ETA Moneto 0449 90000

Každý z nás si snaží ulehčit úklid své domácnosti, protože když se po dlouhém náročném pracovním dni konečně dostaneme domů, tak se nám opravdu nechce ještě uklízet. Navíc máme pocit, že máme stále méně volného času, tak hledáme stále snadnější a efektivnější pomocníky pro pravidelný úklid našeho domova.

Díky tomu se v současné době stávají stále oblíbenějšími vysavače akumulátorové, které jsou lehké a nemusíte neustále přepojovat přívodní kabel. Jedním z nejpopulárnějších modelů je vysavač ETA Moneto 0449 90000, který pro vás dnes vyzkoušíme.

Zjistit nejvýhodnější cenu

Design

Designéři vysavače ETA Moneto 0449 90000 si opravdu se vzhledem vysavače pohráli, protože má hladkou linii a v bílém provedení s kontrastními černými prvky vypadá opravdu velmi elegantně. Pro uskladnění má praktický sklopný kloub pro rukojeť a je tak prostorově nenáročný.

Vzhledem k jeho akumulátorovému provedení je jeho váza 3,1 kg trochu vyšší, ale pořád se jedná o velmi lehký model, se kterým zvládne manipulaci opravdu každý.

Funkce

Tento vysavač od výrobce ETA je poháněn akumulátorem typu Li-on s bohužel poměrně nízkou kapacitou, která udrží nový vysavač v provozu pouze 20 minut. Což je opravdu velmi svazující, vzhledem k tomu, že se baterie nabíjí více jak 4 hodiny.

Kompenzací je však velmi efektivní sací výkon a také provedení 2v1, díky kterému můžete používat buďto tyčový vysavač nebo ruční jednotku pro vysávání menších plochu jako je pracovní stůl nebo čalounění na sedací soupravě. Při pročítání dodaného návodu k výrobku přicházíme na řadu omezení použití, ale také na to, že vysavač disponuje bezpečnostními prvky proti přehřátí, přetížení a zablokování.

Náš test

Tento tyčový štěrbinový vysavač jsme se rozhodli vyzkoušet na dřevěné podlaze v domácnosti, kde se vyskytují i chlupatí domácí mazlíčci. Nechali jsme jej plně nabít a pustili jsme se do práce, tak jak jsme očekávali vysavač si bravurně poradil s drobnými nečistotami a kočičími chlupy, s vlasy a delšími psími chlupy již trochu zápasil. Jednu místnost jsme na jedno nabití stihli uklidit včetně sedací soupravy, ale na další pokoje už bychom si netroufli, protože ke konci úklidu začal klesat sací výkon.

Parametry

Výrobce: ETA
Vysávání: vysavač pro suché sání
Hmotnost: 3.1 kg
Hlučnost: 80 dB
Provedení trubek: ergonomická pogumovaná rukojeť
Příkon: 95 W
Filtr: bezsáčkový; cyklónový
Objem sáčku/nádoby na prach: 0,55 l
Baterie: 14.4 V NiMh
Napájení: akumulátorové
Počet akumulátorů: 1
Indikátor plnosti sáčků: ne
Dotykový panel: ne
2v1: ano
Prachový kartáč: ano

Fotografie

ETA Moneto 0449 90000

ETA Moneto 0449 90000

Vývoj ceny

Závěrečné hodnocení

9 Celkové hodnocení
Tyčový vysavač ETA

Oceňujeme, že tento vysavač má bezsáčkové provedení a disponuje HEPA filtrem, což je třeba pro alergiky naprosto dokonalé. Ovladatelnost vysavače je také velmi jednoduchá a zvládnou ji i děti, na druhou stranu není vysavač vhodný k uklízení větších ploch, protože baterie má velmi omezenou kapacitu. Pokud však máte menší byt a jste alergik je tento model naprosto dokonalou volbou.

Design
9.0
Ovládání
9.0
Údržba
9.0
Klady
  • velmi tichý
  • praktický
  • pěkný design
  • poměr cena/kvalita
  • snadná manipulace
Přidat komentář  |  Přečíst hodnocení a komentáře

Nakoupit jej můžete např. v obchodě Onlineshop.

Nejprodávanější vysavače

Podobné články, co by vás mohly zajímat

Kateřina Horáková

Kateřina Horáková

Práce s texty je nejen mou profesí, ale zároveň celoživotním koníčkem. Je to má vášeň stejně jako kvalitní čokoláda. Mám ráda výzvy a baví mě hrát si se slovy tak, aby byl výsledek dokonalý a přesně podle představ klienta. Mám více než 25 let praxe. Kromě toho moc ráda vařím i peču, vymýšlím recepty a stále zkouším něco nového. Ve volném čase si ráda přečtu dobrou knihu, tvořím videa a věnuji se své malé domácí ZOO.

Více o nás a jak články vytváříme | Spolupráce a kontakt

1 komentář
  1. Manžel mi vysavač Eta Moneto 0449 90000 koupil k výročí a jsem velmi nadšená, protože je to skutečně velký pracant, s kterým se dobře pracuje. Rozhodně ho mohu doporučit, je to dříč.

Přidat komentář

Celkové hodnocení

Recenzer
Logo