Autokelly se zabývá prodejem autodílů, autodoplňků a autopotřeb. Vlastní širokou síť autoservisů a prodejen, které najdete po celé České republice. Nakupovat můžete i online z pohodlí domova přes eshop. V případě, že byste potřebovali poradit od odborníka, můžete se obrátit na zákaznickou podporu. Ta je nově k dispozici i přes online chat.

1x1.trans - Auto Kelly

Logo – Auto Kelly

Představení e-shopu

Auto Kelly vlastní společnost LKQ CZ s.r.o. jde o největšího tuzemského dodavatele náhradních dílů, příslušenství, dílů a auto kosmetiky. Na trhu působí od roku 1994. Kromě prodeje provozuje také servis a odborné poradenství.

Má pod sebou několik partnerských autoservisů a provozuje i velkoobchodní síť. Je členem LKQ Corporation, což je největší distributor dílů a autopříslušenství jak v Evropě, tak Severní Americe.

Přejít do e-shopu

zpět k obsahu ↑

Přehled sortimentu

Na internetových stránkách najdete kompletní katalog. Na eshopu je nabídka rozdělena na Zimní sezónu, Osobní automobil, Nákladní automobil, Motocykl, skútr, čtyřkolka, Karavany, přívěsy, Elektrokola a příslušenství.

Dále Vše pro dílnu a servis, Vše pro lakování, Detailing, Hobby a volný čas, Kancelářské vybavení, Jídlo a pití či Oblečení. V sekci Výprodej najdete zboží, na které se vztahují slevy a akce. Výhodně nakoupíte také v oddělení Akční balíčky, kde najdete celé sady např. pro čistý výhled řidiče, přezouvání nebo výhodné sady autokosmetiky.

Orientovat se můžete také podle velkých kategorií jako je Pro dílnu (kompresory, nůžky na trávu, rázové utahováky), Lakování a Moje garáž. V obchodě seženete kromě náhradních dílů také aditiva, autobaterie, autochladničky, zvedáky na auto či tažnou tyč.

zpět k obsahu ↑

Služby a ostatní

Nakupovat můžete přes eshop i přes mobilní aplikaci, ve které najdete informace o vaší objednávce přehledně na jednom místě. Auto Kelly akceptuje platby v hotovosti, bankovním převodem, kartou či kartou online přes zabezpečenou platební bránu.

Dále je možné platit také na fakturu. Dopravu zajišťují nasmlouvaní přepravci, kteří vám objednávku doručí až k vám domů. Zboží je nicméně možné vyzvednout také na prodejně, čímž ušetříte za poštovné. Autokelly najdete například v Olomouci, Praze, Brně, Ostravě, Plzni nebo Kladně.

zpět k obsahu ↑

Slevový kód

  • Aktuálně nenabízí slevový kód
zpět k obsahu ↑

Doprava

Obchod využívá tyto dopravce:

  • Osobní odběr
  • Doručení na adresu
zpět k obsahu ↑

Platební možnosti

  • Platební karta/Hotově
  • Bankovní převod
  • Dobírka
zpět k obsahu ↑

Prodejny

Autokelly prodejny v Praze

  • K Dolům 901/14, 143 00 Praha 4
  • Jeremiášova 1283/18, 155 00 Praha 5
  • Podbabská 81, 160 00 Praha 6
  • Pražská 238, 250 66 Praha 8 – Zdiby
  • Ocelářská 16, 190 00 Praha 9
  • Kulhavého 669, 149 41 Praha 11

Autokelly prodejny v dalších městech

  • Brno sever – Loosova 1c, 638 00 Brno Lesná
  • České Vrbné 2350, 370 11 České Budějovice
  • Dolní Kamenná 1027/9, 360 05 Karlovy Vary
  • Dr. Milady Horákové 119/103, 460 06 Liberec
  • Nad Porubkou 2395, 708 00 Ostrava-Poruba
  • OC Borská pole, U Letiště 6, 301 00 Plzeň
  • Průmyslová 862, 293 01 Mladá Boleslav
  • Kainarova 4496, 586 01 Jihlava
  • Pražská 875, 530 06 Pardubice
zpět k obsahu ↑

Kariéra

  • Aktuálně volná pracovní místa naleznete zde
zpět k obsahu ↑

Kontakt

zpět k obsahu ↑

Hodnocení

 

9.5 Hodnocení
E-shop s vybavením pro automobily

9.5Naše hodnocení
Přehlednost obchodu
9.5
Jednání se zákazníkem
9.5
Kvalita sortimentu
10
9.5Hodnocení uživatelů
Přehlednost obchodu
9.8
Jednání se zákazníkem
9.4
Kvalita sortimentu
9.4
KLADY
  • komunikace
  • široký sortiment
  • přehledný web
  • příznivé ceny
  • rychlost doručení
Napsat hodnocení  |  Přečíst hodnocení a komentáře

11 komentářů
Zobrazit vše Nejpřínosnější Nejlepší Nejhorší Napsat hodnocení
  1. Reagovat
    Aleš 8.5.2021 v 20:17
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Nakupuji zde součástky do mého servisu. Vždy pomohou s výběrem.

    KLADY: široký výběr rychlost přehledný web kvalita zboží
    (0) (1)You have already voted this
  2. Reagovat
    Miloš 26.5.2021 v 16:45

    Ochotný personál na pobočce. Nabízejí kvalitní zboží za dobré ceny.

  3. Reagovat
    Jindra 29.5.2021 v 22:50
    4.8
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    90
    Kvalita sortimentu
    100

    S tímto obchodem jsem velice spokojený. Určitě doporučuji zde nakoupit! :)

    KLADY: kvalita ceny komunikace rychlost
    (0) (4)You have already voted this
  4. Reagovat
    Tereza 4.6.2021 v 10:57

    U Auto Kelly je tedy důležité nespoléhat na dobu dodání, hlavně pokud spěcháte.
    My potřebovali šrouby (BMW 07129901481) kde se na stránkách oháněli dodáním do 96 hodin! Bohužel je to jen reklamní trik, jak nalákat zákazníky. Námi objednané šrouby v pondělí 31.5. okolo poledne nám dodají nejdříve v pondělí 7.6.
    Na infolince vám laxní zaměstnanec řekne, že on za to nemůže, on to tam nenapsal, a že máme prostě smůlu.
    Takže pokud spěcháte na určitou věc, tak určitě nespoléhejte na jejich ujištění ohledně dodání. O ochotě a milém přístupu si taky můžete nechat zdát.

    • Reagovat
      Daniel 9.6.2021 v 11:19

      Já jsem tedy spokojený s obchodem. Objednávka sice o něco déle trvá, ale zboží dorazí pokaždé bez problémů.

  5. Reagovat
    Adam 15.6.2021 v 14:27
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Součástky a příslušenství k autu, kupuji zde.

    KLADY: velká spokojenost velký výběr kvalita zboží
    (0) (0)You have already voted this
  6. Reagovat
    petr 7.7.2021 v 14:36

    Po sobotní návštěvě prodejny v Kunicích (3.7.2021) si tato společnost nezaslouží ani 1% čehokoli. Po dvou hodinách čekání nám dva laxní zaměstnanci společnosti oznámili, že ve 13 hodin zavírají a že jim jede ve 13:20 hod. autobus. Nebyl jsem jediný, kdo potřeboval objednané a rezervované zboží (den předem sjednáno), ale prostě nebylo vydáno ze skladu a tak asi 6 šťastlivců se přeci jen dočkalo. Nikoho nezajímalo, že tam čeká asi 30 lidí, kteří měli objednáno, včetně expresu. Prostě vydáme co máme a zavřeme.
    To, že z vedlejších dveří, nad kterými byl nápis Auto Kelly chodí zaměstnanci v hojném počtu kouřit a posedávat před obchod, také nikoho nezajímalo. Údajně to nebyli zaměstnanci. Vrcholem bylo, když jeden ze dvou obsluhujících zaměstnanců si šel také zakouřit.
    Úplně tedy nevím, zda si tato společnost zaslouží jakékoli hodnocení přístupu k zákazníkům. Když nás nemělo zajímat, proč chodí zaměstnanci kouřit, proč by nás mělo zajímat, že došlo k výpadku rezervačního systému a nebyli jste schopni zajistit výdej rezervovaného zboží ? Myslím si, že odpověď, přijďte si druhý den, pro většinu z nás byla nepřijatelná, ale vlastně jedinými poškozenými jsme byli jen my – vaši zákazníci.
    O sdělení kontaktní osoby, spojení či jejich jména (zaměstnanců) jsme se dozvěděli, že: nic neřeknou, přečtěte si to na dveřích nebo si zavolejte na zákaznickou linku. Tam však ve 13:05 hod už nikdo nebyl. A dnes po třech marných pokusech, kde vám slibují zavolání do dvaceti minut se nikdo ani neozval.
    Pokud došlo ke zmiňovanému problému, pak chápu, že byl problém řešit objednávky z uvedeného dne, ale proč nebyli připraveny k vyzvednutí rezervované věci z předchozího dne ? Proč firma tedy nezajistila výdej i po skončení pracovní doby, když toto byla dle vlastních zaměstnanců výjimečná událost.
    Věřím tomu, že nebudu jediný, kdo se ozval nebo ještě ozve. Jediné, co očekávám je alespoň vyjádření vedení firmy a jak bude danou situaci řešit. To, co se odehrálo v sobotu, moc kladného hodnocení nepřinese.
    S pozdravem Petr M.

  7. Reagovat
    Luděk 15.7.2021 v 13:39
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Spolehlivý e-shop, rychlost doručení a velký výběr zboží.

    (0) (0)You have already voted this
    • Reagovat
      Matěj 16.8.2021 v 21:34

      Přesně, dá se na e-shop spolehnout.

  8. Reagovat
    Libor 13.8.2021 v 20:33

    Předem ujištění telefonem že dohodnuté zboží je v Brně skladem tak vy pro něj jedete 90 kilometrů aby vám poté prodavač sdělil že ho nemají . Otřes

  9. Reagovat
    Marek S 9.9.2021 v 11:57
    2
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    20
    Kvalita sortimentu
    0

    Přehledný eshop s nadhodnocenými cenami o 100%, což je super pro argumentaci se znepřátelenými zákazníky, proč byla oprava tak nehorázně drahá.

    KLADY: eshop
    ZÁPORY: POZOR - Přebalují zboží a to tak, že do originál krabičky Vám vloží čínský zmetek za pár šupů. Podnět pro šetření ČOI. Nekupujte nic, co má otevřené balení, je to vždy podvod Dlouhé čekací doby na skladníky - spec. v Kunicích Obsazenost/otevření pokladen
    (1) (0)You have already voted this

    Budeme rádi za váš komentář. Pište prosím slušně a s přidanou hodnotou. Komentáře schvaluje správce.


Komentáře / diskuse / hodnocení

Celkové hodnocení

GDPR: Jsme správci osobních údajů a chráníme je v souladu se zákonem 101/2000 Sb., O ochraně osobních údajů a s principy obsaženými ve směrnici EU č. 95/46/EC. Po odeslání komentáře zpracováváme tyto údaje - jméno, e-mail a IP adresu. E-mail používáme pro odeslání informační zprávy, že vám někdo odpověděl na dotaz. Pro jiné účely jej nevyužíváme. IP adresu sledujeme z důvodu ochrany před spamem. Pro odstranění údajů nás kontaktujte na info@recenzer.cz