Autokelly se zabývá prodejem autodílů, autodoplňků a autopotřeb. Vlastní širokou síť autoservisů a prodejen, které najdete po celé České republice. Nakupovat můžete i online z pohodlí domova přes eshop. V případě, že byste potřebovali poradit od odborníka, můžete se obrátit na zákaznickou podporu. Ta je nově k dispozici i přes online chat.

1x1.trans - Auto Kelly

Logo – Auto Kelly

Představení e-shopu

Auto Kelly vlastní společnost LKQ CZ s.r.o. jde o největšího tuzemského dodavatele náhradních dílů, příslušenství, dílů a auto kosmetiky. Na trhu působí od roku 1994. Kromě prodeje provozuje také servis a odborné poradenství.

Má pod sebou několik partnerských autoservisů a provozuje i velkoobchodní síť. Je členem LKQ Corporation, což je největší distributor dílů a autopříslušenství jak v Evropě, tak Severní Americe.

Přejít do e-shopu

zpět k obsahu ↑

Přehled sortimentu

Na internetových stránkách najdete kompletní katalog. Na eshopu je nabídka rozdělena na Zimní sezónu, Osobní automobil, Nákladní automobil, Motocykl, skútr, čtyřkolka, Karavany, přívěsy, Elektrokola a příslušenství.

Dále Vše pro dílnu a servis, Vše pro lakování, Detailing, Hobby a volný čas, Kancelářské vybavení, Jídlo a pití či Oblečení. V sekci Výprodej najdete zboží, na které se vztahují slevy a akce. Výhodně nakoupíte také v oddělení Akční balíčky, kde najdete celé sady např. pro čistý výhled řidiče, přezouvání nebo výhodné sady autokosmetiky.

Orientovat se můžete také podle velkých kategorií jako je Pro dílnu (kompresory, nůžky na trávu, rázové utahováky), Lakování a Moje garáž. V obchodě seženete kromě náhradních dílů také aditiva, autobaterie, autochladničky, zvedáky na auto, příčníky, tažnou tyč či pneumatiky.

zpět k obsahu ↑

Služby a ostatní

Nakupovat můžete přes eshop i přes mobilní aplikaci, ve které najdete informace o vaší objednávce přehledně na jednom místě. Auto Kelly akceptuje platby v hotovosti, bankovním převodem, kartou či kartou online přes zabezpečenou platební bránu.

Dále je možné platit také na fakturu. Dopravu zajišťují nasmlouvaní přepravci, kteří vám objednávku doručí až k vám domů. Zboží je nicméně možné vyzvednout také na prodejně, čímž ušetříte za poštovné. Autokelly najdete například v Olomouci, Praze, Brně, Ostravě, Plzni nebo Kladně.

zpět k obsahu ↑

Slevový kód

  • Aktuálně nenabízí slevový kód
zpět k obsahu ↑

Doprava

Obchod využívá tyto dopravce:

  • Osobní odběr
  • Doručení na adresu
zpět k obsahu ↑

Platební možnosti

  • Platební karta/Hotově
  • Bankovní převod
  • Dobírka
zpět k obsahu ↑

Prodejny

Autokelly prodejny v Praze

  • K Dolům 901/14, 143 00 Praha 4
  • Jeremiášova 1283/18, 155 00 Praha 5
  • Podbabská 81, 160 00 Praha 6
  • Pražská 238, 250 66 Praha 8 – Zdiby
  • Ocelářská 16, 190 00 Praha 9
  • Kulhavého 669, 149 41 Praha 11

Autokelly prodejny v dalších městech

  • Brno sever – Loosova 1c, 638 00 Brno Lesná
  • České Vrbné 2350, 370 11 České Budějovice
  • Dolní Kamenná 1027/9, 360 05 Karlovy Vary
  • Dr. Milady Horákové 119/103, 460 06 Liberec
  • Nad Porubkou 2395, 708 00 Ostrava-Poruba
  • OC Borská pole, U Letiště 6, 301 00 Plzeň
  • Průmyslová 862, 293 01 Mladá Boleslav
  • Kainarova 4496, 586 01 Jihlava
  • Pražská 875, 530 06 Pardubice
zpět k obsahu ↑

Kariéra

  • Aktuálně volná pracovní místa naleznete zde
zpět k obsahu ↑

Kontakt

zpět k obsahu ↑

Hodnocení

 

9.5 Hodnocení
E-shop s vybavením pro automobily

9.5Naše hodnocení
Přehlednost obchodu
9.5
Jednání se zákazníkem
9.5
Kvalita sortimentu
10
8.1Hodnocení uživatelů
Přehlednost obchodu
8.2
Jednání se zákazníkem
8.2
Kvalita sortimentu
7.9
KLADY
  • komunikace
  • široký sortiment
  • přehledný web
  • příznivé ceny
  • rychlost doručení
  • kamenné prodejny
Napsat hodnocení  |  Přečíst hodnocení a komentáře

18 komentářů
Zobrazit vše Nejpřínosnější Nejlepší Nejhorší Napsat hodnocení
  1. Reagovat
    Karel S. 28.5.2022 v 11:53
    1.3
    Přehlednost obchodu
    20
    Jednání se zákazníkem
    0
    Kvalita sortimentu
    60

    -v roce 2022 mají takový systém, že nevidí pohyb zboží, jedna pobočka neví, co udělala druhá, nevidí, co kdo kde změnil/doplnil
    -absolutni diletantství a bordel

    KLADY: sortiment, možnost vyzvednutí na pobočce
    ZÁPORY: -přemršťené ceny o desítky někde i stovky procent (autobaterie) -nekompletní popisy a info o produktech -nepřehledný eshop, zbytečně široký výběr, k čemu je, že mají filtr od 20 výrobců -na pobočkách nemají systém pro vyzvedávání online objednávek, vystát frontu (se tam 10min vykecávají s kámošema nebo někým, kdo neví, co chce) pak teprve hledají a sbírají jednotlivé položky , takže 20min čekání, žádná doba -jsou to diletanti, nejsou za 2 týdny schopni dostat jednu maličkost (dostupná na 5 pobočkách) z jedné pobočky do druhé , po 4 telefonátech nevím kdy, nikdo nic neví
    (0) (0)You have already voted this
  2. Reagovat
    Jan 4.5.2022 v 19:06

    Obsloužili mě na výbornou, děkuji.

  3. Reagovat
    Ondřej 1.5.2022 v 7:45
    1.65
    Přehlednost obchodu
    0
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    0

    V poslední době velký úpadek , díly jsou vesměs přebaly, vždy objednávám v sadě a nikdy nepřijdou dva stejné kusy a vždy druhý od někoho jiného .

    (0) (0)You have already voted this
  4. Reagovat
    Radek 18.4.2022 v 19:00
    0.5
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Nestojí to ani za zmínku. Jako obchod je Kellyna vnímána velmi negativně. Asi jako AAA auto v oblasti prodeje vozů.

    KLADY: Hodně poboček a otevírací doba, ale co z toho, když tam stejně většina lidí nakoupit nepůjde
    ZÁPORY: Předražené zboží, velmi nízká kvalita nabízených výrobků.
    (0) (0)You have already voted this
  5. Reagovat
    Jarmila 19.2.2022 v 14:46
    0.15
    Přehlednost obchodu
    0
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    0

    V říjnu 2019 jsem koupila v AutoKelly elektrokolo EasyBike. Od začátku kolo občas náhodně a nepředvídatelně vykazovalo vadu – dopomoc motoru se spouštěla i ve chvili, kdy jsem zabrzdila a nebo bylo kolo pouze vedeno. Docházelo k nebezpečným situacím na křižovatkách, pádům a drobným úrazům. Při konzultacích s prodavači na prodejně ve Vyškově jsem se setkávala s velikou vstřícností, ale jakmile se kolo dostalo do péče techniků AutoKelly, bylo mi vždy vráceno se slovy, že se jim chyba neprojevila a až se bude projevovat vždy, mám přijít. V záři uplynulého roku skrytá závada způsobila další pád, jehož následkem byla zlomenina ruky a žebra a jelikož končila záruka, ocitla jsem se opět na známé pobočce ve Vyškově. Opět maximální vstřícnost prodavačů na pobočce, dokonce se jim podařilo pod kamerou chybu zachytit, ale kolo bylo opět vráceno zpět od technika (buhviodkud) s neuznáním reklamace. Nezbylo, než se obrátit na Českou obchodní inspekci. V lednu 2022 přišlo opět zamítnutí reklamace – tentokrát z právního oddělení pražského ředitelství. Na základě tohoto zamítnutí jsem požádala soudního znalce o znalecký posudek. Posudek jednoznačně poukazuje na to, že se motor chová nekorektně. Další postup je soudní řízení…velmi špatná zkušenost, již nikdy kolo z AutoKelly. Kolo bylo sice koupené levně v akci, ale nyní mě již stálo mnohem víc a především čas s protahováním reklamace s nejistým koncem!

    KLADY: Velmi dobrý a kvalifikovaný vedoucí pobočky ve Vyškově.
    ZÁPORY: Jednani vedení společnosti se zákazníkem, neodbornost technika, ktery servisuje kola.
    (0) (0)You have already voted this
  6. Reagovat
    Mirek 28.1.2022 v 15:41
    2.3
    Přehlednost obchodu
    60
    Jednání se zákazníkem
    40
    Kvalita sortimentu
    40

    Kupoval jsem na autokelly žárovky, podle obrázků a nepřehledného a hlavně neúplného popisu s domněním že kupuji sadu o 10ti žárovkách, ale byla to kusová záležitost žárovka přišla jedna jediná

    KLADY: Překvapivý výběr zboží
    ZÁPORY: Neúplné popisy produktů
    (0) (0)You have already voted this
  7. Reagovat
    adem 28.12.2021 v 9:12

    Bez respirátoru se s Vámi na Kladně nebudou vůbec bavit!

  8. Reagovat
    Marek S 9.9.2021 v 11:57
    2
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    20
    Kvalita sortimentu
    0

    Přehledný eshop s nadhodnocenými cenami o 100%, což je super pro argumentaci se znepřátelenými zákazníky, proč byla oprava tak nehorázně drahá.

    KLADY: eshop
    ZÁPORY: POZOR - Přebalují zboží a to tak, že do originál krabičky Vám vloží čínský zmetek za pár šupů. Podnět pro šetření ČOI. Nekupujte nic, co má otevřené balení, je to vždy podvod Dlouhé čekací doby na skladníky - spec. v Kunicích Obsazenost/otevření pokladen
    (3) (0)You have already voted this
  9. Reagovat
    Libor 13.8.2021 v 20:33

    Předem ujištění telefonem že dohodnuté zboží je v Brně skladem tak vy pro něj jedete 90 kilometrů aby vám poté prodavač sdělil že ho nemají . Otřes

  10. Reagovat
    Luděk 15.7.2021 v 13:39
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Spolehlivý e-shop, rychlost doručení a velký výběr zboží.

    (0) (2)You have already voted this
    • Reagovat
      Matěj 16.8.2021 v 21:34

      Přesně, dá se na e-shop spolehnout.

  11. Reagovat
    petr 7.7.2021 v 14:36

    Po sobotní návštěvě prodejny v Kunicích (3.7.2021) si tato společnost nezaslouží ani 1% čehokoli. Po dvou hodinách čekání nám dva laxní zaměstnanci společnosti oznámili, že ve 13 hodin zavírají a že jim jede ve 13:20 hod. autobus. Nebyl jsem jediný, kdo potřeboval objednané a rezervované zboží (den předem sjednáno), ale prostě nebylo vydáno ze skladu a tak asi 6 šťastlivců se přeci jen dočkalo. Nikoho nezajímalo, že tam čeká asi 30 lidí, kteří měli objednáno, včetně expresu. Prostě vydáme co máme a zavřeme.
    To, že z vedlejších dveří, nad kterými byl nápis Auto Kelly chodí zaměstnanci v hojném počtu kouřit a posedávat před obchod, také nikoho nezajímalo. Údajně to nebyli zaměstnanci. Vrcholem bylo, když jeden ze dvou obsluhujících zaměstnanců si šel také zakouřit.
    Úplně tedy nevím, zda si tato společnost zaslouží jakékoli hodnocení přístupu k zákazníkům. Když nás nemělo zajímat, proč chodí zaměstnanci kouřit, proč by nás mělo zajímat, že došlo k výpadku rezervačního systému a nebyli jste schopni zajistit výdej rezervovaného zboží ? Myslím si, že odpověď, přijďte si druhý den, pro většinu z nás byla nepřijatelná, ale vlastně jedinými poškozenými jsme byli jen my – vaši zákazníci.
    O sdělení kontaktní osoby, spojení či jejich jména (zaměstnanců) jsme se dozvěděli, že: nic neřeknou, přečtěte si to na dveřích nebo si zavolejte na zákaznickou linku. Tam však ve 13:05 hod už nikdo nebyl. A dnes po třech marných pokusech, kde vám slibují zavolání do dvaceti minut se nikdo ani neozval.
    Pokud došlo ke zmiňovanému problému, pak chápu, že byl problém řešit objednávky z uvedeného dne, ale proč nebyli připraveny k vyzvednutí rezervované věci z předchozího dne ? Proč firma tedy nezajistila výdej i po skončení pracovní doby, když toto byla dle vlastních zaměstnanců výjimečná událost.
    Věřím tomu, že nebudu jediný, kdo se ozval nebo ještě ozve. Jediné, co očekávám je alespoň vyjádření vedení firmy a jak bude danou situaci řešit. To, co se odehrálo v sobotu, moc kladného hodnocení nepřinese.
    S pozdravem Petr M.

  12. Reagovat
    Adam 15.6.2021 v 14:27
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Součástky a příslušenství k autu, kupuji zde.

    KLADY: velká spokojenost velký výběr kvalita zboží
    (0) (3)You have already voted this
  13. Reagovat
    Tereza 4.6.2021 v 10:57

    U Auto Kelly je tedy důležité nespoléhat na dobu dodání, hlavně pokud spěcháte.
    My potřebovali šrouby (BMW 07129901481) kde se na stránkách oháněli dodáním do 96 hodin! Bohužel je to jen reklamní trik, jak nalákat zákazníky. Námi objednané šrouby v pondělí 31.5. okolo poledne nám dodají nejdříve v pondělí 7.6.
    Na infolince vám laxní zaměstnanec řekne, že on za to nemůže, on to tam nenapsal, a že máme prostě smůlu.
    Takže pokud spěcháte na určitou věc, tak určitě nespoléhejte na jejich ujištění ohledně dodání. O ochotě a milém přístupu si taky můžete nechat zdát.

    • Reagovat
      Daniel 9.6.2021 v 11:19

      Já jsem tedy spokojený s obchodem. Objednávka sice o něco déle trvá, ale zboží dorazí pokaždé bez problémů.

  14. Reagovat
    Jindra 29.5.2021 v 22:50
    4.8
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    90
    Kvalita sortimentu
    100

    S tímto obchodem jsem velice spokojený. Určitě doporučuji zde nakoupit! :)

    KLADY: kvalita ceny komunikace rychlost
    (0) (7)You have already voted this
  15. Reagovat
    Miloš 26.5.2021 v 16:45

    Ochotný personál na pobočce. Nabízejí kvalitní zboží za dobré ceny.

  16. Reagovat
    Aleš 8.5.2021 v 20:17
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Nakupuji zde součástky do mého servisu. Vždy pomohou s výběrem.

    KLADY: široký výběr rychlost přehledný web kvalita zboží
    (0) (5)You have already voted this

    Budeme rádi za váš komentář. Pište prosím slušně a s přidanou hodnotou. Komentáře schvaluje správce.


Komentáře / diskuse / hodnocení

Celkové hodnocení

GDPR: Jsme správci osobních údajů a chráníme je v souladu se zákonem 101/2000 Sb., O ochraně osobních údajů a s principy obsaženými ve směrnici EU č. 95/46/EC. Po odeslání komentáře zpracováváme tyto údaje - jméno, e-mail a IP adresu. E-mail používáme pro odeslání informační zprávy, že vám někdo odpověděl na dotaz. Pro jiné účely jej nevyužíváme. IP adresu sledujeme z důvodu ochrany před spamem. Pro odstranění údajů nás kontaktujte na info@recenzer.cz