Electroworld

Electroworld.cz, jak již napovídá název, je obchod s elektronikou, ale také s dalším rozmanitým zbožím. Jedná se o jednoho z největších prodejců elektra u nás. V ČR a na Slovensku má Electroworld.cz síť více než 50 prodejen a jejich množství určitě ještě porost. Nechybí samozřejmě ani internetový obchod.

Electroworld logo

Electroworld.cz logo

Hodnocení: Český obchod s elektronikou, který patří mezi významné hráče na trhu. Vlastní e-shop Electroworld.cz a množství kamenných poboček v pěti evropských zemích. Nabízí možnost odvozu starého spotřebiče, také zajímavé slevy a možnost platby na splátky.
KLADY
  • ochotný personál v prodejnách
  • přehlednost a dostupnost sortimentu
  • možnost vyzvednutí na prodejně
  • osobní kontakt s prodejcem a jejich doporučení

ZÁPORY
  • kvalita dopravy

Představení obchodníka

Electro World na český trh vstoupil v roce 2002. Má kromě e-shopu i své kamenné prodejny v pěti evropských zemích – v České republice, Slovensku, Řecku, Turecku a Švédsku. Společnost se stále rozrůstá a s ní i množství spokojených zákazníků a nabízeného sortimentu.

Prodejna ElectroWorld

Prodejna Electro World

zpět k obsahu ↑

Přehled sortimentu

Electroworld.cz je obchodem, kde zakoupíte jakoukoliv elektroniku, na kterou si jen vzpomenete. Od mobilních telefonů, tabletů a počítačů, přes hudební elektroniku, fotoaparáty a kamery, až po televize a prvky chytré domácnosti. Nechybí samozřejmě ani doplňky a komponenty. Na výběr máte z mnoha kvalitních a celosvětově známých značek. Electroworld.cz však znatelně překročil svou specializaci, která vyplývá z jeho názvu, a svým zákazníkům přináší velké i malé kuchyňské spotřebiče jako jsou ledničky, pračky, mixéry, vysavače, kávovary. Dokonce vás obchod překvapí i kategorií produktů pro dům, byt, sport a zahradu, kde jsou krom elektroniky v podobě například kamerových systémů, sekaček na trávu či elektro-kol v nabídce třeba chovatelské potřeby, školní pomůcky a skleníky na zahradu. Zaměření Electroworld.cz je zkrátka opravdu široké.

Přejít do e-shopu

zpět k obsahu ↑

Služby a ostatní

Při objednávce přes e-shop nabízí Electroworld.cz doručení přímo na vaši adresu pomocí přepravní společnosti i vyzvednutí v jedné z mnoha kamenných prodejen. Při objednávce nad 1 000 Kč je doprava zdarma. Platba je samozřejmě možná elektronicky i v hotovosti. Electroworld.cz také nabízí službu vyzvednutí a odvozu starého spotřebiče, má pro své zákazníky připravenou věrnostní kartu, se kterou mohou získat zajímavé slevy, a samozřejmě lze zboží zakoupit i na splátky.

zpět k obsahu ↑

Prodejny

Electro World Praha:

  • Praha – Galerie Butovice – Radlická 117, 15800 Praha
  • Praha – Zličín – Metropole – Řevnická 1, 15521 Praha
  • Praha – Černý Most – Chlumecká 1531, 19819 Praha

Electro World Brno:

  • Brno – Avion Park SP – Skandinávská 6, 61900 Brno
  • Brno – Dornych – Dornych 404/4, 60200 Brno
  • Brno – Olympia – U dálnice 777, 66442 Brno

Electro World Ostrava:

  • Ostrava – Avion – Rudná 122/3118, 70030 Ostrava – Zábřeh
  • Ostrava – OC Galerie Třebovice – Sjízdná 5554/2, 72200 Ostrava

Electro World Plzeň:

  • Plzeň – Berounka OC – Nákupní 5, 31200 Plzeň
  • Plzeň – Olympia – Písecká 1, 32600 Plzeň

Další pobočky:

  • České Budějovice – České Vrbné 2360, 37011 České Budějovice
  • Čestlice – U Makra 123, 25101 Čestlice
  • Hradec Králové – Rašínova 1669, 50002 Hradec Králové
  • Karlovy Vary – Chebská 381/81C, 36006 Karlovy Vary
  • Liberec – Géčko – Sousedská 599, 46001 Liberec
  • Mladá Boleslav – Olympia, Jičínská 1, 29301 Mladá Boleslav
  • Olomouc – Horní lán – Kafkova 466/5, 77900 Olomouc
  • Pardubice – Palackého třída 2748, 53002 Pardubice
  • Zlín – Centro – Třída 3. května 1205, 76302 Zlín Malenovice
zpět k obsahu ↑

Slevový kód

Využijte slevové akce a nakupte s výraznou slevou.

zpět k obsahu ↑

Platební možnosti

  • Bankovní převod
  • Platební karta
  • Dobírka
  • Na splátky
  • PayPal
  • PayU
  • Home Credit
zpět k obsahu ↑

Doprava

zpět k obsahu ↑

Kariéra

  • Aktuálně volná místa naleznete zde
zpět k obsahu ↑

Kontakt

S jakýmikoliv dotazy se můžete obrátit na zákaznické centrum.

zpět k obsahu ↑

Hodnocení

9 Hodnocení
Prodejce elektroniky

9Naše hodnocení
Přehlednost obchodu
8.5
Jednání se zákazníkem
9
Kvalita sortimentu
9
7.5Hodnocení uživatelů
Přehlednost obchodu
8.3
Jednání se zákazníkem
6.6
Kvalita sortimentu
7.6
KLADY
  • rychlost doručení
  • ochotný personál
  • komunikace
ZÁPORY
  • kvalita dopravy
Napsat hodnocení  |  Přečíst hodnocení a komentáře

13 komentářů
Zobrazit vše Nejpřínosnější Nejlepší Nejhorší Napsat hodnocení
  1. Reagovat
    Andrea Kučerová 19.9.2019 v 13:51

    Hrozný!

  2. Reagovat
    Michal 24.9.2019 v 14:19

    Katastrofální! Největší Elektro řetězec se dohaduje o částku cca 10tisic (pro ně úplný prd)! Po necelých 7mes zakoupena TV přestala fungovat, reklamace neuznana, že jsem to vlastně způsobil sám a hotovo. Škoda slov, jsou to vydridusi a jde jen o love ne o možnost situaci alespoň vyřešit lepším způsobem! Nikdy víc zde vůbec nic!

  3. Reagovat
    Petr 17.11.2019 v 13:58
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    TV Thomson

    KLADY: Reklamace byla vyřízena kladně a velice rychle během jednoho týdne.
    ZÁPORY: Tv Thomson jsem byl nucen po 2 dnech odvézt na reklamaci.
    (0) (0)You have already voted this
  4. Reagovat
    Katka 1.12.2019 v 23:35
    1.65
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    0
    Kvalita sortimentu
    0

    Electro world OC Olympia Plzeň. Zkušenost s nákupem televizoru. Neochota, nezájem, neinformovannost. Když jsem chtěla poradit s výběrem TV, na place najednou nikdo nebyl, všichni poradci (3) předstírali práci. Po 10 minutách přešlapování si mě všiml jeden z poradců, prý jestli potřebuji poradit, samozřejmě, že ano. Na můj dotaz mě přesměroval na pultík ke kolegyni (proboha, co tam takovej člověk dělá, akorát šoupe koberec). Paní jsme se zeptala, zdali mnou vybraný model nají skladem. Ano měli, hurá! Tato velice ochotná paní (ironie) nezapomněla napsat na výdejní průvodku svoje osobní číslo (ochotně televizor prodala)..s lístkem jsem letěla k pokladně. Hurá, zaplaceno mám, jedu k výdeji.Vydej zboží je z boku budovy, značně nepřehledně označen. Když jsem vešla do dveří, dojdu ke dveřím označeny značkou společnosti s nápisem, zvonte a vyčkejte ostrahy(proč ostraha??).. Zvonim 2x,4x..nic. Za dveřmi jsou slyšet hlasy řechtajících se kobyl. Jedna z nich otevřela dveře, s tím, že jdou konečně na cigáro. Po dotazu, jestli je tady výdejní místo, mě probodla pohledem (ne asi ty krávo, ale já nejsem skladník).. Řekla, ať si laskavě zazvoním( zvonek byl slyšet i za ty dveře, takže to musela slyšet). Snažila se že mě udělat ještě větší krávu, než po pozdravu.. Než se zabouchli dveře onoho vydejniho místa, druhá z kolegyň s někým telefonovala a libovala si, jak za dnešek vosolila emzetka vo 30 litrů, predkokladam, že je to M Z tedy maloobchodní zákazník.Mezitim tímto vchodem vyšlo ještě 5 lidi na cigo. Nebyla jsem jediná která byla v údivu, jak to tam funguje. Jediné co musím pochválit, tak práci skladníka, televizor mi bez váhání pomohl naložit a ještě popřál hezky den.. Jediný člověk, z celého ancáblu prodejny.. Je to smutný příklad toho, jak k zákazníkovi přistupuje prodejce. Tohle není selhání jednotlivce, ale tento tým nemá pevnou ruku. Do této prodejny se již nevrátím, jsme velice nespokojena. Třeba máte lepší zkušenost. Kateřina M.

    (1) (0)You have already voted this
  5. Reagovat
    Dagmar 23.1.2020 v 11:07
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Hezka prodejna na Cernem moste, prijemmny personal, chodim sem casto nakupovat, jsem vzdy spokojena.
    Zvlaste vcera, kdy jsem mela problem s mobilem a prijemny mladik mi ochotne pomohl a vsechno vysvetlil, ackov jsem nic nekupovala

    KLADY: Personal Sortiment Prehledna hezka prodejna
    (1) (0)You have already voted this
  6. Reagovat
    Dana 18.2.2020 v 17:50

    Nákup v Electro Worldu naprosto nedoporučuji. Objednala jsem si asi před měsícem přes internet potřebné věci do domácnosti a do teď je nemám. Při objednávce byla dodací lhůta do 24 hodin. Po té, po telefonické domluvě ze zákaznickou linkou za 14 dní. Dnes mi to prodloužili o dalších 10 dní a kdybych si sama nezavolala, tak reakce ze strany prodávajícího je nulová. Přístup? Otřesný. Už nikdy si v tomhle obchodě nic nekoupím a neobjednám!!!

  7. Reagovat
    Pavel Skřivan 18.4.2020 v 13:21
    0.5
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Koupil jsem v elektroworldu přes jejich eshop novou mikrovlnku když přišla zkontroloval jsem krabici vše ok. po otevření jsem zjistil že mikrovlnka není v originál obalu a byla ještě promáčklá jako kdyby na ní někdo šláp nic si od nich neobjednávejte jsou to pěkný sv…

    KLADY: nic
    ZÁPORY: všechno
    (0) (0)You have already voted this
  8. Reagovat
    Honza 26.4.2020 v 19:14
    4.5
    Přehlednost obchodu
    90
    Jednání se zákazníkem
    90
    Kvalita sortimentu
    90

    Všechno proběhlo v pořádku, objednávku jsem si mohl vyzvednout hned druhý den. Můžu jedině doporučit všem.

    KLADY: rychlost kvalita široký sortiment
    (0) (0)You have already voted this
  9. Reagovat
    Daniel 12.9.2020 v 10:27
    2.3
    Přehlednost obchodu
    50
    Jednání se zákazníkem
    0
    Kvalita sortimentu
    90

    Obchod nedoporučuji. Špatná komunikace se zákazníkem v pobočce MB.

    (0) (0)You have already voted this
  10. Reagovat
    Katerina 22.9.2020 v 20:10

    Katastrofa
    Neschopnost doručit, zkompletovat objednavku, najit ztracene Zbozi prepravcem, zjistit cokoliv na zákaznické lince, vratit penize v terminu.

  11. Reagovat
    David 25.9.2020 v 22:26

    Dobrý den,
    rád bych vám popsal jak funguje reklamace v ElektroWorldu.
    Jde o zakoupenou TV v hodnotě cca 55 000 kč od společnosti Sony.
    Skutečně mě fascinuje přístup elektro worldu k této situaci, zneužívaní mezer v zákonech a reklamačních řádech.
    Zmíněnou TV jsem nechal reklamovat 29.7.20. Dnes 25.8 téměř před koncem zákonné lhůty na reklamaci se mi ozval E.W. „TV je naprosto v pořádku“, závada se neprojevila. Přijel jsem tedy na prodejnu, kde pracovníci E.W. TV otestovaly, samozřejmě 3 hodiny zkoušely všechno co je napadlo, včetně pracovníka, který měl na starost přímo SONY přístroje. Absolutně NIC nepomohlo TV prokazovala absolutně stejnou závadu.
    Navrhované řešení E.W.: znovu vypíšu reklamaci a dám jim dalších 30 dnů, když to bude dělat stále, udělám to znovu, dalších 30 dnu a potom předpokládám, že MOŽNÁ dostanu poukázku „kup si něco jiného u nás“.

    Realita: Servis očividně lhal nebo si vymyslel, že TV je v pořádku.
    Důvody: zákonná lhůta je pouze 30 dnu v dané lhůtě možná nestihly získat potřebný hardware na opravu televize, tohle je „šmejdský“ způsob jak získat víc času a obejít zákon.
    Další možnost je ta, že zákazník nevydrží tahanice a televizi bez funkční WI-FI si vezme domu. Vyřeší nepříjemnost připojením kabelu jak mi navrhovaly na prodejně.
    Hodně jsem uvažoval o tom, že to tak udělám ale TV za 55 tisíc, kterou mám rok MÁ FUNGOVAT!!!!!)
    Česká obchodní inspekce by si opravdu měla posvítit na tuto firmu a jejich servisní partnery protože tohle je podvod.
    Sami pracovní E.W nevěřícně koulely očima jak je možné, že si servis dovolil poslat skoro po 30ti dnech neopravenou TV s papírem „všechno je ok“.

  12. Reagovat
    Aleksandra Chikova 12.10.2020 v 20:30

    Pokud jsi něco objednáte přes internet a dorazí Vám vadný kus, nelze reklamovat ani telefonický ani přes e-mail, musíte osobně na prodejnu. Když na prodejnu dorazíte odepřou Vám možnost vrácení ve 14.denní lhůtě i když zboží je v původním nepoškozeném obalu bez známek použití, sepíšou reklamací čímž přicházíte o možnost vrácení, na kterou máte ze zákona právo. Arogantní jednání bez možnosti diskuse, už víckrát tam nenakoupím

  13. Reagovat
    Traumtumberk 20.10.2020 v 22:57

    Nejhorší obchod s elektronikou

    Budeme rádi za váš komentář. Pište prosím slušně a s přidanou hodnotou. (Tématické odkazy schvalujeme.)


Komentáře / diskuse / hodnocení

Celkové hodnocení

GDPR: Jsme správci osobních údajů a chráníme je v souladu se zákonem 101/2000 Sb., O ochraně osobních údajů a s principy obsaženými ve směrnici EU č. 95/46/EC. Po odeslání komentáře zpracováváme tyto údaje - jméno, e-mail a IP adresu. E-mail používáme pro odeslání informační zprávy, že vám někdo odpověděl na dotaz. Pro jiné účely jej nevyužíváme. IP adresu sledujeme z důvodu ochrany před spamem. Pro odstranění údajů nás kontaktujte na info@recenzer.cz