně připravuje sezónní výprodeje a slevy, díky kterým pořídíte oblečení i za méně než polovinu ceny. V obchodě lze uplatnit slevový kód, který seženete na slevových portálech.

zpět k obsahu ↑

Služby a ostatní

V obchodě je nutné platit kartou online přes zabezpečenou platební bránu popř. bankovním převodem. Platba na dobírku není možná. Pokud objednáte za více než 950 Kč, máte dopravu zdarma.

V opačném případě zaplatíte 119 Kč za poštovné. Zboží si můžete nechat doručit také na prodejnu. Ty najdete v každém větším městě – Praze, Brně, Liberci, Ostravě a dalších. Dopravu zajišťuje kurýrní služba.

zpět k obsahu ↑

Slevový kód

  • Aktuálně nenabízí slevový kód.
  • Doprava zdarma při nákupu nad 950 Kč.
  • Získejte slevu 10 % při přihlášení do newsletteru.
zpět k obsahu ↑

Doprava

Obchod využívá tyto dopravce:

  • Osobní odběr
  • Doručení na adresu
zpět k obsahu ↑

Platební možnosti

  • Platební karta/Hotově
  • Bankovní převod
  • Twisto Pay
  • PayU
zpět k obsahu ↑

Prodejny

Sinsay prodejny v Praze

  • OC Letňany – Veselská 663, 199 00 Praha
  • Centrum Stromovka – Veletržní 24, 170 00 Praha
  • Centrum Chodov – Roztylská 2321/19, 148 00 Praha 4
  • Centrum Černý Most – Chlumecká 765/6, 198 19 Praha

Sinsay prodejny v dalších městech

  • Olympia Teplice – Srbická 464, 415 01 Teplice
  • Galerie Šantovka – Polská 1, 779 00 Olomouc
  • Shopping Znojmo – Dobšická 3929/4, 669 02 Znojmo
  • OC Forum Nová Karolina – Jantarová 3344/4, 702 00 Ostrava 2
  • Nisa – České mládeže 456, 460 03 Liberec
  • Mercury – Nádražní 1759, 370 01 České Budějovice
  • Stop Shop – Spojovací 1351, 674 01 Třebíč
zpět k obsahu ↑

Kariéra

  • Aktuálně pracovní místa nenabízí
zpět k obsahu ↑

Kontakt

  • Telefon: +420 800 800 290 (Po-Pá: 9:00 – 16:00 hod.)
  • Vrácení zboží a výměna
  • Sídlo společnosti: LPP Czech Republic, s.r.o., Prosecká 852/66, 190 00 Praha 9
  • Facebook: Sinsay
  • Instagram: sinsay
zpět k obsahu ↑

Hodnocení

 

9.5 Hodnocení
Obchod s oblečením a doplňky

9.5Naše hodnocení
Přehlednost obchodu
9.5
Jednání se zákazníkem
9.5
Kvalita sortimentu
9.5
8.5Hodnocení uživatelů
Přehlednost obchodu
9
Jednání se zákazníkem
8.3
Kvalita sortimentu
8.4
KLADY
  • komunikace
  • příznivé ceny
  • přehledný web
  • rychlé doručení
  • široký sortiment
  • kamenné prodejny
Napsat hodnocení  |  Přečíst hodnocení a komentáře

33 komentářů
Zobrazit vše Nejpřínosnější Nejlepší Nejhorší Napsat hodnocení
  1. Reagovat
    Monika 4.5.2022 v 19:29

    Ráda zde nakupuji

  2. Reagovat
    Kateřina 20.4.2022 v 20:29

    Poslala jsem peníze za kabelku online platbou. Dodnes žádná komunikace, žádné info o přijetí platby ani mail o objednávce.
    Nedoporučuji !!!!

  3. Reagovat
    Marina Kropáčová 17.4.2022 v 13:45
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Vše v naprostém pořádku👍🏼Jsou tam velmi přijatelné ceny a kvalita je super. DOPORUČUJI! Nemám, co vytknout

    KLADY: -bleskové doručení -velmi přijatelné ceny -úžasná kvalita
    ZÁPORY: Vše super:)
    (0) (0)You have already voted this
  4. Reagovat
    Zdislava Pešatová 12.4.2022 v 13:21

    Nepříjemná obsluha, podezřívali nás s kamarádkou z krádeže, když jsme ukázali účtenku z jiného obchodu neomluvili se nám.

  5. Reagovat
    Jana 2.4.2022 v 11:45

    Tento obchod vřele doporučuji.

  6. Reagovat
    Jarmila 2.4.2022 v 11:44
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Výborná komunikace na prodejně a krásné zboží.

    (0) (0)You have already voted this
  7. Reagovat
    Pavel 17.3.2022 v 21:34
    2.8
    Přehlednost obchodu
    90
    Jednání se zákazníkem
    0
    Kvalita sortimentu
    80

    Nepochopím funkčnost e-shopu… pokud je zboží skladem na e-shopu jak muže trvat dodání na danou pobočku více jak týden???!!!

    KLADY: Super věci dobré ceny
    ZÁPORY: Extra dlouhá doba dodání zboží na danou prodejnu i když je zboží skladem
    (0) (0)You have already voted this
  8. Reagovat
    Lída 22.2.2022 v 12:03

    Mají krásné oblečení a hlavně za přijatelné ceny.

  9. Reagovat
    Aníčka 10.2.2022 v 17:25

    Ráda nakupuji oblečení od značky Sinsay

  10. Reagovat
    Hana 17.1.2022 v 19:46
    2.8
    Přehlednost obchodu
    80
    Jednání se zákazníkem
    70
    Kvalita sortimentu
    20

    S lítostí musím negativně hodnotit dětské overaly na spaní značky Fox&Bunny, které mají zapínání v rozkroku a na nohou na patentky, mají bohužel málo patentek a jednu patentky v rozkroku která se neustále rozepina, střih je tak zvláštní, že když koupíte větší velikost, tak se stejně shrnuji nohavice až ke kolenum a rozkroku sw neustále rozepina.

    (0) (0)You have already voted this
  11. Reagovat
    Michaela 3.1.2022 v 17:30

    Nejsem spokojena s prodávající

  12. Reagovat
    Eliška 23.11.2021 v 21:49
    3.15
    Přehlednost obchodu
    60
    Jednání se zákazníkem
    60
    Kvalita sortimentu
    70

    Dlouhé doručení, komunikace nic extra.
    Cena odpovídá kvalitě zboží…

    KLADY: Levné
    ZÁPORY: Dlouhé dodání...
    (0) (0)You have already voted this
  13. Reagovat
    Dominika 10.11.2021 v 16:39
    2.65
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    60
    Kvalita sortimentu
    0

    Dnes mi přišl balíček, všechno oblečení hrozně zmačkané a všude visí nitky! Předešlé objednávky byli bez problému ale tahle🙄

    (0) (0)You have already voted this
  14. Reagovat
    Lucie 17.10.2021 v 10:32
    3.15
    Přehlednost obchodu
    60
    Jednání se zákazníkem
    30
    Kvalita sortimentu
    100

    viz. komentář.

    KLADY: S oblečením jsem spokojená,jak na dospělé tak i na děti.
    ZÁPORY: Bohužel byla jsem zaskočená odpovědí jedné slečny z prodejny v Praze. Když jsem se jí ptala zda mají tehotenskou módu,její odpověď byla nerozumím vám. Tak jsem se zeptala zda mají oblečení na těhotné jen na e-shopu nebo i na proddejne. Její odpověď mě velice zaskočila bylo řečeno vůbec nevím co to je. 🤷🤔 Nevím no ano dokážu pochopit pokud tam slečna byla krátce a zaučovala se ale tak jde to říct jinak.
    (1) (0)You have already voted this
  15. Reagovat
    Andrea 24.9.2021 v 14:36

    Objednala jsem kombinézu malá ma 104 raději sem vzala 110 a krátké rukavy strašný a to samé klukovy 128 malé

  16. Reagovat
    Marián 28.7.2021 v 7:25

    Dobrý den,
    Mohu jen říct
    že žádná domlouvá
    žádný kontakt
    Zásilka se spozdila
    Když napíšeš do e-mailové
    Adresy tak tě zablokují
    Nemáš žádné ,
    Spojení telefón neberou
    No je to naprostá lumpárná.

  17. Reagovat
    Marián 28.7.2021 v 7:19
    0.3
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    0

    Hodnocení velmi špatný žádná domluva Aku rád vás zablokují 200 korun za dopravu zaplatíte ještě to přijede o několika dní později . naprostá nespokojenost.

    (0) (0)You have already voted this
  18. Reagovat
    Liduška 12.7.2021 v 20:49
    4.3
    Přehlednost obchodu
    90
    Jednání se zákazníkem
    90
    Kvalita sortimentu
    80

    Dostatečná kvalita za nízké ceny. Nakupuji převážně na jednu sezónu.

    KLADY: cena
    (0) (0)You have already voted this
  19. Reagovat
    Kamis 7.7.2021 v 11:53
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Prodejna bez problémů, s e-shopem zkušenosti nemám.

    (0) (0)You have already voted this
  20. Reagovat
    Marika 9.6.2021 v 11:06

    Byla jsem poprvé navštívit kamennou prodejnu v Praze. Oblečení je levný a pro mladé holky ideální.

    • Reagovat
      Honza 29.6.2021 v 12:16

      Souhlasím naprosto s vámi, tento obchod je spíše pro mladé holky. :) Moje dcera tam skoro pořád nakupuje.

1 2

    Budeme rádi za váš komentář. Pište prosím slušně a s přidanou hodnotou. Komentáře schvaluje správce.


Komentáře / diskuse / hodnocení

Celkové hodnocení

GDPR: Jsme správci osobních údajů a chráníme je v souladu se zákonem 101/2000 Sb., O ochraně osobních údajů a s principy obsaženými ve směrnici EU č. 95/46/EC. Po odeslání komentáře zpracováváme tyto údaje - jméno, e-mail a IP adresu. E-mail používáme pro odeslání informační zprávy, že vám někdo odpověděl na dotaz. Pro jiné účely jej nevyužíváme. IP adresu sledujeme z důvodu ochrany před spamem. Pro odstranění údajů nás kontaktujte na info@recenzer.cz