Zoohit.cz je internetový obchod, který patří k nejznámějším internetovým obchodům s chovatelskými potřebami pro domácí mazlíčky. Má širokou nabídku produktů, které jsou zákazníkům neustále k dispozici. Jde o čistě internetový obchod, který mimo Českou republiku působí také v zahraničí. Kamenné prodejny tento obchod k dispozici nemá.

1x1.trans - Zoohit

logo Zoohit

Hodnocení: E-shop s chovatelskými potřebami pro domácí zvířata. Nakoupíte v něm od krmiv pro psy a kočky, přes různé oblečky a potřeby. Je dostupných přes 8000 produktů.
KLADY
  • snadný nákup na e-shopu
  • příznivé ceny
  • ochotná podpora

ZÁPORY
  • některý sortiment je dražší

Přejít do e-shopu

Představení e-shopu

Internetový obchod Zoohit.cz patří do společnosti Zooplus, která působí na trhu s chovatelskými potřebami už 19 let. Za tu dobu se v Evropě vypracovala na jedničku na trhu s chovatelskými potřebami.

Od roku 2009 působí společnost také na českém trhu právě prostřednictvím internetového obchodu Zoohit.cz. Obchod se rozrůstá a jeho nabídka se neustále rozšiřuje.

zpět k obsahu ↑

Přehled sortimentu

Na internetovém obchodě Zoohit.cz si na své přijde každý chovatel domácích mazlíčků. Obchod nabízí kompletní sortiment chovatelských potřeba a výbavy a pro domácí mazlíčky. Najdete zde nejoblíbenější značky krmiv pro kočky i psy, ale samozřejmě také pro rybičky, papoušky, andulky, králíčky, činčily nebo další mazlíčky.

Nechybí zde ani související sortiment jakým je například škrabadla, oblečky, pelíšky, polštáře, obojky, pamlsky, krmiva pro psy, boudy, výběhy, steliva (steliva pro kočky). Výběr značek a produktů je opravdu široký a za výhodné ceny si vybere každý.

zpět k obsahu ↑

Služby a ostatní

Internetový obchod působí v rámci ČR, ale také v rámci zahraničních zemí. Doprava a objednávky probíhají stejně jako u ostatních internetových obchodů. V rámci zboží je možné využít několik dopravců a je samozřejmě možné využít několik možností platby (kartou, přes internet, dobírkou aj.).

Zboží je doručeno v rámci několika dní, podle výběru dopravce. Reklamace u tohoto obchodu je bezproblémová a výhodou jsou také časté slevy a věrnostní program. Další výhodou je také doprava zdarma na 699 Kč a kvalitní zákaznický servis, díky čemuž se nakupování na Zoohit.cz stane opravdovou radostí.

zpět k obsahu ↑

Slevový kód

  • Aktuálně nenabízí slevový kód
  • Veškeré slevy naleznete zde
  • Získáte dopravu zdarma při nákupu nad 699 Kč
zpět k obsahu ↑

Doprava

Obchod využívá tyto dopravce:

zpět k obsahu ↑

Platební možnosti

  • Platební karta
  • Bankovní převod
  • Dobírka
  • PayPal
zpět k obsahu ↑

Kariéra

Aktuální nabídky práce naleznete zde

zpět k obsahu ↑

Kontakt

zpět k obsahu ↑

Hodnocení

9 Hodnocení
E-shop s produkty pro zvířata

9Naše hodnocení
Přehlednost obchodu
8
Jednání se zákazníkem
9
Kvalita sortimentu
9
8.7Hodnocení uživatelů
Přehlednost obchodu
8.9
Jednání se zákazníkem
8.4
Kvalita sortimentu
8.9
KLADY
  • ochota a komunikace
  • rychlost doručení
  • široká nabídka
  • příznivé ceny
Napsat hodnocení  |  Přečíst hodnocení a komentáře

13 komentářů
Zobrazit vše Nejpřínosnější Nejlepší Nejhorší Napsat hodnocení
  1. Reagovat
    Věra 27.10.2020 v 6:48
    3
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    20
    Kvalita sortimentu
    60

    Chybí péče o zákazníky a CZ návody

    KLADY: + snadný nákup + rychlost vyřízení objednávky, ovšem pozor na výběr dopravce + široký sortiment + mobilní aplikace
    ZÁPORY: - chybí návody v češtině u některých produktů - servis pro zákazníky ne vždy odpoví, již přes 7 dní čekám na odpověď (automatická odpověď, že dotazů mají hodně a budou se jim věnovat později)
    (0) (0)You have already voted this
  2. Reagovat
    Libuše 1.11.2020 v 21:12
    4.15
    Přehlednost obchodu
    90
    Jednání se zákazníkem
    80
    Kvalita sortimentu
    80

    Koupila jsem s manželem boudu pro psa na zahradu. A nemůžeme si jí vynachválit, ani náš pes.

    KLADY: spokojenost široká nabídka zboží rychlost doručení ceny
    (0) (0)You have already voted this
  3. Reagovat
    Lubomír 4.12.2020 v 9:58
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Zoohit… vždy mi přijde zboží hned na druhý den po objednávce, kvalitně vše zabaleno, jste skvělí.. naprostá spokojenost!!!!!!

    KLADY: Rychlost, kvalita!
    (0) (0)You have already voted this
  4. Reagovat
    Dominika 8.12.2020 v 12:11
    0.8
    Přehlednost obchodu
    0
    Jednání se zákazníkem
    20
    Kvalita sortimentu
    30

    Ehh

    KLADY: Jsou tu věci které mají kočky rádi.nejsem spokojená s poštou.
    ZÁPORY: Jak je možné že, se to nedá poslat kurýrem. Pošta na Praze 6 není a lítat pro balíky na poštu na prahu 5 je pro nás hodně velký problém. Protože auto nemáme. Asi přestaneme objednávat u vás zboží když nemáte kurýra. vždycky nám to dovezl kurýr a byl klid poslední rok je nejhorší jaký kdy jsme mohli zažít. Raději půjdeme k jiné firmě.
    (0) (0)You have already voted this
  5. Reagovat
    Dominika 15.12.2020 v 17:52

    Již minulý týden v úterý jsem si objednala zboží a přišla jen jedna krabice. I když jsem objednala najednou. Zboží neúplné a opravdu druhá krabice nepřišla a již je to týden. Zde již nebudu objednávat žádné zboží. Tůmová Dominika

  6. Reagovat
    Jana Svrčinová 28.12.2020 v 15:14

    Nedoporučuji tento e-shop.

    • Reagovat
      Marcel 15.6.2021 v 14:18

      Co se stalo, že nedoporučujete tento e-shop? Já s tímto obchodem nemám zatím žádnou negativní zkušenost. Objednávka mi pokaždé dorazí rychle a v pořádku.

  7. Reagovat
    Mariana 8.3.2021 v 14:11
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Zoohit je prostě nejlepší e-shop s kvalitním krmivem pro psy a kočky. Doporučuji.

    KLADY: kvalita rychlost ceny bonusy
    (0) (0)You have already voted this
  8. Reagovat
    Sabina 23.6.2021 v 14:22
    3.3
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    20
    Kvalita sortimentu
    80

    Chápu, že zákazníků je mnoho, nicméně jednání obchodu mě posledně tak vytočilo, že asi již nikdy.8.6. odešla objednávka, zaplacena ihned i se slevou za poničené zboží z minulé objednávky – domluveno s kontaktní osobou, poznačeno v jejich databázi. Po týdnu bez jakékoli reakce jsem se po zavolání dozvěděla, arogantní a namyšlená slečna, že dlužím 3,50 Kč, odesláno ihned. Dnes je 23.6. a balík není ani v ČR.

    KLADY: ceny, bonusy
    ZÁPORY: komunikace příšerná
    (0) (0)You have already voted this
  9. Reagovat
    Terka 29.6.2021 v 12:12

    Široký výběr pro domácí mazlíčky a hlavně kvalitní!

  10. Reagovat
    Tereza Tůmová 30.6.2021 v 15:19
    0.5
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Nespokojenost, už nikdy více nic neobjednám

    KLADY: Žádné
    ZÁPORY: Nekvalitní zboží
    (0) (0)You have already voted this
  11. Reagovat
    Radmila 14.7.2021 v 18:51
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Super obchod

    KLADY: Byla jsem moc spokojená a některé produkty ani nejde jinde koupit strašně mě trápí že už zde nemůžu nakupovat jediný důvod je doprava neuvěřitelně nekvalitní a laxní přístup dopravců mě odradil je mi to líto obchod je super ale doprava nekvalitní
    ZÁPORY: Špatná doprava
    (0) (0)You have already voted this
  12. Reagovat
    Lukáš 30.8.2021 v 12:43
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Doporučuji zde nakupovat krmivo pro psy a kočky.

    KLADY: kvalita rychlost příznivé ceny
    (0) (0)You have already voted this

    Budeme rádi za váš komentář. Pište prosím slušně a s přidanou hodnotou. Komentáře schvaluje správce.


Komentáře / diskuse / hodnocení

Celkové hodnocení

GDPR: Jsme správci osobních údajů a chráníme je v souladu se zákonem 101/2000 Sb., O ochraně osobních údajů a s principy obsaženými ve směrnici EU č. 95/46/EC. Po odeslání komentáře zpracováváme tyto údaje - jméno, e-mail a IP adresu. E-mail používáme pro odeslání informační zprávy, že vám někdo odpověděl na dotaz. Pro jiné účely jej nevyužíváme. IP adresu sledujeme z důvodu ochrany před spamem. Pro odstranění údajů nás kontaktujte na info@recenzer.cz