Jak již napovídá název, na Profizoo.cz naleznete chovatelské potřeby pro vaše domácí mazlíčky, ale i pro větší zvířata a také pár hezkých věcí pro vás. Firma k širokému nabízenému sortimentu má rovněž vlastní značku, jejímž je prodejcem. Vedle e-shopu můžete navštívit i několik kamenných prodejen.

1x1.trans - Profizoo

Logo Profizoo.cz

Představení e-shopu

Společnost Profizoo.cz vznikla roku 2009 a od roku 2014 provozuje e-shop v současné podobě. Postupem času se stala jedním z předních prodejců chovatelských potřeb a stále se rozrůstá jak v množství nabízeného zboží, tak v počtu otevřených kamenných prodejen, tak u spokojených zákazníků. Roku 2017 Profizoo.cz získala cenu kvality mezi e-shopy ve své kategorii.

Přejít do e-shopu

zpět k obsahu ↑

Přehled sortimentu

Profizoo.cz nabízí svým zákazníkům kompletní sortiment chovatelských potřeb a krmiv, akvarijních a kynologických potřeb, sortimentu zoologických zvířat a výrobu akvárií i terárií. Firma má vlastní značku s celou řadou produktů.

Vedle ní si zde můžete koupit samozřejmě i ostatní kvalitní a známé značky chovatelských potřeb. V obchodě naleznete vše pro psy, kočky, drobné i větší hlodavce a ptáky, ale také pro ryby, plazy, obojživelníky, dále pro koně, popřípadě další domácí zvířata i pro jiné domácí mazlíčky, jako jsou například ježkové a fretky. Speciální kategorii tvoří okrasná jezírka a sortiment určený pro lidi, kteří mají rádi zvířata.

zpět k obsahu ↑

Služby a ostatní

Objednané zboží z e-shopu bývá doručované do 2 pracovních dnů. Platit můžete on-line kartou, bankovním převodem nebo dobírkou. Na výběr máte rovněž z více způsobů doručení. Balíček vám bude zavezen přímo domů nebo si jej vyzvednete na úložném místě.

Pokud nakupíte za více než 899 Kč, neplatíte poštovné. Samozřejmostí je zákaznická linka, kde vám zodpoví všechny vaše otázky, a také možnost reklamace poškozeného zboží. Pokud chcete mít přehled, co se na Profizoo.cz děje a nechcete prošvihnout žádnou slevovou akci, můžete si nechat zasílat newsletter.

zpět k obsahu ↑

Slevový kód

  • Doprava zdarma při nákupu nad 899 Kč
  • Získejte slevu 100 Kč na první nákup při odběru novinek
zpět k obsahu ↑

Doprava

Obchod využívá tyto dopravce:

zpět k obsahu ↑

Platební možnosti

  • Platební karta
  • Bankovní převod
  • Dobírka
zpět k obsahu ↑

Prodejna

  • Kremličkova 1044, 280 02, Kolín, tel: +420 321 717 515
zpět k obsahu ↑

Kariéra

  • Aktuálně pracovní místa nenabízí
zpět k obsahu ↑

Kontakt

zpět k obsahu ↑

Hodnocení

9.5 Hodnocení
Obchod s chovatelskými potřebami

9.5Naše hodnocení
Přehlednost obchodu
9.5
Jednání se zákazníkem
9
Kvalita sortimentu
9
9.2Hodnocení uživatelů
Přehlednost obchodu
9.2
Jednání se zákazníkem
9.3
Kvalita sortimentu
9.3
KLADY
  • rychlé doručení
  • výborná komunikace
  • široký sortiment
  • příznivé ceny
Napsat hodnocení  |  Přečíst hodnocení a komentáře

8 komentářů
Zobrazit vše Nejpřínosnější Nejlepší Nejhorší Napsat hodnocení
  1. Reagovat
    Partlová Ivana 25.6.2020 v 18:48
    3.5
    Přehlednost obchodu
    50
    Jednání se zákazníkem
    90
    Kvalita sortimentu
    70

    10let jsem byla věrným pravidelným zákazníkem, každý měsíc jsem odebrala 15 kg granulí, ale našla jsem si jiný e-shop z důvodu rychlosti dodání. V minulosti zboží dorazilo max. do dvou dnů a nyní je to 5 – 6dnů. Jinak všechno ostatní bylo v pořádku.

    (0) (0)You have already voted this
  2. Reagovat
    Julie 30.10.2020 v 23:13
    4.3
    Přehlednost obchodu
    90
    Jednání se zákazníkem
    80
    Kvalita sortimentu
    90

    Nejlepší obchod, co se týče krmiva pro domácí mazlíčky.

    KLADY: široká nabídka ceny komunikace
    (0) (0)You have already voted this
  3. Reagovat
    Lucie 11.12.2020 v 16:10
    4.8
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    90
    Kvalita sortimentu
    100

    Krmení pro mého psa nakupuji tady e-shopu, už celkem dlouho. Jsem neustále spokojená, mají obrovský výběr zboží a rychlý proces objednávky.

    KLADY: kvalita zboží rychlost doručení přehledný web spokojenost
    (0) (0)You have already voted this
  4. Reagovat
    Alex 3.1.2021 v 17:10
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Jsem spokojená a není co vytknout. Doporučuji.

    KLADY: spokojenost kvalita ceny
    (0) (0)You have already voted this
  5. Reagovat
    Marketa 21.1.2021 v 11:44

    Nejhorší obchod s chovatelskymi potřebami, který jsem zažila. Zakázku nejsou schopni odeslat. Po urgenci přes email nebyli schopni ani odepsat. Při telefonickém hovoru mi bylo řečeno, že objednávku přijali, ale že email kdy informovali o predani do expedice s číslem poštovní zásilky( pred 4 dny) pouze znamená že si to předali mezi oddělením a pošta zásilku zatím napredali. Po nabídce že si pro zásilku dojedeme. Nám paní najednou řekla že už ji má pošta. (Tahle rychlá změna nás zaskocila). Paní na lince se ohanela tím, že je pouze operatorka,která nemá možnosti více zjistit. Bohužel přepojit na někoho schopnějšího a kompetentniho nás také nemohla. Myslím si že společnost, která prodává mimo jiné i veterinární krmivo, kdy majitelé zvířat jsou odkázáni pouze na krmení tímto krmivem bez možnosti nahradit dietu běžným způsobem, by měla své zákazníky minimálně informovat o tom že zakázku nemají čas zpracovat a v čas odeslat. Abych na balení veterinarnich granuli čekala více než týden bez odezvy v emailu je nemyslitelné. A mlžení v telefonu tomu také nepřidalo. Tento eshop výrazně nedoporučuji.

  6. Reagovat
    Zdeněk 21.1.2021 v 12:12
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Super e-shop a oceňuji rychlý proces objednávky.

    KLADY: komunikace rychlost doručení příznivé ceny
    (0) (0)You have already voted this
  7. Reagovat
    Julie 18.3.2021 v 22:57
    4.8
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    90
    Kvalita sortimentu
    100

    Objednala jsem si granule pro mého psa a objednávka dorazila hned druhý den.

    KLADY: rychlost doručení kvalita zboží
    (0) (0)You have already voted this
  8. Reagovat
    Radomír 9.5.2021 v 14:38
    1
    Přehlednost obchodu
    40
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    NEDOPORUČUJİ OBCHOD S HLEDISKA KVALITY KRMIVA I DOPLŇKŮ SE VELICE ZHORŠIL..
    POZOR !!! NAKUPUJÍ SORTIMENT OD ČESKÝCH DODAVATELŮ KTEŘÍ TO NAKUPUJÍ V POLSKU A KVALITA JDE SLUŠNĚ ŘEČENO-DO HÁ** !!! KONČÍM V TOMTO OBCHODĚ-BUDU NAKUPOVAT..JINDE..

    KLADY: Při objednání celkem rychlost-než jsi to převezme Česká Pošta
    ZÁPORY: Nakupuji 7rokem..Už se mi jednou stalo u Royal Caninu s Jehněčím masem špatná kvalita-koupil jsem 2x 18kg cca 3000kč a protože mi pes Německý ovčák zvracel a měl neskutečnou běhavku otevřel jsem i druhý pytel..a volal na Profizoo a ty mi řekli že protože jsem prý otevřel pytle neuznávají reklamaci a řekli mi ať jim to ani neposilám že to už neprodávají když jsem pytle otevřel..PÍDIL JSEM SE ODKUD KRMIVO MAJÍ A ZJISTIL JSEM OD PŘEKUPNÍKA ČECHA KTERÝ TO NAKUPUJE V POLSKU A MÁ TO ULOŽENÝ V NEVHODNÝCH KLIM.PODMÍNKÁCH NA STATKU.A TEĎ SE MI TO STALO S APTUS APTO-FLEX 500ml JINÁ LAHVIČKA PODLOUHLEJŠÍ OPROTİ PŮVODNÍ A HLAVNĚ ŘÍDKÁ SMĚS SİRUPU NA KLOUBY..TAKŽE ZASE ASI NEJSPÍŠ VYROBENO V POLSKU ZA 650kč..TAKŽE KVALITA V TOMTO OBCHODĚ JDE DO HÁJE..A PROTOŽE UŽ JE TO PODRUHÉ A VYHOZENÝCH cca skoro 3500kč..PŘESTÁVÁM V TOMTO OBCHODĚ NAKUPOVAT A BUDU NAKUPOVAT JINDE !!! DEJTE JSI POZOR NA KVALITU V TOMTO OBCHODĚ..PRO MĚ VELİKÉ SKLAMÁNÍ
    (0) (0)You have already voted this

    Budeme rádi za váš komentář. Pište prosím slušně a s přidanou hodnotou. Komentáře schvaluje správce.


Komentáře / diskuse / hodnocení

Celkové hodnocení

GDPR: Jsme správci osobních údajů a chráníme je v souladu se zákonem 101/2000 Sb., O ochraně osobních údajů a s principy obsaženými ve směrnici EU č. 95/46/EC. Po odeslání komentáře zpracováváme tyto údaje - jméno, e-mail a IP adresu. E-mail používáme pro odeslání informační zprávy, že vám někdo odpověděl na dotaz. Pro jiné účely jej nevyužíváme. IP adresu sledujeme z důvodu ochrany před spamem. Pro odstranění údajů nás kontaktujte na info@recenzer.cz