Moebelix.cz je se zabývá prodejem sortimentu jako je nábytek, osvětlení, koberce nebo doplňky do domácnosti. Sortiment je opravdu široký a zaměřený na nízké ceny. Nakoupit můžete na internetovém obchodu on-line i v jedné z kamenných poboček. Moebelix.cz má i své nabídkové letáky.

1x1.trans - Mobelix

Logo Mobelix

Představení e-shopu

Moebelix.cz patří pod podnikatelskou skupinu XXXLutz, která byla založena už v roce 1945. Na trhu má tudíž již mnohaleté zkušenosti. V současné době vlastní nad 260 poboček a samozřejmě i internetový obchod. Jedná se o stále více se rozrůstající společnost, jež má více než 22 200 zaměstnanců.

Přejít do e-shopu

zpět k obsahu ↑

Přehled sortimentu

Moebelix.cz nabízí mnoho zboží v každé z prodejen a ještě širší sortiment pak naleznete na e-shopu. Abyste se v něm dobře zorientovali, je dělen do přehledných kategorií podle cílové místnosti – vybírat tak můžete z nábytku do ložnice, kuchyně, obýváku, jídelny, dětského pokoje, koupelny, pracovny a dalších.

Ať už sháníte židle, stoly, pohovky, postele (matrace, prostěradla), skříně, komody, regály, vany, umyvadla či cokoliv jiného, na Moebelix.cz najdete opravdu široký výběr. Nechybí ani kategorie osvětlení, bytového textilu a různorodých dekorací. Zakoupit tu lze rovněž spotřebiče a věci pro dílnu, zahradu a volný čas.

zpět k obsahu ↑

Služby a ostatní

Na stránkách Moebelix.cz naleznete mnoho inspirace při zařizování vaší domácnosti. Pro skvělé rozvržení využijte 3D plánovače, kde přehledně uvidíte vaše budoucí místnosti. Kromě klasické dopravy a vyzvednutí na místě prodejny vám může firma zavést zakoupené zboží až k vám domů za výhodných podmínek – nad cenu 30 000 Kč nákupu úplně zdarma. Součástí poskytovaných služeb je pak i montáž nábytku.

Pokud si jej chcete odvést a sestavit sami, můžete si od firmy zapůjčit dodávku. Při nákupu lze využít různých možností platby včetně nákupu na splátky. Se zákaznickou kartou ušetříte peníze a díky mobilní aplikaci si prohlédnete sortiment a novinky kdykoliv a kdekoliv. Při zařizování bydlení určitě využijete i bezplatného poradenství.

zpět k obsahu ↑

Slevový kód

  • E-shop nemá aktuálně slevový kód
zpět k obsahu ↑

Doprava

Obchod využívá tyto dopravce:

  • Osobní odběr
  • Vlastní doprava
zpět k obsahu ↑

Platební možnosti

  • Platební karta
zpět k obsahu ↑

Prodejny

  • Strakonická 1278, 370 04 České Budějovice
  • Ulice Vrchlického 5826/74, 586 01 Jihlava
  • Obchodní ul. 102, 360 01 Karlovy Vary
  • K Bauhausu 612, 460 01 Liberec
  • Kafkova 464/33, 783 01 Olomouc
  • Horní 79, 700 30 Ostrava – Dubina
  • Folmavská ul. 1270/12, 301 00 Plzeň – Skvrňany
  • K zahrádkám 4, 400 10 Ústí nad Labem
  • Třída 3. května 1300, 763 02 Zlín
  • Nárožní 1390/4, 158 00 Praha 5 – Stodůlky
  • Kolbenova 50, 190 00 Praha 9 – Vysočany
  • Splaviska 1154, 664 42 Brno – Modřice, naproti Olympii
  • Poděbradská 298 – vedle Globusu, 530 09 Pardubice VII – Trnová
zpět k obsahu ↑

Kariéra

  • Více informací naleznete zde
zpět k obsahu ↑

Kontakt

zpět k obsahu ↑

Hodnocení

9 Hodnocení
E-shop s nábytkem a bytovými doplňky

9Naše hodnocení
Přehlednost obchodu
9
Jednání se zákazníkem
9
Kvalita sortimentu
9
8.3Hodnocení uživatelů
Přehlednost obchodu
8.6
Jednání se zákazníkem
7.6
Kvalita sortimentu
8.7
KLADY
  • široká nabídka
  • kvalita zboží
ZÁPORY
  • dlouhá čekací lhůta
Napsat hodnocení  |  Přečíst hodnocení a komentáře

16 komentářů
Zobrazit vše Nejpřínosnější Nejlepší Nejhorší Napsat hodnocení
  1. Reagovat
    Milan Bořík 1.8.2020 v 10:12
    2.15
    Přehlednost obchodu
    50
    Jednání se zákazníkem
    20
    Kvalita sortimentu
    60
    KLADY: ŽÁDNÉ
    ZÁPORY: NELZE KOUPI ZBOŽÍ Z PRODEJNY,TAK PROČ TAKOVEJ BARÁK
    (0) (0)You have already voted this
  2. Reagovat
    Agáta 8.10.2020 v 9:10

    Nechápu negativní recenze na moebelix. S přítelem jsme v podstatě všechny nábytek do nového bytu koupili právě zde. A jsme naprosto spokojení. Jak se službami, tak s kvalitou výrobků. Dále oceňuji službu, kdy si můžete pujčit dodávku na převoz věcí 800 Kč na 4 hodiny, mi přijde fér. Vždy se rádi vracíme.

  3. Reagovat
    Denisa 2.11.2020 v 22:24
    4.5
    Přehlednost obchodu
    90
    Jednání se zákazníkem
    90
    Kvalita sortimentu
    90

    S moebelixem jsem naprosto spokojená, nabízejí širokou nabídku zboží a kvalitní servis.

    KLADY: spokojenost a komunikace široká nabídka zboží přehledný web ceny
    (0) (0)You have already voted this
  4. Reagovat
    Věra 8.12.2020 v 8:55
    0.8
    Přehlednost obchodu
    20
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    20

    6.12.2020 jsme na prodejně v Mostě koupili matraci. Při vyzkoušení na prodejně se matrace jevila, že bude vyhovovat, nicméně po vybalení matrace doma a lehnutí si na ní to byla katastrofa. U matrace je uvedena tvrdosti H3. I přesto, že obsahuje vrstvu paměťové pěny, si nedovedu představit, jak tvrdá je tedy H4, protože tvrdší než tato matrace je už jen betonová podlaha. Po první noci jsem byla totálně dolámaná, bolavá a vlastně i nevyspalá, protože jsem se pořád budila bolestí zad a kyčlí, které jsem nikdy při spánku neměla. Na infolince mi vlastně bylo řečeno, že jsem měla možnost si matraci vyzkoušet na prodejně a že mi to musí stačit, ale ať se domluvím přímo na prodejně. Po opětovné návštěvě prodejny, zda je možné matraci vrátit a vzít jinou, měkčí, jelikož tato opravdu nevyhovuje a vlastnostmi neodpovídá té, kterou jsme zkoušeli na prodejně mi bylo řečeno, že to z hygienických důvodů nelze, protože matrace byla vybalena z originál obalu (to že byl při převzetí poškozený nikoho nezajímá). Pokud by jsem si ale matraci koupila na eshopu, doma ji vybalila, vyzkoušela a zjistila že nevyhovuje, tak ji v klidu mohu vrátit. U zboží z eshopu se asi hygienické důvody nepočítají.
    Matrace stála 13000, což není málo. Pro mě je nepoužitelná a jsem nucena investovat další peníze za vrchní matraci z paměťové pěny, abych se mohla normálně vyspat. Prodavačka na prodejně velice ochotná, snažila se s mnou najít i jinou matraci, která by mi opravdu ulevila, ale vedoucí pobočky výměnu zakázal právě kvůli porušení hygieny (vadilo by i pouhé vybalení) . Vedení společnosti by si mělo uvědomit, že takhle se k zákazníkům opravdu nechová a výmluvy typu, že je to stejné, jako když si kupuji spodní prádlo mi přijdou nesmyslné, pokud u eshopu hygienická „pravidla“ (výmluvy) neplatí a na prodejně ano.
    Prodejnu již nenavštívíme a určitě tuto negativní zkušenost rozšířím mezi své známé a příbuzné.

    (0) (0)You have already voted this
  5. Reagovat
    Petra 7.1.2021 v 6:32
    1.65
    Přehlednost obchodu
    0
    Jednání se zákazníkem
    0
    Kvalita sortimentu
    100

    Hodnoceni…kuchyň

    KLADY: Ochota při výběru zboží a kvalitní,rychlá práce montáže konkrétně kuchyně
    ZÁPORY: Plané sliby a dlooouhé vyřizování reklamace ,nutné se několikrát připomínat!Špatné předávání informací mezi kolegy na pobočce Liberec.
    (0) (0)You have already voted this
  6. Reagovat
    Lenka 21.1.2021 v 12:08
    4.8
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    90
    Kvalita sortimentu
    100

    Koupila jsem si před rokem skříň do předsíně a pořád vypadá jako nová. Jsem spokojena s tímto obchodem.

    KLADY: spokojenost rychlost ceny
    (0) (0)You have already voted this
  7. Reagovat
    Martin 16.2.2021 v 10:29
    2.3
    Přehlednost obchodu
    60
    Jednání se zákazníkem
    20
    Kvalita sortimentu
    60

    Dělají z lidí d***** !! Objednával jsem sedačku 20 prosince 2020, prodejce na prodejně v Ústí nad Labem mi řekl, že bude do konce ledna. Poté jsem psal pár emailů atd. a bylo mi řečeno, že sedačka bude 8 týden podle jejich systému ! A dnes jsem dostal informaci, že podle jejich kouzelného systému to vychází na 9 týden !!! Pak už jen čekat na dodání na 10 týden že ?Jak je ve smlouvě. Pak jen nechápu, proč lžete lidem a slibujete, že dodání bude v eshopu třeba již 1-2 týden, když to tak není !! 🤮

    (3) (0)You have already voted this
  8. Reagovat
    Moravčík 22.2.2021 v 19:21

    Máme objednávku 2102012291389 dřevěná lavice ke stolu, nejdřív jí ztratila přepravní služba a následně s tim nic nedělá ani mobelix.. věci posílají přes slovenské sklady a tvrdí nám, že zboží nemaj, i když na slovenském shopu ho mají.. čekáme na to 3měsíce!!! Omluva, kompenzace nic.. jejich řešení je vrácení peněz, ale to my nechceme, protože ta lavice je ke stolu.. frustrace a naštvání velké..

  9. Reagovat
    Zuzana Mitasová 24.2.2021 v 14:51
    1.65
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    0
    Kvalita sortimentu
    0

    S eshopem mám špatné zkušenosti. Möbelix nefunguje pro zákazníky. Za skříň mi okamžitě strhli platbu v celé výši a za měsíc a půl se neobtěžovali se mi s čímkoliv sami ozvat, sama jsem se dotazovala a pokaždé mi bylo sděleno něco jiného. Nejprve měla být skříň doručena nejpozději do 8.2., poté 7. kalendářní týden, poté 8. kalendářní týden. Dnes jsem volala do zákaznického servisu a mám ji čekat příští tden. Místo dodání 1-2 týdny čekám stále 6 týdnů a jsem bez skříně. Doufám, že za takovou cenu bude alespoň kvalitní, protože již opravdu ztrácím veškerou trpělivost s tímto přístupem. Pokud bych měla všem doporučit – objednávejte zboží v IKEA, sice si za služby navíc člověk zaplatí, ale může se na ně ve všem spolehnout. Přístup Möbelixu mě velmi zklamal a přes eshop už nic nakupovat nebudu.

    KLADY: Přehlednost eshopu je OK
    ZÁPORY: Zákaznický přístup šílený, nulová komunikace se zákazníkem. Kvalitu sortimentu nemohu posoudit, neboť mi po 6 týdnech stále nepřišel.
    (2) (0)You have already voted this
  10. Reagovat
    Burkytová 5.3.2021 v 20:23

    Katastrofa!! Objednaný nábytek jsme měli od začátku listopadu s dodací lhůtou 11-12 týdnů. Po uplynulém čase a nedodaného zboží jsem Mobelix kontaktovala mailem a žádala o vysvětlení. Bylo mi řečeno, že se termín posouvá, o 4 týdny později opět píši mail a dostávám stejnou odpověď, že se termín opět posouvá. Eshop rozhodně nedoporučuji.

  11. Reagovat
    Blažena 20.5.2021 v 10:41
    4.8
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    90
    Kvalita sortimentu
    100

    Koupila jsem si před rokem designovou skříň do předsíně. Skříň pořád vypadá jako nová.

    KLADY: široký sortiment kvalita zboží rychlost
    (0) (0)You have already voted this
  12. Reagovat
    Dalibor 2.6.2021 v 11:03

    Jsem velmi spokojený s mojí objednávkou, kterou jsem si objednal přes jejich web.

  13. Reagovat
    Tomáš 7.6.2021 v 14:04
    3.8
    Přehlednost obchodu
    90
    Jednání se zákazníkem
    50
    Kvalita sortimentu
    90

    Na pobočce Möbelixu v Jihlavě jsme kupovali s přítelkyní nábytek na balkon.

    S jednáním personálu na pobočce (uvnitř prodejny) jsme byli velice spokojeni. Slečny/paní byly velice ochotné poradit s výběrem dle našich požadavků a komunikace s nimi byla skutečně velice příjemná, nemáme jim zkrátka co vytknout. :)

    Na druhou stranu nás značně vytočilo chování pána, který nám zboží vydával ze skladu. Jeho arogance a pohrdání nezkušenými zákazníky skutečně nezná mezí. Zboží jsme si ze skladové výdejny vyzvedávali poprvé a nevěděli jsme tedy kam jít a jak postupovat. Namísto slušné rady, či alespoň stručného pokynutí směrem, kterým se máme vydat, se nám dostalo arogantních a pohrdavých poznámek. Když nám tento pán posléze vydával zboží, jeho vzteklé mlácení s krabicemi se nám rovněž poněkud nezamlouvalo. Za následek mělo ve finále také několik uštípnutých kousků kamene ze zakoupeného stolku, vzhledem k účelu využití jsme se však pro reklamaci nerozhodli.

    KLADY: Jednání personálu uvnitř prodejny Široký sortiment
    ZÁPORY: Arogance personálu u výdeje zboží ze skladu Neopatrná manipulace skladníka se zbožím
    (0) (0)You have already voted this
  14. Reagovat
    Michal 6.7.2021 v 6:41

    Objednali jsme si na eshopu sedací soupravu s tím, že dodání je 1-2 týdny. Platbu ovšem lze provést pouze okamžitě, kartou.
    V objednávce uvedeno, že dodávka bude z Möbelixu Plzeň.
    Po 2 týdnech se dotazuji, kdy můžeme očekávat dodávku a bylo mi sděleno , že se termín posouvá o 6 !! týdnů. Požaduji tedy vrátit peníze.Komunikuje se mnou slečna z Bratislavy, resp. z Lozorna ze Slovenska. Nastává dohadování, protože dát někomu úvěr na 2 měsíce se mi nechce. To se to podniká, vyberu peníze, objednám u výrobce a po 8-9 týdnech teprve dodám. Bez rizika, s penězi v kapse a splatností výrobci 60 dní po dodání !!! Nakonec mi peníze vráceny jsou s tím, že zaplatím až bude zboží připraveno k odeslání. Toto mi je sděleno z Rakouska ( email …@lutz.at).
    Následuje asi po týdnu informace, že už je zboží v Plzni , abych jej uhradil a že mi ho hned v pondělí posílají. Peníze odeslány ve čtvrtek, zboží ale ani po týdnu nedorazilo. Následuje dotaz proč, odpověď – „ospravedlňujem sa, došlo k chybě“ nakonec po dalším týdnu sedačka dorazila.
    Myslím, že tomuto obchodu se vyhnu na sto honů. Klamání zákazníka o dodací lhůtě, platba není možní např. na dobírku nebu kartou při převzetí .Fakt v dnešní době hrůza! Už nikdy více Möbelix.

  15. Reagovat
    Adriana 12.7.2021 v 11:07
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Musím pochválit prodavače v kamenné prodejně za je ochotu a pomoc s výběrem správného nábytku do předsíně. Děkuji.

    KLADY: super!
    (0) (0)You have already voted this
  16. Reagovat
    Tereza 18.7.2021 v 15:36

    Ráda zde nakupuji nábytek a bytové doplňky

    Budeme rádi za váš komentář. Pište prosím slušně a s přidanou hodnotou. Komentáře schvaluje správce.


Komentáře / diskuse / hodnocení

Celkové hodnocení

GDPR: Jsme správci osobních údajů a chráníme je v souladu se zákonem 101/2000 Sb., O ochraně osobních údajů a s principy obsaženými ve směrnici EU č. 95/46/EC. Po odeslání komentáře zpracováváme tyto údaje - jméno, e-mail a IP adresu. E-mail používáme pro odeslání informační zprávy, že vám někdo odpověděl na dotaz. Pro jiné účely jej nevyužíváme. IP adresu sledujeme z důvodu ochrany před spamem. Pro odstranění údajů nás kontaktujte na info@recenzer.cz