Zalando.cz je internetový obchod, který se proslavil po celé Evropě. Ačkoliv byl otevřen jako prodejna s botami, dnes je považován za módního giganta. Na Zalando už dávno nekoupíte pouze boty. Tento butik nabízí široký sortiment od oděvů přes doplňky až po již zmiňovanou obuv. V současné době nabízí také vlastní kolekci kosmetických výrobků.

1x1.trans - Zalando

Logo – Zalando

Představení e-shopu

Zalando SE vzniklo v roce 2008 v Německu, kde v současné době také sídlí. V roku 2013 se po vzoru technologických společností stalo digitální platformou, která funguje v online světě.

Na eshopu a prodeji online to celé stojí, a tak na vás čeká přehledně uspořádaný e-shop a 250 000 kusů zboží na skladě. Jelikož se ale zboží posílá až z Polska, můžete na zásilku čekat o něco déle než u jiných eshopů – celkem 4 až 6 dnů. Doprava je ale oproti jiným obchodům zdarma.

Přejít do e-shopu

zpět k obsahu ↑

Přehled sortimentu

Na Zalando pořídíte oblečení od celosvětově oblíbených značek jako je Adidas, Jack & Jones, Converse nebo Esprit. Kromě těchto značek Zalando nabízí také vlastní stejnojmennou značku, která vyrábí kvalitní oblečení čistého designu bez potisků. Nakoupíte zde módu pro ženy (podprsenky), děti i muže. Včetně doplňků, jako jsou kufry, podložky na cvičení, gymnastické míče, hodinky, sluneční brýle.

Vybírejte ze stovek modelů šatů, bot i kabelek. Obléknete se zde na každou příležitost i do každého počasí. Sortiment je opravdu široký. Registrovaní zákazníci mohou nakupovat také na Zalando Lounge, kde na vás čekají slevy až 80 % na nabízené zboží. Na internetu můžete rovněž nalézt slevové kódy, díky kterým můžete ušetřit nemalé částky.

zpět k obsahu ↑

Služby a ostatní

Dopravu zajišťuje PPL. Za objednávku můžete platit kartou online, převodem peněz na účet nebo přes službu PayPal. Nově už je možné platit i na dobírku. Vyzvednutí na prodejně či na výdejně v současné době není možné.

zpět k obsahu ↑

Slevový kód

  • Aktuálně nenabízí slevový kód.
  • Na e-shopu Zalando.cz získáte dopravu zdarma.
zpět k obsahu ↑

Doprava

Obchod využívá tyto dopravce:

zpět k obsahu ↑

Platební možnosti

  • Bankovní převod
  • Platební karta
  • Dobírka
  • PayPal
  • GoPay
zpět k obsahu ↑

Kariéra

  • Aktuální pracovní místa naleznete zde
zpět k obsahu ↑

Kontakt

zpět k obsahu ↑

Hodnocení

8.5 Hodnocení
Prodejce obuvi a oblečení

8.5Naše hodnocení
Přehlednost obchodu
8.5
Jednání se zákazníkem
8
Kvalita sortimentu
8.5
6.2Hodnocení uživatelů
Přehlednost obchodu
6.6
Jednání se zákazníkem
5.7
Kvalita sortimentu
6.3
KLADY
  • rychlost doručení
  • široký sortiment
  • doprava zdarma
  • kvalita zboží
ZÁPORY
  • nemají kamennou pobočku
  • povinná registrace u objednávek
Napsat hodnocení  |  Přečíst hodnocení a komentáře

79 komentářů
Zobrazit vše Nejpřínosnější Nejlepší Nejhorší Napsat hodnocení
  1. Reagovat
    Viktorie 30.3.2022 v 18:25
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Mají široký výběr a rychle mi vyřídili mojí objednávku.

    (0) (0)You have already voted this
  2. Reagovat
    Simča 16.3.2022 v 22:26

    Kvalitní, značkové zboží za docela dobrý ceny.

  3. Reagovat
    Sabina 11.3.2022 v 16:33

    S objednávkou jsem spokojená.

  4. Reagovat
    Mikuláš 7.3.2022 v 12:50

    Doporučuji tento e-shop.

  5. Reagovat
    Eva 3.3.2022 v 18:50
    2
    Přehlednost obchodu
    40
    Jednání se zákazníkem
    20
    Kvalita sortimentu
    60

    zalando zaando hurá to je opravdu kšeft. Objednejte si u answeru, prostřednictvím zásilkovny na dobírku a zaplatte . Pak když vám zboží nesedí, tak ho vratte na uvedenou adresu s vyplněným formulářem ve lhutě stanovené k vácení zboží s požadavkem vrácení peněz na váš učet. A ted se dozvíte, že máte jakýsi dluh u zalanda za nezaplacené zboží. Tak čekejte jestli vubec nějaké peníze održíte. Rozhdla jsem se tuto firmu žalovat pro podvodné informace.

    KLADY: pěkný sortiment
    ZÁPORY: Neprofesionální jednání, byt slušné. .Dlouhá dodací llhuta neodpovídající rozměrové tabulky.
    (0) (0)You have already voted this
  6. Reagovat
    Zuzana Parýzková 24.2.2022 v 17:31
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Maximální spokojenost

    KLADY: Ukázka oblečení na celých postavách, doporučení velikosti, rychlé odeslání zásilky a při vrácení zboží též rychlé vrácení peněz na učet.
    ZÁPORY: Žádné
    (0) (0)You have already voted this
  7. Reagovat
    Sára 23.2.2022 v 14:17

    Spoustu značek, široký sortiment zboží a to vše za výhodné ceny.

  8. Reagovat
    Zbyněk 2.2.2022 v 12:14
    3.15
    Přehlednost obchodu
    80
    Jednání se zákazníkem
    20
    Kvalita sortimentu
    90

    Při objednání na výdejní místo na začátku nepřijde informace, že doručuje Zásilkovna – je uvedeno jako doručovací adresa jen mé jméno a adresa. Dále není zřejmý čas předání zásilky ze Zalanda a zda jde ze zahraničí – přišel 26.1. email: Dorazí mezi 27.01. a 4.02. Se Zalandem nelze vůbec komunikovat, email zamítne s odkazem na nápovědu, chybí i kontaktní formulář – to je ignorace zákazníka!

    KLADY: Dobré cena, široký výběr
    ZÁPORY: Pomalé doručení - často zasíláno ze zahraničí, nulová zpětná vazba z obchodu během dodávání - nemají email, telefon...
    (0) (0)You have already voted this
  9. Reagovat
    Marcin 29.1.2022 v 14:21

    Objednal jsem si Versace mikinu s kapucí felpa, přišla mi jiná a bez kapuce, ve stejný den jsem pak zjistil že zboží co jsem si objednal už není k dispozici, zákaznická podpora mě též odpálkovala, žádná vstřícnost a pasivní přístup, hnus!!!

    • Reagovat
      Klára Kulhánková 5.4.2022 v 15:53
      2
      Přehlednost obchodu
      100
      Jednání se zákazníkem
      10
      Kvalita sortimentu
      10

      Po dnešní obdržení zboží. Už nedoporučuji!8

      KLADY: Žádné
      ZÁPORY: Kupiji na Zalando pravidelně, vždy vše v naprostém pořádku ale dnes jsem obdržela zboží totálně zničené,nošené,odřené a špinavé. Jedná se o kabelku Emporio Armani za cenu 4tis. a vypadá v hodnotě 100kc! Nechápu, že si vůbec dovolí takové zboží zaslat! A to jsem ji měla jako dárek ! Pani mi ještě řekne na reklamačním, že ji mám zaslat zpět a že uznajì kolik mi vrátí peněz!! Což mě úplně rozhořčilo a proto píši takovou recenzi!!
      (0) (0)You have already voted this
  10. Reagovat
    Lenka 21.1.2022 v 23:43
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Ja hodnotím zalando nie na 10/10 ale na 11/10 dosť mi pomohli recenzie pri výbere tovaru topánky sú neskutočne krásne a perfektne sedia, za ďalšie chválim dodanie to bolo blesku rýchle určite v budúcnosti ešte objednám… Cením papierové balenie jediné čo mi príde z ich strany stratové je to že som objednávala jedny tenisky a prišli vo veľmi veľkej papierovej obálke ale to nie je chyba iba mi to prišlo stratové pre nich :D odporučim určite aj známym:))

    (0) (0)You have already voted this
  11. Reagovat
    Monika 25.12.2021 v 10:50

    Nemohu udelit nez negativni recenzi. Zbozi mne prislo v poradku a bylo kvalitni. Ale objednala jsem pred vanoci s predstihem 2 mesice a ac jsem vse premerila, kabat byl projmutejsi v pase a manzel by potreboval o cislo vetsi. A v tom je kamen urazu v cele komunikaci s eshopem. Vzhledem k tomu, ze nesplnuji lhutu 30 dnu na vraceni, nemuzou mne vyjit vstric. Pritom jsem chtela kabat( zabaleny s cedulkou) pouze zaslat zpet a koupit novy o cislo vetsi, ktery maji skladem. Ale penize mne nevrati… absolutni neochota resit vanocni darek, ktery si manzel zkusil az na stedry den. Zaver: nic nekupujte s predstihem, pak nezmuzete nic. Ted se muzu s kabatem za 2000,- tak akorat vyfotit.

  12. Reagovat
    Zdenka 16.12.2021 v 15:00
    2
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    100

    Zklamání

    KLADY: Vždy jsem byla moc spokojena
    ZÁPORY: Teď bohužel velké zklamání už neobjednam nic bohužel vymazali platbu hotovosti za mě úlet
    (0) (0)You have already voted this
  13. Reagovat
    Marián 8.12.2021 v 10:05
    0.5
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Pozor na uvedený e-shop problémy s objednávkou komunikácia slabá nedoporucjem

    KLADY: Žiadne
    ZÁPORY: Všetky
    (0) (0)You have already voted this
  14. Reagovat
    Lucie Veselá 7.12.2021 v 14:00

    Má poslední zkušenost s obchodem Zalando:
    Při akci Black Friday jsem objednala mikinu GANT SHIELD HOODIE – Mikina s kapucí – preppy pink. Mikina byla v akci za částku 1 560,-Kč – díky slevovému kupónu se mi odečetlo dalších 20% z ceny zboží. Zboží jsem zaplatila a dne 22.11.2021 jsem z obchodu obdržela informaci Vaše zásilka právě opustila náš sklad a je na cestě k vám. Zásilka měla dorazit do 30.11.2021
    Bohužel mikina nedorazila ani do 7.12.2021 a tak jsem kontaktovala obchod. Omluvili se za komplikace, v pořádku, s tím, že mi vrátí peníze, protože nemohou zajistit opětovné odeslání zásilky. Podotýkám, že zboží stále inzerují ve svém obchodě jako skladem. K mému velkému překvapení mi následně poradili, ať si mikinu objednám znovu na jejich stránkách.
    Vtipná rada – mikina totiž nyní stojí 2 400,-Kč
    Chyba vznikla na jejich straně, mikina je stále skladem a já si mám nyní vytvořit novou objednávku a za mikinu zaplatit o 1 152,-Kč navíc. To jako myslí vážně?
    Již nikdy více, a to jsem zde nakupovala poměrně často a ráda.

  15. Reagovat
    Zuzana 3.12.2021 v 14:27
    0.5
    Přehlednost obchodu
    20
    Jednání se zákazníkem
    0
    Kvalita sortimentu
    10

    Objednala jsem si zboží, čekala na něho tyden a pak mi přijde e-mail, ze děkuji za vracení zboží??? Opravdu? Tvaříte se bůhví jak profesionálně, ale tohle opravdu profesionální není. A kdybych nezavolala na informace, tak by mi ani peníze nikdo snad nevrátil. Naposled jsem si u vás něco objednala.

    KLADY: KLADY ŽÁDNÉ
    ZÁPORY: Neprofesionální Všechno spatne
    (0) (0)You have already voted this
  16. Reagovat
    Olga 30.11.2021 v 5:19

    Za mě naprosto odpudivý obchod, kde už nikdy nic nenakoupim

  17. Reagovat
    Irena 23.11.2021 v 7:43
    0.15
    Přehlednost obchodu
    0
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    0

    5.11. přijali vrácené zboží a poslali na email tuto větu Peníze už jsou na cestě k vám! Způsob vrácení peněz bude záviset na způsobu platby, který jste si u objednávky vybrali. čekala jsem 14dnů 19.11. peníze nikde slečna mi oznámila že neví kam mi mají vrátit peníze, ale zásilku jsem platila kartou?????? číslo účtu jsem ještě uvedla na vratkovém formuláři. Nicméně po sdělení účtu opět tři dny a nic. Prý služby banky trvají až 5dnů???? dnes, kdy vám banka připíše peníze na účet hned.
    Již nikdy více na Zalandu nakupovat nebudu. doufám, že ještě někdy své peníze uvidím. v Marks Spencer jsem vrátila zboží na prodejně a ještě týž den jsem měla peníze na účtě.

    KLADY: nic lákají na slevy
    (0) (0)You have already voted this
  18. Reagovat
    Jiří Lang 17.11.2021 v 9:29
    0.5
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Jejich zahájení prodeje od určitého data a dokonce času (konkrétně 17 11.21 v 9:10) je jen trapný reklamní tah. Ihned v 9:10 jsou všechny barvy a velikosti vyprodány.
    U mě touto trapárnou ztratili veškerou důvěru už před 1. nákupem a tím se Zalandem končím.

    KLADY: Nebyla příležitost je najít
    ZÁPORY: Jejich zahájení prodeje od určitého data a dokonce času (konkrétně 17 11.21 v 9:10) je jen trapný reklamní tah. Ihned v 9:10 jsou všechny barvy a velikosti vyprodány. U mě touto trapárnou ztratili veškerou důvěru už před 1. nákupem a tím se Zalandem končím.
    (0) (0)You have already voted this
  19. Reagovat
    Barbora 4.11.2021 v 13:11

    Absolutní katastrofa. Objednala jsem si dvoje boty, ale nesedla mi velikost. V normálním e-shopu lze vyměnit zboží kus za kus. Tady musíte poslat zboží zpět a objednat nové. Jenže to, co jsem chtěla, mají dlouhodobě vyprodané a navíc mezitím i zdražilo. Na boty jsem tedy čekala měsíc. Vychytat to, aby oba páry byly dostupné ve stejnou dobu byl nadlidský úkol, takže jsem se musela smířit s modelem, který jsem původně nechtěla.

    Další problém nastal při zadávání kontaktních údajů. Nešlo mi vložit telefonní číslo s tím, že musí obsahovat 9 číslic. Telefonní číslo jsem několikrát kontrolovala a bylo správně. Ale chybovou hlášku mi to vyhazovalo stále. Objednala jsem si zboží do práce, do adresy jsem uvedla název společnosti, který máme na zvonku, ale přesto Zalando tuto informaci z nějakého důvodu nepředalo PPL. Takže mě kurýr nemohl dohledat a hodil balík na parcel shop, který je úplně mimo. Zákaznický servis nula.

    • Reagovat
      Shopaholic 18.11.2021 v 22:36

      Jak mají zbozi vyměnit kdyz nebylo skladem?🤣

  20. Reagovat
    Ella 29.10.2021 v 11:56
    4.65
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    80

    Doporučuji

    KLADY: Rychlá doprava zboží. Snadná možnost vracení zboží.
    ZÁPORY: Žádné
    (0) (0)You have already voted this
1 2 3 4

    Budeme rádi za váš komentář. Pište prosím slušně a s přidanou hodnotou. Komentáře schvaluje správce.


Komentáře / diskuse / hodnocení

Celkové hodnocení

GDPR: Jsme správci osobních údajů a chráníme je v souladu se zákonem 101/2000 Sb., O ochraně osobních údajů a s principy obsaženými ve směrnici EU č. 95/46/EC. Po odeslání komentáře zpracováváme tyto údaje - jméno, e-mail a IP adresu. E-mail používáme pro odeslání informační zprávy, že vám někdo odpověděl na dotaz. Pro jiné účely jej nevyužíváme. IP adresu sledujeme z důvodu ochrany před spamem. Pro odstranění údajů nás kontaktujte na info@recenzer.cz