Výhodný

Gastroback 42507

Rýžovar Gastroback 42507 je profesionální automatický vařič rýže, díky kterému se nic nepřipálí, zachová si všechny vitaminy a minerály. Kromě rýže se dá hrnec Gastroback 42507 použít na přípravu zeleniny, různých kaší (třeba ovesné), polévek, ale také pro udržování stále teploty pokrmů, aby je bylo možné podávat i několik hodit po dovaření.

Kapacita nádoby je 3 litry, přičemž příkon je 450 W. Což je slušné pro středně velkou rodinu. Pokud si navíc potrpíte na zdravější formu výživy, určitě je to jasná volba právě pro vás. Co se týká hmotnosti ta je 3,2 kilogramy, což není nic tak hrozného.

Zjistit nejvýhodnější cenu

Vybavení a funkce

Automatický hrnec na rýži Gastroback 42507 disponuje funkcí Keep warm, tedy udržování teploty o čemž informuje LED kontrolka. Madlo je izolované, takže se nemusíte obávat úrazu. Součástí balení je naběračka, odměrka na vodu a rýži, nástavec pro napařování, respektive vaření v páře.

Nechybí ani automatické vypnutí a přepnutí na udržování teploty pokrmů. Povrch nádoby je antiadhézní, takže odpadá i náročně čištění, jednoduše stačí omýt a je to. Gastroback 42507 je praktický, svým designem se hodí do každé kuchyně, navíc s ohledem na rozměry se dá umístit i na malou kuchyňskou linku.

Díky madlu se dá snadno přenášet a díky protiskluzovým nožičkám nesklouzává z kuchyně. Bonusem je naprostá jednoduchost tohoto hrnce a přitom dokonale připravená rýže s vynikající chutí.

Parametry

Výrobce: Gastroback
Objem: 3 l
Příkon: 450 W
Automatické vypnutí při dovaření: ano
Ochrana proti vyvaření vody: ano
Ochrana proti přehřátí: ano
Max. váha rýže: 3 l (reálně je hrnec na rýži menší)
Hmotnost: 3.2 kg
Časovač: ne
Smart: ne
Odložený start: ne

Fotografie

gastroback-42507

Gastroback 42507

Vývoj ceny

Závěrečné hodnocení

8 Celkové hodnocení

Každý, kdo má rád rýži a už ho nebaví neustále vyhazování nebo či čištění připálených hrnců, ale potrpí si na jednoduché a přitom praktické věci, je automatický hrnec Gastroback 42507 skvělou příležitostí, jak to změnit. Můžete se na něj spolehnout, rýže i vše ostatní je dokonale uvařené, nic se nelepí a ještě to vydrží několik hodin teplé, pokud nemáte zrovna čas servírovat oběd či večeři. Určitě nebude na škodu, když se podíváte na recenze jiných rýžovarů, například XIAOMI MiJia 2 - IHFB01CM.

Design
7.5
Ovládání
8
Údržba
8
Klady
  • výhodná cena
  • snadná obsluha
  • napařovací miska na zeleninu
Zápory
  • do hrnce není při vaření vidět
Přidat komentář  |  Přečíst hodnocení a komentáře

Nejprodávanější rýžovary

Podobné články, co by vás mohly zajímat

Kateřina Horáková

Kateřina Horáková

Práce s texty je nejen mou profesí, ale zároveň celoživotním koníčkem. Je to má vášeň stejně jako kvalitní čokoláda. Mám ráda výzvy a baví mě hrát si se slovy tak, aby byl výsledek dokonalý a přesně podle představ klienta. Mám více než 25 let praxe. Kromě toho moc ráda vařím i peču, vymýšlím recepty a stále zkouším něco nového. Ve volném čase si ráda přečtu dobrou knihu, tvořím videa a věnuji se své malé domácí ZOO.

Více o nás a jak články vytváříme | Spolupráce a kontakt

1 komentář
  1. Rýžovar Gastroback 42507 jsem původně objednala jako dárek, ale ve finále jsme se nedohodli a koupili stejnou věc a rýžovar jsem si nakonec nechala. Funguje jak má, rýže není rozpatlaná a chutná poměrně dobře.

Přidat komentář

Celkové hodnocení

Recenzer
Logo