Electroworld.cz, jak již napovídá název, je obchod s elektronikou, ale také s dalším rozmanitým zbožím. Jedná se o jednoho z největších prodejců elektra u nás. V ČR a na Slovensku má Electroworld.cz síť více než 50 prodejen a jejich množství určitě ještě porost. Nechybí samozřejmě ani internetový obchod.

1x1.trans - Electroworld

Electroworld.cz logo

Hodnocení: Český obchod s elektronikou, který patří mezi významné hráče na trhu. Vlastní e-shop Electroworld.cz a množství kamenných poboček v pěti evropských zemích. Nabízí možnost odvozu starého spotřebiče, také zajímavé slevy a možnost platby na splátky.
KLADY
  • ochotný personál v prodejnách
  • přehlednost a dostupnost sortimentu
  • možnost vyzvednutí na prodejně
  • osobní kontakt s prodejcem a jejich doporučení

ZÁPORY
  • kvalita dopravy

Představení obchodníka

Electro World na český trh vstoupil v roce 2002. Má kromě e-shopu i své kamenné prodejny v pěti evropských zemích – v České republice, Slovensku, Řecku, Turecku a Švédsku. Společnost se stále rozrůstá a s ní i množství spokojených zákazníků a nabízeného sortimentu.

1x1.trans - Electroworld

Prodejna Electro World

zpět k obsahu ↑

Přehled sortimentu

Electroworld.cz je obchodem, kde zakoupíte jakoukoliv elektroniku, na kterou si jen vzpomenete. Od mobilních telefonů, tabletů a počítačů, přes hudební elektroniku, fotoaparáty a kamery, čtečky knih, až po televize (multimediální centra, soundbary) a prvky chytré domácnosti. Nechybí samozřejmě ani doplňky a komponenty.

Na výběr máte z mnoha kvalitních a celosvětově známých značek. Electroworld.cz však znatelně překročil svou specializaci, která vyplývá z jeho názvu, a svým zákazníkům přináší velké i malé kuchyňské spotřebiče jako jsou ledničky, mrazáky, sporáky, pračky, sušičky prádla, mixéry, vysavače, žehličky, kávovary, vinotéky.

Dokonce vás obchod překvapí i kategorií produktů pro dům, byt (pohybová čidla, olejové radiátory, horské slunce), sport a zahradu, kde jsou krom elektroniky v podobě například kamerových systémů, sekaček na trávu či elektro-kol v nabídce třeba chovatelské potřeby, školní pomůcky a skleníky na zahradu. Zaměření Electroworld.cz je zkrátka opravdu široké.

Přejít do e-shopu

zpět k obsahu ↑

Služby a ostatní

Při objednávce přes e-shop nabízí Electroworld.cz doručení přímo na vaši adresu pomocí přepravní společnosti i vyzvednutí v jedné z mnoha kamenných prodejen. Při objednávce nad 1 000 Kč je doprava zdarma. Platba je samozřejmě možná elektronicky i v hotovosti.

Electroworld.cz také nabízí službu vyzvednutí a odvozu starého spotřebiče, má pro své zákazníky připravenou věrnostní kartu, se kterou mohou získat zajímavé slevy, a samozřejmě lze zboží zakoupit i na splátky.

zpět k obsahu ↑

Slevový kód

Využijte slevové akce a nakupte s výraznou slevou.

zpět k obsahu ↑

Doprava

zpět k obsahu ↑

Platební možnosti

  • Bankovní převod
  • Platební karta
  • Dobírka
  • PayPal
  • PayU
  • Na splátky
  • Home Credit
zpět k obsahu ↑

Prodejny

Electro World prodejny Praze

  • Galerie Butovice – Radlická 117, 158 00 Praha
  • Metropole Zličín – Řevnická 1, 155 21 Praha
  • Černý Most – Chlumecká 1531, 198 19 Praha

Electro World prodejny v dalších městech

  • Olympia – U dálnice 777, 664 42 Brno
  • Géčko – Sousedská 599, 460 01 Liberec
  • Olympia – Písecká 1, 326 00 Plzeň
  • Rašínova 1669, 500 02 Hradec Králové
  • Palackého třída 2748, 530 02 Pardubice
  • Chebská 381/81C, 360 06 Karlovy Vary
  • Horní lán – Kafkova 466/5, 779 00 Olomouc
  • České Vrbné 2360, 370 11 České Budějovice
  • Centro – Třída 3. května 1205, 763 02 Zlín – Malenovice
  • OC Galerie Třebovice – Sjízdná 5554/2, 722 00 Ostrava
zpět k obsahu ↑

Kariéra

  • Aktuálně volná místa naleznete zde
zpět k obsahu ↑

Kontakt

S jakýmikoliv dotazy se můžete obrátit na zákaznické centrum.

zpět k obsahu ↑

Hodnocení

9 Hodnocení
Prodejce elektroniky

9Naše hodnocení
Přehlednost obchodu
8.5
Jednání se zákazníkem
9
Kvalita sortimentu
9
7.2Hodnocení uživatelů
Přehlednost obchodu
7.9
Jednání se zákazníkem
6.5
Kvalita sortimentu
7.2
KLADY
  • rychlost doručení
  • ochotný personál
  • komunikace
ZÁPORY
  • kvalita dopravy
Napsat hodnocení  |  Přečíst hodnocení a komentáře

36 komentářů
Zobrazit vše Nejpřínosnější Nejlepší Nejhorší Napsat hodnocení
  1. Reagovat
    Andrea Kučerová 19.9.2019 v 13:51

    Hrozný!

  2. Reagovat
    Michal 24.9.2019 v 14:19

    Katastrofální! Největší Elektro řetězec se dohaduje o částku cca 10tisic (pro ně úplný prd)! Po necelých 7mes zakoupena TV přestala fungovat, reklamace neuznana, že jsem to vlastně způsobil sám a hotovo. Škoda slov, jsou to vydridusi a jde jen o love ne o možnost situaci alespoň vyřešit lepším způsobem! Nikdy víc zde vůbec nic!

  3. Reagovat
    Petr 17.11.2019 v 13:58
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    TV Thomson

    KLADY: Reklamace byla vyřízena kladně a velice rychle během jednoho týdne.
    ZÁPORY: Tv Thomson jsem byl nucen po 2 dnech odvézt na reklamaci.
    (0) (0)You have already voted this
  4. Reagovat
    Katka 1.12.2019 v 23:35
    1.65
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    0
    Kvalita sortimentu
    0

    Electro world OC Olympia Plzeň. Zkušenost s nákupem televizoru. Neochota, nezájem, neinformovannost. Když jsem chtěla poradit s výběrem TV, na place najednou nikdo nebyl, všichni poradci (3) předstírali práci. Po 10 minutách přešlapování si mě všiml jeden z poradců, prý jestli potřebuji poradit, samozřejmě, že ano. Na můj dotaz mě přesměroval na pultík ke kolegyni (proboha, co tam takovej člověk dělá, akorát šoupe koberec). Paní jsme se zeptala, zdali mnou vybraný model nají skladem. Ano měli, hurá! Tato velice ochotná paní (ironie) nezapomněla napsat na výdejní průvodku svoje osobní číslo (ochotně televizor prodala)..s lístkem jsem letěla k pokladně. Hurá, zaplaceno mám, jedu k výdeji.Vydej zboží je z boku budovy, značně nepřehledně označen. Když jsem vešla do dveří, dojdu ke dveřím označeny značkou společnosti s nápisem, zvonte a vyčkejte ostrahy(proč ostraha??).. Zvonim 2x,4x..nic. Za dveřmi jsou slyšet hlasy řechtajících se kobyl. Jedna z nich otevřela dveře, s tím, že jdou konečně na cigáro. Po dotazu, jestli je tady výdejní místo, mě probodla pohledem (ne asi ty krávo, ale já nejsem skladník).. Řekla, ať si laskavě zazvoním( zvonek byl slyšet i za ty dveře, takže to musela slyšet). Snažila se že mě udělat ještě větší krávu, než po pozdravu.. Než se zabouchli dveře onoho vydejniho místa, druhá z kolegyň s někým telefonovala a libovala si, jak za dnešek vosolila emzetka vo 30 litrů, predkokladam, že je to M Z tedy maloobchodní zákazník.Mezitim tímto vchodem vyšlo ještě 5 lidi na cigo. Nebyla jsem jediná která byla v údivu, jak to tam funguje. Jediné co musím pochválit, tak práci skladníka, televizor mi bez váhání pomohl naložit a ještě popřál hezky den.. Jediný člověk, z celého ancáblu prodejny.. Je to smutný příklad toho, jak k zákazníkovi přistupuje prodejce. Tohle není selhání jednotlivce, ale tento tým nemá pevnou ruku. Do této prodejny se již nevrátím, jsme velice nespokojena. Třeba máte lepší zkušenost. Kateřina M.

    (1) (2)You have already voted this
    • Reagovat
      Sabča 6.6.2021 v 19:24

      Omylem jsem klikla na palec dolů a nejde to zrušit. S touto prodejnou nemám zkušenost.

    • Reagovat
      Martina 27.12.2020 v 10:51

      Napadlo vas treba, ze vrata pro vydej slouzi zaroven i jako vchod a vychod ostatnim zamestnancum OC co s EW nemaji nic spolecneho? Tyhle soudy miluju..prirovnavate lidi k rehtajicim kobylam a sama se chovate jak vydojena krava. Vas potkat, tak se taky otocim na podpatku a delam, ze nevidim, jestli mate pocit, ze jako zakaznik mate narok na slusne chovani, sama se zkuste slusne chovat a jiste se Vam odezvy dostane..

  5. Reagovat
    Dagmar 23.1.2020 v 11:07
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Hezka prodejna na Cernem moste, prijemmny personal, chodim sem casto nakupovat, jsem vzdy spokojena.
    Zvlaste vcera, kdy jsem mela problem s mobilem a prijemny mladik mi ochotne pomohl a vsechno vysvetlil, ackov jsem nic nekupovala

    KLADY: Personal Sortiment Prehledna hezka prodejna
    (1) (0)You have already voted this
  6. Reagovat
    Dana 18.2.2020 v 17:50

    Nákup v Electro Worldu naprosto nedoporučuji. Objednala jsem si asi před měsícem přes internet potřebné věci do domácnosti a do teď je nemám. Při objednávce byla dodací lhůta do 24 hodin. Po té, po telefonické domluvě ze zákaznickou linkou za 14 dní. Dnes mi to prodloužili o dalších 10 dní a kdybych si sama nezavolala, tak reakce ze strany prodávajícího je nulová. Přístup? Otřesný. Už nikdy si v tomhle obchodě nic nekoupím a neobjednám!!!

  7. Reagovat
    Pavel Skřivan 18.4.2020 v 13:21
    0.5
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Koupil jsem v elektroworldu přes jejich eshop novou mikrovlnku když přišla zkontroloval jsem krabici vše ok. po otevření jsem zjistil že mikrovlnka není v originál obalu a byla ještě promáčklá jako kdyby na ní někdo šláp nic si od nich neobjednávejte jsou to pěkný sv…

    KLADY: nic
    ZÁPORY: všechno
    (0) (0)You have already voted this
  8. Reagovat
    Honza 26.4.2020 v 19:14
    4.5
    Přehlednost obchodu
    90
    Jednání se zákazníkem
    90
    Kvalita sortimentu
    90

    Všechno proběhlo v pořádku, objednávku jsem si mohl vyzvednout hned druhý den. Můžu jedině doporučit všem.

    KLADY: rychlost kvalita široký sortiment
    (0) (0)You have already voted this
  9. Reagovat
    Daniel 12.9.2020 v 10:27
    2.3
    Přehlednost obchodu
    50
    Jednání se zákazníkem
    0
    Kvalita sortimentu
    90

    Obchod nedoporučuji. Špatná komunikace se zákazníkem v pobočce MB.

    (0) (0)You have already voted this
  10. Reagovat
    Katerina 22.9.2020 v 20:10

    Katastrofa
    Neschopnost doručit, zkompletovat objednavku, najit ztracene Zbozi prepravcem, zjistit cokoliv na zákaznické lince, vratit penize v terminu.

  11. Reagovat
    David 25.9.2020 v 22:26

    Dobrý den,
    rád bych vám popsal jak funguje reklamace v ElektroWorldu.
    Jde o zakoupenou TV v hodnotě cca 55 000 kč od společnosti Sony.
    Skutečně mě fascinuje přístup elektro worldu k této situaci, zneužívaní mezer v zákonech a reklamačních řádech.
    Zmíněnou TV jsem nechal reklamovat 29.7.20. Dnes 25.8 téměř před koncem zákonné lhůty na reklamaci se mi ozval E.W. „TV je naprosto v pořádku“, závada se neprojevila. Přijel jsem tedy na prodejnu, kde pracovníci E.W. TV otestovaly, samozřejmě 3 hodiny zkoušely všechno co je napadlo, včetně pracovníka, který měl na starost přímo SONY přístroje. Absolutně NIC nepomohlo TV prokazovala absolutně stejnou závadu.
    Navrhované řešení E.W.: znovu vypíšu reklamaci a dám jim dalších 30 dnů, když to bude dělat stále, udělám to znovu, dalších 30 dnu a potom předpokládám, že MOŽNÁ dostanu poukázku „kup si něco jiného u nás“.

    Realita: Servis očividně lhal nebo si vymyslel, že TV je v pořádku.
    Důvody: zákonná lhůta je pouze 30 dnu v dané lhůtě možná nestihly získat potřebný hardware na opravu televize, tohle je „šmejdský“ způsob jak získat víc času a obejít zákon.
    Další možnost je ta, že zákazník nevydrží tahanice a televizi bez funkční WI-FI si vezme domu. Vyřeší nepříjemnost připojením kabelu jak mi navrhovaly na prodejně.
    Hodně jsem uvažoval o tom, že to tak udělám ale TV za 55 tisíc, kterou mám rok MÁ FUNGOVAT!!!!!)
    Česká obchodní inspekce by si opravdu měla posvítit na tuto firmu a jejich servisní partnery protože tohle je podvod.
    Sami pracovní E.W nevěřícně koulely očima jak je možné, že si servis dovolil poslat skoro po 30ti dnech neopravenou TV s papírem „všechno je ok“.

  12. Reagovat
    Aleksandra Chikova 12.10.2020 v 20:30

    Pokud jsi něco objednáte přes internet a dorazí Vám vadný kus, nelze reklamovat ani telefonický ani přes e-mail, musíte osobně na prodejnu. Když na prodejnu dorazíte odepřou Vám možnost vrácení ve 14.denní lhůtě i když zboží je v původním nepoškozeném obalu bez známek použití, sepíšou reklamací čímž přicházíte o možnost vrácení, na kterou máte ze zákona právo. Arogantní jednání bez možnosti diskuse, už víckrát tam nenakoupím

  13. Reagovat
    Traumtumberk 20.10.2020 v 22:57

    Nejhorší obchod s elektronikou

  14. Reagovat
    Jan 30.10.2020 v 7:47

    Před cca dvěma a půl lety jsem si koupil u této firmy televizi. Prodavač mi vnutil drahé připojištění na 5let s tím že během této doby mohu televizi v jakémkoli stavu přinést (třeba i fyzicky rozbitou či s drobnou poruchou)a budou mi vráceny peníze nebo vyměněná televize. Nedávno jsem tedy na pobočku zašel a chtěl tel. reklamovat s tím že s neustále zasekává .Po cca hodině absolutně neprofesionálního jednání se mnou mi bylo vysvětleno že pojistka je stará a personál který mi prý lhal už vyměnily, takže mám smůlu .Apeluji na zákazníky ať se vyvarují těchto pojistek.

  15. Reagovat
    Alex 24.11.2020 v 20:58
    4.5
    Přehlednost obchodu
    90
    Jednání se zákazníkem
    90
    Kvalita sortimentu
    90

    Na Černém mostě mi skvěle poradili s výběrem televize a nákupem na splátky.

    KLADY: jednání se zákazníkem kvalita zobží příznivé ceny
    (0) (0)You have already voted this
  16. Reagovat
    Zuzana 27.11.2020 v 14:00
    4.3
    Přehlednost obchodu
    80
    Jednání se zákazníkem
    90
    Kvalita sortimentu
    90

    Na pobočce Zličíně v Praze jsem si koupila kávovar a kuchyňský robot. Byla jsem velmi spokojená s obsluhou na prodejně. Doporučuji.

    KLADY: komunikace se zákazníkem široký sortiment kvalita zboží
    (0) (0)You have already voted this
  17. Reagovat
    Jan 4.12.2020 v 7:53

    Pro mě , jeden z nejhorších obchodníků!!Objednal jsem zboží 8.10.2020 , přišel mi email s poděkováním a s pokyny pro zaplacení online. Platbu jsem obratem provedl v hodnotě 2949kč.Od té doby jsem od nich nedostal už žádné emaily. Pravidelně jsem tam po týdnech volal ,kdy dostanu zboží – odpověď stále stejná „čekáme na naskladnění.“* 27.11. jsem jim dal lhůtu do 1.12.2020 a pokud zboží nemají, chci udělat storno. Opět jsem ale musel 1.12.2020 z vlastní iniciativy volat a ujistit se o stornování. * 3.12.2020 jsem opět volal ,proč mi na účet nebyly vráceny peníze , odpověď od operátora –„ budou vám vráceny po 14 dnech“, prý to u nich trvá déle…takže zboží ani peníze za spotřebič nemám a ELEKTRO WORLD si s mými penězi bude hospodařit 2měsíce. ..už nikdy ELEKTRO WORLD !!!

  18. Reagovat
    Kateřina 5.12.2020 v 12:11
    1.65
    Přehlednost obchodu
    80
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10
    KLADY: Výběr zboží
    ZÁPORY: Zasílání zboží přes e-shop funguje přes přepravce DPD, což je naprosto tragický speditér. Electro World uvádí Geis Parcel, ten však již byl koupen DPD. Zatím to však na stránkách neopravili. Ani po 9 dnech nemám své zboží a Electro Word ani DPD se nemají k tomu situaci efektivně řešit. Dámy na zákaznické lince Electro Worldu mi s klidem doporučili, abych počkala až mi vrátí peníze, ovšem ony neví, kdy to bude, a zatím jsem si šla znovu koupit zboží do kamenný prodejny! Tyto dva smluvní partneři se naprosto necítí být zodpovědní za vzniklou situaci a plně ji přesunuli na zákazníka. Slečny na zákaznické lince pořád dokola jen opakují naučenou frázi: "já vám rozumím". Avšak skutečné řešení nehledají.
    (0) (0)You have already voted this
  19. Reagovat
    Rudik 8.12.2020 v 20:41
    1.65
    Přehlednost obchodu
    50
    Jednání se zákazníkem
    0
    Kvalita sortimentu
    50

    Nikdy!!!!’

    ZÁPORY: Špatná komunikace Nejsou schopni zabezpečit poslání zboží I když je zaplaceno, čekám víc jak 2týdny Ostuda
    (0) (0)You have already voted this
  20. Reagovat
    Marie 11.12.2020 v 16:06
    4.5
    Přehlednost obchodu
    90
    Jednání se zákazníkem
    90
    Kvalita sortimentu
    90

    Rychlé dodání zboží a jako vždy dobrá komunikace. Doporučuji tento e-shop.

    KLADY: příznivé ceny rychlost doručení široká nabídka zboží
    (0) (0)You have already voted this
  21. Reagovat
    Lenka 16.12.2020 v 15:34
    1
    Přehlednost obchodu
    60
    Jednání se zákazníkem
    0
    Kvalita sortimentu
    0

    Přes e-shop objednané dne 13. 12. 2020 zboží, které měli aktivní v nabídce, zaručené dodání do 18. 12. 2020. Objednávku přijali, o čemž mne informovali e-mailem. Dne 16. 12. si zjišťuji stav mé objednávky přes zaslaný odkaz a stále je zde uvedeno – NEKOMPLETNÍ ZAKÁZKA-OBJEDNANÉ U DODAVATELE. Volám na info linku, kde mi hodná slečna sdělí, že prodej tohoto produktu byl ukončen!!! Kdy ale, když mi ho ještě 13. 12. objednali? A kdybych si nezavolala, abych se informovala, tak budu na vyřízení své objednávky čekat jak dlouho? Ještě že jsem alespoň nic předem nezaplatila :-( Děkuji za tuto zkušenost, už si příště u nich nic neobjednám a také je pro nespolehlivost nedoporučím dále.

    (0) (0)You have already voted this
  22. Reagovat
    Vendula 7.1.2021 v 19:35

    Dobrý den, 10. 12. jsem si objednala zboží (které bylo deklarováno skladem) pro syna pod vánoční stromeček. 15. 12 .jsem zjistila, že objednávka není kompletní a čeká se, bůhví do kdy, na zprávu od dodavatele. Chtěla jsem tedy vrátit peníze a dárek od Ježíška řešit jiným způsobem. Po pěti urgencích jsem konečně 7.1 dostala peníze zpět! Rozhodně se jedná o neseriózní e-shop! Nedoporučuji!

  23. Reagovat
    Martina 20.1.2021 v 8:07

    Příšerné jednání, slibují dopravu v danný termín a už 2 měsíce mi pokaždé někdo řekne v telefonu na jejich lince něco jiného .Měli by se domluvit a ne slibovat ted Vám to dorazí a opět nic…Horší přístup jsem ještě neviděla.

  24. Reagovat
    Ivan 23.2.2021 v 14:22
    4.5
    Přehlednost obchodu
    90
    Jednání se zákazníkem
    90
    Kvalita sortimentu
    90

    Moje objednávka byla rychle vyřízená a doručená na mojí adresu. Doporučuji tento obchod.

    KLADY: rychlost doručení přehledný web kvalita zboží ceny
    (0) (0)You have already voted this
  25. Reagovat
    Martin 1.4.2021 v 8:14
    4.5
    Přehlednost obchodu
    70
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Dobrý den ,rád bych tímto chtěl poděkovat p.Dominiku Slabému za velice skvělou práci za to že mě vyhověl v reklamaci a rychlého vyřízení . Být těchto lidí více tak vše je naprosto v pohodě .Moc vám děkuji Martin .B

    KLADY: Velké díky ,p.Dominkovy Slabému.
    ZÁPORY: Linka na kterou zavoláte absolutní nezájem a žádné řešení.Nakonec vyřešil p.Dominik doporučuji.
    (0) (0)You have already voted this
  26. Reagovat
    Vašek 12.4.2021 v 18:42
    4.5
    Přehlednost obchodu
    90
    Jednání se zákazníkem
    90
    Kvalita sortimentu
    90

    Zakoupil jsem si na jejich eshopu televizi a projektor, zboží přišlo do pár dnů. Doporučuji.

    (0) (0)You have already voted this
  27. Reagovat
    David 30.4.2021 v 19:39
    4.8
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    90
    Kvalita sortimentu
    100

    Nabízejí kvalitní zboží za příznivé ceny, proto tam nakupuji.

    (0) (0)You have already voted this
  28. Reagovat
    Jarmila 11.5.2021 v 14:27
    4.8
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    90
    Kvalita sortimentu
    100

    Naprostá spokojenost s tímto e-shopem. Jsem pokaždé spokojená s kvalitou a cenou.

    KLADY: rychlost doručení super ceny i akce velký výběr kvalita zboží
    (0) (0)You have already voted this
  29. Reagovat
    Jarmila 20.5.2021 v 10:55

    Když si něco objednám, tak pokaždé jsem spokojená s kvalitou a rychlosti doručení.

  30. Reagovat
    Luděk 26.5.2021 v 17:18
    4.8
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    90
    Kvalita sortimentu
    100

    Je to pro mě jednička na trhu, co se týče elektroniky.

    KLADY: kvalita rychlost ceny velký výběr zboží přehledné webové stránky
    (0) (0)You have already voted this
  31. Reagovat
    Alice 29.5.2021 v 22:31

    Koupila jsem si přes webové stránky televizi. Zboží přišlo do pár dnů.

  32. Reagovat
    Laura 2.6.2021 v 11:15

    Velmi dobrý obchod s elektrem.

  33. Reagovat
    Sabina 6.6.2021 v 19:05
    0.15
    Přehlednost obchodu
    0
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    0

    Dnes jsme se od manažera prodejny v Brně dozvěděli, že si nekupujeme krabici, ale produkt. Tak nevím jestli z nás chtěl dělat pi****e nebo mu nikdo neřekl, že cena produktu už je i s cenou obalu (krabice). Nevadí, vyzkoušeno a nadále budeme nakupovat u jiného prodejce.

    (0) (0)You have already voted this
  34. Reagovat
    Fanda 9.6.2021 v 11:55

    Perfektní výběr zboží za příznivé ceny.

    Budeme rádi za váš komentář. Pište prosím slušně a s přidanou hodnotou. Komentáře schvaluje správce.


Komentáře / diskuse / hodnocení

Celkové hodnocení

GDPR: Jsme správci osobních údajů a chráníme je v souladu se zákonem 101/2000 Sb., O ochraně osobních údajů a s principy obsaženými ve směrnici EU č. 95/46/EC. Po odeslání komentáře zpracováváme tyto údaje - jméno, e-mail a IP adresu. E-mail používáme pro odeslání informační zprávy, že vám někdo odpověděl na dotaz. Pro jiné účely jej nevyužíváme. IP adresu sledujeme z důvodu ochrany před spamem. Pro odstranění údajů nás kontaktujte na info@recenzer.cz