Zalando.cz je internetový obchod, který se proslavil po celé Evropě. Ačkoliv byl otevřen jako prodejna s botami, dnes je považován za módního giganta. Na Zalando už dávno nekoupíte pouze boty. Tento butik nabízí široký sortiment od oděvů přes doplňky až po již zmiňovanou obuv. V současné době nabízí také vlastní kolekci kosmetických výrobků.

1x1.trans - Zalando

Logo – Zalando

Představení e-shopu

Zalando SE vzniklo v roce 2008 v Německu, kde v současné době také sídlí. V roku 2013 se po vzoru technologických společností stalo digitální platformou, která funguje v online světě.

Na eshopu a prodeji online to celé stojí, a tak na vás čeká přehledně uspořádaný e-shop a 250 000 kusů zboží na skladě. Jelikož se ale zboží posílá až z Polska, můžete na zásilku čekat o něco déle než u jiných eshopů – celkem 4 až 6 dnů. Doprava je ale oproti jiným obchodům zdarma.

Přejít do e-shopu

zpět k obsahu ↑

Přehled sortimentu

Na Zalando pořídíte oblečení od celosvětově oblíbených značek jako je Adidas, Jack & Jones, Converse nebo Esprit. Kromě těchto značek Zalando nabízí také vlastní stejnojmennou značku, která vyrábí kvalitní oblečení čistého designu bez potisků. Nakoupíte zde módu pro ženy, děti i muže. Včetně doplňků, jako jsou podložky na cvičení, gymnastické míče.

Vybírejte ze stovek modelů šatů, bot i kabelek. Obléknete se zde na každou příležitost i do každého počasí. Sortiment je opravdu široký. Registrovaní zákazníci mohou nakupovat také na Zalando Lounge, kde na vás čekají slevy až 80 % na nabízené zboží. Na internetu můžete rovněž nalézt slevové kódy, díky kterým můžete ušetřit nemalé částky.

zpět k obsahu ↑

Služby a ostatní

Dopravu zajišťuje PPL. Za objednávku můžete platit kartou online, převodem peněz na účet nebo přes službu PayPal. Nově už je možné platit i na dobírku. Vyzvednutí na prodejně či na výdejně v současné době není možné.

zpět k obsahu ↑

Slevový kód

  • Aktuálně nenabízí slevový kód
  • Na e-shopu Zalando.cz získáte dopravu zdarma
zpět k obsahu ↑

Doprava

Obchod využívá tyto dopravce:

zpět k obsahu ↑

Platební možnosti

  • Bankovní převod
  • Platební karta
  • Dobírka
  • PayPal
  • GoPay
zpět k obsahu ↑

Kariéra

  • Aktuální pracovní místa naleznete zde
zpět k obsahu ↑

Kontakt

zpět k obsahu ↑

Hodnocení

8.5 Hodnocení
Prodejce obuvi a oblečení

8.5Naše hodnocení
Přehlednost obchodu
8
Jednání se zákazníkem
8.5
Kvalita sortimentu
8.5
6.7Hodnocení uživatelů
Přehlednost obchodu
7
Jednání se zákazníkem
6.6
Kvalita sortimentu
6.7
KLADY
  • rychlost doručení
  • široký sortiment
  • doprava zdarma
ZÁPORY
  • nemají kamennou pobočku
  • složitější postup při vrácení
  • povinná registrace u objednávek
Napsat hodnocení  |  Přečíst hodnocení a komentáře

25 komentářů
Zobrazit vše Nejpřínosnější Nejlepší Nejhorší Napsat hodnocení
  1. Reagovat
    Dagmar 1.11.2020 v 21:09
    4.15
    Přehlednost obchodu
    90
    Jednání se zákazníkem
    80
    Kvalita sortimentu
    80

    Kupuji zde pravidelně a pokaždé si vyberu. Široký sortiment zboží a mají dobrou kvalitu.

    KLADY: kvalita zboží široká nabídka ceny
    (0) (1)You have already voted this
    • Reagovat
      Tomáš 11.3.2021 v 19:18

      Super e-shop, objednávka je u vás do týdne. Jsem spokojen

      • Reagovat
        Jiří Skřápek 29.3.2021 v 18:41

        Tak odpornou reklamu jsem ještě neviděl.Na Zalandu si nikdy nic neobjednám,zatím jsem normální a podle toho se také chovám.Zboží na Zalandu mě nezajímá,reklama hovoří za vše.

  2. Reagovat
    Žaneta 7.12.2020 v 12:16
    4.5
    Přehlednost obchodu
    90
    Jednání se zákazníkem
    90
    Kvalita sortimentu
    90

    Koupila jsem dětem na Vánoce trička, kalhoty a mému manželovi košile. Objednávka mi přišla do týdne. Jsem spokojená.

    KLADY: přehledný web široká nabídka mnoho slev ceny
    (0) (0)You have already voted this
  3. Reagovat
    Daniel 24.12.2020 v 21:43
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Super eshop

    KLADY: Rychlost doručení Neplatim za poštovné Zdarma vracení zpět Rychle vracení peněz Při reklamaci slevový kupon na další nákup jako omluva Za mě super jednání se zákazníkem
    ZÁPORY: Nemám zatím nic
    (1) (0)You have already voted this
  4. Reagovat
    Heurekař 12.1.2021 v 8:26
    0.5
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Objednáte si velikost L, ale pošlou vám M. Totální šlendrián! Takže celý kolotoč včetně doručování, práce kurýra, vyježděný benzín a zbytečná stopa CO2 úplně o ničem. Navíc musíte tuhle jejich chybu zabalit do balíku, olepit štítkem a poslat zpět, což obnáší osobně dojít s tímto balíkem na nějakou pobočku PPL a tam to podat, nechat si vystavit stvrzenku o odeslání, a pak čekat 10 dnů, než vám pošlou penze zpět, od doby kdy jim balík dorazí. Jednoduše vyměnit zboží M, které mi chybně poslali, za L, které jsem si původně objednal NELZE!!! Proč to dělat jednoduše, když to jde dělat složitě!? Ubohost!!! Neřeknu kdybych měl na obj. milion položek, ale jeden svetr ve vel. L, a oni pošlou M!!! A pak to zbytečné martýrium s odesíláním zpět… To prostě nedávám!!!

    KLADY: Šlendrián, posílají jinou velikost, než jste si objednali.
    ZÁPORY: Nespolehlivý obchod. Pošlou velikost kterou jste si vůbec neobjednali!!!
    (3) (0)You have already voted this
  5. Reagovat
    Kamila 25.1.2021 v 17:02
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Na e-shopu jsem si teď nakoupila hodně věcí, mají obrovský výprodej a to se vyplatí! :D

    KLADY: spokojenost přehledný web rychlost doručení slevy
    (0) (0)You have already voted this
  6. Reagovat
    Dana 4.2.2021 v 19:51
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Zalando..moje první zkušenost s objednávkou oblečení bez zkoušení a super…přišlo to, co jsem si objednala.
    A možnost vrácení zboží (z jakéhokoliv důvodu) je skvělá…vše proběhlo bez komplikací.

    (0) (0)You have already voted this
  7. Reagovat
    Petra 16.2.2021 v 16:53
    2.65
    Přehlednost obchodu
    40
    Jednání se zákazníkem
    40
    Kvalita sortimentu
    80

    Zakoupila jsem kabát za nemalou částku se slevovým kuponem. Po týdnu jsem si všimla, že se trhá látka u patentů. Jednáno se zákaznickou linkou, chtěla jsem nový kabát, ale za stejnou cenu, bohužel nebylo vyhověno.

    (1) (0)You have already voted this
  8. Reagovat
    Alex 18.2.2021 v 11:45
    4.65
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    90
    Kvalita sortimentu
    90

    Na Zalandu nakupuji opakovaně a vždy zásilka přišla bez problémů. Doporučuji.

    KLADY: přehledný web rychlost doručení akce ceny
    (0) (0)You have already voted this
  9. Reagovat
    Jaroslav Studenka 4.3.2021 v 13:49
    0.5
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Špatné

    KLADY: Rychlé doručení a nic dobrého
    ZÁPORY: Nevraci peníze za vrácené zboží,zákazníky berou jako rukojmí, zalando má smluvní vztah z firmou PPL a ne zákazník, zalando to má tak chytře opatřené ve smluvních podmínkách že když PPL nevrati peníze které oni od nás preberou tak zákazníkům nevrati nic dokud to nevymuzi z PPL a to si my zákazníci musíme uvědomit že taky mužem přijít o peníze které zaplatíme,je jasně tohle co dělá zalando protizákonné dle paragrafu 2993 zakon č.89/2012 zbirky občanských zákoník právy že je to nedovolené obohacování a jak se snímá dohodneme když tady kamene prodejny nejsou a operátoři neumí svou práci a většina nás zákazníky poškozuji špatná komunikace z operátory, každý mluví něco jiného vyplníte vratku která se nepropsala takže čekáte i měsíc než tam zavoláte a oni vám to udělí jinak žádná iniciativa že strany zalanda neupozoni, v mém případě PPL strávila peníze tak my je nemůžou vrátit, lidi nenakupuj te u smejdu tohle jsou opravdu smejdi,to co nabízí na český trh němci už dávno nechtějí a když si něco opravdu koupite a bude to ta běžná značka která je tak ňák dostupná cenově zjistíte že XXL není XXL ale usite velikosti L ,krátké rukávy jak u obvyklých bund,a mikyn a poznáte číňany sapu, já byl v německu u sestrenice tam je kamenná prodejna úplně jinne zboží menší ceny a hlavně ne to co nabízí na český trh
    (6) (0)You have already voted this
  10. Reagovat
    Šárka 5.3.2021 v 13:44
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Velká spokojenost😉

    KLADY: Vždy rychlá doprava,velký výběr ,super akce.👍
    ZÁPORY: Žádný problém .
    (0) (0)You have already voted this
  11. Reagovat
    Black 16.3.2021 v 6:53
    0.5
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Naprostá tragédie. Zboží nejsou schopni ani doručit

    KLADY: Nic
    ZÁPORY: Všechno
    (1) (0)You have already voted this
  12. Reagovat
    Tomáš 22.3.2021 v 19:11
    0.5
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Prosim vsechny potencionální zakazniky tohoto obchodu, aby zvážili jakýkoliv nákup v Zalando. Jejich agresivní reklamy, kteté sytí národ nenormálním vzorcem ve společnosti (především homosexuální a lesbické vztahy) jsou za hranou. Tyto reklamy se vysilaji od rána a vidí je nase děti. Když se vás potom zeptá syn jestli je normální když se dva pánové v reklamě líbají a drží za ruce je to problém. Svět už se opravdu zblaznil? Chápu že někdo může mít problém s orientací, ale normovat toto chování a ukazovat v televizi jako přirozené soužití lidí je nechutné. Vždyť i zoofilové a pedofilové maji problémy s orientací. A podle vzorce Zolanda bych pro úplnost do reklamy doplnil líbačku důchodce s 8mi letým chlapečkem nebo lehky akt ženy treba s koněm. Z principu tam nikdy nic nekoupím.

    (5) (3)You have already voted this
  13. Reagovat
    Karel 27.3.2021 v 3:01

    Odpudivá reklama

    • Reagovat
      Andrea 28.3.2021 v 12:30

      Přesně tak, odpudiva reklama. Jak mám vysvětlit 7letemu prckovi že se dva chlapi libaji? Proč to cpou už i těm dětem, hnus měli by jí zakázat.

  14. Reagovat
    Vanda 1.4.2021 v 11:07

    Je možné že vám pošlou jiné zboží, v tomto případě nejen že vám nevrátí peníze za dopravu, ale nejsou schopni zboží poslat správné, musíte si objednávku objednat znovu sami a znovu zaplatit dopravu. Z tohoto důvodu už si nikdy nic objednávat nebudu, je to k zákazníkovy velmi bezohledné a nechci toto při každé objednávce riskovat. Za těchto podmínek jsem znovu neobjednal, proto neznám kvalitu sortimentu.

  15. Reagovat
    AM 1.4.2021 v 16:02
    0.5
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Nevrací peníze zpět za odeslané zboží. Obchod nedoporučuji.

    KLADY: Žádné
    (0) (0)You have already voted this
  16. Reagovat
    Jaroslav 2.4.2021 v 19:49
    0.15
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    0
    Kvalita sortimentu
    0

    Kvôli teplošskim reklamám prestávam nakupovať

    KLADY: Prestávam u vás nakupovať kvôli teplošskim reklamám.....
    (0) (0)You have already voted this
  17. Reagovat
    Martin Martin 8.4.2021 v 10:51
    0.15
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    0
    Kvalita sortimentu
    0

    Dobrý den, u společnosti Zalando jsme přes internet zakoupili povlečení na postel. Povlečení dorazilo a my ho vyprali a chtěli povléct na polštáře a deky. V tu chvíli jsme zjistili, že povlečení nemá žádnou možnost uzavření – není na něm ani zip a ani knoflíky. Při dalším pátrání jsme zjistili, že se jedná o nějaký typ holandského povlečení, které se uzavírá tak, že se vkládá pod matraci. Toto ale není u nás reálné – zaprvé máme vysokou matraci a nedosáhne tam a za druhé by pak spaní bylo velmi nepohodlné. Kontaktovali jsme tedy prodejce, který nám ale řekl, že povlečení jsme vyprali a tedy není možné ho vrátit. Požádali jsme tedy alespoň o slevu, abychom si mohli nechat povlečení někde upravit, ale také bez úspěchu. Následně jsme kontaktovali linku dTestu, kde nám potvrdili, že:

    Dle ustanovení § 2161 odst. 1 písm. a) zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku odpovídá prodávající kupujícímu, že věc při převzetí nemá vady, zejména že má takové vlastnosti, které si strany ujednaly, případně které prodávající popsal nebo kupující očekával s ohledem na povahu zboží. Pokud tyto vlastnosti nemá, jde o vadu, kterou můžu reklamovat.

    Jelikož mnou zakoupené povlečení vykazuje netradiční vlastnosti oproti běžnému povlečení, měl mne na tyto rozdíly prodávající upozornit, ať již fotografií či popisem u zboží. Toto ale učiněno nebylo, tudíž zboží nemá vlastnosti, které jsem mohla očekávat, a tudíž jde o vadu.

    Pokusili jsme se tedy o ještě jedno smírčí řešení s prodejcem a poslali mu toto vyjádření. Odpovědí bylo, že povlečení je dle nich v pořádku a ať jim pošleme důkaz – screen obrazovky – kde to není v popisu zboží. Toto je samozřejmě naprostý nesmysl a arogance z jejich strany, jelikož jsme zboží kupovali v dobré víře a neděláme si automaticky screen popisků a obrázků všeho co nakupujeme na internetu.

    ZÁPORY: podvodníci - prodávají zboží, které není určeno pro ČR a odmítají řešit reklamace
    (0) (0)You have already voted this
  18. Reagovat
    DavidVole 12.4.2021 v 9:27
    1.3
    Přehlednost obchodu
    60
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Doba droučení 1545464232138897846512let :(

    KLADY: - hezký oblečení -vcelku dobré ceny
    ZÁPORY: - než to doručí tak už z toho vyrostu :(
    (0) (0)You have already voted this
  19. Reagovat
    Nikola 15.4.2021 v 11:30
    0.3
    Přehlednost obchodu
    0
    Jednání se zákazníkem
    20
    Kvalita sortimentu
    0

    Nedoporučuji! Objednala jsem si boty Nike, doručení sice bylo rychlé, ale přišly mi fejkové boty, už na pohled bylo vidět, že něco není v pořádku, neseděly nápisy atd.., byly cítit jako boty od Vietnamců, vím, že pravé boty od Nike takto nezapáchají, materiál ani nekomentuji! Zalando nikdy víc!

    ZÁPORY: Nedoporučuji, fejkové kusy.
    (0) (0)You have already voted this
  20. Reagovat
    Dana 21.4.2021 v 14:44
    2
    Přehlednost obchodu
    80
    Jednání se zákazníkem
    20
    Kvalita sortimentu
    20

    Měla jsem zájem o pánské džíny Pepe Jeans, které už přes půl roku nejsou skladem. Nejméně 10 krát jsem u zboží klikala, aby mi Zalando dalo vědět, kdy budou skladem. Průběžně jsem tyto džíny viděla skladem na zalando.pl poté i na zalando.de, kde jsou už také dostupné. Jsme snad v ČR zákazníci II. kategorie, že nám Zalando nabízí užší sortiment? Tak nám prosím nevysílejte v TV všeobjímací reklamy, kde jsou si všichni rovni, když to není pravda!!!!!

    (0) (0)You have already voted this
  21. Reagovat
    Roma 6.5.2021 v 14:56
    0.5
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Objednáno náušnice Guess , bohužel přišel prstýnek. Takže vráceno, bylo nám řečeno že nějaký d**** se prechytl. Byl to narozeninový dárek . Bohužel musím dát špatně hodnocení.

    ZÁPORY: .
    (0) (0)You have already voted this
  22. Reagovat
    Máca 8.5.2021 v 20:10
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Vše proběhlo v pořádku, zboží mi bylo doručeno včas. Jsem velice spokojená.

    KLADY: široký sortiment zboží super ceny komunikace rychlost doručení
    (0) (0)You have already voted this

    Budeme rádi za váš komentář. Pište prosím slušně a s přidanou hodnotou. Komentáře schvaluje správce.


Komentáře / diskuse / hodnocení

Celkové hodnocení

GDPR: Jsme správci osobních údajů a chráníme je v souladu se zákonem 101/2000 Sb., O ochraně osobních údajů a s principy obsaženými ve směrnici EU č. 95/46/EC. Po odeslání komentáře zpracováváme tyto údaje - jméno, e-mail a IP adresu. E-mail používáme pro odeslání informační zprávy, že vám někdo odpověděl na dotaz. Pro jiné účely jej nevyužíváme. IP adresu sledujeme z důvodu ochrany před spamem. Pro odstranění údajů nás kontaktujte na info@recenzer.cz