Electroworld.cz, jak již napovídá název, je obchod s elektronikou, ale také s dalším rozmanitým zbožím. Jedná se o jednoho z největších prodejců elektra u nás. V ČR a na Slovensku má Electroworld.cz síť více než 50 prodejen a jejich množství určitě ještě porost. Nechybí samozřejmě ani internetový obchod.

1x1.trans - Electroworld

Electroworld.cz logo

Hodnocení: Český obchod s elektronikou, který patří mezi významné hráče na trhu. Vlastní e-shop Electroworld.cz a množství kamenných poboček v pěti evropských zemích. Nabízí možnost odvozu starého spotřebiče, také zajímavé slevy a možnost platby na splátky.
KLADY
  • ochotný personál v prodejnách
  • přehlednost a dostupnost sortimentu
  • možnost vyzvednutí na prodejně
  • osobní kontakt s prodejcem a jejich doporučení

ZÁPORY
  • kvalita dopravy

Představení obchodníka

Electro World na český trh vstoupil v roce 2002. Má kromě e-shopu i své kamenné prodejny v pěti evropských zemích – v České republice, Slovensku, Řecku, Turecku a Švédsku. Společnost se stále rozrůstá a s ní i množství spokojených zákazníků a nabízeného sortimentu.

1x1.trans - Electroworld

Prodejna Electro World

zpět k obsahu ↑

Přehled sortimentu

Electroworld.cz je obchodem, kde zakoupíte jakoukoliv elektroniku, na kterou si jen vzpomenete. Od mobilních telefonů, tabletů a počítačů, grafické karty, přes hudební elektroniku, fotoaparáty a kamery, svítilny, čtečky knih, až po televize (karaoke, multimediální centra, soundbary) a prvky chytré domácnosti. Nechybí samozřejmě ani doplňky a komponenty.

Na výběr máte z mnoha kvalitních a celosvětově známých značek. Electroworld.cz však znatelně překročil svou specializaci, která vyplývá z jeho názvu, a svým zákazníkům přináší velké i malé kuchyňské spotřebiče jako jsou ledničky, mrazáky, sporáky, pračky, sušičky prádla, mixéry, vysavače, žehličky, kávovary, vinotéky.

Dokonce vás obchod překvapí i kategorií produktů pro dům, byt (pohybová čidla, olejové radiátory, horské slunce), sport a zahradu, kde jsou krom elektroniky v podobě například kamerových systémů, sekaček na trávu či elektro-kol v nabídce třeba chovatelské potřeby, školní pomůcky a skleníky na zahradu. Zaměření Electroworld.cz je zkrátka opravdu široké.

Přejít do e-shopu

zpět k obsahu ↑

Služby a ostatní

Při objednávce přes e-shop nabízí Electroworld.cz doručení přímo na vaši adresu pomocí přepravní společnosti i vyzvednutí v jedné z mnoha kamenných prodejen. Při objednávce nad 1 000 Kč je doprava zdarma. Platba je samozřejmě možná elektronicky i v hotovosti.

Electroworld.cz také nabízí službu vyzvednutí a odvozu starého spotřebiče, má pro své zákazníky připravenou věrnostní kartu, se kterou mohou získat zajímavé slevy, a samozřejmě lze zboží zakoupit i na splátky.

zpět k obsahu ↑

Slevový kód

Využijte slevové akce a nakupte s výraznou slevou.

zpět k obsahu ↑

Doprava

zpět k obsahu ↑

Platební možnosti

  • Bankovní převod
  • Platební karta
  • Dobírka
  • PayPal
  • PayU
  • Na splátky
  • Home Credit
zpět k obsahu ↑

Prodejny

Electro World prodejny Praze

  • Galerie Butovice – Radlická 117, 158 00 Praha
  • Metropole Zličín – Řevnická 1, 155 21 Praha
  • Černý Most – Chlumecká 1531, 198 19 Praha

Electro World prodejny v dalších městech

  • Olympia – U dálnice 777, 664 42 Brno
  • Géčko – Sousedská 599, 460 01 Liberec
  • Olympia – Písecká 1, 326 00 Plzeň
  • Rašínova 1669, 500 02 Hradec Králové
  • Palackého třída 2748, 530 02 Pardubice
  • Chebská 381/81C, 360 06 Karlovy Vary
  • Horní lán – Kafkova 466/5, 779 00 Olomouc
  • České Vrbné 2360, 370 11 České Budějovice
  • Centro – Třída 3. května 1205, 763 02 Zlín – Malenovice
  • OC Galerie Třebovice – Sjízdná 5554/2, 722 00 Ostrava
zpět k obsahu ↑

Kariéra

  • Aktuálně volná místa naleznete zde
zpět k obsahu ↑

Kontakt

S jakýmikoliv dotazy se můžete obrátit na zákaznické centrum.

zpět k obsahu ↑

Hodnocení

9 Hodnocení
Prodejce elektroniky

9Naše hodnocení
Přehlednost obchodu
9
Jednání se zákazníkem
9
Kvalita sortimentu
9
7.3Hodnocení uživatelů
Přehlednost obchodu
8.1
Jednání se zákazníkem
6.7
Kvalita sortimentu
7.2
KLADY
  • rychlost doručení
  • ochotný personál
  • široký výběr
  • komunikace
  • kamenné prodejny
ZÁPORY
  • kvalita dopravy
Napsat hodnocení  |  Přečíst hodnocení a komentáře

52 komentářů
Zobrazit vše Nejpřínosnější Nejlepší Nejhorší Napsat hodnocení
  1. Reagovat
    Ing. Vojtěch 2.4.2022 v 22:54
    2.5
    Přehlednost obchodu
    50
    Jednání se zákazníkem
    50
    Kvalita sortimentu
    50

    Mizerná doprava a ubohé krytí chování dopravce ze strany managementu.
    Nakoupenou americku lednici za cca 40.000Kc mi nechali stát pred domem na silnici, protoze našli výmluvu, ze suchá hlína pozemku je pro ně moc nebezpečná. V podvečer bez přípravy byl pak velký problém si 130kg lednici bez rudlu a pomocníků dopravit sám. Po stížnost management dopravce kryl.
    VS

    KLADY: Skvely odborný pristup prodavače
    ZÁPORY: Arogance dopravce, nechal mi stat lednici ns ulici
    (0) (0)You have already voted this
  2. Reagovat
    Petra 22.2.2022 v 12:01
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Koupila jsem si úplně novou televizi. Obsluha na prodejně byla velice milá a poradila mi s výběrem.

    KLADY: děkuji za všechno
    (0) (0)You have already voted this
  3. Reagovat
    Pavel 16.12.2021 v 12:53

    Zatím nedodáno

  4. Reagovat
    Jára 3.12.2021 v 14:19
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Koupil jsem na Vánoce přej jejich e-shop elektroniku a přišla mi včas, takže za mě je vše okkk.

    KLADY: rychlost výběr kvalita
    (0) (0)You have already voted this
  5. Reagovat
    Iva 3.11.2021 v 8:39

    Před měsícem jsem si objednala telefon. Do teď nemám ani telefon, ani peníze nazpět.
    Čekala bych nějaký pro-zákaznický přístup, a když už se stalo to, že se zásilka někde ztratila, tak si to EW s přepravcem vyřeší sám a zákazníkovi pošle buď nové zboží nebo obratem peníze nazpět. Ani jedno se nestalo a věc se stále táhne. Na infolince mi nikdo nedokáže říct, kdy mi budou peníze vráceny.

    Takže za mě velké špatné.

  6. Reagovat
    Jana Suchá 9.9.2021 v 16:59
    4.5
    Přehlednost obchodu
    80
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    90

    Na prodejně mi pomohli s výběrem. Velmi milý personál.Prodjnu Čestlice vřele doporučuji.

    KLADY: prsonál přehledná prodejna ochota
    (0) (0)You have already voted this
  7. Reagovat
    denisa 4.9.2021 v 8:47
    1.5
    Přehlednost obchodu
    90
    Jednání se zákazníkem
    0
    Kvalita sortimentu
    0

    Ostrava Trebovice + Avion …… jako nezlobte se na me, ale zakoupit si prodlouzenou zaruku nebo pojisteni je snad jen moje rozhodnuti a ne ze na prodejnach maji televize a bilou elektorniku nacenenou uz s prodlouzenou zarukou a kdyz na to upozornite, ze na strankach maji ty ceny ale nizsi nez na prodejne, tak vam reknou, ze to je proste internet…. kdysi jsem vas mela rada, hlavne ve Futuru, ale jak jste vymenili zamestnance tak je to des a profesionalita uz vymizela u vas v Trebovicich

    (0) (0)You have already voted this
  8. Reagovat
    Martin 2.9.2021 v 16:39

    Reklamace jakou jsem jeste nezazil

  9. Reagovat
    Josef Sk 27.8.2021 v 19:46

    Negativní

  10. Reagovat
    Marek 29.7.2021 v 16:25

    Milý personál na prodejně v Praze.

    • Reagovat
      Miluše 16.8.2021 v 21:44

      Taky navštěvuji prodejnu v Praze, obsluha je milá a poradí vám.

  11. Reagovat
    Josef 17.7.2021 v 13:41

    Jednička na trhu, co se týce elektroniky.

  12. Reagovat
    Markéta 12.7.2021 v 11:09
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Navštívila jsem poprvé kamennou prodejnu. Prodavač mi pomohl s výběrem televize. Děkuji, Markéta.

    KLADY: vše ok :)
    (0) (0)You have already voted this
    • Reagovat
      Agáta 15.7.2021 v 13:32

      Souhlasím s vámi, prodavači jsou ochnotný a milý.

  13. Reagovat
    Jan 25.6.2021 v 14:49

    Zakoupil jsem mobil Samsung GalaxyA21s 32 pro manželku 10.5.2021. Přestala fungovat nabíječka reklamoval jsem v prodejně 22.6.20201, kde jsem ho koupil,K.Vary Chebská Electro World, tam mne nabíječku převzali 22.6.2021. a dali mne protokol o reklamaci 25.6.2021.mne přišla zpráva – reklamace je zamítnuta, . V prodejně, kde jsem reklamaci dával měl jsem mobil sebou, bylo mne řečeno mobil není třeba, stačí jenom nabíječka,tak jsem si vyzvedl neopravenou nabíječku,a tam jsem se dozvěděl , že nebyl dodán mobil. Zbytečné dvě cesty celkem 70km.Tak už nikdy nebudu nakupovat v Electro Worldu..Dejte si zákazníci pozor na takové služby. A to jsem tam chtěl koupit plno elektro spotřebičů, zašlu to ještě obchodní inspekci

  14. Reagovat
    Fanda 9.6.2021 v 11:55

    Perfektní výběr zboží za příznivé ceny.

    • Reagovat
      Luděk 29.6.2021 v 12:40

      Souhlasím s vámi, od konkurence mají zboží levné.

  15. Reagovat
    Sabina 6.6.2021 v 19:05
    0.15
    Přehlednost obchodu
    0
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    0

    Dnes jsme se od manažera prodejny v Brně dozvěděli, že si nekupujeme krabici, ale produkt. Tak nevím jestli z nás chtěl dělat pi****e nebo mu nikdo neřekl, že cena produktu už je i s cenou obalu (krabice). Nevadí, vyzkoušeno a nadále budeme nakupovat u jiného prodejce.

    (0) (1)You have already voted this
  16. Reagovat
    Laura 2.6.2021 v 11:15

    Velmi dobrý obchod s elektrem.

  17. Reagovat
    Alice 29.5.2021 v 22:31

    Koupila jsem si přes webové stránky televizi. Zboží přišlo do pár dnů.

  18. Reagovat
    Luděk 26.5.2021 v 17:18
    4.8
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    90
    Kvalita sortimentu
    100

    Je to pro mě jednička na trhu, co se týče elektroniky.

    KLADY: kvalita rychlost ceny velký výběr zboží přehledné webové stránky
    (0) (0)You have already voted this
  19. Reagovat
    Jarmila 20.5.2021 v 10:55

    Když si něco objednám, tak pokaždé jsem spokojená s kvalitou a rychlosti doručení.

  20. Reagovat
    Jarmila 11.5.2021 v 14:27
    4.8
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    90
    Kvalita sortimentu
    100

    Naprostá spokojenost s tímto e-shopem. Jsem pokaždé spokojená s kvalitou a cenou.

    KLADY: rychlost doručení super ceny i akce velký výběr kvalita zboží
    (0) (0)You have already voted this
1 2 3

    Budeme rádi za váš komentář. Pište prosím slušně a s přidanou hodnotou. Komentáře schvaluje správce.


Komentáře / diskuse / hodnocení

Celkové hodnocení

GDPR: Jsme správci osobních údajů a chráníme je v souladu se zákonem 101/2000 Sb., O ochraně osobních údajů a s principy obsaženými ve směrnici EU č. 95/46/EC. Po odeslání komentáře zpracováváme tyto údaje - jméno, e-mail a IP adresu. E-mail používáme pro odeslání informační zprávy, že vám někdo odpověděl na dotaz. Pro jiné účely jej nevyužíváme. IP adresu sledujeme z důvodu ochrany před spamem. Pro odstranění údajů nás kontaktujte na info@recenzer.cz