Eva.cz

Eva.cz nabízí produkty pro domácnost za poctivé ceny. Neběhejte po obchodech a nakupte přímo v e-shopu z pohodlí domova. Nabídka je rozsáhlá, od elektroniky až po produkty do domácnosti a na zahradu.

Představení obchodníka

E-shop EVA.cz a prodejnu Mělníku provozuje společnost Zásobování a.s. Firma působí v České republice od roku 1991.

Obslouží zákazníky ve své prodejně v Mělníku, ale i stovky tisíc zákazníků po celé ČR každý rok. Pokud chcete mít přehled, tak se podívejte pravidelně do letáku, kde najdete výhodné ceny a slevové kupony. Internetový obchod je tady s námi od roku 2000.

Supermarket Eva.cz Mělník

Supermarket Eva.cz Mělník

Zajímavostí je i to, že EVA.cz nabízí rozbalené zboží, které je nepoškozené a plně funkční. Tím můžete výrazně ušetřit.

zpět k obsahu ↑

Přehled sortimentu

Najdete vše od elektrospotřebičů, nářadí i drogérii. Koupit můžete pračky, lednice, televize, telefony, tablety,.. ale  i nádobí, svářečky a další tisíce produktů značek EVA, Edison, Beam, Profesor, Tesla, Managin, Damaster a Luxus.

zpět k obsahu ↑

Doprava

  • Osobní odběr
  • Česká pošta při platbě předem
  • Česká pošta včetně dobírky
  • Přepravní služba (do 30 kg) při platbě předem
  • Přepravní služba (do 30 kg) včetně dobírky
  • Přepravní služba (nad 30 kg) při platbě předem
  • Přepravní služba (nad 30 kg) včetně dobírky
zpět k obsahu ↑

Platby

  • Bankovní převod
  • Dobírka
  • ePlatba
  • Hotově
  • Na splátky
  • PayPal
  • Platební karta
zpět k obsahu ↑

Prodejny

  • Supermarket EVA.cz, Chloumecká 3376, Mělník, 27601 (další informace na firmy.cz)
zpět k obsahu ↑

Kontakt

  • Zásobování a.s., Chloumecká 3376, Mělník, 276 01
  • Telefon: +420 315 646 120 (objednávky)
  • Telefon: +420 315 646 111
  • Email: objednavky@eva.cz
  • Otevírací doba EVA.cz Mělník: Pondělí-pátek: 8:00 – 19:00, sobota: 9:00 – 15:00, neděle: 13:00 – 19:00
zpět k obsahu ↑

Hodnocení

10 Hodnocení
E-shop roku 2017

10Naše hodnocení
Přehlednost obchodu
9
Jednání se zákazníkem
10
Kvalita sortimentu
10
8.6Hodnocení uživatelů
Přehlednost obchodu
8.8
Jednání se zákazníkem
8.6
Kvalita sortimentu
8.6
KLADY
  • rychlé doručení
  • příjemná komunikace
  • skvělé ceny i sortiment
Napsat hodnocení  |  Přečíst hodnocení a komentáře

14 komentářů
Zobrazit vše Nejpřínosnější Nejlepší Nejhorší Napsat hodnocení
  1. Reagovat
    Josef V. 6.12.2018 v 13:38
    4.8
    Přehlednost obchodu
    90
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Zavedená firma, nakupuji u nich už roky. Mohu doporučit vřele dalším.

    KLADY: Rychlost Kvalitní produkty
    ZÁPORY: O žádné nevím
    (1) (0)You have already voted this
  2. Reagovat
    Bedřich Fiala 7.12.2018 v 20:06
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Spokojen

    KLADY: rychlost odeslání komunikace super ceny
    (3) (0)You have already voted this
  3. Reagovat
    Martin Rak 13.12.2018 v 21:01
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Perfektní obchod a přístup k zákazníkům. Jsem přímo z Mělníku a jezdím tam už roky.

    KLADY: prodavači, co poradí
    (1) (0)You have already voted this
  4. Reagovat
    Marie 7.2.2019 v 10:13
    4.65
    Přehlednost obchodu
    80
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Super prodejna, ochodní prodejci.

    (0) (0)You have already voted this
  5. Reagovat
    Jiří Ernst 2.4.2019 v 12:00
    0.65
    Přehlednost obchodu
    0
    Jednání se zákazníkem
    0
    Kvalita sortimentu
    40

    Velikonoční výzdoba do okna,přežíznuta přes celý arch,a lojové koule obal z obou stran otevření a koule mezi zboží.

    KLADY: Levne
    ZÁPORY: Některé zboží zničeno.
    (0) (0)You have already voted this
  6. Reagovat
    Jana 19.4.2019 v 23:48
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Už 2x jsem koupila na EVA. cz, jsem velmi spokojená. Poprvé loni multifunkční hrnec ECG, nyní inteligentní kontaktní gril Sencor. Oba výrobky jsou perfektní. Gril je super a „opravdu inteligentní“, já i moje rodina jsme nesmírně spokojeni a nákup u EVA.cz doporučuji. Doba dodání max.3dny.

    (0) (0)You have already voted this
  7. Reagovat
    Mariana4 6.5.2019 v 21:50
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    S Evou.cz jsem velmi spokojená. Je to spolehlivý obchod.

    KLADY: široká nabídka dobré ceny rychlé dodání minimální poštovné přístup k zákazníkovi
    ZÁPORY: poplatek za osobní vyzvednutí
    (1) (0)You have already voted this
  8. Reagovat
    Lidka 29.8.2019 v 13:07
    4.5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    70

    Nakupuji z e-shopu výrobky drogerie které jsou zde nejlevnější, skvělá kombinace, dodržení termínu dodání. Co bych vytkla je lépe a pečlivěji zabalení produktů do krabice aby nedocházelo k deformaci.

    (0) (0)You have already voted this
  9. Reagovat
    Julius 28.3.2020 v 10:42
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Tak jak to dělají by to mělo být všude ale to by pak nebyli NEJLEPŠÍ.

    KLADY: Tak jak to dělají by to mělo být všude ale to by pak nebyli NEJLEPŠÍ. -prodej+++++++++++ -výdej+++++++++++ -reklamace++++++++ -komunikace+++++++++ -rychlost+++++++++++++
    ZÁPORY: nic
    (0) (0)You have already voted this
  10. Reagovat
    Jana 20.4.2020 v 23:06
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Naprostá spokojenost s e-shopem. Budu tady častěji objednávat.

    (0) (0)You have already voted this
  11. Reagovat
    Martina 26.4.2020 v 17:02
    4.5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    90
    Kvalita sortimentu
    80

    S objednávkou od e-shopu Eva.cz jsem pokaždé spokojená.

    KLADY: široký výběr rychlost dodání přehlednost
    (0) (0)You have already voted this
  12. Reagovat
    Anna 21.5.2020 v 13:12
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Velká spokojenost s e-shopem Eva ,nakupuji zde už dlouho a dost často.

    KLADY: rychlost,dobře zabalené zboží
    ZÁPORY: o ničem nevím
    (0) (0)You have already voted this
  13. Reagovat
    Jiri Zilwar 30.5.2020 v 18:35
    0.15
    Přehlednost obchodu
    0
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    0

    Pokud nastane komplikace, nepřeji Vám zažít jednání obchodníka.

    (0) (0)You have already voted this
  14. Reagovat
    Eva Nedvědová 4.8.2020 v 9:54
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Evu jsem objevila až letos, v době karantény. Hned při první objednávce jsem byla nadšená. Zboží přišlo 3. den od objednávky, bylo perfektně zabalené, nepoškozené. Komunikace o stavu objednávky ze strany obchodu skvělá. Velkou výhodou je i široká škála zboží. Od té doby objednávám, i pro slušné ceny, je u nich👍

    KLADY: - příznivé ceny - rychlost vyřízení objednávky - spolehlivost - rozmanitost zboží
    (0) (0)You have already voted this

    Budeme rádi za váš komentář. Pište prosím slušně a s přidanou hodnotou. (Tématické odkazy schvalujeme.)


Komentáře / diskuse / hodnocení

Celkové hodnocení

GDPR: Jsme správci osobních údajů a chráníme je v souladu se zákonem 101/2000 Sb., O ochraně osobních údajů a s principy obsaženými ve směrnici EU č. 95/46/EC. Po odeslání komentáře zpracováváme tyto údaje - jméno, e-mail a IP adresu. E-mail používáme pro odeslání informační zprávy, že vám někdo odpověděl na dotaz. Pro jiné účely jej nevyužíváme. IP adresu sledujeme z důvodu ochrany před spamem. Pro odstranění údajů nás kontaktujte na info@recenzer.cz