Sconto nábytek je populárním prodejcem nábytku pro domácnost i kancelář. Tato úspěšná německá firma si našla své příznivce i na českém trhu především díky příznivým cenám a profesionálnímu zákaznickému přístupu.

Sconto najdete nejen na eshopu, kde si můžete prohlédnout aktuální leták, ale i v kamenných prodejnách všude po republice. Na internetu je Sconto rovněž aktivní na vlastním online magazínu, kam pravidelně přidává typy na inspiraci pro bydlení.

1x1.trans - Sconto

Logo – Sconto nábytek

Představení e-shopu

Sconto bylo poprvé otevřeno v roce 1990 v Bavorsku. Na český trh značka vstoupila už v roce 1995, kdy otevřela svou první pobočku v pražských Stodůlkách. Společně s IKEA, Jysk a Asko nábytkem patří mezi největšího prodejce nábytku v ČR.

Přejít do e-shopu

zpět k obsahu ↑

Přehled sortimentu

V obchodě nakoupíte dřevěný, kovový i ratanový nábytek všech tvarů a stylů. Vyberete zde nábytek a vybavení pro kuchyně (jídelní stoly), přičemž máte možnost zboží objednat i na míru. To samé platí u nábytku i pro ostatní místnosti.

Ve Scontu seženete postele, komody, židle, sedačky, obývací stěny, sedací soupravy, skříně, textilní i bytové doplňky a mnohé další. Kromě toho Sconto nabízí také značkové matrace, které jsou navrženy pro zdravé spaní a správnou polohu těla.

Zákazníci mají možnost nakupovat se slevovými kódy, které jsou k dostání na příslušných slevových portálech. Pokud rádi nakupujete ve slevě, doporučujeme navštívit oddělení výprodeje, kde seženete nábytek i matrace za pěkné ceny. Zaregistrujte se k newsletteru a získáte 30 % slevu na první nákup.

zpět k obsahu ↑

Služby a ostatní

Zboží si můžete přijít prohlédnout a vyzkoušet do prodejen v Praze, Brně, Ostravě, Liberci, Hradci Králové nebo Olomouci. Objednávku z eshopu si můžete do obchodu nechat doručit a osobně vyzvednout. Je ale nutné, abyste ho předtím zaplatili, jinak ho na výdejnu nepřevezou.

Sconto zajišťuje vlastní přepravní službu, která vám zboží doručí až k vám domů. Výnos do patra a montáž nábytku je třeba dojednat předem a vztahuje se pouze na zboží prodané na prodejně, nikoli online. Platit lze platební kartou online, na dobírku, bankovním převodem nebo na prodejně.

zpět k obsahu ↑

Slevový kód

  • Aktuálně nenabízí slevový kód
  • Získáte 35% slevu na nábytek, při přihlášení do newsletteru
zpět k obsahu ↑

Doprava

Obchod využívá tyto dopravce:

  • Osobní odběr
  • Vlastní doprava
zpět k obsahu ↑

Platební možnosti

  • Bankovní převod
  • Platební karta
  • Dobírka
zpět k obsahu ↑

Prodejny

  • Chlumecká 2420, 198 29 Praha 9 – Černý Most
  • Jeremiášova 947/16, 155 00 Praha 5 – Stodůlky
  • Rovná 1724, 503 32 Hradec Králové
  • České mládeže 570, 463 12 Liberec
  • Strakonická ul. 2800, 370 04 České Budějovice
  • Svratecká 879, 664 42 Modřice u Brna
  • Grmelova 2033/4, 709 00 Ostrava – Mariánské Hory
  • Tyršova ul. 887 (u OC Trmice), 400 04, Trmice
zpět k obsahu ↑

Kariéra

  • Aktuální pracovní místa naleznete zde
zpět k obsahu ↑

Kontakt

  • Telefon: +420 225 510 000
  • Email: info@sconto.cz
  • Reklamace
  • Fakturační adresa: Sconto Nábytek, s.r.o., Jeremiášova 947, 155 00 Praha 5 – Stodůlky
  • Facebook: Sconto Nábytek
  • Instagram: sconto_nabytek
zpět k obsahu ↑

Hodnocení

7.5 Hodnocení
Obchod s nábytkem a dekorací

7.5Naše hodnocení
Přehlednost obchodu
8
Jednání se zákazníkem
7.5
Kvalita sortimentu
7.5
7.8Hodnocení uživatelů
Přehlednost obchodu
8
Jednání se zákazníkem
7.9
Kvalita sortimentu
7.5
KLADY
  • široký sortiment
  • příznivé ceny
  • přehledný web
ZÁPORY
  • nedostatečná komunikace
  • dlouhá doba dodání
  • špatné balení
Napsat hodnocení  |  Přečíst hodnocení a komentáře

17 komentářů
Zobrazit vše Nejpřínosnější Nejlepší Nejhorší Napsat hodnocení
  1. Reagovat
    Daniel 2.11.2020 v 22:26
    3.8
    Přehlednost obchodu
    80
    Jednání se zákazníkem
    70
    Kvalita sortimentu
    80

    Objednal jsem si na e-shopu nábytek do obývacího pokoje. Přišel mi až za 10 dní a ještě k tomu otřesná komunikace se zákazníkem.

    KLADY: široká nabídka zboží příznivé ceny
    ZÁPORY: dlouhá doba doručení nedostatečná komunikace
    (0) (0)You have already voted this
  2. Reagovat
    Soňa Čarná 1.12.2020 v 11:22

    Bohužel jsem zklamaná. Vozík přišel odřený. Stěny odchlíplé. Komunikovala jsem s reklamací, tak bohužel paní nabídla náhradní díly, nedošlo ji že jsou slepené stěny k sobě a že to nepůjde. Chtěla jsem slevu, ale zdržují to a vymlouvají se. Skříňka stála 1300 Kč teď ji mají kolem 900 Kč. Jsem s touhle firmou zklamaná a už od nich nikdy nic nekoupím.

  3. Reagovat
    Tatiana 16.12.2020 v 12:31

    Nejhorsi obchod je Sconto Nabytek, cekali jsme na zbozi 6 tydnu, abych v konce prisla spatna barva zbozi! tak ze nabidnuli cekat dalsi mesic! Skvele!

  4. Reagovat
    Martin 18.2.2021 v 14:26
    1.15
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    50

    Návrh kuchyně – 1 hvězdička – neochota něco upravovat, návrh realizece také mínus
    Montáž – 5 hvězdiček – ochota a profesinálně vše, detaily super
    Zpracování kuchyně – 3hvězdičky – nic extra, ale ani ne úplně laciné.
    Reklamace – 1 hvězdička – dal bych nulu :D
    V květnu jsme začali, září montáž, prosinec reklamace, únor reklamace myčky – servisní technik po druhé návštěvě doporučil výměnu za nový kus.
    Nejsme na konci
    Cena kuchyně: 175 000kč
    část2: průběh reklamace: Sconto se k tomu postavilo tak, že situaci neřeší, protože jak to tak vypadá, tak kromě reklamačního oddělení tam už nikdo jiný nepracuje. Takže nám vrátí peníze a my si zařídíme novou myčku a a zabudujeme si ji na své náklady a čas sami. Protože jinak bysme se nedočkali. Termín reklamace – listopad – únor.

    ZÁPORY: průběh reklamace = jedna velká katastrofa
    (0) (0)You have already voted this
  5. Reagovat
    petr 20.2.2021 v 7:51

    nekompetentní personál
    takhle líne a protivné skladníky na výdeji jen tak neuvidíte
    Pobočka v Hradci Králové stojí za návštěvu – opravdu unikát

  6. Reagovat
    Jitka 14.3.2021 v 13:02
    4
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    80
    Kvalita sortimentu
    60

    Objednala jsem si skříň dub sonoma 21.2. a 24.2 byla přijata platba. Následující den již byla připravena k odběru. S kvalitou zboží jsem celkem spokojena. Skříň padla přesně na míru a ve skutečnosti vypadá lépe, než na obrázku.

    KLADY: Rychlost dodání Vzhled
    ZÁPORY: Malé nedostatky při montáži
    (0) (0)You have already voted this
  7. Reagovat
    Robert 13.4.2021 v 19:36

    KOUPIL SEM SI DVĚ SKŘÍNĚ NĚMECKÉ VÝROBY, ČEKAL JSEM 5 TÝDNŮ, ABYCH SI DOMŮ PŘIVEZL NĚCO TAK ŠÍLENÉHO, ŽE BY SI POLSKÝ NÁBYTKÁŘ NĚCO PODOBNÉHO NEDOVAOLIL. SLISOVANÉ DÍLY SE DROLILY V RUCE, VŠE CO SE ZVÁŘILO JAKO KOV BYL PLAT, KTERÝ SE LÁMAL, POVRCH DESEK BYL KRABATÝ, ROHY DESEK ULÁMANÉ. SKŘÍNĚ JSEM SE NEPOKOUŠEL ANI SLOŽIT, FIRMU, KTEROU JSEM SI NA SLOŽENÍ NAJAL, JSEM POSLAL DOMŮ, JELIKOŽ ODMÍTLI NĚCO PODOBNÉHO SKLÁDAT A JEN SE MI VYSMÁLI.
    VE SCONTU UŽ NIKDY!!!

  8. Reagovat
    Jana 18.4.2021 v 18:29
    0.15
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    0
    Kvalita sortimentu
    0

    Rozhodně nedoporučuji si cokoliv kupovat.
    Nábytek přišel poškozený. Komunikace s reklamačním oddělení na bodu mrazu. Obchod dodá rozbitý kus a už přes 3 týdny čekám na 1 díl. Zaplatit se musí ihned, ale přístup k zákazníkům otřesný.

    ZÁPORY: Komunikace s reklamačním oddělením. Dodají nekvalitní rozbitý nábytek a místo poslání náhrady nebo rychlého řešení čekáte 30dní a to ještě není jisté, zda vůbec něco dojde.
    (0) (0)You have already voted this
  9. Reagovat
    Nela 4.5.2021 v 12:30

    Hrozné chování zaměstnanců. Před rokem jsem si koupila skrin asi za 4500 s tím, že nám dali 3 krabice. Avšak máme jednu 1 dvě 2 a žádnou 3 takže nám jedna přebývá a jedna chybí. Volala jsem na pobočku a bylo mi řečeno, že je to moje chyba. Prosím Vás, když mate 1000 dalších věci nenapadne vás zkontrolovat takovou věc. Jak kdyby vám v obchodě dali dvě levé boty a řekli, ze je to vaše chyba a nechtěli by to řešit. Takhle to dopadlo u nás. Takže jsme zboží museli reklamovat a budeme čekat na odpoved další měsíc než nám to dovezou jestli vůbec.

  10. Reagovat
    Anna 10.6.2021 v 13:56

    Dorazil nám regál, který měl poškozené 2 desky a hned toho dne 1.3. jsme podávali první reklamaci, jelikož regál měl vadné 2 desky. Reklamovali jsme ty dané dvě desky s fotkami a vším co bylo k reklamaci potřeba. Dne 12.3. mi přišel od nich e-mail, abych jim poslala fotky, jinak reklamaci pozastaví (odpověď po 11 dnech a vše měli doložené). Dne 15.3. mi došel e-mail o tom, že reklamace bude trvat 2-4 týdny. Po několika telefonátech a urgencí, mi reklamace dorazila 21.4. tudíž nedodrželi ani ze zákona daných 30 dní co na to mají a to nemluvím ani o přístupu z jejich strany. Po rozbalení jsme zjistili, že místo dvou desek přišla pouze jedna!! Ihned jsem volala a bylo mi řečené, že musí opět objednat u výrobce a že to bude trvat další 2-4 týdny. Deska dorazila 8.6. kdy opakovaně nedodrželi 30 denní lhůtu!!!

    Nákup ve skontu byla jedna velká katastrofa!! Vůbec si neváží svých zákazníků a po x telefonických hovorů a urgencí z mé strany, byli ještě nepříjemní a vůbec se nesnažili reklamaci vyřídit.
    Bohužel při naší smůle byl regál všude nedostupný, tak jsme museli řešit formou dvou reklamací.

    Během celé doby nedodrželi ani jednou 30 denní lhůtu !!!
    Komunikace z jejich strany žádná, pokud jsem sama nevolala a to ještě byli nepříjemní !!
    Už tam nikdy nic neobjednáme a veškeré své okolí jsme před nákupem v tomto obchodě varovali !!

  11. Reagovat
    Michaela 2.7.2021 v 16:53

    velmi špatná zkušenost

    • Reagovat
      Roman 18.7.2021 v 15:40

      Já mám teda kladnou zkušenost s tímto e-shopem. Co bylo špatně?

  12. Reagovat
    Romana 28.7.2021 v 18:28
    0.3
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    0

    Objednáno na e-shopu – hodinové čekání na vydejte, abychom se dozvěděli, že dvě třetiny objednávky ještě nejsou k dispozici. Nikdy víc tenhle obchod.

    (0) (1)You have already voted this
  13. Reagovat
    Petr 6.9.2021 v 16:57

    Už nikdy žádné sconto, 11,7jsem zaplatil stůl +židle, a do dnešního dne mi nic nebylo dodáno.

  14. Reagovat
    Jakub 12.9.2021 v 13:47
    2.8
    Přehlednost obchodu
    80
    Jednání se zákazníkem
    80
    Kvalita sortimentu
    10

    Hledal jsem rozměrově specifický stůl do pracovny. Po dlouhém hledání jsem konečně našel vhodný stůl u sconto nábytek. Stůl nejen hezky vypadal, rozměrově naprosto přesně odpovídal požadavkům, ale navíc byla i velice příznivá cena.

    Když jsem stůl rozbalil a začal ho montovat, musím upřímně říct, že jsem byl poměrně naštvaný. Manuál byl nekompletní, takže jsem si ho na jejich stránkách musel dohledat – to není žádná katastrofa. Rozměry a počet spojovacího materiálu nejen neodpovídal tomu, co bylo uvedeno v manuálu, ale ani tomu, co bylo reálně potřeba na složení stolu.

    Když si člověk dá práci s tím, aby si materiál roztřídil a konečně se vyznal i v manuálu zjistí, že navzdory prvotnímu šoku je skládání stolu velice snadné a nenáročné. Tedy až na to, že některé nezbytné díry neodpovídají dílům, které jsou v balení přiloženy. Někde díry dokonce chybí úplně. Člověku tedy nezbyde nic jiného než si vše sám změřit a vyvrtat sám tak, aby to správně pasovalo. Lišty na hranách desek, byli na mnoha kusech prakticky celé odlepeny a musel jsem je tam lepit sám. Naštěstí v balení dodávají lepidlo, tak o tomto problému naštěstí již vědí. Snad příště dodají zboží bez lepidla, ale v pořádku.

    Po tom, kdy jsem bral nábytek nejčastěji u jejich konkurence, to bylo veliké zklamání. Osobně pokud bych ten stůl nepotřeboval a věděl, že u konkurence seženu jiný stůl, který bude rozměry odpovídat, asi bych zboží vrátil. Další nákup na Sconto nezvažuji ani nedoporučuji.

    KLADY: Rychlé dodání Komunikace v pořádku Příznivá cena
    ZÁPORY: Kvalita jednotlivých dílů je přinejmenším sporná a jejich vzhled odpudivý Některé díly navzájem nepasují tak, jak by měli, je třeba jim lehce pomoci Kvalita a zpracování návodu je velice zanedbaná Stůl nebyla skládačka, jak by člověk očekával. Občas je potřeba něco nad rámec návodu vyvrtat, zalepit. Jsme šikovný národ, tak to zvládneme, ale nábytek v obchodu si asi každý z nás představuje 100% připravený na montáž.
    (0) (0)You have already voted this
  15. Reagovat
    Pavlina 6.10.2021 v 13:32

    Před týdnem jsem e si objednala nábytek Sconto nábytek. Dnes mi ho dorucili. Bohužel dopravce nepříjemný, neochodtny a neměl na zpět peníze. Doprava šílená. Z dopravu chtějí 599 Kč nehorazna cena. Nábytek jsem si sama tahala až to 4 patra. Stůl mi nedovezli v pořádku tak že pro mne ten obchod skončil. U mne nemá žádné dobře hodnocení. Ale to nejhorší…. Už nebudu kupovat nabytek Sconto nábytek….

  16. Reagovat
    Laďa 17.10.2021 v 8:52
    1.5
    Přehlednost obchodu
    40
    Jednání se zákazníkem
    40
    Kvalita sortimentu
    10

    Už nikdy nebudu nic kupovat Sconto nábytek.

    ZÁPORY: Dobrý den, už nikdy nedodáne veškeré nábytkové kování , stále se omlouvají ,že výrobce jim ještě nic nedodal a po měsíci a půl došlo ,ale né všechno.Vzdal jsem to a potřebné kování jsem si dokoupil. :(
    (0) (0)You have already voted this

    Budeme rádi za váš komentář. Pište prosím slušně a s přidanou hodnotou. Komentáře schvaluje správce.


Komentáře / diskuse / hodnocení

Celkové hodnocení

GDPR: Jsme správci osobních údajů a chráníme je v souladu se zákonem 101/2000 Sb., O ochraně osobních údajů a s principy obsaženými ve směrnici EU č. 95/46/EC. Po odeslání komentáře zpracováváme tyto údaje - jméno, e-mail a IP adresu. E-mail používáme pro odeslání informační zprávy, že vám někdo odpověděl na dotaz. Pro jiné účely jej nevyužíváme. IP adresu sledujeme z důvodu ochrany před spamem. Pro odstranění údajů nás kontaktujte na info@recenzer.cz