Decathlon je obchod, ve kterém najdete veškeré zboží potřebné pro sport a aktivní odpočinek. Má celkem 1647 kamenných obchodů v 57 zemích světa. To z něj dělá největšího prodejce sportovního vybavení po celém světě.

V Česku Decathlon najdete ve 24 prodejnách ve městech Brno, Praha (nejznámější je pobočka Chodov), Ostrava, Olomouc, Liberec a Pardubice a také na eshopu Decathlon.cz. Mimo to je Decathlon online také na českém blogu, který je psán přímo pro zákazníky a obsahuje šikovné rady a vychytávky.

1x1.trans - Decathlon

Logo – Decathlon

Představení e-shopu

Decathlon založil Michel Leclerq ve Francii v roce 1976. Původně se obchod jmenoval Oxylane. Pan Leclerq se zaměřil na prodej sportovního vybavení, které je kvalitní a zároveň cenově dostupné všem vrstvám napříč společností.

Jeho koncept měl velký úspěch a brzy expandoval do zbytku států západní a východní Evropy. Na přelomu milénia otevřel první pobočky v Jižní Americe a Asii. Před dvěma lety začal prodávat i v Austrálii. Za celosvětovým úspěchem Decathlonu stojí nejen příznivé ceny a spolehlivost, ale také profesionální přístup a špičkový servis.

Přejít do e-shopu

zpět k obsahu ↑

Přehled sortimentu

Najdete zde výbavy pro kemping včetně kvalitních stanů, a dalekohledů, kola, oblečení pro sporty a volnočasové aktivity jako je plavání, jezdectví, myslivost a lov, týmové sporty, raketové sporty (tenisové rakety), ale i pro turistiku, fitness, cvičení a pilates (zámky na kolo, rotopedy, běžecké pásy, pingpongové stoly).

Celoročně zde nakoupíte stylové a funkční plavky se kterými uděláte parádu jak v krytém bazénu, tak na tropické pláži. Decathlon nabízí také kolekci spolehlivých a kvalitních batohů a tašek a dalších doplňků jako jsou například brýle, čepice a funkční spodní prádlo.

Nakoupit zde můžete také bundy na každodenní nošení, které vás nezradí ani v tom nejhorším počasí. To ale není všechno, v Decathlonu najdete také doplňky stravy a výživu nejen pro vrcholové sportovce.

zpět k obsahu ↑

Služby a ostatní

Za zboží můžete platit kartou online nebo při převzetí na dobírku. Dále Decathlon nabízí dárkové karty a šeky, které můžete věnovat svým blízkým. Pokud objednáte za více než 2000 Kč, dopravu budete mít zdarma.

Náklady na dopravu vám odpadnou také v případě, že zboží rezervujete na prodejně nebo si ho na ní necháte doručit. Dopravu zajišťuje společnost PPL a v případě nadrozměrných zásilek vám objednávku doručí dopravce DHL.

zpět k obsahu ↑

Slevový kód

  • Aktuálně nenabízí slevový kód
  • Získáte dopravu zdarma při nákupu nad 2000 Kč
zpět k obsahu ↑

Doprava

Obchod využívá tyto dopravce:

zpět k obsahu ↑

Platební možnosti

  • Dobírka
  • Bankovní převod
  • Platební karta
zpět k obsahu ↑

Prodejny

Decathlon prodejny v Praze

  • Plzeňská 8, 150 00 Praha
  • Řevnická 1, 155 21 Praha
  • Türkova 1272/7, 149 00 Praha
  • Chlumecká 765/6, 198 00 Praha
  • Veselská 721, 199 00 Praha

Decathlon prodejny v dalších městech

  • Americká 3252, 272 01 Kladno
  • Stavbařská 2, 301 00 Plzeň – Bory
  • Srbická 464, 41501 Teplice
  • Sousedská 625, 460 01 Liberec
  • Rašínova Třída 1686, 500 02 Hradec Králové
  • Poděbradská 588, 53009 Pardubice
  • Těšínská 2914/44, 74601 Opava
  • Třída 3. května 1170, 762 02 Zlín
  • Kafkova 462/3, 779 00 Olomouc
  • Hradecká 408/40, 621 00 Brno
  • Brněnská 4971/74, 586 01 Jihlava
  • České Vrbné 2352, 370 11 České Budějovice
zpět k obsahu ↑

Kariéra

  • Aktuální pracovní místa naleznete zde
zpět k obsahu ↑

Kontakt

zpět k obsahu ↑

Hodnocení

9.5 Hodnocení
Prodejce sportovního oblečení a doplňků

9.5Naše hodnocení
Přehlednost obchodu
9.5
Jednání se zákazníkem
9.5
Kvalita sortimentu
9.5
8.9Hodnocení uživatelů
Přehlednost obchodu
8.8
Jednání se zákazníkem
8.9
Kvalita sortimentu
9.1
KLADY
  • komunikace
  • široký sortiment
  • příznivé ceny
  • rychlost doručení
Napsat hodnocení  |  Přečíst hodnocení a komentáře

15 komentářů
Zobrazit vše Nejpřínosnější Nejlepší Nejhorší Napsat hodnocení
  1. Reagovat
    Daniela 27.10.2020 v 14:46
    4.5
    Přehlednost obchodu
    90
    Jednání se zákazníkem
    90
    Kvalita sortimentu
    90

    Mají široký sortiment zboží a byla jsem maximálně spokojená! Doporučuji.

    KLADY: široký sortiment příznivé ceny přehledný web ceny
    (0) (0)You have already voted this
  2. Reagovat
    Markéta 30.11.2020 v 14:32
    4.5
    Přehlednost obchodu
    90
    Jednání se zákazníkem
    90
    Kvalita sortimentu
    90

    Na e-shopu jsem koupila pro sebe a přitelovi zímní oblečení a boty. Jsem velmi spokojená a zboží mi přišlo včas.

    KLADY: rychlost doručení komunikace příznivé ceny
    (0) (0)You have already voted this
  3. Reagovat
    Jiří Šrajbr 26.1.2021 v 20:41

    Jeden den jsem musel jet v K.Varech zboží (gymnastický míč 4334945) objednat a druhý den vyzvednout (celkem najeto 60km)
    Po 1/2 hodinovém hledání – předáno jiné – menší zboží v originální krabici – ale přebalované!
    To znamená, že do Decatlonu v K.Varech pojedu ještě po třetí – čtvrté?

  4. Reagovat
    Jirka 8.3.2021 v 14:26
    4.8
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    90
    Kvalita sortimentu
    100

    Musel jsem kvůli opatření vlády nakoupit na e-shopu obuv do přírody a doplňky. Objednávku, kterou jsem si objednal mi přišla kvalitně zabalená a nemusím pokaždé nic vracet zpátky. Jsem spokojený!

    KLADY: přehledný web rychlost ceny kvalita
    (0) (0)You have already voted this
  5. Reagovat
    Jiří 27.3.2021 v 20:05
    0.8
    Přehlednost obchodu
    0
    Jednání se zákazníkem
    0
    Kvalita sortimentu
    50

    Velké zklamání při objednávce na e shopu a komunikace s prodejcem

    KLADY: Přehled v sortimentu na eshopu tak též komunikace přes tel ale to je vše.
    ZÁPORY: Po objednání a kontroly že je vše skladem jsem objednal do hodiny přípravu. Nač email od Decathlonu mě odepsal jednu položku. Při volání mě nedokázala slečna říct jak je to možné. Ale když jsem kontroloval zboží bylo skladem.Že ho tam prý doplní bohužel nevolal nikdo ani aktualizace na emailu. Což jsem očekával opravdu velké zklamání v komunikaci a laxnosti ke kupujícímu. Velikosti mají řešené na netu jen podle toho kolik vám je let a kolik vazite zcela nepochopitelné když mě jednou nabídnou XS a podruhé XXL. Každý má tabulky ale zde nic. Po takovém zklamání nedoporučuji.
    (0) (0)You have already voted this
  6. Reagovat
    Jan 8.5.2021 v 20:15
    4.8
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    90

    Nabízejí široký sortiment sportovního vybavení. Pokaždé si tam něco vyberu.

    (0) (0)You have already voted this
  7. Reagovat
    Radek 20.5.2021 v 11:41
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Koupil jsem si sportovní oblečení na ven. Objednávka přišla do pár dnů a velikost sedí.

    (0) (0)You have already voted this
  8. Reagovat
    Diana 26.5.2021 v 16:36

    Ráda navštěvuji kamennou prodejnu. Nabízejí široký sortiment, kvalita zboží, dobré ceny.

  9. Reagovat
    Michaela 26.5.2021 v 21:11
    1.5
    Přehlednost obchodu
    0
    Jednání se zákazníkem
    90
    Kvalita sortimentu
    0

    Objednala som si dve podprsenky v dvoch veľkostiach aby som si mohla vybrať a tú menšiu vrátiť. Normálne som si vyžiadala vratku, vrátila to cez výdajné miesto. Čakala som týždeň a pol a peniaze mi neprišli, tak som im napísala e-mail na ktorý mi odpísali, že mám byť trpezlivá a počkať 14 dní. Tak teda čakám už mesiac, peniaze mi neprišli nejako v histórii e-mailov neviem nájsť ani žiadne maily od decathlonu a na tretí e-mail ktorý som im písala už mierne naštvaná pred dvoma dňami, tak mi do teraz nepodpísali. Ako obchod v pohode ale čo sa týka vrácení penez nemám ten pocit, že by boli spoľahlivý ako e-shop !!!! Takže za mňa obrovské mínus !!!

    KLADY: Príjemný materiál produktov
    ZÁPORY: Nevracajú peníze
    (0) (0)You have already voted this
  10. Reagovat
    Emil 2.6.2021 v 11:39
    4.65
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    80
    Kvalita sortimentu
    100

    V kamenné prodejně najdu vše, co zrovna potřebuji. Takže za mě doporučuji zde nakoupit.

    KLADY: obrovský výběr zboží kvalita zboží příznivé ceny přehledná prodejna
    (0) (0)You have already voted this
  11. Reagovat
    Honza 9.6.2021 v 11:20

    Mám doma sportovní věci od tohoto obchodu a oblečení je stalé funkční. Jejich kvalita zboží je velmi dobrá a dlouho vydrží.

  12. Reagovat
    Kamil 29.6.2021 v 12:04

    Velký výběr sportovního zboží na jednom místě.

  13. Reagovat
    Matěj 7.7.2021 v 12:05
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Včera jsme nakoupili většinu vybavení na turistiku v prodejně na OC Černý Most. Překvapila nás šíře sortimentu a kvalita oblečení.

    KLADY: Rychlé odbavení na pokladně - vložíte do boxu a vše zboží se načte samo
    (0) (0)You have already voted this
  14. Reagovat
    Radim 7.8.2021 v 16:07
    3.15
    Přehlednost obchodu
    90
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    90

    Velice nepříjemná obsluha, například : chtěl jsem si půjčit kolečkové brusle, tak se paní na obsluze ptám, jestli by to bylo možné a nejprve byla odpověď, že ne a následně, že zavolá pana vedoucího, když přišel pan vedoucí, tak mi řekl, že je to možné ale jen s opotřebovanými bruslemi a že se půjde podívat jaké mají velikosti, přišel asi po 3-4 minutách a když přišel oznámil mi, že mají jen velikosti 39 a 41, poděkoval jsem a za cca 10 min jsem pánovi řekl jestli by mi nemohl přinést ty brusle, které mají velikost 41, pán se znechuceným výrazem v tváři řekl že ano a šel pro brusle, když se asi po 10-15 minutách vrátil přinesl mi (podle mě úmyslně) růžové dámské brusle, ale to by ještě tak nevadilo, spíš mi vadilo že pán přinesl velikost 39 a NE 41. Místo toho aby se mi snažili pomoct tak se ty 2 píči za pokladnou, které berou s těží 10 000 hrubého ještě smáli, že kluk bude mít růžové brusle. Skončilo to tak, že jsem odešel velmi nespokojený a ještě bez bruslí.

    KLADY: Žadné
    ZÁPORY: .
    (0) (0)You have already voted this
  15. Reagovat
    Radim 7.8.2021 v 16:10

    Velice nepříjemná obsluha, například : chtěl jsem si půjčit kolečkové brusle, tak se paní na obsluze ptám, jestli by to bylo možné a nejprve byla odpověď, že ne a následně, že zavolá pana vedoucího, když přišel pan vedoucí, tak mi řekl, že je to možné ale jen s opotřebovanými bruslemi a že se půjde podívat jaké mají velikosti, přišel asi po 3-4 minutách a když přišel oznámil mi, že mají jen velikosti 39 a 41, poděkoval jsem a za cca 10 min jsem pánovi řekl jestli by mi nemohl přinést ty brusle, které mají velikost 41, pán se znechuceným výrazem v tváři řekl že ano a šel pro brusle, když se asi po 10-15 minutách vrátil přinesl mi (podle mě úmyslně) růžové dámské brusle, ale to by ještě tak nevadilo, spíš mi vadilo že pán přinesl velikost 39 a NE 41. Místo toho aby se mi snažili pomoct tak se ty 2 **** za pokladnou, které berou s těží 10 000 hrubého ještě smáli, že kluk bude mít růžové brusle. Skončilo to tak, že jsem odešel velmi nespokojený a ještě bez bruslí

    Budeme rádi za váš komentář. Pište prosím slušně a s přidanou hodnotou. Komentáře schvaluje správce.


Komentáře / diskuse / hodnocení

Celkové hodnocení

GDPR: Jsme správci osobních údajů a chráníme je v souladu se zákonem 101/2000 Sb., O ochraně osobních údajů a s principy obsaženými ve směrnici EU č. 95/46/EC. Po odeslání komentáře zpracováváme tyto údaje - jméno, e-mail a IP adresu. E-mail používáme pro odeslání informační zprávy, že vám někdo odpověděl na dotaz. Pro jiné účely jej nevyužíváme. IP adresu sledujeme z důvodu ochrany před spamem. Pro odstranění údajů nás kontaktujte na info@recenzer.cz